Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

3
Våknet i 12-13 tiden og tok en god varm dusj. Sykt godt å stå i sin egen dusj etter 5dager i dusjene på lanet. Må si dusjen min er best da ja! Glo varmt vann som dampet ned badet, grr herlig. Dro så til sentrum usminket og håret ned, flatt og krøllete - deilig... Gikk bare å daffet etter familien og maset på at vi skulle dra hjem. Føler meg altså helt naken uten sminke og håret som en sau. Men gud hvor glad jeg er for at jeg ble med allikevel, dagen min hadde kanskje ikke blitt reddet uten.. Siden jeg fikk sånn skikkelig vondt halsen, verre enn jeg har hatt og stemmen var ikke til å høre. Så det ble rett til apoteket der vi kjøpte inn litt god saker til min syke hals som antagelig har halsbetennelse. Fikk nemlig høre det at det gikk på lanet, så må vel til doktor snart jeg nå, IGJEN!


Elsk medisin! Men den Fribol smaket helt forferdelig, men den funker sikkert


Usminket, nydelig!

Q:
Har du vondt i halsen fortiden?
Vet du om noe som hjelper ganske bra mot halsen?

- JJJ
 • 0
  Etter en dag med lite å gjøre og høre får jeg vel bre over meg dyna og lukke øynene. Trenger vel litt skjønnhets- søvn og energi til i morgen tenker jeg. Da blir det full pakke, stress og morsomheter. Gleder meg, sry.. men får ikke sagt det nok. Blir vel endel blogging fram til tirsdagen tipper jeg. Skal minst mulig sove nemlig har jeg bestemt meg. Vet ikke engang om jeg orker å ha med meg seng, dyne og det der. Vi får se i morgen de siste 5stressende minuttene før jeg setter meg i bilen vil vise. 


  Haha, godt tegn på å ha lite å gjøre. Men natta, blogges vel når jeg kommer hjem i morgen like før jeg drar :-)

  Q:
  Hva har du gjort idag?

  - JJJ
 • 0
  Jeg har enda ikke blitt bra etter all den gaulinga og alt det siden søndagen da jeg var på Norske talenter. Det med å dra på sang i kveld nå gjorde det altså ikke i det minste bedre for å si det sånn. Var alene på sang også pga en viss taper som skulker, så jeg måtte syne alt sammen bare at jeg måtte ta stemmen min på ref som er 2. stemme. Ble så si tvunget til å ta i som bare det. Hoff, nå sitter jeg her med ifa og kjenner jeg bløøør i halsen. Tror jeg aldri skal verken snakke eller rope noe mer!


  Haha, nydelig. Windows redigerings shit pluss at jeg har gått som en laffert idag.. Herligere blir det altså ikke..

  Q:
  Får du vondt i halsen av for mye jabbing og roping?

  - JJJ
 • 3
  Ja, da kan du komme hit å rydde på rommet mitt. Jeg må ha en feil kobling litt her og der i hodet mitt, for når jeg rydder er det fadern meg like rotete etter på. Men så rotete som det er nå har det ikke vært på ei stund. Klær i sofaen, masse data/kamera opplegg ligger strødd. Bordet mitt er så si synlig under alt av smertestillende, blar, smykker og mer OG for ikke å glemme gulvet som er dekket med ledninger til hele verden. Baaaaaah. Orker ikke engang å sette meg ned å game cs engang pga rotet.... Ille... Så... kom å hjelpe meg?
  Har faktisk gått ned å slått på min andre maskin med klær for idag da, det er vel ikke så verst? (a) 


  Bilde er faktisk tatt når venninna mi og jeg skulle plukke søppel på skolen endag for lenge siden eller noe, HAHA. 

  Q:
  Har du A+ i å rote?

  - JJJ
 • 0
  Nå har jeg kommet hjem med en ekstra data i senga mi. Søsteren min gikk helt på tuppa når hun fikk høre at jeg skulle ta med pcn til mamma hjem hit. Menmen, de får vel ta min pc for en uke da om jeg får levert den til de. Jaja, det ordner vel seg får jeg håpe..
  Har fått noen bilder på pcen her nå da, orker liksom ikke å legge inn alle bilder som jeg har så håper det holder til jeg skal blogge på lanet. Blir vel tatt endel bilder der også tenker jeg. Vet iallefall at speilrefleksen skal ligge trygt hjemme så den ikke går i tusen biter.. Litt fornuft i meg er det ser man, men jeg har jo et vanlig grønt kamera :D

  Vet dette innlegget kanskje ble enda mer rarere enn ellers... Sitter her å snakker med søskenbarnet mitt på skype, hihi! 


  Men nå tar jeg natta... Har skrive-dag i morgen også, men bare i nynorsk. Sov godt folkens!

  Q:
  Hva har du gjort idag?

  - JJJ
 • 1

  Herregud, jeg kjeder meg noe sykt. Vet ikke hva jeg skal gjøre, hvor jeg skal gjøre av meg eller noe.. Noen som har forslag til hva jeg kan finne på?

  - JJJ
 • 1
  Det har blåst, regnet, blåst, blåst, regnet, regnet og blåst inatt. Enda bleser det litt, men i natt var det ille. Lurer egentlig hvordan været blir, siden sånn som det ser ut nå ser det ikke bra ut, men må yr.no står det at det blir litt sol innimellom og rundt 6grader. Hva skal jeg stole på? Tror at jeg uansett tar på meg bloblejakka mi for å være sikker. Elsker den! Blir jo frossen bare av å se ut. Var vanskelig å sto opp iallefall til regn og vind..

  interju
  Dette bildet ble tatt av vi ble intervjuet av en avis i Estland. Har faktisk på meg min elskbare jakke også.

  Q:
  Hvordan er været hos deg?

  - JJJ
 • 1
  Jeg viste ikke hva jeg skulle finne på.. så jeg gikk i stua og fikk se en pinball "marskin". Siden broren min har så si tatt over dataen min for tiden med cs, fant jeg ut at jeg måtte prøve. Det var faktisk litt vanskelig siden det er så lite og det er liksom ikke noe langt heller. Men det var morro så lenge jeg hadde tålmodighet til det. I starten var det sånn at søstra mi og jeg "kranglet" om hvem sin tur det var. Nå står det bare der ensomt og forlatt.. Haha!

  sdc10023sdc10030
  sdc10026
  Må si jeg ser nydelig ut på boldene der, hoho!

  Q:
  Har du spilt pinball, hva synes du?

  - JJJ
 • 2
  Nå har jeg svart konstandt på brev på nettby og snakka med folk på msn. Jeg kjeder meg så fruktelig at jeg begynte først med å svare randoms til folka på nettby. Sånn feks :
  han: hei
  jeg: rosa
  han: hva rosa?
  jeg: jeg vet..

  osv..
  Det fortsette med at jeg begynte til folk som sa de kjedet seg på msn. Ingen skjønner ett kvekk hva jeg snakker om. Spør om jeg er full osv. Kanskje litt dumme folk? Haha, neida.
  Har gamet litt idag også, men ikke så mye. Kanskje jeg tar å gamer en halvtime etterpå eller noe. Får se om jeg gidder.

  dsc04225
  KUL SA DU? Jeg er litt kul da..

  Q:
  Noen som har tips hva jeg finne på?

  - JJJ
 • 3
  Akkurat våknet. Dvs, ikke skole. Vekkeklokka ringte ikke i morgest og når stefaren min kom inn døra på rommet mitt for å si ifra at jeg hadde forsovet meg kjente jeg meg kvalm og vondt i hodet. Ikke noe til å gå på skolen med. Nå sitter jeg på stua og vet ikke om det er varmt eller kaldt. For plutselig er det drit varmt, så blir det kjempe kaldt. Det er hel på jordet! Det var sånn i hele går kveld også, men da gadd jeg ikke å ta en paracet. Jeg håper at jeg blir i bedre form i morgen. Tar jo helg etter skolen i morgen. Kos!

  Tror jeg blir i Hemne i helga. Være med folk og kanskje finn en rolig fest eller noe, vi får se hvordan formen er og sånt. Håper iallerfall at det blir en bra helg med masse kos.
  Men tror jeg skal spille litt Cs jeg nå. Måtte jo laste ned Steam og lage meg brukere og alt derre i går. Tok litt av. Haha!

  dsc05666

  Q:
  Planer for helga?

  - JJJ
 • 2
  kopi av dsc05894
  (Vet det er ett fjortizbilde!)
  Nå har jeg kravla meg opp under dyna og ligger her og strever med å ha øynene opne. Litt sliten kanskje? Er utrolig støl etter gymmen som var på mandag og fotballcupen som var på tirsdag (igår), tøyde nemmelig ikke ut og det kjennes! Må jo har hjelp med å gå opp og ned trappene på skolen jo....
  Skal bare slapp av med litt musikken jeg fikk en kompis til å laste ned for meg, også skal jeg nokk spille Bubble Shooter Premium sikkert.

  Natta, hugs and kisses - som du ser på bilde, haha!

  Q:
  Har du vært litt sliten idag?

  - JJJ
 • 4
  Da ligger jeg hjemme i senga idag også, ikke bra. Idag verker kroppen mer enn dagene før, og hodet er ikke noe bedre. Hosten har blitt mer vond og mer "grovere" om dere skjønner? Var vust ikke så lurt å dra ut i gårkveld i  regnværet - gjort er gjort. Itilegg er alle halslinsene i magen min igjen - spist er spist.. Og når vi snakker om å spise, jeg har fortsatt ikke mat lyst. Jeg kommer til å kjede meg i hjel idag, men jeg tror Britney skal for holde meg med selskap siden det er lang siden sist, så tar jeg fram noe lekser som skal være ferdig til i morgen.

  dsc04511
  HaHaHa, fant ett gammelt bilde av meg på dataen..

  Q:
  Er du syk?

  - JJJ
 • Stikkord:
  0
  dsc00059
  Dette er hva jeg har i magesekken. Rett i koppen, tomatsuppe. Godt, men blir kanskje litt kvalmt også. Har ikke matlyst i det heletatt. Koppen fikk jeg foresten i Estland av en skole jeg var på i vinter. Savner bollene i Estland, de frister litt nå!

  Q:
  Noen som har noen mat tips?

  - JJJ
 • 0
  Nå har jeg ligget å sett Iceage 3 igjen. Digger filmen rett og slett. Det som irriterer meg er at jeg ligger her i senga mi syk. Det er jo drit fint vær ut jo. Sol og greier. Det skulle bli 22grader idag også - sjukt urettferdig. Sang timen min blir det heller ikke noe av siden jeg er syk. Jeg kan ikke fortelle hvormye jeg hater å være syk. Det er såunødvendig, kjedelig, vondt, dødskjedelig og enda mer kjedelig. Må slappe av max nå, sånn at jeg ikke må ligge her i mogen også for det har ikke jeg tålmodlighet til!

  sdc12099

  sdc12105

  - JJJ
 • 3
  Som dere skjønner er jeg syk idag siden jeg skriver ett innlegg nå. Jeg har utrolig vondt i hode, halsen, tett i nesa og ikke klart å sove ortlig i natt. Våknet etter 10 min, brukte nesten en time for å få sove igjen, så våknet jeg etter 10min, sånn var det hele tiden. Våknet nå og tenkte jeg kanskje skulle gå ned og slappe av. Tok med meg alle tingene med, kasta i meg paracett og suger på halsdrops.

  Men gjett.. Dagens nedtur.. Fikk meld fra sanglærern at jeg har time ikveld. Jeg ble sykt lei meg! Forrige mandag da jeg hadde egentlig min allerførste time, var  jeg i England og nå idag er jeg syk. Alle de stygge firkløverne jeg fant igår bringte ikke lykke.

  Jeg hater seriøst å være syk. Men som jeg merka er det vell noe som går. Hele trinnet var snufsete og dårlighals igår, mange i trondheim osv skriver på status på nettby at de er syk. Er alle syke eller? Det er vell noe som går. Men jeg skjønner ikke hvordan det går ant å bli forskjølt på sommeren?

  i9067977759253

  - JJJ
 • 0
  Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Tenkte kanskje å ta å skrive mitt allerførste litt seriøse innlegg for idag, men blir litt vanskelig. Jeg kjenner nå at jeg begynner å bli syk. Garantert de i klassen som ble syk etter lørdagen som har smittet meg. Her sitter jeg propp tett i nesa, lenkter etter pust og det dundrer i hode som det skulle ha vært torden nå. Håper jeg blir frisk til i morgen for det er ikke noe gøy å være syk, ligge hjemme, kjede seg, du kjenner sikkert til den.. Men iallefall det som frister nå er å stappe to sugerør i hvert nesebor å puste, ta to paracett og legge meg under dyna i drømmeland.

  Har hadd vondt i halsen siden jeg våknet etter festen. Jeg vil seriøst ikke bli syk. Da er det ikke en dritt å gjøre. Uansett, hva om det er svineinfluensa? Er jo mange her som her det allerede! Kanskje jeg bare skal prøve å puste litt lengre ved å finne fram noen sugerør, ta noen paracett og komme meg i drømmeland.

  Unskyld for at jeg har egentlig vært ganske så useriøst idag, men det som er seriøst av det som ble skrevet på bloggen idag er at jeg faktisk begynner å bli syk..

  dsc00028
  Geir Arne & Julie - litt mer seriøs, eller ikke..

  - JJJ
 • 2
  Med engang jeg kom inn i klasserommet kjente jeg at jeg hadde lyst på sodd. Jeg klarte ikke å tenke på noe annet enn sodd. Helt sjukt, skjønner ikke hva som skjedde.. Men sånn var det.. Alle i klassen lo, mens jeg tenkte og snakket om hvor mye jeg ville ha sodd. I friminuttet spurte jag alle om de kunne bli med å kjøpe sodd. Men ingen selger ferdig sodd tydeligvis. Endte opp med at jeg og Halldis gikk på Esso og spurte. Nei, de lo bare og todde jeg køddet, men det gjor jeg altså ikke. Møtte Torgeir der og vi ble enige om at når jeg kom hjem skulle vi ha sodd.

  Nå har Therese og jeg spist sodd, så her sitter vi storfornøyde!

  sdc12052

  - JJJ
 • 2
  Nå sitter jeg på skolen. Men denne skolen har blokkert alle sider sånn som nettby, youtube osv. Jeg dør! Gjennom.cn virker ikke..
  Og jeg vil ha sodd!

  Q:
  Noen som vet om en side jeg kan komme meg på nettby på?

  - JJJ
 • 1
  Idag har jeg seriøst ikke gjort annet enn å ligge i senga, sitte i senga, spille musikk, sitte på dataen, spist middag som ble for meg forkost, spilt nintendo ds som jeg klikker på, redigert bilder, redigert filmer og ikke så mye mer. Har egentlig lyst å dra ut. Men orker ikke å gå ut av senga og ordne meg. Og jeg som ryddte rommet for noen dager siden, nå ser det ut som ett do igjen. Måtte skyndte meg sånn og ordne meg igår. Sminke overalt, klær over alt, drikke over alt - huff!

  Også er det så forbanna varmt. Kanskje en joggetur har vært deilig etter ferien? Nei, idag er jeg slapp som det går ant å få det til. Blir vell sånn at jeg spiller litt mer Nintendo. Ice Age 3 spiller jeg faktisk, litt vanskelig siden jeg ikke har prøvd å spille sånn ting før, men care.

  eide fors 8 copy1

  - JJJ
 • 0
  Okei, det ble kanskje litt feil. Jeg våknet jo i 9 tiden av at begge ungene skrek. De hadde tydeligvis slått hverandre osv og jeg var vis hjemme alene med de. Jeg måtte til slutt sitte i mellom de og se litt tv med de. Den ene surere enn den andre. Anders var så sint at han gikk ned og begynte å leke seg og Emil satt å kiket tv, så kom tante hjem fra hestene. Å nå er det fred siden de er til naboen og leker eller noe.

  Jeg sitter her å venter på at slutten på svarenen på spørsmålsrunden skal lastes ferdig på bloggsoft, men det tar vell tid. Første delen er lastet opp, men jeg tenkte å legge begge videoene i samme innlegg. Må si jeg føler meg ligg kul her jeg sitter med morgenkåpe og solbriller - HAHA, eller kanskje ikke. Har liksom ikke giddet å kledd på meg enda. Kjenner at dette kan bli en laff dag. Kanskje jeg må hjelpe tante med å rydde opp etter festen i går?! Ja, jeg må vell det så snill som jeg er..

  snapshot30
  Tøffeste morgenbildet ever - not!

  - JJJ
 • 3
  blogg1Dette er da resultatet, eller ikke så ille da. Må nokk skylde litt på bildekvaliteten til blogg, samma det. Også hele bildet ble ikke med siden jeg har så smal blogg - samma det!
  Men skal legge meg. Opp tidlig i morgen for å sole meg på stranda og bli kjent med folk. Natta, blogges i morgen kveld :*

  Q:
  Bruker du picasa?


  - JJJ
 • 2

  SIST:

  1. Du drakk: Annanas juice <3

  2. Telefonsamtale: Mamma i think.

  3. Mottatte sms av: På det norske nr mitt er det ifra skappel.

  4. Sangen du hørte på: Megastylez - jump with me.

  5. Du gråt: 21. juli 09, faktisk...

   

  JA ELLER NEI:

  6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei, det tror jeg ikke..

  7. Har du noen gang vært utro: Ja, noen år siden nå.

  8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Ja.

  9. Har du spist noe som er giftig: Har jeg heelt helt sikkert.

   

  ENTEN ELLER:

  10. Dansing eller synging: Synging.

  11. Cola eller Pepsi: Cola.

  12. Jordbær eller bringebær: Bringebær.

  13. Facebook eller nettby: Nettby.

  14. Svart eller hvit: Svart.

   

  DETTE ÅRET:

  15. Har du fått nye venner i år: Ja?

  16. Sluttet å være forelsket: Trodde nesten det ja, men nå vet jeg at jeg ikke har sluttet!

  17. Ledd til du har begynt å gråte: Jepps.

  18. Møtt noen som har forandret deg: Har nokk det.

  19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, noen av de.

  20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Mm!

  21. Kysset noen fra din top friends liste: I have..

  22. Vært på ferie: Japp, Oslo, England osvosvosv..

   

  SANNHET:

  23. Hvor mange barn vil du ha: Iallefall ikke mer enn 3!

  24. Har du kjæledyr: Ja, to kattiser.

  25. Vil du forandre navnet ditt: Nei, men bare sette på mitt ortlige etternavn.

  26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Fest på jordet.

  27. Når våknet du i dag: Ble vekt i 9tiden men sto ikke opp før 11 eller noe.

  28. Hva gjorde du midnatt igår: Ved norsk midnatt satt jeg på dataen.

  29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Til bankkortet kommer hit i england, for da blir det shopping også blir det godt å komme hjem til Norge å se vennene sine og familie!

  30. Sist gang du så pappan din: Long time ago.

  31. Hva ville du forandra i livet ditt: Endel, endrett på ting og kanskje ikke gjort ting jeg har gjort..

  32. Hva hører du på akkurat nå: Hører på at jeg trykker på tastene.

  33. Har du noensinne pratet med en person som heter Magnus: Yeah.

  34. Hva går deg på nervene akkurat nå: Vet ikke.. Er litt småsur.. Vet liksom ikke hvorfor..

  36. Hva er ditt virkelige navn: Julie Jakobsen Johansen, men i registre står det Julie Johansen. Det skal ordnes igjen til Jakobsen, så er det sakt.

  37. Sivilstatus: Opptatt?

  38. Stjernetegn: Tvillingene.

  39. Gutt eller jente: Jente.

  40. Barneskole: Bratsberg Barneskole.

  41. Ungdomskole: Sunnland ungdomskole og Sodin.

  42. Videregående: England en plass og kanskje siste året i Norge.

  43. Hårfarge: Nå er den brun med blonde striper? Men min naturlige vet jeg ikke.

  44. Langt eller kort hår: Mellom langt.

  45. Høyde: 1, 65 eller noe.

  46. Er du betatt av noen: Hell yes.

  47. Er du hetero: Ja, det er jeg nokk.

  48. Piercinger: Navlen, ørene og over leppa.

  49. Tattovering: Nei, kanskje senere.

  50. Høyre eller venstre hendt: Høyre hendt er jeg.

   

  VILLE DU:

  51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei, ikke om de var sammen og om hun hadde sakt noe om at jeg skulle holde meg unna han.

  52. Sovet alene med åpenhimmel: Spørs hvilken sammenheng det hadde vært og hvor det hadde vært..

  53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Nei, jeg er ikke en person som velger blandt mennesker.

  54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Haha, nei!

  55. Brukt en hel da på shopping: JA!

  56. Kysset Lene Alexsandra: Hvor og hvorfor?

  57. Tatt på puppene til Lene Alexsandra: Står nokk over.

  58. Blottet deg for en du er glad for på webcam: Nei, det ville jeg nokk ikke uansett hvor glad jeg er i han.

  59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei.

  60. Sringet 1mil bare for å se noen du er glad i: Kanskje, om det hadde vært noe spesielt så.

   

  AKKURAT NÅ:

  61. Spiser: Ikke noe.

  62. Drikker: Luft?

  63. Nå skal jeg: Legge meg snart.

  64. Hører på: At jeg skriver.

  65. Venter på: At jeg skal bli ferdig med dette så jeg kan legge meg OGSÅ venter jeg på bankkortet ofc!

   

  FRAMTIDEN DIN:

  66. Lyst på barn: Ja, sikkert.

  67. Lyst til å gifte deg: Tviler.

  68. Hvem skulle vært din fremtidlige mann: Den som har det jeg leter etter kanskje?

   

  HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN:

  69. Lepper eller øyne: Det varierer. Noen ganger begge?

  70. Kyss eller klem: Det varierer hvordan personen er eller ja..

  71. Høyere eller lavere: Høyere er vell best.

  72. Eldre eller yngre: Ikke alt for ung og ikke alt for gammel heller..

  73. Romantisk eller spontan: Varierer.

  74. Fin mage eller fine armer: Ja takk begge deler? Men det har ikke så mye å si..

  75. Tattovering eller piercing: Det har jo ikke noe å gjøre med saken egentlig.

  76. Voldsom eller forsiktig: Varierer hva man skal ha det til det da.

  77. Forhold eller bare lek: Dummeste spørsmålet! FORHOLD!

  78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Bråkmaker eller mellomting ville jeg ha sakt.


  HAR DU NOENSINNE:

  79. Kysset en fremmed: Hm, ja.

  80. Drukket sterk alkohol: Har nokk det.

  81. Mista brillene/linsene: Solbriller.

  82. Sex på første date: Nope.

  83. Knust noens hjerte: Har nokk det.

  84. Fått ditt eget hjerte knust: Ehem, ja.

  85. Blitt arrestert: Hoho, hadde jeg vært 1år eldre kanskje så..

  86. Takket nei til en invitasjon til date: Jepp.

  87. Grått når noen har dødd: Ja.

  88. Likt en gutt som er en venn av deg: Ja.

   

  TROR DU PÅ:

  89. Deg selv: Ja, men ikke alltid.

  90. Mirakler: Haha, kanskje.

  91. Kjærlighet ved første blikk: Noen ganger.

  92. Himmelen: Vet det er en himmel..

  93. Nissen: Nei.

  94. Kyssing på første date: Varierer på personen du er på date med.

  95. Engler: Ikke engler med vinger.


  SVAR HELT ÆRLIG:


  96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Er nokk det.
  97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Ikke som jeg kan huske.
  98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Kanskje..
  99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Luft, mat, drikke, venner, folk vet...

  kopi av sdc10581
  Det ble mye tull av de spørsmålene. Fant de på nettby. Mange spørsmål som manglet så jeg bare skrev noen spørsmål selv. Haha, noen er vell kanskje litt teite, men jeg har sett mye verre!

  Q:
  Hva synes du om min nye piercing i leppa?
  Finere enn den forrige?

  - JJJ
 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde