Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

4

Det var virkelig på tide med ny header og design her altså! Jeg har faktisk hatt forrige header i 1 år nesten, helt sjukt. Uansett, denne gangen har jeg selv satt meg litt tid til å leke meg. Ville ha en meget enkel og sommerlig header. Synes den er helt grei, men kanskje litt høy? Skal se om jeg får laget en ny om litt, kanskje tatt noen bilder i Spania som kan brukes? Designet ble et gratisdesign som jeg har leket meg litt med. Kommer vel til småpusse på deignet så raskt jeg får tid til å sette meg ned litt. Tenkte å få på litt mer farger osv. Men det får være slik til så lenge.Hva synes dere om forandringene på bloggen, den nye headeren og designet?

 • 10

  Nok en gang har jeg fått inn nye, fine headere av noen søte jenter. Takker så mye for alle sammen. Nå trenger jeg alles hjelp til å bestemme hvilken jeg skal bruke... (Tok ikke med alle headerne pga noen var det skrivefeil på..)

   


  Nr. 1 - Laget av Åse Marie.

  Nr. 2 - Laget av Stine Victoria.

  Nr. 3 - Laget av Silje Larsen.

  Nr. 4 - Laget av Vilde Tønnessen.

  Nr. 5 - Laget av Camilla.

   

  Hvilken header likte dere best? • 8

  Endelig har jeg tatt meg tid til å ordne på ting her på bloggen. Nytt gratisdesign har jeg flettet til, samt lagt inn den nye headeren. Gikk nok en gang for et ganske orginalt design. Har en liten plan om å ordne ett mer "vårlig" design osv i mai (,om jeg får tid i mellom all festinga). Headeren jeg valgte denne gang er også laget av Hanna Thevik - tusen takk! Jeg har også ordnet opp i domenet juliejj.com, slik at det virker igjen. Denne gangen har jeg selv styringen over det, flotters - me like!

   

  Design og header før:

   


  Design og header nå:

   

  Hva synes dere om endringene? • 21

  Jeg har vært så heldig å fått meg nye headere, tusen takk ♥ Må virkelig ha en ny en nå! Men trenger hjelp av dere hvilken jeg skal bruke..


  Nr. 1, laget av Aida.  Nr. 2, laget av Iselinn Andersen.  Nr. 3, laget av Frida Oskarsen.  Nr. 4, laget av Siv Anita Skaar.  Nr. 5, laget av Hanna Thevik.  Nr. 6, laget av Marlene Indiana.  Nr. 7, laget av Marlene Indiana.
   


  Nr. 8, laget av Hanna Thevik.  Nr. 9, laget av Hanna Thevik.  Nr. 10, laget av Hanna Thevik.


  Hvilken header synes dere jeg skal bruke? • 23

  Har fått en hel masse fine headere fra søte mennesker. Ville dele disse med dere også tenke jeg at dete kanskje kunne hjelpe meg med å velge hvilken jeg skal bruke..

  1.

  Laget av arosand.


  2.

  Laget av Livels.


  3.

  Laget av Paula.


  4.

  Laget av Stine Sofie.


  5.

  Laget av  Linda.


  6.

  Laget av Hanne.


  7.

  Laget av Hanna Thevik.


  8.

  Laget av Hanna Thevik.


  9.

  Laget av .kapowi.


  Om noen skulle ha vært interresert i å lage flere, tar jeg gjerne i mot headere fram til onsdag. Link her!

  Hvilken(e) likte dere best? • 28

  Vil nok tro at noen har lagt merke til at jeg byttet om litt på designet og headeren for en uke siden. Var så gørr lei av grått desing og den litt dystige headeren jeg hadde. Ville ha mer farger og sommerlig. Fant meg ett gratis design jeg likte veldig godt. Fargene er fine og den er også veldig oversiktelig. Har fått ordnet linkene og slik som de skal være, så jeg er egentlig fornøyd med det. Kanskje overskriftene er litt for lyse(?), men det kan jeg jo fikse når jeg får tid. Også fikk jeg jo en haug av headere av søte folk. Det sto mellom to headere i grunn, men endte opp med den jeg har nå grunnet jeg følte den passet best og var ikke så tom. Så en stor takk til Hanna Thevik for headeren!!

  FØR:


  NÅ:

  Hva synes dere om forandringene på bloggen? Si gjerne hva dere liker og ikke liker..

 • 35

  Har følt i ei stund for å endre design på bloggen, og med det ville jeg ha også en matchende header. Vi ha det litt mer sommerlig og friskt her på bloggen nå. Har fått stor hjelp fra mange søte som har laget headere for meg, men problemet nå er å velge hvilken av de jeg skal bruke... De er jo så fine alle sammen!

  1. av Line Rosvoll Holmen // linerosvoll.blogg.no  2. av Line Rosvoll Holmen // linerosvoll.blogg.no 

   

  3. av Jentuttn //  http://jentuttn.blogg.no/  4. av Hanna Thevik 

   

  5. av Hanna Thevik
     6. av Jenny //  http://jennyslangvatn.blogg.no/   7. av Jenny //  http://jennyslangvatn.blogg.no/  


  Jeg er fortsatt åpen for å ta i mot flere headere, så om du har lyst til å lage en til meg, ta en titt HER!

   

  Hvilken header likte dere best av disse?

 • 43

  Blææ, beklager så mye for at bloggen ser ut som den gjør nå. Har begynt å endre litt på utseende osv til en forandring. Kjører gratis design denne gangen også, noe som gjør det slik at det blir noen ekstra floker her og der ettersom jeg ikke gjør alt selv fra starten av. Dessverre har jeg ikke tid til å endre på mer nå ettersom jeg må gjøre litt skolearbeid før jeg finner senga. Håper jeg får ordnet det meste i løpe av morgendagen..

  Image and video hosting by TinyPic

  Men hva synes dere om headeren og designet så langt?

 • 34

  Var vel på tide å ta bort min "jule"header og komme med noe nytt. Headeren er laget av Inge (som alltid) og denne gang ble litt mer røff og tøff - selvfølgelig med noen stjerner. Byttet ut quoten min med en ny, bare for en forandring. Som dere kanskje også ser er det stor forskjell i designet. Siden jeg ikke er så veldig flink med design tenkte jeg å prøve gratis design for første gang. Fant ut at det ikke var så lett, men det er ganske greit nå da. Elsker at bloggen har blitt breiere så jeg kan legge ut større bilder og søkefeltet i bloggen osv. Har endret noen småting, og noe mer skal jeg endre i morgen. Håper dere likte de nye forandringene da og at jeg for til flere små- og storendringer i morgen.  Hva synes dere om de nye endringene?

 • 31

  Da ble det ny header og fargeendringer i designet gitt. Rødt hører jula til, så siden det er snaart jul måtte jeg jo piffe opp bloggen med en god dose julerødt denne gang. Menyen er fra forrige design enda da siden jeg ikke har orket å lage nytt, men blir i løpe av helga en gang. Skal se om jeg får endret litt mer på design også, siden dette var virkelig 1-2-3 endring i grunn. Takk (igjen) for den nye headeren, headersjef Inge!  Hva synes dere med juleendringene på bloggen?

 • 36

  Som noen av dere har oppdaget har det blitt noen forandringer her på bloggen. Jeg var utrolig lei av min forrige header pga bildet av meg var helt forferdelig. Dessuten har jeg ikke blondt hår lengre og dessverre er sommeren over for denne gang. Så en litt mer oppdatert bilde med sort hår, høst i bakgrunnen og litt høstfarger i designet denne gang!

  Hva synes dere om forandringene?

 • 32

  Da måtte jeg nesten bare bytte header.. Var utrolig fornøyd med den forrige headeren. Tror det var min favoritt, men ettersom jeg hadde den så utrolig lenge måtte bare litt forandring til. Tror headeren er bare midlertidlig. Jeg synes min kjære headerlager, Inge har gjort en bra jobb, men liker ikke selve bildet av meg. Ellers er konseptet meget bra og jeg elsker lillafargen OG stjernene (og alt det andre)! Men det får bare være slik en liten stund til jeg har fått kommet meg på stranda igjen og tatt noen nye bilder. Håper også jeg får hjelp av en kompis av meg til å ordne en ordentlig meny, ikke slike enkle knapper som jeg bare laget i et hastverk..  Hva synes du om den nye headeren og de små forandringene i designet?

 • 13

  Ikke at det bare har vært utrolig mange forandringer det siste døgnet, men jeg har også endret litt på bloggen her. Som man kan se til høyre under profilbildet har jeg flyttet (bloggen) til Trondheim og endret teksten under der. Grunnen til at jeg flyttet bloggen til Trondheim er at det er der jeg ble født og vokst opp. I Hemne har jeg jo bare bodd de to siste årene. Uansett skal jeg bo og gå skole i Trondheim neste år, så jeg synes derfor jeg skulle skifte til Trondheim. Teksten til høyre skjønner dere jo kanskje hvorfor jeg endret, ettersom jeg har endelig flyttet til England osv. Ellers har jeg også forandret "navnet på bloggen" fra MIN lille VERDEN - julie jj - til MIN lille VERDEN i ENGLAND. Må vel få ordnet med ny header og nytt design snart også ettersom jeg har hatt headeren så utroolig lenge fordi jeg liker den så godt. Den er liksom meg! Får håpe min gode venn får til nok en bra header for meg om ikke så alt for lenge. 


  Raandom!  Hva synes du om de små tekstendringene?
  Noen som er gira på et annet utseende på bloggen?

 • 15

  Ser dere noe nytt her på bloggen? Det bør dere gjøre for dette var noe jeg "gledet meg til" og har tenkt til å gjør lenge. Fikk endelig tilsendt en link som er en litt enkel måte på å ordne dette, altså den nye menyen under headeren. Som dere ser nå er det litt fucked med skrifta og litt sånt, men med litt små justeringer og slik etterhvert blir det vel bra håper jeg. Kommer vel med noen flere knapper også med tiden, bare orker ikke å gjøre så mye med det nå.  Hva synes du om at jeg har ordnet meg med meny på bloggen?

 • 32

  Da var det på tide å fjerne headeren med snø på og komme med en litt mer "sommerlig" én. Fikk jo litt hjelp av dere og jeg endte opp med denne headeren. Synes den er helt grei og i bakgrunnen har jeg et bilde av en kjempefin plass i England som jeg virkelig elsker. En slags øy med flotte sol- og bademuligheter med mange flotte, små hytter som koster flere millioner bare for noen kvadrat. Er jo ikke lenge til jeg har nådd drømmen min; å bo i England, så jeg syntes denne headeren passet veldig. Flere endringer på designet de neste dagene skal dere ikke se bort i fra.  Så, hva synes dere om forandringene så lang?

 • 63

  Nå er det vel på tide å bytte header til en litt mer sommerlig én, men så har jeg nok et dilemma.. Hvilken header skal jeg bruke? Selv synes jeg kanskje den første var litt for kjedelig på et vis, mens den siste litt drøy, så jeg liker vel den i midten best. Følte kanskje den var litt mer meg på en måte. Men jeg tenkte å høre hva deres mening er til headerene.

  1.


  2.


  3.


  Hvilken header synes du jeg skal bruke?

 • 34

  Nå var det på tid med forandringer på bloggen etter å ha hatt det likedan i rundt 2 måneder. Må si jeg savner slik det var før litt, men som sagt; man behøver noen forandringer.. Designet er vel kanskje litt kjedelig og for mye farger, så jeg skal nok forandre på det litt senere. Kanskje noen mer grå fargetoner eller noe, siden det blir litt for mye farger (?) Vurderer å fått ordnet meg litt mer "proft" design også, ikke et kjedelig ett som er enkelt å flette sammen på noen minutter. Men tiden får vise. Btw, takk til Inge Aasen for headeren!  Hva synes du om headeren og desinget så langt?

 • 42

  Følte for å kvitte meg med juledesignet. Er litt små lei av rødt for å si det slik, selv om jula varer helt til påske?! Men nå har jeg fått meg ny header som er ganske enkel, men utrolig kul på en måte. Har jo hele dagene på meg nå fortiden, så jeg skal gjøre noen små ting til enda. Kanskje endre litt på fargene, overskriftene og slik. Time will show!  Så hva synes du om headeren og designet hittil?

 • 18

  Forandringer fryder her til tider, både hjemme og her på bloggen. Det er jul snart og det skal vel ikke legges skjul på mener jeg da. Det er vel bare midlertidig design og kanskje header. Litt smårusk som jeg ordner nå i kveld når jeg kommer hjem. Splitter nytt design kommer iallefall i morgen engang, et litt mer proft håper jeg. Synes det er greit nok, men kanskje litt for kjedelig, så vi får se i morgen hvordan det blir.  Hva synes du om headeren og designet? • 13

  Fikk litt lyst å prøve å lage min andre header i min bloggverden og slik ble den. Synes denne var litt mer høstlig enn den forrige, ellers har jeg ikke gjort annen forandring enn at bloggen har nok engang blitt litt breiere. Wehu, nå blir det vel enda større bilder som blir publisert framover her.  Tycks? • 16

  Tror nok dette var på tide. Har ikke gjort noe med verken headeren eller designet på over 2 måneder! Tok farvel med rosababyfarger og sommer og sa velkommen til en mer brun og høstlig design. Som dere kanskje ser er både headeren og selve bloggen litt lengre, dvs at jeg kommer til å legge ut litt større bilder på innleggene, wehu!

  Hva synes du om det nye designet og headeren? • 10
  Endelig har jeg fått byttet header. Likte liksom ikke forrige header så godt, det så bare så fjernt ut. Siden det er sommer må jeg jo ha en sommerheader og denne passet ganske så bra inn synes jeg. Eneste lille minus er at fargene er litt rare på bildene, men nå skal jeg slutte å være nøye-per. Skal gi all ære og takk til Inge som laget headeren (nok en gang). Var litt usikker på hvordan jeg skulle ha designet, men det ente nå slik - enkelt og greit!  Så hva synes du?

  - JJJ
 • Stikkord:
  11
  Følte for noe nytt ettersom jeg har brukt endel gamle headere og design i det siste. Liker egentlig ikke bilde på headeren, men jeg sendte bare noen bilder til min "headerfikser" Inge, så han tok seg av hvilken bilder han ville bruke. Enkel og grei header og design, får se om jeg endrer litt på designet litt senere.  Q:
  Hva synes du om bloggen for øyeblikket?

  - JJJ
 • 5
  For dere som har fulgt med bloggen min en stund kan det hende dere husker headeren og designet. Brukte det nemlig forrige sommer når jeg var i England. Tenkte jeg måtte bytte header siden jeg har brukt den lenge + at det var snø på headren, noe som ikke passer inn om sommeren. Bildene er tatt i England også og etter som jeg begynner å dra til England om 6timer, tenkte jeg jeg kan bruke denne i en uke eller noe.  Q:
  Hva synes du om den "nye" look'en på bloggen?

  - JJJ
 • 10
  Måtte nesten fjerne påskeheaderen og det der og ordne noe nytt. For første gang i min blogghistorie har jeg laget min egen header. Har jo alltid hatt en bestemt som har laget til meg tidligere, så derfor ville jeg prøve selv denne gangen. Synes ikke den var så veldig ille heller, så den funker vel for en stund. Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre med design og slikt, men tror det bli sånn som dette i noen dager iallefall. Rop ut om det er noe jeg bør endre!  Q:
  Hva synes du om forandringene?

  - JJJ
 • 11
  Litt i seneste laget, men tenkte kanskje jeg skulle ha en "påske"header. Endret litt  på design og slik også, så.. Kan jo ha slikt knapt en uke før Inge, min kjære får lage en ny *kremt* Ikke akkurat det fineste bilde av meg, men det får la gå for ei ukes tid. Designet ble enkelt og greit, orker ikke å ordne noe mer på det liksom. La gå!  Q:
  What do you think?

  - JJJ
 • 0
  Unnskyld for ting ser litt rasert (?) ut. Men endrer litt på design og header. Vet ikke helt hvordan det blir enda siden er litt mongo, jeg er trøtt og egentlig har jeg lyst til å legge meg. Men nå må jeg bare holde på å tulle med css, html koder og alt som er. Som dere skjønner er det rosa som blir nå, hehe.


  Slenger meg et bilde av meg fra Nemean vinter LAN for et år siden. Nice?!

  Q:
  Noen som har tips hva jeg skal gjøre ang design osv?

  - JJJ
 • 4
  Dette mener jeg gjør at en blogg blir bra:
  •   Lyst design (bakgrunn og header) men ha heller mer farger og sånn på overskifter osv. En svart bakgrunn f.eks fager ikke like mye som en lys en.
  •  Headeren har mye å si - jo, finere jo bedre!
  •  Rundt 4 innlegg hver dag er bra.
  • Ikke bare skrive om hva som skjer hverdag, men også litt om andre ting (f.eks musikk er en fin ting)
  • Bilder i alle innlegg, jo flere, jo bedre!
  • Minst mulig skrive feil.
  • Linke andres blogger og sider.
  • Kommenter mestmulig tilbake på de kommentarene man får.
  • Videoer trekker folk til bloggen.
  • Ikke kopiere men ha dine egene meninger om ting.
  • Kanskje ikke for mye hjerter og smile tegn, jeg mener det blir litt uoversiktlig. Men noen gang skader jo ikke.

  Kommer ikke på noe mere akkurat nå som jeg vil si er en bra blogg. Med der jeg skrev nå så håper jeg dere skjønner at de som ikke har alle disse punktene behøver ikke å ha en dårlig blogg. Men jeg synes at  om man har alle disse punktene er det en veldig bra blogg!  Q:
  Hva mener du er en bra blogg?

  - JJJ
 • 2
  Okei, jeg ble altså ikke fornøyd med designet så veldig, men jeg skal se om jeg får fikset noe i morgen. Har sittet her og bannes for meg selv om hvor forbanna alt av koder og sånt kan være noen ganger. Å jeg vil ha nye koder, men når jeg søker på nettet osv finner jeg jo de jeg har.. Men som sagt for ta det i morgen, ny dag - nye muligheter!


  Headeren har jo sefølgelig Inge laget da - takk igjen, hihi. Flink med det han altså!

  Q:
  Hva synes du så langt?
  Btw, noen som har noen andre koder enn de jeg har på bloggen? (DISSE)

  - JJJ
 • 0
  Nå håper jeg seriøst ikke folk tenker skikkelig på hvor teit det er her på bloggen. De to innleggene under her er ikke noe å bry seg om, jeg måtte bare legge de ut dersom jeg skulle lage meny. Menyen er heller ikke helt der den skal, jeg vet hvor den skal stå, men da blir den for mye til siden mener jeg. Derfor har jeg den der den er nå bare midletidlig. Håper kanskje det blir med orden og sånt her etterhvert. Skal prøve å stå på mitt beste og kanskje få noe små hjelp fra folk.

  Men nå sitter jeg bare her å gjesper etter senga, dyna og puta mi. Natta :)

  jjjjjjjje

  - JJJ
 • 6
  Nå har jeg fått til en ny header. Kan ikke si jeg er så fornøyd som jeg var med den forrige, men jeg var liksom så lei den gamle og tenkte jeg trengte en ny en og en når jeg har svart hår. Som sakt ble jeg ikke så fornøyd med denne, så kan ha den som en slags reserve. Sry, Inge, men jeg er litt kresen. Uansett vet jeg at Inge er i stand til å ordne en super header når han finner ut hvordan jeg vil ha den osv. Er liksom litt vanskelig å forklare over msn osv. Kanskje han gidder og lage en på lanet eller noe?

  Designe, det er noe som er kjempe galt. Noe med fargene eller noe.. Skal se om jeg gidder å få ordnet det, men ikke nå. Skal prøve å gjøre min siste finish her for i kveld og finne senga. Noen som har flere html & css koder til blogg til meg hadde det vært suupert!

  wdawdwdadwd

  Q:
  Hva synes du?

  - JJJ
 • 3
  julieheader

  Headeren er som vanlig laget av søte Inge Aasen. Denne var han veldig fornøyd med og kaldte den for årets header. Den er vell ikke så ille!?
  Designet gjorde jeg bare fort og galt. Det får bare være sånn for en liten stund. Skal ordne mere senere. Tenkte å ordne meny under headeren, men gidder det ikke nå i kveld. Kanskje om jeg får tid etter ryddinga i morgen?!

  Q:
  Hva synes dere?


  - JJJ
 • 5
  Headeren er sefølgelig laget av Inge Aasen. Han har laget alle headerne mine så langt. Har enda en på lur som jeg skal bruke når jeg kommer til Norge. I følge han var det åres header, så gled dere til å se den!
  Om dere vil kan dere kontakte meg om dere har lyst til å lage en header til meg eller noe. Du kan bruke bilder som du finner på bloggen eller på nettby. Jeg har bare pcasa og det blir ikke så brae headere liksom. Liker å redigere bilder best jeg, selv om jeg ikke er akk noen pro.

  sdfxcgbhknjljhgfd

  Q:
  Hva synes du om headeren?

  - JJJ
 • 3
  headertilenjentejegergladi
  Jepp, denne liker jeg best av alle headerne som har blitt laget til meg. Takk igjen Inge Aasen!

  Jeg skjønner meg fortsatt ikke på hvordan jeg kan bytte header, uten å måtte legge inn alle html - kodene. Folk har prøvd å forklart mange ganger, men skjønner ikke. Så jeg har måttet lagt inn alle kodene nå nettopp. Kjenner jeg er litt trøtt!

  Q:
  Hva synes du om headeren?

  - JJJ
 • 2
  fgbfgf
  Ny header av Inge Aasen.

  Headeren ble ok, men har den vell til jeg får ordnet en ny.æ Jeg vet hvordan den skal være, men det er vanskelig at folk lager akkurat sånn en jeg ser for meg, hihi. Jeg må få ordnet meg photoshop! Elsker å redigere bilder nemmelig, men klarer vell ikke å lage en bra header med programmet jeg har nå. Bruker picasa 3 atm.

  Ja, så var det designe. Herregud hvor jeg har plagdes med det. Når jeg først fikk det til og ble fornøyd, så skulle jeg bytte header, så kom ALT bort. Det var faen meg like før jeg kastet dumme pc'n lang ned i bakken! Men jeg tror jeg har lært at jeg må bare smøre meg med tålmodighet når jeg skal holde på med blogg.

  Er noen ting som er litt stykt enda, men det for bare la være. Akkurat nå har jeg verken tålmodighet eller lunte til det. Sånn som headeren er egentlig litt stor, men det er kanskje fordi Inge tok målene fra sånn jeg hadde bloggen før, men sama det. Satser på at bloggen blir litt bedre til neste gang!

  Har ordnet sånn at man kan skifte språk på bloggen min også. Tenkte på at da kan jo vennene og familien i England føge med osv :-)

  - JJJ
 • 1
  Gjør noen endringer litt. Alt av html koder ble borte siden jeg byttet header. Jeg er så sint at det er like før jeg kaster pc'n i bakken og sletter bloggen. Vil beklage for at det er mye tull akkurat nå!

  - JJJ
 • 0
  Okei, bare så dere vet det så skal jeg ikke ha bloggen min som dette. Jeg venter på en ny header og jeg mangler noen html koder. Skal ordne dette i morgen. Marthe har ordnet kodene fram til nå - takk snuppa :*

  NATTA <3

  - JJJ
 • 3
  Nå har jeg skiftet header. Jeg tok den jeg synes var tøffest, selv om den andre fikk mer stemmer. Synes det var litt tøffe blkstaver og sånt. Men headeren og "designet" er bare for øyeblikket. Håper min kjære, søte Inge vil lage en ny header etterhvert. Det hadde vært fint.

  glaid1

  Q: Har noen tips til design (html koder)?

  - JJJ
 • 8
  Jeg vet ikke om jeg skal ha en av de nye headeren eller om jeg skal ha den jeg har nå.. Alle er jo selv
  sakt laget av Inge Aasen. Hva har jeg gjort uten deg, god gutten? :*

  1.
  glaidjulie

  2.
  glaid1

  3.
  glaid2


  HVILKEN SKAL JEG HA AV NR 1, 2 eller 3? :o

  - JJJ
 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde