Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

24

Torsdag formiddag ble jeg ringt opp av Nikki, på vegne av henne, Rahol og baren deres, Cuba Bar. Hun lurte på om jeg kunne ta noen bilder for baren, maten osv på fredag. Jeg viste ikke helt va hun tenkte og skulle med dette, men jeg sa selvfølgelig ja. Jeg begynte å knipse noen bilder av maten og da får jeg plutselig høre av en annen ansatt at jeg holder på å tar bilder til den nye menyen deres. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre, kjente jeg ble faktisk en form for nærvøs. The pressure was on, virkelig! Jeg har alltid likt å tatt bilder, og slik som kollegaene mine sier; jenter har en slik greie for å ta bilder av mat hele tiden. Haha.

Nå venter jeg på at de skal velge ut noen bilder som jeg skal ta en nærmere titt på og redigere. Så får vi se hvordan resultatet blir.. Håper det blir bra etter som jeg aldri har gjort denne typen av fotografering, for en meny liksom. Utrolig gøy da! Må innrømme at det var litt vanskelig å ta bilder i det lyset de har i baren, men det skal vel fungere på et vis uansett.

I dette innlegget har jeg randome bilder fra baren/kaféen/restauranten Cuba og noen tilfeldige bilder jeg tok av maten og drinkene. Jeg er spendt på hvilke bilder de velger av de over 400 bildene jeg tok.


Det var en selvfølge at de berømte miniburgerene ble tatt bilde av, yuum!
Heldig var jeg at jeg fikk spise maten etterpå også, sååå mye godt!
Mojito bomb! Dette er en drink godeste Rahol har funnet opp selv. Virkelig noe for seg selv!


Denne drinken har han lært i festville Jersey Shore. Masse god drikke blandet til nesten to liter. Tror denne er nå blant en av mine favoritter!


Sprudlende og koselige Nikki. U rock, woman!

Hva synes dere om bildene?
Noen som vil se bildene de velger, kanskje også resultatet av menyen også?
 


 • 2

  Verdens beste og godeste Prins lillebror var 6 måneder i går! Kjempeglad i denne sjarmøren som har blitt så stor ♥♥


  Bildene er fra den siste uken.


 • 10

  For noen uker siden fikk jeg spørsmål om å ta noen bilder av min nye nabo, pelsdotten Akita. Det ble også tatt noen bilder med Mia også. Senere på dagen kom Silje med kjøteren sin som også ville bli fotografert. Tenkte å vise noen bilder av Akita nå i første omgang og noen med Frodo.


  Lille, søte Akita i solnedgangen.


  Frodo og Akita.
  Haha, dette bildet altså!

   

  Hva synes dere om bildene?
   

 • 4

  Glemmer helt av bloggen jeg altså.. Men her kommer et bildedryss fra da jeg var i Spania i begynnelsen av månden.


  Den fantastiske villaen!
  På vei ned til byen
  .

  Stranda.  Fin etter en ubeskrivelig snorkeltur!


  Noen ville se bilde med meg og krykkene i varmen - haha, here u go!

  Søss ♥

   
 • 26


  Skjønne hjerteknusere! ♥ • 15
 • 31


  Deler noen av bildene jeg tok i hastverk av min kjære lillesøster på søndag, så la gå..

  Om noen av dere er interessert å lage header til meg hadde jeg vært veldig takknemlig. Link til bilder og beskrivelse; her! • 26

  Noen flere favoritt close-ups fra oppholdet i England.

  Hvilke av disse liker dere best?

 • 28

  Dere vet kanskje at jeg elsker close-up bilder. Vel, når har jeg plukket ut noen av close-ups i fra oppholdet i England.

   

  Hvilke av disse bildene liker dere best?

 • 26

  Møt min nye kompis, Nero som jeg møtte i helga:

 • 26

  Endelig har godværet kommet til Trøndelag. Vi kastet oss på båten vi og tok oss en tur til Fosen, Kongensvoll for overnatting.
  Friskluft, god mat, fisking, familie, fredlighet, natur og sjø - akkurat hva jeg trengte i mitt stressende liv!!
   
  Hva synes dere om bildene?

 • 29


  Husker dere i begynnelsen av mai at tantes høne hadde fått noen fjerdotter? Vel slik så de ut etter jeg kom tilbake en måned etterpå..
  Slik så de ut for tre uker siden.. Den røde er litt finere nå da, selv om de har blitt ganske så stygge alle sammen. Dette kullet skal selges.


  Men så fikk høna Poppy to kyllinger som er suuuperskjønne! (Her er de èn natt gammel).
  De har blitt snart tre uker og har fått sin liten inngjering i hagen som de stortrives i. Blir vel ikke mange uker før de løper rundt i hagen sammen med de andre fjerdottene, selv om jeg synes de kan bare slutte å vokse og bare være så liten og nuskete som de er nå.
  Søskenkjærlighet.

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 30

  Se del 1 HER!
  Disse bildene er fra del to, altså de jeg redigerte, analyserte osv om på selve eksamen. Så disse bildenen går også under: "Close-up av natur med en liten twist" (kort sagt). Skulle så gjerne ha vist dere hele framvisninga mi, men den er no en eller annen plass hos en sensor.. Blir å vise dere finale bildene mine for del to da, siden noen av de redigerte jeg på flere måte for å vise sensor at jeg kan å bruke PhotoShop osv. Minner om at jeg måtte endre størrelsen mindre for å få de på bloggen og at kvaliteten på opplastinga ikke er 100%..

  Hva synes dere om bildene? Noen dere likte bedre enn de andre?

 • 31

  For litt over tre uker siden hadde jeg jo fotografieksamen. Tenkte jeg skulle vise dere noen av bildene jeg tok i påska i Bournemouth som jeg har senere redigert og analysert for i del 1 av eksamenen. Mitt prosjekt var i grunn close-up bilder av naturlige elementer med en twist!  Hva synes dere om bildene? Noen favoritter?

 • 26

  Kom over noen marihøner tidligerer i uka når vi satt ute i det fine vært. Tror jeg så over 8 stk til sammen på samme plass jeg. Nok et tegn på at sommeren er virkelig på vei i England! Må virkelig få taki meg close-up filter til ny kameraet asap for å få opp kvaliten litt når jeg tar macro bilder..  Har dere sett noen sommerlige kryp så langt i år?

 • 35


  Btw, hun er rosa på halsen siden matskåla reflekterte.  Hva synes dere om bildene? Hvilke likte dere best?

 • 39

  Har fått taki meg UV-filter nå, så nå mangler jeg bare close-up filter til mitt nye kamera for denne omgang. Her er noen bilder jeg tok på lørdag.

  Hva synes dere om bildene? Noen dere likte bedre enn de andre?

 • 40

  Var i byen tidligere i dag for å ta noen bilder til mitt nye mediaprosjekt. Denne gangen går prosjektet ut på å lage et magasincover, cdcover og poster for "artisten" min, Johanne fra "musikkvideo" storyboard-prosjektet som jeg hadde tidligere. Tror jeg har funnet ut hvordan cdcoveret skal være, men vet ikke helt hvilket av disse bildene jeg tok i dag jeg skal bruke for magasincover og poster. Jeg skal jo selvsagt redigere bildene mer nøye og ordentlig (+ legge på tekst osv) når jeg har funnet ut hvilket bilde da. Noen forslag hvilke jeg skal bruke?
   

  Hvilket bør jeg ha som magasincover og hvilket for poster?


  #1


  #2


  #3
   


  #4


  #5


  #6


  #7


  #8


  #9


  #10
   

 • 45

  Tenkte jeg skulle vise dere mine final prints jeg endte opp med i prosjektet mitt fashion close-up i fotografi. Likte dette prosjektet meget godt, selv om jeg vet jeg kunne har gjort noe bedre og slik. Jeg har igjen noen små ting i scrapboka mi så er dette prosjektet over. Om dere vil ha en ny video om scrapboken min slik den er nå i forhold til den forrige videoen kan jeg sikkert det. Vårt neste prosjekt nå er faktisk at vi får begynne på eksamen vår - spennende! NB!! Minner om at kvaliteten er ikke helt på topp når jeg får lagt de på bloggen da, men men.


  Modell for øyne: Victoria B. Frandsen.


  Modell for munn: Heather Meacham.

  Hva synes dere om bildene?
  Noen dere likte spesielt godt?

 • 38

  Hey, hey dette er de andre vesenene jeg tok bilde av i går. Jeg har alltid ment de er superkule! Gliset som bare det når jeg fant ut at jeg skulle ta bilder av de, men jeg ble litt mer skeptisk når de kom utenfor buret. De ble helt gale og løpt rundt i rommet. Sjefen av de begynte å nikke konstant med hodet når vi ga oppmerksomhet til broren, noe jeg er helt sikker på betyr at han ikke liker det. Han skiftet også farge og ble ganske mørk. Han var vist alltid moodie fikk jeg høre. Hadde ikke så bra lys og jeg va ikke helt sikker på de, men vet jeg vil tilbake for å ta flere bilder av vesenene. Gud, hvor jeg digger slike Water Dragons enda mer nå.. De fasinerte meg sånn - me wants!!


  Sjefen selv hadde ikke bakbein siden de ble spist opp av broren når de var yngre, men det stoppet alstå ikke han.


  Den andre Water Dragon'en, altså han som spiste beina til den andre (haha).

  Hva synes dere om bildene?
  Kunne du ha tenkt deg et slik vesen?


 • 39

  En av de vesene jeg tok bilde av i morgest var landskilpadder. Jeg synes de er bare supernette og morsomme. Kanskje litt kjedelige å ha etter en stund, men gurimalla så søte! Det andre vesnet jeg tok bilde av kan jeg vise dere i morgen. Mange har vel ville vært mer skeptiske ang de vil jeg tro, hehe. Mamma ville ikke likt å komme på besøk om jeg hadde et slik vesen vet jeg, men tror hun faktisk synes landskilpadder hadde vært ok.


  Elsker tunga deres, tihi!

  Image and video hosting by TinyPic


  Hundekjærlighet!  So what do you guys think about the pictures (& the tortoises)?
  Hvilke bilder likte dere best?

 • 22

  Fikk knipset noen bilder av noen pene fugler i dammen i dag etter noen timer på tur. Synd det ikke var så mange der..  Hva synes dere om bildene?

 • 44

  For noen år siden fikk jeg min første og fineste drømmefanger. Den var virkelig nydelig! Dessverre så falt den alt for mange ganger ut av vinduet at den til slutt måtte bare kastes. Jeg har siden da vært på utkikk etter en ny. Vel, dere tenker at det skulle ikke være noe vanskelig, men det har faktisk tatt meg noen år nå. Den kan ikke være for stor, for liten, ikke for mye farger, ingen bilder osv.. Jeg ga nesten opp siden jeg ikke fant ingen som virkelig ropte på meg. Men etter jeg flyttet til England har jeg drømt så mye rart at jeg tenkte meg måtte være på utkikk igjen. Så å dra til New Forest for noen dager siden måtte jo si innertier med alle de antikkbutikkene der. Selvfølgelig var noen for store, for mange farger, mindre pene perler osv. Men så kom tante over en lilla en faktisk. Etter jeg ikke fant noen fine sorte endte jeg opp med den. Ganske annderledes i forhold til den forrige og jeg er ikke sikker på om jeg liker perlene i nettet, men jeg liker den jeg!  Hva synes dere om min nye drømmefanger?
  Har dere en eller flere drømmefangere? 

 • 40

  Gårsdagen og denne dagen har gått med til skoleoppgaver. I media for tiden har vi et prosjekt som handler om å "lage en musikkvideo". Vi skal ikke akkurat lage en video, men ta bilder til den og forklare bildene og slik. Det er ganske innvikklet og spesielt, så jeg orker ikke å forklare det helt engang. Kanskje jeg viser den første oppgaven, altså storyboard'en min til dere senere. Her er noen bilder som har blitt tatt idag, men usikker på om jeg skal bruke akkurat disse enda da. Har en god del like bilder som jeg kan velge i, noen bedre enn andre.


  NB!! Bildene er ikke i rekkefølge som jeg skal ha story'en min og dessuten mangler det en god del bilder.

  Hva synes dere om bildene?
  Noen som vil se denne oppgaven når jeg er ferdig med den?

 • 31

  Tok noen flere close-up bilder til prosjektet mitt i går av venninnia mi sine lepper. Ble dessverre ikke så fornøyd med disse da.. Mye for at jeg ikke var helt i form og for at jeg ikke hadde så god tid. NB! Jeg har ikke redigert bildene slik jeg vil ha de til prosjektet, om jeg heletatt skal bruke de..

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 38

  Så spontan som jeg alltid er holdte jeg en ufobredt fotoseanse i fotografitimen i går. Trenger jo nye bilder til prosjektet mitt og siden pene Heather kunne stille som modell var det jo flott. Hadde noen idèer i bakhodet og læreren lot oss gå på butikken for å kjøpe inn noen greier også. Fikk greit skryt av læreren når han gikk igjennom bildene jeg tok i går. Han mente jeg hadde virkelig gått for noe bra og tar fotografi til et høyere nivå osv. Han var alstå i hundre av en eller annen grunn. Litt usikker på hva jeg skal gjøre enda da og hvilke bilder jeg skal bruke. Tenkte å vise dere noen få bilder fra i dag. Selvfølgelig skal jeg redigerer de jeg skal bruke mye grundigere og bedre for close-up prosjektet!  Hva synes dere om bildene? Noen dere likte bedre enn de andre?

 • 46

  Da har jeg endelig fått bildene fra photoshooten på tirsdag hvor jeg var modell for Sophie. Jeg har redigert de litt kjapt og galt for dere. Meget nytt for meg slik som vi gjorde det, men morsomt var det selv om det var litt spesielt. For dere som lurer på det med mønstret, så er den en prosjektor som sto å lyste på meg..

  Hva synes dere om bildene? Noen dere like bedre enn de andre?

 • 34


  Noen bilder av husets lille, fluffye prinsesse, Silky lørdagsmorgen.
  .
  Hva synes dere om bildene?

 • 66

  I fotografi nå har vi kommet til det siste steget hvor vi får bestemme selv hva vi vil holde på med. Noen har valgt å fortsette med fashion and portraiture, noen landscape, osv. Selv er jeg utrolig glad i close-ups og macro bilder, så jeg har valgt det. Vurderer å velge fashion med close-ups, men er ikke sikker enda. Noe med close-ups blir det iallefall. Victoria kom for å levere noe i dag, og for å ha en pause fra eksamenlesing og annet tull, ble hun med på å prøve å ta noen bilder. Ikke nok med det, men jeg lekte meg også med sminke og farger på henne. Synes det var gøy! Victoria er den uskyldige jenta i gjengen; lite sminke, alltid smilende, super søt og gjør aldri noe galt. Under shooten viste hun meg andre sider og jeg ble helt målløs! Minner om at bildene er rediger på 1-2-3 pga usikker på om de skal brukes!
  What a babe! Som dere ser har jeg rediger dette bildet litt mer i Photoshop osv siden frøkena selv skulle ha det.
   

  Hva synes dere om bildene? Noen dere likte bedre enn andre?

 • 54

  Fotografen Sophie som komanderte meg til ting og jeg fulgte bare ordrene ettersom dette er hennes prosjekt. Husk at dette skal være en form for fashionbilder da, det er derfor de er så "overdrevet" - så dere må ikke ta de så seriøse.  Hva synes dere om bildene? Hvilke likte dere best?


 • 29

  Endelig er vi ferdig med fotoshooten(e) for idag, og takk gud for det! Johanne og jeg ordnet oss i nesten to timer før det ble shoot som varte i rundt to timer. Ganske så slitsomt vil jeg si! Har ikke orket å sett på shooten min enda for det er mer prakk med å finne de beste bildene ettersom det skal etterligne noen proffes bilder. Hun jeg var modell for knipset bare bilder i vei hun, så for hun er det litt enklere (bortsett i fra hun sliter når hun skal vise hvilket bilde hun har "hermet"!). Temaet er fortsatt Fashion. Tenke jeg skulle vise dere noen litt kjedelige bilder som ble tatt før og etter selve shooten. Om interessen er der kan jeg vise dere de mer fancye bildene fra selve shooten i morgen?!
  Bildene under er tatt av Essex-vennen min og Johanne.


  NB: Har ikke orket å rediger noe særlig ettersom de ikke skal brukes til noe..  Hva synes dere om bildene?
  Noen som vil se fashion bildene?


 • 22 • 29  Hva synes du om bildet og sitatet?

 • 29

 • 27 • 26  What do you think?

 • 42


  Tok turen til Abbotsbury Swannery denne morgenen og var der til ettermiddagen. Kunne ha vært der i enda flere timer å tatt bilder av de vakre, nydelige svanene. Tok 240 bilder (untatt en del jeg slettet underveis), så her under har jeg plukket ut noen randome bilder egentlig. Svaner er den peneste fugelen jeg vet om synes jeg, og opplevelsen av å være bare cm unna hundrevis av svaner uten å bli drept kommer jeg vel ikke til å glemme med det samme.
  Om noen lurer er dette i den fire natur, så de er ikke fanget!
  Fôringstid!


  Canadagåser.


  Følte meg ganske liten når jeg satt på huk ved denne store, skjønnheten!
  Kunne se i nesten alle trær tegn til at det må være en god del svaner i nærheten!


  Hellooooo?! Can you see me?  Hva synes du om svaner? Likte du bildene?

 • 42


  Her er noen av bildene som ble tatt i parken i går. Høsten er her nesten for fullt nå!  Hva synes du om bildene?

 • 37

  I fotografitimen i dag lekte vi oss litt med Photoshop av noen bilder vi har tatt tidligere. Jeg valge å redigere de tre under her på de få minuttene vi hadde. Siden jeg ikke kan å redigere bilder så bra i Photoshop, prøvde jeg meg bare fram. Jeg er bedre i Paint, det sier vel litt.. Får bare håpe jeg blir flinkere med mer trening og tid!

  Image and video hosting by TinyPicGanske lite forskjell her, bortsett i fra lyset i bakgrunn. Tror jeg lagret feil bilde, men samma det..

  Image and video hosting by TinyPic
  Fikk redigert det litt klarere, men skulle ha fått litt mer gulfarge i midten ser jeg nå..

  Image and video hosting by TinyPicMitt siste bilde er det litt mere forskjell på. Er faktisk litt fornøyd med redigeringen her igrunn..

  Hva synes dere om bildene og min "første" redigering i Photoshop?

 • 36


  Fikk et litt uventet besøk av to søte, små kryp som fløy rundt om i vinterhaven hos onkel i går. Fikk de til å ta noen sekunders pause på fingeren da, og tatt bilde av de før vi viste de veien ut igjen. Kjempestilige insekter i mine øyne!


  Hva synes dere om bildene og øyenstikkerne?

 • 30

 • 27  Slik har jeg følt meg over en uke nå med sykdom samt college...
  // Bildene er tatt 25.08.11  Hva synes du om bildene?

 • 32


  Disse bildene av søstersen min ble tatt når jeg skulle sminke henne når vi hadde familiefest hjemme til oss i Norge. Hun faktisk var iført i mine klær denne kvelden også. Det var bare noen dager før hun fyllte 11 år, men synes hun ser litt eldre ut i grunn på de øverste bildene. Glad i deg stjerna, du savnes veldig i mitt nærvær!  Hva synes dere om bildene og makeover'n?

 • 41

  Etter å ha fått KFC til frokost og vasket, skrubbet og kuret kroppen etter gårsdagen tok jeg meg sammen og hadde en fin spasertur med Vicy ned til byen. Bedre å finne på noe enn å sove hele dagen når man er sliten, for da klarer jeg å snu døgnet og det er lite lurt når jeg har vært superflink i flere uker nå. Vi kjøpte oss noen godsaker og dro til parken i det nydelige været og temperaturen. Tror vi begge koset oss i den nydelige parken som ligger like nedenfor huset vårt.


  Man kunne se noen småtegn på at høsten er på vei.

  Hva synes du om bildene?
  Hva pleier du å gjøre om du er skikkelig daff en dag?

 • 29

  Hva synes dere om bildene?

 • 30  Hva synes du om bildene?

 • 26

  Hvilket bilde likte du best?

 • 30


  Sparte noen bilder fra oledemors hage av en blomst jeg synes er kjempevakker. Blå og (noen lilla) med en pen, gul ring i midten. Ikke er den bare fin, men har også et veldig pent navn; Forglemmegei! En blomst og et navn som man glemmer ei. Noe som også kan passe litt til tragediene som skjedde 22.07.2011.  Har du en blomst du liker veldig godt?

 • 29


  Bildene er tatt i hagen til min kjære oldemor i går. Hun elsker å stelle med alt dette.


  Elsker dette bildet. Skimter en stjerne inni der!

  What do you think?

 • 29
  Hva synes du om bildene?

 • 25  

 • 35

  Stem gjerne på dette bildet på denne siden!!


  Hva synes du om bildet?

 • 33


  010711

  What do you think?

 • 38


  Bildene er tatt i går i hagen til Hovde Gård.

  Hvilke bilde likte du best?

 • 36


  Askepott, min søsters pelsdott!  Hva synes du om bildene?

 • 41


  Bildene er noen uker gamle..

  Hva synes du om bildene?

 • 34

  Kattungene til kjæresten har blitt endel større de siste ukene ja. Nå løper, hopper de i alle retninger. For ikke å snakke om de skjønne øynene de har. Den ene grønne, den andre blå. Se forskjell fra sist jeg la ut bilder av de her. Dessverre har det gått bort en til igjen, men jeg er ganske sikker på at de to rakkerne som er igjen er mer en sterke nok til å leve mange fine år enda. De er så små, skjønne, tullete og utspekulert. I just love them!

  

 • 36


  Tok noen bilder av en krabat for noen dager siden som jeg ville dele med dere.  Hva synes du om bildene?

 • 53


  Slenger med noen flere bilder fra turen i dag jeg!
  Superman!
  
  Hva synes du om bildene?

 • 24


  


  Hva synes du med bildene?

 • 53
  Jeg har vært ute en tur og leket meg med close-up filteret igjen. Håper dere liker bildene!

 • 32


  Ettersom jeg ikke har fått taki meg macro objektiv enda kom jeg på at jeg har jo et close-up filter +10 som jeg enda ikke har testet ut så mye enda. Dette måtte jeg jo gjøre med engang tanken slo meg. Dette er bare noen av bildene.  Hva synes du om bildene?
  Hvilket bilde likte du aller best?

 • 21


   Halsen skriker, hodet durer, kvalmen suger, leddene verker, kroppen skjelver.

 • 27

  Noe av det første jeg gjorde når jeg kom hjem til kjæresten i går var å springe på badet for å se hvor store de nydelige kattungene har blitt siden sist. Joda, nå har de åpnet de skjønne, blå øynene sine, begynte å krabbe mye mer, fått mere og lengre pels, de er bare så nydelige. Har stjålet de med meg opp nå, tatt noen bilder, og nå ligger de her ved meg og tar seg en dupp mens jeg passer på de og pjusker de litt. Jeg har virkelig en svakhet for slike nusselige dyr!  Hva synes du om bildene? Er de ikke skjønne?

 • 19

  You like?

 • 27

  Nå har jeg akkurat kommet inn etter en tur i fjæra. Tok noen bilder av ting jeg kom over og tenkte å vise dere noen bilder av et skilt for denne gang. Jeg har også en overraskelse til dere som jeg vil vise dere engang i løpe av neste uke. Stay tuned people!  Hva synes du om bildene?

 • 25

  Hva synes du om bildene?

 • 34

  I helga tok Therese og jeg noen bilder i vår Ford Thunderbird (429 motor), litt for innlegget bruk bilbelte - noen er glad i deg og litt bare for å ta noen bilder. Siden jeg bare la ut to bilder i det innlegget, tenke jeg at dere kunne få se noen til. Litt misunnerlig på Therese nå som nyter livet i England disse dager, mens jeg er i kjedelige Norge på skolen. Jeg kommer vel sikkert med flere bilder av kjerra når den er vasket og ordnet ordentlig til crusing i sommer.


  Digger dette bildet!  Hva synes du om bildene?

 • 30  Hva synes du om bildet?

 • 27

  

 • 40

  1.

  2.


  3.


  4.


  5.


  6.


  7.


  8.


  9.


  Hva synes du om bildene og hvilket likte du best?

 • 32

  Hva synes du om bildet?

 • 26

  Hva synes du om bildet?

 • 40

  Måtte nesten ta noen bilder når jeg så hvordan det så ut i går på båten. Bildene ble ikke slik jeg drømte om når jeg satt inne i båten og vurderte om jeg skulle virkelig gå ut i kalden for å ta bildet. Men siden himmelen og settingen var så fin, måtte jeg jo det. Greia var at det var en ganske så sterk vind ute, så jeg fløy fram og tilbake på dekket, som det så fint heter på båtspråket. Hadde det vært litt mer oppholds og mindre vind hadde jeg vel klart å holde kameraet litt bedre og prøvet helt til jeg hadde blitt fornøyd, men der og da tenkte jeg med på å komme meg inn egentlig.  Hva synes du om bildene?

 • 42

  Hva synes du om bildene?

 • 39

  Hva synes du om bildet?

 • 34


  ... I'M GOING TO ROCK THIS WORLD!  Hva synes du om bildene?

 • 45  Hva synes du om bildet?

 • 57  Hva synes du om bildene/ bildeserien?

 • 39  Hva synes du om bildet?

 • 39


  Elsker dette bildet. Kattepusen ser så lur ut, nesten som om han kniser litt for seg selv eller pønsker ut noe veldig lurt.

  Hva synes du om bildet?

 • 40

  Hva synes du om bildene?

 • 21  Hva synes du om bildet?

 • 27

  Hva synes du om bildene? • 7

  Tok noen bilder når snøen hadde lagt seg for noen uker i høst. Fant to likedanne bilder, men forskjellig redigert. Synes begge er ganske stilige. Tenkte å dele de med dere.

  Hvilket bilde likte du best? • 13  Hva synes du om bildene? • 14  Hva synes du om bildene?

 • 21

  Hvilket bildet likte du best? • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde