Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

20


Nei dere, jeg har ikke vært syk eller noe slik, bare ikke helt meg selv grunnet humøret og tanker etter dårlige nyheter.. Men nå har jeg kommet hjem fra noen superherlige dager i Bexhill og Hastings. Utrolig godt å se igjen så mange kjente fjes og de klarte flett å få både humøret mitt endret og tankene på andre steder. Var full rulle så si hele tiden med friendsa, råning og festligheter. Vi har jo nesten ikke vært i hus eller sovet, så det har ikke blitt mye tid for oppdateringer. Sovet rundt 4 timer hver natt denne uka faktisk. Helt gåen nå da, både i kroppen og hodet. Kjente jeg skulle ha hatt en topp med "hangover" på meg på togturene hjem i dag så de kunne skjønne hvordan situasjon jeg var i der jeg hang rundt. De kjente vell fyllelukta, så det gikk bra. Skal se om jeg får ordnet en video fra de herlige dagene, synd jeg ikke filmet så mye i grunn. Uansett her er noen få bilder fra edrue timer:


Soph ♥
Chris ♥


Ett av dyrene til Sophie.


Herlig lunch med jenta selv.


Belønnet oss selv etter å sykle fra Bexhill til Hastings. Så måtte vi jo hjem igjen også da.. men syklen streika siste to km, litt flaks at det ikke var alt for langt unna hjem i går. Hadde en meget spesiell fredag den 13 - trust me! Hele dagen var sjokkerende i grunn.. Might tell u later. Stor takk til denne frøkena og familien hennes for de de er!


Forresten, slik føler jeg meg nå.

Har dere hatt en fin uke?

 • 24

  Da har denne dagen kommet hvor Johanne og jeg faktisk skilles ordentlig for første gang på nesten ett helt år.. Husker enda første dagen hvor jeg møtte henne på college og vi begge hadde litt spesielle førsteinntrykk for hverandre, men det gikk ikke lenge før vi var som perler på et halskjede! Vi har alltid vært der for hverandre og vel så det! Ingen dag har vært det samme uten henne hverken på college eller på fritiden. Var det en fest eller noe annet som skjedde var det en selvfølge at begge var til stede. Alle sammen som møter/kjenner oss får inntrykk av at vi har kjent hverandre for årevis, og føles faktisk slik. Men nå er min kjære Johanne på vei til flyplassen for å dra hjem til sin familie og hjemland, Danmark. Kan ikke vente til å se jenta igjen, hun har blitt en stor brikke i livet mitt! Virkelig en sjelevenn ♥

   

 • 22

  Nok en hetedag og fridag. Dette er virkelig til å elske!! Selv om jeg hadde fri i dag dro jeg en tur på college for å snakke med kontaktlæreren min, lever noen blomster, kort og gaver til noen lærere som virkelig har stilt opp og hjulpet meg igjennom dette skoleåret. Ble nesten tårer og kyssing i alle kanter for å si det slik, selv om det er strengt i mot lærernes regler. Turen gikk så til stranda i Bexhill ettersom den ikke ligger langt unna college. Hadde noen herlige timer i solsteika med en fin gjeng! Solbrent er jeg også enda jeg hadde solfaktor tredve på skulderene..


      Jeg tok meg en dukkert (selvfølgelig), mens Victoria skulle vasse grunnet klær. Jeg tok taki hånda hennes og endret planene hennes he-he!
  Soph ♥


  Is er godt i varmen, men smelter så alt for lett..  Hvordan har dagen og været deres vært, søtiser?

 • 28

  På tide med ett Frankrike-innlegg. Dag to, altså forrige mandag brukte vi hele dagen i Disneyland og i villagen på kvelden. Morsomt, men som sagt tidligere; utrolig kaldt! Mye å se både av byggninger, folk ect. Vi fant raskt ut at franskmenn er sjarmerende uansett utseende og at noen av de kunne være litt for frampå. Noen gutter stoppet oss tre jentene og spurt om de kunne få et bilde av oss. Ikke nok med det, men han ville stå i mellom oss, haha! Vi forsto dessverre lite av de ordnene fra folk som de slegte etter oss, men vi forsto blikkene og plystring er vell likt i alle land. Franskmenn alstå! Jeg som er elsker karuseller og synes mange er kjedelige synes enkelte av de i parken var amazing! Hadde virkelig en kjemedag med masse latter og skrik i Disneyland, selv om det var iiisekaldt! Bildene er forresten fra Johannes kamera pga jeg hadde jo lite strøm igjen..


  Morgenpose ved frokosten alt fortidlig på morgenen.


  Elsker hotellfrokoster hvor det er bare å ta hva man føler for, men spiser ikke halvparten en gang!


  Jentene lekte seg i godisbutikken, mens jeg var å kjøpte litt smått til noen kjære. Kjøpte faktisk en slik hanske til onkel og co samt noe annet.
  Hahahah, skal komme med en video fra denne restauranten senere. Trodde vi aldri skulle komme ut fra der jeg..  Haha, dette bildet ble knipset rett etter gorillaen hadde puffet bort noen gutter som ville ta bilde og nesten overfallt Johanne og meg. Må vel si at vi ble litt redde i starten, men så lo vi det vekk etterpå.


  Aladin var vis litt kjekkere enn vi hadde planlagt, så vi ville ikke ta bilde med han allikevell. Det hadde blitt vell kleint!!


  Liten pause fra butikker, karuseller og hårete vesner.


  Vi ble vist gjennkjent når vi møtte gorillaen igjen..


  Paraden!!


  Jeg hadde faktisk lyst til å gråte når jeg så Løveneskonge. Jeg sto der bare å trippet med et stor glis rundt munnen. Lion king ♥♥
  De siste 30 minuttene før parkene stengte for kvelden ble brukt i Walt Disney Studios.
  Etter 8 timer i parkene var det tid for å flytte seg til Villagen. Vi fikk med oss nesten hele buljen på Planet Hollywood for en bedre middag og god drikke. Guttene satt på et eget bord sammen med to voksne der, som til slutt ble kaldt burger-bordet! Resten av kvelden var jeg sammen med guttene og Johanne for å kike på fotballkamp. Deretter møttes vi nesten alle igjen på Starbucks hvor all drikke ble på snille Shannon.

   

  Har du vært i Disneyland før? Paris, Anaheim, Florida, Hong Kong eller Tokyo?

 • 26

  Helt siden jeg har vært liten har jeg vært mer familiesyk når jeg er syk. Mamma brukte alltid å sitte rundt meg, stelle meg, kjøpe og lage mat og masse annet som tjenere gjør. Mormor pleide alltid å komme med sykebesøk med sykegave og dulle med meg, så lenge hun ikke var i Spania eller noe da. Ja, enda når jeg flyttet til ødemarka kom hun kjørende to timer fra Trondheim bare for å se mitt syke ansikt. Gud hvor jeg satt pris på det! Nå, nå er jeg helt alene, langt borte fra begge to og kosesyken er på max. Heldigvis har jeg gode venner her som tar vare på meg, for noen timer siden ringte det på døra og en søt Victoria sto der meg tre forskjellige supper, loff, cola og et varmt hjerte. Aw, hun er så supergod! Hun mente når noen er syk, må de tas vare på - gud hun gjorde dagen min ti hakk bedre! Har spist suppe og annet godt nå, pluss sett film. Hun klarte virkelig å snu en syk, meningsløs dag til en nokså koselig dag!


  Hva mer kan man ønske enn en venninne og dette på døra når man er syk?


  Dagens helt og gledesspreder!  I love you ♥


  Pleier/pleide du å få sykebesøk når du er dårlig?
  Flere enn meg som blir ekstra mamma/familieklein når man er syk?


 • 26

  Jeg har hatt en utrolig koselig helg med gode venner, er nesten ikke mer å si!


  Fredagen var det jo togtur til Brigthon, juleshopping med frøknene og kinamat..


  Etter fulgt av mashmellow cupcakes laging og sleep over til Johanne. Nina var også til stede.


  Endte opp med krig, så blir leng til neste gang jeg spiser slik krem når jeg kunne lukte den enda dagen etter. Film hele natta kan jeg vel også legge ved det ble denne kvelden, selv om vi var dødssliten og kroppen verket etter shopping.


  Lørdag var ganske slaskt, helt til vi begynte å ordne oss klar til å dra til Battle for Bonfire med en masse folk. Holdt for det meste til på Battlefield, men var litt over alt etterpå. Ble nashing hjemme hos Johanne med en gjeng til morgenkvisten..


  Var politi og brannfolk over alt - over alt!! Synd det ikke ble tatt bilde av brannmannen, for guud han var å besvime av!


  Frokost på døra i 13 tiden, sofaen hele dagen med Friends og Two and a half men på TV'en sammen med en gjeng gode venner - dagen derpå sier jeg bare. Slasket i senga når jeg kom hjem med The Only Way is Essex *bombee*.
  Dusjen nå, så var denne fantastiske helga over. Bare å vente til neste helg - wehu!

  Hvordan har helga di vært?

 • 25

  Møtte opp på skolen klokken 09 i dag, tok en test vi alle AS-elever må ta for å se om vi har dyseleksi og slik. Jeg blir vel innlagt eller noe ettersom jeg garantert har tusen og én feil. Masse ord jeg ikke skjønte og jeg hadde heller ikke tid for å slo opp i min søte, lille ordbok. Uansett, etter greit to timer med tester var vi ferdig. Danskene og jeg satt å gjorde litt matte før vi dro til Hastings by. Etter som det har vært nok en dag meg herlig vær (rundt 20 grader faktisk) tenkte jeg at vi kunne dra ut å spise, for så å kose oss på stranda. 


  Vi dro på Cosmo og hadde herlig kinesisk buffet. Etter magen var proppet full av ris, nudler, kjøtt, vårruller, is, frukt og masse mer rullet vi ned til stranda.
  Så dro vi å vasset i vannkanten, helt til vi ble våte opp til livet.
  Vi gikk til gammelbyen for å (endelig) ta karusellen jeg har ønsket å tatt lenge. Johanne feiget ut, så det ble bare Vicy og meg. Uansett, syk karusell, me loove!!


  Ikke snurret selve karusellen, men selve sete greiene vi satt på. Så vi ble snudd på hodet og kastet over alt. Tror dette må være første gangen jeg er inponert av en karusell!!


  Etter karusellen dro ble Johanne med meg hjem og Vicy hjem til seg. Så i 17 tiden dro vi (+ James) til stranda i gjen for å bade. Det var veldig herlig og forfriskene må jeg si! Satser på flere slike dager!!  Har helga di startet bra?
  Er det fint sommervær i Norge enda?

 • 28

  I går kveld dro jeg til min kjære Maiken får å ha jentekveld. Linn-Pia var på arbeid, så hun kom litt seint, men vi jabbet og styret til klokka var 04 i natt/morges. Må si at det va utrolig godt å ha litt kvalitetstid med de ettersom jeg drar til Trondheim i morgen for en natt før jeg setter meg på flyet på vei til England. Merker veldig at det faktisk er snakk om et par døgn, timer før jeg flytter. Dagene har faktisk bare bestått av stress, stress for å rekke alt mulig før jeg reiser. Men jeg må vel bare innse at jeg ikke rekker alt selv om det er sårt. Siden Maiken og Linni hadde første skoledag i 2ST i dag og jeg egentlig skulle begynne der med de, ble det sagt at jeg skulle være med. Litt trist var det å ta adjø med klassekamerater og nære lærere, men slik er det nok bare. Kommer til å savne de så utrolig mye. Det har egentlig ikke gått opp for meg enda at jeg skal dra helt tror jeg siden jeg er ganske så avslappet. Har ikke begynt å pakke enda heller. Søss skal feire bursdagen sin i dag siden hun har egentlig bursdag dagen etter jeg flytter, så jeg vet ikke om jeg rekker å pakke og styre så mye, men jeg må vel begynne snart som mye annet jeg skal gjøre i dag og i morgen. Må nesten bare stikke jeg, skal prøve å sette av en time til bloggen i kveld eller noe, men kan ikke love!


  For drøyt ett år siden fikk Mikke og Minnie ett dverghamsterkull, og Maiken var den heldige til å kjøpte av meg yndlingen i det kullet. Herlig å se det lille nusket igjen og at hun passer på han så godt!


  Beste jentene! Kommer til å savne de noe helt forferdelig!!

  Pleier dere å ha jentekvelder?
  Begynte du på skolen i dag?

 • 25

  Formen har ikke vært helt stabil i dag etter gårdagens festligheter, men jeg klarte faktisk å bite tennene sammen og få meg ut. Fikk med meg småjentene og dro på stranda like over her jeg bor fortiden. Vi campet ved en kompis av meg og flere. Vi var vel 14 stk en vending. Var på stranda i 3-4 timer og når jeg kom hjem ble grillen tent og herlig grillmat var å spise på verandaen. Det har vært en helt strålende dag til at jeg trodde det kom til å bli en ubrukelig dag.


  Kjølebag er kjekt i varmen.


  Bleiket håret i den herlige sola takket denne gule stironen. 
  Usj! Hater klegg, men det var faktisk bare min andre dag med klegg i sommer, så skal ikke klage.
  Småjentene mine.


  Sisters.

  Har du koset deg ute i det nydelige været i dag?

 • 41

  Selv om jeg ikke fikk bli ordentlig kjent med deg, delte vi oppturene om det kommende året i England sammen og derfor viste jeg derfra at vi kom til å få bedre kontakt. Dessverre stoppet det før den tid. Du skulle bare bort noen dager å kose deg på leir sammen med masse andre aktive undommer, bare dager før du skulle som meg, flytte til England..


  You're in the arms of the angel, may you find some comfort there..

  Hvil i fred, kjære Sondre ♥

 • 26

  Dagene går sakte, så alt for sakte. Føler at jeg går på veggen snart. Uansett hvor man er, hva man gjør eller hva det enn som skjer har det noe med disse tragediene å gjøre. Alle snakker om det og det er ikke en time uten noen skriver på Facebook eller melder seg inn i grupper om dette uvirkelige. Det er nemlig ikke bare slik at familien til de som er omkommet sorger, men også de nære, nei faktisk hele Norge. Hele verden støtter lille Norge og hyller oss for at vi står så godt sammen etter det forferdelige. I dag har det vært rosetog (også fakkeltog) mange plasser i landet. Når jeg fikk høre om det i Trondheim ble jeg lei meg for jeg ikke kunne dra. Men takk gud for det finnes oppegående jenter her i kommunen som fikk ordnet slik at det ble rosetog her også. Jeg var litt usikker om jeg ville klare det ettersom jeg ikke er personen som gråter, spesielt ikke foran andre. Men jeg hadde nok angret meg om jeg ikke hadde dratt. Det var rundt 100 stk som møtte opp i vår lille, lille kommune, og dette var på 3 timers forvarsel over FB - ikke værst! Ordføreren sa noen ord, og jeg klarte ikke å holde tårene for meg selv. Godt å ha en skulder å lene seg på kjente jeg!
  Ordføreren.


  Stor takk til dere jenter!!  Har det vært rose/fakkeltog hvor du bor?

 • 30

  Noen utrolig tunge dager har det vært. Har sittet hjemme med nettaviser og nyhetskanalen på fullt. Jeg er lei meg, forbanna og grått for urettferdigheten! Jeg har sittet å håpet, bedt og grått for de savnede skal komme til rette.Tenker på alle de ungdommene som var hjelpesløse og de som står de aller nærmest. Jeg er tom for ord, men samtidlig ikke. Jeg kan bare ikke fatte og begirpe!

  Etter om og men fant jeg ut at jeg heller bør komme meg ut blandt folk enn å sitte å isolere meg hjemme med nyhetskanalen og nettavisene, samt oppdatere veggen på FB til en bekjent som er savnet. Det var martna her i bygda, så etter en stund dro jeg dit. Var utrolig lite folk der, noe som jeg tror er på grunn av sorgen i landet vårt. Jeg ble møtt med triste sanger etter triste sanger og folk som snakket om det forferdelige. Jeg klarte faktisk ikke å holde tårene inne til tider. Men jeg følte meg relativt bedre etter hvor flere venner og bekjente jeg fikk snakket med. Så rettet vi snuten mot tivoliet for å prøve å tenke og snakke om andre ting, og det gjorde det bedre. Festen med Terje Tysland ble avlyst, noe jeg synes er klokt gjort! En kompis fikk meg til å bli med til en vennegjeng i går kveld, i stede for å bli hjemme og sorge for meg selv. Ble en del folk der etter hvert. Må si gjengen i går fikk meg i mye bedre humør, selv om jeg måtte stadig følge med om noe nytt hadde kommet ut om det forferdelige.

  Sterke ord fra en AUF-jente: Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen! 
  Thaimat.
  ♥
  The pose man.  Flere som har vanskeligheter med denne sorgen?

 • 28

  Elsker virkelig slike dager som dette når sola steker og livet er flott. Ekstra kos er det å vandre rundt i hagen til samboeren til bestefaren min med kameraet. Hun har virkelig en fin hage med masse blomster, bær og pynt. Kommer vel et innlegg senere så dere får se. Uansett, fant ut at jeg virkelig trenger en ny flaske med blå sjampo slik som håret mitt ser ut nå, så siden det var så nydelig vær tok vi like godt den gule caben. Siden rattet er på høyresiden føltes det litt ut som om vi var i England. Tok kontakt med ei god venninne av meg her i Fosen, Anette, og ble med henne og Line til Mebosta for å sole og kose oss. Og koselig ble det! Håpet på bading da, men det får vi ta senere. Skulle egentlig grille med en flott jentegjeng i kveld, men været snudde litt, så vi droppet det. Krysser fingrene for slikt vær i morgen også!


   Triumph Spitfire 1500.


  Jeg kjører mye når jeg er her i Fosen, men i fikk ikke kjøre denne (torde ikke å spørre en gang)..  Har du koset deg ute i det herlige været i dag?

 • 30

  Etter utrolig mye om hvor vi skulle dra osv har kjæresten og jeg endelig ordnet  med ferietur. Neste uke tar vi turen til nemlig Tyrkia, nærmere bestemt Alanya. Ettersom vi er litt sen ute så var det ikke mange restplasser som var igjen til akkurat den 22. juli, så vi ente opp med ei toroms leilighet ved navn Kardelen. Så på ei my finere leilighet, men der var det også all inclusive, noe som sier at vi ikke har kommet til å dratt ut og utforsket byen så mye. Da synes jeg det var like greit med ei litt dårligere leilighet i grunn, for vi skal jo bare sove der. Uansett, så tror jeg det blir kjempekos!   Har du vært eller skal til syden i sommer?

 • 31


  En god kompis av meg kom hjem fra syden for noen dager siden, og se hva han hadde kjøpt til meg da. Aw, så skjønt!  Nydelig ikke sant?

 • 29


  For en dag dere! Hadde egentlig gruet meg sykt til denne dagen, men det til ingen grunn. Først våknet jeg til strålende sol, kjempevær. Tenkte det hadde vært kjipt å sitte inne å lese til eksamen når det er så flott vær, men etter noen nervepirrende minutter i klasserommet fikk vi vite at alle unntatt sju i klassen kom ikke opp og jeg var ikke en av dem. Lykke!


  For ikke å snakke om en times tid etter da telefonen min ringte, det var Explorius (de jeg skal reise via). De fortalte at de har fått ordnet det siste som manglet ang min vertsfamilie og at skolen ventet på meg. Hun fortalte litt om familien, at jeg får tre brødre og at jeg får mere info om de og ting som skjer framover straks. Så sa hun plutselig at jeg skal ikke reise i september som det ble snakk om, men i juli. 24. juli! Grunnen til dette er at skolen vil ha et ordentlig møte med meg før jeg starter (ikke bare telefonmøtet som jeg skal ha på tirdag). Dvs at jeg reiser dit godt over en måned før jeg begynner på skolen den 7.sept. Gud, nå har jeg fått 100x flere sommerfugler enn hva jeg fikk for to uker siden. Måtte jo bare lage meg nedtellingsliste til jeg flytter!! mihi.


  Så her har jeg ligget siden klokken 12 eller noe, slikker sol og nyter livet og sommerferien. Føler at jeg må bruke mine 38 siste dager i Norge godt både med venner og familie framover. Kjenner at det blir hardt å si farvel med mange av de og det er vel det eneste jeg gruer meg til nå. Men jeg får tenke: Hakona matata, drømmen min er rett foran meg!

  Grillet med familien har jeg også. Kyllingklubber, pølse, ostesnitzel, maiskolbe, poteter, løk osv.

  Hvordan er været hvor du bor?
  Har du hatt en superduper dag?

 • 20

  I dag har vi vært på tur med klassen. Vi skulle gå til Dalumsfjellet. Men hvem hadde trodd at det var det eneste når vi har en slik turgåer til lærer. Joda, vi skulle nemlig gå til Vessesetra, for så å få over fjellene til Dalumsfjellet. Men så gikk jeg jo med to spirrevipper som sa vi skulle gå til venstre når vi kom til skihytta. Jeg sa jo meg bare enig ettersom jeg ikke har rettningsans pluss alle de andre var enten bak eller foran oss. Etter vel og lenge fant de ut at vi har kommet på feil "sæter", så var det å snu med leppa på sleng mens vi ringte læreren. Vi fikk beskjed om å finne oss skyss ettersom de andre var laangt foran oss. Etter de hadde ventet en time på oss, var vi der. Flaut! Så var det bare å gå over de fjellene og ettersom vi først var framme tenkte Kristin og jeg at vi skulle gå en lite omvei for å skrive oss inn i boka. Men var det noe å skrive med? - nei.. Så var det å gå ned til vannet igjen. Regnet som var meldt i dag var ikke til å se, men kunne kjenne noen små, herlige vindpust i varmen!


  Søte Emilie var meget desperat for å bli reddet!


  Fortsatt litt desperat?


  Her skulle vi altså ende før vi gikk over fjellene, og det gjorde vi til slutt.


  Lille bygda.
  Cita jenta!
  Resultatet av snickertopper i en matboks på tur.
  Skitten og bløt sa du?!?!

  Har du opplevd å ha vært på villspor i skogen?

 • 27

  I helga er det håndball cup i Selbu, og det vil si at jeg har blitt forlatt hjemme. Litt stille er det vel, men også utrolig godt. Laget meg en super middag i går, også hadde jeg bedt noen venner hjemme hos meg på kvelden. Hadde det kjempekoselig! Har ikke revet huset enda og det har jeg faktisk ikke tenkt heller (..enda). Drar til Trondheim town i kveld for festligheter. Er ganske sikker på at det blir knall om bare ikke noe kommer i veien. Må vel begynne å ordne meg litt også snart. Usikker på hva jeg skal ha på meg enda, men det blir vel en ordnings.


  Stroganoff gryte og potetmos!


  Så fikk jeg dette på døra; godteri, potetgull, ananasbrus og jordbær - YUM ♥ Thanks a lot!

  Hadde du en koselig kveld i går?
  Flere som liker å være hjemme alene? 

 • 41

  Jeg var faktisk hjemme i går kveld, noe jeg ikke har vært på flere, flere helger. Var vist noen som ville ha litt kvalitetstid med meg, og det var no forsåvidt greit. Det ble mye kos foran TVen, både potetgull, dip, popcorn, frukt og sjokoladefondue var å se på stuabordet. Kjæresten kom en liten tur også på kveldingen. Kjempekos!  Liker du sjokoladefondue?

 • 14


  Først må jeg vel gratulere dere så mye med dagen. I dag har jo Norge bursdag og dagen går med på å pynte seg, synge, flagge, spise masse is og kose seg. Været har dessverre ikke vært noe særlig å skryte over, et vær hvor man kunne ha solbriller og fin klær i det ene øyeblikket, og paraply, regnfrakk og støvler det andre. Heldigvis var det ikke en dråpe med regn når russetoget var på runde i byen. Etter russetoget var ferdig dro vi på tivoli, men det regnet så sykt til tider at det var null grunn til jeg ordnet håret mitt. Vi tok noen turer i lufta før vi dro og hadde et herlig måltid med familien til Marthe. Super dag til at det har vært et meget ustabilt vær.  Her sluttet bildeserien min i dag pga at batteriet ikke var medvillig.

  Hvordan feiret du 17.mai i år?


 • 16

  I dag har jeg gjort noe som resten av hele klassen har gjort (unntatt 6 stk), nemlig tatt studiedag. Det er jo helt på tryne at vi egentlig har skoledag i dag når vi har fri igjen i morgen og har nettopp hatt helg. Latterlig i mine øyne og både vennene og familien min er på min side. I følge mormor burde jeg ta studiedag på onsdag også, men jeg må vel på skolen. Jeg har iallfall kommet meg fra Fosen og til Trondheim nå og sov over hos søte Marthemor i natt. Nå sitter jeg faktisk på Brundalen VGS (på studiedagen min) og har produksjonstime sammen med snuppa. Mens hun har 4 timers gym etterpå, har jeg vel dratt til byen for å møte noen kompiser og venninner. Gledings til i kveld, festningen here I come!! 


  Jeg har faktisk brettet og fargelagt en sommerfugl!  Har du fri i dag, eller har du vanlig skoledag?

 • 22

  I dag har jeg hatt den beste dagen på lenge. Etter en tur på møte i Orkanger, ble det litt småshopping. Jeg ble så ringt opp av min kjære bestevenninne om jeg ville være med å samle en gjeng for å grille, bade og ha det supert ved en kjempefin strand ved et vann like ved der jeg bor. Vi var vel 11 stk før noen begynte å se seg hjemover etter noen timer. Etter noen superherlig timer på stranda med herlig vær (over 20°C) og en herlig gjeng dro vi på en sightseeing i Aure, var ikke lite moro det heller. Manglet bare kjæresten så hadde denne dagen vært mer enn topp!

  Har du hatt en herlig dag med supert vær?

 • 22

  Etter litt fram og tilbake, hit og dit, så ble det Trondheimstur i går på oss. Linn-Pia og Tom Marius dro litt tidligere, så kom kjæresten og jeg etter. Rakk bare en times tid med shopping, men fikk brukt endel penger fordi. Kan legge ut innkjøpene i morgen eller noe. Når butikkene i byen var stengt, dro vi på Tiller på tivoli. Ikke det beste tivoliet med mest folk, men karuseller ble det. Utrolig nok var dette min første tur på karusellene i år, jeg som elsker disse maskinene. Blir vel enda mer i sommer er jeg ganske sikker på. Etter noen karuseller dro vi ned til byen igjen på Egon, etterfulgt av Prinsen kinosenter. Vi hadde kjøp billetter til Fast and Furious 5 (Fast Five) i Kongesalen, men ettersom noen har tuklet med billettene våre og noen andres slik at flere hadde fått likens billetter ga vi etter, fikk penger tilbake og satt oss i en vanlig sal. Fikk en mye bedre plass da, så det var greit nok selv om ikke lyden er like bra som i kongesalen. Etter greit to timer i kinosetet med en bra film på lerretet var det på tide å kjøre hjem.
  En vellykka tur i bunn og grunn!
  Guttaboys, tihi.
  Sorbet is med kjekse på Egon.
   

  Har du vært på tivoli så langt i år?

 • 27

  Nå ligger Therese og jeg på verandaen og nyter det fine været. Sol, sminkefri, sololje, Capri-Sonne, påskeegg og musikk - livet er herlig. Vi må vel egentlig begynne å pakke bagen nå ettersom klokken er så mye. Vi stikker nemlig på hyttetur langt bort fra alt idag sammen med en herlig gjeng. Grillings og masse godt i glasset. Turen er dømt til å bli knallbra og vel så det! Tar med både digitalkameraet mitt og speilrefleksen, så det skal bli bilder som dere helt sikkert får se.

  Er du ute det flotte været idag?

 • 17

  Når jeg tenker meg om er det egentlig mye jeg burde virkelig ha gjort disse dager. Jeg burde ha dratt til Fosen og besøkt de fleste slekningene og vennene mine der og jeg burde virkelig ha tatt turen til Trondheim snarest! Har ikke vært i Fosen siden jul og noen av slekningene mine der har jeg ikke møtt på år. Ganske synd egentlig. Og jeg må virklig på en shopping runde i Trondheim by snart pluss møte mine gode, herlige venner og si hei til min kjære mormor. Men så er det jo slik at jeg går almennfag, har endel lekser og slik, pluss helgene går mest bort til typen. Hater prioritering av tid og styr. Jeg liker best å rekke alt med engang, men det har jeg fått mot meg nokså mange ganger.

  Flere som hater prioritering av tid, eller kanskje er du flink med det?

 • 25

  Nå er LANet for denne gang over og jeg har endelig funnet senga mi. Synd at både Nemean 2011 og vinterferien er over, og at skolen venter i morgen må jeg bare si. Er ganske så lite keen på skole etter veldig lite søvn og meget lite energi igjen etter en heftig uke. LANet var vellykket etter min mening, enda det var mye drittfolk som ikke klarte å oppføre seg. Enkelte er ikke velkommen tilbake neste år iallefall. Men jeg velger å prøve å se på alle de oppturene istedefor å se på de små nedturene, selv om de irriterer kraftig! Må si jeg er så glad i de som er med i crewet som er så hyggelige, kommer virkelig til å savne å jobbe med de under LAN når jeg er i England..


  Tryllemesteren Boje + Nemean crew (mangler 5 stk).

  Flere som synes vinterferien har gått for fort?

 • 23


  Morgeeen! Nå sitter Linni og jeg vakt i sovesalen etter 12 timer med søvn. Var vel på tide med litt søvn etter å ha vært våken i 37 timer. Når vi har vært våken så lenge ble det så ille at man kjente ikke til slutt at man var trøtt, bare en slags form for fyllesjuk eller noe. Men godt at vi skal tilbake til LANet om en times tid, når vi har sittet her i tre timer.

  Flere som har kjent det slik når man har vært forlenge våken?

 • 34

 • 35

  Da har den store dagen kommet. Den dagen vi har strevet for og brukt flere timer og dager på for å forberede. I dag braker nemlig vårt kjære Nemean LAN-party løs og denne gangen braker det enda mer enn noen sinne. Vi har 5 års jubileum som skal feires med masse moro og en del show. Vi har lagt mer tid i dette for å gjør det best mulig og vi gleder oss som noen unger til vi åpner dørene i kveld klokken 19.00. Det kommer til å bli noen søvnløse netter foran dataen, sammen med hyggelige folk med et spektakulert show, så det kommer til å bli verdt det! En av jobbene mine her er å ta bilder, så jeg kommer vel med endel bilder og forhåpentligvis noen filmer. Skal prøve å ikke skrive bare fra Nemean LANet, men her er jeg jo fram til søndag såå (men skal gjør mitt beste).  I wanna, I wanna see ya tonight!

   

  Hva slags sprell skal du idag?

 • 34

  Idag er det 14. feb, Valentine's day som på norsk er kallt alle hjerters dag. Denne dagen i året er for å feire kjærlighet og romantikk, helst i engelsk språklige land, men har kommet til Norge de siste årene. Ideen ble hentet fra myten om Den Hellige Valentinus som ble drept. Før han ble drept skrev han et til sin kjære, Julia og ba henne holde seg til Gud og han under tegnet med "fra din Vallentin" og slik har det bygget seg opp. Man kan se i butikkene at de får inn ekstra med hjerte ting og pynt. Utrolig koselig og selvfølgelig mest koselig om du har en du virkelig liker. Har hatt mine år hvor det var lapper i alle kanter og knising. Kan vel si at det har vel forandret seg litt! Uansett, jeg liker denne dagen til å fortelle de nærmeste hvor glade jeg er i de og at jeg faktisk er her for de. Har foresten noen søte ideer på lur..


  Dette fikk vi servert ved frokosten hjemme idag pluss noen andre søte ting.
  Happy Valentine's day my sweethearts!

  Har du noen søte påfunn til alle hjerters dag?

 • 36

  Endelig helg og denne har jeg faktisk gledet meg til. Er ganske sikker på den den blir knall! Linni, Tomme, en kompis av Tomme og jeg stikker snart til Trondheim, der Linni og jeg skal levere flyers ang LANet som nærmer seg med stoore skritt. Vi skal også på kino etter vi forhåpentligvis har fått levert endel flyers. Må har rundt 200 flyers som vi skal prøve å få ut innen lørdags ettermiddag, haha. Må hjem på lørdag nemlig fordi jeg skal vær barnevakt og får besøk, kos. Søndag har jeg planer om å være med en kompis jeg ikke har vær med på leenge, gleder meg til å se han igjen. Så alt i alt er jeg nesten bombe sikker på at helga her blir good!


  Etter skolen sto det tre nokså stor fat med frukt som vi kunne ta av. Her har vi spist endel da, men det var mindre frukt på fatet når vi dro for å si det slik. We just loove fruit! Sunn start på helga i alle fall.  Noen happenings hos deg i helga?

 • 32

  Denne helga har vært bra med tanken på at jeg faktisk ikke har vært helt i form. Helga har for det meste godt til filmer, besøk, feriet bursdag og vært med masse herlige folk. En helg med mye kos fra venner, familie og dyra. Just the way I like it! Synd jeg ikke har vært så veldig pigg da, men det finnes flere helge å ta igjen det på. I kveld har jeg bare tatt det rolig med nachos og vurdere å finne senga snart så jeg kanskje er i form til skolen i morgen. Vi får vite om vi kommer opp i eksamen i samfunnsfag i morgen - oh no! Krysser fingra!

  Er du glad i nachos?
  Har du hatt en bra helg?

 • 26

  Formen er fortsatt ikke bra, men jeg dro på skolen for å få med meg de siste to timene før jul. Kom akk til grøtspising og kos. Det ble diverse konkuranser, slik som quiser og grøtspising. Til slutt kom det en tryllekunstner. Blir så fascinert av de altså. Men nå er det juleferie og takk gud for det!


  Det jeg synes var mest sykt var at han tok opp fult av bokser fra en liten pose som han viste gang på gang var tom pluss han brettet den sammen og alt.


  I'm going to miss u, babe.

  Når begynte/ begynner juleferien din? • 18

  Haha, ler så sykt når jeg ser disse bildene helt-på-tryne-bildene. Det må være noen av de verste og mest useriøse bildene av meg iallefall og Minnie ser bare sykt utspekulert ut. Haha - skjønner ikke hvordan det går an, men det viser vel at vi har et knyttet vennskap og at begge er ganske så blåst i hode?!

  Hva synes du om de gale bildene? • 9

  I dag fikk jeg Love Hearts i kalenderen. Jeg er egentlig ganske så kresen på godteri, men Love Hearts smaker så rart at det blir godt på en måte. Åja, det er like morsomt å se hva som står på de som det har vært i alle år.

  Liker du Love Hearts?
  Hva synes du om bildene? • 5

  Har hatt en kjempe fin ettermiddag og kveld sammen med noen søtinger og kos. Tok en liten lur før to stk turtelduer kom til oss og det ble godis, potetgull og film. Ble litt gaming før vi dro til treningsentret for å ta av litt av alt det usunne vi hadde pakket i oss før vi dro. Etter en times trening på treningsentret tok jeg turen hjem. Nå skall jeg hoppe i dusjen før jeg finner min herlige seng. Gud hvor jeg gleder meg til å finne senga!


  Verdens fineste skåler.


  Filmen var ganske bra faktisk. Kanskje jeg kommer med en vurdering eller noe senere når jeg er i en mer stabil form.

  Liker du koselige kvelder med venner, film og kos? • 3


  Verdens beste mormor som forstår seg på nesten alt og stiller alltid opp.

  Har du et sterkt bånd mellom deg og dine besteforeldre? • 9

  Fredager er den dagen jeg er kanskje mest våken og mest hyper vil jeg tro, iallefall på skolen. Sitter bare å tripper og se at det er bare timer fra helg og friii. Men skal egentlig ikke klage heller for jeg synes ukene bare blåser av gårde. Rekker jo nesten ikke å tenke på at det er fredag før det er nok engang fredag igjen, but i love it!I helga går turen nok engang til kjære Trondheim by. Blir vel litt shopping denne gang av diverse ting og mye farting hit og dit som vanlig. Håper på masse venne og kanskje litt familie kos om jeg får tid. For når ukene går fort, går iallefall helgene fort.


  Jeg har faktisk drukket meg mett på Cocio, og det er ikke den første gangen!

  God helg folkens (når den tid kommer)!

  Hva synes du om fredager?
  Skal du noe spesielt i denne fredagen eller i helga? • 12


  Gode venner er som teddybjørner, jo eldre de blir jo mer blir de elsket. Linni

  Hvordan har dagen vært så langt? • 7
  Greit stesset i morges da jeg kom på skolen med ganske lite sminke og 3 clips i håret. Haha, bra jeg fikk litt tid til å se litt smartere ut. Prøvde noe som er nytt for meg i fransken idag, noe som heter språklab. Hvor jeg og flere lo av det. Man hører en setning på fransk, så skal man spille inn så likt som mulig. Marielle og jeg fikk lett til et par kødde- opptak for å si det slik. Lo så mye at tårene rant en stund. Ellers har jeg vært på møte, slappet av og sovet, ganske så tamt for å si det slikt. Jeg kan legge ut bildene fra skolefotograferinga idag. Sykt uheldig med enkeltbilde, men la gå.

  1ST ♥  Hvordan har dagen her vært og hva har du gjort idag? • 4
  I dag har min kjære søster bursdag. Hun blir hele ti år idag. Gud hvor tiden flyr. Føles ut som det ikker så lenge siden hun var baby, nettopp lært seg å gå mens jeg tok kråkfot på henne. Neida, jo der er sant, men Malin og jeg har gjort mye morsomt sammen og mer er jeg sikker på at det blir. Kommer til å savne henne noe voldsomt neste år når jeg flytter til England selv om vi "krangler" endel. Krangling hører jo til i en søskenflokk vil jeg si. Mange mener at søss og jeg er ganske så lik, både på utsende og personlighet. Når vi to bare er sammen har vi det så koselig og bra. Malin, du kan ikke beskrives med ord! Jeg er kjempe glad i deg og håper du får en flott dag med presanger og selskap!


  Mine to prinsesser Nuzzi og Malin! • 7
  Vi storkoser oss her på Orsa camping. Det var vel det jeg har gledet meg mest til. Den fine stranda, herlige folk, bade masse hverdag, sove i telt med Marit, shopping og andre sprell. Gud hvor godt vi lever. Teltet er vel en av de store plussene. Stor telt for bare oss to, chill. Anlegg, data, Internett og det meste vi trenger. Var ute i går for å se hvordan det var på festen her nede, men det var bare eldre folk som danset til country. Var en ungdomsgjeng på rundt 20 stk som satt på brygga utom, men det ble for dumt å sette seg med de så vi fant veien hjem og ordnet vårt eget party - telt party. Var vist endel som ville komme inn, ikke bare individer heller... nemlig to søte ekorn. Nå skal det grilles for så å bades og soles. Kos dere i kveld da folkens!


  Ganske så rydda...


  Stortrives med store bokstaver.

  Har du ligget i telt i sommer? • 3
  God morgen sovetryner!
  Nesten hele gårsdagen gikk med på bilkjøring, do pauser og soving. Vi kom fram på Idre Fjäll i 23 tiden og hele Sverige var mørke lagt. Ikke bare pga strømmen gikk hele tiden, men det blir sykt mørkt her om kveldene. Det regnet, lynet og tordnet som bare det. Ikke særlig koselig. Men jeg tror alle så fram til denne dagen med knall vær og for å dra til Orsa. Fikk den herlige leiligheten. Det var ikke noe særlig spesielt med den, men den var gigantisk! Vi har nettopp spist frokost nå siden vi må check ut klokken 10. Dvs ingen tid til å ta seg noen minutter i basstua som ingen bruker på badet -synd. Uansett, vi kommer derfor raskere til Orsa- can't wait! 

  Kjøkkenet.

  Her bor/bodde vi. Leitet greit lenge etter dette nr. Det viste seg at vi bor øverst i et hus.


  To søte jenter som skulle gå en tur i torden været, haha. Klærne og skoene våre er gjennomvåte enda selv om de har stått i et digert tørkeskap, haha.

  Har du sover godt i natt? • 5
  Tok turen ned ved sjøen idag for å ta noen bilder. Greia var egentlig å ta noen bilder til eventuelt header. Headeren er vel på g og blir kanskje lagt ut i morgen. Til så lenge får dere klare dere med disse bildene for vi stikker om ikke alt for lenge. Ha en herlig kveld!
  - JJJ
 • Stikkord:
  5
  Lørdagen gikk endel til tivoli, bilkjøring og parties. Ting var på topp, men etter mange, mange runder med tekoppene og en svingete vei på vei til en kompis ble jeg litt.. hva skal man si? Dårlig av et slag. Men det gikk ganske så fort over. Det tok nemlig ikke lang tid før jeg sto å danset i sofaen igjen.   I går morges, altså søndagen våknet jeg klokken 8 for å hoppe i dusjen før vi skulle dra til Fosen. Oldemor skulle feire bursdagen sin, og mamma hadde sagt dagen før at vi skulle dra klokken ti. Etter en litt redusert jente var ferdig i dusjen fant jeg ut at ingen andre hadde stått opp, så jeg spurt mor selv når vi skulle dra.. Neida, det var bare å legge seg for vi skulle ikke dra før klokken 12. Etter litt svetting i senga satt det to trøtte og slitne jenter i baksete og to skruller i fram setene. Vi ble litt sene, så når vi kom fram til min 85 år gamle oldemor var det kaffe på gang. Etter masse kaker og søtsaker måtte vi bade ettersom varmen tok så si livet av oss.  Nå sitter det to gaudere i senga mi (utenom meg), så derfor tror jeg vi skal ta oss en båttur mens sola enda er oppe.

  Q:
  Hva har du gjort i helga?

  - JJJ
 • Stikkord:
  4
  Etter mange timer i går, hadde været fortsatt ikke endret - det var regn, regn og atter regn. Det fristet ikke i det hele tatt å dra på konserten ned på havna i det været. Heldigvis hadde mamma en paraply vi kunne låne, så vi levde over iallefall. Chand slo igjen ikke feil, han er jo så rå. Hyggelig og flink person er han. Vil ikke si det var mange som var på konserten, så vi var en av de som sto ganske langt framme. Fikk tatt noen bilder, men ikke av han etter konserten. Fordi etter konserten dro søskenbarnet mitt etter han og frøkenen inn i ei "hytte" etter de. Søskenbarnet mitt snakket endel med Berit og slik. Tenkte å spørre om å få ta et bilde når vi først var alene med de i ei hytte, men så kom det fulgt av små unger etter oss, så der var det ødelagt. Uansett, har noen bilder fra kvelden når vi var ute.  Gikk litt fort turene i tekoppene, så hadde vist trykt på feil modus, hihi.

  Enda ett med feil modus...

  På toppen av en barne karusell som gikk ganske så brutalt av seg.


  Skal på tivoliet idag når vi har krøpet oss ut av senga og slik, har jo igjen endel billetter vi må bruke opp. Skal prøve å ta endel bilder da som dere kan få se. Sola roper på oss - ha en super dag!

  Q:
  Har du vært på endel konserter i år?
  Hva skal du i helga?

  - JJJ

 • Stikkord:
  4
  I dag starter martnan her i "bygda". Tivoli, boder, konserter og fester står for tur. Søskenbarnet mitt ble med meg hjem i går, så nå er det like før vi stikker ut døra. Vi skal først til en kompis, neste på planen er å dra på restauranten Marmaris hor de har verdens beste kylling- rullekebab! Så fikk vi kjøpt billetter til Chand Torsvik, så blir det vel party igjen. Alt ser tipp topp ut, bortsett i fra været.. Det har ikke vært en eneste antydning til sol, det har bare høljet ned med regn. Vi får vel bare ta med oss en paraply og litt ekstra klær. Det er jo bare på konserten vi skal være ute, ellers bli vi sittende inne eller i en bil. Tror og er ganske sikker på at det blir en herlig dag!


  Tivoliiii *hjerte*

  Q:
  Planer for dagen?

  - JJJ
 • Stikkord:
  15
  Ettersom søskenbarnet mitt og jeg ikke er så mye sammen som vi burde, finnes det ikke så mange bilder av oss tatt i de siste årene. Dvs at de fleste er ganske "uoppdaterte" om jeg skal kalle de det. Derfor tok vi oss en liten spasertur i natt og knipset noen bilder.
  Q:
  Hva synes du om bildene?

  - JJJ
 • Stikkord:
  6
  Vi viste at dagen her kom til å bli knall, noe pga varmen og været OG for at vi hadde godsnakket med farfar i går om vi skulle ta en tur på sjøen med vannski og tube. Gledet meg som en unge! Jeg har aldri prøvet vannski, men hadde mote og håpe oppe for at det skulle gå bra. En etter en gikk vi ut i det friske vannet (sjøen) og en etter en ga vi opp - vi fikk det altså ikke til. Tante og onkel tenkte at de klarte det, men nei da.. En annen onkel av meg var i en båt i nærheten og hoppet fra ei øy, så vi spurte om han ville prøve å stå på vannski. Han hadde prøvet det engang tidligere og det gjorde vel susen for han var som Jesus på havet! Etter tre- fire timer i solsteik, knott/veps fare midt på sjøen tok turen til verandaen med nystekte vafler. Atter en herlig sommerdag!

  Ganske varmt, men kan ikke klage på det fine været!  Min gale onkel står i den lilla sirkelen og kompisen like ned om han igjen, klar til å hoppe..
  Q:
  Har du stått på vannski før? Hvordan gikk det?

  - JJJ
 • Stikkord:
  8
  I går var jeg på to bursdager. Først hos en ung dame i "slekta, så ble jeg med søskenbarnet mitt på bursdagsfest hos en venninne av henne. Koselig dag selv om været var langt fra bra. I dag var været litt bedre og jeg har tatt turen hos min søte oldemor som har bursdag snart. Så har vært i hagen hennes litt idag når sola steikte og hjalp henne med noe ugress og slik. Tror det er litt godt for henne at jeg er her i noen dager å kan hjelpe henne før det blir stor- bursdag neste helg. Uansett har det blitt litt sjeldent at jeg er her også, så det er så kos å være hos henne. Liker faktisk denne plassen ganske godt. Vakkert og det vekker gamle minner fra da jeg var mindre! Nå snart skal jeg ut med noen venner som jeg ikke har sett på ei stund, blir herlig.


  Kjempe gammelt bilde av meg og Lene da vi hadde forestilling på skolen i sjuende.

  Q:
  Har du blitt litt slurvete med å besøke kjente og kjære i det siste?

  - JJJ
 • Stikkord:
  11
  Nå sitter jeg i på Risvollan etter en lang buss tur til Trondheim. Det gikk ganske bra ettersom det var endel kjentfolk som satt på, så man hadde underholdning. Begynner å bli sykt lei av buss og lange turer, huff. Har nettopp vært i byen nå på Vg- lista. Sykt mye folk i byen, og jeg som får klaustrofobi i store klynger. Været var greit, varmen var ganske på topp, men det var dårlig med luft blant mengden med menneskene. Levde over litt over en time før jeg og noen til kastet oss på bussen hit for å ikke risikere stappfulle busser.

   


  Ehm, en stk linselus av et eller annet slag..?!?


  En stk litt mindre linselus...  Q:
  Har du vært på VG- Lista, eller kanskje du skal?

  - JJJ
 • Stikkord:
  7
  Jeg våknet i natt av at det regnet noe så forferdelig å var liv redd for at Ann Helen og jeg måtte ri i regne idag, men nei da. Dagen har vært som en drøm med sol, varmt vær - rett og slett en sommerdag. Det var herlig der jeg gikk til Ann Helen, lukten av nyslått gress, fuglene som kvitret og man gledet seg til å sitte på hesteryggen igjen. Er en stund siden jeg ridd sist, så jeg lurte på hvordan det ville gå. Jeg var så heldig å fikk ri Rosa, en kjempe nydelig Fjording. Glad at jeg fikk henne i trav og litt galopp etter noen "piskeslag", for traving og galopp er så sykt gøy. Er redd for de timene jeg var ute med hest idag får meg til å bli hestejente igjen. Ikke at det er noe galt, men jeg vil for all del ikke bli noen hestejente. Men alikelvel skal man ikke se bort ifra at det blir noen flere rideturer i sommer og kanskje på høsten også?!

  Stjal et bilde som mamma tok når vi dro innom gårdsplassen.


  Happy? Haha..


  Rosa elsker å rulle seg, selv om hun er dødssliten etter en svett tur i varmen.

  Rosa, Donna og Mikado.

  Når jeg kom hjem var det grilling, raclette, pils i solsteiken. Herlig. En av det beste sommerdagene hittil iallefall. Hadde vært kos å dratt ut med båt nå en tur, vurdere det sterkt i grunn.

  Q:
  Liker du å ri hest?
  Hvordan har været vært hos deg idag?

  - JJJ
 • Stikkord:
  9
  Endel var vel litt spendt på hvilken kjole jeg valgte i går. Jeg endte altså opp i den sorte med hvitt mønster og sløyfe. Synes kanskje den passet best til avslutninga siden den blå var mer en slags ballkjole. Åja, jeg rakk så si alt på en time - sjukt! Det var en kjempe fin avslutning med mange fine mennesker, sanger, latter og noen fallene tårer. For meg var det kanskje ikke så trist som til de andre ettersom jeg bare har gått på skolen nesten 1,5år. Men må innrømme jeg kjente presset på tårer som ville ut i det fri. Synd at det var siste gangen vi alle var samlet, sykt å tenke på. Vi går nå hver våre veier, men noen kommer vel til å holde sammen vil jeg tro.   Etter vitnemål utdeling og diverse dro endel folk ned til båthavna for å feire og minmre. Ganske koselig var det igrunn. Ikke mange timer siden jeg kom hjem, så jeg har bare slappet av, vært litt ut å kjørt gokart og cross med folk. Nå må jeg vel bare skyndte meg å ordne meg før jeg skal ut igjen - Ha en fin kveld! 

  Q:
  Hvordan var skole/klasse avslutninga di?

  - JJJ
 • Stikkord:
  4
  Gamle bygda mi hadde vunnet en konkurranse her i Trondheim. Eller det var vel barneskolen som vant da, men med god hjelp av bygda, kjente og kjære il jeg tro. Konkurransen var å få flest folk til å registrere seg på Trondheim SmartCity sitt energiplankart, for så å stemme på skolen sin. Hjem bygda mi knuste de andre (større)skolene lett og vant derfor konsert med Donkeyboy. Konserten ble holdt idag, og siden jeg er her i bygda nå, så tok jeg turen opp til skolen for å se på konserten.


  Ble tatt i mot med en skål med herlig frukt og bær.


  Ordføreren hadde noen ord og ga bort diverse gaver til skolen som elevrepresentantene tok i mot.
  Ungene tok av. Ikke så rart når de hadde gledet seg i flere dager til at Donkeyboy skulle komme på scenen.  Vi bare ordnet en egen dans eller noe..
  Okei da, vi tok av litt vi også, haha!


  Etter konserten var alle helt ville etter autografer og slik.  Søss hadde laget sin egen Donkeyboy tights (og t-shorte) som hun fikk autografer på.

  Mens jeg synes bilder sier mer en 1000 bokstaver og ord. På bilde er Isabel, Cato og meg. Haha, heldig med bildet gitt.


  Hele gjengen utenom Linnea som måtte gå inn siden hun var syk + noen elever.

  Q:
  Hva synes du om Donkeyboy?

  - JJJ
 • 2
  Dagen i går var helt super. Litt shopping, spising på restaurant og bading ved stranda. Været var også på topp. Sola steikte der vi gikk i byen. Fikk endel gaver og slik også, kjempe søtt av dere. Etter middag var det bare å slappe av litt før man skulle pakke koffertene for å dra hjem. Bussturen var dryg as alwas. Sov endel og samme gjorde jeg på flyet også. Ikke så rart når vi kjørte buss hele natta for å rekke flyet i morges. Synes de siste dagene i England gikk greit (altså helga), så turen var grei nok for å si det slik.
  Siden jeg er i Norge nå byttet jeg header og design. Er utrolig sliten og har endel smerte i kroppen, blir vel så jeg finner senga snart, så dere for kose dere med noen bilder så lenge.  Haha, måtte jo kjøpe meg bikini for England da..

  Nå skal jeg finne senga mi som jeg har lengtet etter.. grrrr!

  Q:
  Hva har du gjort i helga?

  - JJJ
 • Stikkord:
  2
  Idag har vi vært ut på sightseeing igjen. Denne fine dagen gikk til Robin Hood's Bay, en bitteliten, trang, søt landsby hvor Robin Hood hadde en av sine reiser til Norge (elns) fra. 


  På vei oppover fant jeg ut at jeg ikke ville gå, derfor.. Hihi..

  Turen gikk så videre til Withby. Mick, som er guiden vår, har vel plukket ut meg som et offer siden når det er noe er det alltid meg han nevner. Jeg skulle bli ofret til Dracula osv. Byen Withby er en søt by som har endel små butikker. Fant også et casino igjen som vi tok av på. Vant seriøst hele tiden at vi ble sliten og stressa for å rekke bussen videre som gikk til Aidensfield. Litt morsomt var det å ringe til kjente og fortelle at man sto i en eldgammel telefonboks i Aidensfield og at man fikk se togstasjonen som var med i Harry Potter filmene. Fikk selvfølgelig se endel bilder, gjenstander og bygninger fra serien "Hjarte på rette staden" eller også kalt "Heartbeat". 

  På vei inn i garasjen til Scripp's.   Flamingo land var neste på dagsplanen. Det var vel det absolutt alle gledet seg mest til. Ett området med MASSE karuseller og slik. Snakker da mye større og bedre enn Tusenfryd da ja, det er jo bare barne mat i forhold til Flamingo land. Tok endel karuseller og jeg vil si at 2stk var ganske bra. 


  En som er bak denne blå og gule, altså den røde (og sorte) var en av de beste karusellene i Flamingo land synes jeg. Den hvite, lange "stangen" som heter "space shot" eller noe var bare deilig å sitte i å bli skutt opp mot været.


  Banansmoothie og min søte, gule ting som en søting vant for meg.

  Men nå må jeg stikke å ordne meg litt før vi skal gå til byen om 15 min. Vi skal nemlig gå ghost walk i kveld, blir spennende.

  Q:
  Liker du karuseller?

  - JJJ
 • Stikkord:
  11
  Etter mange timer med fly og ikke minst buss er vi framme. Tror så si alle har vært utålmodige i løpe av turen. Damen jeg og Sigrid bor hos virker grei, men sier ikke så mye. Litt mye styr osv, men det føles vel enda verre ettersom vi er slitne etter en lang dag. Når vi kom hit, spiste vi før vi skulle gå en tur i byen med guidene. Fant fort ut at veien vår ned til byen og de forskjellige møteplassene var greit langt unna. Endte opp med at vi tok taxi hjem i kveld og her ligger jeg mens Sigrid er i dusjen. I morgen tenkte Sigrid og jeg at siden vi skal møte opp litt senere enn de andre gruppene, tar vi taxi til byen rett etter frokost  for å rekke å se litt i butikkene før vi skal møte de andre. Fant ut at mange av mine kjære, herlige butikker i England ligger også her - herlig! Synd at været ikke har vært alle tiders her i England da, men satser på at det blir bedre i morgen.


  Like før takeoff. Jeg endte med å sitte med noen gale "damer" som skulle på festival i London. De var ganske kule i grunn, men haha..


  Søtiser!


  Ett av de tusener av bilder som ble tatt av meg med diverse kameraer når jeg sov litt.

  Stoppet en tur på vei til Scarborough for å spise. Tok turen til KFC og bestilte noe kyllignammis. Dro så å kjøpte litt små ting og så kom jeg over en "kasse" som inneholdt 10 Capri- Sonne. Capri- Sonne Tropical is looove! <3

  Q:
  Liker du Capri- Sonne?

  - JJJ
 • 6
  Akkurat hoppet i dusjen og ordnet meg. Nå sitter jeg å venter på Christian som er i dusjen. Vi drar vel på Marmaris etterpå for å spise. Er ganske så tent på en kylling- kebab nå, grr. Etter det flyr vi del på vinger til vors. Ser for meg at det blir en koselig kveld sammen med masse folk, knall fint vær og bra musikk. Gleder meg mye mer enn hva jeg gjorde imorges, haha! Føler meg litt bedre nå og vil dra fortest mulig.  Skal prøve å ta bilder utover kvelden som kommer i natt eller i morgen, spørs hvor hodet mitt klarer.

  Image and video hosting by TinyPic
  Skål for herlig vær, god drikke og en kjempe kveld!

  Q:
  Hva skjer i kveld hos deg?

  - JJJ
 • 6
  Som dere kanskje vet elsker jeg kjoler, og ettersom dagen begynte med sol og fint vær utnyttet jeg derfor sjansen med å gå i kjole. Men det var vel pga klassebildet jeg tok den på meg. Alle jentene hadde pyntet seg med kjoler eller tunikaer, så det ble ganske søtt. Skoledagen idag har vært ganske så annerledes ettersom vi ikke har flere fag osv igjen, herlig! Været for øyeblikket ser ikke lovende ut .Skal ligge hos en kompis i helga, så blir vel slik at jeg skifter og vi drar ut å finner oss noe liv før morgendagen. I morgen tar det av med Sie Gubba og andre band, fun!

  Q:
  Hvordan har dagen din vær på skole eller jobb?

  - JJJ
 • 7
  Jeg sa jo jeg skulle komme med noen bilder fra i går. Ikke at det var så mange, men legger ut noen få av de.

  Her følger vi med og er såå blid.. Bildet er tatt hjemme hos mormor der vi spiste sodd. Fikk så vidt snakke med folket før jeg dro til byen og på tivoli.

  Toppen på Booster'n;


  Jeg elsker tivoli og Booster'en er den beste av de alle. Sto over en time i kø ettersom mange snek og puffet, men verd det! Kunne nesten ha levd på tivoli, elsker karuseller uansett hva! Tenkte å filme når jeg satt der, men mamma ringte så jeg satt å jabbet med henne helt til vi var ferdig. Får prøve å filme neste gang.

  Q:
  Liker du tivoli?
  Hvilken er din favoritt?

  - JJJ
 • 7
  Helga har vært super, iallefall så langt! Ikke at jeg har gjort så mye, men mitt kjære søskenbarn har vært her (eller hun er her enda). Vi har snakket masse, ledd, sett film og hatt det kjempe morsomt, jeg har iallefall det. Hadde det vært finere vær i går hadde jeg tatt henne med på en gå tur i sentrum, men det regnet så vi bare kjørte litt rundt. I går var det gullruten og film. Jeg kjenner at jeg ikke helt er frisk etter som jeg blir fort trøtt om kveldene, snufser, hoster og nys. Blir vel ikke noe bedre når Linn Therese har kanskje kyssesyken, haha. Ga henne klar beskjed om at hun ikke skulle hoste eller noe på meg, så håper jeg slipper en runde med kyssesyken også. 

  Q:
  Hva har du gjort i helga?

  - JJJ
 • 4
  Jeg var tidligere idag i labben. Der tok jeg noen prøver for så å bli sendt inn hos legen. Hun snakket litt med mag og kiket i munnen min før hun lyttet på hvordan jeg pustet. Jeg fikk høre at jeg hadde halsbetennelse og bakterieinfeksjon - nice! Fikk antibiotika som jeg må holde ut med 4 tab i 10dager.. Dvs at jeg må knuse mange av mine planer neste uke... Jaja, kanskje bedre å bli frisk enn å ta seg en liten en å bli bare mer dårlig å begynne med en ny kur. Får iallefall to kvelder da, bedre enn ingen.. 
  I morgen kommer min kjære kusine på besøk og jeg er så glad for det. Godt vi holder sammen selv om ting ikke er helt gode disse dager. Vi skal kose oss og ha det gøy, det er sikkert å vist! Siden man har det gøy tar det vel ikke lang tid før helga er over og jeg må ha meg på skolen. Har vel en del å ta igjen etter endel sykdom.


  Love you, sweety!

  Q:
  Har du en kusine/fetter som står deg ganske nært?

  - JJJ
 • 3
  Deilig å våkne opp til sol, frokost og litt mindre smerter i mage og rygg. Ikke nok med det men det skimter et enda litt større håp for turen får til England tirsdags morgen. Håper at jeg blir bra snart og at jeg ikke trenger å dra på sykehuset idag, at jeg heller kan bruke dagen idag på venner, pusekatten min og mamma. Blir vel litt pakking av koffert i kveld også siden jeg skal være igjen her i Trondheim.


  Ser nesten sånn ut at skyene er litt gråe, men det er de altså ikke. Men tipper det blir kanskje litt regn eller noe idag allikevel. 


  Et annet vesen som føler dagen idag blir bra.

  Q:
  Hvordan er været hos deg?

  - JJJ
 • 5
  Etter jeg hadde sovet noen timer banket det på døra til soverommet mitt. Det var stefaren min som sa at vi skulle dra til Trondheim allikevel. Så da var det bare å kaste klær, sminke og alt jeg trenger til Englandsturen. Jepp, jeg er optimistisk og sier at det blir klassetur på oss. Håper og tror det blir slik at flyet vårt kommer seg i lufta og til Gatwick tirsdags morgen. Derfor måtte jeg jo ha på meg...

  mine søte sko med England all over.

  Nå sitter vi her hos mormor og de er litt i sjokk at jeg sitter her med de rolig på en lørdagskveld. Blir vel slik at de gjør alt for å få meg syk hver helg framover så jeg blir med de. Haha, neida. Men må innrømme at jeg har koset meg i kveld, selv om det ikke ble fest og de planene som var planlagt. 


  Nydelig bilde må jeg si.. Men uansett er jeg glad i deg, mormor!

  Q:
  Hvordan er/blir kvelden din?

  - JJJ
 • 2
  I kveld tar jeg en rolig kveld sammen med Sigrid snuppa mi. Så vi sitter her i sofaen foran et bord med potetgull, dip, brus, vann, brownies og masse filmer. Laget brownies iste som ble til litt kliss og tull, men den smakte ikke så verst i grunn. Vi bestemte oss å se på Norske talenter for så å se film. Filmen vi skal se etter på heter; Hollow man. Det er en thriller og skal være bra, håper det iallefall. 

  Ingen Kims, ingen kos!

  Blits er søtt.

  Q:
  Hva skjer i kveld hos deg?

  - JJJ
 • 3
  .... sitter jeg hos familien Riplay i England sammen med min supersnupp, Sigrid. Vi skal nemlig på klassetur eller hele tiende skal til Scarborough som ligger ved et stykke Nord fra London. Det er en slags tradisjon på skolen der at tiende alltid reiser dit. Jeg har jo vært i England mange mange ganger, så jeg gleder meg ikke akkurat skikkelig som mange andre gjør. Men det blir jo noe annet når jeg drar med trinnet og da når vi fikk vite hvem vi fikk ligge med, hva vertsfamilien het, adressen og at familien Riplay (som Sigrid og jeg skal bo hos) har en kattepus og en tenåring kjenner jeg at jeg gleder meg litt. "Google maps" er vel nettsiden som er flest ganger i loggen på skolen tenker jeg. Alle sitter å glor på huset sitt, shoppingmulighetene, plassene vi skal til og hvor langt vi bor fra hverandre. Og i morgen får vi mere info av rådgiver, spennende...


  Så ca her skal jeg bo i noen dager. Om jeg ikke  har sett helt feil skal det være en gate eller noe med masse butikker i nærheten, nice!

  Q:
  Har du eller skal dere på klassetur?

  - JJJ
 • 1
  Jeg har ikke kjørt på crossbanen på lenge, men idag blir det endelig kjøring på meg uti der igjen. Mange maset på skolen idag at jeg måtte bli med osv, så nå hr det vist ordnet seg. Skal kaste i meg litt mat for så å ta av meg alt som har med sminke og andre jente"dull". Vedder på at en sliten Julie kommer tilbake i senga si i kveld, for å øve til prøven i morgen. Men stressa, ha en flott dag!  Q:
  Hva skal du idag?

  - JJJ
 • 3
  Jøsses, jeg har jo navnedag idag. Og da er det akkurat måneder til 12. juni som er min bursdag. Kult! Har hørt at folk pleier å feire navnedagen sin, men det tror jeg at jeg aldri har gjort. Kan vel kanskje si vi har det idag da siden vi hadde vaffel og kos i ste. 

  Q:
  Feirer du din, venners eller familiens navnedag?
  Hvordan feirer du/dere den?

  - JJJ
 • 1
  Kom hjem tidligere idag fordi jeg ble ferdig med nynorsk tentamen i rett tid. Gjorde en avtale med nabokompisen at vi skulle ut å kjøre idag før regnet. Så jeg tenkte jeg kunne ordne middag senere for jeg burde ha meg ut før regnet. Så jeg og kompisen min kjørte en stund litt over alt. Kjørte for det meste opp i skogen på en grusvei som tidligere var en "hovedvei". Skjønner godt at ikke den veien er i bruk lengre for den var full av gjørme flere meter. Stakkar Gaute som kjørte go-cart i det klisset. Ikke nok med det men det begynte å regne, men det stoppet ikke oss. Men når jeg fant ut jeg hadde så knapt med bensin og var kaldt av alt regnet som hadde kommet igjennom klærne mine ropte en varm dusj på meg!


  Ready to take off!

  Q:
  Har det vært regn og ufint vær hos deg idag?

  - JJJ
 • 4
  For å gjøre en lang "historie" kort kan jeg vel si at jeg var tent på å kjøre cross i uka her. Så siden jeg fikk høre at venninna mi var i nærheten med scooteren sin ba jeg hun og nabovenninna nedover. Brosjan tok fram crossen også. Så vi kjørte og hadde det gøy en stund, helt til nabovenninna lånte scooteren av hun som eier den.. Hun kjørte så fort i nedoverbakken at hun mistet kontroll. Jeg var like bak med crossen og så henne svinge mot grøfta. Jeg rakk ikke å svinge unna før jeg lå der i grøfta (elv ting) ved henne. Hun blødde som bare det og var helt i sjokk. Fikk ordnet hjelp kjapt, så nå håper jeg at alt går bra med henne på sykehuset. Scooteren har blitt tapet så my den kan og låret mitt har hovnet opp med masse fine, søte blåmerker, skrammer og mangel på hud. Søstersen syklet seg foresten av like etter på da hun syklet ned en lang bakke ett stykke unna hos en nabo - snakker vi flakskveld?!


  På disse bildene ante vi fred og ingen fare. Den grønne er bror sin. Måtte jo ha med den på bilde selv om ingen kjørte den, hihi.

  Q:
  Vært med på noe lignende?

  - JJJ
 • 8
  Jeg er ikke så fan av blogg vs blogg for jeg synes det blir litt feil i grunn. F.eks: jeg har ikke blogg for at jeg vil ha den beste eller noe, for det har ingen ting å si for meg, menmen.
  Men så dere vet det da så ble jeg trekt med på blogg vs blogg av Ulrikke.
  Stem ved å trykke HER!  - JJJ
 • 2
  Etter en dag med slappis på sofaen, shopping i Orkanger sitter jeg hos en kompis i kino salen deres og koser oss.  Vi skal vel dra videre og rocka tenker jeg om ikke alt for lenge. Tror og er ganske sikker på at det blir en kos kveld. Kanskje vi drar til Aure på Bergtun også, hvem vet? Noen vil at vi skal være her i "sentrum", men vi får se. Blir vel slik at jeg sover her hos Christian i natt, så det blir jo ikke noe stress.


  Rock 'N Roll! Ha en finfin kveld!

  Q:
  Er det noe liv hos deg?

  - JJJ
 • 1
  Kom hjem for noen timer siden da jeg har vært med folk i byen. Koselig å se igjen folk man ikke der hverdag. Noen man ikke har møtt på lenge, men også koselig å se igjen folk man ser ganske ofte også da. Kom på at jeg måtte kjøpe meg svar neglelakk, så kjøpte jeg en rød i samme slengen. Elsker neglelakk, men jeg missliker at det "flasser" av så lett. Ellers idag har jeg bare daffet på sofaen og akkurat nå kom hele flokken hjem, så nå blir det vel ikke fred å få..

  Sykt heldig på med bilde ja!

  Q:
  Hva har du gjort så langt idag?
  - JJJ
 • 4
  Da er jeg nesten klar til å dra til byen. Må bare spise opp min frokost så er det vel bare å springe ut for å rekke bussen. Håper jeg får møtt endel kjent folk i dag da, savner masse av folka her i Trondheim sånn.. Får se om jeg får tatt noen bilder også. Men nå må jeg synde meg - ha en super dag videre folkens!


  Q:
  Planer for dagen?

  - JJJ
 • 6
  Tenkte meg en tur til byen idag, men siden jeg er litt treg av meg tikker klokka så utrolig fort at det blir ikke tid. Så nå sitter jeg her å venter på min kjære mor som skulle ha vært hjem for en time siden. Blir vel bare rolig i kveld med film, noe nytt på bloggen (?) og kos med mammaen min. 
  Har vært ganske så nydelig vær med sol og full pakke, men nå begynte det akkurat å snø. Vil dra på hyttetur i grunn jeg, det minner meg så sykt om påske. Glo heit hytte, alt er dekt med gult påskepynt og masse godteri. Aww.  Q:
  Hvordan er været hos deg nå?
  Hva er påske for deg?

  - JJJ
 • 7

  Tror dette må være det eneste bilde der katten min ser litt skummel(/stygg) ut.. 

  - JJJ
 • 1
  Vi våknet i 11 tiden (etter klokka har blitt stilt) og var i sjokk at den ikke var mere. Vi tenkte å stå opp helt til jeg sovnet. Så når jeg våknet igjen orket ingen av oss å stå opp. Tror det var pga lite søvn, la jo oss ikke før klokka 6 eller 7 på morgningen. Men nå har vi klart å stått opp etter å ha snakket, slappet av, halv sovet i sengene. Har fått klisset på litt sminke nå og spiser potetgull og godteri til frokost. Er det lan og påske, så er det lan og påske!

  Blir hentet senere i kveld av min mor da jeg tydeligvis skulle bli med henne. Har jo ikke noe annet å gjøre, så hvorfor ikke? Blir vel der fram til onsdag, så litt shopping, venner, en liten en(?) og sånt skal jeg vel ikke se bort i fra. Håper mye av folket er hjemme så vi kan holde hverandre med selskap. Skal også overtale mamma med at jeg trenger en data til. Minipc er ikke beregnet til annet enn å surfe på nett har jeg funnet ut..


  Her fikk jeg sove i 10 min på et tidligere lan før jeg ble vekt.

  Q:
  Hva skal du idag/kveld?

  - JJJ
 • 6
  Nå har jeg vært noen timer her hos LAN guttene. Tenke at jeg kanskje måtte ta med litt mat til de, siden jeg vet hvordan det er på LAN. Altså orker ikke å spise osv. Så jeg kom hit med en bærepose med mat, stor bag med klær og veske med sminke og data. Nå er lysene slukket her i huset, til og med utelysene. Eneste som er å se er ansiktene til tullingene atmed meg fordi dataskjermene lyser de opp. Faktisk mange hus her som ikke har slått av lysene, skuffende! Tenkte å banke på døra til de rundt her å be de slå av lysene, men det blir litt for dumt når de er kjenninger.

  Beklager for dårlige bilder, kameraet er tom for batteri, så måtte bruke mob i mørket.

  Flinke Christian!


  Master kokk!


  Dette ble resultatet. Som jeg forstod på gutta var det godt.

  Q:
  Har dere slått av lysene?

  - JJJ
 • 5
  Jeg fikk til spillet i går. Jeg har seriøst blitt helt hektet etter jeg prøvde det på iPod, så nå har jeg det på dataen. Plants vs zombies heter det. De har en verson på 123spill.no, trykk HER for å prøve det! Når jeg tenker meg om er det ganske teit, men det er rå bra når man har blitt avhengig. Så med engang jeg våknet var det gaming før jeg hoppet i dusjen (jeg gikk egentlig da). Så nå skal jeg ordne meg og sånt før jeg drar på LAN til noen kompiser. Tror jeg blir der i natt, vi får se. Har endelig fått noen punkter og ting for hva jeg skal gjøre i påska nå! *glis*  Q:
  Noen spill du er hektet eller har vært hektet på?

  - JJJ
 • 8
  Har koset meg med koseklumpene mine i kveld samtidig jeg har og fortsatt plages litt med å laste ned ett spill. Må vel prøve igjen etter på. Som dere sikkert skjønner dro jeg ikke ut i kveld, like godt egentlig. Kos å bare være hjemme hos familien og være rolig i blant også. Nå står Norske Talenter på tven, neste uke er det Trondheims tur og jeg kommer på tven *grøss*


  Beste kattepusen!


  Søsters kom idag, wehu - fake a smile!

  Q:
  Hva har/skal dere i kveld?

  - JJJ
 • 4
  Fikk akkurat høre at min lille plan ang påsken akkurat ble skylt rett i dass. Hadde tenkt meg til Trondheim rett etter skolen også være der ei stund for så å dra hjem igjen. Joda, det blir det altså ikke noe av siden det er og blir rushtrafikk i morgen etter som alle går ut i ferie. Jeg som bare skal på skolen i morgen å høre på et foredrag mens jeg halv sover. Nå har jeg altså INGEN planer for påska, sjukt til at jeg er den personen som aldri er i ro. Får vel bare dra hjem kl 12, sove til kvelden for så å dra ut på en fest jeg er bedt på om jeg gidder. Er også bedt på LAN til en kompis, så vi får se. Må vel bare se positivt på det selv om jeg hadde gledet meg litt til å ha noe å gjøre før i morgen kveld. Gidder ikke engang å rydde romme etter som jeg skal hit etter skolen alikevell. Breier vel dyna bare godt over ansiktet mens pusen går bananas over meg, skriker, maler fordi hun er ut etter kos..  Q:
  Har du planer for påska?

  - JJJ
 • 8
  Må si at idag har det vært veldig... morsomt egentlig. Har hatt humøret på topp hele tiden (rekord? *kremt*). Sola var ikke så mye til å se, men det var jo greit nok. Var litt slit med jetskia oppover, så etter 4fall tok jeg av meg den ene og ble dradd opp på en rattkjelke halve turen. Da vi endelig kom frem var det rett å finne seg plass for å finne flaska si i sekken. Rente nedover bakken en lang stund også. Er jo ikke hverdag man gjør det liksom. Magen begynte å rope, så jeg tok fram ostepølsene mine og grillet de svarte, da får man jo fine unger?! Røde kors var jo i bakken også, så resten av tiden satt jeg å "rånet" med de. Ganske morsomt i grunn. Tok noen videoer fra det og også andre ting fra dagen som jeg kanskje redigerer senere og legger ut, vi får se.
  Disse tøttene sa jeg MÅTTE legge ut bilde av de på bloggen, så here u go chicks!


  HAHAHAHA!!!


  En lærer kastet seg plutselig på, så jodaaa.  Q:
  Har du gått på ski eller rent på akebrett i år?

  - JJJ
 • 4
  Dagen startet med at bussen var utrolig sen, jeg kunne liksom stått enda lengre å ordnet meg. Det var nemlig en "lærling" som kjørte idag og han var ikke ung for å si det sånn. Var mye tull og ja.. Ble ganske så sur for å si det sånn. Klarte ikke å rygge, ikke å gire og mye mer. Verste var vel de siste 5 min som kanskje ble til 10 min.. Da kjørte han som et svin i grunn, iallefall føltes det sånn siden det humpet sånn når vi kjørte på trælene (eller hva det heter). Det var helt sykt! For ikke å glemme en spesiell hump der han kjørte så fort over at jeg var 2cm unna å krasje hodet i taket. Verste bussturen ever! Kom til og med 2-3 min for sent til time og til vanlig er vi der 15 før det ringer...

  Kunne like godt ta en liten photoshoot siden bussen var så treeeeg;

  Anja og Julie.


  Anja og Julie.


  Irian og Julie.

  Så var det ut av verden.. Men så fikk jeg høre at det var idag vi skulle ta sprøyte. Hjelp, ikke at jeg har skrekk mot sprøyter, men jeg hadde liksom helt glemt det. Vi skulle ta den vi tok i 3 kl. elns. Men da alle jentene hadde gått til helsesøster (som ligger et stykke unna skolen), fikk jeg høre at jeg ikke fikk ta den fordi jeg går på antibiotika og jeg var vist ikke den eneste - vi var for kul for sprøyter. Så der satt vi å snakket tøv til alle var ferdig. Må heller ta den om en måned sammen med c- klassen.

  Bussturen hjem var noe helt annet enn den til skolen. Trodde jeg skulle dø da også, men bare av latter. Fire galinger bakerst i bussen går ikke bra! Ble sagt og gjort så mye rart at latteren stoppet aldri, bare når vi måtte gape etter luft. Har vondt i magen enda kjenner jeg. Får vel sixpac nå - wehu! Blir vel slappis, solarium og kanskje en liten tur på klubben ikveld. Har ikke vært der på 3 månder eller noe, haha. Er ikke så mye som skjer der akkurat, men må vel se om folket etter så lenge.

  Q:
  Ler du så mye noen ganger at du får vondt i magen?

  - JJJ
 • 1
  Kan si at det var og er greit godt å ha fri fra skolen idag. Har bare tatt det rolig hjemme hos Mia. Kom litt tidlig til bussen så jeg tok like godt å snakket til bussjåføren om at jeg fortsatt er et lite barn og skal betale for barnebillett. Så var det å komme hjem og logge seg på skype med engang, så ikke gutta maser mer om det. Så her sitter jeg å snakker med noen av de, kaffe på bordet og gløtter litt på tven mens jeg venter på Paradise som begynner om 1,5 time. Tror jeg tar en tidlig kveld, men nesten hver gang jeg sier det blir det ikke det, så vi får se. Har et håp om å klare å legge meg etter PH da *kremt*


  Love you, babe!

  Q:
  Hva har du gjort idag?

  - JJJ
 • 1
  Dette kan jeg si med engang har vært en bra, kul, god og morsom dag. Det har vært en så super dag at min lille "nedtur", er en liten bagatell for øyeblikket. Var på Øra og sånt en stund idag, så tok Mia og jeg bussen hjem til henne senere. Gud hvor jeg har ledd idag. For ikke å glemme at Paradise Hotel 2010 begynte idag. Haha, jeg lo så mye av latterlige ting som skjedde og ble sagt der. For et folk som er med i år sier jeg bare. Kanskje ikke de fineste og smarteste, men tror de har valgt disse sprøe, gale og kåte folkene for å ordne liv og stemning. Jeg satt i sofaen helt med, øynene vid åpen for å få med meg alt. Tror jeg skremte Mia og Marte da jeg plutselig tok av i sofaen *kremt*

  I morgen kommer det vel bilder, har vært TV kveld i kveld og nå vil Mia ha med i senga og stryke meg på kinnet og si søte tinger. Okei, det bli litt overdrevet kanskje.. Men nå sier vi vel natta... etter noen minutter/timer meg skravling vil jeg tenke meg. Og vi må jo se Paradise Hotel atter engang før vi legger oss - REPRISE PÅ TV3 KL 00.40.  Q:
  Hatt en fin dag idag?

  - JJJ
 • 0
  I morgen etter skolen skal jeg på møte med ei fra vgs ang skoleåret jeg skal gå i England, håper for all del det går bra og ingenting av planer går i vasken. Det meste har vel gått i vasken i det siste, så hadde vært fint med noen oppturer. Eller jeg har hatt en fin dag i dag og i går kveld for ikke å glemme. Så etter møtet har jeg egentlig ganske lyst til å ta sol, så skal jeg videre på mine ferder. Men det beste er vel at vi har fri på tirsdag, så Mia skal komme å sove over. Utrolig lenge siden hun og jeg har gjort noe i lag (utenom på lanet litt da). Så det ser jeg sykt fram til! Ojaaa, i morgen begynner PARADISE HOTEL.. Jeg har seriøst pintes ei hel uke nå, men endelig begynner det. Hele familien har vel fått med seg at det begynner i morgen nå tenker jeg *mohaha*!


  Okei, dette bildet er sjukt gamelt. Nå har Mia mørkt hår og greier. Skal vel ikke se bort ifra at det blir tatt noen nye bilder av oss i morgen/tirsdag.

  Q:
  Har dere fri en dag i uka her?
  Tror du morgendagen din blir bra?

  - JJJ
 • 1
  Nå har vi sett Ylvis 3, kan ikke si den var så bra eller morsom som jeg hadde trodd. Ganske dryg vil jeg si. Men nå skal vi se en film som jeg har hørt er ganske så bra. Søstrene mine har sett den fra før av, så dette blir gøy. Ganske sexy bilde, siden de er så rotete disse hønene at coveret er tydeligvis borte. Jaja, la gå.


  HAHAHAHA!

  Q:
  Har du sett filmen Se opp?
  Hva synes du om den?

  - JJJ
 • 5
  Nå sitter jeg sammen med de to turtelduene mine i senga mi. Vi skal nemlig se film. Ylvis 3. Påskeegg er også en god ting, eller jeg er ikke helt fan av det, men søstrene mine er det. Iallefall hun minste som spiste opp sitt på mindre enn 1min. Kanskje vi setter på en film som de skjønner mer av etter denne. Da blir det vel kanskje filmen Se opp, har hørt den er bra, så vi får se.


  Greit laffert- dag ser man..

  Q:
  Hva synes dere om Ylvisbrødrene?

  - JJJ
 • 1
  Fadern hvor godt det var å komme hjem. Første jeg gjorde var å ta med noen av bagene opp (søss tok nemlig nesten alle) også la meg i senga, skrudde på musikk og der var jeg borte. Søss hadde vært opp på rommet å snakket med meg uten noe som helst livstegn. Det jeg har sagt; det er skummelt når folk som er eller har vært på lan skal sove. Mange døgn uten søvn, plutselig sover man.. Det er som man er helt utkoblet eller som en zombie. Iallefall noe veldig rart, merkelig og mystisk. 
  Forresten holder jeg på å legge inn videoen som jeg ikke fikk til på youtube nå. Da skjønner dere vel at jeg klarte å ordne den. Følg med, den kommer hver øyeblikk. Det er en video som er mange snutter av videoer som ble tatt på lanet. Synes den ble litt kul jeg. Hehe.


  Erlend og Julie, søt.

  Q:
  Har dere merket hvor rart det er når folk sover på lan eller etter lan?

  - JJJ
 • 3
  Helt siden i går kveld har jeg prøvet å lagre en film jeg har klippet sammen. Men samme problem skjedde hele tiden.. Den ville liksom ikke lagre seg mer enn 32%... drit.. Våknet akkurat nå og har pakket så vidt sammen. Håper å bli hentet hvert øyeblikk for jeg er sliten som bare.. Skal prøve å se om jeg får til videoen når jeg kommer hjem og har sovet litt. Som dere ser ble det heller ikke ordnet opp ordentlig det med heander + design, men skal se om jeg får til det idag (håper jeg).
  Sry for et dafft innlegg..


  Laffert bilde som ble tatt for noen dager siden her på lanet.

  Q:
  Er det bare jeg som er trøtt/sliten idag?

  - JJJ
 • 3
  En kompis kom bort til meg og sa at crewet hadde sagt at "blogg jenta deres" skulle komme. Jeg skjønte ikke så mye der og da, men de ville tydeligvis at jeg skulle ta bilder og sånt. Det lå 3 - 3 mellom to stk i finalen. De hadde så 30 min på seg å endre stillinga så en av de vant. Men siden begge to var ganske så god og nektet å slippe inn ett mål ble det straffe runde. Vidar ledet 5-4, men så var det noe som skjedde, noe som ingen skjønte.. Når han andre skulle ta sin siste straffe sto det at Vidar hadde vunnet, så de i mellom seg  bestemte seg for å ta omkamp.
  Straffe runde på g.


  Slik var det når jeg kom dit etter å ha gått meg en tur, men stillingen ble 5 - 2 til Vidar.

  Grattis Vidar som vinner av FIFA compo og 1 000 kr rikere!

  Q:
  Har du spilt FIFA 2010 før?

  - JJJ

 • 5
  Da har jeg fått tatt noen bilder av salen der vi gamer. Orket ikke å ta noen bilder av sovesalen for der kan dere tenke dere at det ligger fult av madrasser, dyner, puter, pledd osv allikevel. Fikk i oppgave i fra noen i crewet å ta bilder også så..


  2. plassen som var 10.000 kr, gikk til disse fem karene som står til høyre.


  Mens 1. plass gikk til disse som vant hele 20.000 kr i cs compo.


  Her blir det vel FIFA 10- compo etter hvert..


  Her ser vi en i crewet som har humøret på topp.


  Some gamers.

  Orker ikke å legge ut alle bilder, så for denne runden får det holde.

  Q:
  Hvordan er humøret ditt i dag?

  - JJJ
 • 4
  Nå har Marit og jeg nok engang tatt extreme makeover på vårt "bytte" som også kalles Tronny. En kjekkas med et sykt hår. Masse krøller og håret er kjempe tykt. På et tidligere lan ordnet vi han også, men i år må jeg si han var mest kjekk!


  Glattings på g!

  Makeup.


  Sminke og hår ordnings.


  You want him?


  Tora ville bli Trond Gøran igjen.

  Q:
  Hva synes du?
  Vil du bli det neste "bytte"? Vi klipper hår også!

  - JJJ
 • 1
  For ikke så lenge siden dro Marit og jeg hjem til henne. Dusjet, ordnet oss og spiste. Så nå har jeg fått litt mer energi, takk gud for det. Om jeg ikke tar helt feil har det kommet flere folk idag, that's good! Sikker på at det kommer flere i kveld, iallefall besøkende. Har vært nettløs igjen jeg da skjønner dere, men nå er det tipptopp igjen. Skal se om jeg får ordnet noen videoer å legge ut. Marit og jeg skal nemlig gå løs på "offeret" vårt dette lanet også. Mohaha, gleder meg. Skal ta endel bilder også. Akkurat nå ble lyset slukket i salen, så vet ikke om jeg får tatt bilde av hallen der vi sitter å gamer, men vi får se.


  Marit *hjerte* Julie.


  Fikk faktisk til å ha på meg løsvipper med diamanter idag. Er ikke bare bare det synes jeg altså. Har prøvd mange ganger, men det er ikke alltid det har blitt noe særlig.

  Q:
  Har du brukt eller bruker løs- vipper?

  - JJJ
 • 2
  Åjadda her er vi våken! Nesten alle sover eller er hjemme så er ikke akkurat noe liv her.. Har vært endel i sovesalen og ordnet litt liv, men kanskje ikke det kjekkeste om noen i crewet kommer og kaster oss ut. Det har nemlig skjedd èn gang. Blir vel sånn at "morgen sangen" kommer på snart å vekker alle som sover - wehu, elsk bar sang må jeg si.... Tror de som har vært på Nemean før er drit lei av den da men. HAHA


  Crazy people, nono!

  Q:
  Er du morgen- fugl idag?

  - JJJ
 • 2
  Nå sitter jeg i en ganske så full sal av folk og dataer. Enkelte ting gjorde meg ganske så pissed, da mener jeg veldig. Men nå har jeg vel kommet til rette. Batteri, godteri og folket har vel gjort meg til den "normale" meg igjen. Ikke godt å vite hva jeg finner på å gjør når jeg er sinna *kremt* Men nå må jeg nesten legge ut noen bilder som noen og jeg har tatt så langt. Er vel ikke så mange siden jeg har sittet ved crewet så si hele tia pga dataen og nettet hos meg har vært helt kaputt!

  Men tror nesten folk skjønner at jeg har kommet meg på nett nå siden jeg sitter her hele tiden, helt still og... blogger, redigerer bilder osv. Haha

  Altså ifra disse bildene ser det ut som det er ingen her, men der tar dere feil. Skal komme med fler bilder i løpe av de neste døgnene.

  Q:
  Blir du hyper av godteri?

  - JJJ
 • 1
  Kan nesten ikke tro at vi har ferie nå egentlig. Blir så deilig. LAN fram til tirsdagen også bare soving sikkert. Blir rå bra. Problemet er vel kanskje at tiden vil flyge som en regndråpe i sterk vind. Får vel bare kose meg max så lenge vi har fri. Ikke nok med det, men etter 4uker med skole igjen er det jo påske. Mm, liker!
  Men nå MÅ jeg virkelig pakke ferdig og sånt. Vil ikke komme 5 min for sent. Blogges når jeg har fått satt opp datanen, eller det er vel ingen problem for meg med bærbar, men dere skjønner.


  Mitt fine "skilt" jeg laget og hadde på pulten min i hele dag. Weey, it's gonna be FUN!

  Q:
  Skal du noe spesielt i vinterferien?

  - JJJ
 • 1
  Vil bare skrive dette innlegget for en jeg er veldig glad i og som betyr så mye for meg. Ting er ikke alltid lett, det vet vel alle. Når ting går i motsatt retning av det man vil, er alltid godt å ha en hjelpende hånd for å støtte seg på. Jeg er her for deg for å prøve å støtte deg igjennom det, det vet du. Uansett hva det er, er jeg her for deg. Liker ikke at du er lei deg og har det vondt. Du fortjener sååå mye bedre! Skal prøve alt for at ting skal gå på rett kjør igjen. Men det vet jeg ordner seg, det gjør det alltid på en måte. Bare la det gå en stund, la tiden ta det bort..

  Fant en sang kanskje som passer deg også.. Håper dette lettet enda litt til enn alle de gange vi har snakket sammen om det...

  I've been waiting all day for ya babe 
  So won't cha come and sit and talk to me
  And tell me how we're gonna be together always
  Hope you know that when it's late at night
  I Hold on to my pillow tight
  And think of how you promised me forever
  (I never thought that anyone)
  Could make me feel this way
  (Now that you're here boy all I want) 
  Is just a chance to say

  Get Out, (leave) right now, 
  It's the end of you and me
  It's too late (now) and I can't wait for you to be gone 
  'Cause I know about her (who) and I wonder (why) how I bought all the lies
  You said that you would treat me right but you was just a waste of time (waste of time)

  Tell me why you're looking so confused
  When I'm the one who didn't know the truth
  How could you ever be so cold
  To go behind my back and call my friend 
  Boy you must have gone and bumped your head
  Because you left her number on your phone
  (So now after all is said and done) 
  Maybe I'm the one to blame but
  (To think that you could be the one)
  Well it didn't work out that way

  Get Out, (leave) right now, 
  It's the end of you and me
  It's too late (now) and I can't wait for you to be gone 
  'Cause I know about her (who) and I wonder (why) how I bought all the lies
  You said that you would treat me right but you was just a waste of time (waste of time)

  I wanted you right here with me but I have no choice you've gotta leave
  Because my heart is breakin'
  With every word I'm sayin'
  I gave up everything I had 
  On something that just wouldn't last 
  But I refuse to cry
  No tears will fall from these
  Eyeee-eeee-eeees 
  Ooooh, ooooh
  Get out

  [ref x3]
  Get Out, (leave) right now, 
  It's the end of you and me
  It's too late (now) and I can't wait for you to be gone 
  'Cause I know about her (who) and I wonder (why) how I bought all the lies
  You said that you would treat me right but you was just a waste of time (waste of time)

  - Din Julie
 • 0

  Haha, gjett hvor jeg er da? Jo, nemig i Trondheim. Hadde norsk skrive- dag idag skjønner dere også ble jeg ferdig i såppas god tid etter mye styr og tenking på hva jeg skulle skrive og sånt. Og da jeg fikk høre at vi kunne dra halv ett fikk jeg idè om at jeg kunna ta bussen til Trondheim for å hente dataen til mamma. Skal låne hennes på Nemean party LANet i helga skjønner dere. Så tenkte kanskje det var best å hente den nå, så slipper jeg å ta meg fri senere i uka. Så jeg fikk med meg Linda, så etter en runde i byen sitter vi nå her da.

  Mamma kommer vel hvert øyeblikk... Forsto det sånn på henne at hun er litt sur at jeg henter den så tidlig, eller for at jeg ikke har med min data, siden nå blir jo hun en uke uten data og det skjønner jeg jo at hun blir litt sur for. Men håper vi finner ut en løsning også kanskje vi får oss middag også om hun ikke er så alt for sur, hehe.

  Q:
  Skal du på LAN i vinterferien eller ganske snart?

  - JJJ

 • 3
  Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne, ikke hva jeg skal si, men tror jeg bør ta det litt kort enn så mye jeg kunne ha fortalt. Vet det kanskje er litt lagt innlegg, men verd det! Kan vel kanskje begynne med å fortelle at det var helt utrolig. Har hatt noen supre timer i Trondheim med folket på Norske talenter. Dette var en sånn dag med masse humor, latter, glede og kanskje litt tårer?!

  Etter en litt dryg busstur endte vi opp i Trondheim sentrum. Der var det bare å stille seg i kø og snakke med resten av kjentfolket. Må si jeg var overasket hvor mange av "oss" fra Hemne som var der. Etter noen lange minutter når køen hadde strekt seg ble noen folk plukket ut til å være med å lage en snutt sammen med programlederne. Haha, jeg var litt i tvil og fram og tilbake, men når folk sier at jeg må bli med og sånt, så ble jeg nå med. Vi fikk i oppgave å "springe i" programlederne i det vi fikk beskjed om en dame som hadde en stor blå perm som hun løftet opp. Må si det var ganske artig, men gruer meg litt hvordan det blir å se det på tv...  Så gikk det enda noen lange minutter, så fikk vi gå inn å sette oss. Siden vi var rundt 40-50(?)stk. som heiet på SØTESMÅ fikk vi sitte helt bakerst på kongeplasser. De andre måtte liksom sitte på "flatt" gulv mens vi satt på ett oppbygget ting. Folk viste fra starten av at vi heiet på Søtesmå. Vi hadde dusker, tegnet på oss og alt. Ikke nok med det men det kanskje vi ropte mest utover dagen/kvelden var SØTESMÅ. En ting som skuffet meg så ufattelig mye var det med at det ikke var lov med filming eller å ta bilder under auditioene (eller hvordan det skrives). Må si at det var min første skuffelse!


  Så ble det den 4. auditioen og det var Søtesmå sin tur for å gå på scenen. Vi alle reiste oss og ropet for full hals. Eller jeg gjorde iallefall det. De snakket lenge med dommerne og det ble sagt ting som kanskje ikke skulle ha blitt sagt osv, så tror det trekte endel i grunn. Men så var de i gang, vi sto og jublet og heiet - de måtte jo gå videre! Først kom det ene krysset fra Thomas, så fra Alex.... Ikke lenge etter kom Mia med sitt dumme x. Fy katta hvor jeg kauket, kjeftet og alt mulig. De fikk jo så vidt så på scenen i TI jævla sekunder. De fikk ikke se greia. Eneste de så i starten var jo at de dusket litt med duskene og kastet benet over en stol. Gud hvor vi ble sure. Vi kauket så mye at folk snudde se på de på bakerste rad og etter det ble vi kaldt psykiatri- benken (eller noe) av noen som jobbet på tv2, så snilt.

  Tror du ikke det kom en kamera"gnom" med et kamera rett i trynet på meg. Huff, det var ganske så tragisk i grunn. Håper og ber om at det ikke kommer på tv. 
  Etter Søtesmå gikk ut hatet jeg Mia og gjengen. Jeg som alltid har digget de. Synes iallefall de kunne ha sett litt mer, feks når de skulle begynne å drille eller noe. Blaaah. Så jeg satt der potte- sur ei stund.  Men det gikk fort over når jeg fikk se og høre flinke folk som sto på scenen. Måtte til slutt gi meg, reise meg og gaule som en bjørn, eller noe. Snakket til dommerne under innspillinga tusen ganger, de svarte og alt på det jeg sa, så håper kanskje noe blir klippet bort, ehe. Mye bra på scenen, mye litt rart - Søtesmå var best!

  Åja, jeg ble utfordret der jeg satt høy på pæra... De rundt meg begynte å snakke om at jeg ikke turte å gå opp på scenen der dommerne satt.. Så begynte de å si at jeg skulle gå opp å gi Alex en klem.. Var også en som kom fram med 150kr for at jeg skulle gå til Alex og kysse han på kinnet. Hoff, jeg hater når folk sier jeg ikke tørr... Endte opp med at jeg gikk opp rett etter noen var ferdig å synge eller noe å tok tak i Alex og klemte han. Drit mange i salen begynte å klappe og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre der jeg gikk tilbake, rød som en tomat.
  Verste var vel at ganske tidlig under auditioene hadde Alex sagt at han hadde drømt heftige drømmer om sminkøren i natt i en seilbåt osv. Men etter jeg ga han den klemmen og hadde fått satt meg, snudde han seg, kiket på meg og sa at han kom vel til å drømme om meg i natt. Herregud hvor folk lo og klappet. Jeg... jeg bare satt der og gjemte meg bak jakka til Frida like rød som man blir etter 12387812min i solarium.


  Alex + Julie!     Noen som kanskje tok bilde når det ikke var lov? *Kremt*

  Snakket også med en tidligere deltager på norske talenter. Han som var sykt god til å stå på hendene osv, han som kom i semifinalen. Han skulle tydeligvis være med i år også, men han var på akten etter oss så vi fikk ikke sett han. Trondheim hadde nemlig en akt i går og to idag skjønner dere.
  Måtte jo spørre han om han kunne vise oss noe... SYKT FLINK!


  HAHA!


  Nesten alle venner av Søtesmå dro på Burger king etter på, skrubbsultne. Lagde den køen inne der, haha. Må si det var godt med mat etter å sitte i ro i en full sal der det var masse folk og lite med kald, frisk luft i flere timer. Så var det bussturen hjem som var ganske så kos. Satt bak ved 3 av Søtesmå og to til. Koskos og verdens beste søndag på leeenge! Takk så mye folkes for en trivelig dag!


  Endel korka bilder fra idag, men samma det...

  Q:
  Gleder du deg til Norske Talenter kommer på tv'en?

  - JJJ
 • 0
  Nå må jeg nesten bare stikke for å rekke bussen. Tror jeg har ringt rundt til hele verden om hvor bussen går i fra, så fikk jeg endelig svar fra en av de i Søtesmå. Jeg var livredd for å vekke de, men de sto tydeligvis opp tidligere enn meg tilogmed!


  Og jeg klarte ikke å dy meg, så dette laget jeg i natt. Kan ikke huske at det var så vanskelig å skrive på klær før det jeg fant ut i går.

  Q:
  Flink?

  - JJJ
 • 0
  Jeg klarte å bestemme meg til slutt. Så nå blir det sånn at jeg skal opp om fem/seks timer for å ordne meg til å dra med buss til Trondheim. Der er det nemlig Norske- Talenter. Fikk forespørsel av noen kompiser (søtesmå)  for en stund siden om jeg ville være med å være publikum for de for de skal opptre. Åja, hva har man venner for? Dropper jo morsdag, valentine's day og at det der pga dem jo! Tar meg meg to kamera, pc og alt så dette skal dere få se i morgen. Er klar for en superdag med bra opptreden av Søtesmå som de kaller seg!

  Her var de med på ukm i 2008;
  Så blir vel noe av dette elns folket får se i morgen. Go Søtesmå!!!

  Q:
  Skal du eller noen du kjenner være med på Norske- talenter i år?

  - JJJ
 • 0
  Denne kvelden ble og fortsatt er en familiekveld kind of. Vi spist pizza, spilt kort, hatt det gøy og koset oss. Har vært endel latter inn i bildet takket være søtsakene som sto på bordet foran småluringene. Er ganske så lenge siden jeg har vært hjem en kveld som har blitt brukt med hele familien. Ganske så koselig og bare legge alt annet bort for en stund og ha det kos.
  Søte bilder... HAHA


  Her sitter da jeg å plages med litt av hvert. Haha. Tok sin tid å få publisert dette innlegget feks. Jeg er sååå flink!

  Q:
  Liker du noen gang å finne på noe en kveld med familien?

  - JJJ
 • 4
  Etter forrige innlegg dro jeg til sentrum til en venn. Hadde det kjempe kos, så når taxi en kom var det litt kipt. For ikke å glemme at jeg holdt på å miste taxien, ehem. Holdt på å sovne på tur hjem i natt også. Så når jeg kom hjem i 3tiden var det bare å ordne seg og finne senga. Men i det jeg gikk opp trappa hørte jeg en liten, søt stemme. Joda, det var søsteren min som hadde våknet av at taxien hadde lyst inn på rommet hennes eller noe.

  Endte opp meg at hun ble med inn på rommet mitt med dyne og pute. Godt at det er noen netter jeg ikke sover mutters alene.  Verdens søteste søsteren på 10 år. Sykt at hun er bare så lita egentlig. Kan snakke med henne om så mye. Hun ville ikke sove med det samme hun lå ved siden av meg. Så ble en liten prat og for ikke å glemme at hun ville holde rundt meg og holde hånden min hele tiden. Våknet at hun tok i rundt meg i søvne også. Herregud hvor god søster jeg har - simple the best


  Sjukt glad i deg, søta <3

  Q:
  Har du søsken som betyr ufattelig mye for deg?

  - JJJ
 • 0

  Gran Prix (som nå er ferdig) og mye annet på tven.


  Godis.. Vil heller ha gulerot og dipp, men skal ikke klage!

  Så fikk jeg så innmari til perle kikk. Så jeg endte opp på gulvet med masse perler og plelte to smykker med hjelp av søss.


  Og slik ble resultatene;


  Skrev dette for en stund siden, men pcen ble helt krasj derfor ble jeg litt sen med å publiser det. Spilte noen runder kort mens søss var våken, men stakkar hun var helt utslitt. Tror min lille data trenger en god restart å div nå. Kos dere videre søtinger, blogges i morgen!

  Q:
  Hva synes du om smykkene?

  - JJJ
 • 1
  Nå sitter jeg her alene i senga og tenker på mitt søte søskenbarn som dro for ikke alt for lenge siden. Har hatt ei super helg med henne. Håper virkelig at det ikke går alt for lenge mellom hver gang vi møtes nå iallefall, kan ikke risikere å gå glipp av mer enn det vi har gjort! Har fliret endel i helga kan man si. Både av ting som skjedde og ting som har skjedd før, minner og snikk snakk. God, god helg!


  Hihaheho.


  Søss og Porven er stort elsk! Savner dere HVERDAG!

  Q:
  Hatt ei fin helg?

  - JJJ
 • 1
  Nå sitter søskenbarnet mitt og jeg i senga og ser filmen ""Zohan" samtidig vi har en sunn frokost med potetgull og godteri, ehe. Jeg tror nok jeg skal hoppe i dusjen nå så skal jeg lage en deilig frokost. Må si at filmen Zohan får meg til å le hele tiden.
  I går var vi hos noen kompiser og hadde det kult. Fyrte likegodt opp noen fyrverkeri siden jeg ikke var i Hemne på nyttårsaften. Etter noen timer der, dro vi til en annen kompis av meg. Der var det folk på søskenbarnet mitt sitt alder også, så det var kos. Etter å ha litt latterkrampe av å se på the voice musikkvideoer med andre sanger ble vi henta. Latteren sto vel på helt til i dag. Haha, sykt godt å ha mitt kjære søskenbarn her!


  God latter forlenger livet!

  Q:
  Har du sett filmen Zohan?

  - JJJ
 • 1
  Igår kom søskenbarnet mitt endelig. Har ventet på å ha sett henne leeenge nå!

  Sinnsykt godt å se henne igjen. Har fått snakket endel allerede og mere vil det bli. Håper det ikke blir alt for lenge i mellom vi møtes nå.


  Sjukt glad i deg, Linn Therese!

  Men nå stikker vi på Æra, blogges i kveld, sweeties!

  Q:
  Har du et eller flere søskenbarn som betyr veldig mye for deg?

  - JJJ
 • 4
  Idag, eller igår rettere sagt var det UKM i Hemne. Endel folk og noen deltagere. Egentlig er det mest "små" unger som var med. Noen var super flinke, noen litt mindre. Men men, handler vel om å velge rett sang og sånt.. Men synes det var ganske så bra jeg, ikke minst dette:

  Litt dårlig kvalitet pga lite lys og for at jeg satt med lighter i hånda og svaiet, haha.

  Hallvard fikk en sjekk fra coop OG kom videre til fylkes- mønstringa på Ørlandet i Mars.. Åja, jeg kommer! Therese mi kom også videre. Vil gratulere alle som kom videre - jeg kommer å ser på dere, babes.

  Q:
  Hva synes du?

  - JJJ
 • 1
  Moring folkens.
  Nå har jeg kledd på meg så vidt og skal sminke meg før jeg setter meg i bilen og kjører i vei til Trondheim. Må jo til min søte mamma. Gidder ikke å ordne meg noe særlig, men kanskje jeg tar med meg clipsene og noe litt finere tøy?! Blir en rolig helg sammen med mamma og stefar tenke jeg. Gidder ikke å dra ut på fest engang. Hadde tenkt Skaun, men vil ha ei helg med mamma. Blir vel snakk om alt mulig og vgs osv. Kanskje en god film og kos. For ikke å glemme mine puser, grr - love you. 

  Haha. Jepp, jeg skal hjem til gamle "bygda". Har utrolig mange minner og iallefall masse gode og kjente barndomsvenner. Savner barnehagen, barneskolen og det året jeg gikk på us med dere - kjempe gjeng! Alle er så si forskjellig, men går egentlig knall sammen (bortsett ifra de timene noen ble kastet ut da..)

  Q:
  Savner du vennene dine fra du var yngre?

  - JJJ
 • 3
  Da er det mandag igjen og starten på en ny uke med litt av hvert som foregår. Idag har jeg mørkekjøring. Har ingen anelse hvordan det er eller noe, så jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Nei, ingen av dele kanskje, haha! Blir vel sånn at jeg blir igjen på øra idag i noen timer etter skolen og tar sol eller noe sammen med Sigrid før vi skal på mørkekjøring. Ellers tror jeg at når jeg kommer hjem skal jeg sette på noen maskiner med klær og ordne på rommet. Laste ned litt musikk osv også kanskje. Men nå skal jeg ordne frokost til lisja og meg. Vi blogges i kveld. Kos dere idag da!


  Bildet er hentet fra google..

  Q:
  Har du eller skal ta mørkekjøring?

  - JJJ
 • 1
  Nå har det seg da sånn at helga er snart over om noen timer og mine søte puser har dratt. Alltid like kos å ha de her selv om det er en av de som jeg er mest med. Sykt kosete den har blitt i det siste, men også rampete. Jeg våkner fortsatt om natten at øret mitt er bløtt etter han har bitte og slikket meg i øreflippen, for ikke å glemme å prøve å "punktere" puppene mine, haha. Men skulle ønske jeg har hatt en liten pus her hele tiden som jeg kunne ha tatt meg av og vært god mot. Har kanskje heller ikke vært så alene. Om nettene også, kjedelig å ligge alene.. Men livet er vel sånn.


  Mine; Porven og Nuzzi. 

  Q:
  Hva synes du om pusekatter?

  - JJJ
 • 1
  Nå ligger jeg drit trøtt i senga og skriver i halvsøvne, så kan hende jeg skriver ekstra mye feil, hehe. Kom hjem kl sju / åtte i morges. Har lært på at jeg skal ringe taxien i rett tid, ikke 8 min etter... Herregud, teit egentlig, men de må vel ha grenser osv. Men 8 min er litt drøyt da...! Så endte opp med at jeg hørte med nabokompisen om jeg kunne sitte på hjem. Det var jo greit, men han viste ikke når han skulle hjem pga han var sjåfør. Gud for ett styr det var. Sørpe fulle karer... Jaja, kom jo hjem til slutt da etter å plutselig sovet i bila mange ganger og våknet av de bak kauke i ørene mine og masse tull. Men jeg har fader'n meg lært ja, fy søren!

  Må vel begynne å få ræva i gir og gjøre noe nå snart. Ordne meg og dra på Øra. Blir vel en liten en eller to i kveld tenker jeg. Men ikveld skal jeg iallefall bestille taxi i GOD tid, eller problemet er at da må jeg jo "avtale" plass og tid de skal hente meg. Menmen. Kanskje jeg får tak i sjåfør også, hvem vet? Ting får bare gå som de går noen ganger..


  Savner stranda og hytta på stranda i England kjempe mye!

  Q:
  Hva skal du i kveld? 

  - JJJ
 • 2
  Gud hvor tiden har fløyet etter jeg kom hjem fra skolen.. Må vel begynne å redigere videoen nå så den kommer ut i kveld. Må se om jeg må redigere og klippe filmen, for det er kanskje noe som ikke bør være på den, heh, vi får se. Men som sakt, det er bare kødd alt sammen!


  Savner denne tiden sykt. Ting var ganske så bra da..

  - JJJ
 • 2
  Nå sitter vi i senga og koser oss. Søss kom hjem for ikke så lenge siden. (Anja som skriver med hjelp av Julie.) Anjapi er så kos. Bare 6år er hun og er så flink bokstaver. (Alt fram til nå skrev hun faktisk selv. Mye fliring ble det når jeg sa "f" for fjert og "p" for promp. Små, søtinger med humor!)

  Det første bilde tok Anja, ser man - flinka! Hun som har bestemt fargene også.


  SØTA!

  Q:
  Har du småsøsken?

  - JJJ
 • 0
  Jeg sov 2 timer i natt, for kl 5 ble jeg vekt av folket som våknet. Jeg orket ikke engang å sminke meg eller ordne håret, det sier vel hvor trøtt jeg er så tidlig på morgenen, heh! Fikk ikke sagt ordentlig hade i morges, men fikk iallefall 4 kjappe klemmer (pluss en ekstra ra Andres) og litt snikk snakk. Er vist endel snø i England når de har kommet fram. Tror de skulle lande i 9tiden (engelsk tid). Trafikken i London står vel stil for det er full krise at det er snø, mens onkel og de har full utstyr etter å ha vært 2uker i Norge, hihi.


   Miss u boys!
  Vil savne disse rampene igjen. De er så syyyk søte og tullete. Finner på noe hele tiden og er helt syke. Er ikke rart at minstemann er kaldt Emil. Grimaser og sprell har de tusener av og for ikke å glemme tullete smilemåter. Vil si at disse to er to herlige søtiser og jeg er stolt over at jeg har så søte søskenbarn! Glad i dere småtroll.

  Q:
   Hva har du gjort i helga?

  - JJJ
 • 3
  Nå har vi akkurat hatt en kjempe fin familiemiddag. Oldemor og bestefar kom også, så vi var 12 stk til bords. Maten var god og jeg laget sjokoladefondant - yum, love it! Onkel og co reiser hjem til England i morgen tidlig, tidlig, det blir utrolig trist siden det har vært koselig at de har vært her i jula. Ungene er jo så gull at jeg kunne nesten ha kidnappet de. Men var koselig så lenge de var her. Neste gang jeg møter de blir vel når jeg drar til England om litt, håper jeg!

  Drar vel snart ut jeg nå til kompisene mine. Vet ikke helt hvor vi skal, men det skulle vi finne ut når jeg kom sa de, så. Tror ikke det blir noe søvn på meg i natt siden jeg skal ut, så skal jeg dra til Værnes i 5 tiden for å si hade til søtsakene mine.
  Q:
  Er du glad i unger? 

  - JJJ
 • 3
  Idag har jeg lovet meg bort til min kjære søster på 9år. Jeg skal være hjemme til hun kommer hjem med skolebussen også skal vi ta bussen til byen en halvtime etterpå. Der skal vi shoppe litt, spise og kose oss. Søss har liksom ikke vært no mye i byen, men hun er jo bare 9år. Men det er derfor jeg tenkte jeg skulle ta meg med henne. Det e jo heller ikke så ofte vi er sammen så dagen her passet fint. Søss har maset på meg siden søndag om at vi skulle finne på noe og at hun ville være med meg. Kommer og koser og klenger på meg hele tiden. Menmen, det er vel bare kos.

  sommer 2008 333
  sommer 2008 338
  Fant noen gamle bilder av Malin og meg som er tatt i sommeren 2008 - haha!

  Q:
  Har du søsken?

  - JJJ
 • 2
  bluetoothutvekslingsmappe3

  Dere skjønner helt sikkert hva jeg mener med overskrifta når dere ser på dette bilde, haha! Hadde en litt morsom dag idag, så da blir man bare sånn!?

  dsc01842i

  - JJJ
 • 0
  Nå er vi så si våken. Alle ligger og sitter i sofaen og er halv søvnig. Jeg sovna vell ikke før 6 i morges, mens gutta sa at de var våken en stund etterpå. Jeg var nesten sjokkert at de ikke prøvde å vekke meg no mere, for hvergang jeg prøvde å sove, kom de inn på stua der jeg lå å sa at de måtte på do, hente tyggis osv. De ringte meg til og med.

  Våknet av at mamma sendte meg meld om frokost. Jeg gikk til døra der gutta lå og kakket på. Ingen svarte så jeg gikk inn og spurte om de ville ha frokost. De var halvveis bevistløs og spurte om mamma ble sur om de ikke spiste, haha. Hadde en hyggelig (eller hva jeg skal kalle det) samt med mamma og stefaren min før og imens vi spiste.

  kamera10
  Ohyes, jeg vant foresten Wii bowling igår.

  Q:
  Når la du deg igår?

  - JJJ
 • 3
  Endelig har guttabøys kommet. Sykt bra å se de igjen. De ventet nesten 2timer på bussen som aldri kom pga dårlig forklart på bussruta. Skjønner ikke at de ikke kan skrive orntlig på bussrutene, tenk de som ikke kommer i fra Trondheim feks turister osv. Teit.com. Stefaren min og jeg måtte jo tilslutt hente de på bilbyen.

  Nå står de å spiller Wii mens jeg har akkurat sminket meg. Tror dette blir en koselig kveld med mine guttaboys.

  dsc06011

  Q:
  Hva synes du om Wii?

  - JJJ
 • 0
  Nå er jeg tilbake med blogging igjen. Ble nemmelig ikke noe i går. Første gang faktisk at jeg ikke blogger en dag. Hadde det sykt koselig med venner og kjæreste, så ble liksom ikke tid. Og når jeg fikk komme med på data i går, tok det kanskje 5min, så var det ikke mer nett. Men som sakt; jeg er tilbake.

  Nå ligger jeg hjemme i senga mi etter en trøtt og slitsom dag. Sov ikke så mye i natt kanskje.. Kjæresten er på vei til Molde på lan nå, så han får jeg vell ikke se på ei uke. Blir vell en rolig og slapp kveld med data, god mat, godis og cs tenker jeg meg. Kanskje om jeg gidder setter jeg på en film om det ikke er noe gøy på tv'en.

  kamera7
  Var endel med fine Mia på Øra igår. Marmaris osv. Koskos!

  kamera9

  Q:
  Synes du noe som går på tv'en i kveld er bra?

  - JJJ
 • 1
  Jeg har vært til legen idag og skjekket øyet mitt siden da jeg våknet på søndag hadde jeg så jævlig vondt i øyet. Det svir og klør. Derfor gikk jeg uten sminke på skolen idag, noe jeg ikke likte!! Legen undersøkte det litt og fant ut det var øyekatar, jessda! Fikk resept på medisin som sefølgelig måtte være dumme øyendroper. Forjævlig, men håper det snart går over da. Hadde prøve de to siste timene i engelsk og da va jo jeg til legen, så når jeg kom tilbake rakk jeg bare å skrive i ca 10 min siden jeg måtte bytte datta og greier.. De andre skreiv liksom to siden mens jeg skreiv bare ett avsnitt, bra jobba!

  Kristel, Therese og jeg har vært på rema, Marmaris og nå ligger vi i solsengene og jeg fant ut at her var det pinade nett. Kult! Tok derfor anledningen litt for å blogge. Er stappmett etter pizza og vann. Therese skal på sang snart så skal jeg bli med henne hjem før jeg skal på sang. Koselig.

  dsc05985

  snapshot46snapshot47

  - JJJ
 • 0
  Når jeg ordnet meg for å dra til byen hørte jeg plutselig noen som tutet på gårsplassen. Tror du ikke jeg så søte Marthe der på en scooter da. Haha, måtte le litt for jeg trodde ikke hun hadde tord det etter som hun verken er 16, ikke lappen og ikke har tatt tg. Hun syntes at hun skulle hente meg sånn at hun kjørte meg ned til Risvollan og vi tok bussen sammen til byen. Joda, vi kom oss til Risvollan til slutt med en scooter som gikk max i 45, mange bilder som kjøre forbi og syklister som ikke skjønte noe når jeg ropte heia heia. Marthe viste ikke engang når hun hadde forskjørsrett og ikke, så for hver bil som skulle på veien ropte hun på meg og spurte. På risvollan var det ikke langt ifra at vi krasjet inn i en bil. Haha, jeg lo hele veien!

  bluetoothutvekslingsmappe
  Må si jeg var imponert over været og hvor mye folk det var i byen idag!

  Q:
  Hvor har du vært idag?

  - JJJ
 • 0
  Morten har vært her noen timer nå. Sett litt på tv og snakket. Blir så glad når jeg er med han, han får liksom alltid opp steminga. Men jeg ble ikke akkurat glad når jeg tenkte på at han faktisk drar langt bort i fra meg i natt. 28 dager uten Morten er altså ikke gøy! Som jeg sa til han; jeg savner han allerede!
  Vet iallefall at når han kommer hjem igjen skal vi ha storfest, uansett om Morten vil eller ikke.

  p2205091441
  Kjempe glad i deg Morten, bestevenn! Håper du får det fint på båten.

  - JJJ
 • 1
  Da jeg dro på Øra dro vi også innom Therese for å stappe henne også inne i bila. Jeg satt i fanget på henne og satt helt most inn til framgalsset, haha følte meg dum ja. Vi tursla litt på Øra og traff på Halvard og Ole Kristian. Like etter på sto Håvard Andre der også. Vi gikk litt på øra og det var kos. Therese og jeg ble med Morten på Øra og snakket om litt av hvert. Jeg dro så videre opp til Joki sammen med Morten for å se skummel film. Kanke si den var så forbanna skummel, men den var litt ekkel. The Unborne heter den eller noe. Vil si den er en 4-.

  Så kom Jonki med en utrolig dum idè. Gå tur.... Gud, jeg skulle aldri ha blitt med. Det var ikke det av det var langt, eller at det var slitsomt. Men jeg så ikke så mye og jeg har angst mot elg, hjort, blabla. Du kan gjette om de skremte meg ett par ganger da? Ene gangen ble jeg så redd at jeg begynte nesten å grine, hjerte var på go gang å hoppe ut og jeg fikk ikke til å puste ortlig. Herregud, aldri skal jeg gå tur med de to tullingene når det er så mørkt!

  Foresten, jeg får ikke til å logge meg på msn. Skjønner ikke greia.. Menmen, skal ta kveld så har kanskje ikke så mye å si. Natta puser :*

  dsc05848dsc05847
  Morten litt sliten kan man si. Tror han likte skjerfet mitt. Jonki er glad i røyk tror jeg.

  dsc05849dsc05850
  dsc05851
  Devil for life!

  Q:
  Liker du skrekk filmer etc?

  - JJJ
 • 3
  Marit og jeg fant ut at vi skulle ordne oss og ta boen bilder. Om vi var heldige ble kanskje noen blitt ok også. Masse fine bilder av Marit iallefall!

  sdc12215sdc12216
  sdc12220sdc12224
  sdc12222sdc12226
  sdc12227sdc12228
  sdc12230sdc12231
  sdc12233sdc12235
  sdc12236sdc12255
  sdc12242

  sdc12253
  sdc12259sdc12262
  sdc12263sdc12268
  sdc12270sdc12274
  sdc12272

  sdc12273

  sdc12280

  sdc12275

  sdc12282

  - JJJ
 • Stikkord:
  2
  Da vi kom til byen møtte vi folk. Fikk endelig treffe Elisabeth etter mange måndter uten henne. Sykt gøy å se henne igjen. Hun hadde tatt piercing i handa, men hadde bare en øredobbel i så jeg kjøpte en piercing til henne. Vi kiket i butikkene og prøvde klær. Møtte masse kjentfolk idag faktisk. Mange Hemne folk som var i byen også, var jo nesten litt sjokkert må jeg si. Hadde det kjempe gøy og tror jeg fikk så si latterkikk ett par ganger.

  Kjøpte oss mat og slo oss ned ute på Par-a-dise (eller hvordan det deles opp). Kom en del folk dit og vi satt vell rundt 20 stk en vending. Senere like før vi skulle dra kom en av vaktene bort til Mia og Therese og snakket til de. Jeg begynte hardt å lure på hva faen det var. Jeg sto å lur hørte og fikk med meg at det hadde noe med at vi ikke hadde ryddet opp etter oss ute. Jeg begynte å le og sendte signal til Marit om hun skulle dra seg mot elefanten (på torget) så vi slapp unna de jævla vaktene. Jeg skulle alikevell få med meg det som skjedd, så jeg sa til Marit at hun måtte springe etter meg.

  Vi sprang, ja da mener jeg SPRANG inn KappAhl, så inn Mc'en og ut døra og så hele greia, trodde jeg skulle dø av latter. De ble liksom følgt ut av vakta og han følgte med. Verste av alt at jeg har med noe av det på video på mobilen. Haha. Fikk beskjed av noen kompiser at vi måtte gjømme oss siden vakten kom. De trodde vell det hadde skjedd noe mer og annet - fun! Ble også kjent med noen andre folk, virket ganske så greie de.

  Etter som tiden tikket var det på tide å gå til kinoen vi hadde bestilt biletter til. The ugly truth; må bare si den var ganske så bra! Kan komme med ett innlegg om filmen etterpå for dere som ikke har sett den.
  På bussen hjem ringer jeg Elisabeth og spørr hvor hun er, hun sier hun sitter p bussen og spørr henne hvilken buss, så svarer hun ett nr og det var akk det samme som vi satt på, så fant vi ut at hun satt rett bak oss, haha. Alle lo, tror de andre randomene gjor det litt også.

  I kveld nå skal vi vell bare slappe av hjemme Marit og jeg. Mamma og Torgeir skal borte i kveld osv. Det blir vell sånn at Marit og jeg sitter i sofaen/sofaene og ser film med godis eller noe.

  dsc05752dsc05753
  dsc05756dsc05757dsc05759
  dsc05764dsc05765
  dsc05767dsc05768
  Hvorfor ikke ta noen 3D briller fra kinoen?
  dsc05769dsc05771
  dsc02094dsc02095


  Q:
  Har ringt noen som har vært like ved deg uten at du viste det?

  Besøk mine navnevinnere;
  Marianne & Cecilie

  - JJJ
 • 2
  Telefonen har vært ett styr denne morgenen. Meldinger og ringing. Våknet ikke av meldingene men det er kanskje litt vanskelig å ikke høre når det ringer. Første gangen det ringte var i 8tiden, så 9tiden, så 11. Fikk ikke til å sove etter 3samtale med Elisabeth. 3 forskjellige som hadde ringt og 3 eller 4 meld fra forskjellige folk. Huffhuff.

  Vi sto opp å gikk på trappa en tur. Lagde oss mat også. Brødskive fristet ikke i det hele tatt så vi endte opp med macaroni og kjøttdeig - nam! Bussen går om en time til byen, så vi får bare svinge oss om å ordne oss. Blir vell mer blogging når Marit og jeg kommer hjem i kveld.

  dsc05748dsc05750

  Foresten, jeg klarte jo ikke å dy meg når de to søtingene lå å sov i går så jeg måtte plage de litt. Filmet, så den filmen kommer i kveld - haha!

  Besøk mine navnevinnere;
  Marianne & Cecilie

  - JJJ
 • 1
  Jeg skulle bare skive ferdig innlegget og når jeg skrev det ferdig og skulle se om de andre som lå å høre musikk i senga så jeg dette;

  dsc05744
  Haha, tror disse to frøkene var litt sliten jeg gitt. Hører iallefall pustingen dems, så de er værtfall i live. Tror jeg legger meg jeg også, opp tidlig i morgen u know. Blir vell jeg som skal sove på gulvet i natt ser det ut som, hihi!

  Q:
  Har du hatt en slitsom og travel dag/kveld i dag?


  Besøk mine navnevinnere;
  Marianne & Cecilie

  - JJJ
 • 0
  Dagen idag har begynte med nedturer. Det første tegnet kom da jeg våknet, altså regn. Derfor gadde jeg ikke å ordne meg siden jeg kom til å se ut som en sjøsvamt alikevell i regnværet. På skolen var det rolig, jeg satt bare å ventet på at jeg skulle få telefon for å bli hentet så vi kunne dra fort til Orkanger, så skulle vi bli hentet av en annen kis der som skulle kjøre oss til Trondheim. Foresten, når jeg sier vi mener jeg Marit og jeg. Jeg må må bare nevne at jeg faktisk fikk endel skryt av lærerne i timene!

  Det andre dårlige tegnet var da jeg fikk melding om at han som skulle hente oss i Orkanger ikke kom alikevell, så vi måtte ta bussen til Orkanger. Dvs at vi kom til å komme enda senere til byen og muligheten for å ta piercing ble mindre. Jeg ble drit sur. Mange kom bort til meg å spurte va det var, men jeg orket egentlig ikke å snakke om det. Dårlig dag kan man si! Men så ble det siste friminuttet, så da dro Marit og jeg på Esso. Så ble vi endelig hentet. Så fikk jeg se at crossen var festet fast til tilhengeren på bilen, og jeg ble litt glad og litt lei meg..

  Vi kjørte litt fort for å rekke bussen 14.15, men vi kom 3 eller 5 min forsen, så vi måtte sitte å vente ei stund i Orkanger ei stund. I bussen la jeg oppå Marit (i min standare stilling når jeg sover i bussen) og Marit pjusket med på skuldra - gjorde meg litt mindre stresset og rolig. Så startet styret igjen. Ringe Trym, Silje og alt. Det tok ikke lange tiden før vi møtte på Trym da, men vi måtte vente ei stund på Silje i regnet.

  Da bars det av sted til å ta piercing. Jeg var så lettet, det var opent! Jeg gikk inn og så fikk jeg høre min tredje dårlige ting; han skulle dra på tatto og piercing show (eller noe). Men jeg fikk snakket med han og like etter på kom Silje og vi fikk han til å bli. Han sa det at han måtte snakke med mamma siden det hadde vært flere voksne som hadde litt litt småsure. Jeg ringte mamma, men hun hadde skiftet mening, det var min fjerde nedtur. Jeg klikket. Klarte ikke å snakke med verken Trym, Marit, Silje eller noen...

  Etter mye snikksnakk og farm og tilbake med hvor vi skulle dra for å ta hull, dro vi til Nidarvoll. Først Mc'ern å spiste cheesburger, så dro vi senere til brakka. Der kom femte nedtur; det var bare for åttendeklassinger. Forbanna dritt og Trym skulle dra om noen timer så der sto vi da tre kliss våte jenter, Silje, Marit og jeg. Ringte Trym og sa at vi ble til han til han skulle dra. Må si han har en søt og rar fugl som ikke kan å fly. Haha, stakkar!

  Etter Trym dro, gikk vi til Sunnland så jeg fikk legge ifra meg den ene tunge bagen min. Vi dro så til Mc'ern igjen å spiste. Må si vi har vært sunne idag - not! Men i blandt er det jo ok da, er jo ikke ofte jeg spiser der liksom. Etter ei stund fant vi ut at vi skulle prøve å komme oss inn på Brakka. Folka som jobber der kjenner jo igjen meg, så ingen sjangs. Hentet bagen og stile oss å danset til musikken bak brakka. Hadde vår egen fest vi, men våres var ikke rusfri! Mange folk kom til oss hele tiden. Tok en del bilder og danset med alle sammen. Senere kom folk jeg gikk i klasse med. De var jo kliss edru, eller kanskje ikke.

  Fant ut at det var ikke noe gøy å stå utom brakka i regne, så vi alle flyttet oss ned til scenen på Nidarvoll. Lite med drikking siden jeg gikk tom når vi var på brakka. Men det var utrolig koselig å se igjen folk må jeg si! Syntes jeg hørte navnet mitt hele tiden og mistet nesten kinnet av alle de klemmene. Minner lå i luften og det var utrlig koselig.

  Nå sitter, eller jeg sitter i senga mens Silje og Marit ligger i senga. Blir vell natta for oss snart nå siden vi skal tidlig til byen i morgen. Må rekke piercing shappa. Men uansett, det er egentlig ikke noe stress, får bare med meg moren til venninda mi en annen helg eller noe. Håper det iallefall ordner seg så jeg ikke sitter en kveld med sprøyte spisser i handa, blod over hele meg og hull i tonga..

  Men får å se det på en annen måte; en dag som ikke kanskje var helt grei, var kos alikevell. Hva har man vell gjort uten venner? Sykt glad i dere iallefall!

  dsc05711dsc05713
  dsc05716dsc05717
  dsc05723dsc05726
  dsc05730dsc05732
  dsc05731dsc05735
  dsc05737dsc05738
  dsc05739dsc05741
  dsc05740dsc05742
  dsc05743

  Q:
  Hva har du gjort uten godevenner?

  Besøk mine navnevinnere;
  Marianne & Cecilie

  - JJJ
 • 4
  På skolen idag hadde vi halvdag med naturfag. Vi kiket på dyr og insekter. Vi fikk også en oppgave om å gå ut å finne sopp og planter. Lærern kiket på alle soppene til folka i klassen og sa hva de het. Sigrid og jeg kom tilbake med noe som tydeligvis het pluggsopp, to andre i klassen hadde funnet flein sopp faktisk. Lærern ble litt sjokka og tok å heiv de i do. Tok noen bilder av dyra/slekta mi - HAHA!

  dsc05657dsc05661
  dsc05659dsc05663
  dsc05667

  Joakim tok faktisk hull i leppa i friminuttet idag. Fikk litt hjelp av Therese, men det ble ganske så bra (bortsett ifra at han har baklen ut og kula inn for at han plagdes litt med å få den rett veien). Ganske så kul på håret ble han også. Han farget det nemmelig svart igår. Joakim har litt sjarm jenter!

  dsc05653dsc05654dsc05655

  Etter skolen dro Siri og jeg til Marit. Vi snakket masse og Marit sminket oss. Fun, ble tatt npen bilder også før mora kjørte meg på trafikaltgrunnkurs.

  dsc05668dsc05671
  dsc05675dsc05677

  Så bars det av sted til vgs. Der skulle jeg nemmelig på trafikaltgrunnkurs. Det var egentlig valdig kjedelig, men samt litt gøy. 3timer i ett klasserom, wehu! Okei da, vi hadde 2 pauser der vi dro på esso og kjøpe oss godiser. Å dere kan gjette hvem som ikke kunne sitte stille på slutten...?!

  dsc05681dsc05683
  dsc05682dsc05684

  Da endelig 3timer med teori om trafikk var over hadde jeg tenkt å dra til klubben. Spurte Christian om å få sitte på mopeden, men politiet var ute, så han ville ikke ta sjangsen. Derfor fikk jeg med meg Kimmi et stykke før han ikke orket alikevell å snu. Ble litt sint, men fant meg en god venn - nemmelig en sykkel som så ensom og forlatt ut. Funka fjell den, helt til jeg fant ut i en nedoverbakke at bremsene var dårlig, veldig dårlig! Jeg kom meg iallefall like hel fram til Bunnpris der jeg skulle møte Therese og Mia.
  På klubben var det en del folk. Har funnet ut at på onsdager er det fler folk der enn det pleide. Var alltid sånn at det var fredagene folket er der, men nå er det folk der hele tiden. Like greit det da, selv om det var litt døft der idag. Men så hyper jeg var ble det fort litt action.

  dsc05686

  Så skal jeg bare legge ut ett bilde til i mitt litt lange innlegg for å "reklamere" for min blogg. Må si det er ett skikkelig fint bilde, eller kanskje ikke. Haha!

  dsc05666

  Q:
  Hva er din blogg?

  - JJJ
 • 0

  LAN

  Nå har jeg vært til Gaute i mange timer. På de timene har jeg sittet på dataen og chille og spilt. Jeg har fått ut litt sinne ved å slå, kauke, spenne, klipe osv når jeg taper. Det med kauknga har Gaute også begynt med faktisk. Haha, hørres ut som ei lita jente. Sitter å spiller nå, men jeg kjenner at jeg egentlig er utrolig trøtt. Vurderer å dra hjem å finne senga. Skole i morgen også. Må vell kanskje spille litt til enda da, hehe.

  dsc05631dsc05634
  dsc05638dsc05639

  Q:
  Har du vært på lan før, altså privat eller offentlig?

  - JJJ
 • 6
  Jeg har så kjempe kjempe lyst til å ha photoshop at det er syykt! Skal kjøpe meg det enda her nå, er så lei av picasa. Er liksom ikke så mange alternativer osv. Men jeg fikk beskjed å redigere noen bilde av Silje. Resultatet ble sånn:

  silje og stig
  Silje & Stig.

  sdc1217167
  Trym, Julie, Stig og Silje.

  Q:
  Hviket redigeringsprogram bruker du?

  - JJJ
 • 1
  Silje, Stig og jeg våknet i 10 tiden av at det var så lyst på rommet. Vi fikk altså ikke sove etter det. Satt å slappa av på pcen og ventet på bussen. Vi hadde avtalt å spise på Big Bite eller Mc'ern og at vi skulle da endten til byen eller Nidarvoll. Endte opp på Nidarvoll. Trym møtte oss på bussholdeplassen ved Nidarvoll skolen også gik vi får å spise frokost. Haha, verste jeg har spist til frokost, men fy søren hvor forbanna godt det var når man var sykt sulten! Fikk kjempe vondt i magen da men, samma det. Vi turslet så videre til Sunnland og så til Trym. Der kiket vi filmen I'am legend. Sett den flere ganger, men den er ganske bra.

  Så var det tide for å ta forvell med guttene og de var så søte og følgte oss til bussen nedom simens. Sile skulle nemmelig sitte på til Hemne, så skulle moren hente henne. Vi måtte ta bussen til Tiller siden stefaren min var der og det var han vi skulle sitte på til. Mamma hadde bare stappet alle tingerne våre hun fant på rommet mitt i Trheim inn i bilen, så mye av mine tinger ligger igjen.. Ble altså ikke tatt noen bilder idag.

  Må si at jeg har hatt en superduper helg i Trondheim sammen med Silje, Stig og Trym (og sefølgelig de andre jeg var med). Va liksom sammen med Trym, Silje og Stig nesten hele helga. Tror vi kommer til å være mye sammen helgene framover nå. Silje skal foresten ligge over til meg på onsdag - blir kos, søta!

  iamlegendbigposter
  Min personlig mening; 4++

  sdc12192
  Tunika fra Only som jeg kjøpte i byen igår.

  Q:
  Hva har du gjort i helga?

  - JJJ
 • 1
  Da vi dro til Brakka var det jo stengt, Trym som sa det var åpent. Jaja, det var iallefall folk der så vi sto der og jabbet tull med endel folk. Sugerør fra Mc'ern var noe det gikk på. Jeg skulle andri ha spyttet på noen av de. Det gikk over streken og enkelte klikket. Jeg ble faktisk litt sur også. Det er drit vondt å bli spyttet på. Skulle ha tatt bilde av omerådet utenfor der. Bakken var nesten laget av sugerør og papirklumer blanda med spytt - herlig!

  Vi dro senere på Mc'ern og jeg hadde jo bankortet mitt hjemme hos mamma så jeg fant ut at jeg heller skulle bli hentet der og da siden de andre skulle jo finne turen hjem etter på uansett. Så Marthe og jeg ble enige om å møtes i byen i morgen. Flere som skulle joine også. Ser fram til det! Dro senere på Brakka igjen og snakket med folket til jeg ble hentet.

  Joda, når jeg kom hjem fikk jeg vondt i hodet med engang. Fult av unger som ropte og herjet, madrasser over hele stua og alt det der. Alle følgte etter meg uansett hvor jeg gikk i huset, akkurat det jeg ønsket (eller ikke!). Menmen de er jo litt søte da, untatt når de er plagsom. Nå sitter de å ser på film på stua, Trogeir og mamma prøver å finne ro oppe og jeg sitter her å hører på ungene ler og snakker til filmen. Strålenede!

  sdc12133sdc12135
  Marthe søta på dataen. Om jeg ikke tar feil blogger hun her.

  sdc12139sdc12140
  Ga han en utfordring å gå sånn på Sunnland, han klarte det da ikke, tssh!

  sdc12142
  Lita søt søster som ble glad for gavene jeg ga henne.

  sdc12147
  Litt av folka og litt av utstyret dems, eller mye av tingene ligger stødd på mitt rom foresten!

  Fikk foresten en søt telefon av Siv Elin for ikke så lenge siden, og jeg har snakket mad mange mange idag. Er så godt å snakke med dere når jeg er her. Er alltid trivelig å ta en helga tur til Trondheim, uansett om det har vært mer enn mye styr idag. Huff, mye helt tragisk at jeg må le!

  Q:
  Hadde du overnattings- bursdag(er) når du var mindre?

  - JJJ
 • 0
  Nå sitter Melissa,Marthe, Trym og jeg hjemme hos Trym. Har sett film, American Pie Betahouse. Sett den tusenganger før, men alikevell kos med mine søtiser. Mye som her skjedd her i Trondheim idag har jeg hørt, noe veldig komisk også. Men iallefall,bilturen var dødskjedelig.Småttisene kranglet hele bilturen og de var ikke fornøyde med noe. På skolen var det helt ok. Gjorde leksene til idag så jeg var litt stolt-hihi. Alle spurte hva som hadde skjedd med stemmen min, men det burde de vite når jeg har vært syk og bort fra skolen. Hoste, tett i nesa og litt vondt i kroppen sitter fortsatt i. Håperdet går over snart.

  Er enda litt usikker på om jeg skal på fokvang i morgen. Lene ville ha meg med og jeg har ikke vært med hennepå lenge så egentlig fristet det. Men jeg la igjen drikken min hjemme i Hemne osv,så jeg har ikke peiling altså. Vil egentlig ta det rolig med folka og bli frisk. Men tiden vil vise.

  Nå stikker vi snart på brakka, får se om det er liv der,haha! Kanskje redder Marthe livet mitt i kveld. Faren og Marthe ville at jeg skulle liggeover. Da slipper jeg alle de små ungene som er på bursdag til søss også, wehu!

  100sscam
  Hææ,brækkjarn - heldig med bildene hohoj!

  - JJJ
 • 2
  Nå er det litt stress. Må ordne meg ferdig og pakke ferdig det siste til jeg skal ta bussen til skolen. Tenkte jeg skulle prøve meg på sklen idag, har kortere dag uansett siden jeg skal til trondheim. Så i kveld skal jeg bare slappa av hjemme eller til en kompis. Problemet er at det kanskje ikke blir noe å slappe av når jeg kommer hjem til mamma. Der har nemmelig søs bursdagsselskap og ikke nokk med det, hele gjengen skal ligge over! Lurer virkelig hvordan det blir. Ender vell opp med at jeg er ett lekeaperat og jeg må stå nattvakt for de. Det lyer iallefall ikke helt supert ut.

  Men jeg må nesten få ropa i gir, så kommer det innlegg når jeg er i Trondheim.

  snapshot39i

  Q:
  Hva skal du idag?

  - JJJ
 • Stikkord:
  4
  Før jeg la meg bestemte jeg meg for å dra på skolen idag uansett om jeg så hadde skikkelig svineinfluensa eller at jeg var så syk at jeg var grønn. Klarer liksom ikke å sitte/ligge i senga en hel dag for å vente på at jeg skal bli frisk. Da jeg kom til skolen var det første å springe til Esso å kjøpe halslinser. Gikk jo tom i natt. Føle meg litt bedre på noen måter, har ikke så vondt i hodet og sånt. Men nå har jeg feber og skikkelig vondt i halsen. Akkurat som om noen skulle gå ned i halsen å kutte ett kutt for så å legge inni salt og så tenne på hele greia med bensin, altså lettere sakt; kjempe kjempe vondt!

  På skolen idag satt så si alle sammen å hostet, snufset og hadde en pakke med halslinser på pultet. Iallefall gjorde jeg det, det var ikke noe å skjule. Ble tatt noen bilder idag også, men ikke så mange. Og bare så dere vet det blir det kanskje bare noen innlegg til idag siden jeg har endel lekser til i morgen og jeg hadde tenkt meg på klubben senere i kveld. Men skal se om jeg får skrevet ett eller to. Kanskje legge ut en video (jeg vet hvilken)..

  kopi av dsc05577kopi av dsc05578
  kopi av dsc05574
  Tror vi skal bli med i reklame for doc!

  kopi av dsc05583
  Glad i dere, selv om jeg ikke liker at folk løfter meg.

  kopi av dsc05573
  Lurer på hvordan jeg så ut før jeg skulle ha kantinavakt når jeg så sånn ut like før.. HAHA!

  Q:
  Hva skal du idag?

  - JJJ
  *host*
 • 2
  kopi av dsc05268
  Denne søte og bestemte lille jenta er altså Malin, min biologiske søster. Idag ble hun 9år og stor jente. Selv om vi ikke er perlevenner og at vi ikke snakker så fint til hverandre bestandig, er du den beste søstra og den jeg er sjukt glad i. Vi møtes heller ikke så ofte lengre nå, men det er alltid like greit å få klemmer av deg når vi møtes. Du vil bestandig vær min beste søster uansett hvor mye vi krangler og uansett hva som skjer i familien.

  snapshot20090310

  Malin er ei jente som vet hva hun vil ha, vil gjøre og ja.. Vet kjempe godt hva som er feil og hva som er riktig. Ganske smart innerst inn også. Som sakt folk sier hun har arvet ting etter meg og min far. Det som er med Malin, er at hun har mest utsene av mamma og jeg har utsene av min far - men enda sier folk at vi er lik både i utsene og oppførslen. Jeg kan kjenne meg igjen i enkelte ting ved Malin. Sta, egen, selvstendig og alt det der.

  Beste tiden er når jeg har det kos med deg, love you, din kjære søster Julie!

  -JJJ
 • 1
  Anja, Therese og jeg tok oss en tur for å møte Linda. Null vits for da vi var utom huset til Linda sto hun på verandaen og vinket. Hun giddet nemmelig ikke å gå sa hun. Vi sto ut å køddet lenge. Tok noen videoer og bilder. Ganske morsomt egentlig. Akkurat nå dro Therese og jeg tenkte jeg skulle legge ut bildene nå og en redigert video etterpå.

  sdc12067sdc12069
  sdc12074sdc12076
  sdc12082sdc12085
  sdc12086sdc12087sdc12091
  FIN BLOMST.

  - JJJ
 • 2
  twilightmovieposter

  Som dere sikkert skjønner har vi sett Twilight. Har sett den før men Therese er jo så himla glad i den jævla vampyren. Okei, han er litt små kjekk, men men.. Anja syntes den var litt skummel når vampyrene var i den gamle danseskolen til Bella og når Edward suger ut giften av handen til Bella. Filmen er utrolig søt, men jeg synes også den er litt for merkelig selv om den skal være merkelig. Huff, ordene bare surrer seg nå. Tror kanskje vi skal bare lufte oss en tur og se om noe bedre kommer ut av våre små hjerner... HAHA!

  kamera2

  Q:
  Har du sett filmen Twilight?
  Hva synes du om den?


  - jjj0 & ko0se @ nettby
 • 2
  Uffda, nå har jeg litt etterlyst på bloggen.. Men nå er jeg hjemme. På skolen i dag tok vi bilde til skolekattalogen osv. Jeg måtte jo sefølgelig spørre kameramannen om jeg kunne rekketunge. Han sa at det var greit men at jeg måtte ta noen "normale" også. Tok endel kødde bilder og noen ikke. Knipset litt over 10 stk. Jeg skulle få kjøpe køddebildene også sa han, så vi får se hvordan de blir -haha!

  Jeg ble igjen på øra etter skolen siden jeg tenkte jeg skulle gjøre meg ferdig til å kjøpe ting til festen i morgen. Dro senere til Jonki. Der grillet vei og koset oss. Etter det dro jeg på øra igjen. Havnet i bilen til Kim der det tok av med musikk og dans. Siden jeg hadde aleredet begynt, måtte jeg bare åpne drikken min og "smake". Tok noen videoer og sånt av vi i baksetet som danset og sang.

  På klubben senere var det en del folk. Mye skjedde og det var egentlig ganske gøy. Kristoffer Jakobsen dukket også opp. Utrolig koselig kveld, selv om alle lo av meg. Litt hyper kanskje? Fikk snakket med noen folk også som jeg er veldig glad for. - Hvorfor være uvenner når det er hyggeligere å være venner?

  Orker ikke å skrive mer på dette innlegget, så slenger istede med noen bilder.

  dsc00018dsc00020
       Drit fint bilde av Kristel! // Sigrid søtaa.

  dsc00021dsc00022
  GUR"i" MALLA!

  kopi av sdc11941sdc11939
  Fri..? Ja, vi er så fri som vi kan få det til!

  sdc11973sdc11951

  sdc11953sdc11954
  sdc11968sdc11972
  PISSI <3

  sdc11960sdc11976
     Jonki og Ato //  Julie, Halldis & Mia.

  Q:
  Hva har du gjort idag/kveld?

  - JJJ
 • 0
  Fikk bare sove 3timer i natt, jippi! Vondt i hode når jeg våknet sa du?! Enda jeg legger meg tidlig får jeg ikke sove og jeg må opp kl 6 for å dusje. Jaja, man må bare leve med det ett år til. Idag tok begge stesøskene mine bussen med meg, tidligere har bare Anja blitt med bussen. Det var søtt. Hadde en photoshoot når vi sto å ventet på bussen i morges også.

  Skolen idag var grei nokk. Ikke alt for kjedelig faktisk, enda om det ikke skjedde noe spesielt. Eller vi hadde matte prøve idag også. Jeg husker ikke noe siden min lille hjerne har vært på ferie, men det kommer fort inn igjen om jeg går igjennom det. Jeg har danset i hver friminutt til de som satt rundt og jeg fikk noen av de med på dansen. Hyper idag har jeg vell vært. Fikk også sommergaven av Therese idag. Takk, søta. spiste opp over halvparten av godteriet i timen og i frimunuttet så kanskje det var derfor jeg var så hyper?

  Skal vell i gang med middag også skal jeg rydde tenker jeg. Må gjøre noe fornuftig jeg også. Rommet er egentlig bombadert etter tingene fra Englandsturen ogsånt. Men mamma har kjøpt nye klesstattiv osv, så det ser litt bedre ut, selv om jeg skal rydde nå. Kom på igår at jeg har glemt igjen alle kjolene mine i England, får de vell ikke tilbake før til jul - kommer til å savne de (selv om det ikke er vær til det ute)!

  sdc11924
  Det som er igjen av gaven jeg fikk av Therese. Andre ligger i magesekken min..

  sdc11907sdc11906sdc11908
  sdc11910sdc11911

  dsc00002dsc00005
  Kulinger vi som prøver å komme oppå taket på skolen!

  dsc00008
  Dette er et bevis på at jeg jobber i timene. Har faktisk 5'er i k&h!

  - JJJ
 • 0
  Jeg våknet helt av meg selv kvart på seks i morges. Klarte da ikke å sove mer, så jeg lå i senga ei stund for å pønske ut en plan på hva jeg skulle kle på meg, hvordan og alt siden det var så forbanna kaldt på rommet! Jeg klare heldigvis å kle på meg og komme meg ut av rommet før jeg ble til en isbit.

  På bussen slo jeg av en prat med folket.. På skolen ble jeg nesten voldtatt av klemmer til folk. Deilig å se igjen folk. Idag var jo min første dag som tiendeklassing, men det føles ikke sånn på en måte. Heldigvis får vi har hele overetasjen for oss slev og være inn i friminuttene iforhold til resten av skolen. I timene er ting mer seriøst, egentlig like greit. Det er jo siste året før vgs og ting må egentlig på plass.

  Linda ble med meg hjem etter skolen og vi har prøvd å lagt trekk på noen bøker - vi ga opp! Mamma får ha gleden av å legge trekk på bøkene mens jeg drar på klubben. Stikker nå snart på Øra, så må bare skynte meg å kaste på meg klær og stikke.

  sdc11850
  Tyrkia VS England (jeg har blits midt i trynet så jeg ser extra blek ut.

  sdc11854sdc11858
  Geir Arne & Julie // Therese & Julie

  sdc11856sdc11857
  Jeg er høy!

  sdc11864sdc11880
  Joakim og Julie // Håvard brukte skolen som pissuar!

  sdc11886ii
  Joakim, Christian & Julie


  - JJJ
 • 1
  Nå har jeg pakket så si alt. Merkelig nokk men jeg trenger ikke å legge igjen noe her. Alle var vell sjokkert over det. Hadde jo lagt ut masse som jeg skulle legge igjen, men så var det plass og enda noen kilo å gå på. Er vell noen ting som ikke er stappet inn i kofferten enda, tas kjapt i morgen tidelig. Jeg må vell opp i 6tiden eller noe. Onkel kjørere meg iallefall kl 7. Da har vi to-tre timer å kjøre til flypalssen på og jeg har to timer på flyplassen.

  Da jeg var godt i gang med å pakke inn ting var plutselig Connor der. Etter jeg var ferdig satt vi bare på dataen og daffet. Senere i sju/åtte tiden ropte tante at det va middag. Da jeg kom ned var det fult av folk der. Det var en slags adjø ting fikk jeg høre. Kjempe god mat, dessert og alt. Tok med ungene å lekte litt med de når de skulle sette desserten på borde. Ble likesom lite plass når folk var over alt på kjøkkenet og vinter stua.

  Hadde det helt herlig og snakket litt om det at jeg skal flytte hit neste år. Folkene tror ikke jeg ikke får penger nåkk siden jeg er shopoholik fikk jeg høre - haha! Hadde noen morsome samtaler og supert! De dro for ikke så lenge siden og de ønsket meg lykke til på flyet i morgen og alt. Fikk en liten gave av Jane og co, penger av Pam. Familien her er så god. Tar alltid vare på meg og alltid er der for meg. Er så glad i dere folkens(, selv om dere ikke leser dette siden jeg skriver på norsk)!

  sdc11801sdc11802
  Den ene bagen + gavene.

  kopi av sdc11805
  Gonna miss you, guys!

  sdc11807sdc11808
  Herlig, men litt mye krem synes jeg..

  sdc11812
  Denne søte nøkkelringen fikk jeg av Jane + co. Fikk £10 av Pam.

  Q:
  Hva har dere gjort idag?


  - JJJ
 • 2


  Kom over denne videoen nå og jeg begynner å tenke på hvor mye jeg savner Therese Berg -bestevenninda mi på alle måter! Uansett om det har ting som har vært teit, skjedd eller nå så vil alltid du være bestevenninda mi. Vet jeg synger surt i sangen der, men vekker minner på da jeg og Therese begynte å stå skikkelig sammen. Mye hadde skjedd i perioden der, men vi sto sammen og ordnet så si det.

  loooove

  Jeg vet ikke hva det er men jeg har en følelse på at Therese og jeg kommer til å være bestevenner eller gode venner resten av livet. Joda, småkrangler og sånt blir det kanskje, men det ordner seg fort igjen. Uansett Therese og jeg har så si ikke kranglett. Vil ikke kalle det krangel liksom. Supre jenta her som er så "uskyldig" kan ingen være sur på *knis*
  Vi deler så si alt med hverandre. Vi kan egentlig kalle oss gossip girls. Er liksom ikke noen andre jeg forteller alt mulig til. Vi vet så ca hva den andre mener, føler, tenker og sier - det er faktisk litt ekkelt å tenke på..

  dsc07906uusjtbjjj3


  Om jeg skal fortsette å skrive tar det år. Jeg savner deg sånn! Vi har vært bort i fra hverandre i hele sommer og jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre når jeg ser deg på onsdag eller torsdag?!
  Du betyr så sykt mye for meg og jeg er så glad i deg!

  p0603092023

  - JJJ
 • 0
  Jeg får høre stadigvekk at folk leser bloggen min. Uansett om det er gamlevenner, venner eller folk jeg ikke kjenner. Familien min er også daglig på siden min. Liker at jeg får høre det! Fikk for noen minutter siden høre av ei venninde av meg at jeg måtte ta en titt på en link og se videoen. Får å se videoen trykk her!

  matheeea
  Måtte jo sefølgelig "reklamere" for hun også, legge med ett bilde av henne hadde jeg bare nødt til!

  Møtte denne unge jenta på fest i Hemne til en kompis. Hun var ikke så skjenert og vi snakket endel. Såndre folk er bare så herlige. Folk som slår av en prat og sånt er døds bra! Åsså er hun jo så søt og grei. Har møtt henne noen ganger etter det og hun er fantastisk. Bloggen hennes finner du her! Glad for at du leser bloggen min, søta :*

  - JJJ
 • 0
  Jeg klarte som sakt ikke å velge hva Connor og jeg skulle. Kino, Splashdown eller bowling. Tilslutt ble vi enige om bowling. Eller han som tok seg av avgjørelsen. Jeg kan ikke bowling i det heletatt! Til og med min søster som er 6år yngre enn meg tar meg med lille fingeren i bowling. Connor flirte i starten av meg, noe jeg sa han ikke skulle om jeg skulle bli med han. Men det gikk seg til etterhvert, selv om jeg ikke vant eller fikk så mye poeng at det gjorde noe. Fikk nesten 100 og Connor fikk litt over.

  Etterpå spiste Connor og jeg på KFC. Eller jeg spiste litt av kyllingburgeren bare. Orket ikke maiskoret, kyllingvingene og chipsen. Har ikke vært noe særlig sulten i det siste faktisk. Vi viste ikke hva vi skulle så jeg fikk viljen min for å sitte bak kinoen på parkeringsplassen der å "daffe" til tante og de var ferdig å se filmen. Vi satt ikke der lenge før det kom noen folk å snakket til oss. Connor fikk noia siden han trodde de snakket til oss fordi jeg hadde noe i handa, men det var for at om det skulle skje noe parkeringsplassen hadde vi fått skylda osv.

  Vi gikk i godteributikken. Brukte år og dag på å bestemme meg på hva jeg ville ha. Så fant jeg noe av min kjærlighet. Lang, fargerik, sur godteri snøre ting. Og sefølgelig mått jeg kjøpe meg godteri smykke. Så på mobilen at jeg hadde endel.. (Husker ikke hva det heter på norsk) men sånn at jeg ikke har tatt telefonen og noen meldinger. Noe var fra Michael. Jeg skulle jo ut med han idag, men har fått hørt ting han har gjort og sånt, så det fristet ikke så mye. Uansett onkel og tante liker ikke oppførslen hans så mye heller.

  Dro for å møte tante og de på Monkey(ett eller annet).. En hel etasje over kinoen der ungene kan få herje ifra seg. Connor og jeg satt i en sofa og kiket bare kjedelig på hverandre før jeg sa at vi skulle hive oss med ungene og late som vi passet på de, sånn at vi fikk låv til klatre, spiringe og alt derre i de stativene. Uff, hvor mye energi som gikk. Var helt utslitt etterpå jo. Emil og jeg fant på noe "nytt" i lekeballene. Vi hadde vår egen kose lek; Hugglebubble og Kissybobble. Haha, ungene gikk helt crazy!
  Kastet baller småe unger så de klikket så jeg hadde fult av småunger etter meg. Haha, jeg lo meg i hjel der jeg sprang som en gal. Heldigvis hadde jeg Connor, søskenbarna mine, kompisene til søskenbarnene mine og Jessicka på min side. De var jo tusen i forhold til oss.

  Connor fikset foresten en mobil til meg. Haha, enkelt og lett. Litt gammel nokia, men bedre enn ingenting. Connor stakk bare handa i en sånn papprør og tok opp endel mobiler. Jeg fikk velge hvilken jeg ville ha. Men fant ut senere at den jeg ville ha virket ikke, så tok en annen. Connor ringte akk nå og sa den virket. Han ville veldig at jeg skulle komme til han i morgen, så vi får se.

  sdc11626sdc11627
  sdc11629sdc11630
  sdc11632sdc11635

  Q:
  Liker du å bowle?
  Er du flink i det?

  - JJJ
 • 0
  Tante Sharren og onkel har snakket om to tvillinger som bor to hus unna her en stund før jeg kom hit. Tante snakket med de i morges og de ville møte meg, så jeg har akkurat vært der og hadd det koselig. Vet ikke helt hvorden navnene deres skrives, men de heter Sam og Janie (eller noe) og er snart 17 år. Kjempe søte jenter. Vi kiket film og snakket litt.

  Nå er jeg hjem for å spise lunch, så skal vi dra til byen for å shoppe. Sier ikke nei til shopping! *glis*
  Håper de viser meg noen kule butikker, tror Sam har samme stil som meg, for hun likte skoene mine sa hun og klærne hennes så ikke så aller værst ut. Det blir gøy :) Kanskje jeg får tatt noen bilder, men liksom er litt flaut når jeg ikke kjenner de så godt heller. Skjønner ikke enkelte små ting de sier, men det kommer vell.

  bestevennnn
  Therese og jeg like før vi skulle på senen på en konsert.

  - JJJ
 • 3
  Nå har jeg koset og stelt litt med min lille baby. Måtte skifte olje og ting siden jeg har jo fortsatt lekkasje. Håper de jeg kjøpte crossen av ordner den snart før jeg skal begynne å kjøre for fult(?) Kjørte kanskje mellom en halv time og time. Kjørte rundt husene og hyttene her. Tok turen lengre og lengre og jeg føler nå at jeg får til å kjøre bedre. Begynner å skjønne hvordan det er liksom. Kjørte 4- takl før, å nå gått over til 2, synes det er stor forskjell!

  Kjørte litt på hoved veien også. FYFAEN, ekkelt å kjøre fort på veien. Fikk liksom så fart og det begynte å vingle litt. Haha, klarte å "kjøre" meg av når jeg skulle svinge inn ifra hovedveien og inn til innskjørsla. Kvelte motoren og bakket den litt bare, men jeg lo godt av meg selv da ja! Hentet Ada på hytta hennes også, så nå venter vi på Marthe. Kanskje det blir film elns etter på.

  sdc10056
  Bruker motorsykkel hjelmen til broren min atm, har ikke giddet å blitt med å kjøpt en hjelm enda. Blir vell når jeg kommer hjem etter ferien engang. Håper det blir sånn at jeg får tatt lisenskurset for i år, da får jeg endelig kjøre på banen med denne babyen! Blir gøy!

  - JJJ
 • 2
  Trodde dagen startet bra.. Hadde det virkelig kos. Men denne dagen har det skjedd så mye rart at nå sitter jeg i senga mi hjemme hos min mor, kvalm og ikke i humør. Har sendt over litt av hvert fra dataen til mam til dataen min. Fant en video som har blitt redigert og spilt inn for ei stund siden. Får se om jeg legger den ut etterpå.

  Snakket med Therese iste. Det var godt siden vi har ikke snakket sammen på uker. Har vært litt der også skjønner dere., men det ser ut til å gå på rett spor igjen! Synes at ting for tiden er litt teit og ja.. Vet ikke hva jeg skal si. Er noe dritt nesten hverdag fortiden liksom. Menmen, får håpe ting blir bedre om ei uke :-)

  dsc05172i
  Dette var sist gang jeg så/var med Therese. Det var 29.juni og endel har endrer seg siden. Vi har ikke snakket sammen, litt sureminer, jeg har LANGT ifra sånn hår, smykket mitt var helt og jeg hadde det ganske så bra. Therese også hadde det bedre på den tiden enn nå, i think! Miss u. Heldigvis er Therese i Trondheim, så skal kanskje møte henne i morgen.

  - JJJ

 • 1
  Jeg dro tidlig i mårrest til Håvard. Var vell i 12tiden. Jeg er så snill å vekker Håvard og Kevin når du ligger å tar sin skjønnhets- søvn. Jeg kom heller tidlig idag, enn at jeg dro til dem i natt. Men jeg sov bare 30-60min i natt/mårrest - ordner seg. Har fått masage og greier, ikke verst det! Kevin er super til det og bør ha en jobb som innebærer masage eller noe sånt! Kjente jeg hadde syykt vondt i høyreskulder og fant ut at det kanskje var pga jeg gikk med den store og tunge bagen i hele går.

  Håvard er så sær og rar av seg at han har ikke kledd på seg eller noe og kevin går bare i bukse, rare gutter! Håvard ligger enda i senga mens Kev og jeg sitter i sofaen og ser tv/data. Skal kose oss med film etter på; Dunkey Punch - den er så bra! Legger ut noen bilder som jeg/vi har tatt idag :-)

  dsc05497
  Kevin & Julie

  dsc05499dsc05502
  Masage på g.

  dsc05504
  Fotmasage - HAHA

  dsc05508

  snapshot20090713snapshot200907132
  snapshot200907134snapshot200907133
  snapshot200907136snapshot200907135

  - JJJ
 • 3
  hvzlatan

  For noen timer siden var jeg til min kjære bestevenn Håvard Kvalvåg - den beste av de beste! Seriøst, jeg har aldri i mitt liv hadd en bedre kompis enn han. Vi kan snakke om alt, vi sier så si alt om hverandre og vi finner alltid på noe. Håvard vet hva jeg forbyr og hva jeg liker, det er liksom så bra å være med han for han vet alt. Jeg er så synkt glad for at jeg fikk møte en så fantastisk gutt i mitt liv - han kan jeg leve på!

  Når jeg bodde i Trondheim var vi sammen hele tiden. Etter skolen, på skolen, i helgene og ja. sommeren 08 begynte vi å gli litt mer fra hverandre og var ikke så mye sammen, men vi hadde fortsatt god kontakt. For vi viste at vi måtte holde kontakten uansett hva. Når jeg flyttet til Hemne snakker jeg litt med han på msn og i mobilen. Ikke at det er så my, men det er bedre enn ingenting. Tenker ganske ofte på han og hvordan vi hadde det.

  Men når vi først er sammen er det ingen som kan stoppe oss. Det er som om vi lever i en verden for oss selv. Vi har så mange flotte minner Håvard og jeg. Liksom vi ble bedre og bedre venner i løpe av åttende og det er utrolig at vi kan og vet så mye om hverandre på så kort tid. At vi har så mange minner og stunder er helt sjukt! Men jeg føler at vi har kjent hverandre så lenge jeg kan huske, jeg tror han er enig på den også.

  Det som er litt bra er at Håvard passer på meg om kommenterer ett par ting. Han er liksom den ortlige av oss, den med mest fornuft. Haha, egentlig kanskje ja, men ikke alltid. Han kan finne på de sykeste ting når du minst forventer det. Og han er helt sprengt når han er med kompisene sine. De elsker å gjøre med flaue for å si det sånn. Om jeg var med de i byen, kunne de snakke til helt ukjente folk og kødde med de. Tullinger!

  Vi har hatt noen små krangler, kanskje 2-3 stk bare. Men de har ikke vart over lang tid, kanskje noen dager. Tror nokk det er for at begge vet vi står sammen så godt og sånt. Savner å være med Håvard hverdag, hadde det så kos. Uansett hvor vi var, fant vi på noe. Husker spesielt godt den gangen vi var på butikken og kjøpte kjeks osv, så satte vi oss i rundkjøringa ved Lerkendal og hadde piknik. Det var utrolig kos. Skal se om jeg finner bildet av det en plass.

  Håvard er ikke akkurat så fotogen av seg, hater å bli tatt bilde av. Så de bildene jeg har av oss to synes han ikke så godt. Men så lenge han er på bildet er alt helt perfekt! Håvard, du vet at du betyr så mye for meg og uansett om vi ikke møtes så mye lengre er jeg alltids her! Du vil ikke glemmes uansett hva.

  Ville bare dele dette med dere og vise min kjære bestevenn, Håvard!

  dsc006931
  Dette bildet er snart ett år gammelt, men det betyr like mye alikevell!

  aasdasdasd3
  Tror dette bildet var like før eller etter jeg flyttet.

  savn
  Dette er en stund siden. Tenker vell at det var litt før sommeren 08, da alt var helt topp!

  Q:
  Har du en kjempe god kompis som betyr svert mye for deg?


  - JJJ
 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde