Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

5

Forrige torsdag ble jeg endelig 20. Jeg har lenge ventet på den dagen, men det kjennes ganske vanlig ut. Jeg har enda ikke vært på byen på 20-år plass enda og kjøpt med drinker lovelig enda, men jeg føler ikke jeg trenger å stresse med det enda heller. Jeg var da 18 år når jeg bodde i England og da får du samme "rettighetene" som du er 20 her i Norge. Var på polet på forrige fredag da, før det bars avsted på festival. Uansett, 20års dagen min ble meget, overraskene bra!


Da jeg kom på jobb var der gratulasjoner i fleng. Jeg rakk ikke å slå på Mac'en før en kollega kom med en glass Biola og gratulerte meg, haha. Sjefen over alle sjefer kom med blomster og vin, noe som var kjempekoselig!


Dro etter lunch på sykehuset for å snakke nok en gang med en overlege. Han ville ikke at jeg skulle oppereres fordi CT-bildene viste at det faktisk nå begynner å gro. Som dere der bildene ovenfor til høyre at det har begynt å gro øverst/bak.. Så det ville jo også si at jeg skal nå gå enda 4 uker uker med gips, samt at sjangsene for at foten er bra til jeg flytter til Spania om noen uker er minimal. Gud hvor lei jeg er.

Mamma, søss og prins-lillebror kom til Trondheim, så vi dro ut å spiste. Mormor og gammel tante var også med. Spiste goood mat og god drikke. Da det var tid for litt kaffe kom to servitører jaggu med en stor skål med is med slik "fyrværkeri" osv. Etter flauheten hadde senket seg og vi alle hadde spist opp og drukket opp dro vi til mormor. Der ble det feiret videre med kaker, is, jordbær og vaniljesaus. Noen gode venner tok også turen innom, og det endte opp med at Mia og jeg tok oss en tur på byen.


Litt av gavene jeg fikk.


Fikk en god del blomserbuketter som var så nydelige! Lukter skikkelig sommer i hele leiligheten.



Som kanskje noen av dere har fått med dere elsker jeg ringer, slår aldri feil! Elsker jo også stjerner, men dette smykket har jeg fra før i en litt mindre versjon, så skal se om jeg får byttet det til noe annet.


Jeg kjøte meg også mobil for bursdagspengene. Trengte så sårt en ny da min iPhone5 tømte seg for strøm på 80%, samt denne uken nekter å lade.. Skulle til å kjøpe meg en iPhone 5s, men jeg ente opp med Samsung S5. Trodde ikke jeg kom til å gå over til noe annet enn Apple, men faktisk er Samsung noen hoder forran Apple i telefon. Har så mye flere muligheter og bl.a. et mye bedre kamera!

 

Når har dere bursdag?

 • 3

  Tenk at det faktisk har gått hele 5 år siden jeg startet å blogge. Tiden har gått utrolig raskt. De 5 bloggårene har vært litt både og. Jeg har alltid likt å blogge om alt og ingenting, men det har også vært utrolig krevende og stressende. Den tiden jjj0.blogg.no hadde flere hundre-tusen lesere daglig var det egentlig verst. Jeg brukte så utrolig mye energi og tid på bloggingen og alt rundt den, men vel da jeg fikk opp øyene og så at jeg måtte faktisk ha et liv utenom bloggen også. Da jeg flyttet til England var bloggingen mye morsomere ettersom det var en helt utrolig opplevelse som jeg ville dele, samt da var det bare for familie og venner å besøke bloggen for å få en oppdatering. Som dere har merket har bloggingen dabbet skikkelig av det siste året mye pga jeg heller har prioritert de timene jeg kunne ha sittet å blogge om dagen til noe annet. Jeg liker den friheten at jeg blogger når jeg har tid og anledning, ikke at jeg må ha en frist og poste 2-3 innlegg hver dag slik jeg gjorde tidligere. Men jeg skal si jeg savner bloggingen også da. Det er utrolig mange ganger jeg har hatt lyst å skrivet om noe og lagt ut bilder, men så kommer andre ting i veien. Vil takke dere alle sammen for at dere faktisk har og fortsatt tar dere tid til å titte innom her. Jeg har bestemt meg for å være litt flinkere framover da, (noe jeg har sagt ganske så lenge nå,) men jeg looover at jeg skal sette av litt mer tid i ukene til bloggingen.


  Dette var vel min første header, haha!



  Hvor lenge har du blogget? Hvor lenge har dere lest bloggen min?




 • 8

  Da var siste timene på videregående skole over og i går ble siste eksamen tatt. Utrolig godt å bli ferdig med 13års skolegang og ha sommerferie! For å feire dette og samt feire mitt siste år som tenåring, dro vi jentene til Solsiden i det nydelige været for pilsing og annet kos. Hadde det kjempekoselig!

  Senere på kvelden ble jeg hentet av mr. handsome som tok meg med ut på Graffi for et herlig måltid. Så superkoselig! Da vi kjørte over fjorden ble jeg møtt med flagg, sang og mer gaver på døra. Gud, hvor skjønne de er! Jeg hadde en super, duper bursdag sammen med en hel gjeng av herlige mennesker som jeg er veldig glade i - hva mer kan man ønske?

  Må vel takke for overraskelsesbursdagen som var på mandag også. Etter jeg kom hjem fra shopping og opptrekket til eksamen sto en flokk fra familien på døra med kaker og gaver i armene. Ble virkelig satt ut, men det var veldig koselig. Det ble ikke mye eksamenslesning den dagen og kvelden nei, hehe.

  Hadde dere en fin ondag? Når har dere bursdag?

  - Julie JJ

 • 22

  I dag har min kjære samboer Thea bursdag. Måtte jo gjør noe, så jeg ville overrasket henne litt. Så da hun kom inn leiligheta i kveld hang det ballonger rundt om, kompis snek seg inn bak henne der hun sto i stua og vi sang bursdagssangen mens hun fikk se kaka vi hadde styret med i hele dag. Ser ut som hun likte overraskelsene, og det er jo bra!


  Gratulerer med 19 års dagen, snuppa! ♥









 • 22

  Må takke alle sammen for gratulasjonene både her på bloggen, mobilen og Facebook - kjempekoselig! Ettersom jeg har hatt så utrolig dårlig tid til å oppdatere her kan jeg ta en liten oppdaterig fra bursdagen min som var på tirsdag.


  I ni tiden bars det av sted til en liten småby for å få min første bursdagsgave.. Noen som ser hva det er?
  Så tok Johanne og jeg bussen til Bournemouth for shopping.


  Da vi kom hjem igjen så jeg mine to søskenbarn i vinduet med et bredt glis og skjønte noe var på fære. Da jeg åpnet døra var dette å se.. Lilla ballonger, 64 cupcakes med lilla, stjerne pynt og stjerneskudd, champagne, kort og gaver. For ikke å glemme en voldsom bursdagssang!!


  Vi hadde så herlig middag før flere gjerster kom. Å det kan vel sies så at jeg kanskje allerede på den tid hadde fått i meg for mye champagne..


  Fikk utrolig mange fine gaver og kort fra familien og venner. Kan komme med video av alt i løpe av helga!






  Etter gjestene dro dro vi på klubben, hvor jeg ble servert noen glass vin for mye.. Men jeg hadde en strålende dag da!
  Spesiell, men meget godkjent!



  Vil dere se video av gavene jeg fikk til min bursdag?

 • 20

  Da har endelig dagen her, dagen som skulle ha vært her for noen år siden etter min mening - nemlig min 18 årsdag! Har noen småplaner for dagen, men tar den egentlig litt som den kommer. Jeg vet i alle fall at dagen blir lang! Og se hvem som er her da (bilde) - yeey!!



 • 24

  Da er det faktisk bare seks dager igjen til jeg fyller 18 år og skal gå helt bananas. Neida, joda.. Ønsker meg egentlig ikke noe særlig, men det er jo selvfølgelig noe småting som stadig er i bakhodet mitt..


  Bil står øvest på de første ti punktene på denne lista. Hadde vært utorlig kjekt med bil når jeg kommer hjem til Norge. Kan kjøre å besøke familie og venner som er spredt litt utover hele landet. Ja, mamma jeg vil faktisk komme å besøke deg så orfte som mulig da!
  En Audi er jo den store drømmen, men en BMW eller Mercedes hadde ikke vært feil heller.
   



  Neste på lista etter mange biler, er macro-objektiv 55mm til kameraet mitt Canon 60d. Gud, hvor jeg sikler etter ett macro-objektiv!




  Penger kommer jo godt med, det er det ingen som kan si i mot. Når jeg kommer til Norge har jeg jo leilighet og må forsørge meg mer selv, så det kommer nok ikke til klage over at jeg har for mye penger. Pengetre hadde jeg også blitt glad for, gjerne ett som gir mye og ofte penger. Ellers hadde jo gavekort på Ikea vært en fin ting til leiligheta.




  Jeg som de fleste jenter får aldri nok at dill-dall. Selv er jeg veldig glad i sølv og hvitt gull. Nye sølvringer i samlingen hadde vært supert!

   


  Hva står på deres ønskeliste?

 • 21

  Ja, hvem hadde trodd at denne bloggen er hele tre år og at jeg har vært en blogger i tre år? Selv kan jeg nok ikke huske en normal hverdag uten. De få dagene jeg har vært rett og slett fraværende fra bloggen har skyltes sykdom, null internettilgang eller rett og slett ikke hatt tid. Jeg har ingen aning hvor det egentlig begynte det med å ordne blogg, men det var vell for at jeg hadde hørt så mye om det og ville prøve det ut. Etter det er det vel lesere og kommentarer som har holdt meg pågående. Jeg dager hvor jeg ikke skjønner hvorfor fader'n jeg holder på med dette, men jeg kan ikke se for meg en dag uten selv om noen ganger er det godt med en dags pause eller to en gang i blant.
  Men en stor takk skal dere ha kjære lesere, det er dere som har holdt meg oppe!


  Bildet er tatt dager før jeg startet med blogginga i 2009. Haha, ler!!

  Vil nok si at ting er ganske så annerledes siden den gang. Det har kanskje litt mer seriøse innlegg, ikke bare hei - hade innlegg med random shit, også håper jeg det har blitt mer interessant her på bloggen. Bildene er nok også noen hakk bedre. Jeg har blitt eldre og lærer av mine feil, jeg har fått god erfaring med blogg, kjenner og vet litt mer etc. Så igjennom gamle blogginnlegg i dag og jeg skjønner jeg har flere lesere nå enn før i alle fall, haha!

 • 24

  Dette skulle vel kanskje ha skrevet i går, men jeg er nok heldigvis unskyldt av frøkena ettersom jeg brukte så si hele dagen og kvelden med henne og gaven falt vist godt i smak også.. Jeg tror nok du skjønner hva jeg skriver, Johanne selv om du er dansk - vist ikke, google translate u know! Tihi.


  Vil gratulerer denne herlige, flotte og sprudlende frøkena, Johanne med dagen som var i går. Er utrolig glad for at jeg har blitt kjent med henne! Vi har funnet en tillit til hverandre som har bygget mye på vårt vennskap og som har også knyttet oss sammen veldig godt. Vi er der alltid for hverandre uansett tid eller sted. Blir utrolig leit å flytte fra denne sprettende jenta som alltid har ett smil og noen ord til overs. Hjelpsom og god er hun, ingentvil. Vil savne de gode klemmene, latteren, smilet og alt vi hadde sammen. Til så lenge må vi vel bare leve livet vi har igjen her sammen i England. Men tviler på at det slutter der etter ett så godt vennskap, det tror jeg ingen av oss har å miste! Love you lots babe, u know i do!


  Spent jente som lurte på hva i alle dager jeg hadde stelt i stand til henne.




  Stort smil rundt munnen for kjolen jeg kjøpte henne... Så oppdaget hun Smash!en og gliset strekte seg ubeskrivelig.


  Kry og glad bursdagsjente som ikke viste helt hva hun skulle si eller gjøre, tihi.


  Kinotime!



  Gratuler henne med dagen som var i går da, det vil hun like!

 • 25

  I dag har verdens beste mamma bursdag! Må si det er ufattelig rart å tenke på at jeg er så lang unna henne på dagen hennes, jeg som pleier å bake, styre og ordne.. Mamma har alltid vært der for meg, så det minste jeg kunne ha gjort er å vært der for henne på dagen hennes.. dessverre er det ikke like lett i år.. Skulle ha gjort så mye for å se mamma nå at jeg har ikke ord! Helt siden jeg var liten har jeg kunne sagt alt, ja absolutt alt til mamma, uansett hva det har vært! Egentlig tenker jeg ikke alltid at hun er mora mi, men mer som en veldig god venninne. Ikke for at hun er lita, ser kanskje litt ung ut og at folk stadig tror hun er søstra mi, men for at hun er den ene personen jeg liker å få ut ting med. Ikke alltid hun forstår seg på meg, eller skjønner konseptet, men det er sykt godt å ha en slik person som henne! Tror faktisk ikke alle klarer å være så ærlig som jeg er med mora mi, men jeg føler at ting blir enklere da. Selv om jeg kanskje ikke er den som viser at jeg er superglad i mammaen min til tider og at hun betyr ufattelig mye for meg, samt hvor takknemelig jeg er for å ha henne.. så innerst inne er hun og vil alltid være en stor brikke i livet mitt. Større enn hva hun nok tror selv også! Jeg har merket egentlig hvor mye hun betyr for meg dette året i England, at jeg kan virkelig ikke vente med å komme hjem å gi henne den klemmen og ha flere kvelder med gossip og snakk om alt som har skjedd uten å måtte ta det over en data eller telefon slik som det har vært etter jeg flyttet til England.. Å miste forså vidt ett helt år med mamma er meget merkelig..

  Vil gratulerer deg så my med 41 årsdagen, mamma! Håper du får en fin, fin dag sammen med familien og venner. De vil nok ta vare på deg og feire deg selv om jeg ikke er der dette året vil jeg tro. Take care, så sees vi om litt når jeg kommer hjem. Tenker på deg for hver dag som går!
  Glad i deg så langt stjernene rekker! ♥

 • 29


  I går hadde min kjære Joanna bursdag - endelig 18! Det ble feiret med at vi å dro på Cosmo å spiste kinamat og koset oss med noen drinker. Dessverre har danskene og finsken kommet opp i noe tull i helga, så de får ikke dra ut. Men selv om vi bare var noen jenter hadde vi det utrolig morsomt uansett!! Mye latter og tull med de engelske jentene, det skal jeg love dere! Fortsettelsen skal taest i helga, det kan vi vel alle understreke på, Bonfire night og mye mer - can't wait!






  Kinesisk ♥


  Happy 18th, babe!


























  Så dro vi på en pub og kjøpte oss Fishbowl. Ble også spandert på noen drinker av noen kiser der, hvorfor ikke?





  Hva gjøre dere når vennene deres har bursdag?
  Gratuler Joanna med dagen som var i går, det hadde hun satt pris på!

 • 24

  Da er huset til oldemor nesten tomt, mangler bare mam og meg. Mamma kom også den lange veien for å feire vår kjære mamma, bestemor, oldemor og utrolige tippoldemor! Er jaggu ikke mange som opplever å bli tippoldeforelder. Gud hvor glad vi er for å ha henne! Vi var vel rundt 20 stk i dag, mye for at mange av oss bor i Trondheim eller i området rundt der. Uansett tror jeg hun har koset seg med alle barna, barnebarna, oldebarna og tippoldebarna som var her. Får håpe alle kommer hjemme til oss når onkel fra England kommer med familien, for da skal vi ha et kind of slektstreff (samt blir det på en måte en avskjedsfest for meg). Jeg har iallfall koset meg masse med de små barna som har vært her, tatt nokså mange bilder, spist godt og hatt det supert. Kommer med flere bilder av blomster osv i morgen.


  Ga oldemor endelig anda jeg har kjøpt til dammen hennes for en del år siden. Det synes hun var kjempegøy!






  Yum, yum!




  Er lov å sitte i mamsen sitt fang en gang i blandt vel?


  Tok med meg noen smårips å plukket rips, og resultatet ble:






  Verdens beste oldemor som har bursdag i dag ♥


  Julie og Julie. Hun er dattera til tremeningen min, altså tippoldebarnet til oldemor!



  Når det er bursdag MÅ det være is!








  Bare spør denne karn!




  Bestefar og søss.









  Har du hatt en fin dag?
  Hva synes du om bildene?

 • 21


  I dag har verdens beste oldemor bursdag. Hele 86 år er henne, men fortsatt ganske så sprek. Skal dra å feire henne om noen timer. Hun har vel ordnet med kaker og masse mat kjenner jeg henne rett. Skal soveover hos bursdagsbarnet i natt også. Kommer vel med noen bilder fra den nydelige hagen hennes og den flotte plassen hun bor. Har vært alt for skjeldent til henne nå i det siste, bildet er faktisk fra sist gang jeg så henne, i jula. Blir synd å flytte til England, langt bort fra henne, men jeg får vel noen SMS tipper jeg av henne. Er så glad i deg, oledemor. Du betyr ufattelig my for meg! ♥

  Gratuler henne da?!
  Har du noen spreke, gamle i slekta?

 • 24

  I dag har kjæresten min bursdag. Han blir hele 20 år i dag. Så nå dere som er så nysgjerrige på hvordan han ser ut;

  Gratulerer så mye med dagen i dag gutten min! Håper du får en super dag. Glad i deg ♥

 • 30

  Endelig er det min tur å ha bursdag. 17 år i dag, det vil si at jeg kan kjøre opp på bil i England nå. Selv føler jeg at jeg aldri er hjemme når jeg har bursdag (England i fjord, pinsefeiring på Fosen i år, England neste år osv). Men har hatt et superherlig døgn med slekt og venner i år da. Fikk mye skryt over at jeg ville feire pinse med de selv om jeg har bursdag, men jeg synes det var absolutt verd det. Fest, live musikk, bursdagssangen med gitar og mange sangstemmer klokken 00 i natt, kake og mye annet kos og moro, kan man ønske mer? Har hatt masse bilder fra både i går, natten og bursdagsfeiringa mi i dag, men når jeg skal skynde meg å gjøre noe, er det jo noe som går galt. Denne gangen mistet jeg 170 av 200 bilder. Ble så lei meg at jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Men det er jo ikke noe å gjøre med. I skrivede stund sitter jeg med to søte jenter bak i båten, på vei hjem. Aner ikke hvor vi er, sjø overalt. Uansett, får håpe det blir litt mer feiring av bursdagen min når jeg kommer hjem nå slik at jeg kan ta noen(nye) bilder.
  (Skrevet klokken 15.07)





  Når har du bursdag?


 • 25

  Nå er det altså ikke så alt for lenge til jeg fyller 17 år. Bare 12 dager igjen til 12. juni vet dere.  I fjor, når jeg ble 16 var jeg i England og det er jeg også neste år når jeg blir 18. Litt kjipt, men slik er det og blir det bare. I år kommer jeg vel til å være på hyttetur med slekta, men det blir vel koselig. Uansett, jeg tenkte å lage en liten liste over hva jeg ønsker meg, selv om jeg ikke ønsker meg svært mye. Kunne ha skrevet på sko, kjoler, smykker, ringer +++, men jeg må tenke på at jeg nesten ikke får med noe når jeg flytter til England.
  Et video kamera hadde vært en super gave ettersom jeg flytter til England. Kan filme endel å se tilbake på det når jeg kommer tilbake til Norge igjen. Også til videoblogger som jeg kan lage til dere her i Norge hadde vært mye bedre om jeg hadde et greit videokamera. Ønsker meg aller mest et passe stort videokamera med HD, feks slik som det på bildet (Canon HF11 HD).



  Dette er noe jeg har ønsket med utrolig lenge. Nemlig et Macro objektiv til speilrefleksen. Jeg elsker nærbilder med bra kvalitet og som får fram de små detaljene som kanskje ikke et vanlig objektiv fanger opp. Objektivet jeg ønsker meg må passe til mitt Sony α330 og være Macro 50mm.


  Penger er vel noe alle ønsker seg til hver sin bursdag, men i år ønsker jeg meg det mer enn noen gang. Livet i England blir vel litt tøft uten lommepenger når man kommer til å bo ved så mange flotte butikker og slik. Og man trenger litt penger til å leve der en god stund, både til blant annet mat og aktiviteter.

  Hva synes du om ønskelisten min?
  Hva ønsker du deg til bursdagen din?

 • 26

  Jeg bare elsker surprise parties. Denne gangen var det mamma som fikk det. Jeg visste om at en bil fra Trondheim skulle komme for å overaske henne og da hun begynte å snakke om at hun skulle kanskje på besøk til noen venner i kveld fikk jeg litt noia. Jeg begynte å spørre om vi heller ikke kunne vær hjemme og slappe av og slik i stedet og slik ble det. Hun hadde en liten aning at hun kom til å få besøk i dag, men i det hun hadde gitt opp håpet sto det tre byfiser, mormor, Harry og gammeltante sto på trappa med kake og sang. Overasket henne på jobb jeg også. Jeg hadde jo helt glemt bursdagen hennes, så jeg dro på butikken i matfri. Hun fikk tårer i øynene før hun hadde åpnet gaven til og med. 













  Er du glad i surprise parties og overaskelser?

 • 36


  I dag har min kjære mamma bursdag, hele 40 år er hun i dag. Gud, tiden går så fort. Husker enda da hun ble 30 og hadde bursdagsfest mens Marianne passet meg og søsteren min og vi var oppe hele natta, det føles jo ikke som om det var 10 år siden.. Men slik er det jo bare, dessverre mamma. Men hun får stadig høre at hun ser ung ut for alderen da og folk tar henne ofte for å vær søsteren min, og det lever hun vel litt på vil jeg tro.


  (Sommeren'09)
  Jeg kan snakke om alt til mamma (selv om hun ikke skjønner seg alltid), så er hun der for meg. I det siste har det vel ikke vært slik som det var før, men det er vel for jeg ikke har så mye tid og at jeg har blitt litt eldre. Men jeg er sikker på og håper det vil ordne seg etterhvert. Selv om vi har våre diskusjoner, er jeg ufattelig glad i deg mamma! Uten deg hadde ikke jeg vært den jeg er. Ganske sikker på at jeg kommer til å savne deg noe sykt når jeg flytter fra deg til England. Håper du får en super dag, kjære deg - i love you!

  Gratuler henne med dagen?
  Har du et bra forhold til moren din? 

 • 4
  Dette blir vel den beste dagen i vårt opphold i England med trinnet (iallefall for meg). Det er ganske så fint vær og dagen går ut på shopping, eventuelt bading og diverse feiringer. Har hørt noen rykter om at vi skal samle noen folk og dra på restaurant for å feire at jeg er 16år idag. Selv om jeg ville helst ha vært hjemme i Norge på denne dagen, tror jeg nå at kanskje det blir like koselig her i byen Scarborough. Gruer meg litt da tilfelle noen begynner å synge bursdagssangen høyt i byen eller noe, håper jeg virkelig ingen gjør! Uansett, jeg gleder meg og særlig om jeg får med meg noen kyllinger i sjøen for å bade på den fine stranda. Håper det blir tatt endel bilder sånn at dere for se litt av hvordan dagen blir.


  Haha, lamt bilde, men uansett nå må vi stikke om vi skal få utnyttet dagen mest mulig - ha en finfin dag da folkens!

  Q:
  Har du planer for dagen?

  - JJJ
 • 6
  Idag har mammaen min bursdag. Nesten litt rart at hun begynner å dra på åra slik hun ser ut egentlig. Får høre stadig at folk tror hun er søsteren min (kanskje ikke så rart når hun er litt lavere enn meg *kremt*). Har også hørt mye annet. Har funnet på mye moro vi to iallefall. Sees ikke ofte som jeg kunne ha tenkt meg siden hun bor i Trondheim, men får håpe det blir en slags ordnings i sommer. Mamma er ganske seriøs av person vil jeg si, men hun er voksen nok til å være litt barnslig i blant også. Vil vel si at jeg har såpass tett forhold med mamma at hun er som en kjempe god venn som jeg kan si alt til.


  Bilde er fra i sommer, men uansett er jeg kjempe glad i deg mamma, håper du har hatt en super dag!

  - JJJ
 • 1
  I går hadde Gaute bursdag. Glemte å skrive innlegg for han, unskyld så mye! Men iallefall Gaute er en veldig snill og ivrig gutt på 15. Han er spesielt glad i jenter. Kan jo aldri si nei til jenter mener sikkert han. Han kan være fra ganske seriøs til ganske useriøs av seg. Han bor ikke så langt unna meg, så vi bruker å være litt sammen både etter og på skolen. Humor har han, men han er også litt små dum av seg. Haha, men håper du fikk en fin bursdag Gaute.

  dsc05964cimg0712
  Glad i deg!



  I dag har Eirin bursdag. Jenta fyller 15 hele år. Jeg har ikke kjent Eirin så lenge, men leng nokk til jeg vet hvor søt og koselig hun alltid er. Man kan alltids snakke med henne og hun er der hele tiden. Sprudlene ob blid, det er hun uten noen som helst tvil. Husker pizzaen vi lagde hjemme hos deg, haha! Mye snikk snakk som jeg husker spesielt godt. Jenta her vil jeg aldri glemme, sol stråla mi!

  180409039eirin
  Søte Eirin!

  - JJJ
 • 1
  Igår hadde søte, kjære Monica bursdag. 18år nå! Håper du hadde en super dag i går, for det fortjener du som bare det! Dumt at jeg er i England nå som du har bursdagsfest, men du får kose deg max, så får vi ta igjen en fest eller to når jeg kommer hjem! Voksne dama er bare 3år ifra å dra på pub nå, det er vell like stort som at du nå kan dra på polet og kjøpe iallefall noe der.

  Monica er ei super jente. Jeg kan ikke si noen sider med henne som ikke er bra. Alltid livelig og koselig. Snakker faktisk en del med henne siden hun er så utrolig god å snakke med. Gir meg råd og alt som er. Føler at vi kan snakke om mye, siden begge er ganske så ærlige. Du vet jeg er her for deg også, søta!

  monix
  Nydelige Monica, jeg er glad i deg og for alt du har gjort for meg!

  - JJJ
 • 0
  Idag har min kjære tante bursdag. Tante Sharren er 40 år, noe som ikke ses på henne. Vil si at tante er en veldig orntlig dame som vet mye. Det som er bra med hun at hun har kontroll på alt og om hun ikke har det, ser det iallefall sånn ut. Er glad for at onkel fant denne dama, for hun er super. Hun kan snakke til meg som om jeg var en voksen og hun forteller meg veldig mye. Hun tar vare på de rundt og kommer alltid med en hjelpende hand.

  Uansett om vi noen gang ikke skjønner hvarandre siden hun er engelsk, så skjønner vi hverandre til slutt. Tante skjønner faktisk mye norsk. Er kanskje ikke så rart når hun (&co) er i Norge ca 2 ganger i året, får besøk av folk fra Norge og har en Norsk mann i over 11år.

  Humoren er på topp alltid. Slår alltid av en i blandt. Hun har hest som hun bruker mye tid på. Er alltid koslig å være her i England siden tante er alltid så koselig og grei. Vil si at hun er ett godt eks. på å være en god mor og noen av de beste eks. til å vise hvordan en voksen skal være! Mener at onkel og tante er perfekte for hverandre!

  julie6
  Glad i deg tante!

  - JJJ
 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.



  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde