Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

11

Må begynne med å si at det har vært en suuper helg i Oslo, Tryvann. Vannvittig til liv! Dere som ikke har vært der eller skal dit - dere går virkelig glipp av noe, seriøst! Helga gikk bort til festing, venner, buss, nye bekjentskap, anmeldte meg selv (wtf?), alkohol, turné, ble giftet bort av en dame, fly, dansing, omkringet av unger og eldre, snapchat, masse bra og dårlig mat, hull i russebuksa, hotellet, gris, russebusser, kjennskap, trikk, sykhet, crazyness og for ikke å glemme den jævla fyllesjuka!! Tentamen i går hjalp heller ikke noe særlig.. Tror nok influensaen tok overhånd i går og nå ligger med en dundrenes hodepine, feber, verkende kropp, vonde ører og en vond hals.. Skal se om jeg kommer meg på skolen senere i dag da vi skal ha russedåp blant annet, etterfulgt av festningen og Karpe Diem! Fysj jeg er lei av å være russ allerde - før mai... Hvordan ender dette?


Trykk på tannhjulet til høyre for bedre kvalitet. Videoen har litt forskjellig kvalitet pga noe er filmet med mobilen osv.

 

Hva synes dere om videoen? • 24

 • 24

  Vet jeg har publisert denne videoen før for rundt ett år siden, men jeg måå bare gjøre det igjen -  haha!

 • 11

  Haha! Om alle reklamer hadde vært like gjennomført..

  Noen som kjenner seg igjen?

 • 23


  Anbefales å sees i HD kvalitet!  //  Kommer ett eget innlegg om tattoo'en senere..

  Hva synes dere om gavene?

 • 24

  Chris kommer med en liten hilsen til mine kjære blogglesere på norsk!!


  // Nei, han viste ikke i grunn hva jeg fikk han til å si før etter filminga.. He-he!

 • 19

  Min danske bestevenninne Johanne viste meg en sang av norske Erik og Kriss som hun ble helt hektet på og fortalte at det var hennes favorittsang. Siden sangen er på norsk og svensk, måtte jeg bare filme henne siden hun er så søt når hun synger den (prøver å synge den). Haha, love you!

  Anbefales å sees i 1080p HD!


 • 24

  Må nesten dele disse to søte videoene av to små sjarmtroll på bare 2 år!


  Gud hvor jeg digger denne gutten!! Give me your mooooves!

  Hva synes dere? Er de ikke skjønne?

 • 25

  En forferdelig dårlig start på helga i går. Alt som kunne skje, skjedde før klokka hadde fått tid til å bli 12!
  Men heter man Johanne og Julie klarer man det utrolige og rocker alltid ting opp igjen - Je sais!

  Anbefales å se i HD!

 • 26

  Er ikke sikker på om jeg har delt denne videoen på bloggen før eller om det var bare FB, men her er to av mine pelsdottet hjemme i Norge i sommer. Som dere kanskje skjønner fant vi matskåla litt over alt i huset.
   


  Hva synes dere om videoen?

 • 35

  Anbefales å endre kvaliteten til 1080p HD!!

 • 20  Festivaler.. Jeg elsker festivaler! En haug med mennesker, musikk og god drikke. Satser og håper på at det blir en del festivaler i år uansett om jeg blir i England eller Norge i sommer. Dessuten blir jeg endelig atten før sommeren, så da er det jo nesten en selvfølge! Er den en festival jeg virkelig vil dra på er det Tomorrowland i Belgia. Etter jeg så denne videoen for noen måneder siden har jeg blitt meget gira - ta meg med diiit!
   

  Litt lang video, men anbefaler å se fra 10.00 min!

   

  Ser det ikke flott ut?
  Skal dere på noen festivaler i år?


 • 27

  Siden dere likte videoen av Sophie og Jessica og ville ha flere slike videoer fikk jeg Sophie til å opptre på noen nye denne uka. Disse to videoene under er fra mandag da hun leste på Smash!pakken, som hun eeelsker! Jeg hadde ikke lest det til henne først og på den første videoen jeg hadde heller ikke lest det selv. Elsker å høre engelskmen prøve å lese norsk, det er så morsomt, men samt søtt. Vil si at Sophie er litt flinkere enn de andre vennene mine her i England når det kommer til norsk. Hun har faktisk blitt ganske interessert i Norge etter hun ble kjent med meg. Hun snakker faktisk nesten ikke om noe annet enn Norge. Dessuten er hun en person som er ganske lik meg; som er med på det meste ect.

   

   


  Så hva synes dere om Sophies skills og videoene?

  Vil dere ha flere videoer lik dette med vennene mine her i England?   

 • 28

   

  Hva ville dere ha valgt:
  1. Skrevet navnet ditt feil og sagt det "rett"?
  ELLER
  2. Skrevet navnet ditt rett og sagt det "feil"? 


 • 23

  Herregud hvor tiden flyr nå i disse juletider når man har det så koselig med herligefolk og har det gøy! Bloggen dør jo helt ut, men hva gjør man ikke for familien, venner og kjente? Uansett, siden jeg henger veldig etter i alle oppdateringene om alt som har skjedd i det siste får dere kose dere med videoen jeg spilte inn for dere på den norske julaften, jeg er nemlig på vei ut døra.. igjen..!


  Glemte å si at jeg har fått en god del penger på konto også! NB. Videoen kan sees i HD!

  Har du fått noen fine julegaver i år?

 • 24

  Flott at denne klassikeren av den blinde grevinnen og den litt fulle hovmesteren ligger på YT, for det er nemlig ikke en jul uten! Onkel snakket i går om om at Grevinnen og Hovmesteren blir å se på storskjerm i stua i morgen, siden engelskmennene har vist ikke sett den ettersom det er vist bare en greie i Norge, Sverige og Tyskland. Noen andre land ser den faktisk på nyttårsaften. Så det blir spennende å se hva engelskmennene synes om den.

  Pleier du å se Grevinnen og Hovmesteren i jula?

 • 30

  Resultatet av litt for mye julemusikk, julepakking, julerødt, juleJohanne, juleJulie og julevoksendrikke på lørdagen...

  Enjoy!

 • 29

  For dere som vet at jeg har lært vennene mine her bare stygge ting på norsk, ta en titt på dette dere;


  De gleder seg sykt  til å komme til meg i Norge neste vinter for å dra på slalom og drikke karsk, dere skulle bare ha vist! Tror de klarer å bli ganske så flinke til neste vinter jeg!

  Hva synes dere, er de ikke flinke?


 • 21

  Haha, nice stillbilde!

  Hva synes dere scrapboka og videoen?


 • 21

  video:video right now

  Liten hilsen fra oss, tihii!


 • 19

  Videoen ble kanskje litt lang og jeg vet det er noe kluss midt inne i videoen, men care. Etter det nydelige fyrværkeriet på slutten av denne videoen ble videokameraet glemt, uansett har det vel ikke vært så jækla interesant å se at jeg gikk byen rundt på alle puber og hadde det gøy sammen med en gjeng jeg plutselig ble kjent med, lol. Jeg fikk meg tydeligvis en kjæreste for natta også, ikke værst. Som jeg har skrevet tidligere; jeg hadde en superduper natt, selv om det endte opp at jeg og Joanna gikk hjem pga alle drosjene var opptatt i hele byen. Har fått kjent litt av konsikvensene i dag etter en utrolig fabelaktig natt i går, er nemlig helt tom for energi..

  Filmet av meg og Johanne.

  Hva synes dere om den lille smakebiten av Bonfire Night?

 • 31

  Nå, alle dere som sitter og er så sykt nysgjerrige på alt som foregår og hvordan ting ser ut.. Nå har jeg laget en liten og rask omvisning (om jeg skal kalle det det) på rommet mitt. Selv synes jeg det er ganske enkelt og greit. Noen småting jeg kommer til å endre på kanskje, men jeg liker det til at huset er et eldgammelt victorian buildning.

  Så, hva synes dere?

 • 27

  På onsdagen kom jo fetterne mine fra England hjem til oss. Og på kvelden ble det fullt opp på rommet mitt. Tenkte å sette på noe musikk (som alltid), men viste liksom ikke hva engelske 5 og 8 åringer hører på. Så jeg fant ut at skal skulle prøve Justin Bieber å se om han er like populær blandt de unge i England som i Norge.. Joda, her er resultatet:

   Image and video hosting by TinyPic

 • 35

  Da er vi på tur ut av hytta for å dra til Bø Sommerland. Tar med meg videokameraet og speilrefleksen så dere skal få se. Jeg tar toget hjem i natt og er ikke i Trondheim før i 07 tiden.. Mamma har bestilt full komfort til meg med kaffe, te, avis, internett med mer, så dere får vel høre fra meg i natt en gang når jeg sitter på toget regner jeg med. Dere for kose dere meg videoen som jeg har redigert fra i da vi var i fornøyelsesparken Høyt og Lavt i går;

  Hva synes dere om videoen?

 • 25

  I går kveld kom vi fram til Lillehammer og fikk leid ei hytte for natten. I dag går turen videre til Svarstad i Lågendalen hvor vi skal på Høyt og Lavt, en aktivitets- og fornøyelsespark. I parken kan man klatre, kjøre i wire, morsomheter i vannet og mye annet. Bruke en masse energi med andre ord. Gleder meg faktisk kjempemye. Jeg elsker utfordringer og bruke energi. Videokameraet har stått på lading igjen i natt, så det skal bli med i parken. Dette blir tipp-topp!

  Ser det ikke gøy ut?

 • 27

  Satt sju timer i natt med den jævla videoen for jeg hadd diverse problemer med å få lagret de redigerte klippene i WMM, så når jeg først fikk lagret den var den ikke helt som jeg ville ha den, men men. Har ikke fått ordnet meg med Vegas 9 enda, men det skal bli om ikke så alt forlenge håper jeg. Her er iallfall videoen fra litt av dagen min i går;


  Sang; Maria Mena - This too shall pass. 

  Hva synes dere om videoen? Vil dere ha flere?

 • 22

  Filmet dverghamsterene mine for litt over en uke siden når jeg hold på å gjorde reint i burene deres. Enjoy!

 • 30

  I går lagde jeg en video til dere, men ettersom det tok så lang tid for å laste den opp på youtube rakk jeg ikke å vise den til dere i går før jeg måtte dra. Uansett ordnet en liten video som viser hvordan Eye Majic Instant Eyeshadow fungerer. Failet den første gangen litt, men det er lett å fikse det til igjen som dere ser i videoen. Tipper vel at jeg får kjørt i gang en konkurranse neste uke om noen fortsatt er gira på noen av disse øyenskyggene jeg har liggende.

  Noen som er gira på noen Eye Majic Instant Eyeshadow i posten?

 • 23

  Kom over en syk video i går. Fotografen Terje Sørgjerd har tatt over 22 000 bilder av nordlyset som han har satt sammen til en time-lapse-film. Det er altså ikke filmet i det heletatt, men mange tusen bilder lagt etter hverandre slik at det blir en "film". Utrolig stilig og ikke minst krevende. Jeg blir faktisk ganske så fascinert, både hvor vakkert nordlyset og naturen er OG hvordan han har gjennomført det. Fant også en annen film han har laget som dere kan se her.
  Digger måten det er gjort på rett og slett. Dette er meget imponerende etter min mening!!

  Fire års venting. 40 kilo utstyr. 22 000 bilder. Flere netter ute i 25 minus. Skyfri himmel og én gigantisk storm på sola. Alt dette måtte til for å skape det ene minuttet og 55 sekundene du ser over. <<Dagbladet>>

  Hva synes du om videoen? • 24

  Fant en gamel youtubefilm jeg laget for noen år siden av gode venner. Tenkte jeg skulle dele den meg dere.
  Filmen vekker utrolig mange minner og jeg savner utrolig mange av de. Glad i dere alle!

  Hva synes du om videoen?

 • 35

  Da er sminkevideoen endelig laget. Jeg har tenkt å laget en lenge nå etter så mange har spurt etter en, men har aldri hatt tid og jeg lovet jo å lage en forrige uke, men da var jeg jo syk. Men nå har jeg endelig laget en da, så håper dere blir fornøyde. Beklager for dårlig lyd og kvalitet, men digitalkameraet mitt suger til videoer.


  Trykk HER for å komme til innlegget jeg har skrevet om mascaraen jeg bruker.

  Skal jeg komme med flere videoer?

 • 27

  Laget en video til jeg i bilen hjem fra Duved i går. I går var vi jo bare i bakkene i Duved, noe som var nokså greit. Vi hadde det gøy og hoppet litt på hopp osv. Noe av dette ble filmet, så jeg tenkte jeg kunne legge ut den også. Ånei, jeg er ikke noe å skryte av, dette var faktisk min tredje gang på snowblades (kjørte snowboard tidligere). 

  Hva synes du om videoen?
  Kjører du på slalom, twintip, blades, snowboard eller noe?

 • 23

  Tenkte siden at mange har etterlyst videoer på bloggen at jeg kunne lage en video mens jeg var her. Klippet sammen noen filmvideoer fra bakken på fredag og i går og lagde den ferdig i går, men det tok jo så enormt med tid før den ville legges inn på youtube at jeg valgte å poste den nå i stede for i natt. Uansett, videoen har ikke den beste kvaliteten noe som kan takkes den nye Windows Moviemaker, som jeg ikke kan noe om (og kanskje yt?). Så dere må se det slik det er. Åja, for dere som spør stadig etter sminkevideo; jeg skal få ordnet det en gang i neste uke - LOVER!

  Er litt ustødig på kameraet, men det er ikke så alt for lett å filme ordentlig når man kjører.

  Hva synes du om videoen og synes du jeg skal komme med flere videoer?


 • 33

  Tenkte dere som ikke har sett disse videoene burde se de. Mener ikke noe stygt om henne, men at hun faktisk har vært litt tøff som har lagt de ut. Er ikke mange som tør å legge ut videoer av seg selv synge. Jeg synes uansett hun er kul. Hihii, go Cathrine!!

  Hva synes du om videoene?

 • 29

  Okei, nå kan jeg vel kanskje vise dere hva jeg holdt på med i dette innlegget her. Var nemlig slik at vi holdt på å spilte inn en film til et filmprosjekt i norsken. Vi lagde film om en novelle som handlet om ei jente som skulle sitte barnevakt til en liten unge mens foreldrene var på forestilling. Jenta følte et ubehag av en klovn som satt på kjøkkenet fulgte med henne og barnet hele tiden. Det viser seg senere at klovnen faktisk er en dame som har rømt fra mentalsykehuset..
  N.B: SE FILMEN MED HØY LYD!

  Selfølgelig kunne jo kvaliteten ha vært endel bedre om vi ikke hadde brukt en speilrefleks, men heller et videokamera. For ikke å glemme et annet redigerings program enn windows movie maker, men la gå..


  Haha, ikke rart jeg skremte folk på Chatroulette og de andre som var tilstede slik som jeg så ut!

  Hva synes du om filmprosjektet vårt?

 • 23

  Etter flere timer med banning, hyling, slamring og andre anfall av meg. Men nå har jeg faktisk klart å fått sammen en video som dere har ønsket lenge nå. Fikk litt god hjelp av min gode kompis ettersom jeg kan greit lite om den nye movie makeren (fordi jeg ikke får til noen andre program).. Så dere må nesten tåle at jeg har det steinansiktet og er litt forbanna på videoen, men slik ble det bare..

  Hva synes du om videoen?

 • 22

  Tjohei! Etter flere timer meg slit om å gjøre ferdig filmanalysen, 3 timer søvn i natt og dagens jævlige form har jeg levert inn den forferdelige filmanalysen. Filmanalysen ble på flere siden enn det er dager i ei uke, og enda kunne jeg ha fått til noen sider til, men jeg var så lei. Føler meg kanskje litt bedre nå da, men har blitt ganske så rastløs. Tror jeg skal ta meg en herlig dusj når jeg kommer hjem, ordne meg og feire litt for meg selv eller noe for å bruke litt energi.
  Siden jeg er i et litt sær form, passer det litt å legge ut noen sære videoer som faktisk er ganske gode!

  Se iallefall denne! Lo meg skakk nå jeg så denne første gangen.. Han er så morsom.

  Hva synes du om videoene?

 • 16

  Tenkte jeg skulle legge ut en video som ble laget på forrige Nemean LAN.

  Hva synes du om videoen?
  Synes du jeg skal lage en ny film snart? • 3
  Tenkte å se litt av programmet "Lurt Av Karlsen". Jeg holdt seriøst på å le meg dønn i hjel da han lurte Petter Solberg. Sitter på Skype og de lo for jeg lo så mye. Haha, for noe bra. Jeg vil seriøst lure noen så jævlig engang.. Anbefaler å se HELE klippet;

  Så jævlig bra, hahahah!

  Men nå skal jeg legge i fra meg dataen og ta av når jeg ser Paradise Hotel, blogges!

  Q:
  Hva hadde du gjort om du var Petter der?

  - JJJ
 • 2
  Aww, se hva jeg kom over da. Enn å være så søt, sjarmerende og så flink på gitar til å være så liten!


  Q:
  Sjarmis eller hva?

  - JJJ
 • 3
  Denne fyren har jeg sett tusener av videoer av før. Men nå har jeg ikke sett noen på lenge. Den beste/ værste jeg syntes var Hokus pokus, fant den faktisk nå.. Tror det er en kompis av ei venninne av meg som har lagt den ut. Siden før den ble slettet for en stund siden var jeg litt slem å lastet den ned og nå er det endel som har den og så ligger den på nett igjen. Jaja..


  SE HELE AV DENNE selv om den er litt lang og dryg:

  Q:
  Hva synes dere?

  - JJJ
 • 3
  Måtte nesten lage en video til fra lanet. Noen bilder og noen få snutter på slutten av videoen. Må takke alle sammen som står bak og de som var med på Nemean for 5 kjempe fine, supre, herlige dager! Atter engang har Nemean fått til et bra LANparty.  - JJJ
 • 3
  Ble litt sånn rart kanskje og fant ut nå at det er mange videoer og snutter som mangler, men det får bare være.Anbefaler å se hele filmen, altså fra start til slutt.


  Q:
  Hva synes du?

  - JJJ
 • 3
  Fikk noen tips at en kompis av meg sov ganske så tungt under bordet.. Det ble forslag om at han skulle sminkes, så jeg sminket til. Da jeg fant han først hadde han skoen sin over nesa og lå så si i koma.

  Unskyld for dårlig lys og det..

  Q:
  Hvordan ville dere ha reagert?

  - JJJ
 • 2
  Etter lang tid med banning, slåing i bor og alt klarte jeg å bli litt fornøyd med redigeringa. Pga at jeg har min data hjemme og bruker mamma sin nå, har jeg ikke introen min i starten.


  Q:
  Flinke?

  - JJJ
 • 0
  Kanskje litt kjedelig film, men slenger den likegodt med.


  - JJJ
 • 4
  Som sagt hadde vi heldagsprøve idag. Ble ferdig i rett tid, så satte meg med data på rommet for de som er ferdig (HAHA). Altså som var ferdig med skrivinga i nynorsk. Det endte opp med at jeg kobla dataen til overhedern (eller hva det heter) og viste videoer. Fikk masse forslag om videoer og jeg har en i hjernen, nemlig denne;

  Haha, ler hver gang jeg ser den. Så stygt!

  Q:
  Sett den før? Hva synes du?

  - JJJ
 • 1
  Ble sminket idag på skolen av Rune. Vet ikke om en bedre makeup artist jeg gitt.. Love you

  Q:
  Så.. hva synes du?

  - JJJ
 • 2
  video:bloggintro 2010

  Ble litt rart, men la gå.

  Q:
  Hva synes du?

  - JJJ
 • 1
  Skjønte ikke greia først, men.. Bare følg med.. HAHA

  - JJJ
 • 7
  Klippet litt feil i filmen, sånn at det ikke passet helt sammen, men samma det.

  Q:
  Hva synes du?

  - JJJ
 • 1
  Dere har helt sikkert fått med dere for litt over 2 år siden at det var full oppstyr fordi en dansk mann ved navn Knut Westergaard tegnet en tegning av Muhammed i avisen. I følge "lovene" hvor de som tilhører Islam altså ikke lov å tegne deres gud. Så da ble det jo full oppstyr. Drapstrusler og fullpakke. Min mening om denne saken har alltid vært og kommer til å være; at siden vi (også Danmark) bor i ett land med ytringsfrihet , der vi får si våre meninger og vi har ingen regler på at vi ikke får tegne det vi vil. Derfor synes jeg det skal være fred ang denne saken. 

  Men ikke nok med det.. Nå har den danske jenta, Nikoline Astrid Nielsen laget en video der hun synger om dette. Sangen er egentlig litt kul synes jeg. Men tro det eller ei, nå er det tusenvis av folk som er i mot henne, gir henne drapstrusler og hele pakka. Hun har sine egne meninger om saken og hjelper en mann som har mange i mot seg.
  Dette har hun skrevet på videoen;
  «Jeg uttrykker ikke fremmedhat, jeg har ingen religion, jeg aksepterer alle kulturer og min sang har ingenting med Muhammed-tegningene å gjøre! Dette er støtte til den stakkars mannen Kurt W ? og en hyllest til ytringsfriheten.»
  Som sagt, stå på Nikoline! Måtte forresten melde meg inn støttegruppa på face for henne. 


  Vil du les om saken trykker du HER
  Vil du melde deg inn i støttegruppa på face trykker du HER!

  Q:
  Hva mener du om denne saken?

  - JJJ
 • 5
  Har du sett på tven på onsdager og sett et program om Ali Reza. Han/ hun er eegentlig jente og adobtert til Norge. Faktisk fikk jeg høre på skolen idag at de hun bodde hos hadde hytte eller hus her, noen meter unna eller noe. Litt  kult egentlig. Digger denne dama selv om jeg ikke har sett programmet enda, men det skal jeg låve dere jeg skal framover!

  Digg sang som jeg har hørt på siden i går kveld. Spilte den til klassen idag også fordi vi snakket om kebabspråk, hihi.

  Q:
  Hva synes du?

  - JJJ
 • 9

  Haha, husk at dette er altså ikke noe seriøst! Måtte legge den på youtube, siden jeg fikk sefølgelig problemer med å legge den på blogg.no. Menmen. FØLG MED SØSS OG HØR HENNE SYNGE!

  - JJJ
 • 1
  video:mov00327

  Litt kort. Men dette laget vi på noen få min i gymmen.

  - JJJ
 • 2
  video:nemean lan
lite 09

  Noen småe snutter av litt av hvert. Litt visning av rompe og haha. Skal vel få til en eller to snutter til i løpe av lanet.

  - JJJ
 • 3

  haha...
 • 3
  Pøhh, kanskje buksene får en extra null, det synes jeg også denne reklamen skal få bak tallet 1 (dersom 10 er best). Denne reklamen er fengende og kul synes jeg. Bra funnet opp!  Q:
  Hva synes du om denne reklamen?

  - JJJ
 • 1
  Dette er altså vidoen der Magnhild og jeg gjør det..
  Jeg får ikke til å redigere vidioene og heller ikke til å legge de rett inn på bloggen, så derfor må jeg legge de på youtube. For dere som ikke kan det må å "holde rundt halsen" ambefales det ikke. Det kan gå galt og ja...

 • 5
  Jeg får ikke til å redigere vidioene og heller ikke til å legge de rett inn på bloggen, så derfor må jeg legge de på youtube. For dere som ikke kan det må å "holde rundt halsen" ambefales det ikke. Det kan gå galt og ja... Kanskje om jeg gidder legger jeg ut en video når jeg gjør det...


  Haha, hvor jeg kauker!

  - JJJ
 • 1
  Fikk høre om at Tipgutta hadd laget en hjemmelaget hoppestokk her en dag. Og nå ble jeg til sendt en video. Haha, for noen raringer!
  Følg med på slutten da Håvard detter, haha, stakkars!


 • 1


  Vet ikke hvorfor men jeg hører på sangen her hele tiden. Teksten passer til så mye for denne uka tror jeg. Folk du trodde du kjente, er folk du ikke skjønner deg helt på kan man si..

  Q:
  Hva synes du om sangen?


  - JJJ
 • 0
  video:kjedeligdag med kjedeligheter

  Jaja, sånn kan det gå når man har lite å gjøre..

  - JJJ
 • 2

  video:råkkiis

  - JJJ

 • 1
  video:sovende fjomper

  Snill jeg var i går natt!

  - JJJ
 • 3
  Jeg fikk til sendt en video av ei venninde idag, så kiket jeg på de andre videoene hun har lastet opp på youtube. Gjett hva jeg fant. En video av at jeg danser for folka i friminuttet. Jeg tror jeg dør! HAHHAHAHAH  Besøk mine navnevinnere;
  www.bramarianne.blogg.no og www.ccc.blogg.no

  - JJJ
 • 1
  video:hahahhahaha

  Therese og Julie for 5måndter siden + søskenemine. På slutten faller søskene mine ned fra senga btw.
  Skjekk ut mine navnevinnere;
  www.bramarianne.blogg.no & www.ccc.blogg.no.

  - JJJ
 • 2
  video:skogstur del2
 • 3
  video:skogstur1

 • 2
  video:sykjulie

 • 1
  video:dancing anders og emil

  Gud hvor jeg savner de rakkerungene her!

  - JJJ
 • 2
  video:tur anja therese linda og julie

  Mohahaha!
 • 2

  Uffda, sier jeg bare.....
 • 5
  video:billlllltuuuuurrr

  Denne videoen ble filmet da jeg hadde akkurat kommert hjem fra England på vei til Hemne. Begge var kanskje litt hyper. Ikke ta deg altfor nært av filmen!

  - JJJ
 • 9
  video:blogginntro0001

  Skyntet meg bare å lage noe siden jeg kjeder meg og venter på bussen. Vet den ikke ble noe bra, men kan ha den midlertidlig.. Fant foresten kameraet mitt så kanskje det blir tatt bilder på skolen idag? Men nå må jeg nesten sringe til bussen, blogges!

  Q:
  Hva synes du om den?

  - JJJ
 • 0

  Denne videoen er gammel, men den er nesten like morsom for hvergang man ser den!
 • 0
  video:spm2
 • 0
  video:smp1
 • 14


  Dette ble da resultatet. Jeg liker best å synge høyt, men siden jeg var så nerme kameraet ble alt bare... ja.. Skal se om jeg mekker noe bedre senere!

  - JJJ
 • 1
  video:fjortizzzzzzzz
 • 1

  Denne sangen vet jeg hva jeg synes om. Teksten er perfekt og passer litt sånn det er til meg akkurat nå. Men synes at melodien er litt små rar. Refrenget er ok, men jeg vet ikke jeg om resten liksom..

  Q:
  Hva synes du om sangen her?

  - JJJ
 • 1
  Marthe viste meg denne gutten på youtube - han er utrolig!

 • 0
  video:thea og julie

  Okei, sorry for at jeg tar meg endel i trynet, men jeg er sånn når jeg ikke har sminke på meg. HAHA
 • 6
  video:julie jjs sminkeskole

  Hellyeah, I'm so cool!
 • 2
  video:hahahaha

  {HAHAHAHA, INGEN må ta dette seriøst!}
 • 1  video:loveyoou

  Dette er min video til mine kjære, søtsaker!

  Det kan hende det mangler noen veldig viktige folk i videoen. Men jeg bare fortet meg og lage denne. Så unskyld så mye om du ikke er med!

  - JJJ

 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde