Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

94

Jeg har tenkt mange ganger å holde konkurranser her på bloggen mens jeg har vært i England, men det har ikke så lett å fått tak i sponsorer her i England pga blogg er ikke en så stor ting her. Men jeg har tenkt at siden jeg har hatt så mange herlige lesere enda bloggingen ikke har vært på topp noen ganger, at jeg måtte få til noe. Jeg har kjøpt inn litt typiske godsaker fra England fra min egen lommebok de siste dagene som dere nå kan vinne. Skulle ønske jeg hadde mer tid til å kjøpt mer til goodiebagen, men må nesten starte konkurransen nå ettersom jeg flytter tilbake til Norge om to dager..
 

Konkurranseregler:
Denne konkurransen vinnes på den måten at jeg trekker en lapp blandt alle som er med. Jo flere lapper du har med sitt navn, jo større sjanse er det da for at du vinner. Slik kan du få lapper med ditt navn:

Kommenterer du dette innlegget med ditt navn og email adresse får du ÉN lapp,
Skiv om konkurransen på bloggen din gir geg ÈN ekstra lapp,
Liker du facebook siden min HER får du TO ekstra lapper,
Liker dette innlegget på facebook (likerknapp nederst i dette innlegget) får du TO ekstra lapper.

PS: Kommenter i dette innlegget om du har likt FBsiden/ dette innlegget eller skrevet om konkurransen på bloggen din, takk!! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! Gratulerer med goodiebag Siv :)Vil du vinne en god dose godsaker fra England?

 • 62

  EDIT: AVSLUTTET!
  Vinneren ble Marianne som hadde de rette svarene som er:


  Trekte også ut en andre plass som får to Eye Instant Eyeshadow, og det ble Merve.

  Gratulerer til de!


  Kjører i gang en litt enkel og lett konkurranse nå på bloggen hvor man kan vinne Eye Majic Instant Eyeshadow. En rask måte å legge en fin øyenskygge på bare noen sekunder. Om noen vil se video kan dere klikke her!


  Dette er hva du kan vinne, fire Eye Majic Instant Eyeshadow i forskjellige farger.
  Om det er mange som deltar blir vel jeg å gi ut flere. Konkurransen avsluttes 11.juni klokken 12!

  For å vinne må du:
  1. Fylle ut og sette rett svar til spørsmålene under
  2. Legge igjen en kommentar i dette innlegget at du er med

  Lykke til! 

  Er du med i konkurransen?

 • 39

  Etter litt mye fjas har endelig kom sponsorpakken til rette i går.


  Jeg har mottatt hele 30 Eye Majic Instant Eyeshadow fra Superkul.no. Det er slike man trekker over øyenlokket og på 1-2-3 har man stilig øyenskygge på. Har alltid hadd lyst til å prøve ut dette og det kan jeg gjøre nå. Men jeg kommer vel ikke til å bruke alle, så jeg tenkte at dere også kanskje skulle få sjansen til å prøve ut disse. Kanskje jeg slår i gang en konk ganske snart hvor man kan vinne noen par, men da må det være interesse for det da. Kommer sikker også med videoer hvordan Eye Majic fungerer etter hvert!
  Her er alle de forskjellige fargene.


  Måtte nesten teste ut et par i morges..


  Ganske tøft i grunn. Jeg har fadet det litt ut da og det vises ikke så godt på bildet, men dere ser iallfall ca hvordan resultatet ble.

  Image and video hosting by TinyPic

  Hva sier du til at jeg kjører i gang en konkurranse snart?

 • 4
  hanneline.blogg.no har en konkurrasne på bloggen sin som er veldig enkel. Det man bare skal gjøre er å skrive ett innlegg der man legger ut bilde under som er under her og legger ved en link til konkuransen hennes. Og legge igjen andressen til bloggen din på innlegget om kokurransen hennes. Enkel sak, men sikkert mange som er med så kanskje sjangsen for å vinne sminke fra LR for 500,-

  35722771253461375639
  Trykk på bilde og bli med i konkurransen da vell!?

  Q:
  Har du blitt med i konkurransen?

  - JJJ
 • 1
  sdc12121ii
  Som dere kanskje husker var jeg syk og kjedet meg veldig. Derfor hadde jeg en navnekonk på hva sokkene mine skulle hete. Alle kunne komme med så mange forslag som dere giddet. Var masse bra, men enkelte som ga navn skrev ikke navn, så jeg vet ikke da hvem som skrev og noen har skrevet helt enkle navn. Liksom hvor mange i verden heter (feks) Kåre her i verden da? Derfor måtte jeg velge navneforslag fra folk som har blogg eller de jeg vet hvem er.

  dsc05695dsc05694
  Jeg valgte 6 guttenavn og 6 jentenavn som jeg skrev på lapper, knøvla de sammen og trakk en av lappene fra guttenavnene og en fra jentenavnene.

  Og vinnerne ble følgende;
  dsc05696
  Marianne & Cecilie.

  Grattis til de to. Og siden jeg har vært treg med å trekke en vinner skal jeg skrive ett innlegg på bloggen om bare Marianne og ett om bare Cecilie + jeg linker de på mine 7 neste innlegg!

  Q:
  Synes dere jeg skal begynne med konkurranser på bloggen?

  - JJJ

 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde