Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

6

Ny måned har nå ankommet, og det vil si at jeg er ferdig med en utfordring og begynner med en ny..


Forrige måned skulle jeg holde meg unna brus og annet søte leskedrikker i ukedagene. Det gikk kjempebra vil jeg si! Nesten litt for lett.


Men jeg må legge ved at jeg drakk litt te og en god del av solbær toddy når jeg var syk forrige uke, men det var det flere som anbefalte meg det mot forkjølelsen. Så nok en gang har jeg klart å gjennomføre månedens utfordring. √


Desember måned har jeg bestemt skal gå ut på å kjøpe ting jeg bare virkelig trenger. Selvfølgelig mat og slik, men ikke klær osv. Er litt for glad i å bruke penger, så denne måneden skal det ikke være noe slik tull.. Jeg skal bruke pengene litt mer fornuftig. Jeg har jo en dunge med klær (feks) fra før av, denne måneden skal uansett brukes på julegaver til ANDRE, ikke til meg. *kremt*   !! Ønsk meg lykke til !!

Hva synes dere om utfordringen? • 15

  Etter å ha blitt inspirert av andre blogger, ville jeg også begynne med slike månedlige utfordringer til meg selv. Jeg elsker jo utfordringer og det å sjekke mine grenser. Jeg kan om jeg vil og er innstilt på det, men nå får vi virkelig se på det..


  For å prøve ut dette opplegge tenkte jeg at en måned uten å bruke penger i kantina hadde vært en bra utfordring... Er nesten sjokkert over hvor flink jeg var, for det klarte jeg lett. Jeg hadde faktisk med meg matpakke hjemmefra. Folk som kjenner meg vil nok ikke tro meg ettersom jeg haaater matpakker, men jeg klarte det. Fant også ut denne perioden at matpakke trenger faktisk ikke å være så kjipt som jeg alltid ha syntes; variert pålegg, frukt, nudler osv. Okay, må sies at jeg var jo i England seks skoledager da, men allikevel. !!GJENNOMFØRT!!  Denne måneden er utfordringen å drikke brus og andre søte leskedrikker BARE i helgene! Før jeg flyttet til England hadde ikke dette vært noe problem, likte ikke de kunstige smakene og alt sukkeret.. Men når vannet mange plasser der ikke er det beste, var dette noe jeg måtte lære meg å like. Det å være med venner som drikker slike sukkerdrikker hver dag gjør det ikke noe bedre, men jeg vil bli kvitt disse uvanene igjen nå! (Denne Fun Lighten er jo ikke en av de verstingene, men skal prøve å holde meg unna det også)..
  ØNSK MEG LYKKE TIL!
   

  Hadde du klart disse utfordringene? Hva hadde vært en bra utfordring til deg? • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde