Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

13

På lørdag tok jeg turen til Centro Comercial La Marina shoppingsenter for hovedsaklig kjøpe noen klesplagg til jobb. Eneste som er synd nå er jo at det har kommet masse, masse høstklær i butikkene enda det er sommervarmt her. Frister lite å kjøpe gensere og bukser når det enda er greit 30-25 grader i skyggen.. Men det ble et par plagg da og litt utenom, selvfølgelig.. Synes uansett jeg var flink å holdt meg i tøylene denne gang.


Blu-ray spiller fra Miro.
Jeg har sikkert spart noen lapper ved å kjøpe en annen plass, men jeg har lengtet etter en blu-ray spiller lenge for å se Løvenes konge-samlingen min, samt andre filmer. Så jeg endte opp med denne simple maskinen.


Skjørt fra Pull & Bear ♥
Jeg er og har egentlig aldri vært noe skjørt-menneske, men i det siste synes jeg det er greit å gå med på jobb. Dette skjørtet elsker jeg. Simpel, men også veldig pent på. Passer både på jobb, til hverdags og ute.


Shorts fra Bershka.


Øredobber fra Claire's.


Enda flere øredobber fra Claire's.


Har sett og hørt flere som er ferdig med julehandelen, og det gjør meg stresset! Vel, jeg fikk begynt og til og med gjor meg ferdig med enkelte gaver. Elsker å kjøpe gaver like mye som å handle til meg selv!

 

Hva synes dere om shoppingen? Har dere begynt med julegavene?

 • 28

  Her er noe av shoppingen fra da Malin og jeg var i England i påska. Masse småting som ikke ble tatt bilde av slik som sminke, piercinger osv. Sikker noe jeg har glemt å tatt bilde av også.. Gaver og den slags kan jeg ikke legge ut bilder av, som dere kanskje skjønner. Svidde også av noen tusen på taxfree'en *kremt*, samt tatovering og fiksing av neglene. Vil beklage så meget for noen forferdelige bilder, men slik går det når de blir tatt i hastverk i det man skal dra ut på livet.


  Veske - TopShop.


  Singlet og tshorte - The Sting ♥


  Hoodie - The Sting ♥


  Stikka jakke med nagler - Primark.

  Bh'er og truser - Primark.


  Truser - Primark.


  Sokker og strømpebukser - Primark.


  Klister bh og bikini Primark.


  Randome topper - Primark.


  Armbånd - Primark.


  Fliseklemmer og annet accessories - Primark.


  Sminkepung - Primark.


  Veske - Primark.      // Fjernet selvfølgelig "love"!


  Favorittene av kremer og sminkefjernere - The BodyShop.


  Smykker og ring - New Look.

   

  Noe dere likte av kjøpene? • 17


  På torsdag fikk jeg endelig russetingene jeg har kjøpt meg fra Russedress. Angrer meg litt på noen av kjøpene da, slik som russebuksa. Men slik er det når man var ivrig i høst og skulle bestemme og betale alt da. Skal etterbestille diverse da. En teddyfleece blant annet.
  Hadde helt glemt å fjerne bloggadressen etter noen sa jeg burde ha den der. Huff så flaut!!


  Fikk med masse småting i (medium)pakken jeg bestilte meg. UV-malingene (til venstre) kjøpte jeg utenom.


  Tenkte jeg skulle være litt overraskende smart og kjøpte navnet mitt i refleks for å ha på russebuksa.


  Veldig random strykemerker.


  Fikk med denne flaggbagen med på kjøpet. Får en ny i posten snart grunnet den er mer rosa enn hvit som dere ser.


  T-shorte.


  Singlet som er relativ stor, haha.


  T-shorte.  Er dere russ i år? Eventuelt når/var? • 17


  Torsdag var det posesalg hos Cubus i Rissa hvor jeg har vært i de siste dagene. Selvfølgelig kunne man ikke gå glipp av det. Selv er jeg ikke den store fanen av Cubus, men liker undertøyet der veldig godt da. Klarte alikevell å flylle en pose og vel så det. Alt jeg fikk med meg hadde en total sum på 3706 kr, men jeg betalte bare 300 - sjukt!


  Klarte å finne en kosedress, noen gensre, t-shorter, topper, og cardigan som jeg også plukket med meg.


  Strømpebukser, bher, truser, belter, neglepynt og lue.  Liker dere posesalg og andre salg? • 16

  Dagen i dag har vært litt bob-bob.. Vet ikke helt hva jeg skal si.. Hadde en dårlig dag blant annet. Men nedturene i dag ble mer eller mindre druknet av oppturene, sjåkerende nok.


  Fikk telefon i går at objektivet mitt hadde kommet, så i morgest måtte jeg jo selvfølgelig hente det. 60mm - love it!
  Etter spontan framføring og rett før muntlig historie dro jeg på møte med Across the Pound. Har kontakt med de fra før av, men å få høre og se mer fikk meg i drømmeland igjen og jeg kan virkelig ikke vente til at jeg (sansynligvis) snart bor i England igjen! Denne gangen for flere år og gå på universit - spennende! Nå må jeg bare skrive søknader og ordne papirer.


  Jeg fikk også overlevert bilen til mamma i dag som jeg skal ha en god stund - kjekt!


  Måtte ta en tur til dyrlegen med min kjære pus pga jeg var beskymret for øynene hennes etter hun hadde vært i slosskamp. Etter en kamp på dyrebenken la de henne i narkose, sjekket øynene (samt ansiktet) og barbert av henne flokene. Heldigvis er alt bra med henne. Hun har enda ikke våknet helt fra narkosen, men er på bedringens vei. Haha, dere skulle ha sett henne vingle rundt om i leiligheta.


  Etter middag kom jaggu TV'en min på døra også - Jippi yeeey.


  Rigget oss på gulvet vi så ikke Nuzzi tryner noe mer opp eller ned fra sofaen.. Kos!

  Noen som vil se video av min beruset kattepus? Haha • 22

  Her er innkjøpene fra torsdag og lørdag (pluss noe annet stash slik for hår og kropp + julegaver):


  Gavepapir - Søstrene Grene.


  Ansiksmasker - H&M.


  Deo og neglelakk - H&M.


  Rouge, Lancôme #3 - Parfymelle.


  Øredobber - Glitter.


  Triangelsmykke - Glitter.


  Dobbeltkjede - Glitter.


  Kort halskjede - Glitter.


  Åttedelt smykke - Glitter.


  Bartesmykke - Glitter.


  COD Black Ops || - Spaceworld.


  Truser - Cubus.


  Lilla shorts - BikBok.


  Grønn/brun genser - BikBok.


  Sort og grå genser - BikBok.


  Boots (med fôr) - DinSko.


  Puter til finsko - Økonomisko.


  Enkel bobblejakke - Vero Moda.

   

  Hva synes dere om innkjøpene? Noe dere spesielt likte? • 28

  Kan vel si at jeg svidde av en god del penger i England, men jeg shoppet egentlig ikke så mye. Dere kan få se noen av kjøpene jeg gjorde i London på mandagen i dette innlegget. Kjøpte også litt undertøy og masse andre småting som ikke er avbildet. Blant annet godis og gaver til familie på duty free hvor jeg også måtte selvfølgelig bruke kvotene mine..


  Endelig fikk jeg tak i en slik jeg alltid har hatt lyst på - perfekt! Smykke-armbånd-ring-holder fra Claire's.


  Øyekrem fra The Body Shop.


  En av mine to favoritt parfymer, Britney Spears - Believe.


  Militærjakke med nagler (ser bedre ut på) fra TopShop.


  Singlett fra New Look.


  Boots fra Forever21.

  Hva synes dere om innkjøpene, noe som falt i smak?
 • 26

  I dag morgest var jeg sikker på at vinteren hadde kommet til Trondheimby.. Frost og helvete og det er enda ikke oktober..! Uansett, så passet det meget bra at mamma kom inn med en pakke til meg da jeg var å besøkte henne i helga. Først trodde jeg det var diverse til leiligheta, men det var vinter Converse ♥ Skooo!
  Litt usikker på fargen ettersom jeg pleier å gå for en mørkere brunfarge, men de er jo såå komfortabel - semsket skinn + foret er elsk!  Hva synes dere om mine nye vintersko?

 • 30

  Tenkte å vise dere noen av mine favorittkjøp fra de siste ukene. Mangler bilde av noen sminkeprodukter, dongeribukser og topper, la gå..


  Favorittmascaraene og etterlendtede eyebrow fix (H&M i England er det bare klær å finne i butikken.)   - H&M


  Favoritt- sminkekost fra Kicks!


  Hettegenser med skinnarmer - BikBok.


  Skinnjakka jeg har seklet etter er endelig i mine armer. Forferdelig bilde, men dere får vel se den på senere.. - BikBok.


  Stjerneskjerf - Cubus.


  Favorittclips - Pilus.


  SmileLab - Vita.

   

  Hva synes dere om kjøpene?

 • 24

  Så glad når jeg kom hjem til onkel igjen forrige uke å så Issy-kjolen fra Boohoo hadde kommet. Den er kanskje litt liten over brystet, men det klarer seg. Tenker å bruke den i morgen når jeg skal på et stort bursdags party. Heldig med været også skal vi tydeligvis være, så det blir jo bra. Kan ikke vente til å pynte meg opp i kjolen!! Her er en liten sneak peek:

  Vil dere se bilder med kjolen på i morgen?

 • 14

  Noen dager før bursdagen min forrige måndte dro jeg til The Body Shop for å plukke meg ut en bursdagsgave fra de. Jeg har en god del produkter derfra og hadde lyst å prøve noe nytt. Fikk tips her på bloggen faktisk om å prøve sjampoen og balsamen deres. Etter noen lukte- og leserunder endte jeg med å ta med meg Rainforest Radiance sjampo og balsam hjem.


  Jeg gikk for disse pga den friske blåbærlukta, samt de er beregnet for farget hår. Rainforest Radiance renser håret for å fjerne mattende rester, tar vare på hårfargen og fremhever glansen i håret. - Perfekt til mitt døde, fargete hår.  For å få mest ut av produktene ta en dæsj i hånden for så å gni hendene sammen for å la det skumme litt før du har det i håret pga konsistensen kan være litt rar i starten (speiselt sjampoen). Jeg merket dette meget godt og håret fikk mer liv og glans bare etter første vask. Som dere kanskje også vet inneholder ikke produkter fra The Body Shop noen rare stoffer eller ingredienser og heller ikke testet på dyr! Sjampoen og balsamen har kanskje en litt stiv pris, men jammen er de herlige! Dessuten skal jo håret skjemmes bort litt også.. Nok et produkt fra The Body Shop som svikter ei!
  Sjampoen kan dere kjøpe her og balsamen her.  Hvilken sjampo og balsam bruker dere?

 • 26

  Har jo selvfølgelig mine sjekker inne på Boohoo.com ettersom jeg er kanskje litt for glad i kjoler.. Tror dere ikke drømme-sommerkjolen (bildet nr.1) hadde kommet inn igjen da så jeg måtte bare bestille den før den blir utsolgt igjen. Hadde den bare i grønn enda, men kjenner at jeg har også lyst på den hvite om den kommer inn igjen. Uansett, storfornøyd!! Håper bare den sitter like fint på som den ser på modellen unner. Utrolig mange andre fine og stilige kjoler og andre klær på Boohoo også PLUSS de alle er for en billig penge - verd å sjekke ut! Her er noen av mine favorittkjoler hos Boohoo.com:


  Nr. 1 finner dere HER!


  Nr. 2 finnes HER! //  Nr. 3 finnes HER


  Nr. 4 finnes HER! //  Nr. 5 finnes HER


  Nr. 6 finnes HER! //  Nr. 7 finnes HER(utsolgt for øyeblikket!!) //  Nr. 8 finnes HER!


  Nr. 9 finnes HER! //  Nr. 10 finnes HER!  //  Nr. 11 finnes HER


  Nr. 12 finnes HER! //  Nr. 13 finnes HER! // Nr. 14 finnes HER! //  Nr. 15 finnes HER

  Noen kjoler dere likte av disse?

 • 22

  Vurderte denne shortsen fra Republic i veldig fin, mørk rød, men den hadde mindre detaljer slik som ikke korset på rumpa og ripped foran.
  Det jeg elsker med denne shortsen er alle detaljene, uten tvil -  love!


  Foran.


  Bak.

  Hva synes dere om shortsen?

 • 25

  Dro tidlig i morgest i byen Yeovil for noen æren. Tok så å utforsket den søte byens gater og butikker. Ble handel i dag også med ett ekstra smil rundt munnen grunnet salg. Å klage på salg er ulovelig, særlig om man finner noe som faller i smak! Været er heller ikke å klage på - 25 grader i skyggen!


  Sort tshorte med puff-skinnermer og en liten "lomme" over venstre bryst. - Internacionale.


  Smykke. - Internacionale.


  Heldig som jeg var fant jeg også en shorts jeg har kiket på lenge på halvpris, happy days! Lilla-rosa shorts med kors detaljer. - Republic.

  Hva synes dere om dagens lille shopping?

 • 31
  Image and video hosting by TinyPic Endelig er denne bikinien min. Etter flere uker med leting etter rett størrelse kom jeg faktisk over den overdel som passet. Så glad! Jeg har blitt helt betatt av mørk, maritim blåfarge i det siste. Ta meg med til stranda nååå!

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Hva synes dere om bikinien?

  Image and video hosting by TinyPic
 • 35


  Kors-smykke med kjede av lær.


  Hodeskalle-ring.


  Ny ear cuff.

   

  Tycks?

 • 22

   
  Klarte ikke å la hverken hjernen eller føttene unna The Body Shop i dag på vei til posten.. Alle produktene som man ser i vinduene, fargene, lukta som sniker seg ut og sirkulerer så fint forran nesa og en stor plakat hvor det sto 50% og jeg var solgt tvert! Så kroppen skal få litt kos nå, selv om det er eksamensstress disse uker. En av mine ønsker før jeg forlater denne jord er å ha alt av sminke, shampoo, balsam, lotion'er og andre produkter jeg bruker i The Body Shop!                                             Kan komme med vurderinger av kjøpet når jeg har brukt de en stund.
   


  Det var denne nattkremen, Vitamin E Nourishing Night cream som var på halv pris. Jeg var ut etter en nattkrem uansett, så passet meg perfekt!

   

  Men det skal jo ikke være nok når man er inn der. Man blir jo bare mer solgt når man kommer inn, tar, kjenner og lukter enda mer på produktene..   
  Endte opp med denne kokos oljen også. Den skal vist være ganske ny i butikken. Testet den i butikken, og den både kjentes og luktet bra, så det blir spennende å se når jeg har prøvet den en stund. Nå mangler jeg bare en kjekkas til å smøre meg inn.. Synd de ikke selger det også der..

  Flere som er veldig glad i The Body Shop?

 • 21

  Noen småfunn jeg ikke klarte å dy meg over på søndag og i går..


  Nytt stjernefunn jeg ikke klarte å gå i fra.. Navlepiercing fra Claire's.


  Armbånd - TopShop.


  Så fant jeg snekkerbuksa jeg hadde kiket på tidligere, men nå var på salg så da klarte jeg ikke å la være.. Den er ikke helt meg, men synes den var egentlig ganske stilig på. Kjøpt på New Look.


  Ble et farge og mønsterkaos med denne bakgrunnen, men dere får nok se den på meg om ikke så alt for lenge når jeg skal på stranda elns.  Hva synes dere om innkjøpene?

 • 35

  Ett lite utvalg fra shoppingen i London i helga.


  Strømpebukser - Primark.


  Undertøy og ankelsokker - Primark.


  Grønn topp - TopShop(dårlig bilde)
  Grå shorts - Zara(dårlig bilde) 


  Brun tshorte - The Sting.


  Lilla kjole - The Sting.  (dårlig bilde) 
  Sort skinnshorts - The Sting.


  Converse All Star sko - Foot Locker.


  Tangle Teezer hårbørste (veske størrelse) - Selfridges.

   

  Hva synes dere om innkjøpene? Noe dere spesielt likte?


 • 32

  Her er litt av mitt lille innkjøp i Edinbourgh forrige helg.


  Alt fra Primark.


  Alt fra Primark.


  Pengebok fra River Island.


  Forferdelig bilde av min nye veske, men dere får helt sikkert se den senere her på bloggen. Husker dessverre ikke va butikken heter.

  Hva synes dere om innkjøpene?

 • 29

  Baah, er det ikke typisk at man finner så mye fint i butikkene når man skal prøve å spare? Jeg er altså mye flinkere å bruke penger enn å spare, så dette er pining! Kjenner at jeg har lyst til å gråte nå ettersom det har kommet inn så mye stilig hos TopShop og River Island. Skal unne meg litt shopping i Skottland, Edinburgh i helga, men så blir det litt sparing til jeg skal til Bournemouth, kjøretimer og London i Påska.
  Jeg vil ha penger og oppdateringer i kleskapet NÅÅÅ!


  Er du flinkere å bruke penger enn å spare?
  Noe dere likte av mine favoritter fra TopShop?

 • 36


  Jadda, nå snakker vi! Etter en uke med rot har den endelig kommet på plass hvor den hører hjemme. Gud hvor jeg har ventet på denne pakken. Har hatt noen drømmer om denne pakket også, og som Johanne sier; If you dream about something you want, you really want it! Har prøvd å dratt hjem tidligere fra college hverdag bare for å se om den hadde kommet, hadde nesten gidd opp håpet, men nå er den her!
  Og gjett hva som var inni..


  Nemlig ett nytt camera. Denne gangen ett Canon EOS 60d med objektiv 18-200mm!


  Var veldig fram og tilbake en venninng mellom noen kameraer. Ett annet jeg kiket på var Canon EOS 600d, men jeg hadde lyst til å gå for noe litt større denne gang ettersom jeg har tatt fotofronten litt mer seriøst og har lyst til å komme på ett litt høyere nivå, litt mer avansert. Leste mange tester om de kamerane jeg hadde lyst på, men det var nok 60d som frelste meg. En av testene er å finne HER!


  Vel, ja dere skjønner kanskje at prisen er stivere ettersom det er er forsåvidt bedre, mer funksjoner og har ikke vært på markedet så aalt for lenge. En annen grunn er også for jeg ville gå for ett større objektiv. Tosifret med tusenlapper ble faktisk brukt på dette kameraet, så håper virkelig det er verd det og alt det i testene stemmer godt!


  Jeg kom jo hjem for ikke så lenge siden, så har ikke prøvet det ut enda. Batteriet ligger fortsatt godt plassert i laderen. Gleder meg til det er ferdig ladet, men gruer meg også. Kameraet jeg hadde er jo som en liten fjert i forhold til dette!!


  Jeg har kunne gått for samme kamera til en litt mildere pris (en tusenlapp eller to). Men ettersom jeg ville ha ett objektiv med mer zoom tenkte jeg å skaffe meg det med engang. Jeg har vel også spart noen hundrelapper om jeg hadde kjøpt et orginal objektiv (18-55mm) pluss ett zoom objektiv fra 55-200mm i stede for det jeg endte opp med, men det er jo mye mer lettvindt å ha alt i ett. Man trenger jo ikke å drasse på to objektiv liksom. Skal nok komme med ett innlegg om hvordan jeg synes kameraet når jeg har brukt det en del. Om jeg tørs å løfte det flere ganger da, haha!  Noen som er klar for å se nye bilder med mitt nye kamera framover?

 • 25

  Iiih, har siklet etter en mini øyeskygge palett hos The Body Shop noen uker nå. I dag klarte jeg ikke å dy meg lengre og måtte bare kjøpe den. Har blitt så fasinert av blåøyeskygge fortiden at jeg må bare teste ut! Synes fargene i denne paletten, Blue Moon er så nydelig og stilig på engang! Litt glitter, shimmer i de er det også. Kan virkelig ikke vente til å prøve de ut i helga. Denne mini cubes palletten kan fåes kjøpt HER!


  Fargen synes ikke så godt pga lyset på rommet mitt og fordi alle lokkene er på.


  Synes litt bedre når lokkene taes av som dere sikkert ser.
  Som dere ser er de ikke så alt for store, men de varer vel en god stund uansett tipper jeg.  Så hva synes dere?

  Image and video hosting by TinyPic

 • 23

  Selv om både Johanne og jeg vet at mars måned blir en dyr måned for oss begge pga av reising hver helg, klarte vi jo selvfølgelig ikke å holde oss unna butikkene i byen i går. Glad det ikke er bare meg som er slik da, hehe. Vel, de som kjenner meg vet jeg er ekstrem, men jeg vet at jeg skal prøve å klare meg denne måneden også selv om jeg skal ut å reise og shoppe hver helg. Johanne og jeg endte som vanlig med en dunge av klær vi ville prøve hos New Look, men denne gangen hadde jeg faktisk mer sommerklær i bunken. Herlig å tenke på at sommeren er her snart og at man kan gå litt mer lettkledde. Men så kom jeg over ett problem. Jeg prøvde på meg en kjempesøt shorts og en slik søtsnekkerbukse. Begge var blomstrete - jeg som aaaldri bruker det. Jeg vet liksom ikke om jeg likte de eller ikke - HJELP MEG!


  Denne koster bare rundt 200 norske kroner.


  Denne koster bare rundt 250 norske kroner.


  Jeg kunne jo ha endt opp med en hel masse jeg hadde lyst på, men jeg var flink og endte oppp med dette.. - New Look!

   

  Hva synes dere om shortsen og snekkerbuksa? Bør jeg kjøpe de?

 • 38

  Ble jo ikke slik at jeg viste dere (hele) smykket jeg kjøpte på lørdag, og siden jeg selvfølgelig klarte å bruke penger mens jeg ventet på bussen i går på enda mer dall, kan jeg jo vise dere alle i samme slengen. Godt med litt nytt rundt halsen og i ørene, er  så sykt lei av noe av det jeg har her. Savner mye av det jeg har i Norge..


  Dette var det jeg kjøpte på lørdag - Claire's.


  Øredobber - Peacocks.


  Smykke - Peacocks.
  Smykke - Peacocks.

  Hva synes dere om mitt nye dill-dall?

 • 25

  Kvelden i går var bra den. Selv tok jeg jo det litt mer med ro da siden jeg har lite lyst å bli syk igjen. Var også veldig flink pike som dro hjem FØR klokken 00. Hvem hadde vel egentlig trodd det?! Sier jo seg selv at jeg ikke er helt pigg da.. Etter 11 timers søvn i dag bars det av sted til byen for noen æren. Skulle til postkontoret for å poste noe til en vgs i Trondheim (pga jeg glemte det i går), kjøpe hårfarge og til The Nail Fairy for å ta av neglene. Selvfølgelig endte det opp med andre pengebruk også..


  Måtte kjøpe et langt smykke siden jeg er så lei av de jeg har. Dette er fra Claire's.
  Tror kanskje jeg skal bruke det i kveld når jeg skal på bursdag til noen jeg faktisk ikke kjenner..  Så dere får sikkert se mer av det senere.


  Stjernefunn igjen! Denne gangen hos Pure!


  Godt å ha neglene sine tilbake i grunn selv om de er mye mer pinglete enn akryl neglene. Skal gå slik i to uker nå bare for en pause, så blir det tilbake om to uker for American Gel negler.  Er dere også slik at dere kjøper litt mer enn planlagt noen ganger?
  Hva synes dere om dagens lille kjøp? 

 • 26

  Januar har vært en måned hvor jeg har prøvet å sparet litt penger ettersom jeg skal til Frankrike på søndag, Skottland om noen uker og en masse annet aktiviteter skjer. Men selvfølgelig klarer jo jeg ikke å spare 100% da, så her er noe jeg kjøpte forrige uke.


  10 stk strømpebukser. Da er jeg klar for party, party (igjen)!


  Enkel og søt veske. Trengte enn mindre veske og siden denne var for en billig penge også, ble det kjøpt. Hjertepynten som hang på tok jeg av da, som dere ser. Kjøpt hos Matalan.


  Nok ett par lilla sko. De er jo elsk! Ser ut som jeg er klar for våren også, hehe. Kjøpt hos JJB sport.


  Dere gindde dere vel i øynene nå tenker jeg. Hvem hadde trodd de ville få se meg i brunebukser? Julie umulige, klarer det utrolige! Synes faktisk de er ganske fine jeg, selv om det er meget uvant. Veldig komfortabel og god er de iallefall. Må kjøpe et nytt belte da, for jeg liker ikke akkurat det som var med.. Meget spendt på hva dere synes om disse brune buksa jeg!! Disse er kjøpt hos Pure.


  Måtte bare kjøpe denne vesten når jeg så den var på salg for bare 80 norske kroner. Gleder meg til å få brukt den litt mer på våren. Vesten er kjøpt hos Peacocks.  Hva synes dere om forrige ukes shopping?

 • 34

  (Dette innlegget skulle postes i går før jeg dro ut, men stess og tid er abolutt ikke mine beste venner..)

  Kjøpte genseren og strømpebuksa i jula, resten i går.

  Hadde det iallefall en superherlig kveld og natt med jentene. Var hjemme til Sophie en del ettersom hun hadde fest der. Nye dansing, ble kjent med nye fjes og hadde det tipp-topp! Delte seng med min Johanne i natt også ;; haha!

  Hva synes dere om nyskoene og det nye antrekket?


 • 27

  Tok med meg (verts)søstra mi på 11 år til byen i dag siden jeg skulle å shoppe uansett, så tenkte det hadde vært artig å ha henne med tenke jeg. Vi møtte Johanne og like etterpå Charlie. Etter en time var søstra mi sliten allerede, så vi dro på Mr. Beans for å hvile bena og få i oss varm drikke med noen godsaker til. Koselig! Så var det tilbake til shoppingen igjen! Jeg var på utskikk etter sort shorts, høyhelte sko og veske. Endte opp med to av de og litt til. Iih, så fornøyd med kjøpene!! Kjøpte ikke alt for mye, men jeg kjøpte alt annet enn hva som var på salg og alt som ikke var i billige, kurante butikker - ehee. Jeg er i minstefall fornøyd da! Shopping er medisinen mot alt på denne jord!  Image and video hosting by TinyPic


  Siden lisjmor maset om å dra på casino hele tiden, måtte hun nesten få viljen sin etter å vente på Johanne og meg  i venterommet så lenge og mange ganger i dag. Haha!

  Dagens shopping:

  Sort shorts fra Debenhams.


  Blå, gjennomsiktig genser fra Debenhams.


  Peace - topp fra TopShop.


  Skoene jeg kjøpte hos Dorothy Perkins får dere se kanskje senere i kveld om jeg får tid.. Pease out til så lenge!

  Hva synes dere om kjøpene? Noen som vil se skoene også?

 • 35

  Hohoj, kan dere gjette hvem som ble i hundre når hun fant lommeboka si eller?! Var litt av en leteaksjon det var i huset ja, alt dette bare for at noen klær hadde tatt plass over lommeboka. Dro til herlige shoppingbyen hvor de har en utrolig stort shoppingsenter med over 100 butikker. Ble egentlig ganske skuffet over handelen, alt for lite pengebruk, men dere har ingen aning på hvor hektisk det var inne der og hvor rotete butikkene var. Dessuten var utrolig mye utsolgt, så jeg endte opp med en genser, fin, tykk strømpebukse og to topper. Dere for vel se de i en outfit en gang tipper jeg. Fant ingen kjoler eller sko en gang, det sier det litt?! Håper på det blir en shopping runde i Bournemouth eller Pool en dag da slik at jeg får brukt noen pengelapper og fylle opp bagene enda litt mer før jeg skal hjem på nyåret.

  Fant en genser hos Hollister som jeg er småforelsket i. Den var utsolgt i butikken, men fant den på nettet nå nettopp. Så nå har jeg litt vanskeligheter om jeg skal gå for den rød eller grå? Har så mye klær som er i sort, hvit og grå, så tenkte kanskje rød hadde vært greit i en forandring. Dessuten synes mange jeg kler rødt, selv om jeg skjeldent bruker det..
  Hva synes dere? Rød eller grå?

 • 35

  Forlot huset i 10 tiden i morgest og kom ikke hjem før nå. Har nemlig vært på shopping i den fine byen Salisbury. Hatt en fin dag med onkel, tante og søskenbarna. Fått brukt mye penger og til og med møtt julenissen. Valgte meg også ut julegave(r) i dag, wee!! Dere kan få en liten sneak peek av hva jeg har valgt nederst i innlegget.


  Guttaboys!
  Julenissen ♥ på puben.


  Lunch time!


  Yumyum, jeg ble iallefall mett og vell så det!


  Kunne ikke dy meg, kunne jeg?!


  Her er den første greia jeg har valgt meg ut for julegave, og da skjønner dere sikkert hva som er på bildet under også?!
  Weee, weee, weeee! *stort gliiis*  Noen som skjønner hva jeg har valgt meg ut for julegave?

 • 30

  Dro jo som sagt på juleshopping i Brigthon i dag, men må innrømme med en gang at jeg enda har igjen 3 gaver. Kjøpte nemelig en god del ting til meg selv før jeg fikk kjøpt til onkel + co og Victoria. Må si at det kan være utrolig vanskelig det der å finne gaver personen forhåpentligvis blir fornøyd med. Vi sa allerede på toget at vi ikke orket å være til butikkene stengte, men tiden fløy fra oss så vi var der i hele sju timer eller noe. Johanne mistet/glemte ene shoppingposen sin med gaver, jakken sin og noen små penger, så en god del tid gikk med til å løpe til butikker vi hadde vært i. Heldigvis ble den funnet rett før vi dro hjem i en av butikkene! Uansett, en god shoppingdag med blemmer under bena, en del fattigere, men en god del nytt og en koselig dag!
  Kjøpte meg noen pepperkakemen og gud hvor jeg ble i julesteminig. Har lengtet lenge etter å få jafe i meg en slik!

  Det jeg kjøpte til meg selv som en liten førjulsgave:

  Jeans merket Levis fra T.K. Maxx.


  Undertøy og sokker fra Primark og rød neglelakk fra H&M.


  Topp fra Primark.


  T-shorte fra H&M.


  Kom over denne kjolen egentlig bare random på butikken New Look. Var bare denne igjen, så jeg skulle bare prøve den for morroskyld, men som den kjoleelskeren jeg er måtte jeg jo kjøpe den. Unskyldninga for jeg kjøpte denne kjolen er at det skal være julekjolen min. Den er jo rød og fin så da kan jeg jo bruke den på julaften?!

  Hva synes dere om kjøpene?


 • 23

  Kanskje på tide med å vise dere min ønskeliste til julenissen. Har drøyet det ut i noen uker nå slik at jeg skulle finne ut om det var noe mer jeg ønsker meg, men jeg ønsker meg egentlig ikke noe, bare noen få ting. Ettersom jeg har vært så snill, søt, grei og enda søtere i år håper jeg at nissen oppnår dette for meg.


  Penger får vel ingen nok av, men siden jeg bor alene i et annet land og er uten jobb (grunnet avtale) er vel dette en meget god julegave. Mange synes penger er kjedelig å gi bort i julegave men jeg synes aldeles ikke det!  Har tenkt lenge på nytt kamera. Det jeg har nå er ikke dårlig, men har lyst på et bedre får å få mer ut av bildene. Usikker på merket enda da, men det står selvfølgelig mellom Sony og Canon. Skulle egentlig få solgt mitt kamera før jul, men det blir kanskje etter jul i stede etter som hun som skulle kjøpe det har reist til amerika. Når jeg selger mitt trenger jeg jo ett nytt, men fortiden ikke hastverk. Samt er jo macro-objektiv på listen og andre leketøy til kameraet.  Jeg har jo vært helt antistøvler før, men Hunters har tatt meg med storm. Øverst på Hunterlista står lilla, lange støvler med sort fleecesokker, men motsatt (sorte støvler med lilla fleecesokker) er heller ikke værst. Kan faktisk bruke disse uten å skjemmes tror jeg og at jeg kommer til å bruke de en god del. Blir nok mange regnværsdager her i England framover og jeg håper jeg blir med på jakt noen ganger til. For å si det slik; får jeg ikke Hunters under treet i år bli jeg vel å kjøpe meg selv, som en forsinka julegave.


  Ånei, jeg har ikke glemt denne pelsdotten enda dessverre. Vet jeg jo at han kommer under treet, så da kan man likegodt ta med et hust til han, mat og utstyr til han også ettersom jeg har vært verdens beste englebarn i år!  Om du har vært snill i år, hva ønsker du deg av julenissen?


 • 34

  Siden søss og mam har dratt skal jeg trøste meg med å se på det jeg kjøpte medg i helga og i går. Ble faktisk ikke kjøpt så mye i London, mye for at vi hadde så mye annet å se og oppleve. Men hadde noen timer på søndagen hvor vi raket i byen og tømte butikker og bankkort. Eller brukte noen timer på å finne Abercrombie & Fitch, for så å gå til Oxfordstreet, men fikk brukt litt penger. Noen av innkjøpene kommer her (med minimalt av sminke):


  Rett før vi forlot London på søndagen kom vi over en butikk kalt The Sting. Jentene og jeg ble helt forelsket og glemte helt tiden der inne. Vi vet at vi skal tilbake dit om ikke alt for lenge, for jakku det var masse fint der! Klarte ikke å velge mellom fargene på kjolen jeg skulle kjøpe meg, så jeg kjøpte begge. Hadde jeg hatt mer tid hadde jeg fått med meg mye mer fra den butikken! Anbefaler butikken på det sterkeste!


  Er man turist så er man turist, slik er det bare!


  Pysj fra Primark. Syntes at slike beist var litt søte for en gang skyld at jeg måtte kjøpe den.


  Rosa og stjerner må til! Begge fra Primark.


  Sminke fra Espirit ble kjøpt i går og Jelly Beans som jeg ikke har hatt på leeenge (noen uker)..


  Kom også over et nytt stjernefunn. Disse falt jeg bare pladask for! Supersøteee - I love! Kjøpt hos Claire's.


  Har vært skoleflink igjen i dag, så nå er det pease out soon!

  Hva synes dere om kjøpene?

 • 33

  Nesten litt ekkelt å tenke på hvor avhengig jeg er av å ha mobil altså. Klarte meg ikke en dag uten.. Jeg dro nemlig å kjøpte meg en ny i byen i går. Som dere kanskje har lest tidligere har jeg hatt veldig lyst på den nye Blackberry Bold 9900, men ettersom det er en del ulepmer ang marked for å laste ned ting OG for å få brukt den 100% i Norge osv klarte jeg å komme meg over den. Fant heller ut at jeg skulle heller kjøpe pappan til den jeg hadde...


  Sony Ericsson Xperia mini Pro! Antagelig min siste Sony Ericsson ettersom oppratørene skiller seg nå. Jeg som har vært fast kjøper hos de i mange, mange år!


  Det er altså ikke mye forksjell fra x10 mini pro. Skjermen er litt større, tastaturet litt bedre, noen nye knapper og litt endringer. Men noe av det beste; ny programvare, noe som også sier at den er myyye raskere enn den jeg hadde. Tregheten på x10 mini pro var egentlig det eneste jeg mislikte med mobilen der, så siden denne er mye raskere er jeg fornøyd! Den har også fått mange 5'ere på tester har jeg sett, så det er ikke dårlig. Les mer om mobilen i en test her!


  Sony E. Xperia mini Pro // Sony E. x10 mini Pro.

  Hvilken mobiltelefon har du?

 • 22

  Var på college rundt 30 min i dag. Siden termin 1 er forsåvidt over skulle vi snakke med lærerne våre i alle fag og høre hvordan vi ligger an. Så etter en god dose med skryt tok Johanne og jeg turen til byen på Costa Coffee for vår andre date. Kjøpe oss noe godt å drikke og spise. Har det alltid så morsomt og koselig med den jenta! Tok ikke lenge daten vår ble ødelagt av Victoria. - Neida, vi inviterte henne, så ingen sure miner. Vi turslet rundt i byen også før jeg tok å sendte av gårde brevet jeg har skrevet til min kjære oldemor og tok bussen hjem!


  Forferdelig bilde av nyjakka egentlig men dere får iallefall se hvordan den ser ut på en måte! Den ikke for lys eller mørk grønn, ikke for tykk, ikke for posete (ser litt sånn ut på bildet) og ikke for tight - veldig enkel i grunn! Du kan også kneppe opp armene litt på siden. Liker den faktisk ganske godt og har fått masse skryt av den allerede.
  Kjøpt på Peachocks for rundt 280 kr!


  Johanne er ikke fan av kaffe, så hun kjøpte seg noe mango greie..


  Mens jeg gikk for vanilje iskaffe av noen slag.
  Og en herlig varm, wrap!


  Mens Victoria gikk for en litt mer søtere versjon.
  Kjøpe meg også en rosa genser fra TopShop som jeg kan bruke på fredag når det er "rosadag" ang brystkreft aksjonen!

  Hva synes dere om den nye jakka mi?


 • 34

  Her kommer innkjøpene fra i går. Er fortsatt syk, så har ikke orket å ordnet meg denne daffe søndagen.


  Søt strikk fra Select.


  "Maybe partying will help"genser fra Select.


  Hvit og beige tights fra Select.


  Stilig brun genser med gull i og hemper på skuldrene fra Krisp.


  Singlett og trekvarts daffebukse (for hjemmebruk) fra Primark for latterlige 30 kr per del.


  Undertøy for latterlige priser fra Primark.


  Enda noen latterlige priser.. Smykkene og hårspennene er kjøpt hos Primark.


  Dette søte, store uglesmykket kjøpte jeg på fredag hos .


  Basictoppper fra New Look.


  Lip scrub med smak av bubblegum fra Lush!

  Hva synes du om kjøpene?

 • 27

  Har virkelig hatt en superduper dag med to av mine jenter i byen Eastbourne. Shoppingdag med masse, masse latter!
  Vil si at jeg elsker byen enda jeg ikke fikk sett alt, så jeg skal vel tilbake dit for å sjekke ut flere av butikken og slik.
  Lunch hos Starbucks!  Noen som vil se innkjøpene?

 • 31

  Wraah, tror jeg blir gal før høsten kommer her til England. Butikkene er stappet med strikk, varme, foret og tykke klær. Tror jeg har blitt forelsket i høstens moter og alt man kan finne i butikkene her i byen fortiden. Har blitt helt forelsket i fargene brun, , grønn, grå (++) av en eller annen grunn. I går når jeg var i byen var jeg på utkikk etter ei brun veske, brune sko og en grønn (tynn) kåpe/jakke. Ettersom vinterjakken min har kommet seg til England og inn i klesskapet mitt, trenger jeg ikke en tykk jakke til. Jeg fant en helt grei, enkel veske på den andre butikken vi var innom og litt senere fant jeg noen herlige sko for en liten penge. Selvfølgelig var butikken stengt når jeg skulle kjøpe de, samme med Topshop når jeg skulle se på en kåpe der. Takk gud for søndagsåpent årerundt sier jeg bare! Dro nemlig tidlig til byen igjen i dag tidlig for å kjøpe skolettene. Flaks, bare to par igjen! Kjøpte også noen nye pakker med knekkebrød (++) for å prøve å holde meg mest mulig unna hvitloff. Nå mangler jeg bare den fordømte kåpa/jakka jeg har i hodet mitt.. Fant en ganske grei på New Look, men den var for mørk. Vil ha en litt lys/mørk grønnfarge på den. Og den på Topshop var litt for tykk. Kjenner at jeg må litt lengre enn i denne byen for å finne drømmekåpa, snarest!!


  Disse lette og enkle skolettene kjøpte jeg hos Store Twenty One for ca 150 kr bare! PS. det jobber en kjekkas der!


  Denne veska er verken for liten eller for stor. Liker designet, men etter jeg kjøpte skolettene følte jeg den er på en måte litt for mørk. Men jeg vet med meg selv at jeg kommer til å bruke den forde, om ikke kommer mamma til å like den godt kjenner jeg henne rett. Denne er kjøpt på Escape for rundt 200 kr. 

  Hva synes dere som skolettene og veska?
  Noen andre som har blitt stormforelska i høstens moter?

 • 30

  Som dere kanskje vet eeelsker jeg stjerner og jeg er jo også glad i shopping. Så jeg holder jo på å gå på veggen når jeg finner stjerneting i butikkene. Det gjør det ikke bedre når vennene mine er klar over dette og viser meg aaaalt med stjerner. I dag etter skolen ble det litt butikktitting og slik. Er litt vanskelig å unngå når vi må til byen uansett, men jeg har vært ganske flink mener jeg da. Vet iallfall at jeg skal til TopShop å kjøpe meg stirkkagensere og jakker snart når kulden kommer, de var så nydelige! Men jeg fant noen vikrelige godsaker hos New Look som jeg ikke klarte å styre unna eller vente med å kjøpe! Og det måtte selvfølgelig ha noe med stjerner å gjøre..


  Stor, stilig stjernering. Denne ga meg bare et "wooow". Skal dynke den i blankneglelakk, så den varer en god stund.
  Så ble jeg litt forelsket i disse med mange stjerner pluss at jeg tok ikke med meg så mange hengøredobber til England.  Både ringen og øredobbene er kjøpt hos New Look. De kostet meg mindre enn 100 lappen til sammen, så ikke var det bare et stjernefunn, men også et stjernekupp!

  Hva synes dere om ringen og øredobbene?

 • 30

  Vicy og jeg skulle jo prøve å ta bussene til college i dag, sånn at det blir lettere å finne fram når vi starter på skolen. Og vi måtte jo selvfølgelig faile i dag.. Vicy hadde nemlig kjøpt dagsbillett for Hastings, så vi måtte gå av ved grensa til Bexhill (plassen der college er) pga hennes billett ikke gikk lengre. Så der tuslet vi rundt i høljregnet og vinden fikk håret vårt til å kvele oss nesten. Vi hadde ingen idé hvor vi skulle gå for å finne college annet enn at det ligger ved et stort "kjøpesenter" og utenom det viste vi at det gikk ant å gå en snarvei fra en av busstoppene. Så vi prøvde mange små stier, veier osv for å se om vi gikk rett. Etter vi var gjennomvåte og jeg var ganske lei fant vi college, så var det bare å gå tilbake, men i stede for å ta bussen til Hastings by med det samme ble vi igjen i Bexhill for å se på det store butikkene på "sentret". Vi begge tok litt av på Boots, det er virkelig en herlig butikk! Boots finnes også i Norge!! Så etter litt pengebruk og titting gikk vi til busslomma Vicy ble kastet ut av og tok bussen til byen (med en liten stopp på T.K.Maxx). I byen møtte vi også han finske utvekslingsstudenten. Han er virkelig kjempesøt! Så nå sitter jeg på rommet stappmett av pasta og Ben & Jerry's, samt jeg prøver å få varmen i meg.


  Etter dagen her med masse regn fant vi ut at en paraply er meget kjekt å ha med seg om man skal til byen og man ikke vet helt sikkert hvordan vært er eller kommer til å bli. Denne herligheten er kjøpt på T.K.Maxx.


  Det var special price for you my friend om man kjøpte to pakker med barberblad så jeg måtte jo kjøpe to, endelig fått tak i støttegreie til mitt herpa håndledd og jeg måtte kjøpe meg gnagsårplaster. Caroline sa jeg burde få tak i et lager av de når jeg skal begynne å gå i mine høyherler, kanskje sant når jeg allerede har gnagsår bare noen timer i byen i tøysko. Alt kjøpt på Boots.


  Skrubb, skrubbhansker, selvbruning jeg alltid har lyst til å prøve og lest myyye om og dusjsåpe som dere virkelig kunne ønske dere kunne lukte! Alt fra Boots.


  Verdens beste deo, foundation og vannfast (random) mascara. Alt fra Boots.

  Liker du butikken Boots?
  Hva synes dere om kjøpet, prøvet noe av det før?

 • 31

  Kan vel starte med at jeg har hatt en super, strålende dag. Fikk endelig møte en av de andre utvekslingsstudentene. Hun er dansk og heter Victoria også er hun 16 år. Hun er kjempetrivelig og tipper at vi kommer til å bli gode venner. Vi gikk først til Hastings by, spiste lunch også kiket vi oss litt rundt. Var en tur i gamlebyen også ble det vel noe man kaller shopping etter det. Kjøpte bare litt kosmetikk og accessorieze i grunn. Liker virkelig denne byen. Masse folk og mange butikker. Har enda ikke funnet Starbucks, så det må jeg virkelig i morgen eller noe. Victoria og jeg skal nemlig prøve å ta bussene til skolen osv i morgen, bare for å se hvordan det går - gjøre oss klar til skolestart. Ganske kjekt at hun bor rett oppi nabolaget må jeg si! Hun var med meg hjem etter mange timer med trasking i byen og det var koselig. Var en tur opp til henne for å se hvordan hun skal leve dette skoleåret, så dro vi til meg igjen og spiste middag og slappet av på rommet. Neste helg skal vi på back to school party, og forhåpentligvis får vi med oss de andre utvekslingsstudentene også. Satser på å bli kjent med endel folk da!


  I gamlebyen er det tivoligreier året rundt om jeg hørte rett.


  Prøvde å få med meg Victoria i denne, men jeg får vel få med meg noen andre en gang - vil virkelig ta denne!


  På vei hjem fra byen. Det var veldig tåkene i dag, men glovarmt. Gikk i shorts og tshorte i hele dag jeg!


  Så gikk vi igjennom den nydelige parken som er like ved der jeg bor.
  Dette bildet er tatt like ved der Victroia bor.

  Today's shopping:  Har skrevet om ansiktsmasken tidligere, her! og om glanssprayen en plass i dette innlegget! (sry for skrivefeil på bildet)

  Har du hatt en fin dag?
  Hva synes du om kjøpene?

 • 30


  Fant yndlingsparfymen min på T.K. Maxx, så da måtte jeg kjøpe den for rundt 150 kr.


  Ante ikke at de solgte Björkvin i England. Elsker den lilla/blå fargen, så denne ble min for 100 kr hos T.K. Maxx.

  Fant også denne skjønnheten på T.K. Maxx. Var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den siden jeg trenger den ikke akkurat nå i disse dager, men siden T.K. Maxx er en butikk hvor de ikke har det samme i alle butikkene pluss at de skifter ut veldig mye i butikkene ganske ofte, så måtte jeg bare. Ikke er den stor og lekker, men også ganske smart, den kan nemlig trilles som koffert om man ønsker det. Kjøpt for rundt 400 kr.  Hva synes du om kjøpene?

 • 24

  Endelig er bloggen slik den skal fugere igjen, den ville nemlig ikke oppdateres i går.
  Ah, jeg har det bare så fantastisk! Jeg liker familien bare bedre og bedre, og vertssøstra mi har kommet ganske inn på meg såppas at moren er til og med sjokkert. Kvelden jeg kom pakket jeg allerede ut tingene mine og ordnet opp på rommet. Føles bedre alt da i grunn. Vertsmoren min tok meg også på en liten roadtrip i byen Hastings som ligger 15-20 min unna gå-avstand, også til Bexhill hvor jeg skal gå på college. I dag morges dro tyskerne som har vært her i to uker, og jeg har hatt kvalitetstid med ungene. Når Caroline (vertsmoren min) kom hjem fra jobb dro vi på T.K Maxx for shopping. Jeg hadde allerede sett meg ut når vi var på roadtrip noen sko og en poncho, men det ble jo selvfølgelig noe mer. Men jeg må være "forsiktig" med pengene mine her nede, jeg må altså kjøpe smart, kjøpe ting jeg trenger og har bruk for. Skal vel i byen en dag snart for å shoppe også, så.. Her er i alle fall dagens shopping;


  Vi dro innom Tesco for å handle og der var det hyllevis med skoleting, mye på halv pris. Dette endte jeg opp med, mens vertsmoren min med mye mat OG maasse Ben & Jerry's *GLIS*. Som sagt tidligere; skolen starter om 2 uker!


  Kjøpte også litt sminketing på Tesco.


  Trenger en balsam etter all den blåshampoen jeg bruker, så jeg endte opp med denne stor flaska. Ikke hadde den et heavy farge, men digget Rockaholic og at det står livin' the dream. Den skal også reparere ødelagt hår. Denne balsamen er kjøpt på T.K. Maxx, merket Tigi. Kåster egentlig greit 200 kr (£22.90), men fikk den for under hundre lappen.


  Disse skoene trakk øynene mine mot seg med en gang når jeg gikk i butikken i går. Selv om de er lit "massive" elsker jeg de og måtte kjøpe de i dag. Kan ikke vente å dra ut i Hastings, på byen og på café med disse en kveld!! Lekkerbiskene er kjøpt på T.K. Maxx, merket Rocketdog for bare rundt 300 kr.


  Så ble jeg jo også forelsket i denne søte ponchoen. Tror den vil være god å ha på seg utenpå noe når man skal i byen eller skolen i høst. Kjøpte den på T.K. Maxx, merket heart-n-crush for rundt 170 norske kr.


  Jeg la jo igjen min morgenkåpe i Norge, men jeg fant meg en super søt én på T.K. Maxx i kjempegod flees med merket Fairy Dust for ca 180 kr. Den blir vel min beste venn om morgenene og kveldene.

  Hva synes du om innkjøpene?

 • 40


  Mamma har kjøpt nye sko til meg som jeg skal ta med til England og bruke i vinter. Det er jo ikke så mye vinter der, lite snø (om det heletatt er noe) og temeraturen er som regel ikke under 0. Tror jeg faktisk kan overleve med disse i vinter uten å fryse av meg tærne siden det er et godt, fint fôr i de.


  Fôret snickersko med merket ICU kjøpt på Eurosko for bare 399,-

  Hva synes du om skoene?
  Har du funnet sko for vinteren?

 • 30

  Da har vi ankommet Norsjø Camping i hytta vår etter noen herlige timer i Høyt & Lavt og en stor kebab. Skal begynne å redigere og lage en film fra da vi klatret snart nå, men det kommer til å ta sin tid, så jeg tenke dere kan få se mine nye, herlige sko (som jeg har stjålet fra mam).


  Lave Converse fra Eurosko for 599/699,-

  Hva synes du om skoene?

 • 26

  Dro en dagstur til Trondheim i går sammen med min kjære mamma. Vi skulle besøke min (fortsatt) "handikappede" mormor også skulle mamma til frisøren. Vi var også en tur bådet på det ene sentret i Orkanger og på City Syd. Kom over noen småting, noe jeg har sett på en stud og virkelig trenger til jeg flytter.


  Flaske med kjøleelement, 3 adaptere og en gel ball for å prøve å trene opp hånda mi - Clas Ohlson.


  Mistet linselokket på speilreflkesen for litt siden, så jeg kjøpte ett nytt i går. Litt synd de ikke hadde Sonys linselokk, men denne beskytter vel like bra. Kjøpt hos Elite Foto.


  Videokamera, videobok og en brenner til kameraet (bildet under) for en rimelig pris. Blir vel en del videoer framover nå, både før og i England. Alt dette kjøpt hos Elite Foto.


  Noen som er klare for videoblogger framover?

 • 31

  Legger ut noen bilder av noen klesplagg jeg kjøpte torsdag forrige uke hos BikBok.
  Minner om at jeg ikke har ordnet håret eller sminket meg i dag siden det er supervær ute i dag.


  Gjennomsiktig singlet - BikBok.


  Genser med åpning på ryggen og hvit shorts - BikBok.


  Grå topp - BikBok.


  Kjempesøt tights - BikBok.

  Hva synes du om kjøpet?

 • 25

  Tenkte å vise dere noen gaver jeg har fått i det siste av noen veldig søte folk, som jeg er meget glad i!


  Denne bagen fikk jeg av mamma når de var i Kristiansund. Dere får sikkert se hele bagen i en outfit eller noe senere.


  Fikk også denne leopard dobbelringen av mamma.


  Hun måtte jo også da kjøpe noen stjerneøredobber til meg siden jeg eelsker stjerner.


  Så fikk jeg jo også denne piercingen av kompisen min når han kom hjem fra syden, som dere har sett tidligere.


  Fikk disse søte stjerneøredobbene av bestevenninna mi, Linn-Pia i går fra da hun var i Sverige.

  Hva synes dere om gavene?

 • 30

  Orket egentlig ikke å vise kjøpene i fra i går. Var ikke så mye å finne i grunn. Men siden jeg elsker beltet jeg kjøpte, måtte jeg nesten bare vise dere noe av det andre som også ble kjøpt.


  Husker egentlig ikke hvor mye de i "bua" skulle ha for dette beltet, men jeg fikk uansett prutet det ned endel sånn at jeg fikk det for 100,- Jeg eeelsker jo stjerner, så måtte bare kjøpe det selv om det ikke er den beste kvaliteten. Vurderer å ta av spenna og sette den på ei annen reim som er av mer kvalitet i grunn.
  Prutet også ned denne søte piercingen endel i ei "bu" til 100,- (For ikke å glemme alle klemmene jeg fikk av mannen).


  Tights - H&M.


  Kom over disse på H&M for en billig penge. Tenkte å prøve de og de hjalp til mitt tørre og slitne hår.

  Hva synes du om kjøpene?

 • 23

  Tok en liten runde med bursdagsbarnet, Mathermor i byen i dag. Jeg skulle kjøpe meg clips til håret, men de hadde gått tom for de fargene jeg skal ha, så da tenker jeg heller å bestille på nettet når de får de inn igjen siden jeg nå vet fargene osv. Så siden jeg ikke fikk brukt de pengene i dag, måtte jeg jo selvfølgelig trøsteshoppe litt *kremt*.


  Lommebok og neglefil fra Accesserize.


  Bhtopp fra Cubus.


  Mascara fra H&M.


  Dongerikjole fra Vero Moda.


  Rosa singlet fra H&M.


  Rosa, søt singlet (for å ha under magetopper osv) fra H&M.

  Hva synes dere om kjøpene?

 • 22


  Som jeg skrev i forige innlegg må jeg kutte ned noe sykt med shoppingen før jeg flytter. Får faktisk bare lov til ha med én jævla kolli, dvs 20 kg og det er jo helt utrolig sykt. Får jo så vidt meg meg sminkemappa da. Haha, neida. Skal prøve å sende med onkel litt for meg når han skal tilbake til Norge i sommer. Men det ble litt shopping i dag allikevel.


  Solbriller - BikBok.
  Dere har sett meg med disse før, men måtte kjøpe meg nye i dag ettersom noen faktisk har stjålet de forige..


  Leopard topp og dongerishorts - BikBok.


  Hvit magetopp - BikBok.


  Bh'er - Cubus.

  Hva synes dere om kjøpene?

  

 • 28


  Da tar jeg på meg mine nye, søte, sommerlige Tommy Hilfiger tøysko og setter meg i bilen for å dra til Orkanger. Møte og litt shopping står vel for tur. Må begrense shoppingen nå ettersom det ikke er lenge til jeg flytter og jeg ikke får lov til å ha med meg så mye. Dere får vel se resultatet av dagen når jeg kommer hjem vil jeg tro.


  Skoeska som fulgte med var nokså stilig, selv om jeg ikke orket å ta bildet av hele greia.


  Tommy Hilfiger tøysko, kjøpt på Eurosko for 599,-

  Hva synes dere om mine nye sko?

 • 39


  Fikk lappe i posten for noen dager siden at den andre pakken fra Victoria's Secret hadde kommet på posten. Gledet meg enooormt til å hente den, så da måtte jeg jo hente den dagen etterpå.
  Denne gang var det en bikinitopp med leopardmønster på. Synes den er utrolig rå! Valgte å bare kjøpe overdelen ettersom det er like fint med bare en sort bikinitruse til. Men når jeg fikk den og åpnet den ble jeg litt skuffet. Den var nemlig proppetfull av innlegg. Aldri i mitt liv sett så mye innlegg i verken en bh eller bikini. Hadde det vært mulig hadde jeg tatt det ut, men det er vist umulig om man ikke skal ødelegge den stilige bikinioverdelen. Pga alt innlegget ser den også litt rar ut på kroppen, men vi får se hva jeg skal gjøre med den. Den er jo ganske fin og stilig liksom.
  Mange har spurt hvor mye denne bikinien kostet. Den kostet litt over 600,- med frakt osv til Norge. 


  Mens denne herligheten koster rundt 500,- med frakt og toll til Norge.

  Hva synes dere om leopard bikinitoppen?
  Flere som har blitt litt misfornøyde med ting de har kjøpt på nett? 

 • 50


  Når postbilen kom i gårsplassen i dag og sa de hadde pakke til meg i dag også, var jeg ganske sikker på hva det var.


  Jo, nemlig bikinien jeg bestilte fra Victoria's Secret for en liten stund siden. Men det var bare en bikini som annkom i dag. Dere skjønner at jeg har bestilt mer fra VS. Dere får se det andre når jeg får det.


  Har siklet ganske lenge etter denne bikinien og endelig er den min. Heldig var jeg også at de passet, alltid spennende med det man bestiller på nettet passer. Kan ikke vente til å løpe, bade og sole meg på stranda iført denne søte bikinien.  Har du kjøpt deg bikini til sommeren?

 • 43


  Hadde aldri trodd at jeg kom til å ha en blå kjole, men denne kjolen ble faktisk min i går. Stresset gjennom mange kjoler på prøverommet, men jeg endte opp med denne blå, i stedet for ganske så mange original kjoler. Den er egentlig ganske fin skjønner dere, men det er jo selvfølgelig litt etter smak og behag også. 


  Tubekjole - B.young.

  Hva synes du om kjolen?

 • 37


  Mascara; Max Factor 2000 Calorie Curved Brush, Foundation; Max Factor Colour adapt nr. 75 Golden og Hvit Grafitti Nails fra Isadora - H&M.
  
  Resultatet av grafitti nails.


  Smilytopp - H&M.


  Leopardtubekjole - Vero Moda.


  Navlepiercing fra en bod.

  Hva synes du om innkjøpet?

 • 31


  Mamma kom fram med disse på stua i går og jeg viste ikke hva jeg skulle si. Hodet stømmet med minner - merkelig og sykt! Husker jeg kjøpte disse ganske så rocka støvlettene i England på shopping med Janie når jeg var 12 år eller noe. Digget de bare sånn da. Samme med ei stor, sort joggebukse med rundt 14 lommer og rosasøm. Selv om de kanskje er litt too harry så er det synd at foten min har vokst siden jeg kjøpte disse for 5 år siden og at de er ganske så slitt..   Hva synes du om mine gamle sko?

 • 34


  My balm og My lipcolor(s) fra Maybelline New York og grafitti neglelakk fra Depend. Alt dette kjøpt på Cubus.


  Fargekodene på balmen og leppestiften, for de som lurte.


  Solbriller og strikk fra BikBok.


  Sololje med lukt av kokos fra Cubus og Betakaroten fra Sunkost.


  T-shirt fra BikBok.


  Magetopp fra BikBok.

  Hva synes du om kjøpene?

 • 37

  Tenkte kanskje jeg skulle legge inn et lite innkjøpt jeg hadde i går. Hadde et på fredagen også som kåstet meg greit over tusenlappen, men det var mest ullundertøy, hansker, lue osv til turen (noe som kanskje er litt kjedelig).
  Så jeg legger bare ut gårsdagens kjøp..


  Hårbørste, hårstrikk, sminkekost, solpudder og en krem jeg fikk en prøve på.


  Stjerneøredobber og uglesmykke.


   Alt det over kommer fra fantastiske Kicks!


  Så måtte jeg jo kjøpe meg en kasse med Capri-Sonne for å ha med hjem til Norge og tyggis.

  Hva synes du om kjøpet?

 • 43

  Kan ikke vente til snøen drar og våren kommer snikende på. Da man kan se at gresset spirer, trærne får knopper, vårsola kommer og gir oss litt farge i kinnene og fuglene kvitrer så fint. Da kan jeg endelig få bruke disse nye, stilige vårskoene mine! Slike sko er ganske så hot denne våren og de er bare dødsråe. Må si jeg virkelig elsker de allerede!
  Hvite sko med kilehæl med merket Roots, kjøpt på Eurosko for 699,-  Hva synes du om det nye skoparet mitt?
 • 29

  Idag har dagen blitt brukt til shopping i Southampton. Vi dro på kjøpesentret der som er tredobbel så stort som City Syd. Vi rakk ikke å dra innom alle butikkene for å si det slik, men ble kjøpt litt idag også. Tok en kjapp kikk i Ringwood også da. Tror jeg seriøst må tenke på å ha med meg alt hjem nå eller betale for å ta med en ekstra koffert på flyet.

  I kveld skal vi kose oss og møte vertsfamilien jeg kanskje skal flytte hos i september. Blir ganske så spennende å se de, snakke med de og slik. Grugleder meg litt for å si det slik.  Noe av innkjøpet:

  Sminke børster, dobbelring med bling(s), sløyfe ring, cookie lipbalm og cola lipstick - Claire's.


  Leopardklokke - Accessorize.


  Produkt til krøller og negler - Superdrug.


  T-shorte - Zara.


  Tubekjole - Zara.

  Hva synes du om dagens kjøp?

 • 30

  Fikk ikke akkurat gitt fra meg noen ord i går ettersom det var en dag med full rulle. Rett etter å ha brukt flere tusener av kroner, vondt i både føtter og skuldre i flere timer dro jeg til en kompis her jeg ikke har møtt på snart to år. Gud hvor tiden flyr og hvor mye forandringer som kan skje på den tiden. Uansett, hadde en herlig dag med shopping og hos kompisen min og ++. Nå stikker jeg om noen få, få strakser. Dere kan jo tenke dere hva jeg skal.. SHOPPING! Idag tar onkel oss faktisk med til Southampton. Skal prøve å ta noen herlige bilder av bygningene der osv og selvfølgelig bruke endel penger. Slenger med bilder fra i går, både fra da vi shoppet og noe av innkjøpet.


  Herlig lunch!


  Castle Point er en herlig plass med mange butikker. Mer som en stor halvsirkel med store butikker på rekke og rad.

  Noe av innkjøpet:

  Smykke(r) - Topshop, Smykke med headset - River Island, Trippel ring med nagler - Topshop.


  Smykke - Topshop, Hjerte ring - Boots, Ring med vinger - Burton.


  Mørk blå jeans - Soho Lady, Mellom blå jeans - Diesel, Lyseblå jeans - Tommy Hilfiger.


  Hvit topp - Topshop, Sort topp - Poetry. Eelsker slike korte topper man kan ha basictopp under!


  To herlige topper jeg ikke husker hvor de kommer ifra.


  Og jeg klare jo ikke å dy meg til å kjøpe verdens søteste og råeste datamus - Next. Cuutie!

  Image and video hosting by TinyPic

  Så hva synes du om gårsdagens innkjøp?

 • 27

  Idag hadde jeg en kjempefin dag i Poole med masse shopping og slik. Ble kjøpt produkter og dill dall idag for greit tusen kroner. I morgen går turen til Castle Point for enda mer shopping, men da er jeg vel mer ut etter klær og sko! Gleder meg som en unge allerede. Får altså aldri nok. Legger ved noen bilder fra shoppingen og noe av innkjøpet fra idag.


  Noe av innkjøpet:


  To stjerne Madonna Labret piercinger. Elsker de med bioplast siden de ikke skader tennene.


  Ny bling i tunga.


  Pakke med 5stk Madonna Labret x2.


  Hårfarge, blyanter og pcmappe med Storbritannias flagg.


  Elsker disse hårproduktene. Man får kjøpt shampooen og conditioner  i Norge også (Cubus osv), men varmesprayen vet jeg ikke noen annen plass enn i England. Den funker supert og koster under 100lappen, helt utrolig!


  Bringebær ansiktsmaske, fliseklemmere og en heeerlig pengbok!


  Sexy Mother Pucker lip plumping gloss som gjør leppene dine 10% større fra Soap & Glory og negler fra Paris Hilton.


  Bronzing powder, Gosh kost og to øyenskygger fra MUA (nytt merke tydeligvis).


  Smykker fra Claire's.


  Øredobber fra Claire's.

  Liker dere Starbucks?
  Hva synes dere om dagens shopping?

 • 32

  Formen har blitt så smått bedre etter hverdag som har gått, men idag kan jeg ikke si jeg føler meg noe særlig bedre. Jeg har ligget på sofaen hele tiden med smerter. Jeg ble vel litt piggere når jeg hørte postbilen tutet ute i gården og jeg ble nokså glad når jeg fikk TO pakker. Jeg har nemlig bestilt endel kamerautstyr i det siste.
  Så nå kan jeg ikke vente til å teste ut alt!

  Pakke nr. 1 inneholdt:


  Close-up +10, close- up +4, starfilter +8 og UV- filter.


  Solblender og fjernkontroll.

  Pakke nr. 2 inneholdt:

  Hama star 61 stativ.

  Pakke nr. 1 er bestilt her og pakke nr. 2 her!


  Hva synes om pakkene/kjøpet?

 • 20

  Nåja, litt vanskelig å tro at jeg sitter her å blogger så tidlig på morgenen når jeg har ferie, men slik blir det når jeg skal prøve å være litt med bestekompisen min før jeg nok engang reiser videre. I går var det shopping og julegaver for alle pengene, iallefall nesten. Takk for langåpent på City Syd sier jeg bare. Ellers har jeg vel vært i byen i koma å handlet de siste julegavene istedenfor å være med han aller beste. Uansett, jeg gikk flere timer å letet etter gaver, men når jeg først fant en fant jeg til alle. Syke greier. Gavene passet så utrulig godt til de som får de at jeg gleder meg mer til å høre hva de synes enn hva jeg synes om mine egen gaver. Tenkte å komme med et innlegg i går når jeg kom til leiligheta etter all den shoppingen, men det viste seg at klokka ikke var slik den var i mitt hode. Jeg trodde nemlig klokka var 20 eller noe, noe som ikke stemte for den var nemlig 23.58.


  Sminken har jeg nesten lagt på hylla etter jeg ble syk igjen. Så jeg ser litt ekstra trøtt ut kanskje?!

  Er du helt ferdig med julehandelen? • 11

  Ønsker meg faktisk ikke så mye til jul. Kan ikke ønske meg noe mye heller ettersom jeg flytter om et drøyt halvår. Kunne godt ha ønsket meg en ny tv, men det blir litt styr å ha med på flyet til England tror jeg. Men har ordnet en liten liste her sånn at dere kan få en idé på hva jeg kunne ha tenkt meg under treet. Om jeg kommer på noe mer i løpe av de neste dagene kommer jeg til å oppdater dette innlegget.  Aller øverst på ønskelista i år er vel macro objektiv 50mm fra Sony eller Sigma til Sony speilrefleksen min. Er så glad i å ta nærbilder og om jeg har et slik objektiv kommer jeg nærmere og den får med seg alt av små detaljer. 


  Jeg elsker sølvringer. Er ikke så fan av jallaringer ettersom de gir fra seg en stygg farve rundt fingrene. Har noen sølvringer, men ønsker meg flere så jeg kan variere litt mer og oftere.

  Penger får vel nesten en delt førsteplass på ønskelista i år. Grunnen til det er at jeg kommer til å få bruk for masse penger neste år i England. Både til å betale studiene (, skolen, uniform, bøker, turen osv), lommepenger, diverse aktiviteter, klær og ting man får bruk for når man skal studere ett å i England alene.  Ingen får vel nok av sminke og dilldall, så nok ett år kommer dette på ønskelista mi. Helst lange smykker og øredobber på accessorize. Jeg er en sølv jente og da sies det vel at jeg ønsker meg i sølvfarger. Ønsker meg alt i makeup, utenom sminkekofferter for de har jeg flere titalls esker av

  Hva står øverst på ønskelista di i år?
  Ønsker du deg noe av dette? • 18

  Som jeg skrev tidligere skulle jeg komme med et innlegg med bilder av den herlige genseren jeg kjøpte i helga. Gud hvor forelsket jeg er i den. God, varm og bare elskbar er den. Brukte den idag og jeg vil fortsatt ikke endre mening etter jeg har brukt den. Den klør heller ikke, å det er jo nok en stort pluss!

  Genseren fåes kjøp hos Gina for kun 249,- for de som lurte på det i et tidlige innlegg.  Hva synes du om genseren? • 15


  Kom over en Roxy jakke i går som jeg ble ganske så forelsket i. Har leitet lenge etter en vinterjakke uten noen hell, men mamma kjøpte heldigvis denne. Så nå lever jeg vel over i vinter med 3 vinterjakker.


  Smart når du skal i bakken eller ut å herje i snøen.  Hva synes du om jakken? • 13

  I morges våknet jeg av at kiropraktoren ringte meg og fortalte at jeg kunne få time hos han klokken 11, så vi hadde én time på å ordne oss og ha oss dit. Fikk knekt opp diverse og slik. Dro så videre til Tiller hvor det ble litt shopping og matspising på vår fiende Mc'ern - huff! Så etter vi hadde blitt noen kg tyngre rullet vi til bussen og dro til byen. Der ble det enda litt mer shopping og titting i butikkene. Nå sitter vi hjemme. Jeg er helt utslitt og litt uggen etter kiropraktortimen, men håper jeg blir bedre til i kveld når jeg skal nok engang til byen på intervju med STS.

  Ikke bra..!

  Innkjøpene:

  Elsker denne genseren. Kommer med flere bilder og slik med den senere når jeg har noen klær som passer litt bedre til.

  Hva synes du om innkjøpet? • 11
  Nå er det akkurat en uke til jeg begynner på skolen og jeg gleder meg faktisk, sært egentlig at jeg sier det. Blir godt å komme tilbake både i døgnrytme og treffe de fleste av vennene igjen. Søsknene mine begynner på skolen på torsdag og siden det ikke er mange dager igjen, så tok vi turen til Mora som ikke ligger lagt unna campingen. Det ble kjøpt klær til de minste (siden jeg har kjøpt tidligere) og det meste av skoleutstyr til alle. Ganske fornøyd med kjøpene egentlig. Fant ut at det meste var rosa, nesten skremmende. Mamma røpte seg også når jeg fortalte henne det. Hun sa at jeg er sikkert rosa- dilla siden hun likte ikke at jeg gikk med rosa ting osv når jeg var liten, haha. 

  En fornøyd frøken som hater shopping. Alt ble så mye bedre med gnagsår- plaster!

  Bur til dverghamsteren fra Djurmagazinet.

  Sekk, puma fra Intersport.
  Rosa lummemappe fra Åhléns.
  Databeholder fra Åhléns.
  Stor notisbok fra Åhléns.

  Linjal, markerings tusjer, viskelær, penn, blyanter, markering lapper og penal alt fra Åhléns.

  Klar for joggetur!
  Tshorte, Peak Performance fra Intersport.
  Joggesko, Adidas fra Intersport.

  Sort hårfarge fra Lindex.
  Neglelakk, sort og sort med glitter fra Cubus.

  Skjørt fra JC.


  Collagejakke fra Cubus.

  Når begynner du på skolen?
  Har du kjøpt inn ting til skolestart? • 9
  Atter en hektisk dag. Har ordnet masse masse på crossen idag osv. Men som jeg lovet kommer gårsdagens kjøp i kveld. Tenkte å drøye den til i morgen ettersom jeg er ganske gretten av meg og kjenner at jeg ikke er i form. Men dere får tåle de jævla dårlige bildene..

  Grå kortermet collagejakke - Bikbok.
  Sort joggebukse - Bikbok.

  Sort og hvit kjole - Risøe.
  Hvit korttights - Bikbok.

  Sort t-shorte med pynt på skuldra - Bikbok.
  Grå tights med sortskinn - Bikbok.

  Grønn og grå singlet - Bikbok.
  Sort tights med sort skinn - Bikbok.

  Diverse armbånd - KappAhl.


  Hjerte- øredobber - Bikbok.
  Speil- smykke - Bikbok.

  Hva synes du om kjøpene?
  Kanskje du har noe av dette selv? • Stikkord:
  6
  Nå sitter jeg i senga med mange poser og ting tang etter dagens shopping og kos i byen York. Tok turen innom York Minster som er Nord-Europas største gotiske katedral. Altså, det menes den er mye større enn Nidarosdomen (for de som vet hvordan den er). Var ikke så hypp på å være der, men det var interessant egentlig å gå i den og se. Så var det shopping. Jeg var ganske rolig i starten og stolt over meg selv, men så fikk jeg litt shopping  problemer igjen. Kjøpte vel ikke så mye som i går da, men brukte vel rundt tusen kroner eller noe. Kjøpte masse herlige ting, klær og kosmetikk. Ble også sminket av en Makeup Artist, kult. Etter tre timer shopping gikk alle sammen ned til Jorvik hvor vi satt i "biler" som kjørte oss rundt og vi fikk hør historier om vikinger eller noe (altså, det var ikke noe som jeg brydde meg så stort om). Det ble så enda noen timer med shopping og det man følte for.

  Utenfor Minster Minster.

  Tente noen lys i kirka, aww.

  Søtamiii.

  Haha, en "statuemann". Det var en going det altså!

  Frappuccino, caramel café, litt mektig denne med kaffe, men den var deilig!


  Åja, vi skulle gå hjem for første gang i går å brukte to timer etter mye feil og dårlig retningssans. Etter det skulle vi ALDRI gå mer, men idag ble vi kastet av bussen og derfor gikk vi.. Gjett da.. vi fant fram uten noen omveier og slik- yey!

  Q:
  Hvilken typer kaffe på Starbucks liker du?

  - JJJ
 • 10
  Dagen startet med frokost klokken 8. Ettersom vi var ferdig og slik til den tid tok vi taxi ned til byen kl 9 for å rekke en time med shopping. Rakk ikke mange butikker gitt før vi skulle møte noen grupper for å gå på litt omvisning. Kjempe utsikt og flotte historier vi fikk høre om hvordan denne byen har blitt til og slik. Turen til byen igjen gikk ganske så fort siden søte Sigrid hadde sittet litt på det våre gresset, så det var rett å kjøpe en ny bukse. Eller det ble vel kjøpt mer enn én bukse for å si det slik. Fikk brukt noen tusener idag jeg iallefall, lurer på hvordan det blir i morgen når vi skal til byen York som er enda større. Været idag ble ikke helt topp heller, så krysser fingrene for dagen i morgen i York.

  Kom nettopp hjem fra stranda. Det var planlagt at vi skulle spille fotball på stranda, men det var ikke mange som spilte fotball. Alle endte vel på Casinoet rettover veien. Sikker på at alle fikk brukt penger, for ikke snakke om å tape de bort. Vat faktisk endel penger, men de ble fort borte når jeg går amok på spillemaskiner. Fikk endel søte premier og slik som de andre har vunnet da, søtiser!

  Elsket denne butikken siden første gang jeg var oppdaget den for noen år siden. Synd denne var litt mindre enn de jeg har vært i før og at derfor utvalget var litt mindre.
  Noe av det jeg kjøpte:
  Som dere ser orket jeg ikke å ordne meg når jeg skulle ta disse bildene..
   
  Hjertesmykke fra Primark
  Rød topp med hviteprikker fra Primark
  Shorts med seler fra New Look.

  Stort hjertesmykke fra Clarie's
  Tshorte  fra T-k- Maxx

  Smykke fra Primark
  Topp/ tunika fra Primark

  Tshorte fra T-k- maxx


  Headsett som selvfølgelig er med USA (ikke Storbritannia som jeg først tenkte) fra T-k- maxx.
  Som sagt dette er bare noe av det jeg kjøpte, kanskje bare halvparten. Eleskeeeer shopping!

  Q:
  Hvordan var onsdagenen din?

  - JJJ
 • Stikkord:
  10
  Ble vekt av at mobilen ringte litt før ni. Det var mamma, hun sa at jeg måtte skyndte meg om vi skulle rekke å ordnepass. Da jeg hadde ordnet meg og mamma kom å hentet meg dro vi av sted. Det var heldigvis ikke så mye folk der, bare 12 foran oss. Må si at bildet som ble tatt av meg var latterlig. Jeg satt der ganske så alvorlig. Både mamma og jeg lo på vei ut. Så da var passet på plass til klasseturen til England.

  Dro så til byen for å kjøpe hair extension siden jeg skal bleike og farge håret. Da jeg kom dit mente de det var lettere om jeg farget håret og slik først, for så å kjøpe extensions. Så da ble det shopping av litt sminke ettersom sminken min er stjålet. Møtte koselige kjentfolk og hadde det koselig.


  Avfarging og hårfarge jeg skal ha (iallefall for å begynne med).

  Solpudder, dipliner, neglelakk og blusher (litt dårlig bilde).


  Tenkte jeg skulle prøve en ny variant ettersom jeg har brukt den samme i 1år. Husker for en stund tilbake at jeg brukte den dream matte mousse og den var jeg ok med, så derfor må jeg prøve denne. Kommer et innlegg om den når jeg har prøvet den i noen dager.

  - JJJ
 • 8
  Etter som det ikke ble noe pass idag og masse sinne ble det litt trøste shopping. Strømpebukser og diverse var det som egentlig sto på lista, men etter som jeg elsker kjoler var jeg også litt på utkikk etter en kjole også. Får altså aldri nok av kjoler! Fant lite med kjoler idag, men tro det eller ei så ble jeg forelsket i en kjole på vei ut av H&M;


  Joda, ble litt forelsket i denne røde og hvite prikkete kjolen. Satser på å bruke denne på 17.mai - sol sol kom til meg!

  Q:
  Hva skal du ha på deg på 17. mai?

  - JJJ
 • 10
  Foreldrene til stefaren min kom hjem fra Spania i går og jeg heldig å få sydengave. I vår familie er det på en måte "vanlig" å få gaver når noen er ute i utlandet eller noe. Noen ganger er det slik hos vennene mine og jeg til de også. Kjempe koselig å få en liten ting, uansett hva det er - tanken er det som teller vet dere!

  Denne stilige t- shorten fikk jeg, midt i blinken. Elsker slike t-shorter og topper!

  Kjempe søt shorts med hjerter fikk jeg også. 


  De fikk i "oppgave" å kjøpe parfymen Britney Spears Belive av meg(mamma), men alle gjør noen små feil. På flyplassene har de jo større flasker enn vanlig, så har jeg kjøpt mine parfymer i det siste. Dette er altså Britney Spears Fantasy, men denne er også ganske god så det var ikke så ille at de tok feil!

  Q:
  Pleier du å få gaver av familie eller venner når de er ute å reiser?

  - JJJ
 • 6
  Fant noen sko på nettet i går. Ble så si forelsket. Må vel kjøpe meg de svarte, men har heller ikke i mot å ha de i hvit også, så kanskje jeg ender opp med de i begge farger.

  Q:
  What do you think?

  - JJJ
 • 16
  Siden det ikke blir noen Englandstur i morgen tok mamma og jeg en liten trøste shopping i Trondheim by. Var litt liten tide siden vi skulle også ta sol på Megasun og være hjemme til søss før kl 14, så resultatet ble slikt;


  Solbriller med nagler,
  Øredobber av nagler,
  Strikk,
  Fliseklemmer
  og en jeg har letet etter; SORT klemme.


  To singeletter.
  to bher
  og en sort jakke (som det kommer bilde av lengre ned).


  Boka av Reegine Stokke "En ung jentes siste ord"
  og en tynn sprittusj.


  Jeg digger solbrillene og boka har jeg her ved meg for jeg har nemlig begynt å lese så vidt i den. Blir vel lest endel i kveld etter som jeg er barnevakt til søss.

  Q:
  What do you think?

  - JJJ
 • 6
  Dro en liten tur til sentrum for å rekke apoteket, men da vi kom dit fant vi ut at det stengte en time før det vi tenkte, så.. Det ble litt shopping og div. Tok bilde av de to plaggene jeg kjøpte, men litt mongo bilder siden kameret har hatt sine dager snart tror jeg. Den blitser litt ekstra og blitser når den vil, såå..

  Svart silke tunika fra Vero Moda
  og hvit tights med blonder på kanten fra Vero Moda.

  - JJJ
 • 6
  Mamma kom jo hjem i går kveld og så søt som hun er hadde hun kjøpt med noen klesplagg til meg. Litt korka biler men care..


  Hvit genser med sorte striper.


  Hvit genser.


  Nice riks TV!
  Sort topp med blonder. Den lilla jakka kjøpte jeg forrige fredag.

  Alle liker vel mødre når de gir oss ting? *smil*

  - JJJ
 • 3
  Dere må vel skjønne at jeg ikke er hjemme i Hemne når jeg snakker om shopping. Jeg dro nemlig til Trondheim idag. Så mamma og jeg tok en tur på City'n like før det stengte. Hadde endel småting jeg trengte så, here it goes;


  Hår-strikk,
  hår-bøyle
  og kule armbånd.


  Foundation,
  Øyenskygge,
  Mascara (som jeg glemte på bilde)
  og sminkekost.


  Hårfarge,
  deo,
  såpe,
  krem
  og endel andre ting ble kjøpt i kveld.

  Q:
  Hva synes du?

  - JJJ
 • 2
  Endelig har jeg fått pakken fra England kommet som jeg har ventet på en stund. Ble super glad som om jeg ikke skulle vite hva som var i den, haha. 


  Husker at jeg kjøpte endel piercinger der når jeg var i England. Plastikk piercinger er elsk, for de ødelegger ikke tennerne. Du kan jo se på siden til butikken som står på posen; www.elementalpiercing.co.uk, er ikke så mye infor der da men.


  Ble to søt små for denne gang. Håper å kjøpe opp hele shappa senere. Hvit sten formet som et hjerte og en rosa sten formet som en stjerne. Søøte!


  Vises ikke i det hele tatt på bildet at jeg bruker den hvite, hjerte piercingen nå da, men kan komme med et litt bedre bilde senere. Nå skal jeg ut, blogges :-)

  Q:
  Fine?
  Hva skal du i kveld?

  - JJJ
 • 2
  Stakk innom Ctiy Syd idag og kjøpte litt småting. Spiste også bufe på Egon som ble to pizza stykker, søtt.


  Hjerte- øredobber,
  Fliseklemmer 
  Kult armbånd,
  ( + mange sokker og storts- bh)

  Men også kjøpe jeg noe må ha.... anlegg!
  Kjøpte dette.. men etter jeg har prøvd det helt siden jeg kom hjem er jeg ikke helt fornøyd. Menmen. Kanskje det blir bedre når jeg tar de med hjem og fått satt de der de skal. For nå står alt nemmelig på gulvet og sleng...

  Logitech x-530.

  Hva synes du?

  - JJJ
 • 6
  Nå er jeg endelig ferdig med alle gavene. Var å kjøpte de siste i byen idag og det var altså til mamma, søss og kjæresten. Har egentlig litt lyst å dele det jeg kjøpet til dere, men siden så mange i familien leser bloggen, tar jeg ingen sjanser. Altså jeg har åpnet alle gavene som jeg har fått hittil... Kanskje jeg ikke skulle ha sagt det, jaja. Pakket inn gaver til jentene på fredag og de siste idag. Håper jeg får levert alle gavene til jul da, noen skal jo til Hemne. Masse koselige folk i byen idag btw!


  Noen av gavene.

  Q:
  Er du ferdig med julehandelen?

  - JJJ
 • 4
  dsc05773
  Øyenskygge, høvvler og saltvannsspray - H&M.

  dsc05778
  Hvit tights - Vero Moda.

  dsc05779
  Lilla tights - Bikbok.

  - JJJ
 • 1
  Nå er det spenninger som strømmer i kroppen. Imorgen er min siste kveld her i England denne sommeren og i kveld er min siste ordentlige kveld. I morgen blir det jo egentlig bare stress. Pakke alt, legge igjen noe her siden jeg har alt for mye, dele tingene i bagene, lite søvn, blablaa...

  Idag har jeg bare slappet av egentlig. Vært på car boot, solet meg, sovet og nå skal jeg se tv med onkel og tante. Det er så godt å snakke med de. Har snakket om så mye siden jeg kom hit. Blir vell sånn at vi skal se Miami Vice om ikke noe er på tven. For onkel har det vell ikke noe å si, han sovner alikevell til slutt.

  Off, må si det blir leit å dra fra England. Kommer til å savne så mye. Heldigvis har jeg mye å glede meg til i Norge også da. Blir egentlig litt godt å gå skole igjen. Møte folka og ja. Skal prestere så godt jeg kan skole året her. Nå skal jeg ikke være litt tilbake som jeg var før siden jeg var liksom ny å sånt, nå skal jeg vise at jeg er flinkere enn det!

  Blir deilig å komme tilbake til vennene, familien, crossen osv. Mye som skal gjøres både her og der. Lisens kurset håper jeg virkelig jeg får tatt nå før sesongen blir ferdig, ellers selger jeg crossen, siden jeg må vell ha en større til neste år. Traffikalt grunnkurs begynner jeg med 2. sept. Må vell kjøpe lett sykkel også. Trenger kanskje ikke å kjøpe det før jeg har flytta til England da men.. Jeg må også kike litt mer på skole og sånt. Snakket litt om det med tante og onkel sist idag. Onkel sa tidligere i ferien at om jeg skulle flytte hit om ett år skulle han hjelpe til å finne hybel og alt sånn.

  Blir litt kos å komme tilbake til Norge kanskje litt alikevell?!

  Billig kjøp idag:
  sdc11767
  Boka Britney The bioagrap - £0,50 ca 5kr.

  sdc11768sdc11769
  Bratz tinger til en av søstrene mine - £1,50 ca 15kr.

  sdc11770
  Kisrebær smykke - £1 ca 10kr.
  Piercing £2 ca 20kr.

  - JJJ
 • 1
  Tante vekket meg for ikke så leng siden. Vi skal på car boot klokken 10 - jippi! Vet ikke hvorfor jeg synes det er så tøft, men det er bare det. For dere som ikke vet hva det er så er det en stort jorde som fylles opp med bilder der det er folk som vil selge unna ting. Det bli solgt alt mulig. Vet ikke om jeg kan kalle det garasjesalg, siden det er folk som også selger tinger fra butikker og sånt der. Jeg synes iallefall det er ganske koselig å gå der og se hva folk vil selge og har kanskje hadd hjemme hos seg. Været er heller ikke noe å klage på så langt. Oj se på klokka.. Jeg må begynne å finne ut hva jeg skal ha på meg og få fart på ting her!

  sdc11739

  - JJJ
 • 4
  Tidlig start på dagen idag også, men synes at det er værd det på alle måter. Fikk brukt endel penger og jeg er døds- sliten som vanlig. Har ett lite problem da, det er at jeg ikke vet hvor mye, eller kanskje rettere sakt lite jeg har igjen på kontoen. Får ikke til å se det siden jeg har jo norsk bankkort - dritt. Hadde det kjempe gøy og koselig idag, en utrolig bra shopping dag! Kjøpte my tull, gaver, og dilldall jeg egentlig ikke skjønner hvorfor jeg kjøpte. Kjøpte som sakt endel gaver til søskene og vennene idag også. Tror jeg ikke har kontoroll på hvor mye de får tilslutt.

  2614637620840d
  Her ser vi litt av der jeg har vært idag. Dolphin shopping center i Poole. Utrolig mange butikker, kiket ikke i halve av de engang! Jeg var vell kanskje i 5-8 butikker eller noe.

  sdc11720
  Boks med sølvarmbånd,
  3stk Jelly tots,
  Svart klokke med rød dødningshode,
  10stk tusjer,
  Svart søt speil og hårbørste,
  Rosa liten gavebag.

  sdc11722
  Hårspenne,
  Gule (sammenleggbare) solbriller,
  Perlehårbøyle,
  Stjerne armbond,
  Rosaring,
  Gul og lilla eyeliners + blyantspisser,
  Hårkliper.

  sdc11723
  Sølvsløyfespenne,
  Smykke med J,
  2par øredobber,
  Rosahårete penal,
  Collinge heat defence (mot varme, glattetang, sol osv),
  2stk coconut oil - glossing (finish) spray.

  sdc11721
  Rosabriller,
  Hvitebriller,
  2stk "grønn" string med kyssemunn,
  Svart string med rosa hjerte - kiss me,
  Fargerik hårbøyle.

  sdc11724
  Hvit bh og svart bh,
  Rosa leopard hipster.

  sdc11725
  Hvit topp med blomsterblonder.

  sdc11729
  Svart tunika/kjole med paljetter.

  sdc11731
  Percing med blå sten.
  Det er altså disse piercingene som er kjempe bra. De skader ikke tennene pga det er plastikk. Under stenen er det en plastikk "tut" som man setter i plastikk stanga. De er litt dyre, men det er værd det. Det som er litt dumt er at jeg spiser på plastikk greia så den første jeg kjøpte kommer til å bli ødelagt snart. Tante sa at hun kunne kjøpe inn ting og sende over til norge om det var problemer senere, så det skal ordne seg på en måte!

  BTW;
  Jeg orket ikke å skrive hvor jeg kjøpte tingene, men dere med blogg kan spørre her på bloggen så svarer jeg i deres blogg eller for dere som ikke har blogg kan sende brev på nettby.

  - JJJ
 • 4
  Jeg kjøpte ikke så mye idag. Tenkte mest på å kjøpe til venner og kjære. Ble brukt endel hundrelapper får å si det sånn, men det er snakk om meg og bank- kortet mitt! Kom akkurat på at jeg har fadern meg littt gaver å kjøpe enda. Men får se hva jeg kjøper i morgen. Skal jo sefølgelig på shopping i morgen også jeg. Da går turen til Poole med Sharren (og kanskje venninda hennes). Gleder meg som vanlig. Vet iallefall at jeg skal kjøpe noen piercinger som jeg kjøpte i Poole for noen uker siden. Den jeg bruker nå i leppa. Den er utrolig bra siden det er plastikk bit som går igjennom lappa istedefor metall/jern/osv.. Plastikk sliter ikke på tennene som det andre gjør! Det er liksom bare en sten man setter på i plastikkrøret kan man si.

  sdc11706sdc11707
  Brune, stripete sko - DC,
  Sølv veske med diamanter - New look.

  sdc11709sdc11716
  Smykke + øredobber -
  Skrivesett - gave til en av mine søstrer,
  Penal, The dark knight - til min bror,
  Bursdagskort - til min søster,
  Hannah Montana klistemerker - til min søster,
  Hannah Montana buttons - til min søster,
  Gule øredobber - Topshop.

  sdc11710sdc11712
  Gull og lilla hårkjede - Topshop,
  (Glide)lås øredobber - Topshop,
  Svart eyeliner m/glitter - H&M,
  Sølv hårkjede - Topshop,
  Britiskflagg øredobber - River Island.

  sdc11713
  Liker faktisk denne veldig godt. Tenkte å kjøpe følere farger, men kanskje jeg gjør det senere. Vurderer å klippe av den gule, siden den sitter fast. Om jeg gjør det kan jeg ha rosa, hvit osv topp under - kan la det variere liksom. Tante mener at jeg ikke skal det da, men får se ;-)

  Skal legge meg nå. Opp kl8 imorgen på shopping!

  - JJJ
 • 3
  Kommet hjem fra shopping for noen timer siden. Utrooolig sliten. Først var jeg noen timer med Pam. Vi gikk over kanskje halve av butikkene. Kjøpte endel, men kunne ha kjøpt mer! Dro å spiste en herlig lunch og så at det kom flere og flerre for å shoppe. Var kanskje ikke så rart at det var så lite folk der når vi kom da klokka var 09.30. Det har vært så utrolig varmt idag at det går nesten ikke ant å puste eller noe. Så jeg kom hjem med vondt i hode og vondt i føtterne.

  Jeg føler bare ikke for å gidde å legge inn bildene av shoppingen enda. Det får heller være en lite ting til i kveld. Sitter her og koser meg med å snakke med folket og musikk, så gidd med å legge inn bilder. Middag snart uatsett så..

  bjugnspell1820juni2004054
  Dette bildet ble jeg akkurat tagget på på nettby. Trodde jeg skulle le meg i hjel. Har gått i korps jeg skjønner dere. Detet er Bjugnspell 2004 eller noe. Jeg er hun til høyre av de to som "viser" veska helt frammest..

  - JJJ
 • 2
  Idag har det vært bare en rolig dag. Jessica og Cernal ble igjen her og jeg ble med til Connor. Jeg ble helt forelska i sånn bær, jeg vet ikke hva det heter på norsk men tror det er bjærnebær. Jeg var lilla på hendene, leppene og svart på tunga. Kiket litt kamp også. Norge vs Skottland. Connor som sa Norge er dårlig og taper, men de vant! Han ble sint så han og Daren tok på Holland vs England og sa at det var ortlig fotball. Jeg måtte le når Holland skåret det første målet..

  Fikk høre at jeg skal dra med Pam å shoppe i morgen kl 08.40 - fett! Connor skal antagelig møte meg litt senere. Skal vell shoppe hele dagen som jeg forsto (ingen problem for meg altså!). Som tante sa; "shop to you drop", mitt svar til det er; I will! Har enda noen gaver å kjøpe til venner og kjære. Jeg her bestemt jeg at jeg må iallefall innom T. Maxx og Topshop, vi får se om jeg rekker de andre siden butikkene er sjukt store og jeg bruker lang tid på å shoppe. Kanskje ta turen innom H&M? Tante fortalte at det var ikke det samme som i Norge, det var liksom litt andeledes eller noe. Jeg skal gå på så mange butikker som jeg klarer iallefall..

  castlepoint photograph
  Castlepoint langt ifra. Ser så vidt noen av de store butikkene. Det er seriøst drit fett der!

  - JJJ
 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde