Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

15


Endelig kom helga vi mange hadde ventet på, nemlig at noen av våre (eks)kollegaer fra Trondheim kom på besøk. Og det var så si en selvfølge at vi møttes på Cuba Bar.


Her fikk vi fyll opp både magesekk og blærer med alt mulig. Og det var også en selvfølge at de berømte mini-burgerene sto på menyen denne kvelden også. Selv om det var buffet var burgerene like gode. Bare helt konge-start!


Stoor takk til disse flotte menneskene for god mat og drikke - som alltid!
Kvelden tok oss videre til Benidorm. Dro først på en plass kalt Happy Clinic hvor vi fikk sprøyter med alkohol, meget spesielt! Altså, de ble sprøytet i munnen vår.


Vi dro så på noen andre plasser før det ble litt fiesta på hotellet. Godt å se igjen folket, det var det iallefall!


Fra lørdagen har jeg dessverre ikke mange bilder ettersom mobilen min gikk tidlig tom for strøm. Men på kvelden dro vi til Altea for nokså herlig tapas og fikk oppdaget mye av området rundt den koselige krikeplassen i Altea. Vi dro så på en veldig, veldig pen uteplass i Altea hvor yachtene sto lined up. De fleste tok vel kvelden etter noen timer her, men noen frøkener følte fortsatt at kvelden var ung, så jeg "måtte" jo ta de med videre. Så vi endte opp i Benidorm. Taxituren til Benidorm kan jeg si var faktisk den morsomste taxituren jeg har hatt i mitt liv. Samt noen situasjoner som skjedde i Benidorm får meg enda til å gråte av latter. Med såå mye gøy fløy tiden også.. Jeg tror ikke jeg skal engang fortelle klokkeslettet da vi kom hjem..


Etter de fleste hadde vært i Aqualandia i Benidorm for å vaske seg litt var det tid for avskjedsfest/ pool party for gjengen fra Trondheim, hjemme hos sjefen. Her ble det servert mat konstant i hele fem timer og mer enn nok forfriskende leske til hele nabolaget.
Og selvfølgelig sto disse livlige menneskene bak baren og grillen. Ikke nok med at de har Cuba Bar, men de presterer døgnet rundt. Utrolig imponerende og bra jobba!


Som dere da skjønner har helga mi bare vært tipp-topp! Fint å få kjentfolk på besøk, men kjenner nå at det er også godt å komme tilbake til hverdagen. Glad det ikke er slike helger hver helg.. Tror jeg sier takk for meg til festing på en god stund nå.

 

Har dere hatt en fin helg?


 • 4

  Helgene før flyttingen til Spania går virkelig i ett. Jeg har klart å dobbel"booket" meg flere ganger, til og med trippel"booket" meg..  Jeg har nok en gang hatt to herlige helger; Selbu og i kjære Trondheim på sommerfest med jobben.


  Selbu for to helger siden (20-22.juli) var som alltid bra. Var med en helig og ikke minst livlig gjeng og møtte mange kjente som jeg ikke har møtt på lenge. Selv om været ikke var på sitt beste de det siste døgnet hadde vi oppholds i ny og ned. Regnet stoppet oss ikke heller da. Vi var å fikk med oss de fleste konserter, danset, vandret osv selv om det pøsregnet. Sommerfestivalen i Selbu er jo regnfestival, used to it!


  Foto: Hans H. Bjørnstad / NRK


  Det siste døgnet var meeeget vått. Fikk hjelp med å ta en spesiell slag av folie rundt gipsen, og utrolig nok fungerte det resten av festivalen. Det var så vått og kaldt siste natten av jeg faktisk ble fraktet til Røde Kors hvor jeg ble liggende noen timer for å få i meg varmen igjen. Folka som jobbet der den natta var bare helt supre!


   

  Helga som var ble jeg faktisk i Trondheim. Kan ikke huske sist jeg hadde ei helg her i hjembyen. Jeg flyttet hjem på torsdag i leiligheten min etter å ha bodd til min kjære mormor siden jeg knakk ankelen. Så fredagen etter jobb gikk med på avslapping hjemme med god middag, men endte opp med hjemmefest hos en kompis og byen. Det ble en lang kveld-natt-morgen. 

  Klokken 12 den lørdagen skulle alle fra jobb samles for sommerfest. Hva og hvor vi skulle viste ingen, bare at vi skulle ha på oss behagelige klær og noe godt i vannflaskene. Jeg skønte og fikk beskjed om at de hadde ordnet noe annet til meg med tanke på handicapet. Og det var meget bra for opplegget for dagen var Amazing Race rundt om i Trondheim med forskjellige poster. Det hadde jo vært synnsykt bra å vært med, men jeg hadde jo selvfølgelig sinket laget. Jeg ble i stede satt på en post sammen med to flotte kollegaer oppe på Skybaren på Clarion Hotel Piren.


  Ikke nok med at jeg ble satt på en av de beste og morsomste posten med den beste utsikten, men vi var også så heldig med været. Satt og lå der i flere timer mens de andre slet med å komme seg igjennom hele løypa. Storkoset meg!
  Siste "post" i vår Amazing Race var Lille Skansen. Alle lagene klarte til slutt å møtes der etter litt mye om og men. Hos Lille Skansen ble det mere på fyll i glassene og siste del av konkurransen gjennomført; selvlaget sang. Mye morsome innspill! Vi fikk også fyllt på magen med sjø- og grillmat - kjempegod mat! Vi dro så videre på byen hvor nattetimene ble fyllt med mer latter og sang. Tipp-topp sommerfest! Kommer til å savne mange av disse herlige menneskene når ferien og flyttingen tar sted.

   

  Hva har dere gjort de siste helgene? Flere som har mye å rekkeover?


 • 16


  Torsdagskveld ble det sagt og avgjort at vi skulle bort fra Trondheim for helga. Et lite avbrekk fra alt på et vis og da kunne jeg ikke tenkt meg noe annet enn snø og ordentlig hyttetur. Så etter litt småsnakk hadde jeg booket hytte på Oppdal! Så bra at vi er så spontan som vi er, elsker det! Som dere ser var bilen min ganske så fullpakket. Det ble jaggu ikke plass til noen ski eller noe slikt. Utrolig at det var så vidt plass til oss i alt pikk-pakket! En sportsbil er vist ikke helt beregnet for slike turer, haha!
  Vi lå på en camping litt utenfor Oppdal, kalt Festa Camping. Kjempekoselig og fin camping. Nyoppusset og god standard i grunn. Her hadde de også kro hvor det var både restaurant og bar. Plassen var meget bra med tanke på at det var litt utenfor sentrum.


  Hytta vi leide for helga var også nyoppusset. Veldig søt og fin! Vi storkoset oss i den!


  Snøturer på fjellet var noe som sto høyt på lista for helgen, og det ble det. Herlig med frisk luft langt oppe på fjellet! Så forfriskende og godt! Ingen hyttetur uten en skikkelig gåtur!


  Søte Akita koset seg også, selv om det var litt kjørlig pga vinden. Hun hoppet rundt og fant seg masse pinner.


  Jeg klarte jo selvfølgelig nok en gang å lage et kongebål! Pølse med brød, kakao og kos sto på menyen oppe på fjellet.
  Etter mye friskluft og litt titting rundt om på Oppdal sto taco for tur. 
  Lørdagskvelden var overraskende bra, iallefall til å være Oppdal! Vi ble først kjent med en god gjeng som var i alderen 30 og opp til 76 år. De var kjempehyggelige og de endte opp til sentrum med oss mot midnatt. Til og med eldstemann ble med! Det var meget sprekt vil jeg si. Vi tok en såkalt "afterski", eller "afterwalk" som vi kalte det. På Oppdal er de vist vant med folk som drar ut i skiklær, det hadde ikke blitt godkjent i bartebyen, Trondheim!


  Vi var på noen utesteder, men Bryggeriet var vel den beste av de. På et annet utested hadde de faktisk SNUS-BEGER - er enda i sjokk! Må også legge ved at folk var meget hyggelige og spandabel i sentrum også.
  Rydding og vasking av hytta var ikke særlig gøy, da gikk det opp for oss at vi faktisk måtte dra. Vi kunne ha tenkt oss virkelig å ha vært der enda noen dager. Helga var med andre ord meget, meget vellykket, overraskende vellykket!
  Ikke nok med at vi ble kjent med herlige mennesker, men Oppdal i seg selv er veldig pent! Fjellene, snøen, gamle hus, hytter, stabur - stilien i seg selv! Perfekt for hytteturer og weekends med venner! Vi har allerede bestemt oss for en ny tur til Oppdal i nærmeste framtid, men denne gang skal det være litt mer planlagt og skiene skal være med!

  Hvordan var helgen deres? Liker dere hytteturer?

 • 8

  Nora kom til meg på fredag og har vært her til i dag. Utrolig godt var det å ha litt kvalitetstid med henne igjen! Hadde en fin og koselig fredag, etterfulgt av en litt mer livlig fest på lørdag. - Super helg!


  Laget hjemmelaget pizza til disse søtingene på fredagskvelden.


  Etter min favoritt-skrekkfilm, ble det fondue ♥ Yum, yum!


  På lørdag var vi gira på grilling i finværet. Kom over alt dette som jeg måtte kjøpe + partytelt. Derfor hadde vi ett slags "summer" them for festen.


  Etter grillinga kom det bare flere og flere.
  Alle skulle få grillmat her i "gården".


  Kameraet ble lagt inn ganske tidlig, så bilder av resten av kveden er det ikke. Koselig at folk tok turen innom enda bare for å si hei. Etter som timene gikk, tok sola farvell og vi begynte å flytte oss inn hos meg. Utrolig at vi fikk alle inn vil jeg si. Gud, for et liv! Og det varte til ti om morgenen... *erm*  Har dere hatt en super helg, mine kjære lesere? • 21

  Her kommer noen bilder og ord fra min strålende langhelg!


  Torsdag etter skolen ble jeg med bestefaren min og samboeren hans til Fosen. Jeg var over hos de til fredag.


  Heldig som jeg var fikk jeg låne meg bil for helga, så fredags formiddag kjørte jeg til nabobygda hos søskenbarnet mitt og hilste på andre i familien. Slo også av en prat dyra før jeg kjørte henne på jobb.


  Kjørte så videre til Råkvåg hvor jeg ble resten av helga til verdens beste oldemor ♥ Tok henne med på kirkegården for å legge på krans og lys på grave til oldefar, hjalp henne med julepynten, lage mat og alt annet hun ville ha hjelp til.


  Var sjåfør denne kvelden på en drøss tullinger. Endte opp hos en kompis hvor jeg elsker å feste, så bilen ble mot midnatt parkert.. *kremt*
  Lørdag skulle jeg jo på fest i Rissa, men siden jeg fortsatt er syk og var litt dårlig fra dagen tidligere.. Jeg ble så ansatt hos festbyrådet som vakt, fotograf, blogger og hva alt annet du kan kalle det. Ikke nok med at jeg trivdes og hadde det gøy, men det hjelper også å få en hel masse med skryt at jeg klarte meg strålende. Skal få vekterkurs etterhvert også. En kjempekveld med kjempefolk, det vil vel de fleste signere på! Nå blir det jobbings framover rundt om i Sør-Trøndelag i helgene. Hurray!
   


  Fikk meg to timer søvn på søndags formiddagen før jeg pakket bagene og tok turen til farmor hvor jeg ble servert herlig biff mens vi hadde dialogen gående. Jeg leverte så bilen til bestefaren min og ble kjørt til hurtigbåten hvor jeg forlot Fosen og kom hjem til kalde Trondheim.

   

  Hvordan har helga deres, kjære blogglesere? • 27

  Helga fikk forsåvidt med til kjøring og drikking konstant, men ikke samtildig da. Kjørte fra Trondheim til Råkvåg på lørdag for å få med meg nå festligheter sammen med min kjære Marthe. Har vært i Råkvåg på denne fest/martna-helga så lenge jeg husker tilbake, utrolig bra hvert år! Garagevorspielet er jo det som tar av år på år enda det er privat hjemme hos en og er vorspiel - imponerende! DJ, vakter, grillsjefer, anlegg både i garagen og ute, flammekastere, såpeboble-maskin, busser etc. For ikke å glemme en haug med folk i alle aldere. Så supert å se igjen så mange, samt å bli kjent med nye fjes. Dro så til sentrum hvor det ble bryggefest. Været kunne ha vært litt bedre, men ellers var det supert.
  Vorspiel-sjefen.
  Gikk oss en tur på martnan på søndagen for å se på folket og plassen i dagslyset.


  Oldemor ble så glad av å få en ny andunge og to liljer til dammen sin i hagen.
   

  Har dere hatt en flott helg?

 • 22

  Ting har ikke gått min vei de siste dagene og jeg har ikke følt meg helt på topp. Flybilletten min hjem til Norge om noen dager må avbestilles.. Tungt å tenke på alt jeg har gledet meg til, festligheter og bursdager jeg må bare legge bak meg og vente nå noen nye uker for å komme hjem til hjemlandet.. Familie og venner mente at jeg burde ta meg noen dager i Hastings (der jeg bodde gjennom utvelkslingsåret) for noen dager, bare for å prøve å glemme tanken på at jeg ikke kan dra hjem med det første..

  Så her er jeg! Dro fra dysre, regnfulle og kalde Bornemouth og ble tatt i mot på togstasjonen i går ettermiddag i Hastings med åpne hender, sol og masse varme - hva mer kan man ønske seg? La alt av pikk-pakk hjemme hos beste Sophie, skiftet til shorts og singlett før butikken ropte på oss - sterke voksenbrus! Aden kom senere i hus og jelly shots ble til og akkurat klar til vi ble hentet av en kompis. Kvelden var wild og hysterisk morsom. Plutselig var vi i Eastbourne hvor jeg tydeligvis kom ut av butikken med to store kasser med øl. Jeg er utslitt allerede. Skrivende stund sitter her i en baggy tshorte, rester av gårsdagens sminke, tørr munn som trenger leske, knipende øyne som prøver å lese, fingrer som hopper over tastaturet og jeg tenker hvordan i alle dager skal jeg begynne denne dagen? Og jeg har ikke vært her ett døgn enda, enda noen døgn igjen..


  Print screen fra videoer før bilen var overveldet av alt for mange ville dyr...

  Hva skjer hos dere denne uka, noen planer?

 • 22

  I går dere hadde jeg en superfin kveld. En kompis hadde arrangert et slags farvel-måltid i Royal Tunbridge Wells med noen av mine nærmeste. Han ville vi skulle dra en annen, posh plass for å gjøre det litt spesielt. Det har ikke gått opp for meg at jeg faktisk skal forlate disse herlige menneskene.. Ble en rar og ekkel stemning da de begynte å ta fram gaver til oss skandinavere og fine, lange kort. Noen falte faktisk tårer for oss også.. Utrolig trist i grunn, men samtidig veldig fint og koselig!!
  Kan vise dere gavene senere..


  Forrett!
  Min yum, yumme Pollo Pancetta salat.


  Noen andre jenter også gikk for herlige salater.


  Så dro vi i en park for å tenne bål og kose oss.
 • 24

  Bildeinnlegg fra en nokså herlig 14 timer på stranda i går med masse herlige mennesker. Må si jeg kommer til å savne de noe syyykt!
  Disse bildene fra grillinga og ned er fra digitalkameraet mitt..


  Regnet fram til at vi var over 20 stk tilsammen, men alle sammen gikk å dro hele kvelden..

  Hadde dere en fin lørdag?

 • 19

  Nei, jeg har ikke dævva og ja, jeg har det bra! Har fått en god del spørsmål ettersom det har vært minimalt med oppdateringer på bloggfronten nå, men mye av grunnene er pga jeg ikke har hatt tilgang til blogg.no. Som dere kanskje vet har de prøvd å bli hacket igjen, og siden jeg blogger fra utlandet har det tatt enda lengre tid før jeg har kommet med tilbake på plattformen. Men nå tror jeg, og håper jeg det blir lenge til neste gang dette skjer. Kan i alle fall si at jeg har hatt en tipp-topp helg med venner og parties. Etter en kjempefin fredagskveld på stranda med en gjeng, ble det på'an igjen på lørdagskvelden. Dro på nok et bursdagsparty til en mr. x. Jeg har jo vært på noen store bursdagspartyer her i England til fremmende, og siden en kompis av meg hadde bedt meg med som hans plus one tenkte jeg at jeg hadde nothing to lose. - Og det hadde jeg så rett i for jeg hadde en super kveld-natt med herlige folk som kjentes både i går og enda i dag.

  Image and video hosting by TinyPic
  Noen bilder fra forspillet til en kompis på lørdag før bursdagspartiet.

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Hva har dere gjort i helga kjære lesere?

  Image and video hosting by TinyPic

 • 27


  Gud for en herlig kveld og natt det ble i går. Som alltid ordnet Johanne og med oss hjemme til meg. 90-talls musikk på full vreng og vi var allerede i gang. Møtte en gjeng i byen og turen gikk så til puber. Etter noen timer fortsettet vi natta hjemme hos en vi ble kjent med.
  Nok en godkjent, festfull kveld med herlige mennesker og en god avsluttning på helga.  Søndag morgen:

  Har dere hatt en fin helg?

 • 25

  musicnodes

  Vi vil ønske dere kjære lesere en superkul lørdagskveld! ♥
   

 • 22


  Litt av et eventyr det ble i går må jeg si. Selv om det ble en del styr som jeg velger å prøve å glemme, startet kvelden bra og den sluttet bra så det ble forsåvidt en godkjent kveld. Jeg fikk heller ikke fred på dansegulvet denne kvelden heller. Synes rett og slett det er hærslig at enkelte gutter tror det er greit å begynne å danse bak meg, holde rundt meg og prøve å klå. Jeg gikk rett og slett fra de med engang for slike gutter som går rett på sak kan seile sin egen sjø, uten meg! Neste gang blir jeg vel å kutte av de fingrene. Haha, ja jeg har hørt av alle her nede at jeg er hard to geticequeen, boring og alt det der, men jeg trives faktisk med det ettersom jeg er jo tross alt blitt antigutt..

  Hadde dere en livelig kveld i går?

 • 35

  Wow, hadde en superduper kveld i går! Kjempekoselig å dra på restaurant med danske frøknene før jeg skulle videre på bursdagsfest til mr x også. Vi gikk for en indisk restaurant - kjempegod mat! Kjempetrivelig helt til vi ble  litt stuck i samtaler med mennen ved siden av oss. Men etter en litt upasset spøk(?) fra en rundt 30 årene som jeg synes ble for dryg hadde jeg bare lyst til å dra. De fikk høre at vi var skandinavisk, og spurte så "do you have any english in you?". Jeg ble da litt tvilsom, men danskene svarte i vei uten å tenke seg om og sa "no?". Da jeg så det glupe gliset til han skjønte jeg at nå har de tråkket i salaten og han åpnet kjeften sin igjen og sa "Well, I can be in you!". Tok selvfølgelig en stund før danskene skjønte sammenhengen, men det ble meget ekkelt etterpå. Jeg prøvde bare å spise meg ferdig, forså dro jeg på badet for å pudre nesen og dro.. Drøyeste laget spørr du meg altså!


  Vel, jeg fikk møtt skjønne Heather til slutt og kommet meg til bursdagsfesten. Utrooolig mye folk! Faktisk var det mange kjente fjes der så det gikk bra. Ble også kjent med nye folk, noen litt drygere enn andre.. Men slik er enkelte gutter i England har jeg merket. Etter en stund ringte jeg danskene for å høre om de fortsatt var i byen, siden de kunne komme til lokalet siden invitasjonslista ble vist ikke fulgt. Sikker på at det var over 500 stk som var der til sammens. Johanne og jeg endte selvfølgelig opp på dansegulvet etter en stund, heelt intill scenen der bandene spilte. Det var mer som en gig på et bursdagsparty i grunn. Tror det var 10 forskjellige band som spilte utover natta. Kompisen min var plutselig på scenen med bandet sitt også, haha. Der hoppet vi, danset vi, headbang'et vi og hadde det utrolig gøy. Meget bra kveld vel å merke!


  Hvordan var deres lørdag?

 • 29

  Spontan, gal og er med på det meste har alltid vært meg, men tror aldri jeg har dratt på bursdagsparty til noen jeg faktisk ikke kjenner før. Det er vist en bursdagsfest hvor man trenger invitasjon osv, men jeg fikk vist komme siden Heather har insistert at jeg skulle bli med. Kjenner ingen der (untatt Heather) og jeg har ingen aning hva som skal skje eller hvordan kvelden blir. Men aller først skal jeg på restaurant med danske frøknene for godt mat og god drikke. Etterpå skal jeg møte Heather for parteey. Ønsk meg lykke til da!!


 • 18


  Hadde en utrolig herlig kveld i byen i går/natt. Startet hjemme hos meg med danskene, men Vic stakk å letet etter kjærlighet etter en liten stund så Johanne og jeg koset oss for oss selv litt før vi tok på oss høyhælene og utenpå jakkene og møtte flere. Kan ikke huske å gå til byen var så morsom. Jeg måtte iallefall fikse sminken rundt øynene mine hundre ganger for jeg lo så jeg gråt. Digger gjengen der altså! Møtte flere guttaboys på stasjonen før vi dro til puben. Puben var jo selvfølgelig stappfull, og det sier jo seg selv at det blir morsomt da. Har virkelig ikke mot flere slike kvelder snart igjen, selv om jeg har hatt to på rad nå. Nå header jeg til Bornemouth snart for å være med min kjære onkel og co resten av vinterferien. Gleder meg til litt kos med småguttene mine!
  Hadde dere det gøy i gårkveld?

 • 27


  I går tok vi både helg OG vinterferie. Det sier seg selv at det er sprell og fanterier som står for tur da, har dessverre ikke tid for noe avslappning da nei.. Etter fiksing med danskene hjemme hos meg, dro vi til ei venninne på forspill, for så taxi ned til byen. Utrolig mange som var ute og nattklubben med hele tre etasjer var proppfull! Johanne og jeg fikk oss nok en gang noen dansepartnere.. Morsomt var det, og nå er det snart tid for å ordne seg klar for denne kvelens festligheter her i byen!


  Ble ikke tatt noen bilder fra nattklubben, men dere kan få se en meget sær video fra tidligere på kvelden, haha!
   


  Har dere noen planer for vinterferien?

 • 35

  Først må jeg vel velkomme alle inn i det nye året, 2012! Etter bursdagskake i går, middagsselskap, noen champagne glass og ordning var det tid for bursdagsfesten til ei venninne av tante på puben - black & white party! Puben var fullstappet av folk i alle aldere. Jeg rakk faktisk ikke å kjøpe meg drikke før noen kom bort og køddet med meg. En random kom faktisk med åpne armer mot meg. Ble nok en kveld med på spandert drikke. Engelskmenn skal ha et pluss for at de er så søte der da, men det ble kanskje noen glass for mye.. Så jeg bommet allerede de første timene ang overskrifta.. Men jeg hadde en bra slutt på det gode året 2011 da og en helt grei natt, i følge det jeg husker..
  Men kjenner det er lenge til neste gang, det er mer enn sikkert!


  Mitt sort-hvitt antrekk.


  Ble litt dårlig med bilder fra rakettene ettersom hun som tok bilder var litt ustødig..  Hvordan var deres nyttårfeiring?

 • 20


  Opp tidlig i morgest for å dra å på besøk til en kompis av meg som har bursdag i dag. Dere skulle virkelig sett ansiktsutrykket hannes når han skulle gå i gangen og så en scooter der, dere aner ikke! Alle som var der ble nesten rørt over hvor glad han ble! Fikk også koset litt med dyra før det var på tide å dra hjem til onkel og co for å sette i gang måltidene for i kveld. Får pent besøk i kveld og god mat står på menyen.


  Lunch! Er man norsk, så er man norsk.. uansett hvor du er i verden!


  Til og med om du er halvt norsk også!


  Guttene har vært som noen snurrebasser de siste dagene, spesielt i dag. Eldstemann kom faktisk opp klokken 1 i natt, satte seg i sofaen og trodde det var morgen, haha! Heldig for de at vi skal ha norsk OG engelsk jul da. For vist ikke måtte de vente til i morgen tidlig for å åpne pakkene sine, det tror jeg altså de ikke har klart.


  Fikk ikke med alle pakkene på bildet, men ja.. det er endel . Disse er bare fra Norge og onkel osv. Resten åpnes i morgen på den Engelske juledagen. Kanskje ikke så rart at småtrolla gleder seg?


  Må nesten legge med et bilde av pepperkakehuset til onkel og jeg. Har plagdes en god del med de(t). Onkel laget først ett, men det ble så fuktig at det rydde sammen. Så var det på'an igjen for noen dager siden, men da vi var nesten ferdig limet veggene, gikk ene veggen i to, for senere i fire.. Onkel fikser det lett, men det ble litt banning når siste bit av pynting skulle gjøres i dag, haha. Synes det ble ganske bra jeg til at engelskmenn ikke bruker pepperkakehus og at det er hjemmelaget fra bunnen.


  Kan ikke glemme at jeg vant faktisk i kalenderluka i dag. Trodde også jeg hadde tre votter som har en verdi på titusen og at jeg hadde fått tre av 750 000, men jeg vant iallefall 100 kroner da. Weee!

  Liten hilsen til bloggen! :

  Noen som er spendte for kvelden?

 • 23

  Da kom jeg akkurat hjem fra gårsdagens feiring av juleferien. Utrolig godt å tenke på at det er juleferie nå og en pause fra college (selv om vi har flere dunger med lekser). Festen i går var meget bra. Tok med meg Johanne også jeg, så jeg dro med henne og Essex-Sophie. Etter litt trasking i byen Tunbridge Wells fant vi fram til huset til Jess. Huset ble ganske så fullt i løpe av natta og de fleste var gutter, nesten trippelt enn det var av jenter. Ble ganske irritert på mange av de da, for jeg fikk nemlig ikke fred på dansegulvet med Johanne. Selv om jeg danset helt kliss inntil henne kom det noen fjomper bak meg. Som om det skulle vært nok å danse bak meg og holde rundt meg, men noen faktisk rev meg i fra Johanne flere ganger og prøvde å danse face to face med meg - herregud sier jeg bare! Når jeg hadde klart å ristet av meg en, kom det en annen..  Like før jeg brukte knuttneven altså! Værste er vel at de fleste av de går på samme college som meg og at de sa de skal huske på meg, mens jeg krysser fingrene for at juleferien er så lang for de at de vil glemmer meg.. Som vertsmora mi sa, jeg skulle ha ristet av meg de ekkleste av de med en gang. Sagt til de at de er stygge og at jeg har hørt at de har en liten tiss og brukt tiden min på de kjekkeste av de i stede, haha! Hadde det morsomt jeg altså, men som dere skjønner var noen av guttene litt irriterende. Søte moren til Sophie kjørte over en time bare for å hente oss siden Sophie ikke følte seg helt vell (hun er egentlig syk) og hun hadde lagt en varmeflaske i senga vår, tnaa. Hadde tidenes slappeste dag i dag. Sju timer i sofaen med Sophie, dyner, TV, snop, pizza på døra ect, haha - dagen derpå!

  Image and video hosting by TinyPicHar forresten hatt på glitter på neglene mine. Synes de ble mer fancye, julete og mer meg da, tihi.

  Har du juleferie nå?
  Hva synes du om neglene?

 • 23

  I dag er det en dagen jeg våknet og hadde bare lyst til å gjømme meg under dyna og sove i evigheter, dagen man ikke har lyst til å stå opp til. Kvelden i går startet i rett tid hjemme hos meg med mine to beste venner her i England, og hva er vel bedre start enn det? Har ikke sett Joanna på en stund nå siden hun har vært opptatt med arbeid og har vært syk, så jeg ble så glad når hun sa hun ble med ut. Etter fiksing og noen drinker ble skoene tatt på og vi gikk til byen. Var en del liv i byen og det liker vi, selv om noen kan være litt irriterende. Kommer liksom bort til oss og begynner å snakke til oss som om han skal være en supermann eller noe, baah. Uansett ble kjent med noen nye, rettere sagt gutter og hadde det gøy med jentene. Mye latter og koseligheter. Johanne og jeg fikk en sykdom for vi begynte å snakke dansk og norsk. Så mye vi snakket den kvelden er mer enn det vi har gjort tilsammen på 3 månder! Latter var det også i morgest da Johanne skjekket lommene sine og når den ene husker noe, mens den andre ikke. Slike "dagen derpå" dager altså, haha!


  Joanna, Julie, Johanne!
  Love you guys!


 • 23

  Forrige uke ble det sagt at danskene, finsken og jeg skulle ha et måltid med vår kjære kontaktperson her i området. En klar-for-jul-middag eller kanskje vi kan kalle det alla julebord. Vi ble enige om at vi skulle dra på en mexikansk aften som tok sted i går. Hadde tenkt å oppdatere om dette når jeg kom hjem, men det ble mer mat enn jeg hadde trodd og noen drinker ble tatt. Tiden gikk altså i fra oss der vi satt å jabbet, lo og hadde det supert med god mat, mennesker og drinker. Som dere da kanskje skjønner ble det ganske seint før vi kom hjem i går. Har virkelig ikke kunne hatt bedre kontaktperson enn denne morsomme, sprudlende dama! Jeg er sikkert på at jeg lo på meg sixpack der jeg satt å gråt av alt som ble sagt og ting som ble gjort. Tror alle fem kan ta seg på hjertet og si det var den beste onsdagen på leeenge.


  Starters.


  Beste tortillaen jeg har smakt!


  Desserts.  Hvordan var onsdagen din?
  Har du vært på "julebord" enda i år?

 • 21

  God helg alle sammen! I kveld venter bylivet på oss nok en gang sammen med masse, masse herlige folk.

 • 26

  Herlighet, jeg har ikke ord for kvelden i går - so ! Folk over alt, i sentrum, gatene, stranda, veiene og pubene. Hele byen var våken i natt for å si det slik. Jeg hadde det rett og slett supert! Har filmet en del, så en video er på vei om noen vil se litt av livet som var i natt.. Tok også noen bilder, men meget dårlig kvalitet pga de er tatt med videokameraet pluss at det var ganske så mørkt.

  Noen som vil se min video fra Bonfire night?

 • 25

  Da har jeg vært i byen, endelig kjøpt kåpa/jakka, fått på meg en kjole og er klar til å rocke byen i kveld sammen med noen herlige mennesker. Stikker til Joanna nå for å varme opp litt til i kveld før det blir byen og stranda neste. Kan ikke vente til å se alle folkene, det var allerede stappfullt i byen i dag tidlig. Tar med videokameratet i kveld, så jeg kan filme og ta bilder. Men nå må jeg løpe til bussen siden Joanna venter, ha en flott kveld dere!Kjolen kjøpte jeg tidlig i sommer hos B. Young!  Noen som vil at jeg skal vise dere min nye kåpe/jakke som jeg kjøpte i dag?

 • 26

  Da har endelig dagen kommet, dagen alle har snakket om de siste ukene - Bonfire night! Jeg har hørt mennesker i alle aldere snakket om denne kvelden hver dag de siste ukene. På bussen, i byen, på college - overalt! Bonfire night er en gammel tradisjon her i England som hadde egentlig en religiøs bakgrunn, men med årene har det blitt mer bare som en natt hvor alle drar ut å feirer med fyrverkeri, fakeltog og masse annet festligheter over hele Storbritannia og Samveldet. Den ordentlige dagen for Bonfire night er egentlig 5. november, men byen her har en egen en også, som er i kveld. Har fått hørt at dette er den beste festkvelden i byen for hele året, det er denne kvelden alle gleder seg til hvert år.
  Kan dere tro jeg gleder meg og er spent eller?  Etter litt "husarbeid", en god del koselige samtaler på Skype og mange søte samtaler på Facebook i går pluss en god natt søvn er jeg ganske så gira. Skal en tur til byen nå snart for å kjøpe en jakke/kåpe (endelig fant jeg en nesten slik jeg hadde sett for meg!) og kanskje en kjole før jeg skal begynne å ordne meg. Skal begynne opp til min kjøre Joanna før hun og jeg drar ned til byen og møter en stor gjeng. Mihii, håper dagen og kvelden blir like bra som jeg ser for meg!!


  Har planer om å kjøpe en fishbowl i kveld også, mohaha!

 • 23

  Da har det faktisk blitt oktober. Selv om vi er midt i høstsessongen, er det lite å se av høsten her i England. Det er vel mye fordi vi har på en måte høst når det er vinter. Men for meg har det ingenting å si! Denne måneden er jeg sikker på bli konge. Jeg var ikke klar over hvor mye som skjed denne måneden før Joanna ramset opp alle festene som foregår her for noen dager siden. I dag skal Johanne, Joanna og jeg til Eastbourne på shopping og kos. Så skal vel Johanne sove over her og vi skal ha skikkelig jentekveld. Neste helg skal jeg til onkel kjekken nr. 1 i Bournemouth. Mandagen etter har alle fri fra college og Joanna har bursdag, hun blir endelig 18 år! Vi hadde tenkt å feire dette med en weekend i Brighton med festligheter og sprell, men siden jeg har planlagt å dra til onkel, fant vi ut at vi heller skal dra på Cosmo, bestille en flaske vin osv og bare ta det rolig. Heller feire det helga etter. 15. oktober er det Bonfire day her i Hastings by. En dag som feires nesten på en måte en blanding av nyttårsaften og St. Hans, bare at dette er mer festlig og sosialt. Hele byen drar ut, fester, sender opp raketter, går med fakkler og har en herlig tid på stranda og i byen. Er ganske sikker på at det blir en vild kveld!! Vi er også bedt i en annen bursdagsparty hvor det er bestilt lokale og det skal komme en haug med folk. Halloween kommer også helt på slutten av denne måneden, noe som virkelig feires her i England med kostymer og party i alle aldere. Er helt sikker på at jeg har glemt noe nå og noe kommer sikkert opp i løpe av måneden.
  Men jeg gleder meg helt enormt - dette blir en meget festlig måned!  Noe du ser fram til i oktober måned?

 • 28

  Kan vel si at det var en meget spesiell kveld i går. Vi startet ganske så tidlig hjemme til Jamie, hvor vi også ventet på Johanne. Vi dro senere til byen, og vi møtte ikke på noe som helt politi i gatene, iallfall ikke som jeg så. Vi endte opp på en plen som ligger ovenfor gammelbyen og fikk kjempeutsikt over sjøen pluss bylivet. Jeg hadde faktisk med meg et teppe, men det var jo ikke plass til alle på det da. Selv satt vi der på sletten, koset oss med god drikke, spilte musikk, sang, danset og kiket på alle folka som gikk forbi oss og skjønte ingenting. Jeg klarte selvfølgelig å ringe Norge i natt og brukte opp alle pengene på kortet mitt, igjen... Johanne skulle egentlig sove over hos meg, men det ble ikke bare hun.. Alle untatt Vicy var plutselig spredd over rommet mitt, og ingen har fått sovet noe særlig. Men slik er vel bare bylivet. De andre snakket noe om «aldri mer alkohol», mens jeg gleder meg allerede til å utfoske enda mer av bylivet neste helg!


  Utsikten vi hadde fra der vi satt på sletten.


  Øhm, når jeg våknet og så dette bildet klarte jeg ikke noe annet enn å le.. Har enda ikke skjønt helt greia...

  Hadde du en morsom lørdag?

 • 28

  I dag er det akkurat en uke siden vi startet på college og i den anledning skal det bli holdt et college party. Skolen holder faktisk mange fester og arrangementer, utrolig bra mener jeg det er! Håper det kommer en god del folk i kveld og at musikken er like bra som den pleier å være i kantina. Det er nemlig en stor storskjerm der hvor de viser musikkvideoer og spiller musikk fra et gigantisk anlegg. Tar med meg digitalkameraet så jeg kanskje får knipset noen blinkskudd, men det kommer vel an på batteriet som holder på å stryke med. Uansett, ha en fin, fin kveld!


  Going to show some starpower!!  Har skolen din fester og andre arrangementer?

 • 35

  Dette blir ett raskt innlegg. Er bare minutter til jeg blir hentet. Skal til byen på party, på skumparty faktisk. Er år og dag siden jeg har vært på skumparty, så det blir spennende. Pluss jeg håper på å bli kjent med folk. Det var vist en stoor suksess i fjord med masse folk. Jeg skal dra med danske Vicy, danske Johanna, vertsbror James, bussvenninna mi Joanna og forhåpentligvis kommer Finske Jarkko! Men nå må jeg stikke - HA EN FLOTT KVEEELD!

  Man trenger vannfast mascara til skumparty, så jeg kjøpte meg en fra N°7 i dag siden den jeg kjøpte forrige uke var dårlig. Denne er veldig bra, får bare se om den fungerer når jeg er klissvåt. Valgt å tatt på meg noen klær jeg ikke er redd for skal bli ganske skitten også, bare for sikkerhet skyld.  Har du vært på skumparty før?
  Planer for fredagskvelden?


 • 33

  Beklager for at det kanskje blir litt tamt på bloggen med slike hverdagsinnlegg heletiden, men det er snakk om dager før jeg reiser og familie og ting jeg har gjort i det siste er det jeg har brydd meg og tenkt på, så slik er det. Helga har vært fullt opp med masse biler, campingvogner, slekninger, mat, søtsaker og god drikke. Utrolig bra at så mange kunne komme. Jeg koset meg for det meste med ungene og tok utrolig nok tidligkveld med mine engelske søskenbarn som lå i senga mi. Helga har vært super og i kveld skal jeg ha jentekveld med de to allerbeste - gleder meg!
  Her er et bildedrøss fra i går og i dag:


  Sol?


  Dette er virkelig en sjarmis!
  Tente på slike lyslykter som svever i lufta når mørket kom.
  Godguttene mine!

  Måtte nesten ta et siste bilde av min kjære oldemor (igjen) før jeg flytter.

  Likte du bildene?
  Hva har du gjort i helga, koset deg?

 • 23

  Nå er det ganske snart dekket og klart for party her i hjemmet. I dag kommer det ganske mange fra slekta (mammas side) hit for å treffes, være med onkel og co fra England og for å ta adjø med meg. Noen kommer med campingvogner, noen med telt, noen skal sove i leiligheta vår, noen i hytter også kommer noen sjøveien. Kjøleskapet er overfullt av mat, matbua er som en kake- og cupcakesfabrikk, pluss mye annet godt gjemmer seg der. Partyteltet har vi også fått opp, så regnet skal iallfall ikke stoppe oss nei! Tror faktisk jeg skal sprudle rundt i min fine lyserosa kjole i kveld, vi får se.
  Er i hvert fall ganske sikker på at dette blir en super kveld med masse herlige og livlige mennesker.


  Jeg måtte hjelpe en stressa mor å pynte cupcakesene. Ærfaringa mi er at det er bedre med for lite glasur enn for mye..
  Tante ordnet tåneglene mine i dag og fingrene mine i går kveld.  Hva skal du i dag/kveld?

 • 26

  Det har vært lenge sagt at vi måtte få til en avskjedsfest før jeg flytter til England og tidligere i uka ble det bestilt lokalet til fredagen. Det var grunnen for at jeg måtte ta toget hjem torsdagskvelden fra familienturen i Telemark. Hadde jo vært litt teit om jeg ikke hadde vært på min egen avskjedsfest liksom. Togturen var ganske greit rævva som vi sier vi fra Trøndelag, kommer tilbake til det kanskje senere. Uansett da så var jeg hjemme i byda klokka 10 dagen etterpå etter ti timer med tog, to timer med buss og noen timer venting. Da var det bare å hive seg rundt og dra til butikker å kjøpe inn diverse til kvelden med god hjelp av Linni. Hentet nøkkelen i 12 tiden, kiket og pyntet litt i lokalet før jeg stresset meg hjem, baket muffins, dusjet og ordnet meg før det var på hue og ræva ut for å få komme før folket kom. En helt grei kveld som jeg kommer til å huske (det jeg husker) for resten av livet. Setter pris på de som kom og synes det var synd de fra Trondheim og Fosen som ikke fikk anledning til å komme. Vi var vel til sammen 20-30 stk eller noe. Jeg hadde det iallfall supert med mine gode venner! Kjenner det blir jævlig å dra fra mange av de! Kom inn på noen samtaletema som jeg ikke liker noe særlig, at jeg ikke må dra og at de kommer til å savne meg osv, men klarte å snakke meg bort ganske fort så ikke tårene skulle trille. Hater virkelig å få høre det... og iallfall å ta farvel!


  Velkomstdrink må til!
  Muffinsene jeg ordet.


  Aw, av disse supre jentene fikk jeg en fantastisk søt kjole og en nydelig ring (kommer i et eget innlegg senere). Fikk også et kjempe søt brev av ei jente som betyr utrolig mye for meg.
  Linni jenta mi kom med cupcakes.


  Linni ♥
  Søl?


  Maiks ♥  Hater du å ta adjø med folk som står deg nært?

 • 24

  Vet egentlig ikke helt hvor jeg skal begynne, men det har ganske sikkert vært nok en vellykket helg! Har vært å hatt det helt fantastisk med venner og hatt det koselig på slekstreff. Dro en tur på kirkegården en tur på dagen i går sammen med endel fra slekta for å se og minnes de døde i slekta. Tok en titt på oldefars grav også, synd jeg ikke hadde med noen blomster å legge ved grava hans. Etter en liten stund på krikegården dro jeg til noen venner før det var middag med slekta i festlokalet klokka 17. Må si jeg fikk meg noen nye sjokk over hvem som faktisk er i slekt med meg, verden er virkelig ikke liten! Sodd var på menyen, etterfulgt av svisker som lignet døde regnsegler. Tok heller noen smakebiter på noen kaker til dessert jeg, noe som jeg tror mange andre gjor også for kaker var det mer enn nok av. Etter mye sukker fant jeg og noen andre venner av meg (som utrolig nok er i slekta) ut på livet. Tok faktisk med meg min nykonfimerte tremening ut med oss så han ikke ble igjen med de gale i slekta som festet til danseband. I dag tok fikk jeg med meg guttene ut for å fiske i det herlige været, faktisk. Bading ble det jo også selvfølgelig. Super herlig helg uten like, igjen - savner gjengen allerede! Skal se om jeg får ordnet en video til dere i kveld fra i helga.


  Oldefar ♥ miss u!
  Alle på slekstreffet fikk en slik lappe hvor man skulle skrive navnet sitt på. Det var forskjellige farger på lappene for de ungene til tipp-tippoldemor og oldefars unger slik vi skulle se sammenhengen i slekta. Jeg stammer vist fra min tippoldemor Emma Johanne og hadde defor en grønn lappe.


  Her inne var det rundt 300 av slekta til tipp-tipp oldemor og oldefar.
  Fine oldemor ♥
  Noen av kakene. Var ikke plass til alle på bordet fant de ut når de bærte de ut.  En bitteliten frosk jeg fant i hagen til oldemor mens jeg stjelte meg villjordbær.


  Love you, Oldemor!

  Flere som har hatt en super helg? Hva har du gjort?

 • 21

  I går kveld dro jeg for tredje helga på rad til fantastiske Fosen. Åja, jeg har faktisk med meg internett denne gang, men hvor mye det blir brukt er meget usikkert. Var ute med noen venner igår natt og hadde det koselig. Kjenner det blir sårt å dra i fra disse herlige menneskene. I skrivende stund sitter jeg med kjole og hvit skinnjakke med mer. Det er nemlig slekstreff i helga for å minnes min tipp,tippoldemor og tipp, tippoldefar. Var en tur innom festhuset igår kveld og fikk egentlig sjokk over hvem som faktisk er i slekta mi uten at jeg ikke viste det. Mange kjente fjefs ja. Vi skal vel være nesten 300 stk fra slekta rundt middagsbordet i kveld. Blir vel festlig vil jeg tro. Får bare håpe at jeg ikke får alt for mye sjokk over hvem som er i slekta mi og hvordan de er, haha.


  Legger ved to himmelbilder fra i natt.


  Har familien din slik slekstreff?
  Hva synes du om bildene?

 • 20

  Tror dere ikke jeg ente ute på livet igjen i går da? Jess da. Var en dunge med chicks der, så gossip ble det jo selvfølgelig. Mye jeg ikke har fått med meg mens jeg har vært borte i sommer fant jeg ut der jeg satt. Men selv om det ble litt for mye gossip og tull var det ganske morsomt. Når guttaboys fra Trondheim kom ble det nattbading.. igjen! Skjønner virkelig ikke hva det er med meg, festing og bading. Først uti hver gang også, men noen må jo være det. Har virkelig vurdert å byttet navn til spontan så folk skjønner at jeg kan ta en spøk seriøs.

  Flere som har nattbadet i sommer?

 • 25

  Endelig har jeg kommet hjem etter nok en helg i Fosen, Råkvåg. Men jeg har vel bare savnet senga mi, internett og noen venner ellers er har jeg hatt det helt supert. En av mine beste helger på lenge iallfall! Har koset meg med utrolig mange kjente fjes pluss en del nye. Må si guttene her kan virkelig å sjarmere og vet hvordan å behandle damer. De sjokerte meg, det skal jeg innrømme. Har vært mye snakk om bloggen også, for hvergang noe rart, morsomt eller noe skjedde ropte folk; "skriv det på bloggen!"  Haha. Gleder meg faktisk allerede til å dra tilbake dit i helga for tredje helga på rad. Har egentlig så mye på hjertet siden jeg har vært borte, men kan vel legge ved noen ord til bildene.


  Jeg ankom Fosen med hurtigbåt, så ble jeg hentet og kjørt til Bjugn. Så fikk jeg skyss med en herlig båt til Råkvåg. Her har det jo vært slike "dager" i helga, så det var stappfullt av båter over alt og biler på land. Skulle egentlig ut fredagskvelden, men ble inne for å holde oldemor med litt selskap helt til jeg endte opp i en bil med noen kompiser. Har litt av en politihistorie, men den får vi ta senere. Lørdagen dro jeg i rett tid for å se på all folket. Det er så utrolig koselig synes jeg med slike "dager". Dro å spiste "froskost" på søndagen der også.


  Etter en tur i sentrum var det tid for party. (Jeg valgte antrekk 1 og 2 faktisk, for dere som lurte.) Startet kvelden hos en gubbe som virkelig vet hvordan fester skal være. Det var helt utrolig, virkelig! Han hadde ordnet og lagt opp til alt. DJ Arild var der, livvakter, egen grillsjef, grillmat, helvetes til anlegg, disco, drikke og en haaug med folk fra alderen 15 - 97 år! Har aldri vært med på en så syk forfest. Bare denne forfesten kunne ha vært hele kvelden for min del. Har ikke ord!! Han hadde til og med ordnet med gratis 3 gratise busser for alle sammen til sentrumen hvor festlighetene forsettet. Fikk også beskjed om å nevne min herlige éntre til festen; hentet på mc av en av mine livvakter.
  DJ Arild og en av livvaktene som var til stede. Han har faktisk vært livvakt for 50 cent og en rekke andre kjendiser.


  Litt av folket ute ved grillene.


  Diverse opptredner.


  DJ Arild og det herlige anlegget.


  Litt av folka i garasjen.
  Dette var livvaktene mine!


  Søskenkjærlighet!


  Champange showers.


  Malinsøta.


  DJ Arild ♥
  Etter forfersten dro en gjeng bort til moloen. Jeg hadde vist hørt snakk om bading, så før alle viste ordet av det var jeg utti. Etter jeg hadde fått på meg klærne, vaktene hadde vært å sjekket og brannvesenet hadde sjekket om bålet vårt dro jeg og noen av de andre bort til bryggene hvor det var fest. Jeg endte opp med et gratis 20-års armbånd, så da ble det chips, wehu!


  Etter noen timers søvn etter en heftig natt, dro vi en gjeng til et vann å badet i det herlige været. Siden disse folka viste at jeg skulle dra hjem denne søndagen tidlig, drøet de ut tiden så at mam kjørte i fra meg. Haha, raringer! Men jeg levde over en dag ekstra der, lett! Etter badinga viste ikke hva vi skulle gjøre så vi tenkte vi skulle kjøre over alt for å få noen idéer.


  Jepp, vi endte opp med å fiske. Idéen kom fra en liten gutt som gikk fordi oss med fiskestanga si. Bildet er av Alberts første fisk for kvelden, en makrell. Vi fikk to fisker til også, to(r)sker.
  Blodig alvor!

  Hvordan har helga di vært? Hva har du gjort?

 • 23

  Som sagt var det Hellansjødagen i går og da er det alltid en fest på kvelden. Vi dro innover med båten og koset oss. Været var fortsatt helt strålende. Er så glad for at vi har fått slike sommerligedager etter endel dager med regn. I skrivende stund ligger jeg faktisk på verandaen med søskenbarnet mitt og slikker sol. Kan komme med bilder fra i dag litt senere, nå kan dere få en liten smakebit på kvelden i går fra mitt lille digitalkamera;  Image and video hosting by TinyPic
  What?
  En gjeng satt i båten vår å koset oss, men dessverre var han blondeste av oss uheldig å ha et hull i koppen sin. Det endte med at han lente seg ut av båten og en tok føttene hans ut av båten på tull. Alle trodde dette førte til at han havnet på brygga, men med enda mer uflaks gjorde han ikke det. En utrolig alvorlig hendelse, men når vi endelig hadde fått han opp og til slutt rørte på munnen sin og sa; "KÅSS GJEKK DET MED SNUSÆSKA", tok vi det litt mer med ro. Men heldigvis tåler denne karen en støt og tar alle situasjoner med et stort smil, etterfulgt av en brummende latter. Det gikk bra med både snusen og mobilen. Ølen og cowboyhatten må vi vel se litt lengre etter, dessverre Sindre..

  Hva gjorde i går kveld?

 • 24


  I går kveld kom endelig vår kjære "Amerikaner" hjem fra USA. Han dro for ett år siden fra Norge til store Amerika for å studere ett år. Siden han har alltid vært en person som har stått meg nært har det ikke vært så lett når han var i USA. I starten begynte tårene å renne hvergang han skrev eller ringte meg på Skype og i det siste var det nedtelling til han kom hjem. Da kompisen min, Christian og jeg skulle hente han i går var vi faktisk nærvøs og skalv. Det var liksom så merkelig at han var tilbake for å begynne med. Vi alle synes det var godt å få han tilbake til Norge igjen, selv om han kanskje er litt for amerikansk enda, haha.


  Etter kebab på Marmaris endte vi faktisk opp i denne lavoen i skogen. Utrolig fin og imponerende vil jeg si. Så for meg at vi skulle i en kaldt, våt lavo, men nei da. Det var en del folk der, selv om noen kom og gikk hele tiden. Utrolig koselig var det iallfall. Siden jeg snart flytter jeg også snakket jeg veldig mye med Halvard om utvekslingsåret og så en del bilder fra USA. Tror han har hatt et stort og vellykket år i utlandet.


  Ehh.. what? 

  Hvordan ville du ha reagert når du endelig får se igjen en god venn etter ett år?

 • 24

  Da jeg postet forrige innlegg var jeg faktisk et stykke unna det meste. Jeg ble nemlig med kjæresten og familien hans til Fosen hvor vi skulle feires bursdag på Hovde Gård. Selv har jeg aldri vært innom de gjerdene selv om jeg har vært en del rundt der og mye på Brekstad, Ørland. Hovde Gård har vært en gård som dere kanskje forstår, men nå har det blitt et slags fint, "gammeldags" hotell! Masse fint å se skal jeg si dere og alt er helt perfekt og gjennomført - det er nesten umulig! God treretters og god drikke ble servert i "fjøset" fredagskvelden hvor det faktisk var et band som spilte og jeg skal love dere det var en del folk der som lagde liv! En kjempekoselig tur etter min mening og jeg har ikke noe i mot å vende nesen tilbake dit igjen! Tok en del bilder i hagen som jeg kan legge ut om noen vil det?


  Hovedbygget.


  Rommet vårt!
  Bak noen skapdører på rommet fant jeg plassen min.
  Elsket denne morgenkåpen!


  Liten smakebit av badet.


  Oppe i andreetasje.
    Utsikten fra andreetasje ut mot "Fjøset".


  Rød løper over alt!


  Masse bilder på veggene var å se når det var husmorskole der.


  Framfra.
  Nede i førsteetasje.

  Koset deg i helga?
  Noen som vil se bildene fra hagen?

 • 27

  Nesten hver eneste pinse er det fest på hytta til gammelonkelen min. Mange fra slekta kommer og det er storliv. Enkelte av de ser man jo bare en gang i året, og det er der liksom. Har alltid syntes det har vært kjempegøy å være der og utrolig koselig. Pleier å være diverse aktiviteter og konkurranser, båltenning, grilling, noe godt i koppen, luftpistolskyting, bading, soling og masse annet sprell. Nå har jeg pakket bagen for nok en pinsefeiring sammen med den trivelige gjengen og kan ikke vente til alt som vil skje. Har ikke helt bestemt meg enda om jeg skal ta det ene soverommet i båten til bestefaren min eller om jeg skal sove på land, vi får se. Er litt skeptisk til i natt da ettersom jeg har bursdag, vet aldri hva gjengen finner på! Satser på et herlig vær, for nå drar vi snart til sjøs med båten vår!
  Måtte pynte neglene litt også, stjerner ♥


  For dere som ikke har fått med dere det har jeg også kåret vinner(e) av konkurransen. Takk for alle bidrag og en takk til random.org for å hjelpe meg å kåre vinneren(e).

  Hvordan feirer du pinsen?

 • 22

  Hva skal man si i fra i går? Hm.. Neida! I går var det den dagen hvor det var offentlige fester all over. Skulle likt å hatt et slags kart hvor vi kunne se hvor vi dro bare på noen timer, vi var jo så si over alt. Etter noen runder i bygda ble kursen mot Trondheim. Da vi skulle stille oss i kø til en offentligfest på samfundet ble vi skuffet. Vaktene var strengere enn noen sinne og en kompis fikk ikke komme inn. Men det var utrolig hyggelig å se igjen så mange kjente fjes som man ikke har sett på år! Etter å ha vært der i noen minutter fant vi døra ut igjen og dro. Fant ut at vi heller skulle dra retning hjemover hvor det ble holdt storfester der resten av bygda og nabokommunen hadde gjemt seg. Veddemål ble inngått og det ble bading i en elv på fjellet på vei hjemover. Brr, glad jeg ikke var med på det i grunn. Vet ikke hvor mange ganger jeg ble løftet den kvelden, men jeg ble like sint og overrasket hver gang! På Hed Kandi ble jeg løftet over masse folk og sendt videre, gud hvor jævlig. Uansett en helt grei kveld hvor masse, masse kjente fjes var å se igjen!

  Flere som var ute og hygget seg med venner i går?

 • 25


  Da er jeg klar til å dra i konfirmasjon til søskenbarnet mitt og som dere ser velgte jeg den blå kjolen. Vil takke alle som har hjulpet med å stemt både på kjole og header, dere er super! Jeg blir vel ikke å se noen annen plass i dag enn i konfirmasjonen, så dere får kose dere masse så lenge - ha en fin dag!  Skal du noe spesielt i dag?


 • 28

  Da har vi kommet hjem fra nok en vellykka hyttetur med en grei gjeng. Vi var vel ekstremt heldig med været som har vært helt suverent! Sola var helt nydelig i det den var på vei ned - helt glødende rød. Ble en del grilling på terrassen for å si det slik. Denne gangen hadde vi ordnet med cdspiller og batterier da, så vi hadde ikke problemer med radio og styr. Vi var nemlig på en hytte uten innlagt vann og strøm, så lenge leve batteri! Fulgte tradisjonen med å bade i sjøen like etter midnatt, som var meget friskt. Ellers var vi våken, sang og styret helt til solen kom opp i morges. Skal bli godt med litt soling og avslappning på terrassen hjemme nå og ta en forfriskende dusj etterhvert!

  Hvordan var din påskeaften?

 • 33

  Må nok ærlig innrømme at det er ikke lenge siden jeg våknet og at jeg fortsatt ligger i senga. Startet dagen i går med to kiwier før jeg dro ut å hadde intervalltrening. Så var det litt shining av rommet og slik, før jeg ordnet meg og dro ut med herlige folk og kom ikke hjem før på morgenkvisten. Hadde en helt grei kveld hvor vi var litt overalt egentlig ettersom vi hadde sjåfør. Snakket med koselige folk og danset endel på en offentligfest vi var på og kjørte rundt. Utrolig koselig å være med folk jeg ikke har vært sammen med på lenge og Therese som har sovet over her i "natt".
  Nå må vi vel starte dagen snart og spise litt "frokost" etterfulgt av middag.


  Hadde du det gøy i går, hva gjorde du?

 • 26

  I går dro jeg jo ut på nye eventyr. Helt grei kveld vil jeg si. Som Joakim sa myye; det kunne ha vært verre! Endel dansing, skåling, for ikke å snakke om søling, snøbading (what?!), kjente fjes, men også ukjente. Dro nemlig senere på en fest der de franske og engelske elevene som er på besøk var. Morsomt å høre fransk og engelsk på fest, digget det! Tror nok de fikk smaken på hvordan norske fester kan være for å si det slik. Uansett, jeg hadde en grei nok kveld.
  Tok noen bilder, men kameraet ble glemt ganske så tidlig..


  Jenta mi som hadde bursdag på fredag ♥


  Snøbading?!

  Hadde du en koselig kveld i går?

 • 19


  Med denne låta plantet godt i hjernen, sikker jeg ut for å danse all energien ut av kroppen. Har store forhåpninger for kvelden, så det lyder bra. Dere får kose dere masse og ha en super kveld - love you guys! ♥

 • 36

  I går kveld dro jeg en tur på bursdagsfest hos to kompiser av meg. Det var endel folk der og partyfaktoren var relativt høy. Godt å se igjen folk man ikke lengre er så mye med og feste litt. Enkelte fikk vist litt mer underholdning enn andre. Men jeg hadde det kjempe gøy jeg. En stund siden jeg har hatt en slik kveld (untatt forige helg i Trondheim).
  Gratulerer så mye med dagen som var gutter!!


  Bursdagsbarnet!
  Det andre bursdagsbarnet, som vi egentlig så ganske lite av.

  Har du hatt en bra helg?

 • 22

  Kom hjem nå for ikke så lenge siden etter en ganske bra og ikke minst morsom kveld i går med masse latter. Tror ikke alle firmaer har slike ansatte for å si det slik. Jeg ble tatt i mot med åpne hender, håndtrykk, store smil, klemmer, amer om skuldrene, bedt på dans etter dans og flere kyss på kinnet. Fant ut at jeg virkelig må lære med sving, for det kan jeg altså ikke fant jeg ut! Viste seg at mange fikk i seg litt for mye god drikke, men gud hvor gøyal folket var. Det var altså en toppers firmafest på hotellet med tre retters, masse god drikke, vennlige folk og masse, masse latter og røre!

  Idag er det morsdag som jeg er ganske sikker på de fleste har fått med seg, enten om de har vist det en stund eller fant det ut idag når man sto der uten noe som helst. Jeg var faktisk ikke den som sto tomhendt i år da, selv om jeg ikke har fått feiret min kjære mor før nå. Kjøpte nemlig et hjerte for å henge i vinduet med lys i før jeg dro på fredag i full hast, men synes faktisk den var litt søt. Søstersen på 10 hadde klart å fått ordnet en gave også. Liten søt hjerteboks med sjokolade og lys. Vi er faktisk glad i moren vår selv om det kanskje vises litt for sjeldent..


  Romkake! ♥  Hvordan feiret du morsdagen?

 • 38

  Da er kjolen på og det er vel på tide å komme seg ut av dørene og riste løs håret litt. Jeg har nemlig blitt spurt om å bli med på firmafest, og det kunne jeg jo ikke si net til. Det blir vel en koselig og morsom kveld med endel nye fjes. Frister ganske å ha med speilrefleksen, men tror jeg satser heller på å ta med Samsungen så jeg ikke dreper min kjære Sony.


  Have fun og ha en super kveld mine herligheter!

  Hva skal du ikveld?

 • 41

  Holder til hos verdens beste i kveld. Har ligget i armkroken, sett film og klart å små sove litt. Kan vel nesten ikke ha det bedre nå?! Uansett så er været helt forferdelig at det er vel beste å være inne i varmen tipper jeg. Kvelden i går endte med jentekos med bestevenninna, litt pc, gode drinks, musikk for fult og to gale jenter som danset vilt på gulvet. Oooh, I like it! I morgen er det å vende snuten hjemover i rett tid får å se på håndballkamp og en tur på Nemean-møte.
  Helga som så ganske så grå ut i starten endret seg vist på flekken!  Har du hatt en bra helg så langt?

 • 24

  Vi har nå forflyttet oss til Orkanger. Har vært endel nedturer idag, men oppturene har vel begynt å komme. Må jo være noen oppturer etter noen nedturer?! Er litt paryfaktor her nå, men har ikke imot om den stiger enda mer! Håper oppturene vil ta overtak og at Linni og jeg får en herlig kveld. Ønsker og håper selvfølgelig dere også får en super kveld, boys and girls!  Stem meg videre (i nye runder) på bloggVSblogg om dere er superherlige her og her!

 • 36

  Da var geografiprøven unna gjort, altså noen timer nærmere helg. Blir så utrolig godt med helg, bort fra skole og lekser. Eller kanskje det blir litt lekser på søndag, men det skal jeg ikke si for sikkert (det er jo snakk om meg). Håper virkelig helga kommer til å ta av og blir like bra som de siste helgene. Blir vel litt  party og rock'n roll i helga, så det blir morsomt. Så etter to timer matte og to timer naturfag blir det liiv.

  Er forresten med i nok en bloggVSblogg, stem på meg her om du orker!  Flere som er keen på helg? Kanskje du har planer for helga også?

 • 30

  Må si at ukene og dagene går ganske fort. Men uten helgene tror jeg ikke kroppen min hadde klart seg foruten. Uansett, jeg og flere hadde planlagt helga helt perfekt, men så skjærte seg det meste og jeg satt inne på rommet mitt i flere timer på fredag og var småsur og lei. Fant ut at jeg skulle finne fram flaskene, lage noe godt å drikke og dra ut. Det var ganske så kjekt med sjåfør. Våknet på lørdags formiddag etter noen times søvn at folk hadde etterlyst meg. Jeg skulle nemlig bli med noen turtelduer til Trondheim, og slik ble det. Var på Ikea i endel timer, før jeg rakk meg en tur på to butikker før sentret stengte. Hadde det nokså koselig! Idag har jeg vært på crewmøte, lite besøk av turtelduene og akkurat tatt en god, varm dusj. Skrubb, hårkur og andre god saker er tingen på en søndag, så nå må jeg vel begynne å
  pakke kofferten snart (forteller dere senere)..  Har du hatt en bra helg?

 • 28


  Batteriene både i kamerea og i meg er ladet, for nå er jeg på vei ut døra igjen. Men skal ikke reise så langt da, skal bare på fest. Har allerede vært litt festing i romjula og det ser ut til at det blir endel festligheter og slik dagene framover. Romjula er jo proppa full av parties! Har sjåfør i kveld så jeg blir vel litt å se overalt kan jeg tenke meg. Ser fram til en herlig kveld med gode, herlige mennesker og jeg håper også at dere får en trivelig kveld!

  Har du planer for resten av romjula? • 27

  Shit, det var godt å endelig sove i min egen seng. Har savnet den igrunn. Kom hjem sent i går så jeg tenkte å legge ut søte bilder fra i går nå i stede. Gud, hvor nusk tremenningene mine er. Tror alle jenter, gutter, damer og menn ble ganske så mett etter masse mat og godsaker hos vår kjære oldemor. Koselig var det også. Jeg satt meg med de minste en stund å spilte Junior Alias og hjalp minstemann. Noen av barna var forskjølet og litt små syk, får bare krysse fingrene på at vi ikke ble smittet.
  Verdens beste, spreke oldemor!


  Alias er tingen.  Hva gjorde du i går?
  Flere som har blitt foret ordentlig med mat i jula? • 27

  Nå har jeg nok engang forflyttet meg. Det er en tradisjon her i familien at 2. juledag er det selskap hos vår kjære oldemor. Det er så koselig at så mange i familien møtes her spiser, snakker og koser oss. Men kjenner også at jeg gleder meg til å komme hjem ikveld. Har jo vært borte 5dager allerede.

  Når vi hentet søss kom det en liten inntrenger inn i bilen.
  Avskjedskyss.


  De kuleste og yngste sitter bakerst, er det ikke slik?!

  Hva skal du idag?
  Er det slik at dere drar i familieselskap i romjula?

 • 23

  Hadde en koselig kveld igår sammen med "gamlingene". Heldigvis var Lindis og jeg der for å holde lavalderen ned, fant vi ut, hehe. Det var masse god mat, godiser, desserter, latter og morsomheter. Lindis og jeg satt faktisk å spilte kort, hvorfor ikke prøve nye ting på en så fin julekveld som i går?! Var fornøyd over gavene i går, så hvordan føler jeg det når jeg åpner gavene som ligger å venter på meg hjemme, overlykkelig? Vil takke alle for gavene og ønske dere fortsatt ei kjempe fin jul.


  Kortspilling, hvorfor ikke?


  Hestesko is + fruktsalat + mokkabønner ♥


  English coffécake.


  Happy jente etter å ha fått seg ullvotter og Kari Traa sokker. Så her fikk dere outfiten for kvelden også.


  Jeg har verdensbeste, søte og gode venner!


  Når jeg så denne ligge under treeet begynte jeg å lure..


  Ble greit lurt ja. Fikk også noen andre småting fra de slik som..:


  En vekkerklokke som jeg kanskje trenger etter jeg ikke klarer å vende meg til min nye mobils vekking.


  Denne gaven var lovely. Gok Wan's toalettmappe pluss noen produkter i. Han er ganske diggbar egentlig.
  Look the bathroom, turn down the lights and relax! 30 minutes in the bath and you can reveal the gorgeous girl inside. Soak, scrub, moisturise and feel divine! - Gok Wan.


  Fikk selvfølgelig masse annet fint også. Kanskje kommer jeg med vurderinger og anbefalinger når jeg har prøvet ut endel av det. Men som sagt er det jo endel gaver som venter på meg hjemme også.

  Btw, nå kan dere følge meg/bloggen på denne siden også: http://juliejj.com.

  Hadde du en koselig og bra aften i går? • 20

  Ble dårlig igjen i natt/ tiiiidlig i morges. De stygge smertene i mage og rygg er nok engang tilbake så da ble det sykehusbesøk once again. Er så møkkings lei av det der altså, men heldigvis fant vi kanskje ut årsaken for engangs skyld. Har fått noen brett med tabletter så får krysse fingrene for at de hjelper, vist ikke så blir det en ny runde bare med gastroskop og greier. Så nå må jeg vel leve på min kjære diet; kjeks og vann igjen..

  Kvelden i går var grei. Ble litt styr, men kvelden ble mer og mer knall etter som hver time gikk. Julebordet med Nemean LAN Crew'et var kjempe koselig og vi fant raskt ut at å prøve å ha et seriøst, lite møte under julebordet funket ganske dårlig. Så etter taler, latter og mat dro vi på juleball. Det var egentlig ganske så imponerende. DJ'en var kul også og folk danset til svetten tok de.


  Ojsann?!  Haha, noe var vel forferdelig morsomt, men enda morsommere ble det når vi så bildet!  Hvordan var din lørdagskveld? • 21

  Jeg har ikke blitt ferdig før nå, det vil si at jeg er noen timer for seint. Har vært ganske stresset og kan innrømme at jeg har felt noen kostbare tårer, men takk gud for mine herlige venner og familie. Nå skal må vi vel kjøre som et svin for å være med litt på vorspielet før vi drar nedover på restaurant Marmaris på julebord. Etter magen har blitt noen kg tyngre og kanskje kjolen har sprukket taes turen til årets juleball. Håper på da kvelden blir litt bedre enn dagen idag da. Ha en super kveld søtiser!

  Hadde egentlig endel kjoler å velge mellom, men siden ballet er mer fest enn juleball og at jeg skal på julebord først, så passet vel denne best. Dessuten har jeg bare brukt denne 3 ganger eller noe, tror jeg.

  Hva synes du om antrekket?
  Har du vært på julebord i år? • 7

  Kvelden i går var super. Hadde det kjempe morsomt og koselig med jentene. Mye musikk, snakk, latter og uventede ting som fikk oss til å bryte ut i latter. Flyttet på oss noen ganger, men det er jo koselig å treffe på forskjellige folk. Litt lite med bildetaking litt utpå natta, men la gå. Gårsdagens sang var lett denne livlige låta:


  Søte Mira fikk jo også lov å være med. Vår kjære vakthunden den kvelden!
  If you're one of us - then roll with us! Hihi

  Hva synes du om sangen?
  Har du hatt en fin og bra helg? • 10

  Nok engang er jeg på vei ut. Denne gangen går turen til noen chicks hvor det er singstar- vors. Er ganske sikker på at det blir kjempe koselig og ikke minst morsomt. Veien videre i kveld er litt uklar, men finner vel noen individer som trenger litt liv. Tar med meg kameraene, så det blir noen bilder til dere i morgen.

  Ha en super kveld herlige lesere!

  Hva skal du denne fine lørdagskvelden? • 10

  Har hatt ei flott helg. Synd det ikke tok noe lang tid før den var over. Møtt endel kjentfolk og gud hvor jeg savner noen av de røverne. Håper en slik Trondheims-helg gjentas snart igjen.


  Fredagskvelden ble jeg hentet av pirattraktor. Det gikk litt sakte og turen ble ganske så humpete, så traktorkjøring vil jeg si er beregnet bare på landet og ikke i byer! Hahahaa


  Traktorturen gikk til Nidarvoll og til gammelskolen min hvor jeg ble møtt av dette beistet.


  På Nidarvoll var det LAN som..

  til tider tok litt av.

  Jeg har også tilbringt litt tid og vært litt crazy med disse gale gamlingene.


  Vært i byen og i Orkanger på shopping. Kjøpte makeup og..


  hår og ansiktsmaske produkter.


  For ikke å glemme at jeg nok engang har gått amok på dyrebutikken. Dyrene mine har det jo bedre enn meg snart!


  Og den ville kvelden i går med høy partyfaktor som varte til langt på morgenkvisten.

  Hvordan var din weekend? • 8

  Dagen idag har vært flott. I byen med folka, litt shopping, times tid hos kiropraktoren, café med mormor og nå er jeg på vei ut med folket igjen. Kvelder og fester med de slår aldri feil, så dette kommer til å bli nok en kongekveld!  Ha en strålende kveld da søtinger og kos dere masse!

  Hva har du gjort idag og hva skal du videre? • 8

  Gårsdagen kan jeg si så mye om at det tok av litt. Var kjempe gøy da, men stakkars Gaute som skal rydde opp alt det rotet etter oss i natt. Ødelagt sofa, bord, lys, flasker og gud vite hva mer. Men tror alle kan si det var litt gøy allikevel selv om endel ting skjedde. Tok endel bilder, men orker ikke å legge ut nesten 200 bilder.


  Fikk besked om at Gaute ønsket seg snus eller penger, så jeg tok nesten to fluer i en smekk.  My boobs are ok?!  Hva synes du om gaven jeg ga?
  Hvordan var kvelden din i går? • 4
  Leiligheten har blitt fylt av litt folk og endel andre ting, så det er vel kanskje et tegn på at vi må videre straks. Som jeg har sagt tidligere; dette blir en konge kveld! Litt hastverk nå for vi må gjøre siste finish før vi springer ut døra. Skal prøve å ta noen bilder som dere får se i morgen. Ha en trivelig kveld, chicks and broes!
  Hva skjer hos deg nå og senere ikveld?


 • 6
  Nå har jeg fått besøk i fra Trondheim. Endelig klaffet det for alle tre at vi kunne ta ei helg hos meg igjen. Sitter her med musikk og en iskald en og koser oss. Blir vel film etter hvert også. Fy fader hvor bra denne helga blir. I morgen arrangerer russen fest her i sentrum. Så i helga lever vi vel på mye latter og sang vil jeg tro.

  OBS: Sterke bilder nedover her!!


  Dette er vel kanskje det mest normale bildet av oss, hoho!

  Planer for kvelden og videre denne helga? • 8
  For å si det sånn, det som jeg husker fra gårsdagen blir for å huskes for en stund. Det startet rolig, men grillings og radio på verandaen mens vi kiket på den herlige utsikten. Fikk et litt uventet besøk også når det plutselig braste inn en katt fra vindens sky. Vi ble fort kompis med den og fikk koset med det, til gjengjeld fikk hun pølse, men hun foretrekt vist en boks mais i stede der hun plutselig sto med hodet ned i maisboksen. Det kom stadig fler folk utover kvelden og stemningen ble høyere. 

  Faktisk gjennomførte Mona og jeg det at vi skulle nattbade. Angrer ikke ett sekund, for sjøen var herlig, varm og forfriskende. Synes egentlig vi hadde nok tilskuere der vi plasket og styret i sjøen, men neiii da.. Det kom søren meg endel båter også. Til slutt ble jeg dratt opp av sjøen og turen bars så til hytta igjen. Jeg prøvde å legge meg i 4tiden, men tror dere jeg klarte å høre på noen som hadde drukket tre dråper for mye? Neida, var ikke lenge før jeg var ut å lo meg skakk med de igjen. Det ble ikke ordentlig stilt i hytta før i 7 om morges og i 9- 10tiden i morges var det full liv igjen, eller kanskje ikke fult helt da men.. - Vellykket tur med andre ord!

  Har tatt noen fra hytteturen jeg fant på facebook. Kanskje jeg legger ut noen bilder til når jeg får noen sendt.
  Som sagt var det ikke strøm og vann, men vi klarte oss fint med sangstemmen og denne luringen.

  Sykt heldig med været og utsikten var ikke noe å klage over!  Badenymfene.
  Har du vært på hyttetur eller nattbadet i sommer, kanskje begge deler? • Stikkord:
  7
  Må bare advare om nok et stressinnlegg. Må har jeg dusjet, ordnet meg, handlet og pakket - klar til å dra på bursdagsfest. Ikke bare det men det hele foregår på min venninnes hytte. Har gledet meg sjukt til denne turen lenge, men fikk høre for noen dager siden at det er en hytte uten strøm og vann. Dvs ingen ordentlig do og ikke noe anlegg. La gå, jeg får vel holde meg til i morgen og tror vi alle har ladet stemmen vår for å synge litt. Er helt i hundre for jeg vet at dette blir knall! Men må nesten snu snuten mot hytta, slik at jeg rekker å grille litt med de mens sola enda er på topp.

  Web er kult, eller hva...? Haha, uansett kos dere i kveld og til vi snakkes i morgen da!

  Hva skjer hos deg i helgen?
  Har dere fått bedre sommervær? • Stikkord:
  1
  Nå skal vi hive oss om for å dra ut på bryggefest. Det skal være musikk og partytelt, så det blir vel koselig. Satser på en super kveld sammen med kjente og kjære. 
  (Forresten, morder'n står på tær...!)

  Vet ikke hvordan dette går, men 3 generasjoner på fest er ikke verst - woho! 
  Ha en super kveld dere!

  Har du noen planer med familien i sommer? • Stikkord:
  4
  Må si at helga var forsåvidt vellykket. Treffet var iallefall i boks. Ble litt diverse styr og slik, men den går kveld var vel noe av det beste med helga. Sto å snakket med noen litt eldre om alt mellom himmel og jord. Tårer rant vel etter masse latter og moro. De eldste på campen hadde jo også sine scener, haha! Har vært heldig med været noen dager nå, så synes helga var flott!

  Ut på tur, aldri sur.

  Fikk besøk av en søt og fin mink, men jeg var sykt redd for den ville spise mine kjære mus..

  Førstehjelps- skrinet har vært stadig i bruk i hele helga kan man si..

  I går kveld var det leker og diverse før ungene gikk til køys.

  Folk har fisket mye og resultatet endte ganske ofte blooodig.


  Og jeg som ikke skulle bade pga brennmanetene klarte ikke fristelsen når det var så herlig vær..


  Men av alle mine bad i år var det mitt kaldeste bad i år, grøss!

  Q:
  Hva gjorde du i helga?

  - JJJ
 • Stikkord:
  4
  (Skreivet 09.07.2010)
  Dagen startet tidlig hos Biopaten hvor jeg fikk enda en behandling. Gikk ikke lange stunden før jeg kjente meg helt utslitt. Mormor og jeg ble så kjørt av en søt dame ned til byen for å ta hurtigbåten til Hitra. Vi dro så videre med buss til Sistranda der vi møtte Harry med seilbåten. Det tok en times tid med seilbåten før vi kom hit vi skal være sammen med masse flotte mennesker. Her har det kommet slekt fra sør og nord, vest og øst. Morsomt å høre på alle dialektene og slik. Vi har fått leid en grei nok plass med hus (som er delt i leiligheter), hytter og diverse. Problemet er vel at det kommer og har kommet fler enn forventet, så noen sover i hytter lengre borte og noen på hotellet. Glad for at jeg har fått fast plass i seilbåten iallefall.

  På vei med seilbåten dit vi skal campe.

  Herlig vær!

  Her kan man se noe av plassen der vi er. Er endel hytter og slik som er litt gjemt i skogen og bak huset da.

  Hadde det ikke vært for mange hundre av disse hadde jeg badet, men det var så enoormt med brennmaneter der at det fristet ikke.

  Her sover vi i helga.

  Q:
  Har du vært på slekstreff før?

  - JJJ
 • Stikkord:
  10
  Fikk litt sjokk når jeg våknet og så noe eller noen som lignet på en alien. Fant ut at det var meg etter gårsdagen og i natt. Men gårsdagen var jo grei og natten også for å si det slik. Var ute i den norske naturen helt til endel timer etter tolv. Det var endel folk som grillet ved vannet i går, kos. Tror vi laget største bålet på området, iallefall den største røyken, haha. Ble ikke mange "gruppe"biler av folket da, men men.

  Eg er flammanes konge!


  Brent pølse LOVE!  Ingen St. Hans uten bål!


  Hoho!


  Ikke spør! Fint morgen bilde som viser at man kanskje skulle ha lagt seg..

  Q:
  Hva gjorde du på St. Hans? Tente du bål?

  - JJJ
 • Stikkord:
  6
  Hadde en super, duper, maga bra kveld i går og i natt. Herlig kebab til middag og et greit fors, bussturen var litt dryg, men ble fort litt liv. Da vi kom frem ble jeg litt skuffet at det ikke var lov til å ha med drikken inn, derfor var jeg alltid avhengig av at noen skulle passe på den, men det gikk vel greit. Snakket med masse kjent folk, ble kjent med nye og hadde det morsomt. Danset, sang og hoppet. Bussturen hjem ar mer rolig, bortsett ifra noen som ble litt syke kan man si. Da vi kom frem dro jeg og noen til opp i et partytelt til noen "Møringer" og tok noen traller og drinker. Fy det var gøy. Det har vært humorfestival her i helga skjønner dere, så mye folk med camping vogner og div. Jeg ordnet sjåfør litt senere i 6tiden ettersom enkelte ikke var helt stabil til å gå. Hihi, super kveld! Kan ikke vente på flere konserter og festivaler i sommer..

  Sie Gubba tok sin første konsert til oss under deres sommerturnering, ikke værst.


  Satt endel på skuldrene til folk siden jeg ikke hadde en sjanse til å se noe.


  Ferdig.com

  Q:
  Skal du på noen konserter eller festivaler i sommer?

  - JJJ
 • 7
  Idag er det en litt spesiell dag i grunn. Dro faktisk på butikken og ordnet med ballonger og "tuter" for å feire litt.. Og feiring ble det. 

  1. jjj0.blogg.no har bursdag og har blitt ett år idag! Woho, jeg er ett år som blogg skriver og har faktisk blogget så si hverdag utenom kanskje 7 dager eller noe - ikke verst!

  2. Det er nå akkurat en uke til vi skal på klasse(trinn)tur til England. Håper egentlig det blir streik slik at lærerne ikke kan bli med eller at askeskyen kommer igjen, fordi...

  3. Jeg har bursdag om 12 dager (når vi er i England). Da vil jeg heller være i mitt hjemland og ha det gøy med mine venner og ta en liten skål. Det er også ordnet et veldig bra festopplegg i Trondheim denne kvelden som jeg vil dra på..


  4. For ikke å glemme dette er første dagen i første sommermåneden. Nå er sommeren her folkens, herlig er det ikke? Nydelig vær har det vært idag også - love it!

  Kom forresten opp i naturfag om energi på muntlig eksamen. Er veldig redd for det går dårlig, så nå skal jeg sitte å lese, skrive, tenke og prøve å sette hjernen på eksamensoppgaven. Skal også gjøre ferdig k&h fordypning greia.. Huff, mye å gjøre på en gang for å si det sånn. Ha en nydelig dag så langt!

  - JJJ
 • 3
  Tror i går var min første fest uten noe spesiell dansing. Satt i en bil så si hele tiden. Dro til Trondheim osv. Var ganske gøy selv om jeg tok det litt rolig og at jeg så si bare satt i bil.. Møtte masse fulle og ferdige folk, haha - neida. Grunnen for at jeg ikke la ut outfit i går var vel pga mye stress og styr for jeg var keen på å dra ut i rett tid, så slik ble det. Kan jo legge ved ett bilde av bestevenninna mi og meg som vi besøkte i Trondheim i går så får dere se hva jeg hadde på meg.


  Miss edru og miss mindre edru. Ser ut som Therese fryser litt og jeg ser helt ferdig ut, haha!

  Q:
  Hva gjorde du i går?

  - JJJ
 • 6
  Ikke lenge siden jeg våknet etter gårsdagens festligheter. Hadde det kjempe gøy med masse folk. Var hos en kompis på fors, så dro vi på russedåp og deretter opp til Monica. Var ikke akkurat heldig med været, men det stoppet oss ikke med det første. Hjemme hos Monica var det stappfult i leiligheten hennes. Noen måtte være ute til og med. Hadde det  sykt morsomt selv om det ble litt slossing og slikt (sånn er det jo bare). Stakkar Monica som må rydde opp og for ikke å glemme bordet som ble i tusen biter etter Marita og jeg danset litt for mye  på det pluss at en gnom satt seg på det. Skulle godt ha gitt henne en hjelpende hånd om jeg bare hadde krefter, men jeg danset vel litt mye og tok noen drinker for mye i går/natt. Fult av blåmerker og sår over alt, for ikke å glemme at jeg er ned tagget, altså folk har tegnet med sprittusj over hele meg og det går ikke ordentlig bort. Men som sagt; hadde det supermorsomt!  Monica søta!

  Q:
  Hvordan var gårsdagen din?

  - JJJ
 • 7
  Må si at jag hadde det kjempe trivelig og morsomt i går. Tok av litt og det skjedde litt av hvert med enkelte , menmen det er vel slik det skal være på parties. 


  Haha, nyyydelig!

  Q:
  Hva gjorde du i går?

  - JJJ
 • 3
  Har ikke vært så veldig mye blogging de siste dagene, men er man en opptatt pike så er man bare det. Men tenkte kanskje jeg kunne skrive litt kort (?) hva og hvorfor jeg ikke har fått så mye tid til blogging i det siste og selvfølgelig slenge med noen bilder.

  Fredag:
  Daffet i senga til jeg fant ut at det var på tide å ordne seg for å dra ut. Etter som mamma var borte i flere timer ble jeg ganske så stressa med tanken på at hun skulle kjøre meg og noen skulle sitte på. Vi skulle på fors til noen i Snillfjorden skjønner dere. Ting var på skinner så si igjen helt til vi skulle lete etter det røde huset som vi fikk beskjed om. Det var kanskje litt dårlig forklaring av de, siden av alle de 10(?) husa var over halvparten rød. Vi fant huset til slutt og var der en liten stund før vi satt å sang på bussen til festlokalet. Det var endel folk der og det var Bøgdabråk som tok seg av sykinga og spillinga. Mye dansing, fliring og galskap var det den kvelden. Dro videre på forskjellige nash og jeg måtte bare finne ei seng da klokka var 09 eller noe. 
  Lørdag:
  Våknet altså etter 2 timers søvn av mamma som fortalte av jeg skulle bli henta fordi vi skulle bort. Jeg danset og styret litt med de som var våknet til vi alle blekket i vær vår seng og sofa. Så i 14 tiden ble jeg hentet av amerikaneren (altså en bil som kommer fra amerika, ikke en mann). Rakk å kaste meg i dusjen, skrive ett kjapt innlegg og ordnet meg før jeg satt i bilen på vei til Fosen. Gud hvor lei meg jeg ble når jeg fikk høre at jeg var noen år for ung til å komme inn på festen i Fosen. Men tenkte jeg klarte meg etter som stefaren min tok med internettet og slikt. Etter noen timer med kjøring fant jeg ut at jeg ville heller ligge i båten, for den var liksom i sentrum. Ting var litt greit helt til jeg skulle slå på dataen og var keen på å blogge.... INGEN NETT?!?!??!?!?! Jeg holdt seriøst på å hoppe på sjøen. Etter noen timer med raseri fikk jeg heldigvis telefon fra min gode venn Lene om at hun og Kenneth kom en tur til meg. Vi gikk ut å så på folket, satt i båten, spilte litt og dro på fester. Lå over til Lene, så det ble nok en sen natt, men ikke en av de seneste.


  Super fine svanen som svømte rundt båten vår.


  Søndag:
  Kenneth fulgte meg til sentrum når jeg skulle til min søte, kjære oldemor. Der ble det servert middag på hele pulja som var der. Så var det turen hjemover igjen. Sov så si hele tiden, så det gikk greit. Nå har jeg sett litt på fredagens norske- talenter siden jeg fikk hør av mange at de hadde sett meg. Haha, har sittet å ledd litt ja. Mangler å se siste delen nå, siden mamma sin pc klikka. Tenkte å ha med ut i kveld også, men blir vel bare rolig tenker jeg.  Q:
  Har du hatt en hyggelig helg? 

  - JJJ
 • 3
  Ikke lenge siden øynene ble åpnet nå og har laget pølse med brød til frokost. Ble slik av vi dro til Aure, men var der ikke før to timer før det stengte eller noe. Jeg var jo så dum å betalt meg inn en halvtime før det sluttet når jeg kunne egentlig bare gått rett inn som jeg gjorde tidligere, men jeg er iallefall ærlig da! Så dro vi videre til et hus med igjen hjemme og lagde vår egen fest der helt til noen kom å kastet oss ut. Endte opp hjemme hos Christian og folket dro kl 8 når månen hadde gått å lagt seg for dagen. Hadde det kjempe koselig i grunn! Nå vil jeg at mamma skal komme å hente meg.. Skal ta en god dusj når jeg kommer hjem, slenge med på sofaen med masse vann og se 2012 tenker jeg.


  Q:
  Planer for dagen?

  - JJJ
 • 3
  Da har mitt lille nøttehode våknet. Må si det at når vi endelig kom fram til forset, festen og nashet var det liv. Etter det var liv hele tiden fra etter vi hadde kommet oss på veien for andre gang. Bila streika nemlig den første gangen vi skulle kjøre på Øra for å hente guttene som hadde kommet til Hemne med bussen fra byen. Stakkar de gikk alene på Øra, der de aldri hadde vært før. Men vi kom oss til fors og det var over 20, nesten 30 stk som satt på ett rom. var litt trangt, men det ordnet seg. Ble litt mer liv når jeg fikk med folk å danse og folk hadde fått litt veske ned i blæra si. Så gikk vi til selve fest lokalet. Vi kom vist litt tidlig siden det var ingen der når vi kom. Ingen fare, det kom masse folk etter noen minutter. Hadde det kjempe gøy. Marthe stakkar var litt sliten, eller hun hadde vel vondt i hodet. 

  Dro på nash, men der var det så døft. Alle satt og var helt borte, så jeg snakket med en kompis å fikk han til å ordne nash hjemme hos seg. Endte opp med at vi tok taxi dit, siden sjåføren kom aldri. Det tok av der også. Endte opp at vi kom hjem litt over 06 i morges. En himla bra kveld/natt/morgen med dansing, kos, tørking av blod, diskusjoner, slåssing - men jeg var ute for å ha det gøy, derfor vil jeg ta med meg det gode, ikke det dårlige. Så jeg hadde det supert. Etter 4timer med søvn, dro vi på Øra for at "byfisene" skulle hjem. Jeg orket ikke å ta på meg klær, så hvorfor ikke dra i shorts og tshorte?! Hehe. La meg til å sove igjen når jeg kom hjem i halv ett tiden og våknet for en time siden. Alarmen som jeg satte på i 14tiden ringte vist aldri.
   Nå skal jeg ta en varm dusj for å vaske ut alle de literne jeg har med alkohol på kroppen og ikke minst håret. Folk dusjet meg ned med drikke i går nemlig, så håret mitt er helt klissete og fælt - æsj!

  Q:
  Hatt ei fin helg?

  - JJJ
 • 2
  Da har vi ordnes og for å dra ut. Fant en drink oppskrift på nettet, så vi måtte nesten teste den ut. Tatt noen smaksprøver og sånt, men det må jo være lov. Om 20min sitter vi i bila på veil til sentrum. Der skal vi plukke opp noen kompiser som kommer fra Trheim for å være med ut i kveld her på landet. Det blir kult. Blir vel sånn at vi må kjøpe blandevann osv før vi drar av gårde til noen kompiser som skal ha fors like ved der festen skal være. Det er ganske greit i grunn at det er bare å gå dit liksom. Tror de skal ha nash også, så dette blir saker. Gleder meg!


  Sangen som skulle ha vært under her er; Black eyed peas - I got a feeling.
  Kommer med bilder fra i kveld inatt eller i morgen - kos dere i kveld folkens!

  Q:
  Hva skal du i kveld?

  - JJJ
 • 1
  Må vel si at i går var den beste dagen av de 3. På fredag var vi bare ut å kjørte på Øra og sånt, men i går var vi hos en venn. Vi inviterte med oss noen som akkurat (eller for en stundsiden) har flyttet til "bygda". Faktisk er de islandsk og vi fant ut at de var ganske så koselig. I starten ville mange ikke snakke engelsk, men etter som tiden fly snakket vel alle med de. Men tror de var litt for tøff på faska, siden de styrtet inn på med alt mulig og det endte opp med at de var helt borte vekk i spy og alt som var. Haha. Vi var egentlig ganske så mange der til de sitte plassene som var i den kjellerstua, men det funket godt.

  Vi fant ut at vi måtte nesten kjøre hjem islendingene, men da jeg så de komme tilbake var fortsatt han ene med. Så da kjørte vi litt i sentrum og hadde det kos. Haha, må si at jeg lo så si hele tiden. Og de to spirrevippene sa mye tull, for ikke å glemme at de gjorde mye tull. Men gud, det var koselig, trivelig og morsomt!

  Ble ikke tatt så mange bilder, men her er noen iallefall..  Min drue og jeg er hans frue.. Eller hva han bablet om i går..  Var litt å rydde opp idag ja. Litt søl her og der, endel poser med tomflasker, ødelagt do, mye som ikke skal taes opp igjen osv.. Jaja. Slik går det.

  Q:
  Har du en kveld eller to sammen med venner du ikke kommer til å glemme?

  - JJJ
 • 3
  Haha, vil beklage forrige innlegg, ikke at jeg er i bedre humør nå da men. Kom hjem for ikke så lenge siden og det var sykt godt å ta en dusj og gi håret en kur etter i går. Satte opp ei stund i natt, ganske så festlig egentlig. Tror kanskje jeg drar ut snart også, åsså blir det liv i morgen igjen. For i morgen skal en venn av meg ha stor fest. Woho! Så tredagers, here i come?


  Så ganske så waisted ut i går ja, som alltid.

  Q:
  Skal du bruke helga på venner og kos?

  - JJJ
 • 1
  Ble ikke tatt noe bilder i går for å si det med engang. Eller noen, men de var max uklare! Men hadde det greit i går bortsett fra at det kanskje ble litt mye. Men men, var på føtterne senere og jeg gikk faktisk fra Berg til Haugen - ikke værst! Men drikken min ble tatt da, ingen som ville si hvor den var. Men hadde det helt greit allikevel jeg. Taxien kom å hentet meg og det var sykt godt å komme hjem i senga si kl 4 om natten etter en lang dag.

  Idag har jeg faktisk ryddet og styret litt på rommet igjen. Må vel henge opp noen plagg til og sånt, så skal jeg dusje og ordne meg. Kanskje en matbit hadde vært greit etter en "tom" mage siden min sene frokost  i går. Blir vel en tur på øra også.

  Digger sangen her! Ke$ha har faktisk mange kule og brae sanger..

  Q:
  Hva synes du om sangen?

  - JJJ
 • 1
  Joda, så jeg dro til Robert tidligere og der var det jo noen. Vi satt der og hadde det kos, men folke var tent på å dra en annen plass å ha fest. Jeg fikk plutselig telf av noen fra Orkanger om at de skulle komme osv, så litt senere dro jeg og Magnus for å møte de på benserten. Der sto den en bil med 5 tente orkangere, haha! Magnus og jeg snakket litt om hvordan vi skulle gjøre det siden han skulle jo videre på fest og Orkdalingene ville at vi skulle komme inn i bilen, så vi ble enige om at de skulle kjøre Magnus ett stykke. Magnus måtte vente på Robert og de siden de gikk, men vi sto der vi også å så på han ute i kulden, men så når jeg skulle gå ut litt kjøre orkisene, gud hvor forbanna jeg var! Kom på at veska mi lå inni der, så de snudde og ga den til meg i fart. Sykt dårlig gjort må jeg si! Endte jo opp med at jeg måtte gå fra Tyholt/ Moholt helt til Risvollan i mange mange minusgrader. Heldig vis slapp jeg å gå de siste 7min før jeg var fremme, siden jeg ble hentet. Fikk høre at hadde jeg vært litt lengre ute hadde jeg fått frostskader....

  OBS: Korka bilder, haha...

  Q:
  Har du vært borti noe lignende?

  - JJJ
 • 0
  Nå er det ikke lenge siden jeg våknet ifra en kjempe fin fest i går/natt. Vi fant ikke noen fest(er), så endte opp til Robert jeg og noen kompiser. Det var egentlig veldig kos å bare ta det rolig, selv om det ikke var så rolig til tider. Fikk en del klager på å holde støynivået og dempe lyden ett par ganger. Ble ødelagt en stol og søling av drikke kan ikke telles for det skjedde hele tiden, haha. Men det var super gøy mener jeg og det var godt å være med folket igjen. 
  Når vi dro på butikken kom dette ut av Magnus til Robert: Du hoppe i snøen som om det skulla ha vært 17.mai. Hahaha, hvor vi lo. Det er jo ikke snø på 17. mai, Magnus vennen!

  Snakket om mye og på slutten av kvelden ble det snakk om låt skriving og at jeg skal bli med på en av låtene deres. Skal vel en tur dit idag for å skrive det jeg skal synge. Så si beaten ble laget i natt også, tror den blir ganske bra om vi får til å lage en god tekst. Som jeg sa til gutta at det har ikke noe å si hvor mye jeg synger å når, men Robert sa det ble eventuelt ref og koring på versa eller noe. Håper det ikke blir altfor lenge til Robert for ordnet seg studio i kjelleren, for ellers må jeg komme i hverdagene til Trondheim for å mekke låt og div. Menmen vi får se!  Greit lattis!


  Måtte jo mate fiskene på face også da, heh.

  Q:
  Hva gjorde du i går?

  - JJJ
 • 1

  Først tok vi noen drinker hjemme hos Marthepus.

  Så dro vi ved Sunnland tilPerry. Der var det endel folk, men vi dro ca etter en time for vi skulle på Risvollan. Mange skulle på Ristunet kl 00, men når vi dro dit var det ingen. Så vi ble bedt til Kox. På vei dit kom det mange folk som skulle til Ristunet osv, noen av de sprang etter oss for å skyte fyrverkeri på oss, tapere haha. Til Kox var det full fest, som alltid. Da klokken nærmet seg 00 dro vi alle sammen nedover til Ristunet. Der var det iallefall folk. Folk i alle aldre, folk med champagne, raketter, osv alle var i godt humør iallefall.


  Delte drikke, klemmer, fyrverkeri, venner og det var kjempe kos. Da vi hadde kommet nesten en time inn i 2010, dro vi tilbake til Kox der det ble enda mer liv, selv om noen blekket og datt ned trappa, haha.  Må si at det var super artig selv om jeg dro når festen var på sitt beste. Lå på Risvollan, så kom inn døra i 3-4 tiden og da jeg gikk inn fikk jeg se familien sitte rundt bordet og spilte kort, koselig, men jeg gikk å la meg etter jeg har sett litt på de, utrolig sliten etter mange timer med full guffe hele tiden... Så det var greit verd det nyttårsaften. Det måtte jo feires på måte?!
  - Nytt år, nye muligheter <3

  GODT NYTT ÅR FOLKENS!

  Q:
  Feiret du det nye året?

  - JJJ
 • 3
  Vet ikke om jeg gidder å skrive så mye om i går enn litt kort. Dro til øra der jeg møtte Andreas min. Startet tidlig på flaska. Andreas kom med en idè om at vi skulle spille need for speed på ps2, jaja greit det. Gjett èn gang hvem som vant? Jo, jeg. Eller etter mange ganger med restart knappen presset inn i arma, haha! Vi turslet så hos Charlotte og Endre, der begge sovnet litt før vi ble henta å kjørt videre til Vihalsen.

  Jeg viste ikke om jeg skulle le eller blir sint når jeg kom dit. Det var jo ikke en person å se. Men vi ble der for å se om det bli noe liv, ohyes det ble det! Kan vell si det ble liv på alle måter. Danset litt også, er jo sånn det skal være. Plutselig satt vi i en bil på vei hjem hos meg. Jeg var så si i drømmeland med engang etter all den dansinga, tror jeg egentlig Andreas var også.

  Nå sitter jeg her i senga og har akkurat sovet. For jeg har jo ikke gjort det i heledag? Haha, jo. Eneste Andreas og jeg gjorde var å spise litt og se film. Er så sliten og trøtt at jeg kunne ha sovet til neste helg eller noe. Blir en chill dag idag med cs tror jeg, om jeg ikke har sovnet før jeg har kommet i gang.

  sdc10071uib 10
  sdc10069sdc10072
  sdc10073sdc10074
  sdc10075uib
  uib 6uib 7
  Jeg kan seriøst ingen form for dansing, men jeg danser alikevell.

  Q:
  Kan du å danse?

  - JJJ
 • 3
  Jeg orker ikke å legge inn mange bilder og skrive om gårsdagen enda. Er så trøtt at jeg kunne ha stupt. Ble tvingt til å holde meg våken. Sovnet to ganger elns før jeg kunne få låv til å sove. Ble litt styr i natt osv, men men.. Tror jeg skal legge meg i MIN seng nå. Sovnet jo ikke før i 6 - 7 tiden i morges. Fant noen bilder på telefoner og de andre + meg har tatt endel bilder med Kristine og Marita sitt kamera. Satser på at jeg får bildene i løpe av dagen.

  12092009412
  Dette var ene gangen jeg lurte meg til å sove. Fant bildet på broren til Linda sin mobil.

  Q:
  Når la du deg i går?


  - JJJ
 • 0
  Tenkte jeg måtte bare skrive ett lite innlegg før jeg drar ut. Gaute og jeg har koset oss litt hjemme her, men skal nå flytte oss til naboen og lage litt liv. Jeg kommer sikkert ikke hjem før i morgen. Kanskje jeg kommer hjem inatt om jeg får besøk fra noen kompiser fra Buvika, men tvilsomt at de kommer. Kameraet virker plutselig ikke, så blir lite med bilde taking i kveld/natt tror jeg, men skal se om jeg får tatt noen med min gamle stygge mobil. Men skal ordne oss og stikke, blogges ;*

  dsc05825
  Gaute i godformen!

  - JJJ
 • 2
  Jeg dro til byen for å møte folk. Traff fort på Andrea og Tonje. Vi gikk fra butikk til butikk og prøvde klær. Jeg ende opp med en topp/tunika fra Only. Kan legge ut bilder i morgen. Kjøpe også litt skoleutstyr og sånt. Senere møtte jeg på Silje og hun skulle følge meg til der hun tok piercing i tunga. Hun kjenner folka der så ja. Men det var jo sefølgelig stengt. Vi sto utom der å ringte og ringe de på mobilen, men fant ut at det ringte i telefonen som lå på disken. Vi dro tilbake og begynte å diskutere Folkvang med Trym og Stig.

  De var i mot det mens vi ville. Så kom en ellerannen random som plutselig hang med oss på at vi skulle skrive Folkvang i panna for å være litt jævlig med de. De ble litt mer sint og enda litt mer sint. Vi ble enige om at vi skulle dra hjem hos meg for at jeg skulle skifte osv. Mye fram og tilbake, men så dro vi hjemme hos meg og jeg skuftet osv, så fant vi ut at vi skulle til Trym en tur, så ta bussen til Byneset. Vi mistet sefølgelig første bussen til byen, så vi sprang som noen tullinger ned til Lerkendal, men så ringte Kevin og sa at vi kunne ta bussen til Heimdal å ta bussen med han til Byneset. Vi gjorde det. Men når vi gikk av der vi hadde avtalt å møte Kevin, var det ingen Kevin der.

  Vi satt å ventet på Esso en time og vi alle ble drit lei av å sitte der. Så de andre ville heller at vi skulle ta bussen tilbeke til Trym å slappe av med film der. For meg fristet Folkvang skikkelig, liksom siste festen Folkvang har osv. Og akkurat da vi skulle løfte rompa til bussholdeplassen kom Kevin i en bil. Han ble drit sur da han fikk høre at vi skulle dra. Han som kjørte bilen kom ut like etter på og jeg fikk ett sjokk. Det var en venn jeg var god venn med før fra Fosen. Litt sjokk?

  På bussen på vei til Trym holdt jeg på seriøst å sovne. Men det var umulig å gå i drømmeland med alle folka som jabbet rundt i en proppa full buss. Vi måtte gå ett stykke igjen. Vi har gått ganske så mye idag altså. Hjemme hos Trym så vi filmen Jumper. Vi alle lå der å gjespet om å få sove..

  Nå ligger Silje, Stig og jeg på rommet. Først hadde vi tenkt alle i dobbelsenga, men jeg tenkte jeg skulle være snill så nå ligger jeg på en madrass på gulvet å skriver å hører på at kjæresteparet i senga små snakker og synger. Tror vi egentlig sier god natt og gleder oss til i morgen på burger king. Eller jeg har hadd ett sug idag på burger king, så jeg sier at vi skal dit i morgen tidelig å spise frokost *kremt*

  sdc12154
  Julie og Andrea er kule med luer liZZZZZZm.

  sdc12155sdc12156
  Tror Andrea og jeg skal gå sånn til vanlig jeg!

  sdc12157
  sdc12158sdc12159
  Folkvang ffs!

  sdc12161sdc12163sdc12164
  Isbiter på burgerking er elsk. De har litt store men..

  sdc12167sdc12169
  På vei til bondelandet der mamma bor.

  sdc12170sdc12171
  sdc12172sdc12174
  sdc12179sdc12180
  Heimdaaal.

  sdc12182sdc12183
      Bussen hjem // Hva skal man si, skylde på blitsen?

  sdc12184sdc12185
  Noen som liksom var så varme på vei hjem. Vi hadde tatt jakka dems og alt for vi frøys. Haha.

  Q:
  Hva synes du av klærne Andrea og jeg prøvde?

  - JJJ
 • 0
  Dro på fors til Jan Morten og Geir Arne - drit kos! Hadde det utrolig koselig og artig. Fikk igang dansing og drikkinga så ble formen helt topp. Vi var egentlig endel folk der. Om alle skulle sitte inne på samme tid har noen blitt klemt! Jeg dro ut og inn hele tiden, satt ikke akkurat i ro. Ble mye søling og noen var så flinke at de klare å bekke en kopp ned i veska mi så røyken gikk i helvete senere på kvelden. Geir Arne kom seg ikke lengre enn hit han, siden han endte på do dårlig stakkar.

  Klokka 20 var det gratis pizza hjemme hos Rune. Pizzaene ble fort bort. Uansett var jeg ikke så sulten selv om jeg ikke hadde spist noe igår. Tok ett stykke og pizzaen var herlig! Lur idè å gi oss gratis pizza egentlig. Godt å få noe i magen untatt alkohol liksom. Spilte musikk og jeg måtte jo danse litt der også. Men ga meg etter jeg tok av litt my og datt på ræva og fikk sånn tregreia kjørt i halebeinet.

  Så var det å dra opp til Jan Morten igjen. Drakk og danset litt til før vi begynte å tursle ned til festlokalet. Sang på veien måtte vi jo! Det var endel folk som hadde kommet og vaktene sto der overalt med sine gule vester. Like etterpå kom bussen fra øra for de som ikke kom seg dit eller ville heller ta buss. Nesten ingen va inne, alle satt ute. Jeg måtte skikkelig på do igjen så jeg måtte betal meg inn. Litt senere etter snakking med folk osv var jeg inn noen ganger og danset med mange. Folk er faen meg flink til å danse!

  Da jeg kom hjem med taxi skulle jeg egentlig beltale 699 eller 799 husker ikke. Og det som kom for ett sjokk for meg var at jeg kom tidligere hjem enn mamma og Torgeir. Jeg trodde de lå i senga og sov, men så fikk jeg en telefon om at de var på Borres. Jeg gikk bare å la meg..

  FORS:
  sdc11998sdc11999
  sdc12000sdc12001
  sdc12002sdc12003
  sdc12005sdc12006
  sdc12007sdc12008
  sdc12010sdc11997
  sdc12011sdc12018
  sdc12013sdc12017
  sdc12025sdc12026
  sdc12027sdc12033
  sdc12034sdc12035

  FEST;
  sdc12037sdc12038
  sdc12041sdc12042
  sdc12044sdc12045
  sdc12046sdc12047

  Legger ut en video fra fors/dansing om litt.

  - JJJ
 • 1
  Tenkte jeg bare skulle skrive ett kjapt innlegg før jeg drar. Så jeg legger ut bilde av sånn jeg skal gå i kveld. Senere skal jeg ha på meg litt mer klær da men.

  kopi av sdc11995kopi av sdc11990
  kopi av sdc11992
  Alt er kjøpt i england uten hjærtet smykke og støvlettene.

  Ha en super kveld folkens!

  - JJJ
 • 1
  Nå har jeg våknet og er klar for en dag som kommer til å bli lang. Må si at jeg bare elsker å sove når jeg først legger meg. Jeg er helt sikker på at jeg kan sove flere dager etter hverandre tilogmed! Jeg er ikke personen som får først og tidligst til sengs, er vell motsatt. Men om jeg ikke har noe å gjøre dagen etterpå er jeg også den personen som står opp sist. Kan ikke sove mer idag, det er så mye som må gjøres.

  Må hoppe i dusjen snart, så skal jeg ordne meg, så må jeg på Øra å kjøpe inn litt ting til i kveld, så skal jeg på fors osv. tror det blir en koseligkveld med masse masse folk. Håper at det ikke blir noe tull eller at det er noe som skjer. Lurer på hviklene klær jeg skal på ha på meg, hva jeg skal ha med og om jeg skal ha med flere skift. Er litt skeptisk for jeg er veldig flink til å legge igjen ting og ødelegge ting. Men det ordner seg vell.

  Skal hoppe i dusjen jeg nå, så kanskje skriver jeg ett eller flere innlegg etterpå.

  dsc03298

  - JJJ
 • 1
  Kom akkurat hjem fra festen nå. Det begynte kl 14 og holder fortsatt på. Masse folk var der. Ble kjent med noen av guttene. Ene gutten i baren var litt små kjekk og litt senere begynte han å snakke til meg. Endte opp at jeg som ikke skulle bade ble med å bade med de "fulle" guttene. I starten prøvde jeg å overse de med å leke med mine søte søskenbarn, men etter de gikk opp kom de mer og mer innpå. Connor (som jeg kjenner fra før av) køddet så mye og jeg vet at han ikke var ortlig full. Han spilte som vanlig. Connor (han som jobbet i baren) begynte å snakke og sånt med meg, men ble etter vært litt dryg. Så når vi gikk opp hadde han klore merker over hele seg etter Tigeren som Connor (han jeg kjenner fra før av) kalte meg..

  swim

  Da jeg hadde tørket meg og skiftet kom de bort til meg. Connor (han i baren) spurte om jeg skulle bli med han å se romme hans (siden han skal sove over i huset inatt). Jeg ble med han med en liten usikkerhet.. Heldigvis var broren hans der, men Connor ga seg ikke. Jeg mente at han skulle få på seg klærne sine før noen kom inn og trodde noe helt annet. Han lå der bare "full" i senga og sa navnet mitt hele tiden. Han var sånn lenge, helt til jeg begynte å gå ned. Møtte brødrene hans i trappa og ba de snakke til han. Vi alle gikk inn der og det endte opp med at jeg måtte bli med Connor (han fra baren) inn på do får å kle på han. Connor (han jeg kjenner fra før) kom senere inn og helte enn glass vin over seg. Jeg ble drit sur!

  Jeg ville ha de bak baren så de kunne lage flere drinker til meg. Men det ble aldri noe mer. Moren og tanta til Connor (jeg kjenner) kom og de begynte å le. Håper virkelig ikke de tror de jeg frykter for. Jeg sto der med rundt 7gutter på ett rom! Jeg bare gikk i fra de, men de fulgte etter meg til hytta like ved basenget. De satt der bare å jabbet shit. Ville at jeg skulle gjøre ditt og datt.. Så det var likegodt å bare dra hjem.

  Snakket med en gammel mann tidlig på dagen også. Han kom bort til meg når jeg tok meg en liten "tur" i gårsplassen". Han var så sikker på at han hadde sett meg før. Men jeg hadde jo aldri vært til de folka før, så.. Han spurte om jeg jobbet, england osv. Jeg måtte le litt.

  Fin kveld alikevell da, selv om jeg endte opp som ei jævla mor til noen som er eldre enn meg..

  sdc11747
  De hoppet i bassenget med engang de kom dit.

  sdc11753
  Her spiller vi badminton.
  sdc11755sdc11754
  Huset, svømme bassenget og den lille "hytta".

  sdc11757sdc11760
  Fiskedammen og noen av fiskene.

  - JJJ
 • 0
  I går var Selina's og Rayan's bryllups dag. De og alle de andre var så pene! Må si de var veldig heldig med været også. Tror alle var fornøyd med festen og alt egentlig. Det va kanskje litt flere folk enn de trodde som kom. Ikke nokk plass til alle. Ikke engang til middagen, men det ordnet seg. Det var rundt 130 stk til middag og over 300 på kvelden/natta. Jeg ble kjent med endel nye folk og koset meg. Jeg synes det var noen gutter om holdt på å "fulgte etter meg" og sånn, men dret i det siden jeg ville ikke være innbilsk. Jeg var med Connor og vennene hans. De ble bare så rare siden de hadde drokket, men jeg hadde jo drokket mer enn de, så de måtte agere eller noe.

  Så kom noen av de guttene som "fulgte etter meg" bort til Connor og oss. En av de begynte å snakke med meg og det endte opp at vi gikk ifra de og gikk oss en tur. Hadde mye av samme interesse og sånt. Ganske koselig fyr faktisk. Michael så ut som han var mye eldre enn det han er. Samme med broren. Det først idag at jeg fikk vite at han var noen år eldre enn meg. Jeg trodde han var mellom 19 - 21 eller noe. Må vel ligge noe i slekta?

  Jeg ble ganske så kjent med de to brødrene, men mest med Michael. De andre guttene ble sur for jeg var med han og sånt. Enda idag spørr de og er småsur, menmen.. Broren til Michael var litt full tror jeg. Haha, jeg lo så mye av han at det var sjukt! Han kom bort til oss hele tiden og snakket bare piss.

  Mange våkse og unge kom bort tilm meg og spurte hvor mange kjoler og skifte tøy jeg hadde med meg eller lurte på hvorfor jeg skiftet så ofte. Iallefall var det deilig å få av seg den lilla/rosa kjolen. Det er som en et korsett som er forferdelig. De jærnstengerne stikker inn i kroppen som noen kniver!

  Jeg hadde det helt supert helt til jeg fikk høre at det ble ikke som det skulle alikevell.. Tante ville nemmelig ta seg noen glass der og more seg litt, det ville si at jeg måtte hjem og passe ungene. Tok farvell med folket og satte meg framfor tven. Tante forlot huset med en gjesp, men både onkel og tante kom hjem med hikk. Haha, jeg måtte le litt. Men sånn kan det vel gå. Tipper iallefall de hadde det gøy!

  bryllup

  bryllup2

  bryllup1

  sdc11487

  sdc11522sdc11563

  sdc11552sdc11550
  sdc11535sdc11536
  sdc11553sdc11562
  sdc11568sdc11570
  sdc11532sdc11539
  sdc11533sdc11582
  sdc11579sdc11580
  sdc11572
  sdc11558
  Selina, the princess!

  Som dere ser ble det bare tatt bilder på dag tid, det var fordi jeg ga kameraet til onkel. Uansett va jeg ved overalt og orket ikke å ta bilder.

  - JJJ
 • 0
  Kan si det var fult hus ja. Og mange har vell fulle mager og kanskje også fulle blærer? Haha! Iallefall har det vært koselig. Jeg var bare ute med de andre i starten. Connor, George, Charlie og jeg var så si hele tiden ute på kirkegården eller på rommet mitt. Hadde det så si gøy og snakket litt om hvordan de lever, hva de gjør og sånt. Vi utforket litt på kirkegården også. Fy søren vi hoppet når jeg skremte de gang på gang.

  Connor ble plutselig så dårlig. Jeg trodde bare han køddet så jeg ga egentlig faen. Men vi gikk tilslutt inn igjen. Jeg sprang opp på rommet en snartur og da jeg kom ned igjen så jeg masse folk på kjøkkene. Connor over vasken, moren over og masse andre folk. Jeg begynte å spekkulere. Connor køddet ikke. Han var helt grønn i trynet og jeg fikk vite etterpå at han hadde spydd og alt. Lurer på hva som er galt? Vi fikk masse spørsmål om hva han hadde fått i seg osv. Ganske rart! Så også noen fulle folk, men sånn er det vell en gang i blandt. Fest er fest.

  sdc11202sdc11206
  sdc11220sdc11224
  sdc11228sdc11233

  - JJJ
 • 0
  Nå er det vell ikke leng til at hagen og huset blir fult av med folk. Tante skal nemmelig feire mad venner og familie i kveld. Tror det blir koselig jeg. Onkel har allerede åpnet baren og hele kjøkkenet er fult av grillmat og sånt. Grillen er på plass og alt er klart (nesten). Jeg har enda ikke giddet å ordnet meg *kremt*, men skal se å få føttene i gang.

  Har faktisk laget en video av at jeg synger sanger av Taylor Swift. Legger den ut når jeg er ferdig med å laste den opp å sånt. Ga opp vidoen om svar på spørsmålsrunden. Men tenkte at jeg kan dele den i 2deler siden den er så lang, så legger jeg de ut i kveld/natt eller noe.

  sdc11176

  sdc11177
  Synes onkel sin bar er veldig kul jeg. Den er smart og hjemmelaget!

  - JJJ
 • 1
  Har vært på 18årsparty til ei jente. Det var egentlig ikke så mye å gjøre enn å danse og snakke med folk, menmen. Var litt ekkelt også da siden jeg knapt kjente noen. Ble tatt noen bilder, men ikke på slutten siden da var jeg på dansegulvet - hihi. Snakket med noen gutter som tok kontakt også, huff.. Jaja.. Vet ikke helt om jeg orker å skrive så mye. Legger bare ut noen bilder så legger jeg meg.

  Skal opp tidlig i morgen for å dra på stranda. Møter en del gutter som var på festen der på stranda. Blir sikkert koselig. Satser på sol og soling! Skal prøve å ta bilder, men kan ikke låve noen blogging i mogen da, vi får se.

  sdc10839
  kopi av sdc10857
  sdc10880
  sdc10881sdc10886

  - JJJ
 • 0
  Orker ikke å skrive noe spesielt. Orker heller ikke å legge ut videoer, tar å redigerer og mekker på flyet eller noe.

  sdc10175sdc10180

  sdc10177sdc10183
  Kristel har klippt seg :D

  sdc10188sdc10194

  sdc10198sdc10206


  sdc10219sdc10230


  sdc10228

  sdc10237

  sdc10240sdc10245

  sdc10255sdc10256

  sdc10260sdc10274

  sdc10262
  Vi er faktisk over 120!

  sdc10276sdc10279
  HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH

  sdc10280sdc10287

  sdc10294

  sdc10295

  sdc10296

  sdc10297

  sdc10298

  sdc10301

  sdc10304sdc10305
  ALDRI prøv å hoppe over veggen på ett skumparty. I allefall ikke med alkohol i blodet! Jeg tok i meg fart og når jeg endelig kom meg over skjedde dette:
  sdc10311sdc10338
  Blødde skikkelig fra øret og har det blåmerket under haka! Jag landet nemmelig på hodet!

  sdc10306sdc10307

  sdc10308sdc10309

  sdc10312sdc10321

  sdc10322sdc10325
  Vi overtalte folkene på tivoliet til å kjøre oss selv om de hadde stangt for lenge siden.

  sdc10326

  sdc10323sdc10333

  sdc10334

  sdc10336
  Siste bildet som ble tatt med kameraet siden det gikk tom for strøm.

  - JJJ
 • 1
  Orker ikke å stresse med bilder og filmer enda, får ta det i morgen - tidlig! Vet dette er ett extra kjedelig innlegg..
  Har akk kommet hjem fra martna, tivoli, fest og alt. Marthe har ikke akkurat vært i den beste formen, men jeg har passet på henne. Jeg har også snakket seriøse og gode sammtaler med folk. Tok av på tivoliet sier jeg bare. Har vært max uheldig også! Det er stor fest hjemme her nå, haha. Jaja, men skal se om jeg får til å følge Marthe inn i hennes soveryttme. Skriver mer i morgen, natta :*


  73324

  Q:
  Hva har du gjort i kveld?


  - JJJ

 • 1
  The party last night was awfull crazy, i hope you don't tape it!

  cimg0499jjj
  Du skjønner kanskje hvorfor når du leser det ovenfor og ser dette bildet?

  Når jeg kom til Anette fikk jeg høre at vi skulle på bursdagsfest til en som heter Andreas på Brekstad. Det var helt greit det, så vi ordet oss og dro av sted. Jeg hadde bare en cider siden jeg hadde drokket opp de andre tidligere. Da vi kom dit ringte jeg mange for om noen kunne kjøpe øl, men nei - ingen som hadde skyss! Ente opp med å kjøpe av en kompis ei flaske også fikk jeg mye av folk.

  Det var åpent hus der vi var så det var mange folk der, da mener jeg mange! Propp fult oppe, ute på verandaen og noen nede. Kan vedde på at jeg har ikke tatt bilde av halvparten av folkene som var der engang. Når jeg tar opp det med bilder kan jeg vell si at jeg skulle passe på og samt ta en del bilder med Anette sitt kamera. Det var kanskje ikke så lurt, siden på slutten ble alt bare... Ja, jeg husker ikke så mye for å si det sånn. Eneste jeg har å hjelpe meg med er det jeg har hørt av folk og sårene jeg har på kroppen. Få kanskje noen små aninger da.

  Som sakt ble kameraet til Anette ødelgt og jeg husker ikke noe. Ødela også smykket hennes og Line hadde ødelagt mitt. Det ble tatt lite bilder på slutten, men det er vell kanskje en grunn av meg selv. Mye ble ødelagt og borte. Mistet dekselet til mobilen min og Anette mistet 200lappen min. Jeg husker faen ikke shiten. Husker på veghjem at jeg spydde i kjeften min men blekket etterpå, så det tok litt tid til Anette og Line skjønte det og bedde sjåføren stoppe så jeg kunne spytte det ut. Uff, for en natt.

  Vi våknet, eller jeg våknet for en time eller to siden. Kjente at vann ropte på meg. Jeg har ikke lyst på alkohol får å si det sånn. Jeg skulle til å gå ned, men fant fort ut at jeg ikke var så stabil som jeg trodde. HAHA! Så nå etter dette innlegge skal vi sove igjen.

  (Dette skreiv jeg i 08tia..)

  cimg0401cimg0402
  cimg0408cimg0411
  cimg0416cimg0420
  cimg0421cimg0425
  cimg0428cimg0432
  cimg0437cimg0441
  cimg0447cimg0452
  cimg0455cimg0456
  cimg0462cimg0465
  cimg0467cimg0470
  cimg0475cimg0479
  cimg0484cimg0487
  cimg0489cimg0491
  cimg0495cimg0501
  cimg0505cimg0507
  cimg0433
  cimg0459cimg0472
  cimg0492cimg0498

  Det var godt å se igjen folk sier jeg bare. Var fint å bli kjent med nye også :-)

  - JJJ
 • 0
  Ahh, herlig dag må jag bare si først og fremst. Mange gratulasjoner, endek gaver og partey. Jeg var også en time på skolen før jeg fikk fri siden jeg skulle ta bussen til Trondheim.

  Alle jentene fra åttende til tiende så en film hos helsesøstra om sex osv. Det var egentlig ganske så patetisk at jeg måtte le noen ganger. Etter det skulle de andre gå tur, men siden jeg skulle ta bussen, fikk jeg fri resten av dagen. Jeg dro til guttene som holdt på med skyting. Christian Søreng fikk mest poeng. Flinke bestevenn!

  På bussen var det døft. Jeg sov litt og voknet mange ganger av gratulasjons meldinger og at folk ringte. Hadde jo avtalt med folk å møte de i byen og mekke fest. Skulle også møte Lene som skulle ta tatto, men moren ble ikke med så hun fikk ikke tatt tatto idag og jeg fikk ikke tatt piercing idag. Menmen, dagen var fin alikevell. Møtte folk i byen og hadde det kos. Tonje og flere ropte ti folk i byen at jeg hadde bursdag og det var skikkelig pinelig!

  Jeg dro på kvelden hjem for å skifte. Da jeg kom hjem kom jeg på at mamma var jo fortsatt på jobb og hun hadde de nye klærne mine som vi hadde kjøpt på City Syd før jeg fro til byen. Jeg la meg derfor til å sove til hun kom hjem. Jeg voknet av mobilen som vanlig. Da hadde de på Risvollan etterlyst meg og jeg ble stresset. Mamma kom heldigvis hjem etterhver så jeg fikk ordnet meg og sett litt på nettby, men jeg fikk ikke svart på alle brev og gjestebok med engang og det beklager jeg siden jeg måtte skynte meg.

  Da jeg kom på Risvollan møtte jeg Magnus Jensen som følte meg til de andre. Da jeg kom dit begynte de å synge bursdags- sangen og jeg ble flau. Kom ikke akkurat som en bombe.. Vi var vell litt over 15 stk som satt og drakk på en barnehage. Kjempe koselig. Det dro noen etter som tiden gikk og det kom noen. Vi endte opp til Jonas og Sara der vi spilte musikk og hadde det hyggelig.

  Nå skal jeg bare legge meg, siden dagen i morgen er også nokk så fullpakket av ting som skjer hele tiden. Skal legge ut noen bilder fra dagen idag her under nå :-) Takker for alle som har gratulert meg og bryr seg.

  dsc04815
  Jeg og Christian tok av på en firhjuling som sto utenfor samfunnshuset.

  dsc04819
  Noen av folka som var ved ene barnehagen på Risvollan.

  dsc04823
  Haha, Magnus og jeg i slaget.

  dsc04824
  Magnus, Lars, Meg og Kristian. Vi alle så litt fjerne ut der da men.. Haha..

  dsc03304
  Meg og Kristian stebror eller hva faen han sa han var for meg :-b

  Q: Hva har du gjort i kveld/natt?

  - JJJ

 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde