Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

5
I går kveld/natt fikk jeg tatt ut mine gamle og kjempe gamle bilder fra min gamle data som krasjet for rundt ett år siden. Satte min gamle harddisk i en annen data å lurte noen av bildene over på minnepenn. Så.. jeg skal love dere jeg har ledd mye. Har funnet så mange syke bilder. Både gode minne, dårlige minner, morsomme bilder, fine bilder, STYGGE bilder og masse bilder av min største fjortizztid. HAHA! Slenger med noen nå, så kanskje jeg kommer med noen senere også. Fleste av disse bildene er tatt i 2006-2008!
Q:
Synes du jeg har forandret meg etter noen av disse bildene?

- JJJ
 • 4
  Her sitter jeg, ser på Paradise og har en mengde av sjokolader foran meg. Føler at jeg har fått sjokolade i heledag, så jeg tenkte å spare til PH. Skal de få meg feit eller? Neida, tåler det sikkert, noe av det iallefall. Spiser ikke så mye sjokolade uansett, jeg er ikke så stor fan i grunn. Jeg ender vel opp som en sjokkis nå, mjau!


  "Sjokolade gir en bedre lykke-lystfølelse enn kyssing!"er det sagt. Tror egentlig ikke det "sitatet" er sant.. Det er vel fordi jeg har liksom ikke helt sansen for sjokolade, så.. Vil heller ha en "kjæreste" å kose meg i stede for sjokolade jes!

  Q:
  Tror du på "sitatet"?
  Liker du sjokolade?

  - JJJ
 • 4
  Okei, nå er dere virkelig i ferd med å se noe sykt. Nemlig et bilde av meg når jeg gikk i sjette eller sjuende.... Jeg har vurdert om jeg egentlig kan legge det ut, men her er det.. la ga...


  HAHA! Ja, jeg har hatt mine blonde tider. Måtte klippe bort endel på bilde, smart som jeg er. Pluss at jeg fikk ikke fjernet røde øyne, jaja..

  Q:
  Det ligner ikke på  meg nei?

  - JJJ
 • 1
  Idag blir det vel en nokså rolig mandag. Første tre timene skal vi ha forberedelse til heldagsprøve i engelsk (som er i morgen). Så er det gym i to timer, der jeg bare sitter å daffer pga fingeren. Kanskje jeg får øvd litt til prøven som er i siste timen. Når jeg kommer hjem skal jeg vet rydde alle klærne som er strødd i sofaen. Er jo nesten sånn at klærne ligger på gulvet fordi sofaen er full, uffda *kremt* Kanskje jeg får vasket litt ned her også, tror liksom ikke det ikke det skader. Gjøre litt lekser, så er vel dagen/kvelden over. Enkelt og greit!


  Kanskje litt standard "grimase"? Hihi.

  Q:
  Hvordan er blir mandagen din?

  - JJJ
 • 4
  Kjedelig outfit, menmen.

  Øredobber; Claire's fra England,
  Svarte "gummi- bånd"; Clarie's fra England,
  Svart "perle" armåbånd; KappAhl, mamma sine,
  T- shorte; KappAhl, random fra mams,
  Bukse; Bikbok.

  - JJJ 
 • 1
  Det er kanskje en liten stund til jeg kan kalle meg "mamma Julie", men siden det høres sykt teit ut tenke jeg at jeg må lære meg til det. Derfor heter jeg mamma Julie idag! Har ordnet meg en dagsplan for idag også, det skal jo være ordentlig sefølgelig!
  • Lage middag
  • Øve til RLE prøven som er i morgen
  • Lage video til bloggen (?)
  • Dusje
  • Natta ganske tidlig (håper jeg)
  Så nå får vi se hvor mye mor det er i meg.

  Bilder fra matte timen;

  Matte og Marte *thumbs up* For de som lurte er det faktisk 150 matte på ett ark!

  Q:
  Hva skal du idag?

  - JJJ
 • 1
  Søte Monica Yvonne har utfordret meg på bloggen sin. Utfordringen er å skrive 10 ting jeg vil gjøre før jeg tar farvel med Tellus, altså jorda. Jeg har altså ikke skrevet alt i rekkefølge..

  1. Flytte til England og gå skole!
  2. Ha en herlig kjæreste.
  3. Få barn?
  4. Skrive en sang jeg blir fornøyd med + melodi.
  5. Reise litt rundt i verden og hjelpe folk som ikke har det så bra.
  6. Bli fadder.
  7. Møte Brokelle Bones.

  8. Kjøre ifra gutta på motocross- banen.
  9. Ha en øgle til kjæledyr.
  10. Hus i syden en plass.

  (Noe av dette viser at jeg aldri dør, heh..)

  Jeg utfordrer:
  og Emilia.

  - JJJ
 • 1

  Herrlighet.. Nå sitter klassen på data rommet og holder på med kart. Problemet mitt er at jeg altså at jeg IKKE har retningssans! Da mener jeg seriøse problemer med retningssans.. Men jeg er ganske så sikker på at det ligger i slekta. Har hørt en del historier om litt av hver for å si det sånn. Her får dere ett bevis at jeg ikke engang vet land i Europa til og med...:


  (klikk på bildet for å få det større..)

  Prøv deg du å.. Klikk HER!
  Eller om du vil feks teste andre ting i Europa, klikk HER!

  Q:
  Har du retningssans?
  Hvor mange feil fikk du på landene?

  - JJJ

 • 1
  Det jeg mener med "den store skrøne dagen" er at jeg har vært flink idag til å skrive litt feil på bloggen. I følge forrige innlegg skulle jeg ha vært i drømmeland nå, men altså nei, jeg er vist her. Men det stemmer at jeg var kjempe trøtt, men siden stefaren min ordnet litt opp i mitt kommende garderobeskap og monterte noen hyller, ble jeg holdenes på å legge inn klær. Men det samme satte jeg på maskin og har leitet hele huset etter ett par sko. Skoene er altså ikke å finne. De gode søte vinter skoene mine. 

  Så kanskje dere skjønner at jeg ikke ble så trøtt lengre. Iallefall kiket jeg litt tv norge på et program der de skulle teste ut om eneggede tvillinger/trillinger egentlig er så like. Spennende egentlig! Så har jeg chillet litt foran  facebook, nettby osv. Og nettopp gjorde jeg faktisk alle leksene til i morgen. Fy søren, egentlig ganske så fornøyd med meg selv. Tror at skolen blir litt bedre nå om jeg bare gidder å gjøre leksene sånn som ikveld!


  Egentlig et lite englebarn jeg ser man.. Hihi..

  Q:
  Gjør du alle leksene dine?

  - JJJ
 • 0
  Forrige innlegg tullet jeg med dere. Det har seg da sånn at jeg har nemmelig ikke sang idag, derfor bestemte jeg meg for at jeg heller tar en lekse dag. Så langt ligger jeg bare å daffer i sengen og kjenner at jeg virkelig må ordne meg mat! Skolen idag hadde jeg sefølgelig latteranfall noen ganger og alt var greit egentlig. Forresten ser det ut som garderobeskapet mitt er i gang. Noen hyller og div har blitt ordnet og verktøy ligger utover rommet, dette liker jeg! Men blogges, må stappe i meg noe mat kjappest mulig!!  Q:
  Hva skal du bruke dagen her til?

  - JJJ
 • 1
  Det var.. Eller jeg kan si det sånn at jeg kunne godt ha sovet lengre i mitt deilige "rede" i morges. Deilig, varmt og jeg er vel en smule trøtt også. Men det går fort over, har jo en hel dag foran meg. Må vel bare komme i gang her. Ordne meg og spise litt er vel lurt. Uten mat og drikke, duger helten ikke! Uansett er jo frokost det viktigste måltidet i løpe av en dag, siden det forbrennes jo med engang. Så... Men jeg var ille på akkurat det før.. Dreit i å spise om morgenen, men så fant jeg ut at det er bedre å få noe ned i magen enn å bli skikkelig daff..

  Idag vet jeg ikke om jeg får så mye tid til dere søtiser, siden jeg skal på skolen, så til min kjære Marit snupp og så sang i kveld. Blir vel Øra og div tipper jeg. Men vi kan da vel snakkes i kveld, skal prøve å ta noen bilder i løpe av dagen og sånt, så kommer det vel på bloggen skal dere se.
  Take care, people! Kisses..  Q:
  Spiser du forkost om morgenen?

  - JJJ
 • 2
  Nå har jeg akkurat  slått på vaskemaskinen. Har også hentet enda en ovn som står nesten på fult på mitt Svalbard- rom. Tror det hadde vært veldig kaldt med en iskaffe nå ja, så ordnet meg en varm, god caffe vanilla. Er i gang med en liten ryddings på rommet før jeg drar til Trondheim i morgen. Må vel pakke med noen klær da også. Synes skole uka her har gått sykt fort egentlig, men godt det også da. Er i litt kose humør jeg nå her jeg rydder, drikker varm drikke og synger med musikken litt. Trodde aldri jeg ville si det, men det er noen gang koselig å rydde, hehe. Blir godt med en god og VARM dusj etter ryddinga ja!


  Haha, random bilde som viser at jeg har hatt en veldig så laffert dag med lue og joggis idag!

  Q:
  Synes du (skole/jobb) uka her har gått fort?

  - JJJ
 • 1
  I morgen er den en sjangse for at bankkortet kommer i posten. Kan gjør så mye for at det ligger der! Da skal jeg feire med shopping. Hva er vell ikke bedre enn shopping? Okei, noe er kanskje bedre, men det er fadern ikke mye! Må kjøpe inn siste rest av sommergaver også. Har kjøpt til noen og litt av noe til enkelte. Jeg kommer til å se i postkassa klokken 9 i morgen jeg altså! Værsåsnill bankkort, kom i posten i morgen!

  Tror jeg faktisk skal dele svarene på spørsmålsrunden i to nå, så om jeg gidder bytter jeg header og legger til design osv. Vi får se om jeg gidder. Var litt deilig å bare slappe av i senga å snakke med folk også.

  kamera1

  - JJJ
 • 1
  Gikk ut en tur i hagen og der fant jeg:
  sdc11140
  Store deilige bringebær!

  sdc11141
  Jeg synes faktisk bringebær er myye bedre enn jordbær. Jordbær har jeg liksom blitt lei av, men det er jo godt i blandt da.

  Q:
  Liker du bringebær?
 • 1
  Idag har det bare vært dritt vær. Har vært på stranda i hele dag. Kom hjem for en time siden eller noe. Hadde håpet på sol og alt, men nei da. Det har vært oppholds, men mørke, stygge skyer. Var litt regn i blandt å sånt også. Har vært med Connor og Jordan(?) i hele dag. Eller Jordan var der bare noen timer, men vi hadde det gøy. Første vi gjor var at jeg lurte de med på å bade. De sutret hele tiden om at det var kaldt og at vi ikke kunne svømme lengre ut. Jeg synes det var gøy jeg (bortsett ifra sjøgresset som fløt litt over alt).

  Connor og jeg har gått og snakket i hele dag. Ganske kos egentlig, men han kan bli litt for klengete i blandt da. Vi snakket om alt mulig og hadde en bra samtale. Tror ikke jeg har snakket så bra med han før. Vi snakket ut om alvorlige ting og sånt, det var bra. Fant oss en fin plass ett stykke ved strandhytta der vi snakket, hørte på musikk og jeg sang, haha. Tror det blir bra å være der uansett vær egentlig!

  Jeg har vært kald helt siden vi badet i morges og kjenner det litt på beina enda, men det forteller bare at jeg må ta med mer varme klær i morgen. Det er jo meld enda dårlige vær i morgen. Huff, vil ha sol og sky fri himmel jeg!
  Hadde en fantastisk måltid før vi dro fra hytta også. Sharren og jeg laget kylling, pølser, potet, salat og masse sånt. Det var kjempe godt!

  kopi av kamera3
  Dagens bading..

  kamera4
  Svarthvittbildet er tatt for noen dager siden da men..

  Orker ikke å legge ut flere bilder. Ble ikke tatt så mange bilder idag uansett.

  - JJJ
 • 0
  Sam, Jessie og jeg har vært å shoppet i byen Poole. Det er passe stort og har ganske så brae butikker. Ingen akkurat kjente, men de ser OK ut. Følte jeg ikke fikk kjøpt noe siden de kjøpte ikke noe, bare kiket kjapt og gikk videre. Jeg måtte jo bare følge etter, siden jeg er ikke kjemt i Poole, derfor lite shopping på meg i dag. Mye jeg ville ha kjøpt om jeg fikk mer tid og ja. Uansett vet jeg at det kanskje blir mer shopping på torsdag eller neste uke, da har jeg sikkert fått kortet mitt med en del penger på *glis*.

  Ser fram til masse shopping når kortet kommer i posten! På torsdag skal jeg og Celina på shopping. Vet ikke hvor enda, men jeg får sikkert bestemme og hun viser de beste butikkene. Celina er foresten kjempe kul. Det er hun vi skal i bryllup til om noen uker. Hun har kjempe bra stil. Skal prøve å ta ett snik bilde av henne senere, hihi. Kanskje det blir tatt noen bilder på shopping turen våres også siden Celina er også shopping gal!

  sdc10544
  Beste sminkefjerneren, ekkel drikke og den (etter hvert) kvalmenes tyggisen.

  sdc10545
  5 fargerike ringer, (stjerne) leppe piercing og heste smykke som er noe av gaven til 40år gamle tante.

  Onkel kommer vell snart hjem. Kjenner det romler litt i magen. Blir vell bare en rolig og kos kveld idag. Kommer sikkert til å snakke med Sam på MSN også så vi kanskje finner på noe i morgen eller noe.

  Q:
  Hva skjer hos deg i kveld?

  - JJJ
 • 3
  Var en liten tur på shopping i går. Bare for å kjøpe inn småting jeg ikke giddet å hadd med meg til England. Så vi tok en tur innom Superdrug osv. Resultate ble dette:

  sdc10541
  Det i den rosaeposen er småtteri til venner, så det er hemmelig..,
  Pure skrubb ting,
  Søt pinsett som er laget som en jente,
  Sommerfugl øredobber og smykke,
  Shiny- licious lipgloss i rød,
  Hårstrykk uten metall ting
  og hårbørste.

  - JJJ
 • 2
  Landet i England med flyet 09.07 i engelsk tid (en time senere enn norsk). Flyturen var ikke så ille som jeg trodde det ville bli. SYnes tiden og alt gikk fort. Flyet var heller ikke så proppafull. Da vi hadde landet følte jeg bare folket til der vi skal hente bagasjen. Ble litt forvirret med å gå fram og tilbake og tog dit og dit og folk over alt, men det ordnet seg.

  Men så skulle jeg ringe onkel, siden jeg ville vite hvor jeg skulle møte han, men telefonen var av. Jeg fikk litt noia og prøvde å ringe mamma sånn at hun skulle prøve å få tak i han på det andre nr hans, men hennes var også av. Men hun ringte litt etterpå, og jeg fikk senere tak i onkel. Var herlig å se han igjen!

  Vi skulle hente barna og tante hos kusinen til tante (eller noe), men jeg sov i bilen - var så sliten. Ungene gjømte seg i trærne siden de ikke ville bli susset på. Søtinger de altså! Fikk de ned til slutt og kysset masse på de. De har vokset og blitt endel lang håret siden mai kan man si. Synes de har blitt mer verslevoksen også.

  På hjem turen til her jeg skal bo i 4uker (i Horton) sov vi tre i baksetet, Emil, jeg og Anders. Da vi kom hjem var det bare å ta inn kofferten, så dra videre til Connor og co. Minstemann der hadde bursdag for noen dager siden, så vi spise lunch og kake. Herjet litt med ungene og dyrene. Kjempe morsomt å komme tilbake kjenner jeg! Dessuten har det blitt forandringer på gården deres, myye bedre.

  Går kveld begynte ungene og bli mer kosete og jeg måtte sitte atmed de hele tiden. De liker ikke å innse at de er litt kosete av seg, hihi. Måtte lese og legge de ned igår også. Så kose unger dette at man smelter av å se på de!

  Idag;
  Idag våknet jeg av roping og hopping i senga. Det var guttene som husket det jeg sa igår; de skulle komme å vekke meg med engang de våknet. Men da trodde jeg ikke de ville vekke meg 06.19! Uff jaja, jeg ba de ha igjen døra og være litt stille. Våknet litt senere med full baluba igjen. Så jeg ordnet meg og ble med til Connor's. Der var de i full gang med å ordne og vaske. Jeg leket og passet barna (også litt på eslene som dro over alt).

  Har nettopp vært i Wimboorn for å shoppe litt. Var bare innom en kles- butikk, gavebutikk og sminkebutikk. Mye rart å se på. Kjøpe en del da men, hihi. Vært også å hentet senga mi nå nettopp, blir bra dette vell :D

  kopi av sdc10367
  Gårsdagens (reise)outfit..  kopi av sdc10369kopi av sdc10449
  Julie & mamma tar forvell på flyplassen - HAHA!     Julie og Connor

  sdc10405sdc10407
  Ungene så på ett ekkelt dyr om Janie prøvde å mate.

  sdc10412kopi av sdc10411
  Skilpadder er kuule :D

  kopi av sdc10416
  Julie, Jessica and turtles.

  sdc10418sdc10419
  Happy birthday, Cornol.

  kopi av sdc10430

  kopi av sdc10435
  BROOOM BROOOM!

  sdc10440sdc10458
  Emil of hundene..   Hestene jeg skal ri :D

  sdc10467sdc10468

  sdc10473sdc10475
                                Leste bok og koset litt før de la seg

  sdc10484sdc10489
  Vasking på g..           Frosk!

  sdc10490sdc10491
  Jessie hadde funnet noen mus, men de så litt døde ut // Ett av eslene de har på gården til Connor.

  sdc10492sdc10499
  Litt mer av dyrene på gården    //   Emil tar av med å spyle

  sdc10502sdc10504
  TAR AV!

  sdc10516sdc10517
  Senga mi :D         Julie & Emil.

  sdc10526sdc10529
  Kysset guttene med lipgloss, og de likte den faktisk!

  sdc10530sdc10533

  sdc10535sdc10536
  SØT SAKER!

  - JJJ
 • 2
  Nå har jeg dusjent, pakket kofferten (?), håndbagasjen er klar, og jeg har faktisk sovet nesten 2timer. Nå er det 1,5 time igjen før mamma kjører meg til Værnes. En litt dum ting; jeg har med meg mer klær enn jeg skulle. Kofferten er jo nesten full og da vil det si at jeg får til å kjøpe meg mindre klær i England. Neiånei!

  Jeg må vell glatte ut håret og begynne å sminke meg og sånt nå. Kjedelig å vente på at jeg skal dra når jeg egentlig har kunne ha dratt for lenge siden etter min mening. Mamma ligger å sover enda, så håper hun får seg på beina snart. Sitter å filer og lakerer neglene nå, mens katta gnåler om ett eller annet.

  Har faktisk enda ikke fått noen spesielle følelser for turen. Det er jo noe helt annet å reise alene, enn med noen. Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har noen spenninger eller noe, men de kommer vell. Haha, tror det tregs en del sminke over min skjønne blåflekk på haka (under haka mer). Den ser ikke helt deilig ut for å si det sånn.

  Uff, kom på tanken på alle de brae personene jeg sjal reise ifra nå! Kommer ikke til å få sett de på over en måndte. Jeg er så sykt glad i dere folkens, uansett hva faen dere klarer å rote dere oppi mens jeg er bort, men husk å tenke før du gjør noe. Dere betyr så mye for meg! Familien min ikke minst. De kommer vell til å sitte å føge med bloggen kanskje extra godt mens jeg er borte, og om de ikke ser noe nytt innlegg ringer de vell på skype. Ser for meg de ringe konstandt - haha! Glad i dere folkens!

  Å kjære lesere, takk så mye for at dere leser bloggen.
  Kan ikke garantere dere 100% på at der blir mye skriving altså. Siden jeg tvilier på at jeg sitter like mye på dataen der som jeg gjør til vanlig. Dagene blir vell proppa full med aktiviteter og morsomheter hverdag. Og jeg får heller ikke ha pc'n min på om natta. Men egentlig, like greit. Da får jeg kanskje komme i riktig sove rytme igjen. Håper og ser for meg at det blir en kos tur!

  sdc10365
  Koffert, håndbagasje og reiseklærne mine.

  Q:
  Hva skal du resten av ferien?

  - JJJ
 • 0
  I dag har jeg vært på Øra og sakt hade til folk. Har vært litt på tivoliet osv også. Dro i rett tid til Trondheim for å rekke butikkene. Drar jo til flyplassen om 6timer.

  På 30 min kjøpte jeg (eller mamma for meg):

  sdc10354
  +
  veskee
  Måtte bare kjøpe en veske som jeg skal ha på flyet.

  - JJJ
 • 2
  Jippi, nå er det mindre enn 20timer til jeg sitter spendt på Værnes og venter alene på flyet. Gleder meg, eller jeg har egentlig ikke noen tanker om det. Tenker ikke på at det er bare nånn timer igjen liksom. Tar det rolig jeg. Tror jeg må pakke ned min kjære baby nr2 (pcen), siden jeg må pakke til England, så drar jeg på Øra og sier ha det til mine søte, så går turen til Trondheim der jeg skal shoppe det siste og pakke kofferten! Tror ikke jeg sover i natt, orker ikke. Vil heller sitte å snakke med folk på MSN.

  Legger ut bilder ifra går og idag ikveld :-)

  sdc10201
  Halldis, Marthe, Julie og Kim Ronny

  - JJJ
 • 4
  Jepps, det er idag bare to dager igjen til jeg reiser. Det blir artig. Gruer meg litt på flyturen til England da, har jo aldri tatt fly alene før! Men krysser fingra og sier jeg tar det som en utfordring. Tror jeg vil ta det som e liten utfordring også. Blir deilig å se igjen kjente fjes neddi der og få nusse på de (de minste). Må bli shopping, masse shopping. Skal ta med med 4kjoler, og 4 hverdags antrekk, resten skal jeg kjøpe. Skal jo være der i 30dager (1måndte), så det blit gøy å se om kofferten blir stappa full på vei hjem igjen?

  Men nå må jeg kanskje slutte å drømme meg bort. Må jo skynte meg! Glemte at jeg skulle opp, så jeg slo av alarmen tidligere i morgest. Skal hoppe i dusjen nå, så skal jeg ringe på mine søtiser. Vi skal på Øra, det er jo martna og tivoli der! Wehu! Blir en fin dag med mine søte venner og godt å se igjen folk her fra Hemne!

  41363682192947238ab
  Dette er bilde av ett torn like ved der jeg skal bo. Snakket kanskje om å ta bildene til takkekortene der. Tror jeg bare var der engang jeg var liten, siden jeg har liksom ikke orket å gått helt dit tidligere *kremt*.

  dsc04382
  Disse to rakkerungene (forhåpentligvis) venter på meg i England.

  Q:
  Har du vært i England?
  Evt, hvor mange ganger?


  - JJJ
 • 2
  Våknet i morges sånn ca 05. Hadde drømt og fikk ikke sove. Begynte bare å tenke på den personen konstandt. Det som var sykt at det samme hadde skjedd hos den personen. Jeg spiste litt, data og la meg for å sove. Våknet av den stygge mobilen vibrerte som vanlig. Det er så sykt irriterende når man sover. Kom på at det kanskje kunne være mamma, og en av anropene var fra hun. Hun var klar til å dra og ba meg gjøre meg klar.

  Dro til Orkanger og handlet osv. Eller var der i en og en halv time da. Med mamma sin tullekjøring, må se på alt, må handle på alle butikkene, så gikk vell tiden fort. Kjøpte meg kamera til jeg skal til England på søndags morgenen. Sykt stili kamera egentlig. Likte fargen, fresh grønn *glis* Var å handlet andre plasser også.

  Mamma hadde tydeligvis fått i seg ett eller annet så hun var helt sprengt! Lurte meg til å gjøre ting og sto å lekesloss på butikkene osv. Haha, var morsomt. Mindte meg litt om sånn mamma og jeg hadde det før. Mamma sto i kø på ene kassen mens jeg var utenfor å så hanne igjennom "vinduet" på butikken. Der sto vi å gjor grimaser og latet som vi skjøyt hverandre osv. Folk stoppet jo å kiket rart på oss. Mamma har foresten skremt meg flere ganger også.

  Ikveld blir det vell bare kos her hjemme. Marthe kommer vell snart, Ada er på Øra, Renate og Mari er på hytta. Tenker vell vi finner på noe i kveld alle sammen. Tror det skal bli kos iallefall. Tenker på å hive meg på baby nr 1 litt også (crossen). Lenge siden nå, kjære!


  dsc05542
  Dagens shopping;
  Hvite sokker - 5pack,
  2 Umbro sokker - 3pack,
  Grønt Samsung L201 kamera,
  Minnekort ting til kameraet,
  Og forsikring til kameraet i 2år.

  - JJJ
 • 2
  Grunnen til at jeg ikke skriver vg- lista, er vell fordi jeg ikke var der på selve konserten. Haha, for en dag!

  Dagen starten med at jeg våknet halv ti. Jeg ruddet rommet så si ryddig og hoppet i dusjen. Tok senere bussen til byen for å møte folk. Var vell i byen i 12 tiden. Det var rigget opp til vg konsert og endel folk var der! Kjempe kos å være med kjente gamle og mine gode venner. Ble bare mer og mer kjentfolk etter som tiden gikk. Jeg ble utrolig sliten i beina siden jeg gikk med høyherler - gnagsår ja! Satt egentlig å ventet bare på at jeg fikk tak i Ole Peter så vi kunna dra hjem og jeg kunne ta de av meg.

  Fikk tak i han til slutt, så dro han, Einar og jeg hjem til meg og kiket film. Utrolig kos! Eller bortsett ifra da de sloss hele tiden og de klarte å bekke cola over senga osv. Haha, tullinger. Vi dro så til byen igjen. FIkk bare med oss de to siste sangene. Uff, jeg som skulle se på. Menmen, det var mye bedre å se film og ha det kos.

  Var med masse folk. Jeg gikk til noen kjentfolk, var med de til jeg så noen andre kjentfolk. Sånn var det heletiden. Sier det igjen; deilig å se igjen folk fra over alt! Ble med Ole Peter og fler til sentralstasjonen der de snakket med alle jentene se så nesten. Haha - tullinger! Emil og Stian holdt til og med på å miste bussen siden de snakket med alle.

  Jeg var i byen en stund etter det og møtte på folk fra Hemne og snakket masse med de. Kom jo akk hjem fra byen. Utrolig sliten i beina og alt. Føler for å sove. Må opp tidlig i morgen, siden jegskal sitte på til mamma hjem til Hemne. Men en super dag, slev om jeg er sliten.

  dsc05514
  Julie og Elisabeth tok en photoshoot midt på gata.

  dsc05518
  Odin, Marthe, Julie og Robert henger utenfor torget.

  dsc05520dsc05521
  Slossing på g?

  Q:
  Hva har du gjort idag?

  - JJJ
 • 2
  Jippi, i morgen (eller idag) er det vg lista. Blir utrolig kult tror jeg. Vet om masse masse folk som skal dit. Det kommer jo folk fra over alt liksom. Det er meldt sol i hele morgen nesten også, dobbel jippi! Tror jeg skal ha på meg kjolen jeg kjøpte idag. Kanskje jeg tar en del bilder i morgen og legger ut til dere. Mulighet for at jeg kan legge ut bilde av meg og kjolen også. Tiden vil vise. Har lyst til å ta en liten tur på marinen for å møte min søte Marianne også, men vet ikke om det blir tid. Skal i byen kl 12/13, så skal jeg være der til 15tia, så skal en kompis (og kompisen) hans bli med hjem til meg, så skal vi nedover igjen. Vi får se om jeg kommer en liten tur med engang på marinen eller hvordan det blir :-)

  i126754092269556

  Q:
  Vg lista topp 20, noen?

  - JJJ
 • 2
  Våknet litt over kl 15 idag av at min søte Therese ringte. Jeg hadde jo avtalt å møte henne og jeg lå å sov. Så skyntet meg å ordne meg for å rekke bussen til byen. Møtte Mia WM på bussen og Marthe i byen. Marthe og jeg ble enige til slutt om å ta turen til Tiller for å møte Therese. Det var kos å være med jentene. Jeg var stresset siden jeg måtte finne en tunika som jeg kunna ha på meg i morgen på vg lista. Jeg endte opp med en kjole, men hadde ikke penger så da stresset jeg med å finne mamma. Jeg var liv redd for at hun hadde dratt hjem, siden hun var ikke på jobb. Hun tok heller ikke mobilen siden jeg hadde kjeftet litt på henne - ikke smart. Men fant henne og jeg fikk penger. Kjolen var fin, men jeg så litt blubbete i den da..

  Therese drar til Tyrkia i morgen. Men bra at hun er borte når jeg skal bort da. Marthe og jeg tar turen til Hemne på torsdag. Blir kos. Hun skal vell sove hos meg de dagene før jeg drar til England siden hun vil ikke sove i campingvogna som familien har på campingplassen våres. Martnan begynner torsdagen også. Wehu, bruke mer penger *hjerte* Blir godt å komme hjem noen dager får å se igjen mine søte og gode venner.

  Fikk en telefon når jeg sminket meg idag også. Det var mormor, hun synes diktet i forige innlegg var kjempe fint og skrøyt av meg, men jeg måtte si sannheten at jeg fant det på nettet. Hun mente at jeg burde ta ifram boka mi og begynne å skrive dikt igjen. Har skrevet dikt masse før. Brukte det som ett hjelpemiddel for å få ut følelser og alt sånn. Det er faktisk ganske godt. Det jeg fikk høre gikk inn i meg og jeg begynte å tenke på at jeg egentlig der og da skulle slippe alt jeg hadde i armene, si at jeg ikke skulle til byen alikevell og begynne å skrive dikt. Men jeg har hele kvelden på meg nå, så blir vell kanskje litt skriving.

  Skal ha kosekveld med min mor i kveld. Såå lenge siden sist. Skal pleie neglene til hverandre og kanskje se en film eller noe. Faktisk er det litt kos å være med sin mor i blandt og slappe av. Jeg er jo egentlig ikke den typer, men noen gang går det fint. Det er vell det minste man kan gjør for familien sin?!

  Q:
  Skal du på vg lista?
  Liker du å skrive ut om følelser og ting på hjertet?
  Pleier du å finne på noe med familien i blandt?


  - JJJ
 • 4
  Hvem er kjekkest av disse to norske, heite guttene?  a) I sprots drakta..
  kristiankjelling402873a600dsc0045 per ciljan skjelbred
  1. Kristian?                                                 2. Per?  b) Uten spiller trøya...
  kristiankjelling11skjelbredpercilj213729s
  1. Kristian?                                        2. Per?  Q:
  Hvem synes du av a og b?


  - JJJ
 • 5
  Som man nesten alltid gjør, så begynner man først med den gode nyheten:
  Det har seg da sånn at det er mange besøkende her på min blogg, enn for noen dager siden. Jeg skal låve dere det, at det synes jeg er kjempe gøy, morsomt og kos. Det liker jeg nemmelig veldig, veldig godt! Sitter å smiler litt får meg selv når jeg ser at statistikken blir høyere. Fortsett sånn blogglesere!

  Den litt mindre gode nyheten er følgende:
  Det er nesten ingen som kommenterer noe. Dette synes jeg er kjempe dårlig gjort når dere først tar turen innom. Som regel bruker jeg å kommentere tilbake også. Uansett om dere ikke har noe å kommentere kan dere skrive hva dere synes mangler og noe i den duren. Sier ikke at ingen kommenterer, for det er noen som kommenterer endel og det er helt topp!

  Jeg er fullstendig klar over at jeg har endel å jobbe med på bloggen, så dum er jeg da ikke. Skrive mer innlegg, skrive om litt annet enn hva som skjer om dagene, gjøre ting litt mer spennende, sette igang noen konkuranser, og ikke minst skjerpes på skrivingen. Har en del skrive feil - er klar over det. Men jeg er bare sånn at jeg ikke orker å gå igjennom hva jeg skriver, men det skal skjerpes på!

  Når jeg skal skjerpe meg, synes jeg at dere også skal det, så - kommenter!

  - JJJ
 • 1
  Da sitter Anette og jeg ute på dekket på hurtigbåten på vei til Trondheim. Anette skal til farmoren sin og jeg tar turen til min mor. Trådløstnett på båten er ikke så verst det. Båten er full av folk. Faktik kjentfolk også. Solen er på topp og det var 30grader i Stallvika før vi dro. En kos dag som jeg tenker jeg skal bruke tiden min på for å sove. Har ikke akkurat sovet så mye i sommer, så jeg må bare bruke annledningen idag når jeg kommer hjem, siden jeg har ingen planer i dag.

  Det er en helt ukjent mann som sitter ved Anette. Han snakker og spørr oss om alt. Ekkelt! Men det som er litt kult er at det ser ut som at vi ikke trenger å betale. Men han kommer vell å raner oss mår vi minst forventer det. Neida, tullet :-)

  dsc05473
  Litt dårlig nett å legger ut de andre bildene når jeg kommer hjem!

  - JJJ & ATB
 • 1
  Nå sitter jeg på rommet i sofaen til Anette, gnir meg i øynene (som er så vidt åpne) og lurer på hvor er klærne, sokkene mine og alt det? Jeg skulle finne med sokker iste, men det var bare to/tre par der som allerede er brukt! Uff, jeg er en så rotekopp! Jeg har drasset med denne bagen siden 02.07,da jeg har fartet rundt over alt. Det blir jo bare mindre i bagen for hverdag som går. Tror jeg kanskje bør stramme i tøylene mine og begynne å skjerpe meg.

  Jeg roter uansett hvor jeg er, uansett hvilken tid og uansett hva det er! Rommet til Anette så ut som en svinesti, og det var pga en person, nemmelig meg! Det går liksom så fort å rote, men lang tid å rydde. Men når jeg først rydder går det bra. Det er bare motivasjonen, eller det skritte der jeg virkelig må ta tak i det. Når Anette var til meg 19.-21.06, så hadde aldri rommet mitt vært så ille. Jeg sa ifra til folk før de kom inn at det ikke så ut. Folk svarte at de hadde sett det rotete maange ganger, men ikke så jævlig som det var etter den helga. Det tok faktisk litt over ei uke før jeg giddet å gjøre noe med det - æsj!

  Savner at mamma ryddet og vasket rommet mitt jeg! Men hallo, det går jo ikke lengre. Jeg er såppas stor at jeg må klare såndre små ting selv. Siden hva om jeg faktisk fikk hjelp med såndre ting, åsså har det gått ett år og jeg flytter for meg selv en plass i England, laaangt unna mor. Neineinei! Men uansett er det litt bra at jeg får sånn noia om noen rydder/pakker (ect) for meg, siden da må jeg jo gjøre det selv.

  Jeg har tenkt litt og tror det at jeg skal begynne å skjærpe meg allerede til når jeg drar til England. Ha litt kontroll på klærne, sminken, ting og tang som er mitt og sånt. Så kanskje etter det jeg begynner å prøve å ha kontroll på rommet mitt hjemme i Hemne. Haha, føler meg som en liten unge som ikke vet hva å rydde er, men jeg er bare så utrolig slåv på sånt. Det er kjempe flaut og ikke noe gøy!

  Men må se om jeg rekker å sminke meg litt. Blir kjørt til Brekstad om 30min for at vi skal ta båten. Skal se om jeg legger ut ett innlegg på båten eller noe. Blogges :*

  dsc03177
  Rampete jenter!  Bildet er tatt i vinter.
 • 1
  Anette og jeg så nettopp filmen The house bunny. Vi tenkte at vi kunne like godt sette på den andre filmen vi hadde leid også; Slumdog millionaire. Men så hadde det seg sånn at jeg skulle hente pcn min for å svare på ei meld og Anette tok også med sin. Vi satte på filmen, men har egentlig noen av oss fått med oss en shit? Nei, siden vi har sittet på hver vår data og vært usosiale. Haha! Uansett, filmen er helt rar, skjønner ikke noe av den. Prøvde nemmelig å få med meg starten, men det var for mye tull synes jeg. Vi skal opp tidlig i morgen før vi tar båten til Trondheim å se filmen.

  Fant ut at jeg kanskje kunne ta meg tid til å slette noen "venner" på nettby, siden når man har 500venner, så slettes det en og en for hver ny venn du godtar. Sletter folk jeg ikke har bruk for osv. Men orker ikke å ta alle nå, så tar de yngste folka nå. Kanskje jeg gidder å ta meg tid til å bytte header etterpå også. Det er jo så mye styr når jeg skal bytte header, siden da må jeg legge inn ALLE html - kodene på nytt! Vi får se hvor mye energi jeg orker å bruke i natt.

  i126272860985926

  Q:
  Har du sett filmen Slumdog Millionaire?
  Hva synes du om den?

  - JJJ


 • 1
  ~ Om meg
  1. Navn: Julie.
  2. Mellom navn: Umulige?
  3: Etternavn: Jakobsen Johansen.
  4: Bursdag: 12.06.94.
  5: Høyde: 165cm.

  ~ Mest
  6. Brukte ordet ditt: oh my fucking gad/ jadaa.
  7. Oppringte nr på tlf din: sikkert noen jeg har ringt mye..?
  8. Verdifulle ting du har mistet: gullring med diamant sikkert?
  9. Spilte sang(er) den siste uka: Noen av sangene til Taylor Swift, vet ikke..

  ~ Hvem
  10. Snakker du med når du bare MÅ si noe til noen: Anette, Therese og mamma? Det varierer.
  11. Er du forelsket i: forelsket og forelsket..
  12. Hater du: hater ingen sånn skikkelig.
  13. Kjenner deg BEST av alle vennene dine: Therese og Anette tipper jeg.

  ~ Favoritt
  14. Film: Dunkey Punch?
  15. Sang: noen av sangene til Taylor Swift.
  16. Artist/Gruppe: TAYLOR SWIFT atm.
  17. Tv program: Paradise Hotel?
  18. Frukt/ grønnsaker: Jordbær, honnigmelon og annanas.

  ~ Ja eller nei
  19. Har du noen gang strippet for naboen din: kanskje med ett uhell....
  20. Har du kranglet med en god venn: har nokk det..
  21. Har du stjålet kjæresten til en venn: nei, ikke på den måten jeg så det på.
  22: Har du vært hos psykolog: ja, mange!
  23. Har du grått noe de siste ukene: nesten.
  24. Har du spist sjokolade den siste uka: tok en ifra Anette iste =o
  25. Har du noen gang blitt såret: hell yeah!
  26. Har du vært innlagt på sykehus: nash, på en måte.
  27. Har du vært/er du selvskader: har vell vært, men er vell litt voldelig med meg selv i blandt.
  28. Har du grått foran din beste venn: jupp.
  29. Har du piercing: ja.
  30. Har du tattovering: kunne ha fått, men ville ikke ha.

  ~ Den siste
  31. Melding: Tormod.
  32. Motatte anrop: Ole Peter.
  33. Utgående anrop: Ole Peter?
  34. Ubesvarte anrop: skjult id.
  35. Klemmen: husker jeg ikke så mye ifra igår, så vi sier Anette.
  36. Du hadde en seiøst samtale med: Anette eller Kent Roger?
  37. Kommentar på filer: kawasaki14.
  38. Kommentar i dagbok: knertt1.
  39. Festen: Brekstad til Andreas igår.

  ~ Fremtiden
  40. Vil bli: vet ikke, men kjent. HAHA!
  41. Barn: kanskjee.
  42. Hvor mange: 1-3.
  43. Bo: England sikkert.

  ~ Helt ærlig
  44. Hvilket humør er du i akkurat nå: sliten, vondt i kroppen.
  45. Personen du vil være med akkurat nå: Ole Peter!

  jjj
 • 3
  madonnas380x540619284agallerymainbritneyspearsnassauconcert3

  Jeg tror jeg ville ha satt min finger på Britney. Britney er hun jeg kjenner til mest og har hvert stor fan av siden jeg var liten. Madonna derrimot synes jeg har litt spesiell musikk og jeg vet ikke om jeg liker henne så godt heller. Så selv om alt drittet Britney Spears har gjort, så mener jeg at hun kommer seg på bena og klarer seg bra etter alt som raknet for henne.

  Q:
  Hvilken av disse frekke damene, Madonna eller Britney?


  - JJJ

 • 5
  Skjønner ikke, men jeg kjenner på meg at jeg har så lyst på en kjæreste. En som alltid er der for meg, oppmuntrer meg, passer på meg, stoler på meg, som er ærlig og trofrast! Men jeg har litt vanskeligheter med å finne den "rette" og i det heletatt forelske meg nå for tiden. Det har vell kanskje vært sånn en stund. Men de siste forholdene har jeg klart å forelsket meg tilslutt, men nå er alt borte. Urettferdig! Jeg vil være forelsket og sveve på en sky av glede sammen med en kjæreste!

  i120065813305163

  Jeg har vell kanskje funnet ut hvorfor jeg ikke blir forelsket lengre (eller at det tar så lang tid før jeg blir forelsket). Tror det er fordi jeg har blitt såret så mange ganger, playet og sånt. Er drit leie av gutter (også jenter) som bare er ut etter en ting. Skjønner ikke hva de tenker med. Jeg ville aldri ha gjort noe sånt, siden jeg vet hvordan det er for den som blir utnyttet. Det som er det verste er at den som blir utnyttet kanskje hadde/har følelser for den personen, åsså gir han/hun (som playet) faen i den personen som ble utnyttet. Det er så utrolig sykt teit. Skjønner ikke at folk får dårlig samvittighet av dette..

  Hvorfor kan ikke folk finne seg en kjæreste eller noe i stedefor å utnytte og bruke folk? Synes det er nokk voldtaking i verden jeg. Kan ikke noen bare skjønne litt og ta seg sammen. Folk som gjør dette har ødelagt meg. Jeg har grått, vært sint oosv for ingenting for de er ikke noe i mine øyne. De er ikke værd en jævla tåre. Hvorfor skrike for noen tapere som ikka har noe annet å gjøre enn å såre, playe og  bruke folk. Hva om alle hadde hatt en god og trofast kjæreste. Da mener jeg at BEGGE skal være trofast. Da skjer ikke noe av dette. Da er det ingen som blir såret, ingen som blir lei seg, ingen som bruker krefter på dette.

  Fikk bare lyst til å dele dette med dere. Kanskje det vekker noen hjerneceller også..

  fuckit

  Q:
  Hva synes du om dette?

  - JJJ
 • 1
  Er det bare meg eller er statistikken helt på jordet? Sist jeg kiket på den var det over 400 som hadde vært på den, nå står det 160 elns. Skjønner ikke noe jeg. Har skjedd mye i de siste timene, så jeg tror jeg begynner å bli gal.
  Skal opp tidlig i morgen til Fosen også. Tar turen til råkvågen ei natt hos oldemor. Har hørt i fra Marianne at hun har veldig gode markjordbær! Kanskje om det blir fin vær om det blir noe bading også. Vil møte min kjære Lene og ha det kos med henne!

  Q:
  Har/er staistikken fucked til deg?


  - JJJ
 • 6
  Snakket akkurat litt med mormor og hun sa at jeg burde trenge sånn rette/skrivekontroll. Liksom som retter alt jeg skriver på nettet osv. Jeg er jo ikke flink til å skrive rett. Er vell for jeg prøver å kjappe meg og for at jeg gir egentlig faen. Men om man skal ha en bra blogg, bør det være lite feil. Mormor mener jeg trenger det og jeg satt å tenkte på det i natt at jeg må skjerpe meg!

  Så er det noen som kan dette hadde det vært fint om noen hadde lagt igjen en kommentar og forklart det til meg?! Bruker Mozilla Firefox om det skulle hjelpe dere litt (har også Internet Explorer). Vær så snill å hjelp meg!

  abc

  - JJJ
 • 2
  Nå er jeg utrolig redd og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Skjemmes gjør jeg også - noe så utrolig flaut! Jeg satt på datanen inatt, og tiden gikk fort uten jeg tenkte over det. Satt der og snakkest med folket. Fant ut at siden jeg hadde bra selskap på msn kunne jeg vell leve over ei natt uten søvn. Og jeg var lys våken heletiden. Vi hadde på web til hverandre og snakket om alt mulig. Men så i 10tiden skulle jeg late som jeg sov, eller skulle legge meg til så jeg lå godt. Åsså våknet jeg nå! Håper ikke en sjel har tatt bilde eller sett på når jeg sov. Lurer faen meg på hvordan det så ut også, siden sånn jeg ser ut nå er ikke bra! Håret rett til værst (siden jeg lekte troll på cam i natt. Tok masse hårprodukter i håret osv), ikke sminke og får så vindt opp øynene! Utrolig dårlig kjenner jeg meg nå. Skal hoppe i dusjen og spise litt å se om det hjelper en dråpe.

  snapshot29
  Dette var i natt. Du kan gjette hvordan håret mitt ser ut nå etter dette!

  Q:
  Har du sovet godt i natt?

  - JJJ
 • 1
  Har akkurat vær hos Robert og sett film. Vi så filmen "Road trip". Den var egntlig litt bra komedie. Men på slutten finner man egentlig var det null vits. For det de skul hente var ikke sånn de trodde det skulle være, så alt er bare en latter egentlig. Før det var vi på Utleiraskolen og skatet + litt fotball spilling. Jeg kiket bare på, men endte opp på skateboardet til Robert. HAHAH! Sterke sener på de siste bildene btw!

  Var en liten tur til Marthe idag også. Følgte henne hjem. Hun hadde glemt nøkklene sine til moren så hun måtte bryte seg inn i sitt egent hus. Gjett om jeg lo da?! Da jeg var til Marthe ringte Kristoffer Jakobsen. Fysøren det er leng siden jeg har sett han eller snakket med han, det var utrolig kos at han ringte.

  Tok endel bilder idag som jeg låfte folket å legge ut, spesielt av skatingen. Kos dag egntlig selv om jeg våknet 6 ganger mellom 11-14idag pga mobilen til Marthe. Snakket leng med henne inatt så sovnet ikk før 04 eller noe. Dvs at mormor fikk bare sove 2timer inatt stakkar - Unskyld så mye mormor! Skulle jo også skrive tekst idag, men ingen orket å sette seg ned å begynne, så vi satt i sofaen og spilte ps3 - ikke bra! Håper at det kanskje blir litt skriving etter Robert er ferdig på jobb da.

  dsc05376dsc05377
  Nydelig Marthe ;*

  dsc05378dsc05380

  dsc05383

  dsc05385

  dsc05391

  dsc05394

  dsc05397

  dsc05402

  dsc05424

  dsc05430

  dsc05433

  dsc05435mongo

  Q:
  Har du noen gang måtte "bryte" deg inn i ditt eget hus før?
  Skater du eller har du noen gang prøvet det?

  - JJJ
 • 0
  Endelig er jeg i Trondheim og jeg skal ikke på timeskjøring på ca 10dager. Dvs at jeg skal være igjen i Trondheim fram til 15.juli. Blir sikkert vg konsert på meg den 15 da, vi får se. Skal ligge på Risvollan fram til fredag værtfall, så får vi se hvordan resten av dagae blir. Om jeg ikke blir lengre i Trondheim enn fram til 15, vil det si at jeg skal på øramartnan. Det blir sikkert kos!

  Må bare fortelle noe som var litt flaut for Thea igår, hihi. Vi skulla bade etter sist innlegg. Vi orket ikke å ha på oss blaut bikini, så vi tok bare å badet i undertøy (bh+string). Vi prøvde å gå der ingen andre så og sånt. Men Thea var så nøye på hvor vi skulle bade. Vi endte da opp ved ei brygge. Vi måtte gå fordi masse folk for å kom dit. Jeg gikk utti med engang og treige Thea som vanlig kom litt senere utti. Jeg snudde meg senere for å se om hun hadde komme seg uti i det hele tatt. Og da så jeg alle de folkene som kiket på rompa til Thea og Thea viste ikke at det var fult av folk over henne. Julie: "Thea, snu dæ!" Thea snudde seg og da ble hun så flau at hun ikke viste hvor hun skulle gjør av seg. Hun ble helt hysterisk. Alle folkene som satt der begynte å le. De lo lenge. Det var gamle damer, yngre damer, jenter, gutter, menn og eldre menn som satt der. Jeg fikk latter krampe og fikk masse vann i munnen siden jeg ikke klare å konsentere meg med svømminga. Stakkar Thea x)

  Bilturen ble rundt 5timer pluss noen stopper på bensinstasjoner der vi kjøpte is og ting. Vi stoppet på Dovre å spiste på en resturang. God mat! Thea og jag bestilte noe som het "kylling digg" og det var digg også! Ungene var litt sutrete idag også, men det ble verre hvor nermere hjem vi kom. Malin og jeg klarte ikke å holde fred og som vanlig fikk jeg kjeft for ikke noe.

  Legger ut noen bilder ifra igår (campingen som vi var på) og noen ifra idag :-)

  dsc05319
  Den første stranda til Thea og meg. HAHA

  dsc05321
  Thea nybadet og nyflekkaræv.

  dsc05324
  Nes camping ved Hamar.

  dsc05326
  God morgen Thea.

  dsc05335dsc05330
  Jag likar godis.

  dsc05338
  Hello Kitty vifter <33333

  dsc05345dsc05346
  På resturangen på Dovre.                               Den søte mannen :D

  Nå drar jeg til Risvollan, blogges :)

  - JJJ
 • 1
  Vi dro til Sverige i går og handlet masse masse godteri, cider osv. De har en utrolig deilig cider der faktisk, skogsbær. Love it! Kjøpte vell meg litt over 1kg godis og noe små ting. Brukte lengre tid enn det vi hadde berengnet og butikkene stenkte veldig fort. Vi måtte kjøre ett stykke for å komme på en resturang eller en spise plass siden alle de andre var stengt. Så vi endte opp på MC Donalds. Fy flate det var 3 døds kjekke gutter der : o

  Da vi kom fram til campingen kom vi på at porten stengte 23.00 og vi kom dit 23.45 eller noe. Så vi måtte parkere bilen utenfor og gå med alle posene til hytta. Vi spiste potetgull og begynte å små pakke litt. Da jeg skulle på dataen og skrive inn blogg.no på internetten kom det opp feil melding. Jeg ble sint og lurte på hva faen hadde skjedd med dataen min?! Men kom på at bilen sto jo ikke utenfor hytta og vi hadde bare sigarett- tenner ledining til nettet. Jeg ble drit sur!

  Thea og jeg fant ut at vi skulle dra på stranda får å se på lynet som lyste opp hele den mørke natten. Vi skiftet til litt varmere klær og tok med oss potetgull og cider. Seriøst, jeg ambefaler skogsbær cider. Fyfaen så godt! Det var en gjeng med folk der som snakket litt osv, men vi bare hermet etter de med oslo- dialekt. Blir litt lei av det etter en stund egentlig. Spesielt såndre fjortis jenter som snakker oslodialekt + masse LIZZM, ASS, ASSÅ og ASSA. Haha.

  Da vi la oss igår orket jeg ikke å låse utterdøra på rommet til Thea og meg, så når vi våknet var den åpen. Jeg var ganske sikker på at noen andre i familien hadde åpnet døra. Tenket liksom ikke nå mer over det. Men senere spurte jeg de, De hadde ikke gjort det og det Ekkleste av alt var at Torgeir hørte noen gå på rommet etter Thea og jeg hadde sovnet.Spekulerer litt enda på det.

  Vi pakket resten av tingene og dro til Tusenfryd. Det var varmt der i forhold til Nes idag altså. Tror det var litt dårlig vær i Nes etter lynet og styggværet i går. Det var kanskje litt mer folk på Tusenfryd idag og jeg skal låve det at det var flere kjekkinger der idag! Hørte faktisk noen trøndere der også idag, iforhold til igår. Tok Skycoaster'n sammen med Thea - FYFAEN så rå! Den er seriøst værd 195kr skal jeg låve deg! Det som var ekkelt var da jeg trakk i snora og vi datt rett ned. Trodde noen øyeblikk at det var mitt farvell, at vi ble skvist i bakken i tusen biter.Bader også idag, men det var litt lite muligheter osv.

  Nå har vi kommet til en annen camping som hete Nes camping. Hvor syykt er ikke det da? Men denne campingen ligger like ved Hamar eller noe. Vi fik valget om å bli her ei natt til eller om å kjøre hjem. Men jeg synes det blirbest om vi får roet oss ned litt og slappe av. Skal sikkert dra ned til vannet som ligger her for å kjøle oss ned litt. Er faktisk ganske fin vannkant! Legger ut noen bilder av campingen her i neste innlegg som jeg håper på blir lagt ut i kveld.

  dsc05284dsc05285
  GOTTEBITEN I SVERIGE <3

  dsc05293dsc05294
  Rommet til Thea og meg. Jeg lå i den røde btw.

  dsc05295dsc05296
  Rommet til familien.

  dsc05297dsc05299
  Stue + kjøkken.

  dsc05302dsc05303
  HYTTA <3                                                              Helt til venstre ser dere døra til Thea og meg :D

  dsc05304
  Anja +  Julie på Tusenfryd.

  dsc05305
  Malin, Thea og Anja :D

  dsc05307
  SKYCOUSTER <3333333333333

  dsc05308
  Thea og Julie :D

  dsc05310
  Fuuuun!

  dsc05314

  Skal bade nå, blogges : )


  - JJJ
 • 1
  Våknet kl 10.56 av varmen som prøvde å kvele oss der vi lå. Jeg spratt opp og smelte opp døra for å overleve! Vi fant ut at om vi ikke skulle koke oss røde i varmen måtte vi hoppe til sjøss. Det var faen meg deilig. Over 23grader i sjøen er faen ikke noe å klage over! Forfriskende var det å avslappe seg i passe tempratur i sjøen. Vi gikk i dusjen senere.

  Vi fant ut at vi måtte få litt farge så vi gikk ned ved stranda og solet oss kanskje en time eller to. Men det ble litt varmt siden den var bar elitt vind, så vi tok fram bikinien og hoppet i sjøen igjen. Deili atter en gang. Mamma og de andre hadde kjøpt sånn flyte ting. En delfin og ei øy med en palme. Thea og jeg kapret øya til slutt, men hadde en stor diskutasjon med Malin og Irian. Vi lå å fløyt på den mens vi solet oss. Men Thea fikk litt panikk i blandt så vi holdt ikke så lenge på med den, kanskje en time eller noe.

  Det er kjekt å ha en kiosk på stranda! Vi har kjøpt masse masse is. Og de har faktisk en is som heter "snake bite", den smaker pære. Den minner meg om lollipoppen i pære faktisk, nydelig! Kom akk opp fra stranda nå, solet oss igjen. Skal ordne oss og spise så tar vi turen til Sverige på shopping. Bare 45min kjøring, ikke værst det vell? HÆRLIG!

  dsc05256

  dsc05257
  Det røde på ene siden der er kiosken :-D

  dsc05262


  dsc05268


  dsc05270
  Anja og Malin.

  dsc05275dsc05276dsc05279
  Snake bite is <3

  dsc05282
  Litt brun da ;- b

  hpim0683

  hpim0684
  HOHO!

  Blogger, tar turen til Sweeden no :-)

  - JJJ • 0
  Nå er vi i Minnesund. Fant en kiwi, jeg elsker kiwi! Kiwi er så utrolig bra. Men Thea blir gal siden vi finner ikke en do på noen av butikkene eller resturangene så kanskje det blir minnestund for Thea? Håper ikke det. Må vell skynte oss før noe sånt skjer. Torgeir er sliten så derfor er vi her utenfor Jafs!, mens Torgeir sover i bilen.

  snapshot23
  JAFS!

  snapshot24snapshot25
  NICCCCCCCCCCCEEE!

  snapshot20
  Julie og Anja sitter i bilen spent på Tusenfryd :- D

  - JJJ
 • 1
  Jepps, da har vi kommet hjem fra Stamnesdalen igjen. Var med Christian, Halvard og Adrian. Satt bare inn og snakket. Vi endte opp med dyrelotto får å ha noe å gjøre. Jeg vant førstegangen, Christian de to andre rundne. Anette tapte alle gangene stakkar :p Jeg liker ikke brett spill egentlig, men det var jo bare kødd, så dte gikk bra.
  Vi var litt ut osv og Christian og Halvard som var brannvakter giddet ikke å gå "ruta" si engang. De giddet ikke noe, haha! Menmen, fun. Vi laget oss pizza, så nå ligger vi i senga klar for morgendagen i Stamnesdalen. Håper på å treffe enda flere kjentfolk og kanskje bli kjent med nye? :-)

  dsc05002
  Christian & Anette - dette var like før første omgangen da jeg vant! Hihi.

  Q:
  Liker du å spille brett spill?

  - JJJ

 • 0
  Vil bare skrive ett lite innlegg om bursdagsbarnet som også er en sykt god venn av meg. Inge er kjempe snill, men kan være litt klåfingret i blandt. Men hvem av guttene her i verden er ikke det? Uansett, som jeg sier til alle Inge kan ikke noe for det. Han er bare sånn. Inge er enn venn du kan stole på og har det alltid morsom med. Finner stadigvekk på noe kødd vi to. Idag kjøre vi hverandre på en båre ting rundt i skolen. Det var fun. Legger kanskje ut videoen når jeg engang får det til.

  img001img0418
  Alltid vært like kjekk Inge, eller hva? :*
  Glad i deg vennen og håper du får en fabelaktiv dag :-)

  - Julie Jakobsen *kremt*
 • 0
  Idag på skolen har vi bare levert bøker, slappet av, hatt mot på besøk, sett fotballkamper og fått tilbake tentamene. Herregud sier jeg bare. For noe dårlige resultat jeg fikk. Matte prøven var verste jeg har fått på en tentamen. Jævla 3er! Men altså nesten alle i klassen fikk 2 da. Menmen. Engelsken gikk dårlig også; 3-4. Norsken kunne jeg ha gjort bedre enn 4-5 synes
  jeg. Utrolig missfornøyd med resultatene. Men det sier bare en ting det. Jeg må gi enda litt til på tentamene neste år!
  På slutten av dagen hadde tiende kamper mot lærerne. Det ble ganske så kjedelig så jeg og noen til gikk ut.

   eksamen
  Linda, Gaute og jeg har en plan. Men den kan jeg ikke fortelle om før senere i natt. Haha! Siden vi har denne planen la jeg meg til å sove med engang jeg kom hjem og sov til kl 19. Jeg voknet ett par ganger pga mobilen som vanlig. Men jeg sto ikke opp før en kompis ringte og spurte om jeg skulle kommer til han. Jeg kom meg ikke til Øra, så han kom heller til meg. Kiket litt tv og slappet av.

  Nå venter jeg bare til at klokka skal gå litt fortere for nå er jeg litt rastløs og klar til å gjøre planen. Gaute ringer vell om en times tid sååe. Tror og håper det blir morsomt og artig :D

  Hva har du fått på tentamen eventuelt eksamen?

  - JJJ
 • 1
  Fy sola hvor koselig det var. Hadde det kjempe gøy. Var på Heimsvannet kanskje kl 20 og kom hjem for ikke så lenge siden. Tente bål, grillet, Gaute badet, ventet på Linda som aldri kom osvosv.
  Har en del bilder; (Nei, jeg har ikke giddet å pyntet megg eller sminket meg bare for denne turen! STERKESENER!)

  dsc04867dsc04873
  Det er så nydelig strand der at det er syykt!                       Vi er vedensmestere til å lage bål.

  dsc04871dsc04877
  Haha, se hvor barsk vi er.                                                 Hohoj.

  dsc04885dsc04910
  HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHA

  dsc04905dsc04913
  Regnbue :*                                                                       Gaute tok seg en dukkert.

  dsc04902

  - JJJ
 • 0
  Jessda, dette går da bra. Er så si ferdig med hele 1.etasjen. Skal gå over litt bare med sånn vasketing. Men jeg finner ikke støvsugeren som skal være oppe. Jeg må skynte meg å ta en leteaksjon og gjøre ferdig dette. Gaute henter meg om en times tid, da vi skal på Heimsvannet og grille. Det ble alikevell, så snill som Gaute er. Jaja, får se om jeg tar noen bilder for å legge ut i kveld :-) blogges!

  dsc04668
  Bildet er tatt for noen helger tilbake når jeg var med familien på fest og kos.

  - JJJ
 • 2
  Gjett da.. SIden sist innlegg sovnet jeg. Tror det kanskje kan være fordi jeg sov 2timer i natt, vært på lang tur, sol, brukt mye energi og mye som har skjedd.. Herregud, jeg som skulle gjøre så mye. Våknet av en koselig meling fra Gaute om grilling ved Heimsvannet. Men jeg kan da ikke siden jeg skulle ha vært ferdig med rydding, vaskingen osv. Uansett er jeg fryktelig sliten. Får ikke opp øynene mine engang. Hvordan skal dette gå uten at jeg sovner? Middagen gikk rett i hel**** også. Lurer på om noen har i det heletatt laget. Eller nei, stemmer. Ungene er ikke hjemme så det er bare meg og stefaren hjem i kveld. Jaja, like så greit det da.
  Nei, jeg får vell sette ting på gang her og slenge meg rundt. Får vell ikke tid i morgen, for da skal jeg sikkert på Øra, klubben osv. også på torsdag kan det jo hende at min søte prinsesse Anette kommer, så.. Jaja, ønsk meg lykke til!?

  - JJJ
 • 1
  Jepp, jeg var med å gikk til Vindalsvannet. Eller kom iallefall ett stykke. Var egentlig ikke helt motivert til å gå eller noe. Fikk valget og kanonballturnering eller å gå. Jeg hadde egentlig lyst bare å ligge hjem i senga, men jeg ble med. Vi hadde endel pauser, det er sant. Gikk med Kristine S, Linda, Christian S, Therese, Kristel og noen til. Noen vi møtte på ble også med å gå med oss. Det var litt gøy egentlig, serlig når jeg og Gaute hadde kjøpt 1,5l cola hver som vi skulla ha. Jeg liker egentlig ikke brus, og jeg ble litt hyper. Sang og danset hele veien på tur opp. Etter hvert møtte vi på masse folk og lærere som gikk i fra toppen. Så vi ventet på de, så vi kunne slippe å gå helt fram. De krysset oss av og vi kunne gå tilbake til skolen. Faktisk så hadde vi bare en stopp på vei hjem siden slitene Therese var som sakt utrolig sliten. Haha.

  Inge og jeg hivde i oss ei brødskive og dro på Øra på Sun Maker for å ta sol. Hadde brukt en del penger i morgest, så hadde bare penger til 14,5 min. Skal vell ta sol på torsdag eller fredag også, får ta litt lengre da.
  Så måtte vi skynte oss til de siste semi og fimale kampene. Jeg og Linn- Therese hadde dusker og ropte og heide på klassen våres. Haha, jeg skjemtes så ille!

  Nå har jeg kommet hjem etter en plagsom buss tur hjem fra skolen. Gaute og Linda gjore alt for at jeg skulle bli sur. Menmen, jeg har ett ganske gedigent temperamang og når de liker å kødde med det, er det synd for dem tilslutt.
  Nå skal jeg se i boken min om hva som frister å lage til middag. Har ikke peiling på hva jeg vil, så får vell bare lese og se på bilder på hva som faller i smak.

  Idag blir bare en slask og aktiv dag hjemme. Blir vell rydding, støvsuging og vasking på meg. Får jo besøk i helgen. Etter jeg er ferdig med det, vurderer jeg og finne på noe med Gaute. Kanskje tv eller flim eller noe, får se. Slenger med noen bilder fra dagen så langt:

  dsc04856
  Drikke må man jo ha på den lange ferden..

  dsc04857
  Gaute, Christian, Kristine, Linda og Kristel. Pause nr..?

  dsc04860
  Kristel koser seg med kondom og Therese har lyst på en pause.

  dsc04864
  Paraply og lue når det er sommer skal jo bare mangle da. Jeg og Håkon Mangus føler oss tøffe.

  dsc04865
  Kristel i farta :*

  dsc04866
  Sun Maker & Inge = <3

  Q: Hva har du gjort idag?

  - JJJ
 • 2
  Jessda, som det var forventet var dette bare tull i fra mitt hode. Innleggene hadde bare lagret seg en exstra gang. Men alt dette sier jo at jeg er nybegynner i dette med blogg og blogging. Jeg har hatt denne bloggen i 2uker nå, såå.. Men okei, selv om dette ble ett lite og rart innlegg så derfor avslutter jeg her og sier; god natt kjære blogglesere :*

  - JJJ
 • 0
  Tro det eller ei har jeg klusset med noe, så de yo øverste innleggene på bloggen min nå (utenom denne) er eldre enn hva det som står der, "aplaus til meg!" Jeg skal prøve å finne en løsning etter hvert. Men jeg har lyst å finne senga også. Tiden går jo så kjapt når man sitter å blogger eller leser blogger. Jeg blir så sint av dette jeg klarte... Sorry om det er mye rot her og rart design, men jeg skal gjør mitt beste å ordne opp i dette rotet.
  Håper også det blir flere og flere lesere. Det ser i allefall sånn ut på statestikk måleren. Men dagene varierer da, men sånn er det bare. Nei, jeg får prøve litt til, så går jeg å legger meg. Skal jo opp om 3timer..

  - JJJ
 • 0
  Stefaren min og moren hans snakket sammen om jeg ikke jogget lengre. Det stemte jo det de snakket om så jeg tenkte jeg skulle gjøre noe med det. Jeg hadde ingen andre planer enn å dusje alikevell, så jeg skiftet til shorts og siglett. Min søster på 5år ville også være med. Da vi hadde jogget kanskje 50meter snudde hun seg og sa; "sjå kårr langt vi har spronge da!", jeg trodde jeg skulle dø av latter, men jeg la være å si at vi ikke hadde jogget langt i fra halvparten. Hun gikk opp de lange bakkene så jeg måtte stå på toppen og vente. Hun spurte en del om vi kunne stoppe og ta en pause. Jeg sa at hun kunne heller gå etter meg. Det gikk ganske bra. Tok en liten video av henne, men den er fucka på dataen, så legger den kanskje inn senere. Har noen bilder da. Haha, jeg spyttet en gang, så måtte jo hun sefølgelig gjøre det samme. Jeg lo og lo. Anja fikk også ganske fort i starten sting så jeg viste henne at man kunna ta tomlene i handa og klemme. For det virker faktisk etter ei stund. Så etter ei stund sa hun; "æ e så svettj på tommelan min æ!". Haha, hun er så søt.

  dsc04848
  Heia, heia, heia!

  dsc04853
  Søta begynner å bli litt sliten?

  Da vi kom tilbake var hun litt stolt. Det hadde hun all grunn til! Utrolig flink til å være 5år. Hun tok badet først og badet seg, så måtte jeg vente til etter hun og Irian var ferdi. Elsker å dusje. Nå sitter jeg og små gløtter på Snåsamannen. Haha, noe som var ett tema på festen på lørdag.

  Q: Tror du på Snåsamannen?

  - JJJ
 • 1
  Da har jeg akkurat våknet. Utrolig deili, for da er det bare noen timer til jeg skal legge meg igjen. Wee, men i morgen er det skole så da må jeg opp kl 06 for å ordne meg til bussen. Jeg tror jeg bare må skynte meg for å få ut mest mulig av dagen. Skal kle på meg, så skal jeg spise, dra ut kanskje til Linda, så skal jeg dusje og legge meg (i think), vi får se. Er egentlig utroolig trøtt.
  Mange sier og mener at jeg sover ganske ofte. Men det kan ikke stemme. Jeg sover nesten aldri, men det som er det er det at når jeg først sover, da s-o-v-e-r jeg! Jeg sover nesten ikke om netterne, i såfall må jeg være utrolig sliten. Som oftest sovner jeg om morgenen, buss/bil turer (siden det er så utrolig gørr kjedelig!), eller når jeg er 100% utslitt.. Familie og venner sier at jeg er en festløve, fordi jeg elsker å farte, ha det gøy og sover når jeg har tid.
  Men nokk om det, snakkes :*
  pusur sover
  This day is meant for sleeping only! (sto det under dette bildet)

  Tenkte egentlig å lete etter ett bilde av meg når jeg sov 5min på ett lan men jeg hadde det ikke på pcen her. Det ligger vell på den krasjae pcn :-b Tok derfor dette søte bilde av pusekatten Pusur.

  Q: Liker du å sove? Sover du ofte?

  - JJJ
 • 1
  Jeg holder på å kjeder meg i hjel her jeg sitter i senga. Selv om jeg har folk å snakke med på msn er dette kjedelig! Regnet øser forensten ned også nå. Er inn på MyHritage og prøver forskellig. Haha, fant ett gammelt bilde av meg inn på der. Kan legge det ut under. Det var sikkert i den tiden jeg var sammen med Roger. Siden det sto sånn som dette under bildet: julie Linn Bangsund (johansen) elns :-b hahha

  00000154165412da53a4mfoxmj27
  Snakker vi gammelt? xD

  Tenkte å legge ut bilder hvor jeg ligner liksom på kendiser, men nå faller øynene mine sammen. Så legger de ut når jeg våkner i morgen. Natta!

  - JJJ
 • 0
  Nå har det vært utrolig dårlig vær lenge. Regn, tornden, lyn ov mørk mørk himmel. Hvor ble det av sola som skinte hele dagen da? Er det ikke sommer? Da skal det jo være sol og varmt! Tror gud har kjærlighets sorg eller så er han kjempe sint eller noe. Okei, nå begynner jeg å bli litt useriøs her. Jeg kjeder meg så utrolig mye her jeg sitter. Har ikke en dritt å gjør i morgen heller siden vi har fri. Jeg vil ha sol så jeg kan sole meg og eventuelt bade... =(
  Hvor blir det av sola og når kommer du tilbake? JEG TRENGER DEG!

  i126462847276496

  Q: Hvordan er været der du bor fortiden?

  - JJJ
 • 1
  Jeg våknet plutselig i dag av at jeg tydeligvis har revet ned gardinene og fikk stanga i hodet. Det var vondt og jeg var utrolig sur for at lyset som kom inn i rommet vekket meg. Jeg dro meg litt i senga, men kom på at jeg måtte skynte meg å hive meg i dusjen og ta en utrolig god hårkur. Det er så sykt godt!
  Jeg skyntet meg å hive i meg mat og ta betakarotenen. Mamma kjørte meg så til butikken så jeg kunne ta sol. Tok bare 15 min sol, men jeg angrer meg.Sola var utrolig dårlig. Knappene virker ikke og jeg frøs som om jeg is- badet. Mormor hentet meg og så satt jeg i telefonen med Anette og etterpå Therese. De er utrolig gode å snakke med! Jeg ordnet meg og snakket litt med besøket, selv om jeg ikke orket mat. Nå spiser de dessert - crème brûlèe, min favoritt :- D snille mamma :*


  ab11462cremebruleeposters
  Skal snart dra til Hemne. Orker ikke å ta bussen i morgen, så jeg sitter heller på til stefaren min som skal hente Anja og Irian.
  Snakkes, skal kose meg med Crème Brûlèe :*

  Q: Liker du crème brûlèe?

  - JJJ
 • 1
  Jeg kunne ha skrevet litt om dagen her. Men tror jeg bare carer i det. Som dere skjønner er det ikke noe jeg vil fortelle. Har ikke vært den beste dagen i mitt liv, får å si det slikt. Nå som alt har sett så bra ut i det siste. Meen.. Kanskje jeg bare skal gå å legge meg? Skal ha familie selskap i morgen også. Håper det blir litt bedre enn dagen her..

  i86630830712883

  Q:
  Har du noen tunge dager?


  - JJJ
 • 3
  Jeg våknet akkurat av min kjære mamma som skal på jobb. Har kjempe vondt i hodet. Skal ikke forundre meg om det er i fra gårsdagen. Menmen, noen ibux og vann funker vell fjell. Tror jeg skal legge meg igjen etter dette innlegget.

  Jeg glemte foresten å si at jeg måtte sefølgelig kjøpe meg betakarokten igår. Jeg har seriøse problemer med å bli brun og ha tolmodigheten til å bli brun. Tenkte kanskje dette var noe jeg kunne ha trengt. Da jeg kom hjem igår tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned får å lese litt på etiketten eller plastikken rundt og dosering osv. Neida, det står egentlig ikke noe spesielt. Men jeg fant forensten noe nå, der det står; innhold per anbefalt døgndose 1 kapsel. Anbefalt døgndose voksne og barn over 12 år: 1 kapsel daglig i forbindelse med måltid. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.
  Men siden jeg ikke så dette i går, tok jeg noen søk på min gode venn, google. Det finnes mange forskjellige betakarokten så jeg skrev inn sunkost betakaroten, som min da heter. Fant noen sider, men ingen av sidene var noe spesielt det samme, hadde det samme svaret. Noen sa at man skal ta rundt 9mg og min er 3mg per tablett, at men derfor kunne ta 2. Men jeg blir bare så usikker, for jeg vil ikke faen bli gul eller orange eller noe sånt! Det er også noen som sier at betakoroten er farlig. At det er kreftfremkallende. Men har de da selgt dette på en helsekostkjede? Tviler, men jeg vet nå ikke helt da.. Jeg har heller ingen aning om vist man skal ta to om dagen, skal man da ta en om morgenen og den andre om kvelden?

  Tror jeg skal ta sol i morgen, for idag har jeg rett og slett ikke tid. Men om jeg får skal jeg ta med en tablett og kaste meg under sola.
  Håper at DU som prøver ut, vet eller kan mye om dette gir meg ett svar. Som sakt jeg bruker Sunkost sin betakaroten som er 3mg.

  dsc04831i
  Sunkost betakoroten, 90kapsler, 3mg per kapsel for 119,-

  Q:
  Hvor mange bør jeg ta om dagen?
            - Om det er flere enn en, bør jeg ta en om morgenen og en om kvelden?
  Kan de være skadelig?
  Hvilken sort liker du best?


  - JJJ
 • 0
  Da vekkeklokka ringte i morgest kjente jeg kvalmen igjen. Jeg orket derfor ikke å ta den bussen. Men da blir det teit igjen om jeg tar bussen som får i 16tiden, siden da blir det sånn at jeg tar bussen bare for 3skoletimer i morgen. Menmen, savner de hjemme litt, så blir vell sånn at jeg tar bussen idag og bussen tilbake til Trheim i morgen. Seriøst jeg HATER å være syk og i dårlig form.
  Nå har jeg stått opp og tatt en standar lang og varm dusj. Snakket litt med søte Elisabeth om hun kommer en tur til meg før jeg stikker til Hemne. Stakkars jenta mi som har brukket foten igjen, tssh. Lurer på om hun skal gå eller sykkle nedover til meg jeg :-b haha!

  Jeg har bursdag i morgen og jeg gleder meg litt. Er i Trondheim i 15tiden. Skal vell møte Lene den pene som skal tattovere seg og jeg skal vell ta hull i tunga. Wee, gleder meg til jeg får en klem fra Lene. Savner henne sånn. Vi har liksom vært bestevenner siden førstegang vi møttes for noen år tilbake. Det var som om vi hadde kjent hverandre før det eller noe sånt. Hun bor jo i Fosen, så vi møtes ikke så mye. Blir kos i morgen iallefall.
  Etter jeg har vært i byen skal jeg vell ut med folk helt sikkert. Det er jo beursdagen min og da vil jeg værtfall ut. Så vi får se hvordan det blir :-)

  dsc00093
  Dette er Lene og meg for en stund siden. Haha, jeg kan si at begge har
  forandrett seg siden den tid. Hihi, Lene søta ;*

  Q:
  Når har du bursdag?


  - JJJ
 • 4
  Unskyld så mye for at jeg ikke blogget igår. Nettet var fucked og jeg var en del opptatt. Jeg prøvde mange ganger, men med ingen respons. Ja, jeg klikket også. Men men, får heller skrive litt om gårsdagen nå istede.

  Igår våknet jeg og Sigrid og dro deretter på jobb. Sigrid følte seg bedre, men etter hvert ble hun dårlig igjen. Hun klarte ikke å være på jobb så hun ble med stefaren min til Hemne. Jeg og stone fortsatte bare å jobbe. Vi var ganske så sur, sliten, lei på slutten, siden medarbeiderne var egentlig ganske sære. Stine spurte om vi kunne slutte kl 14, da hennes venninne sluttet, men nei. Men så smisket vi med sjefen og fikk gå rundt 14.30.
  Jeg tok da bussen til Byneset til kjære Espen Krogh. Min tidligere ex og en kjempe god venn. Vi så film, den jeg så i helgen; The Longest Yard. Så skulle han på kamp, så jeg dro hjem til mam for å hjelpe henne.

  Da jeg våknet i morges kvente jeg at jeg hadde blitt dårlig. Jeg var utrolig kvalm, så jeg så ingen grunn til å stå opp for å dra på jobb. Jeg ble bare liggenede til rundt 14tia. Jeg sov litt, helt til mobilen ringte og vekket meg. Det var læreren min. Hun lurte på om det gikk bra med meg osv. Hun sa også at om jeg ikke blir frisk til å ta siste bussen i kveld hjem, var det ikke noen vits i å ta bussen til Hemne i morgen får å så dra på skolen 3timer på fredag, og så ta bussen til Trondheim igjen. Har snakket litt med folk på msn til nå. Jeg har også laget msn til min lille søster på snart 9. Noe jeg kanskje ikke skulle ha gjort. Hun sender smilier på alt og jaa.. Vurdere å ta tidlig bussen i morgen til Hemne som går i 08tiden om jeg er i form. Vi får se hvordan det blir. Nå skal keg kose meg med en Go' morgen og noe medisiner :- ))

  sick
  HAHAHA, søt elg jeg fant på google :-D Følte meg litt som den idag ja..  Q:
  Er du ofte syk?
  Hva har du gjort idag?

  - JJJ
 • 4
  Sigird og jeg sto opp tidlig for å ordne oss til jobbdag. Sigrid følte seg ikke helt vell og kastet opp ett par ganger. Derfor da vi kom på Vero Moda (der vi altså jobber), sa de at hun bare kunne dra hjem. Mamma kjørte det syke barnet hjem - stakkar! Jeg måtte jobbe selv om Sigrid dro hjem til meg. Det hadde skjedd en missflrståelse, så det var også noen andre jenter som hadde fått jobben, så vi ble extra med folk.
  Jeg jobbet min tid før lunch på lageret. Pakket ut singletter, t- shorter osv ut va pappesker. Det ble etter hvert litt kjedelig. Jeg måtte også kaste alle eskene ute, og det var ett stykke å gå. Jeg hentet også varer fra lagret til butikken. Tiden gikk nokså fort, men tenkte på hun stakkar hjemme hos meg. Men hun hadde fått bøtte av mamma og hadde sovet endel. Lunchen gikk sefølgelig til BIG BITE *hjærte*
  Etter lunch jobbet jeg i butikken med å alarmere, ta av alarmene og henge opp. Var litt småtteri på lageret da også, men ikke så mye. Det var en grei nokk jobb dag og vi fikk dra i 14.30 tia.
  Jeg tok så bussen til byen for å skifte buss til Bratsberg. Der møtte jeg Heidi. Snakket en del med henne, også på bussen.

  Da jeg kom hjem så jeg min syke i senga. Men lite å gjøre når man er kvalm. Jeg gikk ut en tur, der tok jeg bilder av meg og Nuzzi, katten min. Hun er så søt! Så var det rett på sofaen og sove litt før mamma kom hjem. Jeg våknet da av den stygge mobilen som aldri gir meg fred. Denne gangen var det Elisabeth Sivertsen. Jeg sa bare noe kødd og la meg igjen, hahhahaha. Mamma var i full gang med grilling av mat. Det var utrolig godt, helt til Sigrid spydde. Uff, haha.

  Nå ligger vi ofc bare på sofaen og laffer med msn, blogg, nettby, youtube, tv/city tv <3

  dsc04779

  dsc04772

  julie
nuzzi
  (Redigert med paint)

  Q: Liker du Big Bite?

  - JJJ

 • 1
  Jeg bleiket og fraget håret i går. Eller Robert gjorde det da. Vi kjøpte 2 blonderings ting og 1 brun farge. Var veldig spent hvordan det skulle gå. Var liv redd for at det ble helt gult/orange. Men det skal det jo være før man farger fargen man skal ha. så det gikk vell bra, bortsett i fra at håret mitt er ganske så lei av alt som heter hårprodukter. Var så lei av svart nå at jeg ville ha en annen farge til sommeren.

  dsc04731
  ORANGE ER KULT!

  kopi av dsc04758
  MEN BRUNT ER KULERE!

  Tror jeg skal ha noen blonde striper i etterhvert, men håret mitt trenger noen dager pause tror jeg ;-b

  Q:
  Farger du håret ditt ofte?
  Synes du håret mitt ble OK?

  - JJJ
 • 0

  Jeg satt å øvde til mutlig i hele går. Jeg fikk bare ikke til å konsentrere meg. Jeg skrev ned stikkord på datan og ba stefaren min skrive det ut sånn at jeg kunne øve litt før jeg skulle inn på skolen idag. Jeg måtte også være barnevakt til seint på kveld/natt. Jeg sov 20min lengre i morges siden jeg var litt trøtt. Da jeg kom ned, letiet jeg etter arket med stikkordene som stefaren min skulle skrive ut. Neida, skriveren hadde jo sefølgelig streiket pluss at jeg fikk vite at jeg måtte til Trondheim. Jeg var utrolig sur.

  Da jeg kom på skolen skulle jeg låne en pc for å prøve å skrive ut der.. Det tok sin tid før min lærer hadde tid til å låse opp til dataene. Da jeg endelig hadde fått en pc, fikk jeg sefølgelig ikke til å logge meg på. Så måtte jeg bytte data og tiden gikk.. Den andre dataen var slett ikke rask, det gikk så lang tid. Så da jeg endelig kom meg inn, da hadde ikke skolepcen nye world.. Jeg var så sint at jeg trodde jeg skulle sprekke! Så måtte jeg laste det ned, men da jeg skulle skrive ut - funket ikke skriveren. Jeg ble gal og forbandet. Min kompis kom får å hjelpe og vi bestemte at vi skulle skrive det ut til mellomtrinnet. Da funket det. Så var det å komme seg til timen jeg skulle ha kommet 1time før, enn da jeg kom.

  Plutselig var det min tur til å gå inn på rommet for å ha muntlig. Jeg var egentlig veldig nervøs, men om jeg ikke fikk de temaene jeg ønsket, hadde jeg bare gitt faen. Men faktisk, jeg hadde flaks. Jeg trakk den lappen med temaet jeg villa ha mest; Holocaust. Jeg fikk 4+, vet jeg kunne ha gjort det bedre. Men det var ok til at jeg hadde en så dårlig dag.

  Nå har jeg kommet til Trondheim. Tror dette blir en fin og allright helg alikevell jeg. Ikveld skal jeg bare chillen med folk, i morgen skal jeg sikkert til byen, møt folk osv og søndag har jeg ikke planer for enda. Skal ligge på Risvollan i helga så tar der som det kommer. Faktisk så trives jeg her. Har en del venner og det er alltids noe å finne på. Men kanskje en av grunnene er for at Robert er nabo. Kjempe kompis som jeg er veldig glad i. Skal til han nå, så blogges ;*

  robert og julie
  Robert og Julie på froskedammen natt til 1.mai.


  Q: Hva skal du i helgen?

  - JJJ

 • 1
  Jeg lurer virkelig hvordan denne helgen blir. Fra en helg som hadde masse planer osv men som ente som den ikke skulle. Blir vell hjemme her alene. Men jeg skal kose meg! Om jeg ser en antydning til sol skal jeg sole meg, også skal jeg farge håret sikkert og se mange filmer. Håper jeg kan gjøre det beste ut av det iallefall. Kanskje det blir noen turer til øra og kos? Håper den ikke blir like rævva som jeg har tenkt meg den kunne bli.. Men jeg skal prøve å være positiv! ;- )

  - JJJ
 • 0
  Føler at alt faller i dass. Jeg er helt utslitt nesten hverdag fortiden. Kjenner det spesielt på bussturene hjem etter skolen. I morgen har jeg muntlig i samfunnsfag om 2. verdenskrig, noe som også vil gå i dass.. Jeg har ikke lest så mye. Skal det i kveld, men nå er jeg mest keen på å sove - er så dritt lei! Helgen har jeg ikke peiling på hvordan blir. Iallefall vedder jeg på den blir død. Jeg blir vell bare hjemme og sover heletiden.. Fuck alt! NATTA!

  - JJJ
 • 3

  Seriøst.. Hva er det med folk å skinne seg på denne tiden? Føler at alle gjør det. Skulle faen meg tro det var en jævla trend. Gjør en eller noen kompiser det, så gjør alle det. Mange på skolen min har gjort det i den siste måneden. Om jeg skulle ha skinnet meg, vedder jeg på at jeg har følt meg naken. Men det er vell godt om sommeren i varmen. Jeg foretrekker hår på hodet, men kan heller sette det opp enn å skinne meg :-b

  dsc04597idsc04632
  ( Dette er min gode kompis Kimmi  FØR - ETTER han skinnet seg.)

  Jeg hadde jo ett veddemål i sjuende eller noe også tapte jeg. Jeg måtte skinne meg, men heldigvis husker jeg ikke hvem det gjalt og den personen husker tydeligvis ikker det heller. Men fikk jo klippen min i åttende da. Da en som er året eldre klippet av meg hestehalen. Han sa han skulle klippe tuppene bare og gjøre det fint. Nei da.. Jeg viste ikke om jeg skulle gråte eller stå å gape. Det ble forferdelig stykt, kort og langt forran i forholdt til bak. Det var i jule tider og alle frisører i Trondheim by var proppet full. Jeg og noen venninner måtte derfor klippe det selv. Jeg skal ALDRI har det så kort i mitt liv igjen. Jeg angrer noen år etter på enda. Jeg hadde liksom hår til navlen, så plutselig på noen sec hadde jeg det til ørene..

  juliejj
  Meg etter klippinga.. Kort sa du? (2008)

  Q:
  Hva synes du om folk som skinner seg?
  Kunne du selv ha skinnet deg?

  - JJJ

 • 5
  Nå sitter jeg hjemme hos Eivind og det kom ikke som en bombe at han ser på disney. Jeg skjønner ikke hva folk ser i det egentlig. Alt er bare tull og max overdrevet. Det er jo så dumt og rart at det er ikke forståelig eller interessant i det heletatt! Jeg har aldri skjønt meg på det. Har sett noe tull der engang før sammen med søss, bare får å se på om hva i alle dager hun ser på. For henne er det mest; Hannah Montana som står i hjernen hennes. Seriøst, jeg så det engang og det var bare så latterlig og overdrevet som man bare kan få det til. Enn å se dette hverdag, eller ganske ofte. Tenk de små ungene som kanskje ser opp til noe så dumt og latterlig. Om jeg har vær hun som spiller Hannah Montana har jeg kanskje ikke tørret å gått ut døra for at jeg har skjemtes så forferdelig. Ja, jeg skjønner at det er skuespill og hun tjener sikkert en masse, men alikevell da.. Jeg har sett èn film på D.C. og det var Camp Rock. Den var faktisk litt bra og de gamle klassiskerne som Mikke, Donald osv. Men alt annet der er rett og slett sarv. Det mener iallefall jeg..

  800x600friendsthumb600x450

  Q: Ser du på Disney Chanel? Hva synes du om programmene?
 • 7

  Jeg tenkte som så at jeg rekker kanskje å skrive ett lite innlegg før jeg drar på skolen om noen min. Herregud, vi har matte tentamen og jeg kommer til å få hjerneteppe. Spesielt i den så kalte "del1", for da får vi ikke bruke regelboka. Jeg kan litt mindre enn de andre i klassen, siden jeg flyttet jo hit til hemne i februar eller noe. Og før det hadde jeg ikke gått på skole på 3måneder. Det kommer til å gå i dass! Håper at jeg husker det meste da og at det går bra..

  En ting jeg her lurt lenge på.. Nå som jeg er ferdig med ett veddemål om å ikke farget håret annet enn svart, hvilken farge skal jeg frage håret nå? ;o Jeg er egentlig litt keen på brun, karamell eller noe.. Jeg aner ikke så dere kan da få sjangsen til å bestemme? :- )

  hvilkenfarge
  Q: HVILKEN AV DISSE SYNES DU JEG PASSET BEST MED?

 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde