Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

27

Jeg har lest og sett bilder på blogger de siste måndtene hvor alle sammen legger ut høstbilder og jeg holder på å bli litt smågal! Kanskje ikke så rart? Her der det ikke mye som kan ligne på høst i grunn, annet enn at temperaturen har sunket fra godt over 40 grader i skyggen til rundt 25 grader.


Synes det er litt koselig nå da når noen løvblader ligger på bakken, men det er ikke helt det samme når det fortsatt er fint vær og med disse palmene overalt. Her er fortsatt gresset grønt og grodig, folk går fortsatt lettkledd, ligger på stranda og blomstrene blomster.

Hvordan er været hos dere?
 

 • 16

  Etter å ha bodd her i snart tre månder har mange lurt på hvordan leiligheten min ser ut, so here u go!


  Noe av det jeg liker ved å bo her er at det er et stort kompleks. Føler at det er ganske trykt i forhold til å ha hatt ytterdøren på gaten på et vis. Her trenger jeg magneter (den blå runningen) for å komme med inn i komplekset og til å komme meg inn i blokka. Og selvfølgelig en nøkkel inn til selve leiligheten min. Jeg har også fått garasjeplass og nøkkel enda det egentlig ikke var i leia.

  Jeg var jo allerede på nyåret på utkikk etter leilighet. Jeg kiket på leiligheter som var møblert, da dette var og er enklere i starten når man flytter til et nytt land. Dessverre fikk jeg ikke leiligheten jeg ønsket pga. jeg knakk ankelen og hadde andre ting å tenke på. Så i siste liten endte jeg opp med denne. Jeg synes den er helt grei, men mange av møblene kunne jeg virkelig ha byttet ut! Beiset tre overalt - gud hvor lei jeg er av denne trefargen!! Og de gule fargene - ikke heelt min smak! Savner alle møblene mine og ting-tang i Trondheim! Men men.. Denne leiligheten er jo bare for en stund, for en start.


  Så dette er hva man ser når man kommer inn døren; kjøkkenet og stua. Glassdøren dere ser inne på kjøkkenet er inn til vaskerommet. Har også et kjøkkenbord helt til høyre når man kommer inn (se bilde lengre ned).


  Stuen.


  Jeg har tatt med meg noe småtteri fra Norge da. Slik som duken oldemor har hekklet, lysene som lillesøster har hekklet og annet småtteri slik som bilder osv.


  Her ser man også verandaen.


  Det er egentlig en ganske grei størrelse på verandaen. Har hatt noen vorspiel her og det har fungert ganske bra. Her tørker jeg også klærne mine som dere ser, hehe. Eneste som er dumt er at verandaen er innglassert. Det er jo greit om vinteren for å holde varmen, men om sommeren kunne jeg ha vært foruten Eieren selv sa han kunne ta vinduene ut om jeg ønsket å leie over en lengre periode, men jeg sitter der bare på kveldene uansett så. Opp den veien ut der er veien til bassenget, forresten.


  Dette er hva man ser fra verandaen. Altså stuen igjen, spisebordet (med verdens rakeste stoler!) og ytterdøren. Til høyre for ytterdøren er badet;


  Slik ser da badet ut. Elsker at det er to vasker og en god del plass til ting i skapene og skuffene. Jeg har badekar med dusj til høyre.  Dette er da kjøkkenet. Greit, men når jeg lager mat liker jeg å ha masse benkplass, noe det ikke er så veldig mye av her. Men jeg har jo klart å leve med dette i tre måndter, så ille er det vel ikke.


  Andre døren til venstre når man kommer inn i leiligheten, rett før kjøkkenet kommer man til soverommet. Det er en passe god størrelse på og jeg liker det egentlig ganske godt. Sengen er langt i fra sengen min i Norge, ingen seng er nemlig bedre.. Har en passe stor kommode og et stort kleskap forran sengen med skyvdører, nesten plass til alle klærne mine.


  Elsker dette vinduet for en eller annen grunn. Det får rommet til å virke så mye større.  Har dere leiet en møblert leilighet før?
  Hva synes dere om leiligheten?
      

 • 11

  På lørdag ble jeg invitert av Ann og hennes tantebarn som er på besøk til å bli med til dyreparken Terra Natura som ligger i Benidorm. Vi trodde vi hadde god tid, men da vi endelig kom dit var det bare knappe to timer til det stengte. Det endte egentlig opp med at vi raste oss igjennom hele Amerika, Asia og helt til Europa på en fei.

  Dyreparken var egentlig bobb-bobb. Selv har jeg ikke noe i mot dyreparker så lenge dyrene har plassen de trenger og trives. For de kan jo ha det mye bedre enn det vi ser på de timene vi går rundt. Mange dyr har vel også andre områder de er på på natten og når dyreparken er stengt, samtfår den maten de trenger i løpe av en dag. Synes det er litt overdrevet at folk mener at dyreparker er dyreplageri, hva med kjæledyrene våre? De stammer jo fra det fri de også, akkurat slik som alle disse dyrene. Det finnes mange dyreparker som tar inn syke/skadde dyr for å så få de frisk. Jeg mener at så lenge dyrene får og har det de trenger av mat, område osv, er det ikke så ille - men selvfølgelig hadde de hatt det bedre i det fri.


  Det var enkelte plasser vi kunne gå inn å hilse på dyrene. Det er jo gøy, spesielt for barna.


  Flotte flamingoer!


  I denne dyreparken er dyrene delt opp i forskjellige verdensdeler og jeg liker at de har brukt mye gjenstander og slik for å vise at man foreksempel er "i" Asia.
  Vi rakk å få med oss et fulgeshow før de stengte. Jeg har vært på flere fugleshow før, men ingen slik som dette.. Her fløy fuglene blant oss publikumet, noe som gjorde det til et enda bedre show.
  Uglene var bare så skjønne. Nesten slik at jeg kunne tenkt meg å hatt en på hodet også.


  Akkurat i det jeg sa at jeg absolutt ikke kunne tenkt med å hatt en av disse falkene og ravnene på hodet, var det jo en som kom flaksende på hodet mitt. Det var egentlig ikke så ille som jeg trodde. Men nå har jeg sikkert alt i fra fuglelopper til fuglepest, haha.


  De er jo litt skjønn da.


  Jeg ble bare betatt av denne skapningen, bare såå skjønn! Han var jo så intelligent også. Lydelig som en hund.


  Jeg har alltid hatt en drøm om en slik ape siden jeg var liten. Så søt og fluffy - iiih!


  Disse fuglene syntes jeg synd på. Satt bunnet fast på noen stolper. Håper virkelig de ikke står der dagen lang! De har nok noen bur når dagen er omme, men allikevell.. Tror bl.a. noen av disse var med på showet.


  Nydelige tigere. Disse hadde et stoort område å bevege seg på, noe jeg synes er bra!

  Hva synes dere om bildene?
   

 • 16

  Hjemlengsel opplever ganske mange av oss og det kan kanskje være et stort problem til tider. Noen får hjemlengsel av å være borte en ukes tid, andre etter noen måneder, kanskje noen også får det av å være borte bare et par dager, mens andre får veldig skjeldent hjemlengsel.

  Mange sier og mener: "borte bra, men hjemme best". Det er det noe jeg aldri har vært enig i. Det har alltid vært stikk motsatt til meg. Husker fra en tidlig alder at jeg var fast bestemt på at "hjemme bra, borte best!". Nei, jeg har aldri hatt det så dårlig at jeg ikke klarer å være hjemme, men jeg bare trives så godt borte. Trives i nye omgivelser og prøve noe nytt. Jeg liker å utforske og leve i nuet. Gi meg selv noen utfordringer. Kaste meg i situasjoner og være litt spontan. Jeg er av den personen som kan tilpasse meg så si overalt. Har jeg mennesker som bor rundt meg, butikk og et tak over hodet er jeg i grunn fornøyd. Det er ikke slik at selv om jeg bor et godt stykke fra hjem, kjære Trondheim by at jeg tenker at jeg heller ville ha vært hjemme, absolutt ikke!  Det å flytte til Spania som en 20åring har gått meget greit. Dette tror jeg er pga. det jeg tidligere nevnte, at jeg alltid har vært en selvstendigperson som elsker å utforske. For ikke å glemme at jeg bodde i England for noen år tilbake som utvekslingsstudent - det har uten tvil har det hjulpet meg! Jeg har lært å blitt bedre kjent med meg selv, være "alene" og selv stå for hverdagen og mitt liv. Jeg er jo knyttet til familie og venner, men det fungerer greit å holde kontakt over telefon og sosialemedier. Selvfølgelig savner jeg de og kunne tenkt at vi var sammen i ny og ned, men dette er hva jeg har valgt og ønsker. Det er jo faktisk snakk om at vi bare er en flyplass unna hverandre!

  Eneste som var kjipt når jeg flyttet og noe jeg fortsatt tenker på er lillebror som vokser for hverdag og min gode stefar som har vært veldig syk. Heldigvis er stefaren min mye, mye bedre nå, men det har vært tøft å ligge på stranda og tenke på at han ikke hadde det bra. Det savnet av prins lillebror kommer nok til å vare så lenge jeg bor her. Det som beskymrer meg mest er om at han ikke kjenner meg igjen i mellom gangene vi møtes, at en dag vet han ikke hvem jeg er. Vi prøver å Skype mye da, men han er jo ikke året enda en gang, så kanskje litt vanskelig å forstå at det er meg og samt huske meg.

  Jeg skal innrømme det at jeg hadde veeeldig hjemlengsel for en måneds tid tilbake, eller veldig mammaklein. Jeg blir så utrolig raskt mammaklein når jeg er syk at det er sprøtt og innmari kleint. Om mamma så har vært bare noen km unna også, hadde jeg automatisk blitt mammaklein. Så da jeg var matforgiftet var savnet stort og jævlig. Hadde vel litt mareritt osv de første ukene jeg bodde her også, men det kan jo være pga. så mangt. Tror kanskje det var mye fordi jeg var spent og lurte på hvordan tiden her nede ble. Ellers har jeg ikke merket noe som helst til hjemlengsel og den slags. Jeg stortrives som sagt!

  Får du raskt hjemlengsel?
  Hvordan har du kommet til å takle å bo langt unna familie og venner?

 • 13

  Da kommer det siste innlegget om litt av det som har skjedd før jeg fikk nett og begynte å blogge igjen.


  To dager etter mormor og søss dro, arrangerte jobb paintball etter jobb. Hadde jeg bare tatt på meg ordentlige stødige sko for ankelen skulle jeg kanskje prøvet det ut også, men kanskje like greit at jeg ikke ble med pga. ankelen ikke var (fortsatt er) 100%. Uansett så var det morsomt å se på disse galingene som skøyt villt rundt. Det sprutet maling over alt og gjengen selv hadde stygge sår flere dager etterpå. Paintball-banen(e) er ikke langt i fra der vi bor, så det kommer nok ikke til å vær siste gang vi gjør dette.


  Så dukket det pluselig opp besøk igjen. Denne gang fra ei venninne og kompis. Jeg laget selvfølgelig mat da de kom, men ellers var de flink til å diske opp mat til jeg kom hjem fra jobb (om vi ikke dro ut). Kjekt med besøk!!


  Det dumme var del at jeg hadde jo jobb hver dag, mens de var giret på utelivet når de var på ferie. Vel, vi fikk ordnet en ganske grei løsning på det uansett tror jeg og jeg tok de med ut slik de fikk sett og gjort litt. Gøy hadde vi. Meget merkelig at det tok noen dager før naboen klaget (igjen).


  Helgen kom og jeg måtte jo vise de Benidorm når jeg endelig hadde fri. Første natt hadde vi det helt topp med god stemning og moroheter, helt til vi måtte dra hjem pga. strekk i lårene etter all dansingen. Aldri har det skjedd i mitt liv at jeg måtte ha dratt fra en plass fordi lårene/beina ikke taklet mer. Var støl i en uke etterpå, no jokes!


  Lørdagsformiddag begynte jeg å føle meg litt uvell, men tenkte det ville gå over og at jeg ville dra ut med besøket mitt. Da vi kom hjem lørdagsnatten ble jeg skikkelig dårlig. Måtte springe å lene meg over do. Dette skjedde ikke bare èn gang, men konstant fram til langt på dagen etter. Jeg begynte å bli ganske dehydrert etter flere timer over do, men håpet at dette gikk over.

  Det ga seg ikke og jeg ble bare verre og verre, og jeg ble fortalt av flere at jeg hadde blitt matforgiftet. Til slutt ble det å dra på legevakten etter å ha snakket med 133. Det var mye problemer der ettersom jeg ikke er spansk og ikke hadde med meg helsekort osv, men heldigvis kom kompisen min med det og jeg fikk endelig komme inn. Problemet da var at de ikke skjønte særlig engelsk. Etter Rina og Odd hadde dramatisert mye og brukt Google Translate ble det satt en sprøyte i rompa og jeg kjente at kroppen endelig fikk slappe av mer.

  Etter to døgn med medisiner, søvn og litt suppe begynte jeg å komme meg. Dette var virkelig et helvete uten like! Jeg kunne ha hatt vannkopper 5 ganger på rad i stede for dette.. Hadde aldri trodd at matforgiftning kunne være så grusomt!


  Jeg vil takke så mye for besøket til disse tuppene og beklage så mye for at jeg ble så dårlig de siste dagene. Jeg hadde jo planlagt å tatt de med til La Marina (stoort shoppingsenter), Altea osv.. Håper dere koset dere dagene jeg tok dere med ut og jeg vil takke dere en million ganger for hjelpen når jeg var syk. Selv om jeg synes det var skikkelig pinlig og ekkelt, var det godt at dere var hos meg og tok vare på meg! ♥ (Bildet er tatt fra Rina)


  Det tok ca. en uke før jeg ble skikkelig bra igjen og da ble det scootertur til Calpe. Skikkelig koselig!


  Calpestranden og prominaden er såå fin. Masse fine restauranter og butikker. Kommer virkelig til å dra hit mye!

   

  Om dere har noen "ønske-innlegg" er det bare å komme med det.
  Har allerede fått noen spørsmål om innlegg og skal komme med det om ikke alt for lenge.

 • 11

  På tide med enda ett innlegg om ukene mine før jeg fikk ordnet meg med nett. Disse er fra da vi startet på jobb til rundt den 19. august.


  Volleyball med jobben. Dette er noe jeg virkelig liker meg sjefene mine. De er veldig flinke til å arrangere aktiviteter osv. Det har de alltid vært og det synes jeg er veldig, veldig bra av de! Det er blant annet dette som gjør at miljøet i arbeidsplassen og utenfor er bare helt super! Hver torsdag spiller vi volleyball på standen. Egentlig like greit at jeg ikke kan spille pga. ankelen, jeg suger nemlig i volleyball. Merker for hver uke at de blir bare flinkere og flinkere. For ikke å glemme; seriøse!! Haha.
  Solings er det jo selvfølgelig litt av. Men når man bor her i varmen blir man litt smålei også. Jeg pleier egentlig bare å ligge på standen eller generelt sole meg når det er helg, hehe.
  Ann K og jeg tok oss en scootertur en dag og utforsket Altea litt mer. Fin by, spesielt opp i Altea Hills. Ja, det er Alteas Beverly Hills. Store, flotte hus (også kalt villaer og vel så det). Her bor det så si bare rikmansfolk som har mye penger og kjører rundt i superbiler.
  Ca. en uke etter jeg begynte på jobb fikk jeg storbesøk fra Norge. Nemelig lille søster og mormor. Gud hvor koselig å ha de i hus. Jeg laget middag da de kom, ellers laget de middag eller mormor spanderte på oss ute på byen. Vasket og ryddet gjorde de jaggu også - tuusen takk! Litt godt å få hjelp når man jobber og er egentlig ganske sliten når man kommer hjem..


  Hver kveld her i Albir er det marked ved stranden. Dette markedet er noe som de har begynt med de siste årene, siden vi har aldri sett dette markedet når vi har vært her på ferie tidligere. Det er veldig barnevennlig med leker og ting for ungene å leke seg med, og selvfølgelig boder med masse ekte juggel!  Prøvde ut en restaurant her i byen som ligger på grensen til Altea som heter Country Ribs. Mormor og jeg bestilte en slik dele rett og fy hvor godt det var! Helt toppers! Mer en nok mat til nok en person og vel så det..


  Det ble en del kortspilling på kveldstid før jeg fant sengen for jobb om kveldene. Noe jeg faktisk synes var og fortsatt er koselig. Her går det for det meste på Rummy og Boms president.


  Spesielt når jeg vinner!! Mohaha!


  Hadde min første regnværsdag her også på den tiden. Vel, det var knapt en time eller to og kan knapt kalles regn, men det var faktisk ganske herlig å se at det kan regne her også.


  Selv om det var litt småregn/yr i Albir tok vi sjangsen på å ta turen til Benidorm. Selv om byen ligger knappe 10 min unna var det jo faktisk oppholds. Benidorm er en fin by, enda på dagtid *kremt*.


  Her fikk søss gjort seg ferdig med litt shopping til sine venninner og vi fikk sett mye av gammelbyen og strandpromenaden før vi tok bussen hjem.


  Vi var også en kveld i Altea, rettere sagt krirkeplassen. Der er det en stor fin kirke oppe i høyden med masse, masse spiseplasser og små butikker. Kjempekoselig der på kveldstid, men også veldig turistaktig for min del. Men om man aldri har vært der før er det virkelig en plass å dra til!


  Se den utsikten fra kirkeplassen i Altea på kveldstid mot Albir og Benidorm. Helt nydelig!


  Så var det tid for min kjære mormor og søster å dra hjem til kulden. Vil takke så mye for besøket. Savner dere masse allerede.. Dere er hjertelig velkommen tilbake når dere vil!

 • 2

  Dagene her i Spania siden jeg flyttet hit har så si gått i ett. Så det er vanskelig å nå blogge så lenge tilbake i tid. Jeg tenkte å ta for meg noen uker om gangen. Tenkte å begynne med mine to første uker som også var mine to siste uker mer ferie. Dessverre har jeg ikke vært så flink som jeg nå ønsker jeg var meg å ta bilder av steder og ting jeg har opplevd..


  Jeg husker så vidt dagen jeg flyttet nedover. Ting hadde enda ikke gått helt opp for meg, men allikevel kjente jeg at jeg var veldig spent på hva som møtte meg dagene, ukene og månedene fremover.


  Jeg ble veldig, veldig tidlig kjent med den spanske drinken Carajillo. Her i landet er det meget populært som en liten kaffe med noe godt i. Selv politiet kan de se sitte på en café og nippe i en Carajillo om morgenen eller i lunchpausen. Kommer dere noen gang over dette og smaker det, så skal de ikke mye til før dete gjetter dere til at det er kaffe med en god dose av Brandy/rom. Disse blir alltid servert med 2-3 kaffebønner og en liten bit av sitronskall. Vel, jeg har smakt noe lignende i Norge (karsk), men Carrajillo har jeg lært meg etter et par dager å styre unna, haha!


  Godeste sjefen selv tok med oss av kollegaene som kom hit ganske tidlig til Calpe en dag ♥ Denne byen har tatt meg med storm siden første gang jeg var her for mange år siden. Stor by, men en helt nydelig strand. Calpe ligger ikke langt unna Albir by heller, så skal ikke se bort i fra mange dager på stranda her! Jeg er også veldig nysgjerrig på å sjekke ut shoppingmulighetene og hva annet byen kan tilby.


  Herlig ikke sant?


  Ved inngangspartiet til en asiatisk restaurant her i byen.


  26. juli (4 dager etter jeg flyttet hit) kom denne vakre skapningen på besøk. Danske Johanne, noen som husker henne fra da jeg bodde i England? Det var helt sjukt å få se henne igjen, for ikke å glemme å klamre seg fast rundt halsen hennes! Hun sto selvfølgelig til hjelp og hjalp meg med å bære shoppingen min, da foten min fortsatt var dårlig og jeg gikk 90% på krykker.. Det ble vedlig mye fyll og fanterier når Johanne var her, det skal jeg ikke nekte på haha! Det gode meg å ha Johanne her så tidlig var at hun var like mye interessert som meg i å undersøke byen og stedene rundt. Hun er virkelig en gjennomført turrist! Det ble også noen turer på livet i Benidorm - fy fader for et uteliv!!


  Vi klarte faktisk å rive oss i håret og få oss på stranda i mellom all fiestaen flere ganger.


  Må også nevne at vi, firmaet ble etter en ukes tid stamkunder hos uteplassen Cuba Bar. Ikke har de bare byens beste Mojito, men også herlig mat. Mini burgerene er helt magisk! Kokken bak matorgasmen, Rahol er virkelig dyktig på kjøkkene. For ikke å glemme Nicki som alltid stråler og er verdens vennligste person jeg har møtt her nede. Digger begge de som eier denne plassen virkelig!

   
  Så plutselig ble det 4. august og det var tid for å komme tilbake til den lønnlige aktiviteten. Jeg har faktisk i hele sommer gledet meg til å begynne på jobb igjen. Ikke bare for å se hvordan det er å jobbe her i Spania, men også for å komme tilbake til normalen. Jeg kjente også at det skulle bli godt at det ikke bare gikk penger ut på konto, men inn også. Så da det var slutt på ferien og tilbake til å stå opp før klokka 07.00 var jeg i 100. Stortrives med storebokstaver!!!


  Som dere da kanskje skjønner har mine første to uker her vært noe annet enn super! Kommer med innlegg for de neste ukene, men tar gjerne i mot flere tips om dere vil vite eller vil at jeg skal skrive om noe spesifikk om Spania, tiden her osv.

   

  Hva gjorde dere i ferien?
  Har dere noen ønske-innlegg framover om livet her nede eller noe?


 • 2

  Jøsses, må si dette var en dårlig bloggstart i mitt nye hjem/land. Jeg har vært veldig treg med å skaffet meg internett og da jeg endelig skulle ordne meg det ble det utrolig mye styr, så jeg endte opp med å bare ha mobilnett. Uansett, nå har jeg endelig fått sånn delvis nett på Macen, så får håpe jeg klarer å virkelig ta meg sammen med bloggingen nå.

  Så mye har skjedd siden jeg flyttet til Spania at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Jeg har jo nå bodd her 1,5 måned allerede! Dessverre har jeg ligget sengeliggende de siste dagene grunnet matforgiftning, så jeg lover heller å komme sterke tilbake litt senere i uka. 

  Til så lenge for dere se en repost av videoen jeg laget fra jeg bodde i England. Kom over den her i stad og det vekket så synnsykt mange minner!! 


  Noe spesielt dere vil høre om ang. livet i Spania så langt?
 • 3


  Woow, crazy days! Mine siste dager i Norge har gått så utrolig raskt da alt har gått i ett hele tiden og nå er dagen kommet for meg og min enveisbillett til Spania..

  Jeg er vel på flyplassen når dette blir postet, så fra nå av blogges vi fra Spania. Jeg skal og lover at jeg skal være flinkere til og blogge og bruke kameraet mitt i det nye "hjem"landet mitt. • 6

  Nå er det på tide med en update ang. flyttinga til Spania! Utrolig mye har skjedd siden sist. Alt er så si i orden, så det er bare å vente til dagen er her.

  Allerede i januar ble enveisbilletten til Spania kjøpt. På den tiden hadde jeg ikke satt meg helt i tankegangen at jeg faktisk skal flytte dit og være der til en ubestemt tid. Alt det jeg må ha i orden til da; selge bil og andre gjenstander, ordne meg med alt av papirer, kort og ikke minst leilighet. Jeg hadde en leilighet på hånda ganske så tidlig som rundt mars, men jeg var litt treg samt jeg knakk ankelen så den ble opptatt.

  Etter om og men har jeg skrevet kontrakt og betalt depositumet til denne leiligheten dere ser på bildet ovenfor. Dessverre bare ett soverom og til en kjipere pris, men alt er så si opptatt nå da det er bare snakk om 2 mnder til jeg flytter. Prisene for juli og august er skyhøye, men dette fordi de tjener utrolig godt på turister o.l. Damen som hjalp meg med å finne denne leiligheten kunne si at omerådet er kjempegreit og fint. Komplekset skal vær være ganske ok. Samt er det bare noen minutter å gå til jobb - herlig! Jeg skal bare ha denne leiligheten i 2 måneder, da mange flere leiligheter, bungalow osv ledige og til en bedre penge.


  Bildet er fra sommeren 2013, Moraira som ligger ca 30 min nord for Albir.

  Da jeg fikk kontrakten på leiligheten for en ukes tid siden gikk det plutselig litt opp for meg at jeg skal faktisk sette meg på en fly helt alene og starte et liv i Spania. Kjenner det kribler skikkelig i magen på et vis. Blir så herlig med sydenvær hver dag, billig det meste og bare leve livet. Det jeg kanskje er aller spent på er hvor og om det i det heletatt er noe treningssenter i nærheten av meg. Jeg gleder meg også å bli kjent meg folk. Heldigvis har jeg jobben med meg, da det er pga de jeg hovedsaklig flytter.


  Bildet er fra da jeg bodde i England 2011.

  Ikke nok med alt det å se fram til, men min kjære Johanne kommer å blir noen dager i første uken min i Spania. Jeg gleder meg nesten like mye til å treffe min kjære danske igjen!! Tror det blir en meget bra første uke i Spania, samt en meget heftig avsluttning på sommerferien før jeg er tilbake på jobb i spanse lokaler.

  Mange har spurt om jeg kommer til å blogge når jeg flytter til Spania.. Jeg har bestemt meg for å sette av litt tid til blogging fra nå av, og spesielt når jeg bor i Spania. Veldig mange likte da jeg blogget om livet jeg hadde i England, så hvorfor ikke gjør det samme om Spania. Jeg har til og med laget en egen kategori er på bloggen som heter Spania.  Ønsker dere flere oppdateringer under forberedelsene og livet i Spania?

 • 17

  Dette er noe jeg har gått å holdt litt for meg selv, men for tre uker siden ble det endelig offisielt; jeg flytter til Spania! Jeg har alltid vært glad i å reise, lære nye språk og kulturer. Siden jeg er ung, fri og frank kan ikke dette passe meg bedre. Jeg liker å være spontan, ta ting litt som de kommer og bare leve i nuet. Så i juli flytter jeg nok en gang til et annet land. Helt siden jeg startet å jobbe som webdesigner hos Digi Publishing var det snakk om Spania og varmere strøk, men nå er alt så mye klarere. Kontoret er under bygging, jeg har leilighet snart i boks og jeg bestilte meg i går kveld èn veis billett til Spania.


  Litt skummelt og rart å tenke på, men shit au. Hakuna matata! Bo forsåvidt på stranda i Spania, ha drømmejobben med norsk lønn og bare ta livet med ro. Er litt for godt til å være sant!


  Vi alle i firmaet blir å flytte ned til sentrum av Albir. Håper vi ikke blir å bo så alt for langt fra hverandre, men det er jo transortmidler der til en billig penge. Jeg har planer etter jeg har vært der noen måndter å ordne meg med bil, samt når leiekontrakten på leiligheta har utløpt, kjøpe ei leilighet eller villa. Allerede har jeg fått spørsmål eller skal man si "hendvendelser" fra venner og familie om å komme på besøk. Koselig!

  Kontoret kommer til å holde sted i Benidorm, 10 minutter unna Albir. Har sett tegninger av lokalet og kontoret som ser ut vil å bli knall. Jeg har vært i Albir og Benidorm opp til flere ganger tidligere, to flotte byer! Tror virkelig denne opplevelsen blir spennende, lærerikt og ikke minst gøy! Jeg skal prøve å være flink med oppdateringer om leilighet(ene), reisen osv før avreise ettersom mange vil høre mer allerede.


  Hadde du flyttet til syden om du hadde fått tilbudet av jobben din?

 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde