Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

29

Dette har jeg tenkt på lenge, å nå har jeg endelig fått sparket meg selv i rompa til å faktisk gjøre det..Ettersom mange har spørsmål ang England/UK og slik, ting som kanskje jeg ikke kunne har svart på blant annet.. Skal dere få stille nye spørsmål, men dette skal svares på en annen måte. Nå skal dere faktisk få muligheten å stille spørsmål ang England/UK etc, men jeg skal ikke svare på de. Jeg skal gi ordet til de som faktisk er engelsk. Dette skal gjennomføres ved at vi drar til byen å spørre folk på gata om hva dere lurer på. Det blir filmkamera og greier, så dette kan bli interessant. Vær kreativ da dere så vi ikke kommer til å dumme oss ut noe sykt. Trenger absolutt ikke å skrive spørsmålene på engelsk, vi kan oversette de for dere. Köra på, så får dere svar på video!!

Noe dere vil spørre engelskmennene?

 • 23
  Jeg starter nå en spørsmålsrunde siden jeg ikke kommer til å vær på internett på noen dager. Håper på masse spørsmål. Gjerne skrive flere spørsmål også. Skriv ned alt dere vil, men jeg vil ikke svare på de som er helt ja.. Får jeg nokk spørsmål blir det kanskje videoblogg, vi får se.

  SPØRR MEG, SPØRR MEG!

  kopi av kamera5

  - JJJ
 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde