Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

7

Har hatt noen kjempegode uker med trening og hva passer vel bedre enn belønninger da?! Nei, ikke belønning av snacks eller den slags, men med treningstøy og utstyr. Guud hvor deilig det er med nytt tøy og utstyr. Gir virkelig motivasjon. Nå er det bare å trene og trene videre.


Dette var noe jeg kom hjem med forrige fredag.


Disse lilla Reebok-skoene ble kjøpt hos Eurosko.


Den lilla sports-bhen har jeg siklet etter lenge, endelig er den min. De to sports-bhene til venstre er fra XXL og den til høyre er fra Coob Obs Sport.


Singletten til venstre er fra Coop Obs Sport og den til høyre er fra Intersport.


Tshortene til venstre er kjøpt hos Intersport og den til høyre er kjøpt hos XXL.


I dag kom endelig denne pakken fra Gymgrossisten og i den inneholdt:
Denne fitnesspakken fra Charlotte Perrelli er jeg veldig spent på. Gleder meg masse til å prøve den ut.


Singletten fra Better Bodies har jeg også siklet lenge etter. Skulle kjøpe hansker fra Better Bodies også, men de er jo utsolgt over alt, så endte opp med disse og en sportsbh fra StayInPlace.


Fikk med også en tshorte og vannflaske med på kjøpet, kjekt.

 

Belønner du deg selv en gang i blant?

 • 9

  Denne uka har bare vært helt topp! Endelig tilbake 100% på jobb og trening. Matinntaket er også slik det skal. Jeg har følt meg så ekkel i jula med all den julematen og da jeg var syk, men nå er jeg som sagt tilbake til der jeg skal være. Utrolig herlig å komme tilbake til treninga også! Fikk med meg min kjære Mia tirsdag og onsdag. Kjørte kondisjonstreninga på tirsdag litt rolig (avsluttet med litt ben), men så har det vært fullt kjør. Onsdag dro vi på Zumba-time og deretter hadde styrke.


  Food prep.


  Noen herlige måltid etter treningene denne uka. Sushi // Skyr, gulerot, avokado, granateple og kidneybønner.


  Etter jobb på torsdag var det rett på PT-time, så rett til Trondheim Spektrum. En kollega av meg hadde nemlig meldt meg på Idrettsfestivalen som ble holdt i helga (+torsdag). Det ble da altså ikke treningsfri fredag og lørdag denne helga. Vi gjorde det kjempebra så si under hele festivalen og kom videre til kvartfinaler, semifinaler og finaler. Det var utrolig slitsomt på ett vis da vi var flere timer i hallen om dagen og hadde kamper etter kamper. Bare på lørdag spilte vi hele 16 kamper! Men så vant vi hele Mini ball Trippel (kanonball, softball og innebandy) - super bra jobba folkens! Vil også legge ved at jeg beklager til hun jeg skallet ned og "riflet" øyenbrynet på.. Samt de andre jeg ble litt voldsom mot i softball.. Må også fortelle at kroppen i dag er helt jævlig. Kjennes at alle muskler i kroppen har blitt brukt denne uka, og det er jo bra!


  Fotball herrer hvor vi kom til.. litt usikker.


  Volleyball/ Trippel ball mix hvor vi kom til kvartfinalen (?). I kanonball kom vi også til kvartfinalen, sååå nær semi..


  Seier! (Bildet er lånt av Silje)


  Lørdagskvelden ble pokalen i Mini ball Trippel byttet ut med noe tilsvarende utseende og størrelse..


  Uff ja, skeiet litt ut i helga.. Men så har jeg trent jævla bra denne uka med tanke etter en mnd med sykdom, så jeg hadde nesten fortjent litt den maten og de drinkene.


  Se de som utrolig nok begynner å bli bestevenner. Jeg er helt sjokkert av min temperament pelsdott! ♥

   

  Hvordan har uka deres vært?

 • 6

  For noen uker siden vant jeg i en konkurranse hos Elixia hvor jeg fikk trene hos de gratis. Jeg tok med meg min kjære Mia og etter det fikk jeg motivasjon til å virkelig komme tilbake til seriøs trening. Så nå er jeg meldt inn hos Elixia. Siden jeg meldte meg inn før jul fikk jeg også to timer gratis med en personlig trener. Første timen gikk med på å snakke om hva jeg ønsker og mine mål. Mine mål er satt til å trenebort mye rundt hofter og mage, samt trene stumpen. Jeg har også ett mål om å få opp kondisen til der den kanskje var for noen år siden da jeg var godt trent. Timene med min personlig trener synes jeg gikk såppas bra at jeg faktisk har ordnet meg med personlig trener to ganger i uka fram til mai. Jeg trener fire-fem ganger i uka (2xkondisjon og 3xstyrke) og med dette mener PT at jeg skal være i mål i mai. Ja, det er ikke billig med personlig trener, men jeg synes det er absolutt verd det! Han hjelper meg med teknikker og program slik jeg ikke "feiltrener", samt gir meg motivasjon til å virkelig stå på. 


  Her er styrkeprogrammet mitt som PT har satt opp for meg for øyeblikket som jeg skal gjennomføre da jeg er alene. JA, jeg er ufattelig svak og dårlig trent nå at det er rett og slett flaut! Men det er jo derfor jeg har nå begynt å trene igjen!
  I might not be there yet, but I'm closer than I was yesterday!


  Jeg har vært med på en boksetime nå før jul og digget det. Tror jeg skal bli med mer på disse timene når de begynner igjen etter jul. Samt skal jeg melde meg på andre timer som Elixia tilbyr. På kondisjonstrenigene mine kjører jeg 4x4 fullt ut på tredemølle eller roing og legger til noe annet. Noen timer med feks. Zumba eller Xycling skal jeg nå legge med i kondisjonstreninga. Bassenget skal og har jeg også utnyttet - herlig måte å trene på!


  Jeg har også begynt å tenkt mer (igjen) på hva jeg spiser og har i meg. I grunn har jeg ikke et dårlig kosthold fra før av, men det kan jo selvfølgelig bli bedre! Kosthold er jo en viktig brikke når man trener, så jeg tenker mer igjen på maten som jeg putter i meg. (Og nei, jeg veier ikke lenger all maten jeg spiser).  Trener dere, evt hva?

 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde