Julie JJ - <3 Spania
Hjem Spania Facebook Add

3

Nå er det jammen lenge siden! Det har skjedd utrolig mye siden sist jeg ordentlig blogget at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne og hva som skal bli sagt. Det er fortsatt mye om dagene at bloggingen blir nedprioritert, dessverre. Morsomt, men også litt rart at det fortsatt er noen daglig innom her i følge statestikken. Jeg lover å komme sterkere tilbake så snart jeg kan! Skal ikke se bort i fra at jeg kommer innom en gang i blant med noen innlegg.

Jeg er litt flinkere å oppdatere på Instagram, så dere kan følge meg der om dere ønsker.

Instagram @juliiejj

Hva er deres Instagram?
 

 • 4

  Du kommer aldri til å bli glemt. Hvil i fre min kjære stefar, far, kompis og ikke minst min gode støttespiller! ♥
    • 6

  Tiden og alt har egentlig gått i ett den siste uken. Alt startet for alvor da jeg skulle pakke alt jeg eier her i Spania i kofferter, bager og esker. Nå har jeg så mye å tenke på at bloggen blir nok nedprioritert litt framover. Skal prøve å komme med noen innlegg, men skal ikke love noe. Uansett har jeg langt i fra noe bra internett for øyeblikket.


  Her er da en liten smakebit på hva jeg styret med forrige uke..

  Ha det supert til så lenge dere! 
    • 14


  God morgen dere, eller nå har det vel blitt formiddag! Lørdager er min eneste dag i uken hvor jeg ikke trenger å beskymre meg for å stå opp i rett tid. Den dagen i uka jeg ikke behøver noen alarm for å starte dagen og heller prøve å få litt skjønnhetssøvn. Bare sove så lenge man orker og slappe av litt i sengen før jeg griper dagen.


  Jeg la meg ganske tidlig i går ettersom jeg var så sliten, så jeg våknet først i 07-tiden. Det var uaktuelt for meg å stå opp da ettersom det er helg og lørdag. Jeg dro lakene over meg igjen og sovnet for en liten stund. Så slappet jeg helt av i sengen til klokken var nesten elleve - shit! Men, jeg gud hvor deilig det er å ha slike late morgener en gang i blant også.


  Frokosten i dag besto av bakt avokado med egg og med noen tomater og nøtter som tilbehør.


  En herlig dag å starte dagen på. Bare om alle morgener var like lite stressfull, hehe. Nå skal jeg sette på en maskin med klær eller to, vaske opp litt på kjøkkenet før jeg hopper ut av pysjen og i dusjen. Hadde ingen spesielle planer i dag, noe jeg også synes er greit i ny og ned. Dere får ha en flott lørdag alle sammen!  Har dere en dag i uka hvor dere sover litt lengre og tar morgenen med ro?
  Hva der deres lørdagsplaner?

 • 11


  Skulle ha veddet penger på at dette stemmer.. for jeg har blitt invadert i det siste, spesielt på bena og armene..


  Jeg ser rett og slett helt jævlig ut, som om jeg skulle ha hatt vannkopper. De siste ukene har vært ekstrem. Lurer på om disse krypene av en pest kom med det klamme været?! Har ikke følt meg så veldig fin når jeg har hatt på meg kjole når jeg har vært ut, for å si det slik. Nesten slik at jeg vurderte å ha på meg strømpebukse! Jeg er oppspist fra topp til tå. Men bena mine er vel den beste buffeten i følge disse jævlene. På det ene benet har jeg greit over 12 mygg- knottstikk. Det verste er jo at man blir stukket flere ganger for døgnet. Hver dag oppdager jeg nye myggstikk. Starter med at det klør noe helt forferdelig (og blir synlige), og at jeg klorer de til store, stygge sår.. Har flere merker og arr etter tidligere stikk, not pretty!


  Dette er låret mitt. Fikk ett myggstikk der og klarte selvfølgelig ikke å la det være. Det endte opp med at det ble skikkelig utslett. Dagen etter ble jeg jammen stukket to ganger like ved og som klødde like ille. Låret mitt så ut som at noen hadde vært voldelig mot meg eller noe..


  Jeg ble stukket en del i Norge også, men aldri opplevd så mye og voldsomt på så kort tid. Jeg blir gal av kløen, sårene og hvordan jeg blir seende ut. Jeg har prøvet å gått med bukse også nå, men de kommer seg til over alt, spesielt på natten..TIPS MOTTAS MED ET STORT TAKK!

  Blir dere stukket mye av mygg/knott etc i varmen?
  Er det noen av dere som har noen gode råd for å unngå stikk/ kløe?

 • 16

  Jeg skal innrømme at det ikke har føltes ut som jeg har vært i Spania den siste uken.. Her har det nemlig vært flere dager med ustabilt vær. Fra å ha fire-fem regnværsdager i hele år, til nå å få en hel uke med regn! Heldigvis har det ikke vært konstant, litt nå og da. Plutselig er det strandvær, så er det innevær. Litt sånn irriterende. Men mye av regnet har vært på kvelds- og natterstid når det har vært lyn og torden. Ja, vi har hatt det nå i en uke. Og jeg som synes England har mye torden og lyn, vel dette er faktisk nytt for min del. En dag forrige uke tok tordenet slikkelig av, skulle virkelig tro at dinosaurene hadde våknet til livet! Jeg har faktisk måtte kaste på meg en dressjakke over kjolen på vei til jobb om morgene da det har vært litt kjølig. Vel, 20 grader er kjølig!


  Jeg klare ikke å legge meg i går kveld når jeg skulle, ble så fasinert over lynet. Det er jo vakkert! Dette er fra soveromsvinduet mitt hvor jeg satt i godt en time.


  Slik vær og opp til 30 grader var det når jeg kom hjem etter jobb i dag. Dette er tatt fra stua i leiligheten min.


  ..Slik ser det ut nå og jeg har allerede hørt torden.. Når skal vi få tilbake finværet vi har blitt vant til?


  Hvordan er været hos dere?


 • 18

  Nok en uke er snart over og nok en helg har gått alt for raskt. Helga har gått til venner og god drikke. I går var vi faktisk innvitert på et vorspiel hvor vi ble kjent med mange nye ansikter. Det var kjempekoselig! Søndagen har vært slapp, men samtidlig er en slik dag godt en gang i blant, spesielt etter en hektisk uke. Jeg tok min runde på markedet i morgest, slik jeg gjør hver søndag. Byen er virkelig i live denne morgenen i uka. Det er folk over alt i gatene, restaurantene og ikke minst på markedplassen. Jeg synes faktisk det er koselig å dra på markedet, se alle menneskene og handle inn frukt og grønt til uka for noen latterlige euro.


  Kjøpte en nydelig bukett på markedet i dag også til en fin start på den kommende uka. Blomster gjør virkelig noe med humøret og atmosfæren synes jeg. Må vel få kjøpt inn flere vaser slik at man kan kjøpe inn flere buketter for å ha rundt om i leiligheten.


  Så her sitter jeg å slapper av med noen av godsakene fra markedet i dag og bryllupsprogram på TVen. Det blir nok mini-spa på badet etterpå før det blir å hoppe i bingen i rett tid, klar for en ny arbeidsuke i morgen.


  Har dere hatt en fin helg?


 • 10

  Nei, altså jeg har ikke kjøpt enveisbillett tilbake til Norge, jeg er bare gjør meg klar til juleferien. 


  Hele to uker!! Herligheeet som jeg kjenner at det kribler i magen av spenning, som en liten unge på julaften. Selv om jeg stortrives her og har absolutt ikke planer om å flytte hjem til kalde Norge (med det første iallefall), tror jeg det blir et fint avbrekk fra varmen og livet her nede. Selv om jeg skal være i Norge i hele to uker er jeg meget sikker på at de to ukene vil gå lynraskt! Jeg skal rekke over plasser og personer, samt det er jul! Bare håper at det ikke ender i bare stress, men også litt ferie og kos!


  Wow, kom over noen gamle bilder fra juletider i 2012 - jøsses hvor jeg gleder meg! Selv om jeg hater snø til vanlig, blir det fint å ha en hvit jul og tradisjonene i hjemmet. Tror ikke jeg ville ha trivdes på samme måte om jeg skulle ha feiret jul her i Spania. Det blir liksom ikke det samme, blir ikke jul..


  Siden det er en stund til desember og jul enda har jeg ikke helt bestemt meg hva jeg skal gjøre enda. Vi får se det litt an egentlig. Jeg skal iallefall være med familie og venner, det er sikkert!


  Gleder meg masse, masse til å se familie og venner igjen, for ikke å glemme denne herlige pusen som jeg savner så sårt i sofaen min..


  Må nesten si at jeg ble på et vis i julestemning her av bildene og tankene på jul.. Skikkelig giret! Vel, det var til jeg så på palmene ut vinduene av leiligheten her..
  Flere som gleder seg til jul? Har dere lagt noen juleplaner så langt?
   

 • 3

  Kjenner jeg er så glad for at jeg tok turen til England enda oppi all flytting og styr til Spania som skjer innen veldig få dager..


  Tre dager på rad nå har jeg vært å gjort det jeg hovedsaklig dro hit for; å besøke beste, vakreste og godeste Annagh, Sophies bestemor. Gud hvor jeg elsker denne dama! Hun er bare så herlig! Dere skulle ha sett henne da jeg pluselig på tirsdagen kom inn døra hennes på sykehuset. Hun ble så glad at hun nesten ikke skjønte hva som skjedde. Sjokolade med I <3 Norway var en selvfølge og ta med til min kjære engelske "gran" og blomster ble kjøpt på veien.


  Den første dagen, på tirsdag var hun i veldig bra form. Hun tøyset og tullet slik som tidligere og fikk oss alle til å le til tårene rann, akkurat som den gran jeg ble kjent med for noen år tilbake.
  Både i går og i dag når vi kom på besøk følte hun seg dessverre ikke i form. I dag hadde hun vært ganske svimmel og rett og slett ikke følt seg bra. Hun viste at i dag var siste dagen jeg kunne komme å besøke henne, så det var i følge henne en selvfølge at hun skulle klare å ha oss på besøk en liten stund. Enda hun hadde en veldig dårlig dag i dag ser hun like nydelig ut!


  Sjokoladen tror jeg var toppers. "One for me, two for you" som hun sa, haha. Håper bare hun blir frisk nok til å komme hjem til Sophie og familien snart. Hun er så lei nå stakkar og kan ikke vente til å komme hjem til det nye huset her ved Norwich.


  ♥♥♥ Love you gran! Stay strong, doll!

   

 • 3

  Jeg fikk en meget trist beskjed fra min engelske bestevenninne Sophie om at bestemoren hennes ligger på sykehus og ikke har lenge igjen.. Da måtte jeg jo bare bestille fly ned dit tvert. Hennes bestemor, eller egentlig hele familien til Sophie er som min familie og vi sto, og fortsatt står veldig sammen. Jeg har jo ferie nå også, så det var egentlig ikke noe å snakke om. Så jeg tar meg en svipptur til England i dag og blir fram til fredag. Liker egentlig slike spontanturer i ny og ned, det kjennes litt ekstra at man lever. Eneste er jo at det blir meget hektisk da jeg kommer hjem til Norge igjen.. Da skal jeg møte de fleste for å ta farvell, besøke kjente og kjære pluss pakke mitt andre flyttelass til Spania - alt dette på 3 dager!! Jeg som var redd for at de to ukene med ferie før jeg flytter kom til å være dryge - neppe!


  Er mye som venter meg i England, kjenner jeg gleder meg litt også oppi alt. Skal nok få klare å blogge litt fra England og komme med en liten update.


  Liker dere også spontanturer en gang i blant?
   

 • 3

  Da har jeg tatt farvell med mitt røde hår. Selv om jeg virkelig elsket å ha rødt hår var det på tide med en forandring, samt er det ikke er noe lett å beholde fargen, spesielt ikke i sydenvær. Siden det er sommer skulle jeg også denne sommeren går for noe sommerish. Jeg kom over et bilde av en pen dame med en fin ombre. Jeg er ikke helt fan av ombre'er, men med en fin overgang fra det mørke til det lyse synes jeg det fungerer veldig bra. Jeg skal si jeg var veldig spent da jeg satt med i frisørstolen i går, men heldigvis gikk det bra - takket være min kjære venn Therese.


  Som dere ser var jeg igjennom noen steg for å komme til slik jeg har det akkurat nå. Jeg sluttet å bruke min kjære røde balsam 1,5 uke før frisørtimen slik at det skulle bli litt enklere å få fjernet rødfargen. Det er ikke bare, bare å få bort rød hårfarge, spesielt ikke når det er brukt magma i mitt tilfelle for å få den så intens rød. Det sies at magma må faktisk klippes bort!!

  Først ble det en runde med avfarging for å lysne det, pluss korrigering for å prøve å ta bort gyldenskjær - resultatet på bildet nr. 2. Rødfargen var ikke så villig til å forlate håret mitt som dere ser, så Thereses plan da var å fargeover rødfargen (noe som uansett måtte gjøres til slutt), men lot tuppene være pga de skulle jo være blond - resultatet på bildet nr. 3. Siden det fortsatt var litt rødt å se i toppen ble det farget over med en askefarge (som også skal fjerne gyldenskjær), samt bleking i tuppene. Til slutt ble det korrigering igjen, for å ta bort enda mer av gyldenskjæret fra rødfargen.


  Som dere skjønner er det ikke så lett å få bort den fordømte rødfargen, men mye av den er iallefall borte..


  Er superfornøyd med håret jeg, men tanke på at det var magmarødt! Håper at med litt magisk hjelp av blåsjampo vil alt av gyldenskjær forsvinne. Føles godt å være ny på håret og ha en hårfarge man aldri har hatt før.

  Hva synes dere om min nye hårfarge?

 • 7

  Vel, hvor skal jeg begynne? Jeg knakk jo ankelen for to måndter (5. april).. Les innlegget om ulykken her! Siden den tid har jeg vært ut og inn av sykehuset. De la jo feil vinkel på gipsen på Røros sykehus, så jeg måtte legge på en ny halv-gips dagen etter, i Trondheim. Da det hadde gått drøye to uker var jeg tilbake for ny kontroll. Det var noe av det værste jeg har vært med på! Smerten uten gips da jeg skulle ta røntgen, snakke med legene osv var helt forferdelig. Jeg klarte faktisk ikke å la tårene være inne, pulsen var betraktelig stigende og det var like før jeg rett og slett besvimte. Krampe i foten og alt var bare forferdelig. Etter to timer med venting, røntgen, legevisit, blodprøver for blodpropp osv fikk jeg på helgips, lilla vel og merke!


  Nope,  jeg har selvfølgelig ikke klart å lagt treningen helt på hylla. Bare de øktene i uka jeg har nå får meg til å føle jeg lever.. i allefall litt. Etter over tre uker med helgips skulle jeg egentlig på en avsluttende kontroll, men den gang ei. Ankelen var ikke grodd og jeg hadde fortsatt vondt, så de gav meg en skinne - en stor jævel som jeg skulle bruke og prøve å belaste foten.


  Skinna var egentlig grei, men veide mer enn gipsen, samt tok meg evigheter å få av og på. Unasett bedre enn gips. Jeg kunne nå ha på meg dongeribuske og den slags, for ikke å glemme dusje hele kroppen. Muskelaturen i leggen etter å ha vært gipset osv var helt latterlig. Jeg begynte nesten å gråte. Man kan se det litt på bildet ovenfor til høyre.. Baby leg!

  Etter to uker igjen med skinnen var det på nok en avsluttende kontroll, men heller ikke denne gang ble det noe "avsluttende". Røntgenbildene viste ikke noe framgang eller forbedring. Jeg fikk da beskjed av turnuslegen om null gips eller skinne, men å bruke foten, belaste den, gjerne kjøre bil og helst minst mulig krykkebruk. WHAT? Hvordan er det mulig ettersom jeg ikke en gang klarer å legge på 50% av vekta på foten når jeg både hadde skinne OG brukte krykker?!?! Etter noen dager var jeg inne hos fastlegen også videre hos en overlege på sykehuset. Det ble da sagt tidligere denne uken, nærmere sagt mandagen at jeg skulle operere inn plate og noen skruer i ankelen. Jeg ble litt nærvøs, men klarte å venne meg på tanken på operasjon, skruer, narkose osv relativt raskt. Fikk telefon allerede på onsdag om at jeg skulle opereres så snart som denne fredagen.


  Men se her (ovenfor) hva som hendte.. Joa, han som skulle operere meg ringte meg og sa at han ville avvente til neste uke med operasjon og gi meg gips til så lenge. Såå lei nå at jeg synes nesten det er for dumt og latterlig på en og samme tid.. Nå er det bare å vente nok en uke (eller flere). Meget stresset meg tanke på at jeg flytter neste måndte til Spania.. Jeg vil ha ankelen og livet mitt tilbake!!


  Nok sutring for en stund nå.. Ha en fin onsdag alle sammen!

 • 8

  ..Vel, mange har spurt om dette i det siste, så here u go!

  For to helger siden kjørte jeg sportskula sammen med min kjære Nora til Røros. Dette fordi jeg ble invitert av henne og firmaet hennes. Kjempekoselig. Jeg stortrivdes.. helt til de siste timene. Ting ble virkelig snudd på hodet da jeg knakk ankelen.. Hvordan jeg klarte det? Jo, det er ganske enkelt som; litt alkohol i blodet, brøyt med en og i det jeg skulle legge han ned i gulvet landet han på foten min. Så var det gjort!


  Trodde aldri jeg skulle legge ut disse bildene, men jeg kan faktisk å gråte jeg også.. hehe.
  Etter han hadde landet på foten kjente jeg at noe var galt i foten (/ankelen). Jeg skulle late som ingen ting og prøvde å komme meg på beina igjen, noe jeg skjønte raskt ikke gikk.. Heldigvis kom ene vakten på hotellet (for å gi oss kjeft for høy musikk og bråk), så jeg ba han få alle inn på rommet for så å fortelle han at jeg hadde litt vondt, ekstremt vondt faktisk. Jeg ble båret bak resepsjonen på hotellet og etter det husker jeg ikke noe særlig annet enn jeg ikke orket noen inn hos meg og ville på sykehuset asap! Jeg takker og bøyer meg i støvet til vaktene på hotellet - good job, guys!

  Tiden etter dette husker jeg svært lite av. Husker små glimt av at han ene vakten på hotellet kjørte meg og tok meg med på legevakta der jeg fikk lagt på bandasje og fikk time hos sykehuset dagen etter for røntgen og videre undersøkelser.  Her er røntgenbildene fra søndagen. Hun som tok bildene sa at hun er ikke noen ekspert med å lese røntgenbilder, men at hun kunne til og med si at det var helt klart brudd. Det var det samme jeg fikk høre av legen etterpå også..


  Jeg var utrolig lei av å vente på søndagen på alt. Var virkelig oppgitt, nedfor og dårlig form. Smertene var grusomme og jeg hadde en kvalme og svimmelhet som var uten like. Det var helt forferdelig å tenke på dagene, ukene og månedene jeg hadde og fortsatt har i vente.. Mye smerte, gips, krykker, lite søvn, ingen bilkjøring osv - alt blir og er så mye mer komplisert.. Jeg har brukket og bristet en del slik som fingre, håndledd, ribbeing og tær, men ingenting slår smerten og helvete som er med ankelen!
  Stoor takk til Nora som var veldig hjelpsom med å hjelpe meg å pakke, få meg litt på andre tanker og var med meg! Masse takk til kollegaen hennes, Kristoffer også som var tålmodig i alle ventingen og kjørte bilen min hjem!!


  Stakkar Mia var den som fikk bryet med meg de første dagene. Hente ditt, gjøre datt og være min sjåfør.
  Evig takknemlig! ♥
  Mandagen etter uhellet ble hun også med meg hos legen der jeg skulle få mer voksenmedisin og høre litt mer om hva som ville skje framover. Legen var ikke fornøyd med behandlingen osv hos Røros sykehus og sendte meg derfor til St. Olavs sykehus.


  Etter å være igjennom samme prosessen igjen på St. Olavs av røntgen, legesnakk og ikke minst venting, fikk jeg høre at de hadde lagt gipsen feil på Røros. Så jeg måtte av med den og på med ny. Akkurat da trodde jeg nesten at verden raset sammen for noen sekunder.. Da var det godt å ha to venner som prøvet igjen å få deg på andre tanker. Jeg overlevde det også, men det er absolutt ikke noe jeg kunne ha tenkt med å gjort noe særlig ofte.. Jeg fikk også da ny time for å bytte halv-gipsen til hel-gips, nå førstkommende tirsdag. Gruer meg, men håper det ikke er like smertefullt med tanke på at det har gått to uker nå. Er også skeptisk på om noe har gått galt og at jeg kanskje har også knekt et bein på leggen. Men jeg får bare krysse fingrene om at alt er slik det bør være på dette tidspunktet.


  Som dere da sikkert skjønner ble ikke påsken min noe slik jeg hadde tenkt eller planlagt. Stå i bakken på ski, hytteturer og roadtrips måtte legges på hylla. Det ble slik at jeg ble med mormor til mamma og co, noe som kanskje var det beste med tanke på at jeg er avhengig av en god del hjelp. Nokså kjedelig å ligge på en sofa dag ut og dag inn, men vi prøvde å gjøre det beste ut av det. Koset masse med min kjære babybror da og hadde det morsomt med søss. Ble noen koselige kvelder med kortspilling med mormor, mam og søss, hvor jeg selvfølgelig vant! Var også en dag i Orkanger for å kjøpe inn noen nye plagg. Er jaggu ikke enkelt å kle seg med joggebukse hver dag. Føler meg som en slask 24/7, men jeg får bare prøve å klekke ut noe smart. Ble på fredag hentet av en kompis som kjørte med til Trondheim, så nå er jeg back in town, klar for jobb og nye runder på sykehuset.  Har dere knekt et eller flere bein før?
  Har dere hatt en fin påske?


 • 3

  Endelig litt tid for blogging! Ikke nok med at tiden knapt strekker seg, men dette året staret veldig dårlig for min del.. Det såre, røde øyet jeg hadde i jula var ingen ting i forhold til den feberen og helvete som har herjet i meg de siste ukene. Første uken lå jeg rett og slett bare i senga, vre meg i febersmerte mens tårene presset på. Kan ikke huske jeg har opplevd slik grusomheter. Hos legen fikk jeg vite at det var en mengde med virus som hadde så si overtatt kroppen og at man måtte bare ta tiden med pleie. Da jeg endelig følte meg litt bedre fikk jeg (selvfølgelig) ørebetennelse og feberen var på plass igjen. Da jeg trodde det ikke ble noe verre ble jeg jaggu dårligere bare noen dager etter, nemlig fordi jeg reagerte på penicillinen jeg hadde fått mot ørebetennelsa. Jeg som hadde gledet meg såå til å komme tilbake til jobb og trening igjen. Ble jo nesten psykisk syk og gikk på veggen da alt dette kom som en stopper for det jeg brenner for..


  Akkurat SLIK har jeg følt meg de siste ukene. Eller håret var vel ha vært i en nokså værre tilstand!


  Må bare legge ved et bilde av min nye skjønne, men nokså rampete nabo!


  Helsigvis er jeg nå på bedringensvei og er klar for å ta igjen de ukene av dette året jeg har gått glipp av!

   

  Hvordan har det nye året vært for dere så langt?

 • 20

  Julaften i går var koselig. Typisk julemorgen hvor man står opp i pysjen/morgenkåpa for å se juleprogram og annet middler for å få tiden til å gå. Så var vi samlet rundt bordet for årets gode julemat. Ribbe, pøler, medisterkake og masse annet. Etter vi alle fikk på oss noen kilo var det rydding og forberedelse til gaveåpning. Juletreet i år ble så si druknet i alle gavene og vi brukte mange timer for å få åpnet alle. Takk til onkel som sa vi skulle lese opp to stk i gangen, ikke bare en - da har vi vel holdt på i enda noen timer. Fikk noen utrolig fine gaver i år også. Penger, gavekort og treningsutstyr var toppers! Jeg har nok vært snill i år også, haha! Gleder meg til å komme hjem så jeg får brukt pengene og gavekortene på treningstøyet og utstyret jeg ønsket meg. 


  Man blir aldri for gammel eller for slem for julestrømper!


  Tre nøtter til Askepott er en tradisjon på morgenkvisten!


  Måtte jo prøve en nisselue på lillebror også. Han har blitt så stor og mye mer oppmerksom. 5 uker var han i går!


  Før ribba i går fikk vi servert den tradisjonelle forretten som jeg elsker; fiskeboller (mini) med hvitsaus og reker i terteskjell.


  Må si igjen at jeg er så glad for at oldemor tok turen - kjempekoselig. Tror hun selv også koser seg med sønn, barnebarn og oldebarn.


  Søskenbarna fra England er kry over sin nye Rosenborgskjorte som de fikk i går.


  Nå er vi i full gang igjen for nok et selskap. I kveld serveres kalkun. Det er jo den engelske julaften i dag, så her gjør vi det på ordentligvis med stuffing og breadsauce. Den herlige osen har vært å kjenne de siste timene nå, og jeg kan ikke vente til å sette tennene i den saftige maten. Uff, av all denne maten og snakken om det får meg til å føle meg dårlig nesten. Skal bli helt ufattelig godt å komme tilbake på treningsstudioet og til programmet mitt igjen om to dager! Men jeg synes det også er litt godt å ha noen dager pause fra trening og "sunn mat". Er jo tross alt jul og alle samles for å være sammen og kose oss. Synes det er så koselig med slike sammenkomster der mange samles og har kvalitetstid sammen!  Hadde dere en fin julaften? Hva gjør dere 1. juledag?

 • 12

  Hei og hopp! Håper alle koser seg i juletiden. Jeg tok med meg et flyttelass på lørdag hos min kjære mor hvor det nå er fulle hus. Onkel og co fra England har kommet og vi er alle samlet. I morgen kommer også oldemor helt hit, noe som vi alle setter stor pris på! I skrivende stund sniker osen av pinnekjøtt opp i gjennom trappa og inn i alle rom. Vi skal nemlig feire julekveld i kveld også, èn dag for tidlig. Dette er pga mine stesøsken ikke er her i morgen, og de også må få en liten julekveld med oss. Vi har hugget juletreet i dag og pynta det, pyntet oss selv og nå venter på at maten skal godgjøre seg.
  Søskenbarnene mine fra England og stebror Irian.

  Hvordan tilbringer dere lillejulaften?

 • 15

  Jeg er litt i siste liten med å vise dere min ønskeliste for julen. Ønsker meg ikke noe spesielt egentlig, men ettersom jeg trener 5 ganger i uka er jo treningstøy og diverse innen sport kjekt. Jeg er litt "prippen" på klær, så jeg har laget en liten liste av det jeg ønsker meg mest for øyeblikket. Selvfølgelig blir jeg glad for alle slags gaver og ikke minst søte kort - det er tanken som teller!


  Gavekort på sportsbutikker er vel det jeg ønsker meg mest. Penger kommer jo også meget godt med!

   

   

   


  1. 2xu Termal Compression Tight, finnes her!  //  2. 2xu 3/4 Kompresjonstights, finnes her!

   

   

   


  1. Abilica 2,2 kg rockering heavy, finnes her!

   

   

   
  Womens fitness gloves fra BetterBodies, finnes her!

   

   

   


  1. Nike Pro Bra Printed, finnes her!  //  2. Nike Adjust U-bra, finnes her!

   

     1. Better Bodies Support 2-layer top, finnes her!  //  2. Better Bodies Support 2-Layer Top, finnes her!
  Ønsker meg også andre topper fra Better Bodies, finnes her

   

   

   


  Singletter generelt (noe lik disse).
  1. Nike Sculpt Tank Were Fiolett, finnes her! (Har denne i mørk blå).  // 2. Reebok DST Print Tank, finnes her!

   

   

   

     T-shorter med merket Nike.
  1. Nike Racer SS Top Svart, finnes her!  //  2. Nike Racer SS Top Fiolett, finnes her!

   

   

  Hva ønsker dere skal være under treet deres i år?

 • 6

  Denne uka har jeg brukt min tid utenom jobben på sykehuset. Utrolig nok ikke pga meg denne gang, jeg har nemlig fått meg en lillebror! Det er jo egentlig ganske sært å bli søster (IGJEN) i en alder av snart tjue, men det er jo litt stas også.  Mandag etter jobb dro jeg til sykehuset, men lille Prins Lillebror ville kose seg enda mange timer etter vannet gikk. Litt over 03 natt til tirsdag kom endelig vår lille Prins Lillebror til verden. Det første døgnet var han veldig rolig og sov for det meste - hardt å komme til verden tydeligvis. Det neste døgnet var han litt mer urolig, trolig for at han var kvalm og hadde vondt i magen etter fostervannet. Ellers har han vært helt super! Er ikke så veldig mye skrik annet enn da han finner ut at han ligger alene. Han er virkelig skjønn både når han sover og når han er våken og ser seg rundt i rommet. Han har allerede fått mye fint av familie og venner. Ingen tvil at denne "attpåklatt" kommer til å bli bortskjemt. Slik som jormoren sa; han kommer vel ikke til å få lov til å skrike så mye, men tanke på søskene hans og alle rundt han. Stemmer godt, for både jeg og søstersen er der på flekken om han åpner den lille munnen sin. Helga er nå over og jeg må se og komme meg hjem. Blir tungt ettersom det kan bli en uke eller to til neste gang jeg ser gullet. Kjipt å bo så langt unna, det kjennes allerede nå..


  6-7 timer gammel ♥


  Lillebror ♥ storesøster.


  12 timer ♥

  1,5 dag gammel ♥

  2,5 dag ♥

 • 8

  Vel, jeg har vist både glemt og lagt bloggen litt på hylla i det siste. Jeg har klart å byttet  header og endret litt på designet da.  I tiden jeg har vært borte er det mye har skjedd - gode ting! Jeg la jo drømmen om å studere i England (igjen) på universitet på hylla for ett år og har søkt litt på jobber. Jeg har søkt mye innen elektronikk og den slags.. 


  For akkurat fire uker siden fikk jeg meg faktisk jobb. 100% stilling som produkt og pubilseringsansvarlig (web-designer osv) hos Digi Publishing. Drømmejobben ble på et vis kastet i hendene på meg og jeg stortrives! Det er to firmaer som holder til i samme lokalet; Digi Publishing og Digi media. Begge firmaene var på "kick-off" forrige helg i Åre med rafting og morro. Det var en fin måte å bli kjent med de fleste fra begge firmaene. En ting å si om helga: HELT VILD!


  Jeg deler kontor med J som også er webdesigner, selgerene sitter i et stort lokale "utenfor". Jeg driver for det meste med å lage hjemmesider for firmaer på facebook. Koding (html, css ++) er en stor del av dagen. Jeg tar også opplæring med kundene og hjelper de, setter opp konkurranser og det meste innen support. Spennende og morsom jobb. De første dagene var det vel litt mye å sette seg inn i, men det går bare en vei: framover - ingen tvil!

  Jeg kjøpte meg også bil noen dager etterpå jeg fikk meg jobb. Nok en (forbaska) Polo, men denne er noe helt annet. Liker den faktisk veldig godt! Noen småting skal gjøres og kanskje litt styling etterhvert, så blir den vel. Greit hjelemiddel i hverdagen for å komme seg fra A til Å er den jo.

  Hva har dere gjort i det siste? • 7

  Etter noen herlige uker i fantastiske Fosen med festival, sol, venner, familie, motocrosskjøring, grilling, båtturer, fisking osv har jeg nå kommet meg til Spania.Vi har leid en stor villa her i Moraira som er super og alle stortrives. Været og livet her nede er som alltid herlig! Jeg skal egentlig ikke si dette; men det er nesten for varmt.. Er slik at man må avkjøle seg i bassenget som er over 20 grader, og det sier vel litt hvor varmt det egentlig er.  Eneste nedturen er vel den jævla foten min som jeg klarte å ødelegge for en ukestid siden. Er altså ikke gøy å hoppe rundt på krykker her i varmen, samt at foten har hovnet opp noe grusomt i varmen. I dag skal vi sjekke ut stranden og jeg må også (selvfølgelig) sjekke ut shoppingmulighetene, ehe. Håper dere har fint vær i Norge også og at dere har det fint.
  Litt av villaen.


  Baren og bbq.


  På restaurant.


  Mine herlige gutter fra England.  Noen som har/er eller skal reise utenlands denne sommeren? • 8

  Mange har spurt om jeg kunne lage et innlegg om tatoveringene mine; here we go! Tatoveringer er noe som har vært populært en utrolig god stund nå. Selv har jeg alltid likt de, men når det kom til meg selv ville jeg ha tatoveringer med meninger ettersom det er permanent. Jeg ville ikke ta noe bare for å ta noe.


  Jeg viste for mange år siden at min første tatovering skulle være noe med stjerne(r) på håndleddet. Jeg elsker jo stjerner og jeg tenkte håndleddet hadde vært en fin plass å ha den på. Stjerner står jo for styrke, så ettersom jeg har en gammel skade i håndleddet, syntes jeg det passet fint. Jeg fikk vite at til min attenårsdag i England skulle jeg få tatovering i gave fra onkel og co. Jeg tenkte først bare en liten sort stjerne, men tante mente jeg burde gå for noe mer når jeg først skulle bli tatovert. Så jeg satt å lekte meg litt på photoshop og kom opp med min tatovering. De sorte stjernene er for de nærmeste i familien min og den lilla for de andre som står meg nært. Lilla ble det fordi det er yndlingsfargen min og syntes det gjorde noe mer med tatoveringen. Selv om andre mener at håndleddet er en av de værste plassene å tatovere seg, syntes jeg aldeles ikke det. Det kilte mer, men så har jeg også veldig stor smerteterskel.


  Min andre tatovering ble tatt noen måndter etter min første, nok en gang i England (men i byen jeg bodde ved). Tante hadde rett - blekk gjør deg avhengig. Jeg har alltid elsket Lion King / Løvenes Konge. Jeg endte da opp med symbolet for Hakuna Matata. Vurderte teksten, men selv er jeg ikke helt fan av det, samt utrolig mange har det. Hakuna Matata betyr jo "No worries", noe som jeg lever opp til. Man skal ikke ha noen beskymringer her i livet - ta det som det kommer. Jeg valgte å ha det på leggen siden da trenger det ikke å synes så godt, pluss at jeg synes det er fint med tatovering(er) på anklen(e). Denne tatoveringen må jeg innrømme var vond + da jeg fyllte den inn.


  Min tredje tatovering ble tatt noen måndter igjen etter min andre - nok en gang i England, på samme plass som sist. Jeg kiket mye på tatoveringer og ble litt forelsket i en av "Tro, håp og kjærlighet". Dette var også fordi jeg tenkte at det skulle bli en tatovering for min kjære, troende oldemor som jeg forguder. Dessuten er tro, håp og kjærlighet de tre grunnlegende tingene i livet. Jeg ga noen tips og idéer til en kompis av meg som tegner tatoveringer, og endte opp med denne. Endret til taug i stede for kjetting, siden det ville gi mer detaljer og dybde. Jeg hadde allerede planlagt å ta den i nakken, men etter den englevakta jeg hadde i bilulykka uka før og de nakkeskadene jeg enda har etter ulykken, kunne det ikke ha passet bedre på en annen plass. Jeg kjente da tatoveringen ble tatt, men det var så lite. Skyggelegginga var faktisk utrolig godt, at jeg rett og slett måtte spørre henne om det var vanlig å synes det, haha.


  Jeg er fornøyd med tatoveringene mine og vurderer nå en ny. Har kjempelyst på en sleeve - tatovering over hele arma, men da er det jo igjen vanskeligere å skjule. Vi får se om den tid kommer og om jeg får satt sammen noen symbol som betyr noe for meg osv. Har vurdert noe smått bak ørene også, note eller nok en stjerne - tiden får vise..

   

  Har dere noen tatoveringer eller har planer om noen? • 11

  Endelig har jeg data igjen. Ikke at jeg vet om jeg har blogget så mye mer om jeg har hatt den. Jeg har nemlig bare fartet rundt om i hele sommer. Har vært hos venner, familie, på festivaler osv, osv. Ja, også har jeg jo søkt på jobber - spennende! Siden sist blogg innlegg har jeg vært nok en uke hos mr. handsome, for så ble jeg invitert over fjorden igjen ut i huttigheita. Men jeg synes det var koselig jeg; fisket, solet meg, var på havet, grillet, trent, spiste fisk flere ganger om dagen og annen sunnhet - rett og slett storkoset meg. Nå har jeg tatt turen til min kjære mor for noen dager før ferden går videre. Jeg trives egentlig med å farte rundt, da har jeg alltid noe å gjøre. Eneste negative er vel at jeg lever konstant i en bag..

  Bilder fra de siste dagene:
  Hva har dere gjort så langt i ferien?

 • 8

  I hate that I let you down
  And I feel so bad about it
  I guess karma comes back around
  'Cause now I'm the one that's hurting

   

  Could you beam me up?
  Give me a minute,
  I don't know what I'd say in it.
  I'd probably just stare,
  Happy to be there holding your face.
  Beam me up! 

    • 24

  Tok en ny tatovering her om dagen. Har tenkt å lage et innlegg senere om alle tatoveringene mine, om interessen er der. Ellers storkoser vi oss her i England. Akkurat nå er vi på road trip med noen kompiser til Bournemouth. Vi skal tilbringe de siste døgnene hos onkel og co før Norge kaller. Blir utrolig godt å se de igjen! Håper alt er bra med dere.

  Hva synes dere om den nye tatoveringen min? • 11

  Kjapt lite hei fra oss i England. Storkoser oss. De første to døgnene her i London har vært veldig busy. Shopping, alkohol og en hel masse med tog og tube'er har vel vært det det har gått i.
  God lunch når vi ankom London.
  Sea Life - tidligere innlegg om plassen HER!
  Var en tur i Essex i går og jeg som elsker The Only Way is Essex måtte jo selvfølgelig innom Amys salong. Så henne etterpå også - dån!  Hvordan har deres første dager i påskeferien vært? • 12

  Fredagen min ble litt, eller kanskje ganske så annerledes i forhold til hva som var planlagt.. Tenkte jeg kanskje kunne skrive litt om det her siden jeg får stadig spørsmål om hva som egentlig skjedde...

  Morgenen startet som vanlig; gjøre seg klar til skolen. Da jeg gikk ut til kjerra var den tom for størm. Naboen kom etterhvert å hjalp meg, og når jeg endelig var på veien hadde jeg 10 min til å komme meg til skolen. Vel jeg kom altså ikke så langt. Enda jeg ikke kjørte noe raskt er forholdene ved der jeg bor ikke noe å lide på. Tørr asfalt med is enkelte plasser. Jeg mistet kontrollen, kjørte rett mot en snøskavl som førte meg inn mot en bergvegg og der lå jeg plutselig opp-ned. Det ekleste er vel at jeg ikke husker så mye. Mange spørsmål surrer enda den dag i dag. Hvor lenge lå jeg? Hvordan kom jeg meg ut? Hvordan ble jeg skadet?

  Husker at jeg begynte å lete etter varseltrekanten og var redd for at noen skulle kjøre på meg, men det er ikke så lett å lete i en bil opp-ned som jeg hadde trodd. Jeg begynte så å lete etter mobilen min, noe som heller ikke var noen suksess. Det stoppet utrolig mange bilder og de første var en kjørelærer med en elev. De prøvde å roe meg ned og alt slikt, samt ringte 113. Noen andre var å plukket opp deler og satte opp varseltrekanter. Det kom bare flere og flere på åstedet. Jeg var utrolig flau og lei husker jeg. Mobilen min ble også funnet så jeg fikk ringt mormor. Husker jeg frøys noe sykt. Fant også ut at jeg hadde fått mer enn ett slag i hodet, en mann så at kneet mitt hadde ett dypt kutt. Sykebilen og politiet kom ikke så alt for lenge etter med sine blåe lys. Jeg ble fraktet inn i sykebilen for diverse sjekker og det gikk ikke opp for meg i alt hvor kjekk ambulansemannen var før etter mange minutter. Politiet kom senere inn og lurte på hvordan det skjedde og tok alko-test, noe de skjønte var unødvendig.


  // Adressa.no

  Jeg ble kjørt med ambulansen ned til St. Olavs Hospital hvor mormor allerede sto å trippet. Det ble ganske raskt satt i gang med syinga i kneet. For dere som lurer kjente jeg ikke noe som helst. Bedøvelsen gjorde så det kjente ut som at det var hard, død hud de sydde i. Sju sting ble det og det var flaks at senna i kneet ikke røyk i det dype kuttet. Så ble jeg sendt på nok en kontroll. Jeg har tydeligvis fått nakkesleng og noen slag mot hodet + ansikt som har gitt meg hjernerystelse. Hvordan jeg har skadet meg på kneet eller hodet har jeg ingen aning om. Husker så minimalt.. 

  Folk sier jeg hadde sykt til englevakt fordi det så ut som en dødsulykke og det er sjukt sjokkert at det ikke gikk verre med meg. Selv skjønner jeg ikke det, jeg er nok dessverre alt for lite redd at det gjør noe. Jeg overlever alt uansett, sies det i hodet mitt. Hadde jeg vært litt mer redd for livet hadde det vært noe helt annet - skulle ønske jeg var slik..  Det ble føst sagt at jeg skulle holde meg til mormor de føste døgnene med tanke på hjernerystelsen. Men mamma ville at jeg skulle komme hjem til henne, så jeg fikk skyss av en god kompis utover. Vil bare si tusen takk for alle dere som har stilit opp, de fine ordenene, meldingene og samtalene jeg har fått. Og for ikke å glemme hjelpen jeg fikk på åstedet! Formen i går var sykt laber. Klarte ikke å ha besøk en gang. Er litt bedre i hodet i dag og har sett på stingene som ser ut til å begynne å gro. Blåveisen er så si borte også nå med litt sminke. I morgen skal jeg i vei å se på bilen og ta ut vardisakene, slik som anlegget før den blir sendt rett på skraphaugen. Skal slappe av litt til nå før jeg pakker kofferten og drar til paradiset, England på tirsdag.

  Har dere vært i en bilulykke før? Kanskje noen av dere har sydd før også? • 14

  Jeg har glemt å fortelle noe; jeg reiser til England igjen! Nå er det bare to uker igjen også. Gleder meg masse til å se igjen familie, venner og plasser. Shopping og festlivet er heller ikke noe minus, absolutt ikke! Som dere vet elsker jeg England, plassene, shoppingmulighetene og ikke minst partylivet. Kan ikke sammenlignes med Norge i mine øyne. Har allerede lagt planer med vennene mine der nede. Skal ha noen dager i London og Brighton blant annet. Denne gang skal jeg faktisk ha med meg ei koselig venninne, Malin. Hun har aldri vært i England og alltid har ønsket å dra dit, derfor ba jeg henne like godt med meg. Gleder meg til å vise henne paradiset! Håper bare været blir som i fjor da jeg bodde der. Da lå jeg jo på stranda i steksol på denne tiden. Så jeg ber nesten til gud at den helvetes snøen som også har lagt seg i England disse dager smelter bort av varme. Men blir nok en topp tur uansett, trives alltid i mitt andre hjem.  Skal dere ut å reise i påska eller i senere framtid? • 12

  Kom meg endelig hjem til Trondheim og legen i morgest etter å ha vært sengliggende i Fosen. Da jeg gløttet i postkassen hjemme var det noe som skilte seg ut, ett brev og det gjorde noe godt med den syke kroppen. Ikke nok med at det er koselig og lttt ekstra spesielt å få håndskrevne brev i dette århundre, men også fordi jeg viste at det ikke var fra hvem som helst. Ett brev fra England, brev fra ei dame jeg virkelig er glad i. Er så takknemlig for at jeg traff denne dama og at min bestevenninne er villig til å dele henne litt med meg. Det er trossalt bestemoren til Sophie og litt min da. Denne eldre dama har virkelig bein i nesa og er bare så nusselig! Snakket med henne på Skype i går også og jeg kan ikke vente til å gi henne den store klemmen når jeg skal til England. Hadde det ikke vært for at hun er såppas gammel hadde jeg lett spandert på henne tur til Norge, dama fortjener det! Love you, Granny ♥ min ekstra bestemor.


  Ligger nå på sofaen til min mormor og nok en gang å leser det lange, fine brevet av henne med en herlig lunch og slapper av.  Får dere håndskrevende brev enda? Har dere noen "ekstra familiemedlemmer"? • 3

  Utrolig godt med helg! Siden det både er helg og "goat-edition'ene" (om jeg skal kalle de det) tar helt av for tiden, smeller jeg til med denne:

  Goood helg alle sammen, kos dere! • 11

  Da var vinterferien i godt gang, eller om man vil se det som nesten over. Dro til Fosen hvor jeg tilbringte de føste dagene hos mr. handsome. Snøscooter, bil og festing kan de dagene beskrives som. Jeg storkoset meg som alltid. Alltid gøy med fart og spenning. Banekjøring på is med masse folk ble det også en dag. Kjente det svei litt i hjertet når jeg så crossene, er nesten så jeg må kjøpe meg en ny.. Vi kjørte med bil og snøscooter da, synd at bilen vi brukte ikke holdt seg så bra, men knall var det allikevel.
  Nå har jeg forflyttet meg igjen etter noen dager i Trondheim hvor jeg hadde koselig besøk av min kjære søster. Nå er jeg i Hemne hvor vi arrangerer data LAN-party. Mye folk som har kommet bare på de timene vi har holdt åpent, og mer blir det til helga. Game on sier jeg bare!

  Liker dere motorsport? Hva har dere gjort så langt i vinterferien? • 14

  Sykemeldt igjen da.. Denne gang endte det med ett langt legebesøk som varte over flere timer med prøver og innleggelse på sykehuset. Jeg kjente mandagskveld ett ubehag inn bak venstre bryst, ett press som gav smerter og fikk meg til å bli tungpustet. Morgenen etter var smertene og pusten relativt verre. Jeg som bor alene og ikke har familien så nært i Trondheim nå som mormor er i Syden, ble faktisk ganske redd. Da legen fortalte han trodde blodpropp hadde noe med dette å gjøre ble jeg mer nervøs og skremt. Etter mange timer på legesenteret og sykehuset hvor jeg ble stukket som en nålepute og tømt for blod, samt sendt fram og tilbake inn og ut av maskiner, ladninger over hele meg, var det fortsatt uklart hva som var galt. Når profesjonelle leger ikke finner hva som er galt med en, hjelper det absolutt ikke det noe stort på redselen. Var helt utmattet og lei etter alle prøvene, sendt hit og dit, gjenta meg selv gang på gang.. For å si det slik ble det stor jubel når jeg endelig ble utskrevet fra alle de hvitkledde mennesker. Stor takk for de i familien som kom å stilte opp for meg på sykehuset, det hadde ikke vært det samme uten de. Også en takk til venner og kjente som har støttet meg og sendt varme tanker!

 • 14


  Lille-lørdag ♥
 • 14

  Sykt opptatt for tiden og er også uten data, så det blir et kjapt mobilinnlegg før jeg stikker å begynner på jobbhelga. God helg da dere!

 • 14


  Da har jeg blitt medlem av vektklubb.no for ett halvt år. Misforstå meg rett at jeg ikke er på slanking. Jeg er jo en slik person som kan spise hva jeg vil uten at det skal gjøre noen "skade". Synes det er litt interessant å se hva alt man har i seg virkelig inneholder, hvilket produkt som er sunnere enn det andre og slik. Samt jeg håper å få lurt inn litt trening på programmet noen ganger i uka. Plages litt med matinntaket allerede da.. får ikke i meg alle kaloriene jeg burde ha hatt i løpe av en dag..


  Jeg er ikke så glad i søtsaker, men kjøpte noen slike barer som skal hjelpe meg å få i meg noen ekstra kalorier når det trengs.

   

   


  Jeg har også fikset meg meg 3 månders medlemskap hos Mysun. Dette er for flere grunner. Jeg vil selvfølgelig få farge og elsker sol, men jeg er slik som tar det en gang og venter leenge til neste gang - noe som vil si det er null vits. Dessuten bruker jeg lang tid på å få farge. Så jeg tenkte at om jeg betalte for 3 mnd, kom jeg helt sikkert til å ha meg i vei, og det ser lovende ut til nå. Kjøpt meg også solariumskrem for kropp og ansikt som skal hjelpe mot sola og for å bli litt raskere brun.  Er dere medlem noen plass? • 20

  Vi, rødrussene har overtatt Sverige, Åre for helga. Kjempestemning! Dere får ha en flott helg alle sammen, ha det fett!

 • 19

  Desember måned gikk så utrolig rask, plutselig var vi 2013! Selv om jeg var sykemeldt to uker i forrige måned (++) var det mye som sto på spill og som klarte å dette tiden min ut av kontroll. Mye jobbing, besøk fra England, juleshopping, sykdom, legebesøk, festligheter, juleforbredelser, julebord, jul, farting, stått på ski, Sverige, enda mer besøk fra England og mer festing + jobbing, også har jeg endelig vært på røntken av lungene som jeg nå venter på svar.. Nå har jeg bestemt meg for å roe ned noen hakk og slappe litt av innimellom alt stresset, ellers ender jeg bare opp med å bli syk igjen.Slenger med noen bilder fra de siste ukene fra iPhonen.  Har dere hatt en fin desember og slutt på året? • 14


  Ble sykemeldt denne uka også, men legen fikk endelig funnet ut hva som har vært galt med meg. Har nemlig gått med lungebetennelse i flere uker og etter den ene pusteprøven fant de ut jeg har astma.. Drit lei av å være syk og sykemeldt, men også meget glad for at de fant ut hva det var og at jeg nå går på rette medesiner. Har mine dager, men føler meg ganske mye bedre. Krysser fingrene for at jeg klarer å ha meg på skolen å faktisk se mennesker de siste dagene før juleferien står for tur.


  Humøret ble litt bedre når min nye mobil kom denne uken!


  Ooog rettetanga og hårføneren min!


  Tirsdag kom noen venner fra England til meg. Prøvet å gjort det beste ut av oppholdet deres selv om jeg har vært syk. Dessverre har jeg klart å smittet de også litt.. Men tror de har hadd det supert så langt!


  Tok de blant annet med til Vassfjellet i dag. Litt dårlig start, men det gikk til slutt. Viste seg at man måtte ha en god dose med tålmodighet når man skal ha med seg utleninger i bakken for å stå på ski.. Men vi alle koset oss til slutt, når alle kom seg på beina!  Hvordan har uken deres vært? • 24

  Formen har ikke blitt bedre. Tror jeg egentlig burde ha holdt meg hjem forrige uke når det hele startet, da hadde jeg kanskje vært bedre denne uka. Dro til legen i går hvor jeg ble stukket i fingeren, fikk slanger i nesa, ikke minst pinner og rør tredd ned i halsen. Hva som heirer rundt i kroppen min er de ikke helt sikkre på enda, men håper jeg får svar neste uke fra alle prøvene. Hater å være sykemeldt!! Fin start på morgenen hvor det bare var å henge seg over doskåla før øynene og hodet hadde våknet.. Klarte både å ta meg sammen, Thea og noen saker for skrense til mami. Alltid godt å vær ved mor når man er syk ♥ Sier jo litt når jeg kjørte over selve nordpolen!! Fikk sjokk vi, er jo så vidt snø å se i Trondheim, så møtte vi dette..


  Thea knipset noen bilder på ferden vår over nordpolen.
  Man blir jo aldri for gammel for advendskalender! Fikk åpne 6 luker i dag, siden mamma ikke har hatt anledning til å gitt den til meg tidligere.


  Film, TV, håndball og kos har vært i stua i kveld.
  Mami ville ha noen bilder av firer-banden og dette var resultatet - vakkert!  Er det mye snø der du bor nå?

 • 17

  Nå er det jo en good stund siden jeg flyttet for meg selv i leiligheta. Har fått noen innflyttningsgaver under veis som jeg ville vise..


  Cupcakes ting - me love! Stor takk mormor!


  Hehe, mormor måtte kjøpe denne til meg når hun så den. + en mange av hyller har jeg fått.


  Fikk også dette lyset av henne når hun kom på middag en dag. Synes hun er ganske flink med sin nye hobby jeg, å dekorere lys!


  Mamma kom noen helger etter jeg flyttet inn med plante og en haug med matvarer for mange penger, samt har hun kjøpt inn en god del i leilgheta. Alt fra møbler og kjøkkenutstyr til pynt. Snille, snille mamma ♥


  Min søte, lille søster har vært så søt å hekle disse til meg. - Elsker de!


  Denne sjarmisen fikk jeg av Thea, venninna mi som forsåvidt bor hos meg. Om dere lurer kommer den fra kinderegg.


  Ikke nok med fuglen jeg fikk, fikk jeg også senere tid ildfast form og noen plastkopper av henne.

   

  Tror jeg har glemt noe nå, men hva synes dere om gavene?
 • 20

  Da er jeg tilbake etter å ha blitt litt bedre og endelig fått tilbake dataen.


  Fikk besøk i helga av to søte piker (søss og venninna).
  Haha, nei mamma; det ble shopping dagen lang etterfulgt av kino og kos i hula.
  Det snorkes enda fra soverommet denne søndags formiddagen faktisk. Oppskriften er så enkel som; flere timer shopping, runder rundt om i Trondheim, god mat, kino, godis, TV, de orket nesten ikke å drikke brus en gang. Tar vist på å leve sånn som meg, haha. Søtisene ♥


  Har stekt rundstykker, så nå må jeg få opp jentene for litt frokost.


  Fikk meg ett skrapelodd etter å ha besvart en undersøkelse, og jaggu vant jeg 100 kroner - yaay!  Hva har dere gjort i helga? Noen som vil se innkjøpene?  dw12dt
 • Stikkord:
  22

  Ettersom jeg har blitt sykmeldt denne uka og mami og familien kom hjem fra England i går, kom mormor med en genial idée; å bli med de hjem. Godt å komme seg litt på landet og få slappet maximalt av. Godt å ha søsteren i armkroken igjen i alle fall! Her er det minimalt med telefonsignal og det er jo en fordel siden jeg også ikke bare er sykemeldt fra skolen, men også fra det meste med teknologi. I perioder blir jeg forferdelig rastløs og tullete av å bare ligge inne dager etter dager dagen, så har gått meg noen turer selv om jeg ikke har lov av legen, "jeg må jo bare slappe av".. Det er nemlig ikke så enkelt som han skal ha det til, særlig når jeg ikke bør eller klarer å sitte å se på en TV-skjerm eller PC-skjerm over lengre tid. Vet nesten ikke hva jeg skal gjør for at tiden skal gå raskere. Én ting er sikkert, jeg gleder meg til jeg blir Julie igjen; få litt mer sving og gjøre noe med hverdagen..


  Tidligere i uka har jeg bare sovet, men i dag har jeg nemlig fått i meg god dose koffein, familiekos og lest bok. Interessant ikke sant?


  FIkk meg en liten englandsgave fra familien også, så koselig og snilt! Sjokolade, piercinger og litt sminke fra The BodyShop. Kan virkelig ikke vente til å få på meg litt sminke og ordne meg, føle meg som et menneske igjen.

  Skal se om jeg kanskje får postet noen innlegg i løpe av uka (foto?), men skal ikke love noe. Dere for ha en flott uke, dere som kan! • 11

  Da har november, høstens siste måned kommet. Temperaturen har allerede rukket å snike seg ned til -12 og vi har hatt snø i noen uker allerede. Men i dag har været ombestemt seg. Det har plutselig blitt varmegrader i lufta og høsten kommer på ny, ser det ut til..

  Image and video hosting by TinyPic

  I dag er det OD-dag og jeg er ute å arbeider. Har vært heldig å fått jobbe hos mormor på kontoret ettersom jeg tenkte hun kanskje trengte litt hjelp. Selv om ikke alt jeg har fått i oppgaver var like gøy, er det jo koselig å være med mormora si! Jeg kunne ha vært på skolen hele dagen, men jeg vil heller hjelpe til å tjene noen kroner til Operasjon Dagsverk. Liker å gi penger til diverse aksjoner, men må si at OD skuffet meg litt i år. Vi MÅÅÅ liksom gi minst 400 kroner, ikke ett øre mindre. Det er faktisk litt mye penger det for enkelte og jeg synes det blir feil å forlange det på ett vis, men jeg støtter i alle fall en god sak.. Årets prosjekt er Samvad, Kast(e)systemet hvor pengene går til utdanningsprogram for ungdom i Nepal,  først og fremst til de som er kasteløse og dermed mest undertrykket. Jeg synes det er viktlig å hjelpe andre som ikke har det like godt som oss selv!

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Støtter dere Operasjon Dagsverk 2012? • 19

  Som de fleste vet er oktober rosa måned, måneden hvor vi alle burde støtte brystkreft. I år er det 14 året Rosa sløyfe-aksjonen markeres i Norge. Jeg synes dette er en utrolig bra sak og jeg har støttet den så lenge jeg husker. På skolen i dag hadde vi rosa sløyfe-dag, hvor alle skulle ha på seg noe rosa. Ble utrolig glad når jeg så hvor mange som faktisk gjorde dette, viser at folk bryr seg. I kantina ble det også salg av rosasløyfer som mange kjøpte. Læreren min insisterte at jeg skulle ta sløyfen hennes i stede for å kjøpe en ny, men jeg skal kjøpe en asap ettersom jeg vil gi penger til aksjonen!


  He-he, litt sliten etter en lang skoledag og shopping i flere timer kanskje?!


  Sammen skaper vi håp!  Har dere hatt "rosadag"? Støtter dere brystkreft akjonen? • 23


  Da har min kjære pusekatt endelig flyttet inn til meg i leiligheten. Da jeg dro til mamma i går var velkomsten stor. Jeg satt meg ned på huk i gården der hun kom løpende i mot meg. Hun mjauet, hoppet på lårene mine, for så å slikke meg i trynet. Så ble det mange klemmer mens hun malte av hele sin kropp. Hun har alltid vært min kjære prinsesse og det har vært utrolig trungt å ikke bodd eller se henne når jeg bodde i England. Tror hun kommer til å like seg i leiligheten ettersom det er hennes egentlige hjemplass, pluss at hos mamma og stefaren min er det andre katter som er i familie, så hun er litt utenfor og ikke særlig velkommen. Dere skulle ha sett henne ute tidligere, så glad for å være tilbake her! Nå må hun bare venne seg til leiligheten og alle lydene av de som bor oppe. Verdens beste Nuzzi, prinsessa mi! ♥  Har dere noen kjæledyr? • 17


  Forrige tirsdag morgen tok jeg meg friheten til å ta meg en god, lang ferie og forlot jeg kalde Norge - UTEN pass..


  Ble tatt kjært i mot av en varmere England. Fikk meg også en litt morsomere tur på vei til Hastings også, to kompiser kom nemlig å hentet meg på flyplassen. Hadde en kjempebra catch-up med mange samme dag.


  Onsdag dro jeg på college for å se igjen gamle medelever og lærere. Utrolig rart å måtte gå med besøksbånd rundt halsen..


  Alle var glad for at Smash! var igjen tilbake til landet.


  Rart å se utrolig mye av eksamensoppgavene og andre prosjekt som var mine henge opp rundt om i fotoavdelingen.. & media.


  Etter noen timer på college dro vi en gjeng på tre til Brighton for å sjekke ut utelivet. Utrolig mye liv der enda på en onsdag - elsket det! Aldri vært på en så wild Yates før enda den baren er å finne England over. Vi dro så senere til Oceana som var enda sykere - anbefales!! En av mine sykeste netter ute, mye må vel holdes for meg selv haha.


  Bildet er linket til nettstedet!


  Fredag kom beste Johanne (fra Danmark som også var utvekslingsstudent i fjor). Hadde en fin kveld, god middag og gode drinker.


  Tok også en ny tatovering tidligere på dagen.       (Kommer innlegg om det senere).


  Lørdag var det Bonfire som var en av de store happenings. På morgenen dro Soph og jeg til Hertfordshire University på open-day. Kjempefint universitet ved London. Kanskje det er der jeg ender opp de neste tre-fire år?! Etter mye kjøring og lærdom om univeritetet var det på flaska igjen. Bonfire var nok en gang en suksess.
  Søndag var nok en hang-over dag. Tok en liten kjøretur til diverse plasser, blant annet til Rye for en herlig frokost før shopping og coffee i Hastings town med en gjeng. Før det var ut på livet igjen og en liten chat med min gamle vertsfamilie.
     Mandag sto London for tur. Jeg tok farvell med familien til Sophie som er verdens herligste familie, endte med masse klemmer, kyss og tårer. Sophie og jeg dro rett til ett kjempeluksus hotell kalt Savoy for noen drinker før flere timers shopping. Vi dro så å møtte guttaboys og dro ut for en wicked natt i London. Cocktails all night lol. Ble kjent med en mengde av folk, halvparten var fra Norge og Danmark (også Amerika og Italia) -  nok en rååå natt!


  En bedre tirsdags morgen kunne jeg nesten ikke ha hatt! ♥

  // Som dere da kanskje skjønner har jeg hatt en utrolig bra uke i England. Nå har jeg tatt turen til onkel og co nær Bournemouth.
  Kos å se igjen familien sin og slappe av litt før Norge kaller i morgen..

   

  Hvordan har din siste uke vært? • 8

  Hei alle sammen! Alt er bra her i England selv om det har vært ganske så dødt på bloggfronten.. Tiden strekker desverre seg ikke til både venner, festing, shopping, reising og data, så derfor prioriterer jeg de først nevnte ettersom jeg bare er på besøk i England nå og ikke bor her.. Utrolig godt å se igjen både venner og steder - savnet de så sårt!! Hver dag har vært en fest på alle slags måter og nå i dag går turen til London med Soph for shopping og clubing i natt. Skal se om jeg for tid til data en dag denne uka, men dere kan følge meg på instagram hvor jeg oppdaterer mer gjevnlig: juliiejj (2 "i"er og "j"er til slutt).
  Ha en flott uke! xxx

 • 25

  Tirsdag dro bestevenn TC og jeg til leiligheta mi for å prøveligge i den etter oppussinga. Så godt å se at den begynner å ta form, at jeg faktisk kan sove over og bruke både kjøkken og bad nå. Mangler noen små ting slik som å sette på listverk noen plasser, male en komode + gå over andre møbler, ordne med hyller og få ordnet med bilder på veggene. Har en liten plan om å fremkalle mine egene bilder, for å få det litt mer eget og spesielt.


  Da jeg var innom leiligheta forrige helg så jeg disse skålene og koppen. Lo godt av koppen - takk mamma!


  Se hva jeg fant!! Har hatt mange morsomme kvelder  for å si det slik med masse godt og Play Station 1.


  I går koset vi oss med blant annet Julies nachos-spesial!  Har dere noen idéer til veggpynt? Noen som vil se flere bilder av selve leiligheta og detaljer senere?  • 23


  Var på tur med trinnet opp til Estenstaddammen i dag.. Første- og andregrads forbrenning. Jepp, hva er det jeg ikke klarer?  Er dere ganske uheldige av dere? • 21


  Jeg som flere tusen andre måtte bare ta turen innom åpningskonserten til det nye og største shoppingsenteret i Trondheim, Sirkus i kveld.


  Det var underholdning, sanger og taler før butikkene åpnet. Når senteret ble offiselt åpent kom det noen heitinger på scenen (se under)..
  Kom inn bakveien. Fikk da god tilgang til scenen og selvfølgelig dregd med fram heelt til scenen i folkemengden..


  Sirkus Eliassen ♥ // Ja, jeg liker faktisk sangene deres, sykt fengende!
  Så kom denne sjarmisen på scenen. Dro like etter Vinni kom på scenen da pga folkemengden, varmen og dytting..

  Hva synes dere om Sirkus Eliassen og Vinni? • 20

  Dere vet  når man blir sint, irritert og forbanna på små ting. Når små bagateller kjennes ut som krig, og lunta på bomben pluttselig går fra cm til millimeter.. Vel, slik er dagen min i dag. Hadde tenkt å komme med ett koselig høstinnlegg, men slik blir det dog ikke. Frister ikke å prøve å være glad når kroppen ikke føler for det. Værste av alt er at det egentlig ikke noe som er galt, bare ikke min dag.. Ei helg med fullt kjør av venner og festing slik at batteriene er tomme hjelper vel heller ikke. Uansett, laget meg deilige fiskepinner med tilbehør før jeg havnet på sofaen og powernapet. Nå stikker jeg til byen ettersom jeg har avtalt tidligere å møte bestevenninna T i kveld, for så å dra på kino. En bedre utvei enn å ligge å sove bort hele kvelden og drømme om at morgendagen skal bli bedre, håper jeg. Ellers så skal jeg skjerpe meg med blogginga.. Håper dere har/får en bedre start på uka og oktober måned enn meg!  Hvordan har deres start på uka vært? • 29  Bestilte meg flybiletter til England forrige uke(?) en gang. Så i dag er det to uker til jeg tar en litt lang hørstferie og er tilbake til mitt paradis i en ukes tid. Skal bli hentet av kompisen min på flyplassen, så tas turen til Hastings, hvor jeg bodde i fjor. De dagene jeg skal være der skal jeg bo hos min beste Sophie. Det blir vel noen dager på college med henne og masse party, selvfølgelig. Den lørdagen er det jo Bonfire Night i byen hvor hele byen våkner!! Er en av de grunnene for at det ble tur på meg i oktober. Det er jo helt sjukt!! Legger til en video fra Bonfire i fjor lengre ned i innlegget. Da jeg har festet litt i fra meg blir det vel så jeg tar turen til onkel & co for de siste dagene. Selv om jeg gleder meg til å se igjen alle sammen blir det nok meget annerledes å bare være på besøk.. Vel vi alle gjør vel det beste ut av det, dessuten har en god del venner av meg der allerede bestilt seg tur til kalde Norge til vinteren. - Happy days!


  E-he, sliten etter en lang skoledag og lesing til historieprøven i morgen, sa du..

  Hva skal dere i høstferien? Skal dere ut å reise denne høsten?

 • 38

  Da har jeg endelig klart å lage noen russekort.. Laget tre stykker som dere kan få se, men da må dere hjelpe meg med hvilket jeg skal bruke og eventuelle endringer..

  Nr. 1:


  Nr. 2:


  Nr. 3:


  Hvilket likte dere best av disse kortene? Hva kan jeg gjøre annerledes?

 • 26

  I mitt stressendeliv ble jeg jo (som tidligere sagt) syk, noe som har ødelagt utrolig mye for meg og mine everydayplaner. Etter to uker med stygg hoste, nysing, tette luftveier, feber, elendigform osv begynner jeg å bli bra. Men jeg måtte jeg jo selvfølgelig klare å knekke ribbein i helga.. Ja, brudd i ribbein samt kanskje noe bristet og ellers er halebeinet og helt opp til nakken kraftig forstuet. Altså; mye smerte, styr og noe langt fra jeg hadde planlagt. Så nå går dagene som følger av mye smertestillende, taxi, skole, heiser og soving - dødt liv. Nesten så jeg gleder meg hver kveld til å ta mitt kjære morfinreparat for å lette på smertene og forsvinne litt. Stor takk til de som har tatt hånd om meg siden uhellet; passet på meg, sykebesøk med godteri, klippebesøk - selvskapet i seg selv og ikke minst mormors middager etter skolen!
  Dessverre er det bare tiden som kan lege..


  Instagram: juliiejj    (to "i"er)

  Noen forslag på hva jeg kan gjøre for å få tiden til å gå raskere?
  Har dere noen gang knekt ribbein eller noe i ryggen?

 • 28

  For tre dager siden er det en måned siden jeg kom på norsk jord igjen. Det tok ikke mange uker for å begynne å savne ting fra drømmelandet, England, faktisk bare noen timer - og her er noen av de:


  Høyere fartsgrenser! Ja, nasjonal fartsgrense er rundt 120 km/t, her er jo nesten så femte- og sjettegiret støvet ned om man skal kjøre lovelig.


  Lave priser! Prisene i England er jo generelt lave, her i Norge er det jo nesten svindel..


  Å kjøpe alkohol i butikken, når som helst!
  Man kan kjøpe hva som helst av drikke i en vanlig butikk eller kiosk - uansett tid på døgnet!
  Pluss; ingen 20 års grense på sprit o.l.!!


  Høfflighet/vennlighet!
   Får nesten litt vondt inni meg når folk her i Norge ikke takker for seg eller spørr på en litt frekk måte..


  Søndagsåpent!
   Å dra på shopping på søndager er virkelig elsk, særlig om du hadde glemt å kjøpt noe tidligere som du skulle ha hatt.

  Er det noen "regler"/normer du foretrekker bedre som andre land har enn Norge?

 • 20

  Tiden har gått så utrolig rast, den rekker liksom ikke alt jeg skulle ønske i løpe av en dag, en uke.. Når jeg er travel i min egen lille boble hvor jeg skal gjøre så mye i løpe av en dag, rekker nå ikke kroppen. Imponerende i grunn at kroppen har heldt til nå så travel som jeg har vært siden jeg flyttet tilbake til lille Norge. Men nå har den bare sagt stopp! For å oppdatere mitt fravær kort: venner, grilling, bading, festing, kjøring, gjenforening, shopping, dataløs (x2), skole, nye venner, planlegging av russetid. Jeg har klart å tullet sammen kroppen og fått meg av sted til en liten plass utenfor Trondheim for å feire min kjære søster som fyller 12 år i dag - gratulerer kjære deg! Ellers var det ett år siden jeg flyttet til England i går, savnet har begynt å komme til meg nå.. Men jeg må tenke på jeg straks skal tilbake.

  Håper kroppen vil sammarbeide litt mer med meg nå i løpe av helgen og at jeg kanskje får litt mer tid til oppdatere oftere her. Utrolig at en del folk har vært innom selv om det har vært rene ørkenen her inne - dere er super!!


  Random bilde ettersom jeg ikke har data atm..

 • 24

  Mine fraverende dager på bloggen har gått til å ordne opp i leiligheten i Trondheim, være med venner på natters tid og bursdag i Bessaker på lørdag. Det blir utrolig lite med ekstra tid til avslappning og annet når jeg skal prøve å rekke alt på samme tid. Rart at jeg ikke har blitt syk enda så mye som jeg har styret, fartet, våken til morgengry osv. Er forsåvidt på farten nå også så slenger meg bilder fra da jeg sminket mamma på bursdagen på lørdagen:


  Bildet over: uten sminke osv.. Bildet unner: resultatet av litt sminke og litt krøllet hår på noen få minutter.  Hva synes dere om makeover'en?

 • 25

  Noen ville at jeg skulle reposte ett eldre innlegg om bilbelte som ble skrevet i april i fjor:

  Etter gårsdagens/nattens opplevelse har jeg tenkt mye på det med å bruke bilbelte når man enten kjører eller sitter på i bil. 1 av 2 som dør i trafikken skyldes for dårlig beltebruk og bilbeltene reduserer jo sannsynligheten for å bli drep med hele 40-50 prosent. Hva om alle hadde bruk bilbelte? Da hadde ikke så mang dødd eller skadet seg i trafikken. Det er helt sykt egentlig hvor farlig det er å kjøre bil generelt og når man kjører uten belte - enda verre. Om man krasjer i 50 km/t uten bilbelte er det det samme som å falle ned 10 meter, 70 km/t = 19 meter og 90 km/t = 32!!  Visste du dette?:

  • Halvparten av trafikkofrene som ble drept i bil brukte ikke bilbelte
  • 1300 liv ville sannsynligvis vært berget hvis alle hadde brukt bilbelte fra påbudet ble innført i 1975
  • Om lag 20 prosent av bilførere bruker ikke bilbelter på korte turer i byer og tettsteder
  • Om lag 30 prosent av de voksne er ikke sikret i baksetet
  • Bare en av fire passasjerer i baksetet i drosjer bruker bilbelte
  • Skadefrekvensen for personskader er opp til ti ganger høyere i tettstedene enn utenfor
  • 3 av 10 bruker ikke bestandig bilbelte ? sier de selv
  • 4 av 10 under 25 år slurver med bilbeltebruk
  • Bare 40 prosent av bilførere under 25 år ber sine passasjerer ta på bilbelte
  • Det er passasjeren, ikke sjåføren, som bøtelegges ved kontroll når passasjeren er over 15 år
  • Ved manglende bruk av bilbelte kan Politiet eller Statens vegvesen ilegge et gebyr på 1500 kroner
  • Om lag 60 000 personer blir bøtelagt for manglende bilbeltebruk årlig

   

  Dette mener jeg er ganske så sykt da. Tenkt hvor mange ulykker som kunne ha gått bedre om alle hadde brukt bilbelte hele tiden og ikke bare på langturer, men også om man bare skal en snartur på butikken. Selv er jeg kanskje litt slurvete, men de to siste årene har jeg blitt flinkere og jeg kommer vel iallefall å være flink framover nå. Har selv flere i familien som har blitt kraftig skadet i bilulykker og det er lite gøy både for personen(e) selv og de rundt. Jeg håper at folk vil ta bilkjøring og beltebruk litt mer seriøst, for det redder faktisk liv!  Visste du mye av dette?
  Er du flink med beltebruk når du kjører eller sitter på i bil?

 • 18

  En hel uke har gått på norsk jord. Det har vært full rulle fra morgen til natt/tilig morgen. Jeg er jo slik som elske å ha noe å gjøre hele tiden, men kjenner jeg meg rett ligger jeg langflat snart. Til nå er det jo verd det, jeg storkoser jo meg!

   
  Kjørt utrolig mye siden forrige fredag hit og dit. Trondheim noen turer, bykjøring, Fosen, Hemne osv. Er på min fjerde tank *kremt*.


  Dahls, hb og bobler.


  Ost- og kjekskveld.
  Vært i leiligheta i Trondheim støypet gulv, malet, lagt panel, ryddet og alt annet som skal til. Håper den blir ferdig neste uke!

   


  God hjelp av noen kryp har jeg også hatt, tusen takk!


  Shopping til leiligheten. Skal ta en storhandel på Ikea når det meste er ferdig, men ble litt nå også. Dro innom Kid for å finne meg ett nytt pusepledd (la igjen mitt i England) også var jeg så heldig at det var på halvpris, nemlig 249,- Luuucky!


  Rekeaften med sjø og solnedgang.

  Ellers har uka gått til venner, lite søvn og ikke minst pølsespising♥!


  Hva har dere gjort i det siste?


 • 31

  Tiden har virkelig flyøyet etter jeg landet på norsk jord og jeg har konstant vært å fartet. Utrolig godt å se igjen folk, det er sikkert! Godt å komme tilbake til Norge også, selv om det ikke har helt gått opp for meg at jeg har faktisk forlatt England. Må si jeg er i sjokk over prisene her til lands enda da, veiene også selv om jeg har allerede vært ut å rånet. Er i Trondheim (igjen) nå, men stikker om ett par timer til fantastiske Fosen for festligheter som kommer til å ta flaska.


  Ja, jeg ble tatt i mot på Værnes på torsdag med plakater og flagg - sykt flaut!!


  Søss aka mini-me (som tydeligvis har blitt hennes nye kallenavn).


  Måtte stikke inn på en besinstasjon for å få tak i meg NORSK pøse!!


  Dro så til Marmaris med en gjeng for å spise den etterlengte kebaben før det ble å se igjen folk.
  Lørdag ble det litt kjøring, før det bars til Trondheim på kino. Her ble jeg også over til min kjære mormor.
  I dag har jeg vært i byen for en ettårs-catch-up med denne snertne frøkena:  Hva har dere gjort de siste dagene?

 • 25


  Booooooyaaah! Nå er det ikke noe som skal stoppe meg for å flytte hjem til Norge på torsdag!

 • 14

  Ett år har gått siden tragedien i Oslo og på Utøya skjedde og vi ble rammet av både sorg, hat og sinne. Dette har vært en hardt tid for oss alle uansett om man kjente noen av de omkommende eller ikke, men jeg synes Norge i seg selv har klart seg bra, dette med å vise kjærlighet og omsorg for mennesker rundt oss! Husker virkelig de dagene rundt denne datoen da jeg satt oppe 24/7 for å følge med nyhetene og bare håpet at personer jeg kjente som var på Utøya og rundt Oslo hadde det bra. Dessverre er livet urettferdig og så mange liv ble tatt, blant annet en jeg kjente og noen jeg viste av. Det var en forferdelig tid de første ukene, månedene og jeg tenkte spesielt på familie og andre som sto de nærmest, på hvordan de hadde det.. Livet går videre og slik Eskil Pedersen sa i talen sin i dag:
  Han tok noen av de vakreste rosene våre, men han kan ikke stanse våren! Rest in peace! ♥ • 20

  Sto opp klokken ni i morgest, hoppet inn i treningstøy og joggesko før jeg la på sprang. Må vel begynne å få både hjernen og kroppen til å venne seg trening igjen ettersom det det ble så alt forlite gjort dette skoleåret i England. Fitness salsa i kveld, noe jeg har meldt meg på for noen torsdager nå. Det er utrolig gøy samt krevende! Jeg hadde rett og slett ikke tid tidligere i år, og om jeg først hadde tid var jeg helt utslitt. Om jeg hadde tid i helgene var det ut på byen, kan nesten ikke legge bort den tiden det når jeg er på slutten av tenårene og man skal ha det litt gøy også. Uansett må jeg prøve å instille som sagt hjernen og kroppen på at det skal bli andre og gamle dager i vente! Det skal bli innkjøp av 3t-kort når jeg kommer hjem på norsk jord, det er temmelig sikkert!


  Etter en god dusj laget jeg meg en bedre frokost..


  Som inneholdt yogurt, nøtter, frukt og bær.  Hvordan er deres forhold til trening fortiden?

 • 16

  Nesten på slutten av kjøretimen min i dag (merk: én av mine siste timer!!) klarte jeg å punktere 2 km unna huset. Ikke spørr hvordan, jeg skylder på kjørelærerens dårlige dekk, hva ellers kunne det være? Ellers har jeg slappet av ute i hagen i fine været sammen med onkel, tante og søskenbarna mine. Ble noen runder med spillet Cadoo med guttene helt til jeg ikke ville spille noe mer ettersom jeg mener de jukset fordi de vant gang på gang.. Minstemann prøvet ut bassenget i dag også:


  He's cool and he knows it!
  Kaldt?


  Nei da, greit nok til å ta enda noen dukerter..    (Vann på linsa btw, derfor det er litt skurrete..)


  Håndkle og litt kake etter et kaldt, forfriskende bad gjør susen!

  Har dere hatt en interessant dag så langt?

 • 23

  Har vært på camping i helga jeg sammen med noen speidere. Selv om det var litt annerledes camping enn hva jeg er vant til koste jeg meg og det var godt å ha en liten break fra alt. Liker camping en gang i blant faktisk, og nå var det vel nesten ett-to år siden sist! Må også nevne at fasilitetene på campingen var overraskende bra.. Rent og moderne. Varme i gulvet til og med i dusjene, basseng og alt!
  Vi - onkel, tante, søskenbarnene mine og jeg hadde med oss to-tre biler med bagasje. Det må jo såppas til! Norske godiser tok selvfølgelig en god plass. Både store og små elsket både Smash! og de andre godsakene fra Norge.


  Dette var mitt store, fine soverom for helga. Ja, jeg fikk sjokk selv når jeg så det.
  Alle hadde med seg kaker og diverse, samt var det te, kaffe og kakao å finne i lederteltet. Det ble også servert pølser, hamburgere, kylling med poteter og diverse salater til middag begge kveldene. Grillmat er alltid ett høyepunkt på campingturer - herlig!


  Lørdagen var full av aktiviteter både for store og små. Temaet var jo selvfølgelig O.L.
  Hestesleden(?) vårs første steg.
  Slik så den ut på andre siden av O.L-ringene like før den var ferdig.


  Det ble laget mange stilige og fine sleder i løpe av dagen!
  Og konkurransene og lek fortsatte resten av dagen.
  Da ungene var lagt og voksene hadde satt seg i lederteltet klar for quiz'er med noe godt i glassene begynte regnet. Det tok ikke mange minutter før det kom en bekk igjennom teltet. Tommel opp for at jeg var forberedt! Regnet fortsatte resten av kvelden, men det gjorde forsåvidt ikke noe ettersom vi ordnet oss med tak, varmelys, ost og kjeks og fordi at det var bare siste natta. Fristet lite å komme ut av teltet i morgest, det skal sies enda regnet hadde gitt seg i morgest.. Men hei - flott, friluftshelg!  Liker dere å campe? Når var sist dere campet?

 • 31

  Image and video hosting by TinyPic

 • 21

  Dro i lunchtiden til puben i går. Var en god del folk der og stemninga var nokså høy. Ikke nok med at dronnina var på TV inne, var det cricket-spilling ute. Selv har jeg aldri hørt om cricket, men det skal vist være en stor sport her i England. Siden jeg vet greit lite om spillet kan dere se videoen her som forklarer litt hvordan det fungerer:


  Ja, det er ganske komplisert om man ikke har sett det før. Minner vel litt om slåball, men i grunn ikke.. Jeg ble faktisk skrevet opp på ett lag.. Jeg prøvde i alle fall mitt beste selv om jeg ikke skjønte en ting.. Og gjett hva...?
  Laget mitt vant, selvfølgelig - hehe!

  Har dere hørt om sporten cricket før?


 • 33


  // Instagram juliiejj.
  Beth har ordnet neglene mine igjen, denne gangen slik som jeg hadde for noen uker siden bare i sølv.

  Hva synes dere?

 • 22

  Var så glad og godt å faktisk klare å komme seg ut av huset, rommet og senga i går at det kan ikke settes ord for det! Pakket i meg noen piller, på med klær, presset i meg litt mat, klisset på sminke og fikk meg ut og gikk faktisk til byen. Der møtte jeg noen kompiser som jeg så fikk med på en liten shoppingrunde. Victoria hadde bursdag, så gave til henne måtte fikses ettersom jeg har vært sengeliggende de siste dagene. Også noen gaver og kort til noen lærere ble kjøpt å tikket av lista mi. Takk gud for søndagsåpent!! Da alt dette var gjort møtte jeg danskene og finsken på kinoen ettersom bursdagsbarnet selv ønsket å se The Dictator. Morsom film, uten tvil! Så ble det dekket til en penere middag sammen med konaktpersonen vår for en liten catchup og som vårt siste måltid sammen før jeg (senere de andre) forlater byen..
  Fin og koselig søndag, hvor den ordentlige Julie var mer å se enn hva hun har vært de siste dagene!


  Gratulerer så mye med dagen som var i går, snuppa! ♥


  Denne sommerlige toppen, pluss noen øredobber og smykke fra River Island fikk Vic av meg.


  Av Johanne en ny lommebok og dansk godteri. Av Jamie fikk hun gavekort på TopShop.


  Gladlaks!  Hvordan var deres søndag, kjære lesere?

 • 21

  Våknet i går morges i en nokså laber form. Jeg hadde kjent denne følelsen tidligere denne uka, men trodde det var for at jeg var utslitt etter alle eksamenene som har vært på rekke og rad denne uka. Vel, tydeligvis var det mer enn bare en sliten kropp den i går.. Jeg prøvde å ta meg sammen, tenkte at det var igjen én eksamen denne uka, pluss at det var siste matte eksamenen. Så jeg kom meg på skolen, men det til ingen nytte. Vennene mine mente at jeg burde snakke med noen voksne, for så å dra hjem. Ikke lett å være Julie som alltid viser en sterk side av seg, for så en Julie som ikke klarte så vidt å tenke. Ettersom jeg måtte da droppe eksamen, måtte også sensorene ha bevis på at jeg var ordentlig syk, så det bars rett på sykestua. Ikke nok at fikk jeg bekreftet av legen at jeg var syk nok, men rosa paracetter, halsspray som er meget effektiv og antibiotika ble skrevet ut til meg. Skal nok bli frisk til eksamen neste fredag ja, min aller siste - yey! Ikke legge skjul på at dette er noe jeg hater.. Bosatt i senga, ikke i stand til å gå ut av huset, kjede seg noe grusomt, alle planer for min nest siste helg i Hastings by rett i dass etc..
  Skal ikke klage på at jeg fikk en dunge med ting som skal få meg frisk, samt betalte jeg ikke ei krone eller ett pence. Hipp hurra for UK!! • 25


  When one thing drags you down and you feel like everything falls apart. You can't focus or thing clear, just talk and eat is hard.. You try everything to stop thinking about it, but it isn't that easy.. All things who makes you happy just can't make you happy.. Every memory, even good once makes you sick and things you looking forward to feels wrong.. Even though you know you have so many around you who cares for you, it feels like you are alone.. When you should think and do so much, but can't handle it.. Just because of one thing who drags you so far down..


 • 24


  Kjoler fra Boohoo.

  Tror dere ikke at jeg har blitt forelsket i en kjole da *sjokk!*.. eller faktisk to (forskjellige farger)?! Jeg klarer ikke å bestemme hvilken av de jeg fortrekker best, de er liksom så forskjellige på hver sin måte. Prisen skal ingen klage på, for den kom for hele £15 (rundt 150kr), så begge av skulle nok ha endt i posten. Men selvfølgelig hadde de ikke størrelsen min, ikke engang i en av de.. Jeg sendte straks en mail til nettbutikken, men de sa at jeg må bare følge med om den kommer inn igjen. Jeg har skjekket daglig om kjolene og drømt meg bort.. Men her om dagen ble den hvite helt borte fra nettbutikken.. og i dag ble den i grønn også.. NEDTUR til de grader! Ja, jeg vil gråte.. Kjenner at den/de har passet perfekt i kleskapet nå i sommerværet, enda jeg ikke er helt inn i det blomstermønster (og grønn). Dere kan jo gjette hvem som kommer til å være på Boohoo flere ganger daglig nå da?! Beklager for bildekvaliteten, men de finnes bare i den størrelsen på nettet nå etter de ble fjernet, dessverre..

   
  Har lett litt på andre nettbutikker etter sommerkjole(r), men ingen som skriker «KJØP MEG» når jeg ser på de.. Er jo mange fine kjoler på Nelly, men ingen som er skikkelig sommerlige og slik som den/de jeg kiket på.. Må vel bare være tålmodig å se om den kommer inn igjen, eller vente.. Disse kjolene rett over fra Nelly er helt greie, men ikke helt slik jeg ser for meg. Og ja, den lilla er litt for lilla for meg på ett vis..

  Har dere funnet dere sommerkjole(r) enda?


 • 23


  Da er jeg tilbake til byen etter ganske alright langhelg i Bournemouth. Mine 2-3 uker igjen nå, her i Hastings by blir utrolig harde, med andre ord:
  Eksamenslesing, eksamener, farvell til nydelige mennesker og byen Hastings.. Wish me good luck..!

 • 25

  I dag er det den engelsk/britiske arbeidernes dag, altså første mandag i mai. Dette er vår røddag for 1.mai slik det er i Norge. Morgenen min startet tidlig, som den har gjort hele helga med kjøretimer klokken 8 til 10. Vi har tatt oss av rygging og lukeparkering i helga på fire timer, noe han normalt pleier å ha minst åtte timer på. Dessuten har jeg gjort 90-95% av alt jeg må gjennom før han vil jeg skal kjøreopp, så da har vi bare å gå igjennom siste rest og finpusse på ting når jeg kommer tilbake hit om noen uker før jeg tar oppkjøringa. Skulle egentlig tilbake til Hastings by i rett tid for å rekke å feire May Day med noen venner, men har vært så mye løping på meg i helga at jeg ville heller slappe litt av, lese litt til eksamen og være litt mer familien før toget hjem blir tatt. Eggene som ene høna til tante lå på har endelig klekket i dag!!


  Lille Lavender som er så liten og søt, har blitt flat og brei for å passe på de små kyllingene.


  Tante hadde fått taki åtte egg som Lavender skulle ligge på og de skulle klekke ut på fredag. De hørte fortsatt, heldivis livstegn i noen av eggene og ga de noen dager ekstra for å klekke. Så i dag var det hele syv av åtte kylliger krypende under Lavender. De er  sååå søte! Ettersom de klekket i dag er ikke Lavender så mye ut av buret, så jeg fikk ikke se eller ta bildet av flere enn tre. Synd de ikke ble født på fredag, ettersom de er i full sving om noen dager, men jeg fikk i alle fall se noen av de. Litt synd at de vokser og blir mindre søt.. de skulle ha holdt seg slikt som nå livet ut!


  Titt-hit!

  Er de ikke bra søte?

 • 20

   
  Nok en kveld ble tilbringt på puben her nær Bournemouth, men denne gangen mest pga det var fotballkamp å se. Liverpool vs Chelsea. Ikke at jeg følger med så mye på fotball etter jeg sluttet med sporten selv, men jeg har absolutt ikke noe i mot å se på kamper en gang i blant og i går var det jo trossalt engelsk toppfinale. Var hei'ings på Liverpool i går, men det til ingen nytte. Det var absolutt ikke vanskelig å verken se eller høre hvem de andre heide på, haha. Humøret til enkelte var altså litt surt etter kampen. Etter min mening skulle det ha vært 2-2 for jeg er ganske sikker på at ballen var inn i målet, men dommeren bestemmer, det har jeg lært gang på gang etter min kariere i håndball- og fotballverdenen. Savner faktisk ballspillet og være på banen.. Men jeg får nok bare holde meg til synet av det.


  Savner kveldene hos bestekompis Håvard i Trondheim å sitte forran dette med en god del kompiser og fotballkamper. Savner skjorta hans jeg brukte på Inter kamper også, og å dra med guttene til Toscana på Nardo for å se kamper som alltid var kjempekos. Sosialt også! 

  Noen av dere som følger med fotball?

 • 33


  Søte, kjære Beth la litt kunst på neglene mine på torsdag..


  Slik ble altså resultatet! Synes det ble ganske stilig jeg ettersom hun ikke hadde gjort akkurat dette før. Vet i alle fall at hun skal få pynte de med all utsyret hun har neste uke også, da vurderer jeg mer sølv i stede.. Stor takk til henne!             Btw, det er jeg som har sølet gull over alt.. He-He!  Hva synes dere om neglene?

 • 18

  Må nesten fortelle og vise noen bilder fra da jeg kiket på noe ganske spesielt, men også meget stilig i påska.. 


  Det er kalt Lawn Mower Racing og er faktisk en stor form for sport i England. Sporten går ut på å kjøre raskest med modifiserte gressklippere. Dere vet jo sikkert hvordan vanlige gressklippere går.. De er jo ikke for racing, så her er det altså snakk om mekking, skruing og hva nå enn som skal til for å få litt mer fart på det lille pjusket. Den opprinnelige klippermotoren må beholdes og bladene fjernes for sikkerhetens skyld, men ellers er det å slippe fantasien løs å mekke i vei i grunn. Mange tar dette som en god latter, men for mange er det fakrisk klinseriøs konkurranse. Litt usikker på om det er generelt, men der jeg var kjørte de TO timer i strekk.. Man kan ha en reserveperson, men enkelte liker å kjøre "leketøyet" selv, få vondt i ræva og være meget svimmel der man kjører rundt og rundt på en bane hele tiden.


  Ikke alltid ting henger sammen like godt?! Da blir det heisende, vaiende flagg i lufta og folk stormer til for hjelp. Mange av de endte vel slik, siden det startet over 30 stk på banen, men det var igjen 12 stk når mannen løftet ut det med de hvite og sorte flagget ved målstreken.


  Må nok si at grunnen til jeg dro var fordi jeg kjenner han ene som var med, altså nr. 11 som var på topplista!

   


  Trenger ikke være lett å kjøre gressklipper(++)!
  Å stoppe for at kroppen skrek om nikotin skulle ikke stoppe denne karen..  Har dere hørt om denne sporten?
  Noen dere spesielt likte av disse?

 • 25

  Da har mai måned ankommet året. Tiden går jo så himla fort at jeg har ikke ord for det.. Denne måneden er det ganske mye som skjer, mange tanker og forandringer er i vente denne måneden. Det sier også horoskopet mitt for denne måneden..

  - Bournemouth i helga

  - Skal ha mine siste kjøretimer på bil

  - Lesing til eksamen

  - tretten dager til helvetesuka med fem eksamener

  - Uka etter har jeg min siste eksamen

  - Håper så på litt festing ettersom..

  - Etter eksamen er skoleåret her over

  - Det betyr også at jeg flytter til Bournemouth for sommeren

  - Må ta forvell med min supre vertsfamlie, knallgode venner og byen min Hastings

  - Forhåpentlig teorien i boks (og kanskje oppkjøringa?) i løpe av måneden

  - Litt over en måned igjen til jeg er atten år

  - Flytter hjem til Norge om litt over tre måneder  Har dere noen planer så langt i mai måned?

 • 28

  - Fredag - Ekstra søvn - Sol - Varme - Shorts - Bar rygg - Converse - Flette - Blomster - Musikk - Brunost - Melk - God tid - Farger - Gåtur - Parken -
  - Fugler - Tog - Sosial - Dobbeltime media - Helg - Byen - Lunch - Buss - Sminke - Klær - Voksenbrus - Venner - Stranda - Latter - Sjøluft -
  - Solnedgang - Sang - Foto - Bading - Dansing - Synging - GLAD! -  Har dere hatt en fin fredag kjære lesere?

 • 16


  Må nesten takke for en super- langhelg med gjengen. Synes det var megakos at de alle tok seg tid til å komme å se meg både fra Norge og noen byer unna. Mormor har jeg ikke sett på over 8 måneder, søss på 5-6 måneder så det var jo stas! Kjekt at onkel, tante og guttene kom også, ble liksom litt flere og vi alle kunne være sammen. Stor takk til mormor som spanderte alt av mat og det meste vi gjorde fra fredag til mandag. Jeg storkoset meg hele tiden med dere. Ikke så mange måneder før vi sees igjen nå!! Glad i dere alle ♥

 • 24


  La på folie på neglene til søss i går. Ble ikke helt perfekt da, men er jo trossalt andre gangen jeg gjør det..


  Måtte gjøre noe med neglene mine også, så da måtte jeg prøve ut mine nye neglelakker.

  Hva synes dere om neglene?

 • 20


  I dag tidlig etter en full English breakfast på kinarestauranten rett ved siden av her jeg bor, dro vi for å spille bowling. Fikk en idée om at det kunne ha vært litt gøy med ungene og høre om vertsfamilien min ville også bli med. Skal sies at jeg har aldri vært god til bowling, til og med søsteren min som er seks å yngre slår meg gang på gang liksom.. Foretrekker bowling på Wee jeg altså, lol! Endte med at mormor, søss, onkel, tante, søskenbarna min, vertsbror James og jeg som dro som en fin avsluttning på helga og adjø til onkel og co som måtte dra hjem til hverdagen.
  Disse skoa brukte vi en formue på. Vil heller ikke fortelle hvor de er kjøpt for da vil alle kjøpe de og da er de ikke like spesiell.. L-O-L!
  Første runde. Her slo søss alle (MP = Malin Pia, haha).


  Bossen følger med barn og barnebarn.


  Andre runde.
   

  Liker dere å spille bowling?

 • 25

  Æææh, ikke nok med at det har vært eksamenstress nå, men nå har jeg brukt all tid til familie ettersom både mormor og søss har kommet til England for å treffe meg, pluss onkel og co har kommet fra Bournemouth. Er jo snart ett år siden det har vært så mange norske med meg, i alle fall familiemedlemmer. Har ikke sett mormor på syv måneder, så det var herlig! Her er ett lite bildedryss fra fredag og lørdag.


  Ikke nok med at besøket i seg selv fra Norge er stas, det blir ikke værre når de kommer med dette!!


  Malin (søss), mormor, meg, Emil (søskenbarn) og Anders (søskenbarn) klar for kinesisk på restauranten på fredags kvelden.


  Kjenner at jeg enda blir mett med tanken på den herlige firerettersen!!


  Selvfølgelig fortune cookies. Jasså? Nå er jeg spent...


  Lørdags morgen, klar for saitsing i Hastings by.


  Litt engelsk stil over slike spillearkader. Gode minner fra de på klasseturen i tiende i alle fall!!


  Gevins ble det også denne gang, faktisk på oss alle.


  Turslet lengre ned i gamlebyens fine, rolige, men også hektiske liv. Er virkelig frelst med gamlebyens små butikker, marked, spille arkader, karuseller og alt annet som finnes i et eventyr med mennesker i grunn!


  Togtur ble det jammen også..
  Heis-tog-ting opp til toppen av West Hill hvor vi hadde en hyggelig lunch ute.
  Tok også noen outfit bilder jeg kanskje viser senere.
  Først skulle bare de minste guttene kjøre, så ville jeg også, så ville søss, til slutt kjørte alle untatt mormor.. Guess who won?


  Of course it was me, who else would it be? Eeeasy! Haha.


  Etter mye trasking og kjøring rundt om i Hastings og Bexhill ble det tid for en god matbit, treretters hos Pizza Express.  Har dere hatt en fin fredag og lørdag?
  Liker dere å være med familien og ha det gøy?

 • 12

  Hvor blir det av tiden spørr nå i alle fall jeg.. Sykt stress for tiden med alt som skal være prikket og klart til eksamene som jeg har i morgen og på mandag. Samt gnager det på meg at jeg må gjøre ferdig mediaprosjektet asap grunnet at det skal sendes inn til sensor. MEGA STRESS! Derfor lar jeg bloggen være litt nå da, men håper og tror det blir i det miste litt oppdateringer i helga når mormor og lille søss Malin kommer + onkel og co fra Bournemouth. Må vel bare la tankene mine gå litt mer på besøket som kommer enn skolestyret..


  Klarte faktisk å ta meg tid til en liten time hos The Nail Fairy i går ettersom det var en stund siden sist. Av med American gel og faktisk endte opp med støping av mine egene. Skulle egentlig prøve meg uten nye negler, men har blitt helt hekta på å få ordne neglene mine nå at det er skummelt. Litt rar er det vel med slik de er nå, men samt godt å tenke på at de er faktisk mine negler denne gang bare med forstøpning for å holde de litt sterkere. Skal nok leke meg med neglelakk og pynte de når jeg får tid etter helga en gang. Forresten har pekefingeren min på bildet forlengelse da grunnet den knakk forrige uke, men det ser helt greit ut i grunn.


  Bilde fra forrige helg.

  Noen av dere som lever blant enormt med stress disse dager?
  Hva synes dere om mine nye negler?

 • 22


  Kom hjem fra en herlig påskeferie hos onkel og familien i går. Siden jeg har vært hos de i den to ukers lange ferien var det å møte jentene i byen på café i dag for en stor catchup av alt som har skjedd, som alltid. Utrolig godt å se jentene igjen og få høre masse gossip og alt annet. Litt godt å være back on track igjen kjenner jeg selv om min siste måned på college nå blir bare eksamener. Noe av det første Johanne sa til meg etter en god klem var at hun syntes jeg så anderledes ut ettersom hun ikke hadde sett meg i ferien, vel tror nok at natta i går spiller en stor grunn også..

   
  Dro nemlig ut på byen med noen kompiser så si med engang jeg kom hjem til hjembyen i gårkveld og hadde en kjempekveld. Selv om jeg var helt utslitt at det ikke kan beskrives etter påska kan ikke det ødelegge siste kvelden i ferien! Haha, ler bare tanken på kvelden i går og iallefall når jeg så bildene på kameraet i morges, slik som det under.. WFT?!?!  Hvordan har helga di vært?

 • 24

  Ettersom jeg har hatt en del kjøretimer nå (spesielt i påska) tenke jeg å ta en update på hvordan jeg ligger an siden mange ikke skjønner hvordan jeg tørr eller talker det.   Vel, det skal sies det at jeg var jo veldig spent og nærvøs på akkurat det med motsatt side av veien, rattet på motsatt side, motsatte + andre regler, men det er faktisk ikke så vanskelig som man kanskje tror. Rattet er jo også på motsatt side i bilen, så det er egentlig ikke såå ille. Hadde nok vær verre om man hadde sittet på den norske siden i bila, men kjørt på venstre vi jeg tro! Uansett, jeg har hatt en del kjøretimer nå, rundt 8-10 timer og han sa allerede etter første timen at han kunne se jeg har kjørt bil før. Etter dobbel kjøretimen i går fikk jeg utrolig mye skryt grunnet han synes jeg er som en helt ny person i bilen og at jeg har forbedret meg bare siden forrige dobbeltime. Når jeg tenker meg om kan nok det stemme litt, siden ting jeg klarer smuud i trafikken nå hadde jeg ikke klart for noen kjøretimer siden. Han sa også for noen kjøretimer siden at jeg var nok halvveis og at rundt 20 kjøretimer er nok for meg før jeg kan ta kjøretesten *dum-dum*. I England er det veldig stregt i forhold til Norge i alt med kjøring i grunn og enkelte må faktisk ha nesten 60 timer.. Håper at jeg er flink og klarer meg fint med 20, for 60 timer er jeg ikke såå keen på selv om kjørelæreren min er meget diggbar. Haha, vi snakker om alt mellom puber og bilratt. Teorien ligger enda på vent da siden jeg ikke har hatt så mye tid på å lese, pluss jeg har så mange eksamener på lur nå. Apropo teori.. her i England består den av 50 spm og du må svare rett på 44 av de, altså seks feil er tillat. I Norge er det vel bare 20 spm (7 feil tillat) - sykt! Håper at de neste 2x dobbeltimene i påska med kjøring går godt, at teorien blir bestått i begynnelsen av juni, de siste kjøretimene blir bra og at jeg består før 18 årsdagen min den 12.juni, det hadde vært noe!


  For dere som lurte på om det er flaut å kjøre med en stor "L" på taket; Nei, ikke akkurat siden alle kjørelærere har en eller flere "L" på taket.

  Om noen har ett eller flere spørsmål om det å kjøre opp her i England, er det bare å spørre!

 • 22

  Lite innlegg fra mobilen som et lite tegn på at jeg lever... nesten.. Jessda, så slik ser jeg ut i dag. Sexy, blå dress (les: nydelig med andre ord) i ett tomt rom med stygge flekker på veggene som skal bort med maling og med ett lite sukk rundt munnen. Stua er ferdig malet, nå er det bare 2 soverom, 2 bad og en laang gang igjen i denne leiligheta, yeeey! Kjøretime(r) om litt også før dagen tar slutt. Ha en flott onsdag peepz!

  Malejenta'94!

 • 27

  Siden sist har jeg vært opptatt med mine siste timer med mine gode, norske venner i London. Vi dro på shopping etterfulgt av restaurant på fredagskveld, og så noen drinks i baren på hotellet til de stengte. Lørdagen hadde vi egentlig bare shopping på lista, så vi dro oss i senga litt den morgenen. Da vi endelig hadde fått kommet oss ut av hotellet dro vi på den samme, gode cafen for frokost før vi gikk å kiket litt nærmere på Big Ben. Vi kjøpte oss også undergrunnskort denne dagen så vi kunne dra litt over alt å se, pluss at Monica og Håvard måtte få kjenne hvordan det var ettersom tuber er veldig London. Ble Oxford Street denne dagen også for å bruke litt penger. Etter noen kortdrag og gnagsår ble det tube til Picadilly Circus for litt mer shopping, bestilling av musical;Rock of Ages og noen drinker. Monica ville veldig se Tower Bridge, så det ble også tubet opp dit. Klokken hadde blitt så mange da at vi måtte bare ta den første taxien for å komme oss på hotellet for å ordne oss til musicalen og middag. Rock of Ages var meget bra, anbefales enda om man ikke kjenner til såå mye 80-talls musikk! Ble så god, japansk middag før vi dro å så på livet i London town før vi endte opp i baren på hotellet helt til de stengte - igjen! Etter 4 timers søvn var det på tide å stå opp. Bagene skulle pakkes og vi skulle ordnes for frokost og for å ta farvell. Må si det var hardt når de begynte å snakke om at de kommer til å savne meg, klemmene de ga og veien opp rulletrappa alene fra de kjentes lang og ekkel.. Savner s(n)uppeluppene mine allerede og jeg må nesten takke de for en strålende weekend i London! Jeg har storkoset meg, big time!! Masse latter, London, shopping, drinks og gode venner - kan det bli bedre? ♥


  Fredagskveld hos italiensk resturant.


  Klare for drinks.


  Lørdagsmorgenen. Resturanten/Cafe vi dro på to av morgnene som ligger like ved hotellet. Den ser kanskje litt dodgy ut slik som de bildene de har av maten osv, men gud hvor god mat de har og den utsikta til Big Ben, London Eye osv ved vannkanten.
  Dessert, White Chocolate & Raspberry Cookie Dough etter en god lunch og pause i gata Oxford.


  Monicas Chocolate Chip Cookie Dough.


  Nok en gang på yndlingsbutikken som ligger i Picadilly Circus.


  Tower Bridge.
  Shoppet ikke såååå mye, men den ble en del. Noen som vil se noe av shoppingen fra London?

 • 27


  Frokosten i morgest ble tatt like ved hotellet på en liten, fin restaurant/cafe kalt Riverside Cafe. Meget god mat og goood utsikt!!


  Ikke hver dag man har slik utsikt når man spiser frokost.


  Guttaboys gikk for full english breakfast.


  Monica gikk for pizza.


  Og jeg denne breakfast burgeren med chips.
  Så var det London Eye som sto for tur. Både Øyvind og jeg har vært i den før, men siden Monica og Håvard ikke har vært der før måtte vi nesten.


  Måtte jo sette på en liten hilsen på egget!


  Noen som spotter klisterlappen min? Hihi!


  London Aquarium var noe Monica og jeg hadde gledet oss til leeenge og GUUD det var noe å glede seg til! Helt sykt, har ikke ord... Kommer eget innlegg senere om det fantastiske, interessant og helt fantastiske aquariumet!
  Etter hotdogs til lunch ble belgiske vafler med krem og jordbær nytet!

  Nå skal vi jentene ordne oss litt før vi tar plass i Oxford Street for litt shopping og middag, før det er klart for utelivet igjen! Ha en flott fredag! ♥

   

  Noen som har vært på disse plassene i London før?

 • 22


  Dro jo til London i går for å ha lang-weekend med disse normennene som kom for å møte meg fra Norge. Fy fader det var godt å se de igjen sier jeg bare! ♥ Tror enda det ikke har gått opp for meg at vi er sammen her i London.. Haha. Så håper dere forstår at jeg ikke har så mye til bloggen denne helga siden jeg vil bruke helga på å være med disse snuppeluppene!


  Da vi kom fram til hotellet, Park Plaza Riverbank og i det jeg skulle åpne gardina for å se utsikten fikk jeg se en jente som gjor akkurat det samme, og gjett hvem det var? Joda, det var Monica det vet dere! Ble litt sjokkert siden det var som å se seg selv i speilet siden vi gjorde akkurat samtidlig, haha. 


  Øynene mine holde på poppe ut når jeg fikk dette av de, sååå søte!


  Og da jeg fikk dette av de sprang jeg rundt på hotellrommet og jublet. Hadde de beste påskeharene i år i alle fall!


  Klar for lunch, trasking og shopping.


  Rett utenfor hotellet i London. Hotellet ligger rett over elva, The Thames for Westminister og Big Ben.


  Kjæresteparet!

   
  Kinesisk lunch.


  Må nesten legge ut bildet her  for Monica, haha.
  M&M world i Picadilly Circus.


  Jentene var klare for middag og utelivet i London. Dessverre har jeg ikke flere bilder fra kvelden ettersom jeg la igjen kameraet på hotellet.

  Noen som vil ha flere oppdateringer fra London?

 • 30

  Uæææ, tror jeg blir gal her jeg sitter!! I hele dag og dagene før har en drøss av mine norske venner på Facebook lastet opp bilder av påskeeggene sine. Det de ikke vet at det er ei jente i England som sitter å ser på de bildene og blir helt tullete! Årsaken er at påskeegg slik de er i Norge er ikke å se her i England. Her er det normalt å kjøpe sjokoladeegg som er allerede fylt med sjokolade. Og siden jeg ikke er (aldri vært) så gira på sjokolade, savner jeg de norske pappeggene hvor man kan fylle opp med smågodt enda mer.. Jeg savner faktisk de kartong-sjokoladeeggene i Norge også, selv om jeg synes de er alt for kvalmene og mektig. Det har liksom noe med påska å gjøre.. Vi har noe lingnende her også, men med noe annet guffe inni. Men gud hvor mye jeg skulle ha gjort for å fått tak i ett norsk, papp-påskeegg med masse smågodt..
  Cry me a river! 


  Bildene er fra i fjor!


  Begynner å bli litt kvalm etter første egget kanskje? Jaa!  Har dere fått påskeegg med masse smågodt i?

 • 20


  Som alle sikkert har fått med seg er det jo påskeferie. For dere i Norge er den forsåvidt halvveis over, mens vi i England kan nyte enda en uke. Vel, kan ikke si at jeg har mye tid å nyte ferien på selv om jeg har en drøy to-ukers påskeferie.. Har vært til onkel noen dager nå, og her skal jeg være resten av ferien også. Har utrolig mye lekser å gjøre, oppgaver som skal sendes inn til sensorer og lesing til mine åtte eksamener som kommer opp etter påske. Ellers prøver jeg å lese til teoriprøven på bil og har rundt 10 kjøretimer med læreren denne påska. Så de to ukene går nok meget rask er jeg nok redd for. Skal ha lang-weekend i London i morgen da siden noen gode venner fra Norge kommer. Blir i alle fall noen dager med ferie, så skal ikke klage. Skal nyte dagene i London max med mine kjære før det er hodet rett i bøker og ratt igjen.  Matteleksa er å fullføre tre gamle eksamener på rundt 30 sider. Har blitt ferdig med den ene da og begynt litt på de andre. Fransken er forsåvidt ferdig, så nå mangler jeg litt av det som skal sendes inn til mediasensoren, ta flere bilder til fotografieksamen og lese til alle mine åtte eksamner - yay!!  Hva er planene deres for påska?

 • 20

  Tok meg til bry idag å redigere sammen en video fra Skottland turen for to uker siden. Ikke at den ble så veldig bra da ettersom alt har blitt filmet når vi har kjedet oss og har hatt lite å gjøre. Må nok tenke å filme litt i andre anledninger nå framover så filmene blir litt mer interessante for dere.

  Anbefales å se i full HD!

   

 • 24

  Dere har nok sett noen av bilene under her vil jeg tro endten fra Top Gear, James Bond filmene, andre filmer eller rekorder. Her er bare ett lite random utvalg av biler og andre leketøy som er å se hos Beaulieu.


  Elsker de fra Top Gear, haha! Vurderer virkelig å melde meg inn i den gale gjengen!


  Så en god smakebit av motormuseumet. Hold på å rotet meg bort der mange ganger siden det er så stort og såå mange biler..
  Disse bilene og noen under er fra James Bond filmene.


  Har vel ikke hatt noe i mot denne?!
  Forskjellige modeller, årstall osv.


  *Sikleeee*


  En gang verdens raskeste biler, Golden Arrow fremst og Blue Bird bak.
  Litt fra Bond 007 igjen.

  Iiiiih, denne er jo supersøt enda jeg ikke er helt fan av Creme Egg, hehe.


  Give meee!

  Noen favoritter blant disse lekkerbiskene?

 • 21

  I dag tidlig tok tante, søskenbarna mine og jeg truen til Beaulieu for å dra å se på byggningene, hagene, museumene og ikke minst bilene som er der. Kjempemessig plass må jeg si! Prisen er vel litt stiv, spesielt om det var en hel gjeng som skulle dra. Men det er jo så utrolig mye å se og gjøre der. Trenger rett og slett en hel dag der for å se på alt. Er ganske sikker på at alle koset oss og hadde en kjempefin dag!!

  Anbefaler virkelig dette stede for en fin dag ute, se i museum, se på biler, lære mye nytt og for å ha en familiedag!
  Tok en liten "buss" til enden av området.
  Så dro vil å besøkte munkene hos Beaulieu Abby.


  Elsket dette området! Kjenner jeg angrer meg nå at jeg ikke filmet for det var så nydelig. Synd det ikke vises på godt på bildene slik vi så det..
  Mr. Fasan.


  Påskeliljer.
  Om man ikke ville gå så mye rundt om eller ta buss var også tog i høyere leveler tilgjengelig med høytalere i hvor vi fikk høre historier.
  Tok over 300 bilder og utrolig mange er av biler fra Top Gear og bilmuseumet. Kommer et eget innlegg senere med bilder av bilene. Rålekkre altså og utrolig gøy å se igjen noen av de tullete tingene de har prøvet på i Top Gear!


  Siden dette var i New Forest og jeg elsker hester fikk jeg viljen min å stoppe ved veien og prøve å kose litt med hårdottene.

   Hva synes dere om bildene?

 • 24

  Tenkte å legge ut siste innlegg fra Skottlandturen forrige helg, så jeg har stramt inn tøylene litt for bildene, noen stopp på veien, besøk og ting som kanskje ikke er så interessant. Kan komme med ett shopping innlegg fra Skottland om det er ønsket i løpe av helga.


  Kan dere tro danskene og finskene tok av helt når de så slike fjell eller? Joda, det skal jeg love dere. Må være noe spesielt med de og fjell altså, haha! Veien hjem etter noen slott og Loch Ness gikk for det meste med på kjøring tilbake til Edinburgh og noen stopplasser for å slippe fjellelskerene ut for litt bilder.
  Faktisk her vi sto synes jeg var ganske fantastisk jeg også. Bare det å stå der liksom.. (synes ikke på bildet)


  Etter masse fjell og masse dupper var vi i Edinburgh igjen. Enda vi sov mye på bussen og ikke gjode noe spesiellt var vi helt utslitte. 
  Mandagsmorgenen besto av shopping i Edinburgh før togturen hjem til England tok sted. Guuuud for en byyy! Jeg vil tilbake!  Vil dere se innkjøpene fra Skottland?

 • 24

  Etter Loch Ness ble det en buss tur på andre siden av vannet for å se på Urquhart Castle, ett av det mest berømte slottet i Skottland som er bygd i 1280. Så en video først i en liten kinosal om historien bak den var, meget brutal i grunn. Så dro vi og tok litt bilder. Nydelig naturområde og herlig vær!
  Litt av gjengen.


  Skottske scone - yuuum!  Hva synes dere om bildene? Ser det ikke flott ut?

 • 27


  Første stopp på vei "hjem" fra The Highlands var hos Loch Ness. Mange var meget gira på å se Loch Ness og var helt sikker på vi skulle se monsteret. Jeg var litt skeptisk siden jeg har vært i sør-Norge for å se Nessie, i Norge skal han vist bo i sjø, mens i The Higlands i Skottland bor han i vann. Det gir jo ikke mening?! Flyr han kanskje? Haha. Morsomt for opplevelsen sin skyld da, høre historier og se på alt som er der. 


  Danskene og finskene var helt sjokkert over fjellene og naturen, og tok helt av med kameraet. Jeg var litt mer laidback ettersom jeg syntes det var ganske likt norsk natur og jeg har vært utallige mange ganger på sjøen/vannet før siden så mange har båter og joter i familien.
  Så var det på tide å dra på båten for å se etter Nessie.
  Noen av de andre norske jentene var også ikke såååå gira på naturen som de anre fra Danmark og Finland.


  Ganske likt norsk natur, er det ikke?


  Etter båtturen uten null lykke med å se Loch Ness "sjø"monsteret ble det litt shopping hos en suvenirer butikk.  Noen som har hørt om Loch Ness monsteret før?

 • 20

  Vår andre stopp på lørdag var i en liten landsby. Dessverre lite med bilder derfra, så jeg tenke å legge ut bilder fra stopp #tre. Dessverre husker jeg ikke hva denne plassen heter, men gud hvor den skogen ovenfor minnet meg om Norge, og fossefallene var nydelige. Elsker fosser, bekker osv av en eller annen grunn..  Fin spaser tur i skogen ble det før vi kiket og shoppet i fra oss litt på plassen og turen gikk videre.
  Haha, guiden vår under oppholdet i The Highlands var helt suveren!
  Johanne og jeg lekte litt med livet når vi klattret ned alle bergveggene for å ta nærmere bilder av fossefallene. Holdt på å gikk virkelig galt to ganger meg denne frøkena. Heldigvis hadde hun livredder Julie der. Haha!


  Så var det istid i solsteika og varmen i fjelltoppene.  Liker dere også fosser?
  Hva synes dere om bildene?

 • 23

  Liten pause fra Skottland innleggene i dag ettersom jeg har vært borte i dag..


  Jeg har nemlig vært i London hos BBC television centere med noen i fra media klassen. Etter tog, tuber og shopping fikk vi bånd rundt halsen og omvisninga var i gang!
  Haha, ler meg skakk av dette bildet! Vi måtte gjennom en sikerhetskontroll før vi fikk komme lengre inn. Grunnen er for at det er så mange kjendiser og slik som er der, så de vil holde det tryggest mulig.


  The Voice.


  Doctor Who.


  Ute i "rundkjøringa" mellom alle studioene hvor kjendisene kjører rundt etter de har hentet opp kjolene sine. Dette var før en fontene, men siden det er byggninger rundt lager vannet så mye ekko at alle journalistene og de andre som jobber der måtte løpe på do hvert minutt. De fant ut at de orket ikke lange dokøer dag etter dag, så for å få de til å jobbe i stede ble det slutt på vann i den. Det er nå folk som jobber under den utrolig nok.


  Så var vi i forskjellige studier hvor de har hatt utrolig mange programmer. Viste dere forresten av studiegulvet blir malt til hvert program?


  Chris fikk prøve seg som værdame!


  Det fikk Beth og jeg også.


  Fikk se hvordan en nyhetssending fungerer.


  Også hvordan quizer og slike programmer funker.


  Masse annet vi fikk se og høre, men kan nok ikke bli dokumentert etter regler og lover.
  Jeg synes denne dagen var meget interessant ettersom jeg studerer media og fotografi, pluss kunne kanskje ha tenkt meg en slik jobb en gang. Det er jo så himla interessant!! Utrolig hvordan media virker! Er så ufattelig maktig at vi ingen egentlig har peilig, tror jeg. Fikk lære mye nytt og fikk lære mer av ting jeg allerede vet. Synes virkelig dette var noe og jeg har ikke hatt noe i mot å tatt turen igjen. Kanskje blir det mer kjendisfjeser også, hehe. Anbefaler å ta turen innom om du har interesse innen media! Dessverre skal BBC Television Centere ved White City flyttes. Noe flyttes mer i sentrum og noe andre plasser, så om du vil ta turen dit bør du være kjapp om du vil få med deg det meste. Link HER!


  Noen som har vært der eller kunne ha tenkt seg det?
  Har dere interesse for media, slik som TV, aviser, foto, nettsider osv? 

 • 28

  Funnet ut at jeg tar for meg en og en plass fra oppholdet i Skottland og skriver + legger ut bilder av det så det blir mer struktur og at det ikke blir 50 bilder i ett innlegg. Så de neste dagene blir det vel en god del om Skottland, mange av plassene vi dro til og ting vi gjorde.


  Vår første stopp på fredag på vei til Highlands var i Aberfeldy hos Dewar's whiskyfabrikk. Her fikk vi høre om historier fra det var nytt, hvordan whisky blir laget og mye til. Meget spennende og interessant i grunn. Viste ikke at det er såå jævla mye prakk og tid som skal til for å få en whisky med god kvalitet.. Dessverre fikk vi ikke lov å ta bilder under omvisningen i selve fabrikken hvor de lager den hellige, skottske whisky'en, men fikk tatt noen bilder på omerådet uansett. Anbefaler denne plassen for dere som skal til the Highlands eller er meget interresert/glad i wisky. Man må jo få med seg historien bak den gode whisky'en fra Skottland når man først er der vel!


  Etter omvisningen og masse fakta var det tid for å gå i kinosalen for mere basic facts. Meget spennende video. Søkte den opp på Youtube ettersom jeg tenke den hadde vært veldig kjekk å lagt ut på bloggen, men den er nok ikke å finne andre plasser enn hos fabrikken. Etter en bra video på rundt 10 minutter var museumet som sto for tur. Da fikk vi slike "telefoner" (vist av Anna og Amanda på bildet over) hvor vi kunne høre på det vi ville. Stort pluss for de som ikke orker å høre på alt, men vil høre på noe. 
  Litt anderledes museum. Fikk til og med lukte på ingredienser i whisky og gjette hva det var ect.


  Haha, Jamie freaket ut når dette bildet ble tatt. I følge han var det ikke lov til å prøve og ta på ting i museum - vel, too late! Her har jeg på meg frakken til en av de som jobbet her for flere år siden og tar i en gammel telefon. Sorry, Jamie!

 • 23

  Hei alle kule lesere! 

  I dag er vår kjære Julie i Highlands og hjelpesløs uten data, og har dermed gitt meg den store æren av å gjesteblogge for henne! Jeg heter Monica, og har kjent Julie i 6 år nå. Vi har gjort mye gøy sammen, og om 11 dager skal jeg reise til England for å besøke henne! Savner den sprudlende og glade Julie, så det gleder jeg meg masse til! 


  Julie og meg på en russefest hjemme hos meg i 2010!

  Å lage liv er noe Julie kan, så det er aldri kjedelig når man er med henne. Hun driter i hva andre syns og er seg selv, finnes ikke en mer beundringsverdig egenskap enn det! Derfor blir fire dager i London med Julie, fire dager med bare oppturer og mye latter!


  Her viser vi hvor sterke vi er hjemme hos meg i sommer!

  5. april drar jeg, samboeren min Håvard og vår gode venn Øyvind til London for å besøke vår kjære Julie. Vi har bestillt hotell rett ved siden av nesten alle severdighetene. Og Julie tar tog til London, så skal vi alle bo på det hotellet sammen. Hotellet vi skal bo på heter Park Plaza Riverbank Hotel. I løpet av de fire dagene vi skal være der skal vi oppleve så mye som mulig. Vi har blant annet allerede bestillt billetter til London Eye og London Aquarium. I tillegg har jeg veldig lyst til å innom Madame Tussauds, vi skal kanskje på fotballkamp, vi skal shoppe og dra ut på byen om kveldene! 


  Beklager lite bilde, men kvaliteten ble elendig når jeg endret størrelsen. Dette er utsiken vi får fra hotellet!


  London Eye (bildet er hentet fra google). 


  London Aquarium (bildet er hentet fra google).

  Her er et bilde hvor vi ser både London Eye og London Aquarium. Side de ligger så nære hverandre, skal vi dit om fredagen den 6. april og ta begge de attraksjonene den dagen!

  Så tror jeg nok at jeg og Julie skal prøve å ta en tur til Oxford Street også, der skal vi nok få brukt opp litt penger! Og selvfølgelig skal vi ta bilder inni en telefonkiosk! Vi skal tross alt være standard turister i London, selv om Julie har vært der før, så skal hun være like mye turist som meg!   Men alt jeg egetlig ville, var å informere dere, og Julie, om at JEG SAVNER JULIE! Gleder meg til å møte deg om 11 dager, vi fire skal ta av i London!  Da lover jeg på vegne av Julie at det kommer bilder fra London som IKKE er hentet fra google! 


  Glad i deg, snupp! 

  Har dere vært i London før? Og har dere husket å stillt klokka i natt? 

  Nå skal jeg spise vafler, siden det utrolig nok er den internasjonale vaffeldagen i dag, tro det eller ei! Ha en fin søndagskveld. Klem fra gjestebloggeren Monica! :) 

 • 35

  Ett bildedryss fra den koselige oldtown i Edinbourgh! Følte meg veldig som en turist der jeg knipset flere hundre bilder, men gud for en herlig og fin oldtown. Må nok innrømme at jeg husker ikke helt hva som er hva når jeg ser på bildene nå siden det var så mye vi fikk se og vite.
  Håper dere liker min lille smakebit av gammelbyen i Edinburgh!


  Utenfor Edinburgh Wavely stasjonen. Glimter noe som er en fantastisk fin park og litt av den nyere bydelen. Vi skal vist dit på lørdag så håper det blir tatt noen fine bilder da.


  Elsker virkelig the mainstreet i oldtown. Så mange fine byggninger!
  Finnes også mange slike smågater, koselig!
  Man får også se mange lik denne karen. De vet hvor turistene er, men det er jo litt av sjarmen også da, hehe.


  Utrooolig mange souvenirbutikker i oldtown.


  Store, fantastiske slottet på enden av the mainstreet i the oldtown.


  Utkik over litt av byen utenfor slottet.


  Se den skolen da! Ser jo ut som rene Harry Potter skole jo!


  Kilt var det masse å se av. Så faktisk noen typer som brukte de også.


  Litt rart å pluttselig møte på nymoderne byggninger like ved alle de gamle, fine byggningene kanskje?!


  The Mother Earth of all Adventures.


  Trodde det skulle bli litt kjedelig på museumet, The Mother Earth of all Adventures, men aboslutt ikke. Var så mye å se og høre om verden og alt slik at jeg ble helt revet med. Anbefaler alle som skal til Edinburgh å ta turen innom for en spennende, lærerik og morsom opplevelse!


  Fikk jo meg kjæreste der også, ikke verst det vel!

  Hva synes dere om min lille smakebit av gammelbyen i Edinburgh?
  Noen som vil se flere bilder fra Edinburgh (og the Highlands) når jeg får internett igjen?

 • 28

  Jeg orker egentlig ikke å legge ut så mye om kropp og slik her på bloggen ettersom jeg mener at slik vi lever i dag er det så alt for mye fokus på å være tynn, ha den perfekte kropp og alt det der at folk blir jo helt syke i hodet. Men når jeg kom over en artikkel fra VG i går morgest, fikk jeg virkelig sjokk. Vi har i mange år sett syl tynne modeller, men når man skriver noe til bildet som aboslutt ikke kan stemme begynner jeg virkelig å lure på hva som skjer med folk. Dette er nemlig et godt eksempel på hvordan media manipulerer folk disse dager.. Blir rett og slett oppgitt!


  Say whaaat? I følget kvinnemagasinet KK er dette veltrente ben. Jeg må nok faste og sulte i flere år jeg da om jeg skal følge moten og ha disse veltrente bena. Hun har jo verken muskler eller kjøtt på bena stakkar!! Noen ganger er det synd at media har så mye makt som de har..
  For dette er nemelig meget drøyt og langt over grensa, og det håper jeg ikke jeg er alene om å mene!

  Så hva mener dere om dette?

 • 28


  Jepp, dette er vel noe trøndere ville ha kaldt krymunnj! Er endelig i gang med å bruke mitt nye kamera. Så langt  jeg kan vel si at det har blitt tatt så si bare meget randome bilder da. Skal se om det blir tatt noen flere bilder i byen etter skolen. Her er en liten smake bit av bildene så langt:
  Sosiologiiii!

 • 23

  Lion King ♥ Mamma mia hvor jeg elsker Løveneskonge - klassiker gange hundre! En av mine favoritt filmer faktisk selv om det er tegneserie. Digger Hula sangen også, selv om jeg utrolig nok liker den best på norsk i motsettning til filmen som selvfølgelig er best på engelsk.

  Hva vil du jeg skal gjøre'a? Ta på skjøret å danse hula?


  Skal vi steiken? Yup, yup, yup. Med litt bacon? Yup, yup, yup. Prima villsvin. Yup, yup, yup. Du kan få litt villsvin og, BOI!

  Er dere Lion King elskere?

 • 38

  Ahh, nok en herlig sommerdag her i fantastiske England! Skal virkelig ikke klage på steiksol, lite vind og nesten 20 grader i Mars. Siden Victoria har fri fra college og jeg hadde bare to timer i morgest ble det stranda med frisk, fersk frukt. Koselig prat med jenta også måtte det jo taes opp litt gossip fra da jeg var borte i helga. Stortrives på stranda jeg! Vanskelig å ikke sovne når man ligger å slapper av i solsteika fant jeg ut. Satser på flere slike dager! Synd vi har college fra morgen til kveld ellers hadde jeg nok bodd på stranda disse dager.

  Hvordan er været i Norge?

 • 27


  Ja, tro det eller ei, men etter mye nærver og dårlig søvn klarte jeg å sette meg inn i bilen til kjørelæreren og fullføre timen jeg hadde i morgest. Jeg var som sagt veldig nærvøs, mest pga det er lenge siden jeg har kjørt sist gang. Her i England sitter man også på høyre side, girer med venstre hand og kjører i venstre feltet. Trodde det skulle bli en meget utfordring, men det gikk meget bra. Han sa raskt at han så jeg hadde kjørt før og øvet hjemme i Norge. Det jeg hater mest noen ganger er å få bilen til å kjøre. Altså ikke å vri om nøkkelen, men å få den i første, clutche + gasse, for så å kjøre. Det går greit å gire og det det der når jeg kjører, men det er bare det der med å få den i gang. Trente egentlig for det meste med det ettersom han mente det andre håndterte jeg bra så langt. Klarte meg fatkisk mye bedre enn hva jeg hadde trodd og nå har jeg blitt markert med gul markeringstusj i kalenderen hans i påska for mange nye timer. Spennende! Nydelig vær var det forresten også i dag. Måtte kjøre rundt med solbriller i solsteika som varmet opp omgivelsene til 16 grader. Skal ikke klage på at jeg fikk timen gratis heller! Blir vel teoriprøven snart også, bare for å få det unna gjort. 


  Bilen jeg kjørte! Okei da, kanskje ikke.. Ikke enda i alle fall. Må nok håndtere den under som en proff først tror jeg. • 43

  Etter lunch ved Corfe Castle tok vi turen hos kompisen min. Han bor på en ganske stor gård hvor det er masse å se og gjøre. Jeg er nok ikke den første personen som ville ha jobbet eller bodd på gård, men når jeg kommer dit elsker jeg faktisk å hjelpe til, stelle med dyrene og alt slik. Dyrene er jo så skjønne! Så de timene på gården i går gikk til dyrekos, gåtur med  noen hunder, høybæring, møkke ut i hesteboksene, og det Johanne likte best; traktorkjøring.  Kjennes i armene i dag da, haha. Joda, byjentene stoorkoset seg uansett om vi fikk litt møkk på beina og buksa skal jeg si dere! Musikk på fullt vreng i stallen gjorde det heller ikke værre. Koselig og bra arbeidsøkt for å avslutte dagen i går!


  Kosinga startet forsåvidt godt..
  Men så...


  Begynte det å bli litt verre..
  Kom jo hele søskenflokken å sleiket og tråkket på meg!
  Me on a normal day?!  Likere dere å være på gård noen ganger?


 • 32


  Dro til Corfe Castle i går tidlig for å ta noen bilder og for at tante skulle på en liten butikk der. Kjempekoselig liten småby med en historisk bakgrunn. Hadde noen kjempeflotte timer der selv om det var litt vindete og kjørlig på toppen av slottet.
  Legg meke til hvor langt ned venstre side har falt i forhold til høyre side..
  Hovedbygningen.


  Windy?
  Utsikt over noe av småbyen.


  Tippet løsningsordet skulle ble castle allerede etter første post.. bort kastet tid å gå å lete etter postene! 


  Yeey, Johanne og jeg var så flinke at vi fikk medalie til og med!
  Så var det tid for cup of tea og lunch! • 34


  Da er jeg nesten ferdig pakket og har allerede tatt helg. Vel, forsåvidt i alle fall. Skal bare en liten tur på skolen i morgen tidlig for å høre hvordan jeg ligger an i fagene, før tøffe Johanne og jeg tøffer med toget til Bournemouth hos onkel. Tror nok det blir en koselig helg og jeg skal vise jenta litt av livet der borte samt min herlige familie her i England. Tar selvfølgelig med kamera og videokamera, skal prøve å få til en video fra helga tenker jeg. Utrolig godt med langhelg sier jeg bare!
   

  Har dere planer for helga?

 • 33  Skal fortelles at jeg får litt vondt av å skrive dette, men jeg må vel bare face the facts. Har alltid vært en jente som har hatt interesse for motor og fart, og når det kom til sporten motocross ble jeg forelsket siden første gang jeg satt meg på en. Begynte så å ta det litt mer seriøst, leide sykkel, betalte lissens og prøvde det på ordentlig bane. Fant ut at det var ikke bare, bare og at det var vanskeligere enn hva det så ut til. Men om gutta boys klarte det, skulle jeg også det! Sommeren 08 ble det en god del kjøring, men jeg tok meg av treninga selv på en liten del av banen. Folka begynte å se at jeg fikk teken på dette og lot meg kjøre med gutta - det oset adrenalin! Det var vel noe av det morsomste tror jeg, selv om jeg aboslutt ikke hadde sjangs til å ta igjen eller hoppe bedre enn mange av de. De andre syntes det var morsomt også som igjen hadde fått en jente i klubben. Fikk meg så min egen cross, men for å gjøre en lang historie kort: fikk jeg ikke kjørt så mye som jeg hadde drømt og gledet meg til grunnet mye styr. Ga egentlig hele greia mer og mer opp som tiden gikk selv om jeg ikke ville innse det...  Så like før jeg skulle flytte til England ble jeg bare med på det at jeg skulle selge den.. Lite gøy, men den har uansett blitt i minste laget for meg. Meget synd å tenke på at når jeg kommer hjem er den nok borte og det sier jo seg selv da at det blir mindre kjøring. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe en ny ettersom jeg flytter til Trondheim, tar siste året med studiespess og kanskje har fått meg jobb. Så i går ble min kjære baby, Yamaha, også kjent for motocross lagt ut på norsk marked. En herlig sport & hobby jeg offret både håndball, fotball og dans for.. er nå også slutt..

  Om noen skulle vært interessert ligger den ut på finn - HER!  Bildene er i fra litt kvalitetstid i sommer.


  Er dere glad i fart og motor?

 • 36


  Sartet dagen og uka med to timer sosiologi før det ble å sette seg i stolen hos neglesalongen, The Nail Fairy. Ble American gel denne gang, selv om jeg ikke synes det er så mye forskjellig i fra akryl, bortsett i fra at prisen er litt høyere. Avslag fikk jeg også denne gangen, ikke spør hvordan jeg får det til. Uansett, gikk for en mer rundere versjon denne gang, selv om de kanskje ble litt for runde(?). Godt å få ordnet neglene igjen, en forandring er også ett pluss. Føler meg fresh og klar for alt som skjer i ukene framover nå. - God start på uka!

  Hvordan startet dere denne uka?

 • 33

  Da har det gått akkurat en uke siden jeg klarte å komme meg på bena igjen etter dagene med alle de forskjellige bakteriene. Heldigvis er humøret på topp igjen og jeg svever på min fine, lilla sky i paradiset nok en gang! Jeg er vel litt ekstra glad fortiden ettersom vi har kommet inn i en GOD tid. Ikke nok med at våren har kommet, men noe skjer eller skal skje hele tiden framover nå, plutselig er jeg tilbake i Norge igjen. Mars måned er i alle fall en meget hektisk måned med mye gøy, men med det er det selvfølgelig noen nedturer også. Jeg henger etter allerede litt på college pga sykdom, Paristuren og fridager. Dvs at jeg har og må fortsatt å stå på på skolefronten, noe som krever masse energi og tid.. Helga er nok den eneste helga og tiden jeg har null planer fram til sommeren. Utrolig godt om jeg tenker meg om selv om jeg en person som alltid må ha noe å gjøre. Så helga blir avslappning og en god dose skolearbeid. Noe må man gjøre og jobbe for å ha noen utrolige herlige dager i vente!  Hvilket humør er du i disse dager?

 • 22

  Minner om at dere kan fortsatt stille spørsmål om utvekslingsåret og England HER, ettersom jeg ikke har fått anledning til å svare på de enda. Blir forhåpentligvis i helga.
     Er ikke så fan av orginalsangen men denne remixen funker bra:


 • 25


  Lå en pakke i gangen når jeg kom hjem fra college i går. Et stort smil var å se på meg enda jeg skjønte det var kontaktlinsene mine mamma skulle sende meg siden jeg så det var fra henne..


  Vel, kan vel si at hun klarte å overraske meg nok en gang. Ingen kontaktlinser var så se, men masse norsk Smash! og et søtt kort hvor det blandt annet sto at dette tydeligvis skulle være "sykegodt". Aw, ble litt satt ut og rørt i grunn. Det var utrolig hardt å ikke ha mamma ved min side her i England forrige uke når jeg var utrolig syk. Mamma og mormor har alltid vært der for meg, spesielt når jeg har trengt noen eller har vært syk. Dullet og stelt med meg gjorde de. Mormor kjørte faktisk 2 timer (+ retur) bare for å se hvordan det gikk med meg. Sykegaver var også noe jeg fikk i ny og ne. Heldigvis har jeg gode venner her som kom hjem til meg en dag forrige uke med to poser full av godsaker, frukt, medisiner og alt dere kan tenke dere til meg. Det er i slike situasjoner man virkelig kjenner hvem og hva man setter pris på!  Har dere noen søte familiemedlemmer eller venner som duller med dere når dere er syke?

 • 23

  Kom over en artikkel på VG.no hvor det ble spurt om folk synes neglelakk på menn er hot eller usexy. Mange, mange over halvparten har stemt at det er usexy.. Jeg begynte å tenke litt på det der og jeg kom fram til at jeg kanskje ville ha godtatt det litt mer om det hadde gått i sort og mest om personen hadde vært kind of en rocker. Men jeg hadde vel ikke klart å hatt en type som hadde brukt neglelakk uansett hvor maskulin han skulle ha vært eller vært kledd. Hadde liksom vært litt rart sittet en kveld å lakkert hverandres negler?! Hva synes dere?


  Er litt usikker på dette altså dessverre..


  Men jeg synes ikke egentlig dette var sååååå merkerlig.. så lar Atle gå.


 • 24

  Synes jeg har vært ganske flink i dag jeg. Vært på skolen, gjodt godt arbeid, kjøpt frukt, ryddet bort alt av medisiner (håper jeg aldri ser de igjen!!), ryddet rommet, vasket klær, hengt opp klær osv. Vil nok si at det er meget bra etter alle de elendige dagene jeg har hatt denne uka. Må forresten si at det var utrolig godt å få det gjort også da! Så kvelden blir brukt på gig på en pub i byen sammen med gode venner. Skal ta det rolig ettersom jeg har vært så syk som jeg har vært, men jeg skal nok ta noen skåler for at jeg er på bedringensvei OG for at jeg har bodd her ett halvt år i dag. Ser fram til en kos kveld med en herlig gjeng!


  Ønsker alle sammen en fin fredagskveld!

 • 48

  Postet et forhåndskrevet innlegg i går siden jeg er absolutt ikke er på topp. Sengeliggende med feber som herjer rundt om i kroppen og en hals som ikke er i stand til å ta i mot annet enn væske og tvinges i tabletter. Har vært så heldig å fått i meg en kopp med suppe i går og en yoghurt i dag. Paracetbrett etter paracetbrett og strepsilsbrett etter strepsilsbrett. Strepsils er forresten det samme som repsils i Norge, men den jeg bruker er med solbær og bedøvelse til halsen (og tunga), noe som tydeligvis skal være ulovlig i Norge. Ellers har ligget å prøvet å sovet og sovet. Gruer meg veldig til middagstid og utover, for det er da feberen slår inn aller værst. Viste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg i går kveld.. Begynte faktisk å savne mammaen sin i Norge en del da ja.. Satser på å være tilbake for fullt til slutten av uka, håper dere forstår..  Håper virkelig dere har fått en bedre start på uka!!


 • 23


  Da er jeg endelig hjemme etter en utrolig (ekstra) lang togtur med styr og vinterferien er dessverre mot slutten. Men hey, hey.. se hvem som er her - Victoria! Og her i huset kommer hun også til å være en stund framover grunnet noen teite saker. Blir koselig å ha henne her for en stund da vil jeg tro. Ellers skal jeg dusje nå og finne senga, er absolutt ikke i form. Har nok blitt smittet av familien i Bournemouth som har vært syk på rundgang denne ferien. Hadde det koselig hos de uansett da selv om vi alle har følt oss dårlige. Fine turer, gode klemmer, seriøse og useriøse samtaler, mange bilder, baking ect. En fin vinterferie overstått, kunne faktisk ha likt OG trengt en uke til!!
   

  Vet dere i Norge har akkurat gått ut i ferie. Har dere hatt en fin vinterferie/helg så langt?


 • 18

  Opp greit før klokken 8 denne lørdagsmorgenen. Hadde nemlig en avtale hos en dame for å utføre en fotojobb. Fugler sto på lista, noe som akkurat ikke er like enkelt. Fuglene er sky, raske og utspekulert enda jeg satt litt gjømt. Dessuten er ikke fotoutstyret mitt det beste for denne jobben - kan ikke vente til det blir splitter nytt kamera og utstyr om ikke alt for lenge!! Etter noen fulgebilder som ikke ble som jeg kunne ønsket, endte jeg opp med å ta bilder av noen dyr som kanskje ikke er like normale å se i mange hjem. Ble helt fasinert mens jeg knipset bilder av disse vesene. Har ikke hatt noe i mot å ha slike dyr jeg nei, selv om mange avskyr de. Håper dama blir fornøyd med de andre bildene!
  Kan vise dere noen av bildene senere i kveld av vesene om dere ønsker? Hvilke vesener tror dere det er snakk om?


  Ble dessverre noen kjedelige bilder av de flotte, fargerike fuglene som dere ser..

 • 37

  Vet ikke hvor mange ganger jeg har irritert meg over dette og har hatt lyst til å finne ut om det er bare meg som reagerer på dette.. Men jeg blir nesten dårlig når jeg ser folk som tegner alt for mye på brynene sine og har de i helt unaturlige former. Øyenbrynene er jo ikke akkurat noe man kan overse heller. Greit nok at man tegner litt på for å få litt mer farge, men enkelte ser ut til å bruke en (syltynn/superfet) sprittusj og linjal. Altså jeg er meget klar over at alle har forskjellige meninger og jeg er ikke ut etter å støte noen på noen som helst måte..


  Selv synes jeg øyenbryn skal se mest mulig naturlig ut. Jeg liker veldig godt formen på nr. 24 & 28 på bildet over. Altså at de er litt tykkere og rund innerst, men blir smalere - ikke for dramatisk overgang!! De er heller ikke for høye, alså litt arch er jo fint - men bedre lite enn mye. Selvfølgelig kommer dette an på ansiktsform og øyne, men jeg synes den formen er iallefall finest og også ikke alt for unaturlig. Må også nevne at brynene på baben, Megan Fox er ganske nice! Akkurat passe, ikke for tynne og overtegnet.  Hat dere noen gang reagert på andres unaturlige bryn?
  Hvilke øyenbrynsform liker du best av de over her?

 • 26


  when u dream about someone u love and really care about who is way far away & u don't want to wake up just to be with them..

 • 39

  Dagen i går gikk for det meste meg å stå på kjøkkene sammen med tante før gjestene kom. Vi hjalp hverandre med å lage kveldens måltider som besto av forett; pâté og melba toast, middag som var nydelig biff med fyll og paste rundt + masse grønnsaker, dessertene som var géle i hjerteformer til barna, sjokoladekake i hjerteformer med hjemmelaget bringebærsaus + wiskey-sjokoladekuler til oss eldre. Jeg sto faktisk bak den hjemmelagede laksepâté'en, noe av fyllet til biffen og alt av dessertene. Synes faktisk vi var flinke jeg! Hørtes ut som det ble meget godkjent også av begge bordene. Han ene var faktisk norsk og han har lært barna sine norsk også - ikke værst!


  Må nesten fortelle om hun jenta med de søte blonde krøllene på 5 år! Sikker på at alle hadde blitt sjarmert av henne! Første hun begynte å snakke om til meg var om øredobbene mine og håret mitt. Hun senere spurte om hun kunne bli med opp for å se på alt dilldallet mitt som endte med at hun hadde halvparten på seg selv, andre halvparten på meg og begge fikk røde lepper og røde skinn etter en tur i sminkemappa. Hun fant også clipsene mine som hun skulle ha i håret sitt. Blondt krøllete hår med sort, langt, stritt under er jo pent det! For ikke å glemme skulle hun jammen ha sokkene mine også. Kunne ikke noe annet enn å le når hun kom med slike verslevoksne kommentarer slik som "Just sit here, darling!" mens hun holdt i kinnene mine etterfulgt av et kyss på truten når hun skulle hente noe. Hun fortalte meg at hun skulle sove over. Da hu fikk høre at hun ikke kunne av moren tok hun tak i meg med dådyrøyne og sa at jeg måtte sove over hos henne. Aw, min søte valentine!

  Wiskey-sjokoladekulene jeg laget.
  Og sjokoladekaken med herlig, forfriskende bringebærsaus som jeg også laget.  Hva gjorde dere i går kveld?

 • 24

  Tror alle sammen har fått med seg at det er Valentine's day i dag, uansett hvor fussy man er til denne dagen. Selv synes jeg dager er oppskrytt, men selvfølgelig har jeg vel gjort romantisk av meg om jeg har hatt noen å dele denne kjærlighetsdagen med. I år er jeg fri!


  Onkel har slått på stortromma (igjen)! Se på det gutter, noen har vel kanskje noen småtriks å lære?!!

  Gjør du noe spesielt ut av årets Valentine's day?

 • 33

  Vår tredjedag i Frankrike (dvs forrige tirsdag) var planlagt til sightseeing i Paris. Som dere ser på bildet over (som er tatt på vei til stasjonen utenfor Disney Village) var det fryktelig kaldt, men vi hadde heldigvis litt sol så vi ikke landet ble til en fryser. Jeg bestemte meg denne dagen for å bruke det siste av batteri i kameraet mitt. Meste av dagen gikk til trasking i Paris og smashed i Metroen. Hadde ikke så mye tid til shopping dessverre siden vi skulle prøve å få med oss mest mulig av ting. Må nok tilbake til Paris igjen bare for shoppingen gitt!
  Man bør vel ha med seg mer enn ett par solbriller neste gang når de andre ikke er forberedt og tar dine..


  Første stopp var hos den store basilikaen Saré-Coeur (Jesu hellige hjerte) som ligger på Montmarte. 


  Her skal man klare å få se hele Paris fra, men dessverre var det litt uklar sikt.


  Vi hadde en times tid på oss for å se oss rundt her, så på vei mot titting i souvenirbutikker møtte vi noen franskepolitimenn vi selvfølgelig måtte pose med.


  Av den timen vi hadde på oss brukte vi nesten halvte tiden inne i denne himmelske, lille bakeriet. Vi viste ikke hva vi skulle si, gjøre, se på, ta på, lukte på eller velge. Så alt for mye å velge mellom. Folk trodde vel vi aldri har smakt søtsaker før..


  Vi endte opp med dette (og litt til he-he). Makroner er jo et must i Frankrike, Paris.


  Notre-Dam.


  Tror vi hadde en time inne her jeg og jeg tenkte hvorfor så lenge, men det kjentes ut som 5 min ettersom det er så mye å se på.


  Har virkelig ikke hatt noe i mot å ha ett slik vindu på rommet mitt jeg nei!


  På vei til museumet Louvre gikk vi forbi ei bru med mange love locks. Det er så søtt! Rette byen å gjøre det i forsikkert! Kom forresten av liten franks sjarmør bort til danskene og meg når vi satt utom Louvre. Samtalen endte opp med at han ville ha tips om plasser og ting i London/ England. Vi hadde nok ikke noe i mot å vært guiden hans nei! Så var det på tide å spaser til Champs Elysees for noe alle hadde ventet på; nemlig shopping! Da vi først kom dit var klokka 16, noe som sa at vi bare hadde TO timer på oss. Jeg holdt på å besvime og jeg tok faktisk fram strengstemmen til de voksne. Vell, danskene rev meg fra de og vi sprang for å rekke mest mulig. To timer på tusenvis av store, herlige butikker.. jeg blir kvalm bare tanken på det. Det sier jo seg selv at shoppingen gikk dårlig. Må nok tilbake dit i år igjen for å ta igjen shoppingen, ingen tvil!!


  Dårlig med batteri og dårlig med varme i kroppen førte til lite bilder utover kvelden. Når jeg først tok om kameraet hadde jeg ikke tid til å endre på instillingene før det slo seg av, så kvaliteten ble meget dårlig. Noen av oss dro forresten helt på toppen av Eiffel tårnet. Selv om det var enda mer kaldere der, slik nord-polen og jeg hater heiser var utsikten og følelsen av å ha vært på toppen der verd det! 

   

  Har du vært i Paris før?


 • 28

  Minner om spørmålsrunde ang utvekslingsåret og England HER!
   

  Må si det er godt å være hjemme hos onkel og familien igjen. I dag tok vi turen til New Forest, Burley, som ikke ligger så langt unna hvor onkel bor. Var der engang når jeg var 6 år eller noe og jeg synes det er så koselig der! Det er nemlig et ganske stort omeråde hvor tusenvis av hester går fritt. Hesteelskeren i meg vil vel aldri forsvinne, de er jo så nydelige. Dessuten er det en kjempekoselig liten Village der med mange søte butikker. Så ikke så mange hester da, men ble tatt noen bilder i det miste av de fluffy'e beistene. Da jeg var der tidligere var det overalt i villagen, til og med inn i butikkene og på pubene. Var faktisk så heldig å komme veldig nær noen av de denne gangen også. Jeg ble litt nærvøs når ni vildhester sto rundt meg og omringet meg, haha. Noen av de var vist litt selskapssjuke og fulgte oss til bilen. Hestelig dag!


  Er ikke så fan av hvite hester, men denne hesten var megakos. Kom løpende til meg fra det grønne.
  Desidert min favoritt av de alle, men den var litt sky/vild dessverre. Minte meg litt om Spirit (om dere har vært like hestegal som meg).

  Hva synes dere om bildene?

 • 33

  Minner om spørmålsrunde ang utvekslingsåret og England HER!

   

  Vekkeklokka ringte klokken 05.50 den søndagsmorgenen. Både Vic og jeg hadde hatt utrolig lite søvn den natta grunnet at det utrolig nok kom masse snø til England denne natta. Vi var veldig spendt på om turen fortsatt var i rute ettersom England går helt crazy når det kommer noen snøkrystaller på bakken, spesielt nå når det er så mye snø (til å være England). Heldigvis var den ikke avlyst, men litt forskinket grunnet noen var forsinket og måtte plukkes opp. Etter en stund med kjøring var det på tide å få i seg litt mat og bytte buss rett før vi skulle på Eurostar gjennom Eurotunnelen. I den andre bussen ble vi sammen med en college fra Wales. Jeg sov stort sett heleturen.. 


  Morgentryne i England.
  Pinkpower?! Jepp, slik lå jeg stort sett hele turen - snuggled up with myself lol. Frankrike var absolutt iskald!!


  Kjøpte meg ny t-shorte på lørdag ettersom det var et bilde av meg på den.


  Var framme på hotellet i Disneyland rundt 18 tiden (franks/norsk tid). Etter vi ordnet opp med hotellrom og slik fikk vi bruke resten av kvelden fritt i Disney Village. Kjempekoselig, men butikkene var mye av det samme og det var synd at ikke en eneste restaurant hadde franskmat når det var så mange plasser å spise på. Endte opp med tortillas greier jeg på Planet Hollywood sammen meg noen jenter, koselig det også!


  Shopping og litt tull ble det også litt av.


  Blant annet dette bildet var å finne på kameraet mitt etter Johanne hadde gått rundt med det i noen minutter...  Vil dere høre og se bilder fra dag to også?

 • 23

  Wohoo, jeg er nå tilbake fra noen herlige dager i Paris. Hvem hadde vel trodd at jeg hadde klart med uten daglige oppdateringer på bloggen og internett disse dagene? Vel, jeg har faktisk ikke tenkt så mye over det ettersom jeg har hatt det helt utrolig morsomt med en livlig gjeng, selv om jeg ikke hadde ordnet med noe nett samt ødelagt foten min der nede. Hadde blitt uansett lite med tid til blogging. Blir  vel noen innlegg med tekst, bilder og videoer fra Paris inni mellom, men i morgen blir det vinterferie og full rulle igjen..
   

  HUSK Å STILLE MEG SPØRSMÅL OM DERE LURER PÅ NOE ANG UTVEKSLINGSÅRET/ENGLAND VED Å KLIKKE HER!  Er dere gira på bilder, videoer og enda litt mer av Frankrike og Paris?

 • 24


  Da var alt pakket og klart og jeg har flyttet med meg lasset til Victorias. Hun bor bare 5 min gåavstand fra skolen, så det gjør det lettere for meg i morgentidlig siden det er ingen busser før klokken 8 på en søndag hit. Selvfølgelig kom jeg på at jeg hadde glemt av noe når jeg kom hit, hadde den feelingen.. Har glemt igjen kameraladeren og videokameraladeren. Kjenner jeg blir ganske forbanna på meg selv, men jeg får satse på at jeg finner iallefall en lader til kameraet mitt i Frankrike.. Slik er det når jeg alltid pakker i siste liten hele tiden.. Har pakket masse varme klær, for det skal vist være kaldere der enn i England, hutte-tu! Blir vel natta her snart ettersom vi skal opp 05.50 - wohoo! Ønsk oss god reise?!

  Er du slik som pakker god tid i forveien, eller rett før slik som meg?

 • 25

  For to uker siden kjøpte Johanne seg sushi etter skolen. Når hun fikk vite at jeg aldri hadde prøvet det måtte hun jo presse i meg en. Jeg syntes det var greit da siden det var røyka fisk, så det var liksom ikke av den ordentlige sorten. Jeg synes det var helt greit, så jeg planla å møte danskene i byen i dag for sushi for sen lunch. En liten fin avsluttning her i England før vi drar til Frankrike i morgen tidlig. Koselig var det, selvfølgelig! Fikk til og med sushikurs av han snille amerikaneren som eier sushishappa. Skal definitivt tilbake!


  Hey babe! Dette er sushi elskeren nr. 1 forresten!!
  Dette var det jeg endte opp med.
  Gikk for en med agurk i først, haha..
  Samme gjorde Victoria, som heller ikke har prøvet det før.

  Så krabbe..


  ..Blink skudd.. Å joda, de gikk ned, nesten alle! Jeg sto over de med lite ris og mye fisk da, synes det ble litt drøyt, men de "rullene" er yum-yum! Har du ikke prøvet sushi før er det verd å prøve, selv om det kan være litt ekkelt å tenke på at man spiser fersk fisk. Dessuten er det supersunt!  Så må jeg jo spørre dere: Har der prøvet sushi før?


 • 34

  Wohoo, for ett godt mood jeg er i denne fredagen! Kanskje ikke så rart etter jeg ble ferdig med ett drygt essay i sosiologi i går, ferdig god tid før fristen med media prodsjektet i dag og nå er det endelig helg etter masse slit. For ikke å glemme at jeg skal ha kosetid med noen jenter i morgen og på søndag er det tid for å ruule Frankrike. Etter noen dager med masse love i Paris er det en dag på skole som går for det meste ut på å gjøre ferdig stortsett fotografiprosjektet.. så er det vinterferiee!! ♥ Tenkte kanskje å skrive litt av hva vi skal gjøre i Frankrike. Vet ikke om alt jeg har fått på skrivet er helt rett, så kan jo hende noe blir og er forandret..

   

  Søndag skal vi møte opp på skolen klokken 8 (eller noe) for å ta bussen(e) til Paris. Vi kjører da igjennom the Eurotunnel Crossing. Etter rundt 2-3 timer er vi framme og ordnet med hotellrom i Disneyland, skal resten av kvelden brukes i Disney Village og ha det gøy.


  Mandag
  blir det vist vekking rundt 7 etterfulgt av frokost. Denne dagen blir brukt i parken og til noen seminar. Så rundt 18-tiden drar vi tilbake til Village'n for mer moro.


  Tirsdag er det vekking igjen klokken 7. Etter frokosten drar vi med et tog til Sacre Coeur hvor vi blir vist rundt. Så blir det tog Notre Dame hvor vi kan ta en titt innom katedraler og alt det andre som er der. Etter en stund skal vi gå til Louvre for å se Venus De Milo og Mona Lisa før vi skal ta fatt i hele museumet. Så skal vi ha et måltid hos Champs Elysees/Arc De Triomphe. Så blir det nok en spasertur, denne gangen til Avenue Kelber, så Trocadero og i Eiffel tower. Dagen slutter med at vi går tilbake til togstasjonen og tilbake til hotellet i Disneyland.


  Onsdag
  som er siste dag, går med på samme morgenrutinene som tidligere. Vekt klokken 7, deretter frokost. De siste seminarene blir holdt så. Etter det er det siste sjangse på denne turen for å shoppe inn det siste av Frankrike før vi returnerer tilbake til England igjen.  Har du vært i Frankrike før? Noen tips om butikker eller steder?

 • 25  Etter den nye musikkvideoen til Tone Damli Aaberge Look Back ble publisert har hun fått utrolig dårlig kritikk. Denne videoen var vel for drøy for mange, men i mine øyne er dette ikke noe i forhold til musikkvideoer er disse dager. Kropp og hud er jo noe alle har sett i 2012 er jeg ganske sikker på. Man ser jo det over alt i aviser, magasiner, filmer, reklamer og hva det enn skulle være. Første gangen jeg så videoen tenke jeg.. var dette alt? Jeg så for meg at hun sto å danset naken etter all den kritikken jeg leste. Synes enkelte overreagerer bare for at hun er norsk jeg. Hadde hun vært fra ett annet land og hadde hun vel ikke fått like mye kritikk. Dette er patetisk i mine øyne.. 

  Stå på Tone - du er råstilig, sier jeg bare!
   

   

  Hva synes dere om videoen og all den kritikken Tone har fått for den?

 • 24


  All of the other boys can walk away they ain't even in the game.

 • 28


  Hjemme i dag grunnet laber form. Er livredd for at jeg har fått en av de virusene som er som noen klegger her i England for tiden. Enkelte colleger og skoler er var faktisk stengt på grunn av disse virusene. Jeg har absolutt ikke tid til å ligge én eller flere dager hjemme denne uka. Både media og fotografi prosjektene må bli ferdig også er det jo Frankrike, Paris på søndag. Derfor fant jeg ut at jeg måtte ha litt starpower til frokost!
  Tror jaggu denne starpoweren virket.. For i det jeg tok med en pause fra It's all about Amy og klarte å komme meg opp av senga for å gå å hente ett glass med nutella, så jeg noe rart ute i lufta. Trodde først det var hodet mitt som tullet med ett eller annet siden det ikke har vært helt bra det siste døgnet. Men da jeg gikk nærmere vinduet så jeg at det var faktisk snø som dalte ned fra himmelen. Ikke at det var så mye da, det smeltet med en gang det landet på hånda og bakken liksom, men det er stort til at det snør meget skjeldent her i England. Sist gang det snødde var for akkurat ett år siden. Det pleier egentlig ikke å snø annet enn hvert andre år, så litt stort var det allikevel. I morgen skal det vist bli fryktelig kaldt, kanskje blir det så at vi får liggende snø på bakken og college stenger. Ja, snø stanser alt som foregår her i England om dere lurer!


  Da jeg gikk ned fikk jeg dette synet i vinduet. Prinsessa som aldri har opplevd snø før ville vist desperat inn.
  Forresten er dette bildet et godt eksempel på hvordan engelskmenn er når det er snø i landet!


  Etter sjokket fikk jeg endelig sette meg ned og slappe av igjen. Jeg har alltid så sære fristelser og matlyst når jeg er syk, men dette er jo nesten litt lov når man er syk og ligger hjemme i senga si. For ikke å glemme at det var ekstra kos å se på snøen dalte så fint ned ut vinduet mens jeg satt i senga og koset meg litt. Så ja, dette var min sykedag så langt, haha!  Når snødde det sist hos dere?
  Flere som har meget sær matlyst når man er syk?

 • 26


  I dag har jeg vært flink å vært på butikken for å kjøpe inn noe godsaker. I det siste har jeg blitt litt snavlete på kveldene og det skremmer meg litt med tanken på at jeg ikke trener så mye som jeg gjorde før, pluss kostholde hos familien jeg bor hos er som det er. Så jeg tenke at frukt og nøtter en en fin ting til å ha på kveldene når jeg kjenner suget. Samt er jeg dødslei av helt hvit loff, så jeg prøver å være flink å kjøpe litt grovere brød eller rundstykker en gang i uka, noe som har fungert bra så lenge. Alt dette til sammen ble rundt en 50-lapp norkse kroner, så å betale det hver uke er jo ikke så ille. Dessuten er dette mye bedre på smak og helse enn alt annet dritt man kan ha i seg.  Dagens lunch!


  Med dagens underholding; It's all about Amy ♥  Tenker dere mye på kostholdet deres og hva dere spiser?

 • 29

  Som dere kanskje leste i forige innlegg, er jeg lei gutter og deres oppførsler. Jeg har faktisk tenkt å prøve ut det at jeg skal klare meg alene nå (for en stund iallefall). Med det skjønner dere jo helt åpenbart at jeg er singel. Angående det, tenke jeg å fortelle dere en litt ekkel og rar situasjon som stadig har dukket opp her i England. Første gangen denne situasjonen hendte var når jeg var på stranda med en kompis og noen flere kom og de ville bli kjent med meg, noen år tilbake. Etter noen minutter på stranda ble jeg spurt om jeg hadde boyfriend (altså kjæreste), og jeg gav mitt ærlige nei. Han kiket litt rart på meg og spurte om jeg så var lesbisk.. Jeg ble helt satt ut og viste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre. Jeg har absolutt ikke noe i mot personer som er tiltrukket av samme kjønn, men JEG lesbisk?! Altså alle de som kjenner meg vet at det er teknisksett umulig. Jeg har prøvet å lurt mange jeg kjenner, men jeg får bare til svar: "Haha, ja særlig.. Du er aaalt for glad i gutter til å være det" og der sitter jeg da prøver å forstå hvordan ting henger sammen. Kan si at jeg ble invitert ut på date av den gutten etter jeg hadde gjort klart for han av jeg hadde hverken guttekjæreste eller var tiltrukket av det samme kjønn, haha! Etter jeg flyttet til England har jeg faktisk mange spørsmål om jeg er lesbisk på puben (osv) også etter de har fått ett nei til om jeg har type. Noen har også spurt om jeg kunne sende eller selge videoene av meg og noen chicks. Say what? Noen ganger skjønner jeg meg virkelig ikke på folk. Det må da gå an å ikke ha en guttekjæreste uten å være tiltrukket av det samme kjønn?! Engelskmennene synes vel det er litt vanskelig å forstå..  Har du noen gang fått spørsmål om du er tiltrukket av det samme kjønn?

 • 21

  Er utrolig daff og sliten etter de timene i bassenget i dag. Utrolig hvor mye energi som blir tapt! Med bare frokost som matinntak for dagen gjør det ikke noe bedre.. Hadde noen morsomme timer da, selv om jeg alltid irriterer meg over at vaktene der må være rundt 20 års alderen, stram og kjekk. I dag passet det meg vel kanskje minst ettersom ikke har fått sommerkroppen enda. De sitter der i de høye stolene sine og glaner.. For ikke å glemme at småjentene tvingte meg oppi å ta sklia, sklia ble stengt, alle bak meg måtte gå ned fra tårnet. Så etter jentene hadde kommet seg i sklia sto jeg der med han ene livvaka og hadde pinelig stillhet med han hvor ingen av oss viste helt hva vi skulle gjøre. Jeg hadde lyst til å spy, jeg er nemelig lei gutter og har blitt antigutt-flørt-kjæresteri-greie-person...  Har dere noen gang syntes at livvakter og slike folk kan bli jævla kleine?

 • 26

  Vertssøster spurte om jeg ville bli med familien på svømming i dag. Tenkte det kunne bli en fin pause fra alt av skoleprosjekter og oppgaver for noen timer, så jeg takket fint ja. Dessuten er svømming en perfekt måte å brenne av noen kalorier, noe som trengs til sommers uansett. Var i offentlig basseng i sommer da jeg var i Bø sommerland, men før der kan jeg ikke huske sist jeg var i offentlig basseng. Men siden sjøen ikke er så veldig varm nå, er basseng et godt alternativ selv om jeg ikke er så glad i klor og det andre som hører til slike offentlige basseng. Krysser fingrene for lite folk for så si det slik!!


  Overdelen ser litt skremmende krympet ut, men det finner jeg vel raskt ut noen minutter før jeg valser i klor.


  Når var du sist i offentlig basseng?

 • 32 • 24

  Da jeg kom hjem fra byen med en herlig gjeng på café på onsdag og etter å ha postet smash!innlegget møtte det meg en pakke fra posten. Jeg hopper i taket hver gang det står et brev eller en pakke med navnet mitt på, og iallefall etter jeg flyttet til England. Skjønte ganske raskt at det fra en konkurranse jeg hadde vunnet på en blogge (igjen). 5 parfymer er jo en meget bra preimie det! Men det var faktisk ikke bare det som var i pakken.. Det var også noe godis, blant annet en ny smash! jeg ikke har hørt om engang. Glede x100! Tusen hjerteligtakk Aleksandra!! ♥
  De fem herlige parfymene jeg vant i konkurransen.

  Og godteriet hun hadde vært så søt å lagt ved!
   

  Liker  dere også å vinne konkurranser og få gaver?

 • 25


  Etter college var det tid for møte igjen. Ikke frankriketur-møte denne gang, men møte med vår kjære kontaktperson i området hos Costa Coffee. Vil nok ikke kalle det møte, men mer en catch up og gossip ettersom kontaktpersonen vår er som en morsom, sprudlende, fengende venn for oss. Vi digger henne rett og slett, vanskelig å ikke like henne med andre ord! Tror vi alle fire utvekslingsstudentene kunne ha hengt med henne hver uke ettersom vi har det så gøy. Å dra på café med herlige mennesker er alltid kos, så dere kan jo gjette hvordan det var. Etter jeg flyttet til England har det vært utrolig mange koselige stunder på café. Dro faktisk på café nesten to ganger hver uke.


  Har ikke vært så mye cafébesøk etter jul da, my pga dårlig med tid nå som college har virkelig tatt på. Forhåpentligvis blir det litt mer tid for oftere cafébesøk snart, samt fikk jeg jo også ordnet meg med bonuskort hos Costa Coffee i dag også. Så nå er jeg faktisk med i en kaffeklubb, haha!

  // Nei, jeg har ikke blitt blond igjen, sepiabildene er fra i høst hos Costa Coffee.  Liker dere å dra på café med gode venner, eller kanskje med familie?


 • 22

  Kan vel starte med at jeg har aldri vært en sjokolade elsker som utrolig mange andre. Kan spise det, men er ikke det første jeg ville ha plukket i godteriskåla på en lørdagskveld eller kjøpt i butikken. Fortrekker sjokolade med noe i, i stedet for ren sjokolade. Men når det kommer til en av favoritt godteriet mitt fra Norge er faktisk Smash! Gud hvor jeg elsker den spesielle kombinasjonen av salt og søtt, selv om det inneholder en god del sjokolade - og da sier det vel litt?! Glad at jeg har noen supre mennesker i Norge som sender meg det altså! Får faktisk ikke nok, og i alle fall ikke når engelskmennene og danskene har fått smaken for de! Fått klar beskjed av å sende noen pakker når til England når jeg flytter tilbake til Norge. Tror Nidar kan få mye penger ut av å produserer Smash! her i England også ser det ut til!

   

  Kommer forresten med noen videoer senere i kveld/morgen som har noe med Smash! å gjøre. Høres kanskje ikke så utrolig morsomt ut, men jeg vet at dere vil like de uansett om dere liker Smash! eller ikke!  - Stay tuned!!


  Før likte jeg bar'en best, men nå er det er store, orginale. Sophie og Beth foretrekker minis, de er jo gode de også..


  Liker dere Smash!?


 • 20

  Meget hektisk og travel dag. Kom akkurat hjem fra møte på college angående frankriketuren. Mye interesant å få høre, så nå gleder jeg meg bare enda mer! Fikk også høre at vi drar ikke om to uker allikevel, men neste søndag!! Måtte ta med oss diverse ting, men vi som er utvekslingsstudenter har alt av forsikringer og slik så det går bra. Passet måtte også være med for å sjekke at det var i orden. Jeg ordet meg med nytt pass rett før jeg skulle på klassetur til England for to år siden, så det er i boks. Bildet mitt derrimot... Alle synes vel passbilder og slik er forferdelig, men altså mitt er helt snålt. Denne gang ikke for at jeg ser helt forferdelig ut, men faktisk for at jeg ikke ligner på meg selv. Det ser ut som jeg ikke kommer fra Norge engang. Utrolig mange har faktisk blitt satt ut når de har sett det! Ta en titt selv:


  Why so serious? Dere må innrømmet at jeg ser veldig.. annderledes ut og ikke helt norsk.. Det er verre enn det ser ut til!!

   

  Har du noen gang opplevd at noen bilder ikke ligner deg i det hele tatt?

 • 28 • 25

  Starter morgenen med joggetur ved sjøkanten i byen, sammen med danskene og Charlie i dag. Meget spent på hvordan det blir for jeg har hørt at Charlie er altså langt i fra en jogger/løper. Må vel stoppe hvert minutt for en røykepause eller noe, haha. Neida, tror det går meget fint jeg. Tre jenter skal vel få trimmet gutten! God start på dagen blir det i alle fall. Tror vi skal ut i kveld for å spise, vi får se. Litt hastverk nå dessverre, skal møtes i byen om litt, så jeg må vel løpe nå for å komme tidsnok!


  Morgenens outfit..


  Ikke spørr hva fadern som foregår på dette bildet, for det har jeg absolutt ingen anelse på..  Hva starter dere denne søndagsmorgenen med?

 • 33

  Har tidligere fått spørsmål om hvor jeg ordner neglene mine, priser, hvordan de ordner de osv. Så her er et innlegg for dere som lurte på akkurat det med neglene mine.


  Salongen jeg har gått til heter The Nail Fairy og ligger i byen jeg bor i her i England. Vet at det skal være flere The Nail Fairy her i England, blandt annet i nabobyen.  Et lite minus skal salongen ha for at de ikke tar kort. Ellers er de kjempeflinke og vet hva de driver med! 


  Jeg synes prisene er ganske reale i grunn. Kanskje litt dyrt om man tjener pengene sine i England, men så godt at jeg ikke gjør det. Jeg har brukt Full Sett Acrylic med hvit tupp som koster £28, noe som blir rundt 280 norske kroner. Det blir jo selfølgelig en del penger når man må innom salongen for å fylle på neglene hver 2-4 uke (varierer fra persjon til persjon). Det koster jo rundt 170 for å fylle på. Anbefaler å fjerne de hos salongen når man skal fjerne de, ellers kan du ende opp med tynne, forferdelige negler! Derfor må man koste på rundt 350 kroner for å ta av og på igjen når det trengs. Men i forhold til Norge og andre plasser er denne plassen gangske billig vil jeg si - med god kvalitet! Jeg har funnet ut at jeg vil heller bruke noen kroner hos salong enn å kjøpe fake "glue on" pga de faller så lett av, mindre solide og ser kanskje ikke like så bra ut.

  How to do Acrylic:
  Nøye puss og filing av neglene. Eventuelt klippe.


  Limer på tuppene.


  Dette er når de er limt på. Så skal de klippes i lengden og files hvordan man vil ha de.


  Så er det å fylle på med akryl for å få en gjevn og fin overflate. Så skal de tørkes en stund før noen kremmer kan påføres for å gi fuktighet til neglbåndet. Om man ikke ønsker å ha neglene matt, blir det noen lag med blank neglelakk og eventuelt diamanter.


  Done! Dette tar en liten time. Her har jeg negler med litt firkantete form..


  Mens her har jeg den hvite tuppen lengre ned, mer runde hjørner og med noen diamanter. Bildet er etter jeg ordnet de i salongen i går.
  Vurderer Full Set American Gel neste gang, bare for å prøve det..   Har dere vært hos neglesalong før? Hva synes dere i så fall?

 • 26

  Kjente at i dag var det på tide å få ordnet med en ny time hos neglesalongen jeg har begynt å gått til i dag. Heldig som jeg var fikk jeg time rett etter college. Gikk for akryl denne gangen også, men bare en annen fasong. Samt fikk jeg også noen diamanter med på kjøpet, ikke verst! Tror faktisk jeg liker disse nye bedre enn de forrige jeg hadde. Så nå føler jeg med fresh og neglefin igjen - klar for helga!


  Så folkens, hva synes dere om de nye neglene mine?

 • 25

  Hadde en samtale, faktisk flere samtaler med mam på Skype i går. Det ble blandt annet nevnt at hun hadde sendt en pakke til med på lørdag. Bare når hun sa det, kriblet det i magen. Eeelsker å få pakker, spesielt nå når jeg bor i England alene. Hadde et lite håp at den pakken ankom i dag, og det gjorde den! Tror dette er min fjerde eller femte pakke i posten denne måneden og enda vet jeg at det skal komme hvertfall én til. Wee!!  Ble iallefall glad når jeg så at det var flere forskjellige ting inni den. Pakke i seg selv er morsomt, men flere pakker inni der igjen!! Litt morsomt å få noen julegaver fra noen i "slekta" nå da, er jo ikke alle som har fått julegaver i 2012 vil jeg tro. Gavene var fine de, men jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere når jeg så denne søte "stenen" mam sendte med. Fikk utrolig nok en liten klump i halsen.. Uff, miss u guys, big time!!


  Har dere fått en eller flere julegaver i år?

 • 25

  Dere vet når dere har kjøpt dere nye sko.. Jeg vet ikke hvor skoelsker dere er, men jeg har iallfall en tvang til å bruke nye sko snarest mulig. Så når dere ordner dere klare og tar på dere de nye, herlige skoene dere har kjøpt oppdager dere klisterlapper under skoene. Man prøver å ta de av, men endten faller det av noen bilter eller så får du den ikke av i det hele tatt. Jeg hater det! Det er så frustrerende og irriterende.  Man har jo ikke lyst til å dra avgårde med klisterlapper under skoene heller! Jeg har sittet å plagdes med skoene jeg kjøpte meg på lørdag. Det var nemlig tre klisterlapper på den enen skoa og to på den andre. Endte opp med at jeg satt meg på rompa, på gulvet og priket helt til alt var borte. Prøvde med hårføner som skal liksom varme opp limet så det faller av lettere, men til lite hjelp.. Etter en halvtime med pirking var klisterlappene borte, men ikke limet. Nå er det bare å krysse fingrene slik at ikke alt av grus å stener fester seg på limet. Ting skal jaggu ikke være enkelt!  Blir dere irritert over klisterlapper under skoene?

 • 25


  The feeling of going to bed in new sheets after a day with college, running, shower (including scrubs & ), tidy my room, washing clothes and other tasks at home. Now it's time for a film before falling to sleep. Sleep well beautiful people!


 • 26

  Ah, mandag - liker mandager jeg! Ikke er det bare en ny start på ei uke, men jeg har bare to timer på college før jeg kan dra hjem å gjøre mye eller ikke noe. I stede for å ligge i senga i dag å tenke på alt jeg burde ha gjort fikk jeg heller sving på dagen. Satt på vaskemarskina, spiste litt frunkt og grønt til lunch, ryddet rommet og skiftet til løpetøy. Victoria kom ikke lenge etter, så fikk vi rompa i noen gir høyere. Tenkte egentlig å ta turen til Old Town, men jeg tenkte kanskje skogen ovenfor nabolaget kunne ha blitt enda bedre. Variert terreng og dessuten er det mye bedre for kroppen selv å løpe på ordentlig natur og ikke på hard asfalt. Tok turen i skogen, rundt den, gjennom noen nabolag og tilbake. Møtte på mange hunder og mennesker, men det ble mindre gøy når det kom en diger Pitbull løpende etter oss. Etter en stund fikk vi ristet den av oss, så nå  har jeg akkurat en herlig dusj med skrubber og kurer. Fin, fin mandag i mine øyne og jeg er klar for de neste oppgavene for dagen!


  Dere skjønner heeeelt sikkert hvilke av bildene som er før og hvilke som er etter.. haha!
   

  Har dere hatt en fin start på uka?

 • 26

  Endelig helg sier jeg bare! Etter noen slitsomme dager/uker med eksamenslesning og eksamen er jeg helt utslitt. Eksamen i går gikk ikke så bra da pga læreren hadde bedt oss lese på noe annet enn hva som faktisk kom på eksamen, smart eller hva? Uansett er jeg meget lettet over at min første eksamen i England er over, nå har jeg bare igjen 4-5 til i mai/juni.. Haha, neida. Skal være positiv nå som jeg er litt mer "fri", føles faktisk ut som det er ferie eller noe ettersom eksamenspresset er borte. Skulle egentlig ut å løpe med jentene i dag, men de gadd ikke, så vi får ta det på søndag. Greit nok for meg i grunn siden jeg er helt utslitt selv. Så det blir vel film, Skype og litt lekser tenker jeg før det blir shopping og parties i morgen!!  Har dere noen planer for helga?

 • 31

  Har sniket meg en liten tur her på bloggen ettersom jeg har vært flink i mange timer nå. Etter mange nedturer med eksamensforbredelsene, stress og panikk for å ikke bestå har jeg klart å roe meg ned litt. Takk til gode venner og en super kontaktlærer sier jeg bare! For det er lett for dere å si; å du klarer deg så fint - dere vet nemlig ikke hvordan det er!! Skrive to essays og svare på tre spørsmål på ÉN time for hånd er nemlig ikke barnemat. Huske alle navn, hvor de står og står for osv. Og det er enda mer enn som så.. Så håper dere skjønner at det ikke er så lett..
  Setter heller pris på at folk sier lykke til i stede!


  Etter college i dag var det rett å kjøpe sorte penner til eksamen i morgen som faktisk er det eneste vi får ha med oss. Søtsaker ble også med hjem. Så etter mengder med blekkbruk og trøstespising tenkte jeg at siden alt dette er nytt og fremmed for meg må jeg skape litt norsk magi. Julebrusen som jeg nesten ikke har turt å røre ble sprettet for denne anledningen og en plate med Kvikk Lunch. Så nå håper jeg at den norske magien vil hjelpe meg på eksamen i morgen. Om jeg ikke har dødd av sukkersjokk eller av eksamensstress får dere vel høre når det grusomme er overstått! • 34

  Ble spurt om å være modell i et fotoshoot forrige uke igjen, så i dag ble det knipset noen bilder. Ble en litt annerledes photoshoot enn hva jeg er kanskje vant med. Noen nye metoder osv. Bland annet endte jeg faktisk toppløs.. Tenke å vise dere noen av bildene fra shooten, men siden jeg ikke har alle bildene enda blir det bare en liten sneak peek.

  Hva synes dere? Noen som vil se flere bilder fra shooten?

 • 28

  Danskene Johanne og Victoria har ett nyttårforsett at de skal holde seg lengst mulig unna godteri og annet søtsaker (som om det skal liksom holde lenge). Så på tirsdag kom Victoria med noe til meg..


  Da hun overrekte dette til meg så jeg glede i øynene hennes siden hun er så snill og gavmild, men også litt sorg for dette betyr vist ganske mye for danskene. Mens der satt jeg og skjønte fadern ikke hva som foregikk og hva i huleste det var for noe (annet enn at det var noe danskgreier). De begynte å forklare at det var vist sjokolade for å ha på brødskiva. Whaaat? tenkte jeg.. Det var vist sånn i Danmark haha. Kan jo likegodt kjøpe vanlig sjokolade å ha på brødskiva tenkte no jeg og gjorde litt narr av de. Prøvet det ut her om dagen og synes det ikke var så aller værst. Det er liksom en litt spesiell god smak på den også, mener jeg som ikke er så glad i ren sjokolade.. Og siden jeg i helga har en usunn helg pga eksamen neste uke, tok jeg nok noen sjokoladeflak på brødskiva i morgest.
  Ristet grovbrød (som jeg kjøpte i går *gliiis*) med halvsmeltet pålægschokolade!!  Noen som har sett eller prøvet noe slik før?

   

 • 28


  Aw, hvor koselig ser ikke dette ut da?! Hm, la oss zoome litt ut..


  Fortsatt meget koselig, men hva om vi zoomer enda litt lengre ut..


  Oj da, noen skolebøker kom i syne.. Ble kanskje ikke så koselig likevel?! Jepp, hva gjør jeg ikke for å prøve å muntre meg opp her jeg sitter å loner med eksamenslesing i sosiologi på en fredagskveld (vel å merke)!! Blir vel lesing, øving og pugging hele helga, og litt andre lekser i andre fag. Hvor spennende høres ikke det ut? College in my ♥... Blir iallefall ikke noe å sitte på rompa når sosiologieksamen er over. Da blir det verden rundt og masse fanterier - trust me!


  Puseluren har holdt meg med litt selskap i dag da, takk for det!

  Hva pleier dere å gjøre når dere skal øve og pugge til noe? Trenger tips!!

 • 31

  Tro det eller ei, men jeg er en av de som tror meget godt på horoskop. Ja, er veldig klar over at folk mener det er tøv og at det som blir skrevet er noe som er ganske generelt for alle og slik. 99% av alle gangene jeg leser horoskop stemmer det. Noen av de kan være ganske personlig at jeg sitter der med et stort gap og tenker om de virkelig spionerer eller noe på meg eller noe. Har kiket på noen horoskop nå og de stemmer jo selvfølgelig overraskende bra. Så jeg tenkte å dele årshoroskopet for meg og de andre som er tvilling. Synes den stemmer veldig bra, men kjærlighet greiene der har jeg ikke noe tro på, haha! Og hvor er alle de pengene? Heldivis er det igjen en god del av året 2012 enda, så vi får se om dette århoroskopet virkelig stemmer så godt som horoskop pleier å gjøre. Klikk HER for dere vil se deres horoskop!


  Hvilket stjernetegn er du? Hva er ditt syn på horoskop?

 • 34


  Good morning and I hope you will have a wonderful day!

 • 26

  Brr, hvor kaldt og forferdelig været har vært de siste dagene. Selv om gradestokken har vært rundt 10 grader så har vinden vært så voldsomt at det kjennes ut som minus 3! Ingenting slår dagen som var i går her i England da. Full kjør med vind, regn og alt dritt. Var varseltegn på værvarslet til og med. Har krypet meg i senga nå med varmeflaske, ullsokker og en kopp varm te i mitt herlige, fluffy teppe! Nå blir det mer lesing og pugging til eksamen som står for tur..


  Varmeflaske som jeg fikk til jul & hjemmelaget ullsokker ♥  Koppen min som jeg også fikk til jul og varm te ♥

  Hvordan er været hos dere disse dager?

 • 25

  Da var første dagen på college etter den beste og villeste juleferien jeg kunne ha hatt her i England over. Utrolig godt å være hjemme igjen da, gidd store bamseklemmer til venner, delt store doser goship og leve i hyller og skap, ikke i to bager. College gikk bedre enn forventet også! Eneste jeg er beskymret og stresset over nå er eksamen neste torsdag i sosiologi. Må nok prioritere lesing og pugging i sosiologi disse to ukene før jeg kan puste ut og leve livet igjen. Fant faktisk ut at det er bare en måned igjen til jeg skal til Paris og når jeg kommer hjem er det vinterferie. Me like!  Noen av dere som er tilbake på skolen/arbeid etter nyåret?

 • 42

  Må nesten innrømme at det var nesten himmelen å våkne i fin form i morgest. Dro i rett tid hos kompisen min og familien for å hjelpe til for å ordne klart til revejakta som er i dag. Jeg ordnet opp litt mat og slik med ei venninne. Må si det var ganske så hektisk rundt der rett før alle sammen kom. Men tror alle hadde det kjekt. Jeg var som en liten servitør for riderne som satt på sine store, flotte hester. Sjefen for revejakta skrøyt mye av det som hadde blitt stelt i stand. Han sa det var rene coctailbaren og maten var herlig. Etter alle hestene, hundene og riderne hadde dratt avsted for jakta, dro vi til tantes bestevenninne og hadde god mat. Nå er også bagenene pakket og jeg må dessverre si adjø til onkel & co og juleferien om ikke så alt forlenge - back to college tomorrow...!


  Dere kan gjette hvor mye jeg hadde lyst til å ri da.. Spesielt når jeg var omringet av over 50-60 hester!
  Lenge siden jeg har ridd nå så må prøve å få til en ridetur nesten gang jeg skal hos onkel!


  Søte Jessica på hesten sin Binky.
  Sjefen for revejakta!
  Noen av hestene.


  Måtte selvfølgelig kose litt med min kjære baby. Han er jo sååååå søt!!  Er ikke hestene nydelige?

 • 39


  Da har vi kommet til siste dagen i året. Hvert år på denne dagen har mitt kjære søskenbarn bursdag. I år, på denne dagen ble han faktisk hele 9 år! Så klokken åtte i morgest  ble det gaver og kort på senga. Har vært Wii spilling og annet kos før det kom venner og familie innom. Så nå har det nettopp vært kake spising og mer gaver. Skal ha finbesøk i kveld, før vi skal videre på en annen bursdagsfest på puben. Skal vel snart på puben og pynte og fikse. Skal komme en god del folk der i kveld, så liv og latter blir det mer enn nok av. Hørt rykter om god mat, fyrverkeri og selvfølgelig mye god drikke, vi skal jo være på puben! Ser fram til en super herlig avsluttning på det fine, gode året 2011!


  Fornøyd 9år gammelt morgentryne etter stilige gaver!


  Minstemann ble selvfølgelig litt sjallu ettersom bursdagsbarnet fikk så mange gaver.


  Bursdagskaka.


  Star wars ofc!
  Greit å være 9 år ser det ut til!  Noen som har planer for i kveld? Fine selskap og parties?

 • 32


  Jeg kunne ha hatt utrolig mange nyttårforsetter som mange snakker om og ønsker slik som de over for 2012, men jeg velger å ikke ha noen som helst egentlig. Så nyttårsforsettet mitt er å ikke ha noen nyttårsforsett og jeg vil heller ha et mer åpent ønske slik som å leve livet og ha det gøy. Vet at 2012 blir et enormt år for meg, men jeg må være obs på at det kommer noen nedturer helt sikkert også. Skal nok leve dag for dag, ha det råkult og levet livet!  Har du noen nyttårsforsetter eller ønsker for 2012?

 • 25


  Et bilde fra julaften som aldri ble lastet opp på bloggen. Gikk for en blå kjole som dere ser og brukte den røde kjolen som jeg har på headeren på den engelske juledagen (første juledag for oss).

  Hva hadde dere på dere på julaften?

 • 29

  Satt noen timer på teenagerpost i dag og lo av hvor mye jeg utrolig nok kjenner meg igjen i..

  Noen som kjenner seg igjen?


 • 25

  Selv om jeg fikk en god del gaver på julaften fikk jeg også noe på den engelske juledagen. Siden dere ikke har sett noe fra den dagen, tenke jeg å vise dere et kjempefint armbånd jeg fikk av en kompis av meg og familien hans. De har kjent meg siden jeg var 5-6 år så de vet egentlig veldig godt hva jeg liker. Armbåndet er nemlig perfekt ettersom jeg er en sølvjente og bruker også en god del sort. Det er liksom såå meg! Merket mente folk også passet meg meget bra..
  Det er ett av de armbåndene du kan bytte charms på, men tror mitt ble kjøpt slik. Ganske kjekt om man vil bytte noen eller legge til noen flere. Vurderer faktisk å kjøpe meg et slik armbånd til om jeg finner noen andre fine/stilige charms.

  Hva synes dere om armbåndet?

 • 27


  No more to say....


 • 21

  Alle sammen var ut av huset i rett tid igjen i morgest/dag. Denne gangen for å feire bursdagen til en venninne av tante. Vi møtte opp på puben slik som rundt 30 andre i alle aldere med en haug av hunder. Siden onkel og tante ikke har noen hunder pga onkel er skikkelig alergisk fikk vi låne to hunder av kompisen min. Jeg fikk låne en kjempesøt hund som er av rasen cavalier og heter Ebony. Etter en timestid med frisk luft og mange, mange hunder var puben next up! Jeg ble spandert på halvlitere etter halvklitere (også fra bartenderen selv), så etter rundt 6 timer (fra klokken 14) med masse drikke måtte jeg bare si at det var nok. Ble jo invitert på shopping med ei livlig ungdame i morgen, så det blir vel senga snart etter en god dose frisk luft, hunder, mat og drikke.


  Liten en som fant ut at det var greit å slappe av litt på en lange gåturen.

  Ember fant ut at vannet i fontenen var forfriskende halvveis på turen.  Har dere kjære lesere gått noen fine turer denne romjula?

 • 29

  Skrevet i 18-19 tiden..

  Opp i rett tid i morgest også, men denne gangen for jakt. Fasan jakt for å være helt korrekt. Synes det var ganske så morsom, interessant og spennende sist gang, så jeg måtte jo bare være med! Fikk tatt noen bilder denne gangen også, men klarte å klisse til linsa på slutten da.. Jeg ble selvfølgelig satt på post sammen med en ung, rikmans "man", men ble med min kompis fra sist gang runden etter, så var jeg med Kevin resten av dagen. Han er en av de beste på jaktlaget og har en super søt hund som er veldig flink. Tror faktisk manfolka syntes det var gøy at noen damer ble med for de er veldig hyggelige og hjelpsom mot meg. Ble også bedt med ut på puben etter jakta var over, men jeg valgte å dra hjem for å ordne meg for nok et festligselskap i kveld. Må si det har vært en herlig dag i friskluft, holde på med den beste hobbyen (foto), være med så mange koselige mennesker og supersøte hunder!


  Søte, søte Ember!


  Ember i farta!


  Onkel hjalp til og var beating!


  Så mange rådyr...
  Kevin og Ember!


  Hjalp til å hente de skutte fasanene når hundene hadde (for) mange å plukke opp. Fikk litt sjokk når jeg så denne fortsatt var levende. Viste ikke om jeg hadde så lyst til å ta den, men Kevin ropte til meg at jeg skulle bare ta den opp etter halsen som vanlig mens han lo litt av meg der jeg sto å gapte.

 • 28

  Som dere kanskje vet hadde vi jo norsk julaften i går med god mat, drikke, pakker og det som hører julaften til. Selv om den var litt annerledes koset jeg meg! Ble faktisk sjokkert over at jeg hadde fått så mange gaver som jeg fikk ettersom jeg bor i England nå, og jeg vet at hjemme i Hastings venter enda noen til. Men ikke nok med det.. Her i England er det julemorgen nå, den dagen de feirer.. så når jeg sto opp i dag tidlig hang julestrømpene ved peisen proppa full. Jeg måtte vist ha vært en meget snill, god og søt pike i år, enda bedre enn jeg viste. Nå er det å hoppe i finstasen snart igjen for nok et selskap, denne gangen for den engelske jula med masse godtfolk, mat og drikke! og mer gaver?

  En video er unner opplasting på Youtube nå av en film jeg laget i natt, så får se om jeg får tid til å legge den ut i kveld.


  Magasin, body sprays, mandarin (et must!!), glitter mascara, glitter negelfil og sjokolade. - Lucky girl!

  Fikk du julestrømpe denne jula?

 • 29

  Da er det lillejulaften gitt, men her i England er det alt for varmt for snø. Enda ikke et mirakel kan få det til å snø! Men siden det er lillejulaften og jeg som mange er vant til å ta inn juletreet på denne dagen, tenkte jeg å ta opp noe ang dette. Jeg har faktisk merket at her i England har minst 98% fake juletre og de setter de(t) opp i starten av desember. Dette synes jeg er litt merkelig. Tror det er fordi det er så vanskelig å få taki og det er mye lettvindte med et uekte ett. For meg skal det være tre av beste sort, slik som Edelgran eller grantre og det skal hentes og taes inn på lillejulaften. Det er noe av spenningen dagen før julaften mener nå jeg, lukta er himmelsk og det ser jo selvfølgelig naturlig ut! Pleide til og med å gå ut i skogen å hogge vårt eget også, for noen år tilbake (noen i slakta sådde juletreer, så ikke noe ulovelig her nei!). Skjønner at folk ikke orker styret og at det ryr mindre av ett uekte, men det er jul en gang i året for god's sake! Heldigvis har onkel og co her ekte tre da, selv om vi pyntet det for noen dager siden, og man skal ikke se bort i fra at det opprinnelig kommer fra Skandinavia.

  Når pynter dere juletreet? Har dere ekte eller fake juletre?

 • 33


  A lovely break from the world! • 22

  Nok en dag med full rulle. Er altså ikke mye tid til å sitte på rompa når man er mer tante! I dag har tiden gått med til å flytte og pynte det siste av julepynt i huset. Nå er det forsåvidt reint, rødt og glitter i hele huset! Nå står herlig middag for tur, etterfulgt av dansing rundt juletreet i nabolaget og sener blir det pynting av mine kjære pepperkake cupcakes! Bring it on, sier jeg bare!
  Mange tenkte vel at her brukes det greit mye tinsel, og det synes vel jeg også. Ble ganske sjokkert i starten, men når alt er hengt opp og slik er det ikke såå ille. Tante ser iallefall ut til å elske det (nesten like mye som ungene) og det gjør vist mange andre i England også har jeg sett og vet. (Dette bildet er tatt i vinterhaven, btw)
  Litt av stua!  Er det pyntet hvor til jul der du bor/er?

 • 18


  Vaniljeis med jordbærsaus og pynt.
  Starbucks frappucciono strawberry & coffee.
  Pepperkakedeig godgjør seg til å bli pepperkakehus i morgen.


  Pepperkake cupcakes klar til å bli pyntes i morgen!

  Flere som har hatt en fin kveld?

 • 23

  Onkel og tante har styret med å pusse opp romme "mitt" (som onkel sier), altså gjesterommet og til det ene søskenbarnet mitt til jul. Etter som de akkurat ble ferdig med det har de ikke hatt tid til å pynte noe spesielt til jul. Men i dag har vi tatt fatt i nisser, julestrømper, lys, tinsel og alt annet som hører til pyntinga til jul. Har pyntet juletreet (andre for meg i år), hengt opp tinsel i hele vinterhaven og begynt så smått på rommene til guttene. Tok oss en liten pause og lunch nå nettopp, så er det full rulle igjen. Her er en liten smakebit hittil;


  Småtrollene er mer enn ivrig med julepynten for å si det slik.


  Spesielt Emil som fant ut å svømme i tinsel var veldig morsomt!

  Har dere pyntet juletreet i år enda?

 • 28

  Da er det akkurat èn uke til den engelske juledagen, noe som sier at det er 6 dager til den Norske. Jula er full av kjærlighet og glede, spesielt med famile. Tok toget til min kjære onkel og familie i går for å være her i jula. Har ikke hatt en så julete førjul som jeg er vant til, så det er godt å se noen i familien og ha litt kvalitetstid med de.  Så norsk og engelsk jul står i sikte i år. To jenter kom å tok adjø med meg på togstasjonen med nesten tårer i øynene og sa det kjentes ut som jeg skulle være borte for alltid - aw søtisene. For meg føltes det nesten ut som jeg reiste til Norge for jul med to store bager (trillekoffert) og en stor pose. Samt måtte jeg ha på meg tykk ullgenser og vinterjakka siden de tar mest plass og jeg hadde ikke mer plass i koffertene. Sangen unner passer utrolig godt til hvordan førjula mi har vært helt til nå. Heldigvis føler jeg med mye bedre, og vel så det. Har troa på en fin, men litt annerledes jul!  Gud hvor jeg gledet meg til å klemme og kysse ihjel disse tøffe, gode guttaboys - de er så herlige!

  Skal du reise til familie eller venner i jula?

 • 19

  Okei, mange som ikke skjønte eller ikke har lest ordentlig forrige innlegg skjønner jeg.. Spurte altså hvilken av den hvite eller den brune jeg skal bruke i morgen, men samma det, har forsåvidt bestemt meg uansett hvilken jeg skal sparkle meg opp i morgen. Planene for fredag og slik har vi egentlig skyvet bort, synes det blir for mye stress. Skulle egentlig til Essex (ja, dere leste rett; Essex) for noe partying der, men det kommer jo flere anledninger før sommeren/høsten vet jeg så tar det ikke så tungt. Det betyr jo at jeg kan antageligvis drar en dag eller to tidligere til onkel, wee! Så etter college i morgen er det juleferie, for så å ordne seg på noen min før Sophie og jeg tar toget til Tunbridge Wells til Jess' hjemmeparty med masse, masse folk - gledes x100! Humøret er ganske så på topp nå altså!


  Dette lå i en stor pakke på senga mi når jeg kom hjem, ekstra lykke!! Takk mormor ♥

  Har du noen planer for helga enda?

 • 27

  Fra og med i morgen og ut helga skal jeg på en del festligheter. Lurte på om dere kunne hjelpe meg ang kjoler jeg...


  Har sykt lyst å bruke en av kjolene mine jeg kjøpte hos The Sting siden de er nylig kjøpt, men vet ikke om de blir for sommerlig til å bruke i morgen siden de er med blomster på osv. De jeg har spurt til nå synes at det ikke har så mye å si, siden jeg vil jo helst sparee julekjolen min til første juledag liksom og den blåe på julaften. En helt sort kjole blir forkjedelig igjen. Ahh, kjole problemer altså!


  Tenkte å bruke denne på fredag når jeg skal på åpen bar på en digg plass..

  Hva tror dere om at jeg skal bruke en av blomsterkjolene i morgen på party? I såfall, hvit eller brun?

 • 23

  Etter en dag med matte mock examen, fotografi mock examen og mye slit var det tid for litt pleie til meg selv. Siden neglene mine har vært elendige den siste uken og julen nærmer seg bestemte Johanne og jeg oss for å bestille oss time hos en neglesalong. Det ble full sett, så nå trenger jeg ikke å skjemmes så veldig over neglene mine. Siden det blir litt vanskelig å pakke inn neglene mine til jul, blir det vel som en førjulsgave til meg selv. Viktig å ta vare på seg selv litt også vet dere, tihi! Så nå er jeg absolutt klar for juleferie og alt av julefester jeg er invitert fra og med torsdag!


  Done!! neida..
  Ganske så fornøyd, men synes de er litt for firkantete. Skal se om jeg klarer å ordne litt på det så de blir perfect!


  Dødssliten av en tung dag på college og sitte i neglesalongen med mange sterke lukter, så her blir det natta!
   

  Hva synes dere om neglene? Har dere støpet neglene deres før?


 • 29

  For noen dager siden sa jeg ifra til mor i huset at om det var noe hun trengte hjelp til på kjøkkene, slik som lage mat eller bake noe til jul ect, så stiller jeg gjerne opp. Hun fortalte at de pleide ikke å lage noe spesielt, bare en kake som de lagde ferdig i september siden den må godgjøre seg (ikke vet jeg?). Uansett, hun sa at om jeg ville stelle i stand noe var jeg hjertlig velkommen på kjøkkenet. Siden jeg viste at folka her i huset ikke er så glade i pepperkake-smaken (noe som de fleste engelskmen ikke er noe fan av), tenkte jeg å sette i gang noen hvite kakemen i stedet. Så i går gikk hele kvelden ut på å lage deig, skjere ut former og dekorere de med lillesøster i huset. Jeg storkoset meg, selvfølgelig!


  Vi bestemte oss for å ordne kakemen og stjerner, mange stjerner *glis*  Har du baket noe til jul enda?

 • 26

  Mange har vist merket at jeg har vært litt nedfor og ikke vært helt meg selv de siste dagene, selv om jeg prøve å overse det selv. Det værste er vel at jeg ikke vet helt selv hvorfor jeg har vært helt rar og rett og slett tom. Har levd på en rosasky helt siden jeg flyttet til England, så det er utrolig ekkelt å føle seg slik etter måneder med et stort glis rundt munnen. Mye slit på college er vel noen av grunnene, men jeg vet såppas at det er mer enn som så. Kjenner at jeg gleder meg bare helt vilt til å dra til verdens beste onkel + co i helga og være der i hele jula. Hadde en gruppesamtale med mormor og onkel her på fredag på Skype, og der sa mormor at hun trodde jeg ikke har vært meg selv de siste dagene pga jeg savner førjula slik den er i Norge. Da jeg tenkte over det, stemte det kanskje. Her i England føler jeg førjula er ganske død. Det er nesten ingen som feier advent, tenner lys på søndager og har lilla pynt. Vet at humøret stiger kraftig når jeg har ankommet onkels rede, fått dullet med søskenbarnene, baket til jula og juleshopping.
  Onkel vet hva som skal til for å få meg i good mood igjen!


  Kom over noen bilder fra førjula i fjor.. Savner denne frøkna noe sykt!  Hvordan ville du har følt deg uten førjula, familie og norsketradisjoner?


 • 31

  Noen dager er vanskeligere, hardere, ekklere og dummere enn andre, men det gjelder vel bare å være positiv selv om det er absolutt vanskelig til tider. Se fram til ting som får seg glad og tenke at ting egentlig kunne ting ha vært mye verre enn som så. Man må vel bare finne seg i at ikke hver dag kan være et eventyr og en drøm, at dager og personer ikke kan være feilfrie. For det er nemlig ved motbakker og nedturer man kjenner at man virkelig lever!


  Mitt favorittordtak!

  Hva synes dere om ordtaket? Har du et favorittordtak?

 • 24

  Litt spenning i kroppen nå kjenner jeg. I dag skal jeg faktisk holde min egen fotoshoot alene for første gang i et studio. Håper virkelig jeg blir fornøyd.. Eller nei, jeg MÅ bli fornøyd! Er redd for å bli skuffet, men jeg må vel bare gjøre mitt beste.. Ønsk meg lykke til!! Jeg skal forresten også være modell i fotoshooten til min Essex-venn. Hadde ingen valg nemlig, men er ganske sikker på at det blir gøy! Her er en liten sneak peek på hva jeg skal ha på meg på shooten:


  Kjøpte både finskoene, leppestiften og vippene i går.  Noen som vil se resultatene av min shoot og shooten jeg skal være modell i?

 • 20

  Etter en god natt søvn i stjerne-sengtrekk er jeg på vei ut døra. I dag blir det juleshopping i Brigthon med noen jenter. Som dere kanskje vet har jeg jo gjort med ferdig med julegavene til Norge i oktober-november, så nå skal jeg kjøpe til vennene mine her i England, onkel og co og vertsfamilien min. Tipper det blir noe til meg selv også siden jeg er så snill og flink.. Men nå må jeg virkelig løpe om jeg skal rekke toget! Ha en flott lørdag herlige mennesker!   Noen som vil se bilder og kanskje kjøpene når jeg kommer hjem?

 • 18


  Yeey, skikkelig happy når jeg våknet og kunne åpne første luke i kalenderen min!!


  Jeg ble litt skuffa når jeg så en liten pakkefigur i luka og når det gikk opp for meg at det kan faktisk ta tid før jeg vinner penger pga man for ett symbol for hver dag og man må ha tre like for å få gjevinst. Baah! Må nesten bare være tålmodig å vente er jeg redd.. Statser på å få 3 kakemenn asap!

  Hva fikk du i kalenderen din i dag?

 • 23

  Joda, kom meg omsider ut av senga i morges (eller i formiddag). Tok på meg noen slaskeklær og fikk i meg litt brunch før Johanne ringte på døra. Vi laget litt liv og røre på kjøkenet med våre cupcakes og cookies, men tror alle syntes det var greit når de fikk seg et jaft av våre herlige søtsaker. Må si jeg har savnet å bake. For dere som ikke vet det hadde jeg jo bakedilla før jeg flyttet til England, og måtte bake når jeg hadde tid eller får å lette litt på trykket i hjernen. Men er litt ekelt på en måte å gjøre det nå, nå når jeg bor i en "fremmed" familie og slik. Får håpe jeg får låne tante og onkels kjøkken litt i jula når jeg kommer over til de. Det hadde vært flott! Johanne og jeg så også Hodejegerne
  (for min andre gang) før hun dro. Nå skal jeg vel vaske noen klær og slik, dusje og så finne senga igjen. Fridag ♥


  Ble litt mindre godsaker enn vi hadde forventet da og kjeksene ble brun'ish, men gode var de!

  Hvordan forhold har du til baking?

 • 23

  Gjett hvor jeg er da? Om du tenkte senga, så tenkte du absolutt korrekt!! 11,5 timer med søvn på en onsdag er slettes ikke værst når jeg egentlig skulle ha druknet med skolearbeid på college på dette tidspungtet. Det er nemlig streik i England i dag, så nesten ingen lærere er på collgege uansett. Derfor ble det sagt at vi får bestemme selv om vi skulle være hjemme eller ikke. Hadde tenkt meg på college egentlig i dag, men siden værken media- eller mattelæreren min er der fant jeg ut at jeg skulle ha litt god skjønnhetssøvn fo en gang skyld. Dessuten har jeg gjort meg ferdig med de fleste leksene jeg har, så jeg har faktisk litt god samvittighet her jeg ligger og har sovet bort hele morgenen.
  Når jeg (om jeg i det heletatt) står opp blir det litt baking av cookies og cupcakes med Johanne, yumyum!

  Hva hadde du valgt av skole/jobb eller å være hjemme, om du hadde fått valget en dag?

 • 30

  Dro til byen i dag og møte jentene. Bestemte oss for å prøve skøytebanen som ble åpnet utenfor sentret i dag. Joanna følte seg ikke helt i form, så hun dro hjem ganske tidlig. Men vi tre jentene klarte å ha det ganske morsomt forde. Julesanger ble også spilt. Må si at vi, skandinavia folk rulet skøytebanen og engelskefolk suuger, haha! Etter en god tid med latter dro vi til Costa Coffee for en varm kakao og kaffe - chrismas edition for ikke å glemme!
  Veldig chirstmas'ish dag med masse latter, and I loove it! 
  Stygge, ekle skøyter, men vi klarte holde oss på beina, i forhold til mange av de engelske..


  HAHAHHAAHAHAH!
  Faaail!?!
  Stjerne for meeeg, weey!  Right now:

  Byen kaller, ha en fin kveld folkens!!

  Har du stått på skøyter denne "vintersesongen"?

 • 26

  I det jeg sto å ordnet håret og gjorde meg til å dra til byen for å møte jentene, kom det en stor konvolutt under døra mi. Mamma sa for to dager siden at hun sendt noe smått til meg i posten, så siden da har jeg vært spendt. Synes den var litt tung til å være en konvolutt og lurte på hva fader er det hun sender meg.. Første jeg så var en julekalender, flaxlodd-kalender faktisk. Jeg som hadde tenkt å kjøpe meg selv en kalender for første gang siden mamma ikke er i stand til å lage en gavekalender (som hun gjort siden jeg var liten) nå som jeg er lang vekk fra henne. Man blir aldri for gammel for julekalendere kan jeg bare si!! Men det var ikke nok med det, for jeg fant enda en konvolutt... En normalstørrelse en som var vanvittig tung til å være å liten. Joda, to stk Nero sjokolade.. Hoppet av glede og jeg smiler enda. Fikk faktisk vann i munnen av å se de, kan ikke vente til å spise de, men det skal være i en spesiell anledning!!
  For bare håpe du har valgt en kalender som vil gi meg litt penger da, mamma!! Ellers går det utover deg vet du.. tihi!
  I love you mami, big time!  Har du fått eller ordnet i stand din julekalender allerede?

 • 24


  Da har jeg akkurat spist fish and chips og holder på med scrapboka i fotografi. For øyeblikket holder jeg på med moodboard'en min. Har virkelig ikke noe i mot å sitte her å klippe, lime og slik på en fredagskveld for dette synes jeg er egentlig ganske så morsomt. Skal vel vel finpusse litt på noen sider hvor jeg har skrevet om noen fotografer og noen av deres bilder etterhvert. Vurderer å dra til byen snart for å kjøpe Ben & Jarry's til film og kos i kveld.
  Med andre ord; en rolig, koselig fredag!  Hva skjer hos deg nå for øyeblikket?
  Noen som vil se resultatet så langt i scarpboka mi etter helga?

 • 29

  Kjenner at desember og julen sniker seg innpå. Ikke har gradestokken sneket litt ned og butikkene full av juleting, men nå har byen blitt pyntet også. Er så koselig å dra hjem etter en lang collegedag i mørket og gå gjennom byen der den lyser og glittrer. I dag var det også småjenter som sang utenfor sentret i nissekjoler. Gud, det var så skjønt! På lørdag blir isbanen utenfor sentret åpnet også. Vet at jeg kommer garantert til å dra dit så raskt jeg får anledningen til det. Å stå på skjøyter i England er noe jeg ikke har prøvet enda, og da får jeg vel se om engelskmen er like dårlig på skøyter som de er på ski eller ikke. Kjenner at det skal ikke så mye til før jeg er skikkelig i julestemning nå.
  Ett av de gigantiske juletreerne i byen.
  Litt av shoppingsentret.  Synes det at det nærmer seg jul i byen din?

 • 35

  Dette er noe jeg har diskutert med mange, mange; om hvem folk liker best av kjekkasene. Edward, eller Robert som han heter har noe mystisk som jeg liker, men jeg går for Jacob (Taylor) uten tvil. Dåner hver gang jeg ser han! Hvertfall vanskelig å holde tunga på rett plass og unngå å ikke sikle når han tar av seg tshorta, og jeg elsker gliset hans!
  Jeg er helt klart Team Jacob!!

  Er du team Edward eller Jacob?


 • 29


  Det er søndag, og som søndager flest er det avslappning og den slags. Søndager betyr også kino for meg og de andre, spesielt i dag siden det er noen uker siden sist gang. Så i kveld skal en av mine dyrebare pakker med norsk godis åpnes.
  Billettene er kjøpt, jeg er klar og da er det snart tid for å dra å møte de andre.


  Tror det blir en spasertur via parken til byen i dag også. Får bare håpe ingen skumle menn kommer og tar min dyrebare tyrkis peber, da tar jeg en Jacob og blir til en stor, skummel ulv og løper etter han! Ingen messer med Norge!

  Pleier du ha kino/filmdag på søndager?

 • 18

  Tro det eller ei, men jeg klarte å komme meg ut av redet i dag, selv om det var et helvetes til ork. Hadde avtale om å møte en gjeng i byen i dag for å kjøpe billetter til Twilight Braking Dawn for i morgen. Gjett om hjertet og kroppen min ble lettet når de fortalte at de ikke skulle ut på flaska i kveld da. Var vist ikke bare meg som var helt tom for energi. Så dette blir en lovende chill helg og jeg elsker det faktisk, selv om jeg ikke er den personen som hater å være i ro.


  Når jeg først kom meg ut, droppet jeg bussen å gikk heller gjennom parken, forså til byen ettersom det enda var lyst.


  Møtte gjengen på Costa Coffee hvor vi ble sittende å skravle en times tid før vi gikk rundt i byen. Må si jeg har kommet litt i julestemning med alle de fine lysne som har kommet opp i byen og alt av juleting som er i butikkene!
  Syketrynet..

  Hva gjør du denne lørdagskvelden?

 • 22

  Helg♥ sier jeg bare!! Selv om jeg var hjemme onsdag og torsdag grunnet sykdom er kroppen min evig takknemlig for at det ble helg i går. Etter jeg kom hjem fra en crazy collegedag hadde jeg bare lyst til å sove til søndag. Så ja, dette blir en meget rolig helg siden jeg har ingen planer om farting eller festing heller. Har ikke hatt en helg uten festing eller farting siden jeg kom til England, så det kjennes nesten ut som ferie! Tanken på en rolig helg ble selvfølgelig knust av at jeg ble invitert med ut i helga i sistetimen i går, kan jeg noen gang få en frihelg? Disse Bonfire festene her i England ser vist aldri ut til å ende.. Håper ingen av mine nærmeste venner skal dra, for da vet jeg med meg selv at jeg kommer også til å dra så jeg ikke går glipp av noe.. Svaket for å si nei til fester - der har du meg..! ..#@&%?$!..  Har du skjeldent ei rolig helg?

 • 29

  Før mam og søss kom til England for en ukes tid siden skrev jeg noe av det jeg kunne ha tenkt med hun kunne ta med til meg. Er så utrolig mye godt som jeg savner her i England fra Norge. Dere kan jo få se en liste over ting jeg raskt kom på i farten noen dager før de dro til England, men jeg har kunnet kommet med mange flere lister til, tro det eller ei..


  Jeg savner faktisk masse mat, godis og drikke fra Norge. Spesielt pølser, helst Gilde grillpølser eller middagspølser! Jeg høres sikkert helt gal ut, men de pølsene her er helt uspiselige. Verste er vel at de bruker de pølser til ganske så mye, noe jeg ikke skjønner hvordan de hæler. Sausage roll osv.. Brekker meg bare tanken på de - ush!


  Ikke ble jeg utrolig glad for å se de igjen, men når de hadde med dette (vist på bildet over) ble jeg ikke mindre glad for å si det slik. De hadde også med en stor røykalaks til meg, delte Lakrisal med søss også hadde de med noen klesplagg osv som jeg savnet fra klesskapet mitt i Norge. Må nesten ikke glemme at mam kjøpte vitaminer, halslinser, cookies, goodis, fruktbarer for å ha på college osv til meg også når hun var her. Hun kan gjerne komme igjen for min del altså!


  Sitter her stappmett i senga nå etter nesten to posjoner med norsk risengrøt. Skal fortelle dere at jeg nøt de godt og at jeg får antageligvis sove litt bedre når jeg snart skal legge meg å sove igjen. For et liv..

  Hva hadde du savnet av norske varer om du skulle flytte til et annet land tror du?


 • 26

  Når jeg våknet i morgest var formen mye verre. Føles ut som at nesa og halsen har streiket, hodet er på en heeelt annen plass og kroppen klager i det ene øyeblikket over at det er for varmt, det andre for at det er for kaldt. Blir sprø snart! Var vel ikke det smarteste å sette på airconditionen på det laveste når vi lå på hotell i helga vi jeg tro.. Har nok ikke klart å vært lenge på college i dag, så etter mye grubling ringte jeg til skolen.. Jeg hadde tenkt å ha null fravær dette skoleåret, men med i dag har jeg to dager (måtte ta meg fri på fredagen når jeg skulle til London). Pluss at jeg trives veldig godt på college, selv om det er helvetes hardt. Men om jeg sammenligner fra i fjord da, så har jeg vært veldig flink. De siste årene har jeg vært så utrolig mye syk at jeg fikk frikort hos legen etter bare noen måneder!!

  Takker mamma som var her å kjøpte inn vitaminer, halsdrops og mye annet som kan få meg i bedre form. Enda jeg bor i et annet land passer hun på meg, aw. Fikk noen meldinger i morgest etter noen timer at det er kjedelig på college uten meg og at jeg får sykebesøk i morgen om jeg ikke er bedre. For en herlig gjeng må jeg si! Senga, halsdrops, vitaminer, paracetamol, frukt og grønt + annet godt for min del i dag - wo-ho!  Hvor mye fravær har du i år på skolen/jobben?

 • 25

  Har hatt en kjempefin kvalitetsdag med mam og søss i dag. Møttes i byen etter college og dro så på Cosmo's for kinalunch, trasket litt i byen og så dro vi på sightseeing til Bexhill hvor jeg viste de litt av college og livet i Bexhill før vi gikk ned til sentret for litt mer shopping. Skulle egentlig dra en tur til gamelbyen også, men siden det begynte å bli mørkt og lille søss var sliten i bena gikk vi hjem og igjennom parken med en liten stopp på Sainsbury's for engelsk snop og godt. Nå har vi vært å pakket inn de siste julegavenegavene som skal bli med de til Norge i morgen fra meg. Synes virkelig synd på koffertene med alt det pikkpakket og julegavene. Nå er det kos i senga med frøknene med masse godt!
  Må nyte de siste timene jeg har med de nå.. De drar jo i morgen tidlig igjen..


  Dagens randomebilde som mam absolutt måtte ta.. Føler meg så cool når vi henger utom college..

  Liker du å ha kvalitetstid med familien din?


 • 28

  Mye som surrer rundt i hodet på store Julie akkurat nå.. Så vet egentlig ikke hva jeg skal begynne å legge ut om. Jeg kan iallefall si at jeg har hatt en superduper, herlig helg i London med en sprudlende jentegjeng og hatt en meget god guide. Jeg kan vel komme tilbake til Lodonturen, shopping og mye annet senere i uka. Nå er nemlig det eventyret skyvet litt bort fra hjernen min ettersom når jeg kom hjem i dag kom min kjære mamma og søster hit. Fy fader det var herlig å se de igjen etter nesten 3 måneder siden sist!! Har nesten ikke ord.. Kan ikke vente til jeg er ferdig med to sosiologi timer i morgen, for så å vise de mitt søte, lille paradis her i England! Trodde det ikke gikk an å ha det bedre enn slik jeg har hatt det de siste månedene, men jeg tok vist feil.. Har måtte fått i meg noen lykkepiller i London tror jeg.


  To av de beste i hele verden! De har til og med tatt med mye ting jeg savner.

  Hvordan har helga di vært?


 • 44


  Når vi våknet i morges hadde vi veldig lyst å dryge'n noen timer lengre.. Men vi tusslet halvveis i søvne ned for frokost i våre vakre pysjamaser. Da vi hadde fått godt i magen og sminket bort sovetrynet var vi klare for nok en dag i London.


  London Eye!


  Glansbilde i London Eye!


  Nok et glansbilde i London Eye!


  Monsterrrr!


  Big Ben!


  Møtte plutselig noen kjendiser som jeg rakk så vidt å ta bilde av..
  Tower Brigde!


  Etter mye trasking, crazy sykkeltur i London, mange bussturer og tuber var det på tide med god mat. Denne kvelden hos Steak House! Nå er det kveld her på hotellrommet etter en lang dag. En ny dag med masse shopping i morgen både i Oxford Street og i Regent Street før det blir toget hjem til Hasting for å se min kjære mamma og søster!! Can't wait!!

  Har du vært i London Eye/Madame Tussauds før?


 • 20

  Lite med tid dessverre, så popper bare innom får si jeg har det supert sammen med en herlig jentegjeng pluss legger ved noen bilder fra i går før vi stikker ut av hotellet og koser oss i London City!


  ChinaTown!


  Chinese!
  Den første(orginale) Hard Rock Cafe!


  Mamma Mia i går kveld var amazing!!

  Ha en flott dag folkens!!

 • 29

  Synes jeg har vært veldig effektiv jeg. Hadde en stor, lang liste med ting jeg skulle gjøre i går og i dag, denne lista er nå completed! Gleder meg sånn til mamma og søss kommer nå at jeg er nesten dårlig, typisk meg at jeg blir dårlig når jeg gleder meg til noe.. Nesten utrolig å tenke på at etter Londonturen er de faktisk her. Så nå er alt klart til både å ta toget til London om en bitteliten time og jeg har ordnet til mamma og søss kommer på søndag. Weey!


  Ønsk meg god tur til London da!

  Har du noen planer for helga?

 • 22

  I går begynte vi med et nytt tema i media, nemlig video games. Noe dere kanskje ikke viste er at jeg faktisk liker spill. Da mener jeg ikke Sims, ludo eller noe slik, men skytespill. Mitt yndligsspill må vel være CS (Counter Strike), men de siste årene har jeg også fått god sans for COD (Call of Duty). Så jeg har brukt en del timer på gaming med kompiser fram for pcn og PS3 egentlig. For dere som ikke vet det er jeg også med å arangerer et suksessfullt LAN (Local Area Network) party kalt Nemean i Norge. Vi vant faktisk kulturprisen 2011 nå nylig. Savner crewgjengen og partyene utrolig mye! Hadde jeg hatt en god gamerpc hadde jeg vell spilt hvergang jeg har hatt tid, men i det siste har jeg bare gjort det når jeg har vært hos kompiser osv. Så ja, jeg har egentlig veldig god tro på det nye temaet i media. For øyeblikket holder vi på å analyserer den nye COD, MW3 (Modern Warfare 3) - utrolig spennende og morsomt vil jeg si!


  Nemean LAN party høsten'10.

  Spiller du noen spill?


 • 22

  Nå skal jeg fortelle noe flaut... Noe jævlig flaut! Mange av dere vet sikkert at jeg har vært i England mange ganger før (rundt 20 ganger faktisk), så selv mener jeg at det er sykt flaut å innrømme at jeg aldri har vært å gått rundt i gatene i London!! Det er faktisk helt på trynet.. Men det sier vel litt om landet da, siden jeg elsker det selv om jeg ikke har vært i hovedstaten ordentlig enda. Men i helga skjer det. Johanne og Victoria skal også være med og vi har fått fri på fredagen fra college og vi ordnet med togbilletter (og tube) i går. Nå mangler jeg bare å pakke kofferten og at fredagen skal komme. Gleder meg veldig til alt vi skal gjøre. Vi er åtte jenter som fortiden bor i UK som skal dra på denne turen som er satt opp, og han som vi skal være med oss er en ung, kjekk kar. Mon tro det blir krangling om han!?! Som sagt tidligere skal vi blandt annet på sove på hotel, se musikalen "Mamma Mia", sightseeingbuss rundt om i London, City Cruise i River Thames, shopping osv. Blir også morsomt å bli kjent med de andre jentene og høre hvordan de har hatt det så langt i paradiset England. Videokamera og kamera skal ha en god plass i min kjære reisekoffert - trust me!


  Har du vært i London før?


 • 22


  Hahahaha, so true!!!

  Are you a ninja?

 • 26

  Om ikke jeg tar veldig feil så sitter min kjære mamma og søster på flyet til England nå, om de ikke allerede har landet. De skal være her en uke. Så siden de også skal en tur til onkel drar de dit med en gang pga jeg har lange collegedager resten av uka og i helga skal jeg til London med ETS og noen andre utvekslingsstudentene i UK. Litt dumt når de først kommer er jeg opptatt for helga, men jeg for iallefall se de siden de kommer med tog søndags ettermiddag til Hastings. Forhåpentligvis blir det i samme tid som jeg kommer hjem fra London. På mandag har jeg bare to timer, så jeg får iallefall brukt noen timer med de både søndag, mandag og tirsdagsmorgen før de drar til flyplassen. Vurderer å ta de med meg mandagsformiddag rundt i byen og vise de litt rundt og ha en god lunch. Det gikk faktisk ikke opp for meg hvor mye jeg egentlig savner de før noen dager siden da jeg tenkte at det er bare dager til jeg får se igjen. Gleder meg sykt til å bli ferdig med collegedagene for uka, en herlig tur i London i helga og ikke minst; se de, klemme og kysse de!


  Ikke det vakreste bilde av oss, men var det første jeg kom over, så la gå.. Love you guys to bits!

  Noen som har noen andre idéer om hva jeg skal finne på med de?


 • 22


  På fredag dro Johanne og jeg som sagt tidligere til Brigthon for juleshopping. Vi hadde aldri vært i byen før, men syntes vi klarte oss veldig bra jeg. Jeg dro dit med høyheler, men endte opp med lave balerinasko etter noen timer. Vi rakk bare noen butikker på shoppingsenteret på alle de timene vi var der. Så vi må vel drar dit snart igjen får å sjekke ut flere butikker. Tenkte som så at jeg kunne ikke kjøpe julegaver fra H&M og andre butikker vi har i Norge. Og tror det eller ei, jeg brukte ikke en eneste krone på meg selv untatt togbilettene og kinamaten etter shoppingen! Var faktisk utrolig stolt av meg selv! Må si det var veldig vanskelig å finne gaver til alle sammen, så dere bør bli fornøyde dere som får gave fra England altså. Dere aner heller ikke hvor jævlig mye slit det var å bære på 10 tunge poser byen rundt når vi letet etter marshmellow fluff.. Hadde faktisk merker i hendene etter posene og blemmer - no joke! Kroppen værket og ropet etter kinamat.. Litt rart å være ferdig med julegavene tidlig i november, men da trenger jeg ikke å stresse rett før jul. Så nå mangler jeg bare to gaver til to venninner pluss noen små ting til noen andre gaver, så er jeg ferdig
  - flink pike!
  Oja, dette er julegavene deres som jeg drasset med verden over.. (H&M posen er Johannes)

  Hvordan ligger du an med juleshoppingen?

 • 31

  Endelig fredag og snaaart helg sier jeg bare! Sitter i sengen og er klar til  å dra på college for å ha mine to favorittfag. 2 timer fotografi og 2 timer media. Rett etter college skal Johanne og jeg ta første buss til Bexhill for å dra til togstasjonen å kjøpe oss togbiletter. Turen skal nemlig gå til Brigthon for juleshopping. Det har seg nemlig slik at mamma og søss kommer over til England om bare noen dager, så om jeg har alle (iallefall de fleste) julegaver i orden kan jeg sende de med de i stede for å sende de ved posten. To private julenisser med blondt hår med andre ord. Victoria skal vist komme etter oss når hun er ferdig på college også. Etter noen timer med shopping og antageligvis noen striper på Visakortet skal vi dra til Johanne og campe der. Hun har huset for seg selv i helga, så da blir det jo selfølgelig jentekos. Neglepynting og baking blandt annet! Lørdag er det Bonfire (nok en gang), men denne gangen er det for hele UK (ikke bare Hastings). Da tøffer vi med toget til Battle og koser oss med haugevis av folk.


  Thumb up for a promising weekend!

  Noen andre enn meg som ser fram til helg?

 • 24

  Er det noe jeg har mislikt så lenge jeg kan huske er det matpakker. Jeg bare kan ikke fordra det. Har man det i en matboks blir de ristet, har man det i en pose eller i folie blir de smashed. Også kan man vær så helgid å få en svettmat, slik som svettost. Jeg foretrekker heller å kjøpe mat på butikken eller kantina. Jeg har vært slik lenge, iallfall fra da jeg begynte på ungdomsskolen. Synes liksom ikke det smaker særlig godt og heller ser det ikke godt ut. Jeg synes det er rett og slett pinlig å ta fram matpakken sin om det er mange rundt, jeg føler meg ufyselig, rett og slett !


  Skulle nesten tro at jeg har skrevet denne sangen.. haha! 

  Klar over at det høres veldig rart ut, men som sagt jeg fordrar jeg det bare ikke. Men nå har jeg vært flink å hatt med meg sandwich hver dag denne uka på skolen, men har lyst til å låse meg på et rom alene hver dag jeg spiser. Det går ganske mye penger i kantina om jeg fortsetter å kjøpe mat der, i stede for å ta med gratis mat fra familien. Dessuten er det dyrere for en ordentlig sandwich enn burger og chips i kantina vår; I stedefor noen strimlet grønnsaker + liten smoothie (som vist under) kan du få burger og chips pluss sikkert ekstra chips for en billigere penge... Helt syykt! ! Er jo nesten ikke rart folk her går for drittmat her jo.. Jeg må vel bare tenke på at om jeg vil bruke penger på mat i kantina blir det mindre shopping, eller jeg får bare kutte ut lunchen, eller jeg må gå for billig drittmat og rulle til Norge eller ta med matpakke og bruke pengene på shopping. - Tror jeg skal gå for matpakke (= shopping) da ja, selv om jeg har lyst å gråte over det!

  Foretrekker du å kjøpe deg luch eller ha med deg matpakke?

 • 37

  Hadde tenkt å lage noen videoer om interessen er der for dere? Tenkte at jeg skulle ta med meg Joanna og Johanne på videoene også. De er de beste vennene mine her, mye for at vi har like bra (/dårlig?) humor og er ganske like. Derfor tenkte jeg kanskje vi skulle få til noen videoer til dere. Har snakket med de om det og de stilte gjerne opp. Hadde derfor vært morsomt om dere kanskje kan komme med forslag til hva vi skal gjøre og slik. Husk Joanna er engelsk og Johanne dansk, så det kan bli litt rart! Videoene blir sikkert med en av de hver sin gang tipper jeg. Vet ikke når dette blir eventuelt da, men skal prøve å få det til iallefall én i løpe av uka - neste uke.
  Har troa på at dette kan bli litt morsomt!  Har en liten idè ang videoene, men har dere noen forslag til våre kommende videoer?


 • 24

  Nå som høstferien er over blir college livet mitt fram til sommeren. Siden jeg nå nylig valgte også faget fotografi er jeg å se på college fra 9 - 16.30 hverdag. Var ganske så usikker på dagen i dag. Har egentlig bare to timer om morgenen, men to av mine fototimer er på slutten av dagen. Var også veldig usikker på hvordan faget er. Men jeg skjønner ikke hva jeg var beskymret for. Fy fader, jeg hadde det så gøy! Fikk høre at det var storsett slik timene var, slik som i dag, så tror ikke faget kommer til å være noe stort problem. Blir selfølgelig noen utfordringer vil jeg tro, men bring it on sier jeg bare!  Kom på god talefot med mange, men glad jeg har min kjære Sussex venn i klassen, vi har det såå gøy sammen. Hun viste meg ting de har gjort tidligere osv, så lot hun meg prøve ut ting. Vi var for det meste i mørkerommet hvor vi testet ut projuceted image, photogramme og pinhole camera - vi lagde og tok bilder altså uten kamera! Synes vi var effektiv og flink jeg, mye for at jeg ville lære alt med en gang. Hun sa faktisk at hun har aldri gjort så mye på to timer i timene før jeg kom, morsomt å høre. Tenkte å vise dere noe av hva jeg gjorde i dag;


  Dette er Sussex-Sophies bilde da. Synes det var så bra så måtte vise dere, selv om jeg tok bildet av bildet med mobilen. Denne metoden kalt Pinhole Camera er sykt kul. Var helt i sjokk i grunn jeg. For dette er tatt med et Pringlesrør, dere vet det lange røret til potetgullet. Prinlesrør, sort papir, litt papp, folie og fotopapir er det som skal til. Pluss et slik "mørkrom" med utstyr. Super stilig!!


  Dette er mitt bilde. Litt uklart å se hva det er. Men jeg stilte mitt rør mot en utsilligskjole som man kanskje kan tyde oppe til venstre. Kanskje ikke det beste bildet, men bedre enn mange andre i klassen som hadde et stykke sort papir som resultat.


  Denne måten er kalt Projected Image. Å nei, vi bruker fortsatt ikke kamera! Dette er noe man må gjøre på "mørkerommet". Har noe utstyr som ligner mer som en Overhead. Så legger man det man vil i lyset så reflekterer det på en måte på fotopapiret etter noen sekunder. Som dere ser valgte jeg en fjær på dette bildet. Så må man ta fotopapiret i vannet med kjemikaliene og "fremkaller" det. Ser nesten ut som man har brukt et ordentlig kamera egentlig..


  Dette er kalt Photogramme. Man bruker akkurat det samme måte som Projected Image (over), bare at man tar det man vil ha bildet av under på fotopapiret denne gangen, ikke over, helt inntil lyset. Til høyre har jeg tatt bildet til venstre men fått fargene motsatt (slik de egentlig skulle ha vært). Bildet under har jeg lagt vann på fotopapiret.

  Hva synes dere om de forskjellige måtene og hva synes dere om resultatene?


 • 21

  Kjenner at jeg er desperat, stressa, sur - nesten litt forbanna også... Nå er vel tiden hvor mobilen min tar farvell med meg. Ikke er den supertreg, nekter å sende meldinger noen ganger og alt det andre som finnes av frustrasjon og irritasjon, men nå nekter den også å lade. Dvs at den er død og jeg er helt alene.. Hva skal jeg gjøre nå da, når jeg ikke har mobil? Jeg er faktisk nesten helt tapt uten den. Hva skal jeg høre på når jeg sitter på bussen (og toget) nå da? Hvordan skal jeg kontakte folk og hvordan skal de kontakte meg? Hvordan skal jeg vite hvor mye klokka er og hva skal jeg gjøre når jeg kjeder meg? Jeg har lyst til å gråte! Er virkelig smertefullt hvor avhengig jeg er av en liten elektronisk ting (noe som ikke min er lengre da *kremt*). Jeg kommer til å være stresset og jævlig til jeg får taki meg en ny. Gruer meg allerede til i morgen! En eldgammel Nokia kunne til og med har gjort det bedre for noen dager til og med.. FML!  Er du avhengig av mobilen din eller andre dingsebomser?


 • 20

  Hadde en kraftig hodepine i nesten hele går og da jeg kom hjem var huset proppet fullt. La meg veldig tidlig ettersom jeg ikke følte meg helt bra og fordi jeg var utslitt, dessuten skulle jeg opp i rett tid i dag. Men tror dere det var lett å sove når huset enda var lys våken? Det var rett og slett som en hønsehus! Det er minst 10 kyllinger her (no kiddin') som aldri går tom for energi, tre høner som kakkler så huset skjelver og den eneste hanen i huset har trekt seg litt unna på ett rom (slik som jeg). Blir lite med søvn i helga ser (og høres) det ut som! Heldigvis er det party, party i hele denne helga og mandag da, så jeg har vel ikke kommet til å sovet så mye uansett. Når jeg først kommer til å ta noen timer med hønseblund i mellom noen drinker er jeg vel i en annen verden selv om huset blir nesten revet ned!
  Sier takk for meg til hønsehuset for en stund, for nå er det tid for caffèe og kos med noen jenter i byen!


  Mine elskbare sko skal brukes i dag.  Har du følt at du har bodd i et hønsehus før?


 • 19

  I dag tidlig var jeg med onkel og en gjeng mannfolk med hunder på fasanjakt. Onkel trodde det ville være litt morsomt for meg å se pluss at jeg kunne ta bilder. Så jeg tenke, hvor for ikke? Følte meg som en liten cowboy i antrekket, men jeg frøs iallfall ikke. Mamma du bør være stolt av meg; jeg brukte nemlig S T Ø V L E R også!! Synes det var ganske så morsomt jeg, selv om jeg var der bare i noen minutter før det var lunch og vi dro hjem, pluss at jeg har bare orginal objektiv fortiden, så jeg fikk ikke komme så nær fuglene.. Skal ikke se bort i fra at jeg blir med flere ganger.
  Flinke hunden!
  Dagens outfit - hva synes dere?


  Stakkars fuglene..
  Var på safari på vei hjem. Hadde jeg vært en av jegerne hadde jeg vært fly forbandet, for så mange fasaner (og andre dyr) vi så både før og etter, var sikkert dobbelt av de vi så når vi jaktet på de.  Har du vært på jakt før?

 • 31

  For å si det slik er det lite med tid til å sitte på rompa og ha en laptop på fanget om dagen her hos onkel og co. I dag dro jeg hos kompisen min sammen med noen andre. Tok oss en spasertur med noen dyr. Jentene i fronten med noen hunder og guttene bak med en massiv hest. Jeg dro så til Pam hvor hestsmeden var til stedet. Jeg gav hestene litt kos, stell og kjærlighet før de kunne løpe og hoppe i vei på beitet med pene hover og nye sko. Så var det lunch og litt hjemmeverksted. Tante elsker å holde på med glass og masse andre småhobbyer, blandt annet Tiffany (se hva det er her!). Jeg fikk også prøve meg på det etter jeg hadde malt fiskene mine som jeg skal gi som en liten julegave til noen. Herlig og kreativ dag!


  Tiffany stjerna mi, selvfølgelig måtte der være en stjerne. Vet ikke hvor lenge jeg holdt på med denne, men jeg vet at jeg kan ikke lage flere hundre engler slik tante liker å holde på med.. Tålmodighet er min dårlige side for å si det slik!


  Så dette er Tiffany. Først kuttet jeg ut glasset, filet de, hadde på kobber rundt glasset og så var det å "lime" alt sammen med bly. Det var en veldig enkel og kjapp forklaring. Det er nemlig ikke så lett som det ser ut som!


  Bedre bilde av hvordan fargene er. Gleder meg til å putte denne i vinduet når jeg kommer hjem!

  Hva synes dere om stjerna mi?

 • 42


  Siden onkel og tante måtte avgårde på arbeid i morges, sa jeg at jeg skulle ta meg av ungene, så sukkersøte som de er. Fikk god hjelp med å ordne håret mitt i morgest med disse to som assistenter, så det var jo kjekt. Vi gikk opp til Pam (moren til tante, bestemora til søskenbarnene mine) hvor vi koset oss med alla kryssord og lego. Jeg tenkte hvorfor ikke? Dere skulle virkelig ha sett det huset jeg laget! Haha. Man er ikke voksen før man innrømmer at man er barnslig.


  Vi gikk også ut å kiket på fiskene i hagen og alt annet som var å se. Så fin natur her synes jeg!


  Hestene så ut til å ville ha litt kos også, der de kom galloperende opp mot meg.


  Rakker'n!
  Så dro vi til en kompis av meg hvor de har masse, masse dyr over alt. Har lært opp igjennom årene at siden jeg så dyreelsker som jeg er (som må ta og se på alle dyrene) at  finbuksa passer utrolig dårlig her! Hihi.


  Oja, jeg brukte mer tid med disse krabatene mer ennmed kompisene mine i dag, lol. De er jo mye søtere, tssh.


  Halla sveis!


  Okei, disse i fronten her er jeg ikke så glade i og tror ikke de liker meg heller..
  Sprang for livet med disse i hælene, for å si det slik.. 
  Denne pelsdotten er virkelig min hjerteknuser. Vet ikke hvor lenge jeg dullet med denne babyen men jeg kunne nesten ha blitt bestevenn med den, løpe og leke med den dagen lang. Verdens nuskeste!! 
  Julenisse, jeg ønsker meg han under juletreet i år!!!


  Må nesten vise dere denne søte valpen. Den lå slik i armene mine i evigheter, men jeg hadde absolutt ikke noe i mot det. Har tenkt på å ha en slik en når jeg flytter til Trondheim neste år. Halvt puddel og halvt ... noe annet!

  Er du virkelig en dyreelsker?

 • 24

  Da har jeg forflyttet meg ca 20 mil fra hjemmet, nærmere sagt Bournemouth igjen. Begynner å tenke at tog er ganske så greit i grunn nå. Herlig å slappe av litt med musikk og ser ut på den engelske natur og byliv. Hadde faktisk korrekte billetter denne gang og reisen gikk ganske bra! Tok det første toget i 13 tiden, tok så en buss + enda to tog til. Hva gjør man ikke for å ha kvalitetstid med sin verdens beste onkel, tante og søskenbarnene sine som er verdens beste engelskmenn? Har nylig hatt et herlig måltid etterfulgt av en sukkersøt desert; varm eplekake med noe kalt custard (nesten som vaniljesaus/krem). Nå er det X-Factor før øynene og kroppen faller sammen. Er dødssliten med andre ord!


  Ganske så uklart bilde av meg og guttene mine, men det blir vel flere bilder av oss siden jeg skal være her noen dager.

  Hvordan avsluttet du helga?

 • 35


  Jepp, da har jeg sort hår igjen, noe som jeg alltid pleier å ha fra høst-vår. Hadde bestemt meg sist jeg var til frisøren at det var siste gangen jeg hadde det lyst helt til neste sommer. Så siden etterveksten begynte å snike seg frem fikk jeg Johanne til å få meg back to the dark side again. Dessuten er det mye lettere å håndtere sort hår synes jeg. Sjangsen for at etterveksten mislykkes er stor om man har blondt enn å ta etterveksten av sort hår. Dette er et ganske kjapt innlegg, beklager for det. Men må stikke, bylivet venter!!

  Hva synes dere om håret?

 • 23


  Ahh, dere aner ikke hvor godt det er med fredag og høstferie! Det er nesten litt utrolig at jeg ikke skal være på et klasserom og colleges "fire" vegger på over en uke. Lekser har vi fått da, noe annet forventer man bare ikke av college, men herlig å ta livet litt med ro for en ukestid. Jeg skal bruke min energi og tid på å være med venner og familie. Var å koset meg i byen og i parken med Johanne i dag. Tok også noen bilder som jeg kan vise senere av de små tegnene til at høsten har kommet til England. Skulle egentlig dra til London i morgen, men siden de jeg ble invitert av er syk, blir det en annen gang. Så da blir det vel kvalitetstid med jentene og bylivet tipper jeg. Søndag eller mandag pakker jeg trillekofferten og tuter til onkel for noen dager. Siste helga før jeg er tilbake på skolebenken igjen vil bli brukt sammen med jentene og shopping i Brighton! Fikk forresten pakke fra mami i Norge i dag - iih! Kan det bli bedre?  Når hadde du høstferie og hvor lenge varte den?
  Hva brukte du din tid og energi på i høstferien?


 • 21

  I dag er det dagen for å vise at man bryr seg og har respekt for brystkreft. Det eneste man trenger å gjøre er å ha på seg noe som er rosa (kan også støtte aksjonen ved å kjøpe rosa ting, feks rosa sløyfe osv selvfølgelig). Synes dette er en ganske fin ting jeg. For hva er vel bedre enn å vise omsorg og støtte? Jeg fik vite om denne dagen via college - synes det er meget bra at de tar brystkreft på alvor og faktisk opplyser oss om slike ting. Selv skal jeg bruke min søte rosa genser jeg kjøpte på tirdag på TopShop, mine rosa sko og den søte, rosa sløyfa.


  Morgentryne ♥  Har du på deg noe rosa i dag?

 • 20 • 28

  I går når jeg kom hjem fra byen så jeg i innkjørselen noe rosa som mindte opp halsbåndet til vår kjære, lille pusekatt. Jeg tenke egentlig ikke spesielt over det før jeg gikk inn å spurte om det var Silkys, altså kattens. Da jeg så blikke deres og når de fortalte at hu har vært borte i hele den dagen, noe som aldeles ikke er like henne gikk det opp for oss alle. Det gjorde det ikke akkurat bedre at jeg fant halsbåndet åpent! Jeg har lite tro på noe annet enn et mennesklivesen klarer å kneppe opp en slik lås. Søsteren min her i huset brøt ut i tårer, sorg, raseri og frustrasjon, mor selv i huset gikk nesten rundt seg selv for å finne på noe vi kunne gjøre, jeg ble helt satt ut og tok meg av den gråtende jenta som hadde trolig mistet sin lille pusebaby som hun brukte all sin tid på, mens de andre ble bare borte i alt kaoset.

  Spørsmålet som surret for det meste i hodet våres var vel: hvem i alledager kan gjøre noe sånt? Det er jo kiddnapping og det var ganske så åpenbart når de hadde lagt halsbåndet fint ved gårsplassen åpent! Det er utrolig mange folk som går forbi huset vårt daglig, i alle aldere og katten er jo nydelig, men allikevell - det er rett og slett ikke akseptabelt! Bare det å ta av halsbåndet synes jeg er galt, selv om kanskje ikke halsbånd er det aller beste for en katt ved tanken på at de kan hekte seg fast i ting, men uansett! Men etter masse tårer, leteaksjoner og plakat ordning ble hun funnet. Noen "kattefolk" tipper noen hadde plukket henne opp for å ta henne meg seg eller noe, åsså hadde hun hoppet ut av armene, og heldigvis funnet veien tilbake. Selvfølgelig trenger ikke dette å være sant, men det er ganske så spesielt da!   Hva hadde du gjort og tenkt om du hadde funnet halsbåndet til kjæledyret ditt åpent i innkjørselen, mens kjæledyret ditt har vært borte en god stund?

 • 29

  På fredag skrev jeg faktisk et brev til min kjære oldemor. Kan ikke huske sist gang jeg skrev et brev, men det er jaggu mange år siden! Facebook og mobilen er jo sååå mye kjappere liksom. Oldemor selv på 85 år tror jeg faktisk synes det også, for hun skriver meldinger og ringer som bare det. Men siden jeg ikke bruker mitt norske nr. lengre får jeg ikke til å med henne. Tenkte derfor å skrive et lite brev til henne for det vet jeg hun liker å få pluss at hun samler på de. Men når jeg først begynte å skrive, fant jeg ut når jeg først skriver et brev kan jeg bare proppe det fullt med ord - so i did! La ved to bilder også da. Et med de danske jentene og meg, det andre med oldemor og meg.  Når skrev du sist ett brev og sendte det med posten?

 • 24

  Siden jeg har holdt ut med en slem mobil i måneder nå og den har bestemt seg for å være vrangere enn noen sinne har jeg bestemt meg for å bare komme meg over den. Orker ikke å bruke mere unødvendig tid på den for å være ærlig. Jeg har sett på mange freshe, stilige og smarte mobiler for å komme over min lille "vrangpeis" også kalt x10 mini pro.. Så nå har jeg prøvet å sett etter sjarm OG oppførsel. Vurderte iPhone (utrolig nok) en stund, men jeg er ikke glad i touch, så det er egentlig bare å glemme. Men siden jeg flyttet til England har jeg sett utrolig mange med Blackberry mobiler og de er så fancy! Hva er vel smartere enn en smartelefon? Derfor har jeg nesten bestemt meg for å kjøpe den fancye, råe og stilige nye Blackberry Bold 9900/9930. Sikler hver gang jeg ser på den i butikkene (sist i dag). Skal sjekke ut litt om de, har nemlig hørt at det er noen ulemper å kjøpe Blackberry når jeg skal bruke den i Norge når jeg skal tilbake. Vet det ska gå an å laste ned æ, ø og å osv, men det skal vist være noe slik at de ikke er så lett å bruke i Norge eller noe.. Satser på det går bra og at en Blackberry Bold 9900/9930 blir min, men at jeg ikke drukner den med sikel!

  Hvilken mobil har du lyst på?
  Noen som har erfaringer med Blackberry i Norge? 

 • 34

  Siden vi hadde fri fra college i dag ble det sagt at vi skulle ha filmdag i dag hvor vi skulle kjøpe takeaway fra KFC og se noen filmer. Jeg var jo selvfølgelig sein og da måtte jo selvfølgelig bussene også være det. Heldigvis var Jamie også litt sein, så det ble ikke såå ille. Rakk ikke å se alle filmene som vi tenkte da, men koselig var det i alle fall. Jeg dro hjem i rett tid for at jeg tenkte å prioritere litt lekser på en slik fin fridag. Skal ikke se bort i fra at vi tar igjen filmene og en slik dag igjen om ikke så alt for lenge.


  Måtte jo teste ut oreomilkshanken, yum!
  Haha, ja vi kjøpte så alt for mye mat. Klarte ikke å spise halvparten av det engang..


  Men vi hadde stor trua på at vi skulle klare det da..


  Filmen Insidious var helt grei. Kjempegod start da, men ble dessverre litt skuffende på en måte lengre ut. Det ble liksom så teit og jeg lo mer enn hva jeg ble redd. En film som jeg vil si havner midt på 3'ern.   Har du filmdager/kvelder med venner?
  Har du sett filmen Insidious før? Hva synes du?

 • 28

  Da har jeg prøvet for andre gang å bølge håret med min nye GHD-tang. Kan ikke si at resultatet ble så veldig bra, men det er derfor jeg øver meg litt, siden jeg vurderer å ha bølger på lørdagen da det er Bonfire night her i byen. 


  Klare selvfølgelig å herpe bølgene oppi når jeg sprayet hårspray i. Har ikke tid til å ordne det siden jeg må løpe til neste buss for å dra å ha filmmaraton med noen søtiser siden vi har fri fra college i dag. Ha en flott dag så lenge!  Hva synes du om håret?


 • 30

  Dagen startet rundt 7-8 tiden da jeg ble vekt av en av mine kjære søskenbarn som ville ha kos i senga. Tok en kjapp runde på Car Boots i det utrolig fine, varme været før det ble god lunch, for så noen timer på hunde show. Husker jeg var å kiket på det en gang tidligere her i England, men jeg var ikke gammel så husker greit lite av det. Det var mange flotte hunder der og mange gode priser. Jeg var med kompisen min og tok bilder, helt til jeg plutselig fikk beskjed av hun som delte ut prisene ville ha hjelp av meg. Så der sto jeg midt på banen, forvirret og tok i mot pengene for de som ville være med på forskjellige priser, mens kompisen min selvfølgelig sto og lo av meg, lol.
  Men morsomt var det og mange flotte hunder fikk velfortjente priser!


  Uklart bilde, men måtte nesten legge det ved siden han er sååå søt!


  Fikk prisen "most handsome dog"!


  Vinnerne av "Happy family".
  Denne skjønnheten fikk prisen "Dog of the Show"!

  Har du vært på hundeutstilling før?


 • 32

  Selv om jeg er og bor i England følger jeg veldig med hva som foregår i hjemlandet, Norge. Følger regelmessing med på mange forskjellige nettaviser og blir oppdatert av venner og familie. Kom over en artikkel på VG i dag om at amerikanere holder på å spiller inn en film om massakren som herjet på Utøya og tok livet av flere titalls forsvarsløse ungdommer. Er det bare jeg som reagerer meget på dette eller? Jeg kjenner jeg er forbanna, rett og slett. Fant også traileren av spillefilmen som norsk politi vil få fjernet. Jeg har nesten ikke ord.. Skjønner ikke folk at det er veldig sårbart for mange og at dette er mye mer seriøst enn en teit film med skuespillere som "leker" det hele? Traileren på youtube har allerede fått over 1,5k og bare 800 har sett hele traileren. Velger å ikke legge ut den her for jeg synes ikke den skal få noe oppmerksomhet... Det er så alt for dumt hele greia!  Hva synes du om at amerikanere lager film av tragedien på Utøya?

 • 24

  Dro til en kompis av meg her i går kveld. Jeg hadde hørt at det var en del folk der, så jeg tok med meg noen flasker. Koselig å se han igjen og ble kjent med noen nye. Ble også med guttene (søskenbarna mine) på fotballtrening klokken 9 i morgest og ble der til lunch. Fikk fint besøk i kveld, så vi bestilte chinese takeaway. Jeg må innrømme at kinamat er ikke noe jeg har spist mye av før, men dette året har jeg vært helt hekta på det. Har allerede spist det tre ganger siden jeg flyttet til England, blir min fjerde på mandag når vi skal feire vår kjære, kommende attenårige Joanna. Ikke alt er like godt da, men jeg prøver stadig nye sorter og prøver å bli vant til maten. I dag lærte jeg også å bruke spisepinnene, men jeg synes gaffelen er raskere. Nå er det X-factor på gang - ha en flott kveld videre!


  Mine kjekke, sjarmørende, engeske søskenbarn!

  Liker du kinamat?
  Kan du å spise med slike spisepinner?

 • 30


  Da er jeg forsåvidt klar til å dra på college for å ha to timer med media før det blir helg. Jeg kan rett og slett ikke vente til at det blir helg. Etter en uke med mye kluss og sykdom er jeg utslitt og lei. Oja, det har kommet en kjekkas i mediaklassen min nå, å gjett hvor han sitter?! Joda, ved siden av meg.. Lol!


  Kjøpte meg rabbatkort og togbiletter for noen dager siden. Så nå stikker jeg til onkel & co for helga. Oja, dere hørte rett.. JEG skal ta TOG, igjen! Nesten litt rart at jeg virkelig tørr å sette meg på et tog etter den helvetes turen i sommer fra Bø Telemark til Trondheim, pluss dette er til og med i et annet land. Men hva gjør man ikke for å besøke onkel kjekken nr. 1?! Og siden jeg har kjøpt meg rabbatkort så tar jeg meg garantert flere turer med toget til Bournemouth (om jeg så overlever da)..


  Satser på at jeg overlever de fire timene med tog, at jeg får en god plass og kanskje internett også.. Tar med meg laptopen, kamera og videokamera (selvfølgelig), så dere skal få oppdateringer i fra helga. Håper å få møtt mest mulig kjente og gode venner, har jo ikke sett mange av de siden januar i år. Dessuten elsker jeg plassen!


  God helg alle sammen og ønsk meg lykke til med reisen i dag...

  Liker du å ta tog? Tar du det mye?


 • 25

  Startet helga med en liten runde i byen før det ble kvalitetstid med min kjære Johanne på stranda. Nok en herlig dag med fantastisk vær, men denne dagen har vært syk varm. Etter vi hadde spist våre kjære Subways måtte vi bare kaste klærne om vi skulle sitte der lengre. Hadde også kjøpt oss noen kurger med god bringebær og jordbær som vi koset oss med og jeg klarte selvfølgelig å sovne i sola så sliten og syk som jeg er. En herlig start på helga med en herlig jente!


  Verdens søteste Johanne!
  Hahaha..  Hvordan startet du helga?

 • 25


  Da er jeg ferdig ordnet og klar til å ta bussen snart til byen og dra på College. Formen er heldigvis en god del bedre i dag. Tror en god dusj før jeg la meg og 10 timer med søvn hjalp godt. Om jeg fortsatt er oppegående etter College skal jeg bli med en gjeng på stranda siden gradestokken har vist stoppet på nesten 30°C, også var det snakk om kino etterpå. Må vel ta det litt rolig i helga for å ikke bli dårligere. To babes og jeg stikker til byen Eastbourne for shopping på lørdag, shopping for meg alltid bedre - en god medisin! Så blir det vel litt lekser innimellom vil jeg tro og mye avslappning til min syke kropp. Er noen timer på forskudd jeg, men god helg mine kjære snuppelupper!  Noen som har planer for denne helga da?

 • 26

  Er ganske stolt av meg selv at jeg klarte meg igjennom fulldagen i dag med formen jeg har. Flere lærere har sagt at jeg måtte dra hjem, men jeg er lite keen på å få marks, så jeg bestemte meg bare for å kjempe i mot. Takk for gode venner og klassekamerater sier jeg bare! Halsen har nemlig blitt verre, mye verre. Hodet surrer, kroppen verker og feberen tar overtak over kroppen. At sola steiker sterkere enn tidligere i uka gjør det ikke så mye bedre. Tror nok at jeg bare skal oppsøke drømmeland quick as possible, så jeg forhåpentligvis klarer meg igjennom to timer med favorittfaget, media i morgen før det blir helg! Lenge leve paracet, halsdrops og te!

  Image and video hosting by TinyPic

  Flere som er syk eller er i dårlig form?

 • 36

  En time hver uke har vi noe som heter Enrichment på College. Du har en dunge med aktiviteter og ting du kan velge å gjøre denne timen. Du kan velge feks svømming, netball, rugby, golf.. ja, det er flere sider med aktiviteter. Ikke har de bare sport men også slik som kinesisk og andre språk, utv (lage tv-programmer), college band, gitar, street dance ++. Jeg valgte først ladies football, men fikk skiftet i dag til noe jeg brenner mye mer for, nemlig fotografi!!

  Jeg får mye skryt av bildene mine fra alle kanter, men alt av det jeg kan nå er etter min egen erfaring. Jeg har ikke gått på noen kurs hvordan jeg bør ta bildene mine eller hvordan jeg bør redigere bilder for å få bedre resultat. Så nå vil jeg virkelig lære meg noe, og få enda bedre resultater. Hadde min første time i dag og vi holdt på å lekte oss litt med Photoshop, noe vi kommer til å holde på en masse med. Enda ett pluss for meg for jeg jeg vil virkelig bli bedre i Photoshop. Min søte mormor har også sagt at hun skal kjøpe det til meg, synes liksom ikke det er så stas å hacke det. Uansett ser virkelig fram til å ha dette "faget" (samt media som går på litt av det samme m.m.).


  På bussen på vei til byen i morgest.

  Er du veldig interessert i foto og andre mediasaker?

 • 34


  - Nei, faktisk ikke. Føler meg litt som en ekte engelskmann (kvinne) etter hvor mye jeg har drukket te de siste døgnene. Halsen min har vært helt forferdelig vond, men kjente at den ble mye bedre bare etter noen koppet med varm, engelsk te. Hele huset hoster og harker, så det er vel noe som går.. Satser bare på at det går fort over. Jeg har iallfall langt i fra tid (og tålmodighet) til å være sengeliggende og syk her i mitt kjære eventyrland! Må vel bare venne på meg å drikke ofte og mye te ettersom jeg vil være ganske så engelsk av meg.

  Drikker du ofte te?

 • 21

  Dere aner ikke hvor glad og lettet jeg er! Sto opp gry tidlig i morges siden kontaktpersonen vår ville møte oss ved et museum i Bexhill. Dette var mitt første møte med henne, og jeg har syntes dårlig om henne pga hun ikke har organisert noe tidligere osv. Men nå når jeg møtte henne i dag, satt oss ned på café etter å ha sett på kunstutsillingen og snakket - elsket jeg henne! Hun er veeldig vennlig og søt. Jeg har hørt at den tidligere konktpersonen her i Hastings for utvekslingsstudenter har vært veldig streng og nøye, derfor var jeg livredd for at hun skulle finne ut det vi har gjort og kommer til å gjøre dette året i England. Men denne dama er langt fra jeg hadde forventet.

  Vi har nemlig "hemmeligheter" med hverandre. For et utvekslingsår er veldig strengt i grunn med mange regler, men denne dama forstår seg på ungdommer (slik som min vertsfamilie). Men siden hun er så snill med oss må vi selfølgelig prøve å holde oss på ett lavt nivå. Jeg var redd for at vi måtte virkelig snike oss ut for å dra til London, Brighton og andre plasser. At vi måtte si at vi skal ha filmkveld eller noe, når vi egentlig skal ut på byen (++). Så det vil si at jeg trenger heller ikke å være så hemmelighetsfull her på bloggen heller, noe jeg har syntes har vært veldig synd. Jeg liker å være ærlig, være med selv, så om jeg måtte holde mye i skjul hadde det vært ganske "ikke-meg". Altså det finnes jo grenser her på bloggen også, men at jeg trenger ikke å fortelle hvite løgner liksom. Og kan også dele bilder med dere på de "ulovelige" plassene og de andre sprellene vi står for. Dette blir virkelig et bra år må jeg bare si!


  Vi dro å kiket på et kunstmuseum om Warhol. Mye spesielt, men også mye stilig!
  English tea!

  Flere som foretrekker heller å være ærlig i stede for å fortelle hvite løgner og gjøre ting i skjul?

 • 27

  I mediatimene i dag fikk vi tilbake innleveringene fra forrige uke. Begge kom i hendene mine med to store A'er som var ringet rundt pluss noen positive ord fra læreren. Vi fikk også en innleveringsoppgave til som skal leveres neste fredag, men siden jeg ikke hadde noen spesielle planer i kveld gjorde jeg like godt denne fredagskvelden. Så nå kan jeg krysse av "done" på innleveringen. Godt å bli ferdig god tid i forveien! Resten av kvelden skal jeg bare samle opp energi til en crazy dag i morgen som jeg skal bruke med god samvittighet. Blir vel også litt TV titting og spise resten av min kjære Ben & Jerry's som jeg kjøpte for bare 20 norske kroner etter skolen i byen, før det blir en dusj, for så senga ♥
  Min favoritt innenfor Ben & Jerry's!!

  Hva gjør du denne fredagskvelden?

 • 22

  Etter 10 timer med søvn skal jeg nå snart ta bussen til byen, for så bytte buss så jeg kommer meg til college. To timer med media, også er det helg for min del. Har gledet meg til denne helga over en uke nå. Vi ble nemlig bedt hjem hos noen gutter på party. Nevnte jeg at de er kjekke? Hadde sett for meg at det var kanskje litt lettere å få kjent med noen nye der osv, siden det er i en leilighet og slik. Men jeg hadde mistanker om at noe kom til å skje... Da jeg fikk høre at festen ble flyttet til fredag ble jeg litt skuffet, men det skal blir jo party uansett tenkte jeg, så samma det. Så etter en lang skoledag i går, og i det vi skulle ta bussen til byen for å kjøpe inn ting til helga fikk jeg selvfølgelig høre at festen har blitt avlyst. Jeg ble jo litt sint, men som sagt så skjønte at noe kom til å skje.. Hater virkelig når planer og andre ting ikke går som planlagt, grøss! Uansett, selv om en fest er avlyst så skal ikke det stoppe oss for å ha det gøy i helga. Vi har allerede planlagt nye sprell for disse dagene, så det blir vel gøyalt! Ha en superduper flott helg, kjære lesere!
  Flere som hater når planer blir flyttet eller avlyst?

 • 21

  Tro det eller ei men jeg har gjort alt av lekser siden vi startet på college. Greit, vi har kanskje bare gått der i to uker, men vi har my mer lekser enn på en norsk vgs og ting er i grunn my mer alvorlig og meget seriøst. I går var jeg ferdig på skolen i 11 tiden, og etter litt buss venting og kø var jeg hjemme rundt halv ett. Jeg satt meg ned med musikk og lekser og var ferdig med de siste leksene god stund før middag, så nå har jeg ikke igjen noen lekser denne uka. Men jeg er ganske sikker på at vi får lekser i media i dag og sikkert noen lekser i helga. Men det gjelder vel bare å stå på, noe som jeg absolutt gir ganske my for. Dette innebærer at jeg blir ganske fort sliten. Så jeg har også lagt meg rundt 21-23 hver dag, men mere søvn skal man ikke klage på. Skjønner ikke helt hva som har skjedd med meg, men jeg liker det faktisk og synes det er helt greit!  Hvordan er prestasjonen din på skolen/jobb?

 • 28

  Noe som får meg til å grøsse og nesten spy hver gang jeg ser, er mennesker som går rundt i tights uten å dekke til stumpen og andre deler av kroppen som ikke alle sammen trenger å se. I mine øyne er tights som en strømpebukse. Tviler på at de som går slik ville ha gått i tynnstrømpebukse og en tshorte som når bare ned til håftene. Om samfunnet er eksta heldig får man også øye på delicious camel toes, og hva er vel bedre enn det? Ush!!! Rart at ikke folk sier i fra til de snart synes jeg. Tror det er få/ingen som kler å gå slik og folk er heller ikke interessert i å se your camel toe!!  Så, hva synes du om dette?

 • 20

  Selv om bussen jeg skulle ta til skolen i dag ikke kom, så jeg måtte ta en senere en slik at jeg nesten kom forseint, prøve i førstetimen i sosiologi for så å skrive et essay på en halvtime om et tema jeg kunne enda ha likt å brukt flere timer på.. er jeg uansett glad. Vet ikke helt hvorfor, men i dag er dagen for å glise og være glad føler jeg. Noe av grunnen er vel at jeg har byttet ut den vanskeligste matten med den (BITTELITT) enklere matten, samt er Vicy i den matten og Johanne blir kanskje også med i den. Blir enklere alt da i grunn, siden vi regner anderledes en engeslkmennene. Å siden jeg byttet matte vil det si at jeg også må endre på timeplanen. Heldigvis var det også hell der. For nå slutter tidligere på mandager, flytter mine to timer med matte fra seint på tirsdager til tidlig på tirsdager (fri resten av dagen), slipper to tomme timer på onsdager midt på dagen og jeg har bare to timer med media midt på fredagen *glis*. Var sikker på timeplanen min ble verre etter jeg skulle endre noe, men nei da. Det er jo ikke så mye forandringer, men er ganske sikker på at det har en liten virkning på humøret.
  Oja, for ikke å glemme; kanonsol ute i dag (igjen)!


  Vet at jeg har delt denne sangen med dere for noen uker siden, men synes den passer så godt til livet her i England.

  Hvordan er humøret ditt i dag?

 • 24

  Om dere ikke har merket det på bilder på bloggen mens jeg har vært her, kan jeg vel si som så at sommeren er her i England fortsatt! Når man går i t-shorte, singlett, shorts og slik hele dagen, sola steiker og du holder på å dø av varme vil jeg si at sommeren er her fortsatt. Men de siste dagene har det ikke vært like bra. Iallfall ikke i går! Da yret det litt tidlig på dagen, men det var ikke alt... Det var helvetes til vind vi hadde og jeg tror ikke jeg har opplevd maken. Grunnen til dette skal vist være orkanen, Katia som befant seg i Skottland. Kan tenke meg hvordan det var i Skottland i går, huff! Var redd for at vi skulle ha nedbør og vind i dag også, men heldigvis er det ikke så ille. Tyder på at orkanen har flyttet seg eller noe for i dag er det knallsol, men vi har litt av vinden enda da. Det er bedre enn i går da, heldigvis!


  Hurreej for rette instillinger!


  Peanut, min kjære koseklomp i hagen! Var vist godt for både han og meg at jeg starter klokken 14.10 på skolen idag.

  Hvordan er været hos deg?
  Har du merket noe fra orkanen Katia?

 • 35

  Jeg sa jo at jeg skulle komme med bilder til dere i går, men så er det jo ikke alltid tiden strekker. For rett etter en herlig løpetur med Vicy igjennom byen og ned langs sjøkanten var det hjem, ta en dusj, ordne meg også var det ned til byen igjen. Hadde avtale med de andre utveklingsstudentene om å dra på kino til klokken 18, så det ble litt hektisk. Tok noen bilder før jeg forlot huset for kvelden, så dere kan få en liten smakebit av håret mitt nå..


  Som dere kanskje ser er ser fargen mer naturlig ut, jeg har ikke gule flekker osv i håret lengre også ville jeg ha flere mørke striper/felt så håret ser litt mørkere ut. Så har også clipsene mine blitt klipt. Litt uvant at de er så korte da og jeg vet ikke helt om jeg liker at de er nesten klipt beint av på en måte, men det er vel en vanesak. Det med lengden er jo helt greit i grunn siden jeg bruker clips for å få håret mer fyldig, ikke lengre, men jeg vil savne å ha laaang fiskeflette *gulp* Men ja, jeg er faktisk ganske så fornøyd og hva er vel bedre enn det? Å betale £45 (ca 400 kr) er iallfall ikke noe å klage over når det var bleiking, striping, stusse og klippe clipsene til håret!!

  Hva synes du om min nye hårfrisyre?

 • 32

  Har ikke orket å ordne meg i dag ettersom jeg hadde planlagt treningsøkt i denne tiden. Så jeg kommer vel med resultatet av håret mitt i kveld (dere kan se litt av det på bildene under da). Tror faktisk at jeg nesten ikke har trenet i sommer, så nå når skolen startet for fem dager siden er det virkelig på tide å røre litt på rompa etter en laang sommer. Jeg må nesten prioritere trening ganske så mye fram til neste sommer pga kosten de har her i landet. Jeg prøver å unngå all den hvite loffen de bruker 27/7 og har heller kjøpt meg knekkebrød. Kommer garantert til å legge på med 10 kg (++) om jeg ikke prøver å holde meg unna alt folket her i England spiser og om jeg ikke trener. Dette er null spøk!!


  Skal ha med meg både Vicy og James på en løpe tur ned til byen og langs stranda i dag tenkte jeg.  Er det flere som skal/har begynt å trene igjen etter sommeren?

 • 28

  Sto opp ganske tidlig i dag, hadde en avtale med onkel om at han, tante og søskenbarnene mine (altså slekta mi her i England) skulle komme på besøk. De kom vel rundt i litt over 10 am eller noe. De hadde med min andre koffert, så nå har jeg endelig fått hit mitt herlige teppe og en del vinterklær - klar for kulda. Vi var her hjemme en god stund for en kopp te og en prat sammen med vertsfamilien min, så dro onkel, tante, søskenbarna mine og jeg ned til gamlebyen for å spise lunch. Var godt å se de igjen, selv om det er 3 uker siden sist. Men jeg er nemlig veeldig glad i onkelen min, han betyr utrolig mye for meg!! Og det er ekstra godt å tenke på at de bare bor noen timer unna med bil. Onkel sa også at om jeg skal besøke de osv så skal han betale buss/togbiletten min, det skal vel man ikke klage på?! Tror vel jeg kommer til å dra å beøske de noen ganger i år, ettersom jeg nesten aldri ser de ellers.  Etter en herlig lunch, så kjørte de meg hjem, før de dro hjem fordi jeg hadde fått time hos en frisør som skulle komme hjem til oss og ordne håret mitt. Takk gud, nå er jeg endelig fornøyd med håret mitt. Kanskje jeg kommer med resultatet i morgen om det er noe interesse for det..


  Mine engelske søskenbarn Emil og Anders.


  Onkel ♥ tante.


  Jeg spiste Risotto med kylling, sopp og hvitsaus. Det var kjempegodt!


  Onkel ♥.


  Tantes lunch!

  Har du smakt Risotto før?
  Noen som vil se resultatet fra frisøren?

 • 22

  Tenkte å skrive og vise dere litt nærmere den ear cuff'en som jeg kjøpte forrige uke (shoppinginnlegget her). Noen har helt sikker sett det før, mens andre ikke. For dere som ikke vet hva det er er det en øredobb som det er festet en lenke på, og i den andre enden av lenka er det en dings du kan bare sette over øret (som man ser på bildene). Selv har jeg sett noe til det tidligere og måtte derfor kjøpe en slik når jeg var på TopShop forige uke. Jeg vet heller ikke helt hva jeg synes om det, og det var vel også en grunn for at jeg kjøpte meg en for å prøve den og se hva jeg syntes. Jeg synes iallfall dette er mye mer tøft enn øresmykke!! Dessverre er min ear cuff litt for stor, så jeg må ha den helt oppå øret og ikke på siden. Det er jo fortsatt litt stilig da, men finner jeg en litt mindre en dag skal jeg kjøpe meg det. Synes det faktisk er litt stilig jeg, men det spørs vel til hvem og hva vil jeg tro.  BEKLAGER FOR DÅRLIGE BILDER!!


  Tror jeg liker ear cuffen min ekstra pga det korset. Synes det gjorde mye med den i grunn..


  Ooog jeg digger de tre bling-blingene på toppen, selv om de ikke er så lett å se.  Hva er din mening om ear cuff?

 • 29

  Jeg har faktisk overlevd min andre dag på college. Det har vært en utrolig lang dag, skole fra 09 - 16.30, så jeg kom ikke hjem før nesten klokken 18. Men jeg kan si at dagen her gikk mye bedre enn den i går, selv om jeg faktisk var helt alene, hadde ordentlige timer pluss lang dag. Startet skoledagen med to timer fransk med folk som har lært språket for fem år eller mere. To av de snakker språket flytende og har det til morsmål. Så der satt jeg, helt stille og skjønte nesten ikke en dritt. Det ble tatt litt hensyn til at jeg var Norsk og har bare hatt fransk ett år, men ja, jeg ble presset litt jeg også. Men fransklæreren min og jeg tok oss en liten prat etterpå og fant ut at jeg må nesten droppe eksamen i fransk pga jeg har altså ingen sjangs til å lære meg å skrive essey på 300-500 ord, høre noen snakke fransk for så å skrive det på engelsk og snakke i 15 min med mentoren om noe (må ta eksamen i alle fag egentlig). Så det beste er vel at jeg dropper det og prøver heller å få til noe som er likt som om det skulle ha vært mitt andre år i Norge med fransk. Håper det ordner seg slik at jeg kan heller jobbe med et nivå jeg burde vært på enn noe som er 4 år lengre. Vil virkelig lære meg fransk ettersom de har det som 2. språk her pluss at Frankrike er bare over sjøen så jeg skal dit noen turer i år, både med skolen og andre utvkeslingsstudenter i UK. Angrer meg sykt for jeg ikke valgte fransk på ungdomsskolen, da hadde jeg klart dette (kanskje) pluss at jeg ikke har trengt å hatt fransk neste år.. Ellers gikk matematikk og sosiologi bra. Det er jo selvfølgelig noe jeg synes er vanskelig i de fagene også, men jeg ble kjent med noen søte jenter og slik. Jeg er ganske forberedt på at et kommer til å være vanskelig de første måndtene, så jeg må bare bite meg i tunga!  Kan du fransk eller vil lære deg det?
  Vist ikke, hvilket spåk har/hadde du?

 • 28


  Etter en varm, god dusj, skubbing og smøring har jeg funnet senga. Skal slappe av litt, også er det senga. Vil si at det er en herlig slutt på en fantastisk uke her i mitt kjære eventyrland. I morgen er det å "prøve ut" bussene til college og shopping sammen med Vicy som står for tur. Håper alle sammen har hatt en super uke får en ny, fin uke i vente!

  Hvordan avsluttet du uka?

 • 25

  Vicy bor like ved en kjent skog ikke så langt unna huset mitt. Hun har fortalt hvor fint det er der og at hun pleier å gå tur der hver morgen (kl 07 am!!). Jeg elsker å gå turer, spesielt i skogen for å se på alt og kanskje ta noen bilder. Vi avtalte i går at vi skulle gå en tur i skogen i dag etter jeg har ordnet meg og spist frokost. Bronwyn og Christopher ville også bli med og det var koselig. Gud hvor mye energi de ungene har! Siden Vicy våker så tidlig ble dette hennes andre tur i dag og i morgen skal vi på utkikk etter joggesko og løpetights så vi får starte å løpe litt i den fine skogen. Det begynte å regne litt når vi var i skogen i dag, helt fra intet. Det var jo så fint vær, så vi trodde det var bare en liten regnskur, men nei da.. Så vi ble faktisk kjørt hjem av vertsmoren til Vicy så vi ikke druknet. Helt sykt! Kjempefin tur uansett!

  Liker du å gå turer eller trene i skogen?

 • 28

  Litt sent innelgg, men det er ikke lenge siden jeg kom hjem. For etter froskost i morges fikk jeg høre at familien skulle ha familiedag og jeg ble selvfølgelig spurt om jeg ville bli med. Jeg ville veldig gjerne bli med, men jeg hadde jo avtalt med Victoria (danske utvekslingsstudenten) at vi skulle "prøve" bussene til college osv i dag. Men det endte opp med at jeg ble med.. OG Victoria. Synes det var kjempekoselig at vertsmoren min ville ha henne med og at Vicy ville bli med. Når bilen var full med hele sju stk i dro vi avsted til byen Canterbery hvor vi på et slags museum. Fikk ikke med meg så mye av historiene da, jeg var mer opptatt av å prøve å ikke puste inn den illeluktende stanken. Så var det litt mer trasking i den store, fine byen og jeg fant faktisk en Starbucks, så jeg var i himmelen i noen minutter. Vi dro da videre til en annen by helt øst i England som heter Margate. Seriøst det var så utrolig fint der ved sjøkanten at jeg har ikke ord. Uansett hvor mange bilder jeg tok eller hvor mye jeg forteller om plassen kan det ikke beskrives, virkelig! Vi hadde Fish & Chips der, litt godsaker også dro vi på stranda for en stund. Det har vært virkelig varmt i dag at jeg trodde det var tørketid eller noe, nesten forferdelig til tider altså.. Men dette ble allikevel en superduper dag!!!


  Starbucks @ Canterbery town

  Byen Margate:  Victoria ♥


  Fish & Chips!


  Victoria og jeg hadde så sykt lyst på donuts, så vi fant ut at vi skulle dele en siden vi var så jævla mette, haha.


  Elsker hvordan himmelen var i kveld, dere skulle virkelig ha sett. Den forandret seg voldsomt og den var nydelig!!
  Christopher skulle absolutt ha med sykkelen sin i byen siden han nettopp har lært seg å sykle uten støttehjul, men når han hoppet ned på stranda, hvem skulle da ta sykkelen ned til stranda? Joda, det ble meg..
  Vicy ♥ JJJ

  Hva synes du om bildene?
  Er ikke byen Margate nydelig, eller hva? 

 • 34

  I går kveld fikk jeg brev på facebook av hun ene danske utvekslingsstudenten her i Hastings. Har snakket med henne noen timer på facebook nå i morges og vi har avtalt å møtes 1pm (2pm i Norge). Ettersom hun bare bor like ovenfor meg skal vi møtes ved kirka som ligger i gata mi og gå ned til byen for lunch og diverse. Får bare håpe hun finner fram, jeg er iallfall elendig med å finne fram til ting, spesielt ved å se på kart.. Gleder meg til å møte henne og håper vi blir godt kjent i løpe av tiden vi er her. De andre utvekslingsstudentene fra Danmark og Finland bor litt lengre unna, nær Bexhill. Får håpe jeg får møte og bli kjent med de også før vi begynner på skolen på onsdag.   Dere får ønske meg lykke til! *glis* Så får vel dere høre mer når jeg kommer hjem i kveld.

 • 35

  I det jeg hadde laget video til dere av romme mitt hørte jeg navnet mitt ble ropt nede fra kjøkkenet. Familien min og Carolines venn sin familie var på vei ut får å dra i byen på Cosmos for lunch, deretter skulle de til stranda. Jeg takket jo selvfølgelig ja og bli med for jeg elsker bylivet her og jeg elsker å dra på stranda. Etter utrolig mye styr på Cosmos og et herlig kinesiskmåltid dro vi på stranda. Kommer definitivt til å dra dit ganske ofte, iallfall når det er fint vær.
  Her er noen av bildene fra dagen:

  Herlig strand ikke sant?
  Noen som vil se videoen av rommet mitt i morgen?

 • 39

  Morgenen startet med at Caroline (vertsmor) banket volsomt på døra mi. Jeg ble litt skremt med det samme, og da hun kom stormende inn og fortalte at jeg måtte på college for intervjuet mitt om 30 min ble jeg helt paff. Nei, jeg ble faktisk mer enn bare paff, trodde jeg skulle bevime i grunn. I mitt hode skulle jeg på intervju og slik i morgen.. Jeg hadde rundt 15 min på meg pga college er et stykke unna. Jeg rakk jo ikke å beskymre meg eller grue meg får å dra til college før jeg så vidt klarte å klesse på noe sminke og satt i bilen med frokosten på fanget. Takk gud for at Douglas (vertsfar) ikke hadde startet på jobb enda og kunne kjøre meg. Jeg hoppet av bilen nesten i fart og prøvde å gjette meg fram til inngangen etter å ha tatt i ganske mange dørhåndtak. Første jeg ble spurt om var kopi av karakterer, jeg som trodde jeg skulle på college i morgen hadde sagt til mamma i Norge at hun kunne sende de i kveld, så der sto jeg uten noe som helst. Jeg var faktisk nesten på gråten der jeg sto hjelpesløs. Men en man sa jeg skulla bare dra bort til en annen dame å spørre om mappen min. Men tror dere mappen min ble funnet, neeei. Etter mye frustrasjon og stress ble den funnet og jeg fikk en mappe med fullt av papierer. Det ene papiret viste "poster" jeg måtte innom. Diverse tester osv.


  Det blå arket var checkarket som tok greit to timer å fullføre..

  Jeg viste ikke at jeg måtte ta tester, så jeg som hadde våknet for 30 min siden og ikke viste om noe av dette på forhånd var ganske i sjokk. Jeg gjettet faktisk på mange av spørsmålene for å være ærlig. Etter et helvete med mange spørsmål, minutter, frustrasjon og stress kom jeg selvfølgelig til en post der man måtte ta bildet til stidentbeviset/kortet mitt. Der satt jeg på stolen, gange forbanna, stressa, lei meg og alt på en gang. Jeg hadde jo ikke rukket å ordnet meg en gang..


  Så slik ble studentkoretet (øverst) også fikk jeg et busskort av noen slag.

  Etter greit en timestid kom jeg til selve intervjuet med en mann og det gikk meget bra (kommet ett innlegg om mye av dette i morgen). Han sa forresten at de andre utvekslingsstudentene fra Danmark var der også, men jeg så de ikke, så får håpe jeg møter de senere og blir kjent med de. Så var det å ta bussen hjem, jeg som bare har sittet i bilen og sett området rundt skolen ÈN gang. Jeg hadde ingen idè hvilken buss, hvilken rettning eller noe som helt + telefonen hold på å gå tom for strøm. Men heldigvis var den en kjempetrivelig jente der som hjalp meg og siden hun skulle ta samme buss og av samtidlig viste hun meg veien til hvor jeg kunne kjøpe engelsk simkort.


  For dere i Norge som vil ha mitt nye nr så kommer jeg vel til å legge det ut på facebook i løpe av dagen.

  Jeg prøvde å huske veien hjem i fra da vi kjørte i byen for noen dager siden og ble veldig glad og overrasket hvor flink jeg var, helt til... Caroline spurte hvor jeg var og jeg fortalte veien jeg var på. Plutselig kom det en tutende bil, det var hun. Jeg hadde ikke gått kjempefeil, men det var litt av en omvei og litt vanskeligere å finne fram. Men nå er jeg heldigvis trygt hjemme. Litt glad for at dagen her har vært veldig vanskelig og tøff, for nå blir det kanskje litt enkere og at jeg har lært en del.  Har du noen gang trodd du har hatt en avtale på en annen dag enn hva du hadde?


 • 20

  Da har jeg kommet hjem fra en herlig tur. Vi bestemte oss for å dra hjem i kveld i stede for å dra i morgen tidlig. I går ble jeg med vertsfaren min og vertssøskene mine til Guildfort for å besøke onkel Tim. Da vi kom hjem til han i går ble jeg hjertligvelkommen med kyss på begge skinn. Litt av en velkomst vil jeg si til at det var de første sekundene jeg så han i mitt liv. Vi hjalp han med å rydde ut av en utrolig rotete garasje sånn at han og vertsfaren min kunne fikse litt på noen motorsykler. James (vertsboren min på 15) og jeg satt oss å kiket filmen Blades. Når det var på tide å rydde alt inn igjen kom sønnen til Tim hjem også, Jordan. Så mens de voksne gutta satt inne, var vi ute i hagen og tømte oss for energi. De ble faktisk ganske overasket når jeg slo ned en etter en i rugby. Tim spurte meg faktisk idag om jeg går på karate eller taekwondo, lo utrolig godt da ja.


   Etter engelskfrokost på et grillkjøllen i morges dro vi til byen Guildfort for litt shopping, jeg klarte jo selvfølgelig å bruke litt penger (kommer senere).
  Dro å kiket på et gammelt slott!  Meg, Christopher og James.


  Meg, James og Bronwyn.


  Onkel Tim og James.
  Etter litt shopping dro vi avsted til Bisley hvor vi skulle på skytegreia. Da vi kom dit ble det servert grillmat, for så en god del historikk hvordan soldatene klarte seg i kriger osv samt godsaker.
  Så var det tid for å se og ta på våpen. De som ville kunne også betale noen kroner å skyte med våpen på noen kopper.
  Eller man kunne velge denne varianten som er ganske nærvepirrende. Man har pistolen i en holder på siden av livet, hendene i lufta, og når man gir klarsignal om man er klar kommer det en liten lyd etter en stund. Når du hører lyden skal man trekke opp pistolen og skyte blinken foran fortest mulig. Det går nemlig på tid, fra da lyden kommer, til du treffer.
  Now you are screwed!!

  Har du skutt med våpen før?
  Noen som vil se innkjøpene fra Guildford?

 • 35

  Morning! Klokka er 06.51 her, 07.51 i Norge og jeg er på vei til å ordne meg denne lørdagsmorgenen. Vertsfaren min og vertssøskene mine skal dra bort til en onkel i Guildford for å besøke han og jeg er spurt om å bli med. Var litt i tvil om jeg skulle hive meg med, men ettersom Caroline (min vertsmor) jobber hele søndag og ingen er hjemme er det ikke så mye å gjøre når man ikke har blitt kjent med noen i området her helt enda. Vi drar nå snart og kommer til å sitte i bilen noen timer før vi er framme. Søndag skal vi på en slags skytemesse eller noe, så det blir vel gøy. Er ikke hjemme før på mandagsmorgen, men tar med både laptop'en og speilrefleksen, så jeg skal prøve å oppdatere om jeg får tid.  Hva skal du resten av helga?

 • 34

  De siste dagene har vært hektisk, kaotisk og.. ja. Som sagt skal jeg jo rekke alt på en gang, så jeg kjente at jeg kunne kanskje ha hatt noen dager til i Norge. Møtte blandt annet hun som har bodd her før i går. Vi møttes på Jordbærpikene i byen og der satt vi i 1,5 time og jabbet om England osv. Vil vel si at det hjalp mye å snakke med henne!


  Jeg skulle jo selvfølgelig begynne å styre med håret mitt natt til i går, og det måtte jo selvfølgelig bli mislykket.. Men med en så snill mormor som jeg har sa hun at vi ikke hadde tid til å ordne det opp selv igjen, så jeg skulle dra med min stilige Ed Hardy-caps til friøsren og hun skulle betale. Tror jeg hadde blitt ganske lei om jeg skulle ha gått med capsen der en god stund ja. Love you, mormor!  Men nå sitter jeg faktisk på rommet mitt her i England, i mitt nye hjem. Turen gikk strålende og vertsfaren min kom å hentet meg på flyplassen. Han virker veldig hyggelig og er kanskje litt typisk engelsk, noe som jeg synes er stilig. Forresten møtte jeg en tidligere klassekamerat fra Trondheim på Gardemoen, han skulle vist være utvekslingsstudent i USA. Når jeg kom hjem til huset ble jeg overasket over hvor stort det egentlig er. Det er ikke av beste kvalitet, men det er mer enn bra nok for oss! Det bor forøyeblikket 3 tyskere her som har vært på en slags språkreise for 2 uker, så de drar på fredag. Har snakket mye med vertsmora mi og jeg bare digger henne!! Snakket også endel med vertssøstra mi på 11 år og koset med den nye kattungen som kom til huset for 3 dager siden. Mine vertsbrødre er også greie. Alt er bare supert for øyeblikket, så håper det blir sånn resten av året mitt her. Nå tenke jeg kanskje jeg skal flytte ut av kofferten min (som veide 3 kg for mye) og inn i klesskapet og hyllene som finnes på rommet mitt. Alt er egentlig så utrolig uvirkelig at jeg ikke skjønner at jeg faktisk skal bor her ett år og slik, jeg har ikke ord på det.. Det blir vel ikke lengre før dere hører fra meg igjen, om dere vil høre hvordan det går og slik.  Kommer du til å følge bloggen min mens jeg bor i England?

 • 24

  Nok en fin dag sammen med familien og ved sjøen. Jeg ble litt dårlig i går og var redd for denne dagen ble ødelagt, men jeg føler meg faktisk mye bedre. Guttene har jo selvfølgelig fullt opptatt med å fiske, fange småkryp i sjøen og grise med glassmaneter. I dag kom også samboeren til mormor med seilbåten sin, så når jeg kom i bord i den fant jeg en bøtte med en del reker i. Tok ikke lange tinden før jeg tømte den alene. Heldigvis hadde mamma med en ekstra stor bøtte til senere på kvelden. Synes det er så utrolig godt og ikke minst kos. Har hatt en periode hvor jeg har holdt meg langt unna reker, men glad for jeg endelig har klart å vendt meg på det igjen. Reker er litt slik at man faktisk må vende seg på det for å like det. Ekstra kos er det med loff, litt smør, reker, majones og noen sitrondråper over - YUM!
  Mormor, samboeren Harry, stefaren min og mamma på dekket i seilbåten.


  Tok med meg småjentene i gummibåten å så på solnedgangen.  Liker du reker og annen sjømat?

 • 24

  Etter en runde med Yatzy med guttaboys og søss i campingvogna til mormor dro vi på båttur med jåten til bestefaren min. Fikk en del fisk og vi alle storkoset oss, spesielt engelskfolka som ikke er så mye på sjølivet som vi som bor ved sjøen er. Filmet og tok masse bilder. Kanskje jeg finner litt mot senere å lager en video, men siden jeg plages sånn med å lagre filmer frister det som sagt veldig lite. Dere kan heller få et bildedryss av litt av denne dagen. Enjoy!
  Båten har fått navnet JuMa pga meg (Julie) og søss (Malin).
  Tante og onkel hadde kjøpt et fotoblad til meg fra England pluss en del godis til meg og søss.


  Verdens beste onkel!  Fire på rad!
  Skipper'n!


  Mamma, mormor og stefaren min kom en stund etter på med båten vår. De trodde de klarte å slå oss med fiskinga, haha!
  Emil dro opp ganske mange fisker faktisk, flinke gutten!


  Haha, fikk beskjed av å ta bilde av mormors sjømansstøvler.
  Dette er bare noen av fiskene vi fikk på noen timer. Fikk to store torsker også!  Hva synes dere om bildene?
  Har du vært ute på sjøen i det siste?

 • 24


  Nå har de beste guttene som finnes i England kommet hjem til oss. Ganske useriøse bilder i dette innlegget, men dere får vel se endel bilder av de to rampene dagene framover. Lover dere at dere skjønner hva jeg mener med ar de er noen ramper senere. De skal nemlig være her helt til jeg flytter, så drar de til Fosen der de skal være noen dager med jåten før de drar hjem til England (med en ekstra koffert til meg *kremt*). Er så utrolig godt å se de igjen og jeg får jo også varme opp engelsken til jeg flytter. Gleder meg allerede til å stå opp i rett tid i morgen for å leke med de.  Har du noen rampete søskenbarn?

 • 29

  I går fikk jeg besøk av en utrolig god kjekkas og når han dro i kveld tvingte han meg til å ta i mot en tshorte han nylig hadde bestilt. Hater å ta i mot ting, men ettersom den var for liten for han og jeg har gidd han noe ble det sånn at han dro uten å ta med seg tshorta hjem. Tshorta har iallfall sikret seg en god plass i kofferten til England. For ikke å glemme er tshora med Avenged Sevenfold, et band både han og jeg elsker. Savner gutten allerede, kan ikke vente til å se han igjen neste sommer når jeg kommer tilbake til Norge! Btw, sangen under passer utrolig godt nå!
  Liker du bandet Avenged Sevenfold?

 • 22

  Har holdt på i utrolig mange timer for å lagre filmen jeg har redigert fra torsdagen da vi var i Bø Sommerland, men tydeligvis er det noe som får redigeringsprogrammet til å stoppe like før, hver gang. Kjenner lunta mi er ganske kort etter alle de gangene jeg har plages med å lagre videoer. Skal fortsette å prøve, men dere kan få se noen bilder fra torsdagen til så lenge tenkte jeg. Det var andre gangen jeg er i Bø Telemark i Sommerland. Trodde kanskje jeg syntes det var litt kjedelig nå, men jeg trivdes faktisk. Ble ikke så mange bilder fra da vi badet da, siden jeg filmet mest.


  Norsjø Camping.
  Her har vi akkurat tatt "Mot i brøstet" som er tydeligvis Europas største berg og dalbane i vann og var klare til å ta nok en sklie.  Har du vært i Bø Sommerland før?

 • 24

  Når jeg kom hjem på søndagen fra en super helg var jeg utrolig sliten, jeg fikk ikke satt meg i sofaen en gang før det ble snakk om at familien skulle til Oslo på mandag eller tirsdag. Jeg tenkte WHAAAT?! Ble faktisk enda mer sliten bare tanken på det. Var ganske usikker på om jeg faktisk orket, men det er jo faktisk min siste sommer (sikkert) med familien. Har ikke akkurat fått slappet noe særlig fra jeg kom hjem på søndag og alle de helgene før der, men nå er bagen nesten ferdig pakket (igjen) og vi er på tur ut på ferielivet. Sommerene tidligere har jeg pleid å ha med meg ei venninne på ferie ettersom det er ganske stor aldersforskjell mellom søskene mine og meg. Men denne gang skal en familie til bli med oss og to av de jentene er rundt min alder, så tror det skal gå bra. Tar meg internett også, pluss at jeg har ladet alt av kamera, mobiler og videokamera, så tror kanskje jeg overlever. Vi skal i en klattrepark av noen slag og til Bø Sommerland. Jeg skal ta toget hjem på torsdagskvelden/natta slik jeg får med meg min egen fest, kan faktisk ikke gå glipp av den. Dere får vel høre fra meg senere, må dra å pakke inn det siste i vanen. Ha en fin dag da dere! Ønsk meg lykke til..


  Små pelsdottene ble lykkelig glad over masse mat og drikke i natt.


  Hadde værdens beste prinsesser i senga mi i natt.  Har du vært mye borte i sommer?

 • 44  Tror alle sammen har fått med seg at jeg skifter hårfarge ganske ofte, iallfall på sommerstid. Jeg hadde jo sort i vinter, men i juni bleket jeg det oppå hos frisøren (nr.2), men det ble alt for oransj og stygt, så jeg dro likegodt noen dager etterpå i frisørstolen for noen nye timer (nr.3 også slik som bildet til høyre i designet). Likte det egentlig slik, selv om det så nesten sort ut under. Men når jeg skulle kjøpe meg clips hos Pilus anbefalte de meg hår som var likedan som det oppå, veldig lyst. Hadde jeg hatt mørke clips hadde det kanskje blitt litt "tamt"(?). Så da var det bare å lysne det under. Aner ikke hvor mange blonderingspakker og drit jeg har brukt eller hvor mye tid jeg har brukt på håret, men oransj ble det de fleste gangene.

  Har brukt blåsjampo til håret mitt siden juni og spesielt i det siste. Er godt i gang på min andre flaske med REF 343 nå. Så like før jeg skulle dra ut på tirsdag, skulle jeg se hvor langt jeg var fra fargen på clipsene.. Da jeg tok det ved siden av håret mitt merket jeg ikke noe spesiell forskjell, så jeg satte det på og fant ut at det var faktisk ganske likt. Litt mer blåsjampo gjør vel susen tipper jeg (..håper jeg). Nå magler jeg bare å klippe clipsene enda mer til håret mitt og ta den forferdelige etterveksten, så er jeg kanskje fornøyd for en stund..

  Hva synes du om mitt blonde hår?

 • 28

  Dro i rett tid til Fosen til min kjære oldemor i går, derfor er jeg uten nett og må mobilblogge. Det er slike "dager" her denne helga. Masse folk, god mat, kos og mye festligheter. I går var jeg ut med en kompis og det endte opp at vi dro på en roadtrip og jeg ble kjent med noen skapninger jeg faktisk aldri har møtt, og hyggelig var de. Skal ut med endel folk i kveld og skal starte hos en gubbe som har ordnet med en proff DJ og har et jævlig stor, bra anlegg. Etter det er det rai-rai på brygga og på moloen. Gleder meg masse til å se igjen en haug av kjentfolk og bli kjent med nye.Tror det blir en meget livlig kveld, men et problem... Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg.. Hadde vært fint med deres hjelp!

  Antrekk #1
  420774-1-1312037858974.jpg

  Antrekk #2
  420774-1-1312037860553.jpg

  Hvilket antrekk skal jeg bruke i kveld?

 • 26

  Forrige uke skrev jeg på bloggen at jeg skulle til tyrkia i dag, men slik ble det da ikke. Turen ble avbesilt og sånn ble nå det. Derfor tok jeg turen til Fosen denne uka for å kose meg med familien og venner, samt hadde jo oldemor bursdag, så det var like greit. Det er også martna med tivoli, god mat og drikke, masse folk, festligheter og kos i bygda denne helga, så da får jeg med meg det også. Kom hjem i rett tid i dag og tenkte jeg skulle ta meg en tur å se om folket i dag, men når både batteriet på mobilen og kameraet var dødt pluss det regnet, tok jeg det som et tegn på at jeg burde heller dra hjem. Fant meg noe god, varm kaffe, dobbeldose yoghurt med fitness, Harry Potter og Dødstalismanene del 1 rulle på laptopen mens jeg lå utover sofaen med et godt ullepledd mens regnet rann ned vinduene. Skammer meg at jeg ikke har sett del 1 før nå, men nå kan jeg ikke vente til å se del 2! Blir helt revet med selv om jeg ikke er helt keen på hokous pokus, (meget unaturlige ting) osv. Men så ble jeg da avbrutt tusen og en gang i filmen av nyhetskanalen. Fysj og fy, det som har foregått i landet vårt i dag! Spesielt blir jeg sjokert over folk som skal være kyniske når slike ting skjer..


  Jenta ville ha kos og sikle litt.

  Har du sett Harry Potter og Dødstalismanene (del 1/2)?
  Hva synes du om de forferdelige hendelsene som har skjedd på øst-landet i dag?


 • 24

  Alle har vel opplevd at bilen er et fryktelig plass å være i når det er sommer. Det er nok en grunn til at det er vindu på bilen vil jeg tro. Dessverre er det noen som har ansvar for dyr, hunder som ikke bryr seg så hardt om dette, iallfall ikke vet hvor ille det egentlig er. Flere hunder dør av varme i bil hvert år! Hundene har jo en fryktelig til pels, sammenlignet med oss mennesker. Det kan faktisk bare være snakk om minutter hva en hund overlever i sommervarmen. Enda jeg var ganske så klar over at dyr ikke bør bli igjen i en bil om sommeren for noen minutter var jeg ikke klar over den syke tabellen i bildet under! Synes folk skal være ekstra obs på dette og faktisk tenke over det, husk det er bare snakk om noen minutter og liv!  Var du klar over dette?
  Hva synes du om at hunder dør av varme i biler?

 • 23

  Sto opp i rett tid i dag også, helt utrolig. Hadde diverse ting å gjøre før jeg satte meg på båten som suset til Fosen. Noe av det jeg måtte gjøre var å ordne burene til mine to små pelsdotter. Ettersom jeg skal "lånebort" Minnie når jeg flytter til England og lånebort utstyr til henne, tenkte jeg å bytte om burene igjen til de små gompene slik de skal bo for ett år. Måtte fange noen blinkskudd av min kjære Mikke da mens han lusket, rotet og hadde sin egen omvisning i sitt "nye"bur.


  Sjarmisen min!  Er han ikke bra skjønn?

 • 26

  Var i Trondheim en tur i går på diverse ærend, både ting til crossern, huset, campingen vår osv. Tok med meg søskenbarnet mitt hjem igjen, så hun skal være her i helga. Det er nemlig noe vi kaller Hellandsjødagen her i dag. Boder, god mat, masse folk, stappfullt av båter og festligheter i kveld. Har allerede vært en tur der i dag å sett på all folket som faktisk har tatt turen til den lille bygda, smakt på mat og koset oss. Kan vel si at vi har vært utrolig heldig med været også, love it!
  Bildet er tatt av Linn Therese.


  Gøy for barna.
  Fin med orange hår, mmmm!                    Bildet tatt av Linn Therese.


  Skulle prøve rømmegrøt - aldri igjen!!  Har bygda der du bor slike "dager/martna"?

 • 30

  Været i dag har vært helt supert, og hva er vel bedre enn å sitte på verandaen å ha raclette til middag? Yum, jeg bare elsker raclette og spesielt når vi kan sitte ute å kose oss. Det er faktisk utrolig mange som ikke vet hva raclette er og har aldri smakt det. De har virkelig gått glipp av noe snadder skal jeg si! Samt det er ganske koselig. Det er mer som et stekebrett hvor man steker kjøtt, grønsaker og hva man vil ha i grunn.
  Under denne plata er det ordnet plass slik at man kan ha noen små skuffer med ost i. Osten som brukes er Ridderost, det er faktisk ganske godt smeltet over maten når det gjelder raclette.  Har du hørt om eller smakt raclette før?

 • 21

  Må si det var utrolig godt å komme hjem i går og ikke minst sove i sin egen seng. Men jeg hatt en veldig koselig og morsom uke i Trondheim da. Har nesten ikke sovet hjemme så langt i sommer når jeg tenker meg om. Har liksom vært litt over alt og slik vil vel sommeren min fortsette ettersom jeg er så spontan som jeg er. Det gir vel meg kanskje litt god grunn til å sove ekstra lenge når jeg først ligger i verdens beste seng! Elsker å sove når jeg først gjør det og med de drømmene jeg har hatt om England i de siste ukene har jeg kunne sovet evig!

  Har du sovet mye borte så langt i sommer?

 • 26  Hva tror du om dette sitatet?

 • 42


  Jepp, dette er hva jeg virkelig hater ved sommeren, MYGG/KNOTTSTIKK.. Dere kan tro jeg virkelig trivdes å gå slik som dette i byen i går med så mye folk - nei!! Det kan jo nesten se ut som kviser på lang avstand.. Kan ikke huske at jeg har blitt så godt likt av de på lenge, men denne sommeren har det tatt helt av, jævla "kjøttetere"! At myggen og knotten ikke skjønner snart at jeg ikke er tiltrukket av de er meget merkelig. Disse mygg/knottstikkene er etter jeg var ute på mandagen. Verste av alt er at jeg var nesten ikke utenfor lavoen. Så her har dere resultatet av noen minutt ute med mygg og knott..


  Ryggen.


  Høyre hånd.


  Venste hånd.


  Tror ikke jeg har overlevd de siste netterne uten denne. Våkner bare hver 3 time om jeg bruker denne. Jeg våknet at jeg holdet på å klø av meg huden og at det virkelig brenner i stikkene. Denne salven bedøver heldigvis omerådet du smører det på, så den hjelper egentlig ganske bra.

  Hva hater du ved sommeren?
  Elsker myggen og knotten deg?

 • 37

  Må si det er utrolig godt å sitte i en sofa etter å ha vært i byen siden klokken 13 i dag!! Uansett, det var utrolig mye folk i byen og det var vel på grunn av VG-lista. Tror heller ikke folk så mørkere på å dra, for det var knall sol og folk kjøpte seg letter klær for det var så varmt. Fikk høre at det var 25 grader under konserten, men i den klynga vi dsto i, midt i alt måtte det ha vært minst 40!! Det var jo faktisk 15 tusen stk på Trondheim Torv. Så mange har ikke vært der på en gang siden flere år siden når det var OL eller noe. Helt grei konsert, bortsett i fra foreldre som hadde alle ungene sine på skuldrene og blokkerte sikten for alle de tusen bak. Ble en del bilder, men mange ble utrolig dårlige. Men dere skal få et greit bildedrøss uansett.


  Morten Ramm ♥


  Ikke så veldig mye folk tidligere i dag..


  Litt mer folk..
  Haha, fine utstillingsdokker!


  Det var kaos over alt i byen og lang toalettkø, så Therese fant en heis for å skifte.


  Det begynner å fylles..
  Uumh, noen som har lånt kameraet?
  Søskenkjærlighet.


  Stellaaa.

  Admiral P.


  Eva and The Heartmaker.


  Hans Bollandsås.


  DJ Dan!!


  Her sto vi da.. Var flere som blokkerte helt, men ble ikke helt med på bildet.


  DDE.


  Atle Pettersen.


  Så kom Mo, han jeg virkelig ville se og høre. Tak gud for Therese tok en del bilder av han for jeg så ingenting, verken skjermen eller scenen på den tiden. Fy hvor forbanna jeg var!!
  .  Stakkars Mo som hadde knekt foten..


  Disse to røverne fikk futt i publikum skal jeg si dere!


  Dagens lille innkjøp:

  Clips - Pilus, Striping - Cubus, Armbåndene fikk jeg på BikBok.


  Herlig lip gloss - Cubus.

  Har du vært på eller skal på VG-lista i år? 

 • 25


  I går kveld kom jeg til Trondheim og siden været i går var så utrolig fint + at det var meldt sykt bra vær i dag hadde jeg trodd det kom til å bli en herlig morgen å spiste forkost på verandaen. Feske reker og majones på brødskiva og greier. Hadde jeg hatt noen dråper sitron på den OG sol på verandaen så hadde det vært helt perfekt. Dessverre så har det vært litt tåkefullt i morges, men nå har faktisk sola kommet så jeg må nesten bare skynte meg å ordne håret mitt å dra å møte babes'a i byen. Blir vel i byen stortsett i hele dag. Skal se om de har fått inn clipsene jeg skal ha på Pilus, kjøpe litt forskjellig også er det jo VG-lista top 20 i byen i kveld. Så dette blir litt av en dag! Får virkelig håpe været holder seg fint. 

  Hvordan er være hos deg?
  Har du noen planer for dagen?

 • 28


  Tok med meg minste jenta i huset på kjøkkenet tidligere i dag og dette ble resultatet!

  Noen som fikk lyst på?

 • 16

  For noen uker siden opptrettet jeg en egen side for bloggen min på facebook. Mye av det gjorde jeg for at ikke folk på min facebook ikke skulle "spammes". Så nå er det bare de som liker siden min på facebook som får linker til nye innlegg osv. Synes det var litt kjekkere både for mine venner og meg selv å lage en slik side. Så langt er det så si bare folk som er venn med meg på facebook som liker siden, pga jeg ikke har opplyst dere om siden enda. Lik siden min på facebook da ved å trykke på bildet under, for så å trykke på "liker" på facebook siden!

 • 26

  Da jeg var på vei til Trondheim i dag kom jeg på at det er jo martna i byen og det gjorde jo det ikke noe som helst verre. Folk, boder og kø over alt. Men det er mye av sjarmen synes jeg. Det var utrolig varmt i byen i dag da, dødeligvarmt om man ikke hadde med seg litt drikke. Holdt faktisk på å skulle kjøpe meg en shorts bare for å lette på trykket. Morsomt å se igjen gjengen vi ikke har møtt på flere år også. Masse kjentfolk, varme og kos kan vel beskrive denne dagen! Kanskje jeg kommer med mitt lille innkjøp i morgen eller noe.


  Fikk meg en søt rose.
  Croissant ♥


  Denne dagen hadde ingen overlevd uten drikke!
  Mamma kjøpte en liten pose med godis, ble faktisk 250,-
  Brua til Solsiden.


  Dette var utrolig flaut dere. Første jeg så når jeg gikk på Egon var denne karen som kikte. Jeg tenkte at det kunne ikke være Kim fra Paradise, men for å være sikker måtte jeg be Frida om å se etter. Joda, etter mye fram og tilbake og flere bevis fant vi ut at det virkelig var han. Var greit flaut at han stilte seg opp midt på platten på Egon for å ta bilde.
  Men kan si dere folkens, han er damn kjekk i virkeligheten!!
  Kyllingwok.


  Nidelva stille og vakker du er!


  Stian med nye iPhone-blingblingen til Frida, haha.

  Har det vært utrolig varmt hvor du befinner deg i dag?

 • 17

  Mornings dere! Stikker til Trondheim by senere i dag, men først må jeg en liten tur på et møte i Orkanger før jeg følger etter mamma til byen. Blir vel å sitte på café eller resturant, noe i den duren sammen med en skravlende og latterfull gjeng i dag. Vi skal nemlig se igjen de mamma lå på føden med for greit 17 år siden utrolig nok, og så vidt jeg forsto skal hun som er født-på-samme-dag-som-meg-jenta (også kalt Frida) også være der så det blir sikkert koselig. Er noen år siden vi har møttes nå, så vi alle har vel forandret oss litt på noen år vil jeg tro. Kjenner jeg min mor og jeg rett blir det vel litt bytrasking og "titting" i butikkene. Vi skal vel også se om gamla, om ryggen hennes har grodd litt mer og være tjenere for henne en stund. Men nå må jeg løpe til bila før jeg blir forlatt her, see you!

  Har du noen planer for i dag?

 • 19


  17 år gamle Rune Andreas Tømmervik forsvant natt til lørdag da han deltok på Selbufestivalen 2011. I dag ettermiddag ble han funnet på dypt vann. Utrolig trist.. Rest in peace! Mine tanker går til familie og venner.

  

 • 29

  Nabohesten har endelig kommet tilbake og det vil si at jeg kan ri så mye jeg vil igjen. Har alltid vært en hesteelsker, men har aldri kunne tenkt med å hatt en hjemme - alt for mye ansvar! I de siste dagene vært ganske så gira på å ta med Rosa ut, men jeg har jo vært så opptatt. Så i dag bestemte jeg meg for at i dag må jeg ta meg tid til å ta en tur med henne. Hadde tenkt en litt lang tur hvor jeg kunne kose meg med henne og galopere i skogen, men det varte ikke lenge før hun begynte å halte, stakkar. Tok henne derfor ned hos oss slik at søstrene mine kunne ta seg en tur på henne. Var veldig usikker på beinet hennes ettersom hun haltet forferdelig til tider, så jeg leide henne tilbake igjen. Heldigvis fikk jeg høre av eieren når jeg kom tilbake at hun er bare fotsår, og at de skulle ringe hovsmeden i morgen, så det blir vel ikke lenge før jeg sitter på hesteryggen igjen! 


  Fine, fine Rosa mi!
  
  Liker du å holde på med hest?

 • 20

  Overskriften sier vel det meste. Rosenborg holder fotballskole i min nåværende bygd disse dager og ettersom jeg hadde sagt ja til å ta bilder av ungene måtte jeg reise fra Trondheim i rett tid i går. Jeg rakk akkurat å gå av bussen for så å dra ned til fotballbanen og starte med fotograferinga. Jeg og Linni tok bilder av 200 unger fra alderen 10 - 16 og man merket at det var endel år i mellom de yngste og de eldste. De yngste var helt i 100, kauket til den som skulle bli tatt portrettbilde av, gjorde seg til og fikk han/hun som satt der til å se på de og ikke i kamera. Enkelte av de lå under meg eller kamerastativet og jeg viste noen ganger ikke mine arme råd. Navn og nummer ble vi som "fotografer" også spurt om, selv mistet vi pusten i sjokk! De var jo jaggu ikke gammel!!! Selv vet jeg ved erfaring at fotografer som later som de er klovner bak kamera ikke er det morsomste. Jeg prøvde noe nytt; sa de skule smile, om de ikke gjode det da ba jeg de om å _ikke_ smile og kiket litt rart på de, og tatta - et smil var å se! Mens de eldste var mer opptatt av hvordan håret lå og hvordan de så ut. Dette var min første gang jeg har gjort noe slikt, og jeg har litt blandet følelser om det, men en veldig spennende og morsom jobb i grunn, selv om ungene var litt vanskelige å temme til tider.!


  Dette var i samarbeid med Nemean btw!
  Måtte nesten legge ved to bilder av vår store unge som ville også bli tatt bilde av, kalt mr. fotogen som elsker VOE!  Har du kunne tenkt deg å blitt fotograf å ta bilder av unger?

 • 19

  Nå sitter jeg her med skrukkete fingre som om jeg skulle ha vært 80 år. Jeg har nemlig vært så snill å tilbudt med å hjelpe til i leiligheten til min søte mormor. Ja, jeg Julie!! Hun var litt uheldig forrige uke skjønner dere å har fått brudd i ryggen og diverse så jeg har tatt turen til Trondheim for å se etter henne og hjelpe henne. Jeg har sittet på knær og vasket gulvet på badet, speil og vask, så tok jeg også en runde med moppen opp i andre etasjen, så nå lukter det godt i hele leiligheten. Skal ta vaskerommet og vinduskarmene i kveld. Tror ikke mormor synes det er så gøy at hun faktisk trenger hjelp til slikt ettersom hun er mer enn oppegående til vanlig, men jeg må jo gi noe tilbake til henne jeg også etter så snill hun er meg meg! Nå må jeg nesten stikke til byen meget straks og møte bursdagsbarnet Marthe i byen.
  See you!   Flere som liker å gi en hjelpende hånd når noen trenger det?

 • 21


  11. juni 1977 - 20. juni 2011 ♥


 • 22


  Joda, tro det eller ei men jeg kom f*en ikke opp i verken i muntlig eller skriftlig eksamen i år. Jeg er så glad!! Gud måtte virkelig høre min bønn, også bønnen jeg hadde for min kjære Maiken. Alle unntatt sju stk i klassen jublet av glede, gråt og hoppet. Når er det sommerferie skal jeg si dere folkens! Skal ligge som et slakt på verandaen i dag i solsteika og bare late meg. Er så glad at det kjennes ut som vi lever på lykkepiller eller er forelsket  på ny, Wohoo!

  Har du kommet opp i eksamen i år?

 • 32


  Tro det eller ei, men i går kveld (21 tiden) fikk to venninner av meg en sprø idé de ville dele med meg, nemlig at vi skulle dra på telttur ved et vann vi skulle gå tur med klassen til dagen etterpå. Det er greit lite jeg ikke blir med på, så jeg pakket og ordnet meg klar, kjørte på butikken og telttur ble det. Vi brukte rundt 30-60 min for å bli enige om hvor vi skulle slå oss ned og en halv time på å sette opp teltet ettersom vi ble spist opp av knotten og myggen, og nære på å drukne av regnet. Fant ut at vi hadde med feil telt, så vi lå ganske så most sammen tre jenter og en hund. Klokken fem våknet jeg av at Cita kom å la seg ved meg og en time etter våknet jeg at hun hadde rappet puta mi, haha. Ble ikke mye søvn i natt og om morgenen fikk vi besøk. Først bjeffet hunden og ble helt gal, så hørte vi en ringetone som vi syntes var ganske kjent, så busted! Så spiste vi frokost mens de andre i klassen spiste luch. Etter noen minutt med hundekosing og snakk fikk vi dra hjem. Spesiell, men vellykket telttur med to jenter og ei vaktbikkje!
  Vårt lille rede. Hadde ikke satt opp teltet og kommet til ro inni det før klokken var 01 eller noe..


  Våte, slitne vaktbikkja!
  Noen som er allergisk mot knott og mygg?


  Frokost (og luch).


  Kjempesøt Leonberger ei i klassen hadde med seg.


  Søte Samojeden/bamsen til læreren.

  Har du vært på telttur så langt i år?

 • 21

  Nå er jeg hjemkommet etter to timer med naturfag på skolen. Ja, dere leste rett; TO TIMER PÅ SKOLEN. Skjønner ikke vitsen hvorfor vi måtte møte opp engang når vi ikke gjorde det store uansett. Slik er det neste uke også, da blir det turdager og dager vi bare ser på hverandre og tenke hva i alle dager vi gjør her. Og selv om kanskje ikke alle kommer opp i eksamen, må de være på skolen. Da er vi jo iallfall ferdig med undervisninga. Skjønner meg ikke på lærere, skolen og skoleordningene til tider jeg altså.. Men er man skoleslave, så er man skoleslave.  Flere som har spesielle skoledager de siste ukene før sommeren?

 • 36

  Da har jeg nok en gang vært hos frisøren. Håret fikk alt for mye rødskjær sist gang og overgangene ble ikke helt suksess, så jeg dro tilbake dit i dag. Denne gangen ble det bleiking med folie, ikke hette og div som sist. Fikk bort det aller verste av rødskjær vil jeg tro og jeg er egentlig greit fornøyd med resultatet oppi toppen det er en fin, blond farge. Men jeg har snakket med ei god venninne av meg som skal ta siste rest av rødskjær i morgen forhåpentligvis. Satser på at det blir siste gangen på en stund jeg bleker det stakkars håret mitt.


  


  Flere som har oppleved rødskjær i håret?

 • 27


  Kroppen og hode henger aldeles ikke helt sammen for tiden, men likevel må jeg på skolen på grunn av fraværet osv. Derfor har min mor tvingt i meg endel c-vitaminer i dag og det blir hun vel gjøre framover også. Jeg kan værtfall ikke bli syk i helga hvor vi har fri fra fredag til og med mandag. Skal på en heftig hyttetur med mange i slekta pluss at jeg har bursdag. Så blir det vel eksamen neste uke og uka etter der. Så jeg må vel bare fortsette å kure og smårangle til sommerferien begynner, for så å bli sengeliggende.  Flere som er syke for tiden?

 • 29

  Da var nynorsk tentamen overstått og det vil si at vi ikke har igjen noen tentamener - wee! Utrolig godt å bli ferdig med det må jeg si. Meget vodt i hodet etter all den nynorskskrivinga som gjorde meg gal. Nå gjenstår bare noen små ting og en stor prøve i matte uten hjelpemidler på onsdag. Vi får vite om du kommer opp i muntlig neste torsdag og grantert
  20 % av klassen kommer opp ettersom vi ikke kom opp i skriftlig, baah. Er så sykt skolelei som man kan få det til nå! Kan ikke vente til en ekstra lang sommerferie før jeg flytter til England.  Liker du nynorsk?
  Flere som er ferdig med tentamene for dette skoleåret?

 • 32

  Slik som været er i dag er det ikke noe trivelig å være ute, men det er supert vær til å styre litt hjemme. Har laget smoothie til barna og jordbærkaker så langt i dag og de var nydelige! Skal vel hive meg i dusjen, kure håret, vaske og skrubbe kroppen før jeg tar meg en runde på rommet hvor jeg skal rydde, støvsuge og vaske. Go helligdager ♥  Hva skal du denne Kristi himmelfartsdagen?

 • 32


  Da er det endelig langhelg, noe som man så aldeles ikke skal klage over. Jeg startet langhelga i frisørstolen(e) i fire klokketimer og mange av dere var vel litt spendt på hva i alle dager jeg gjorde der. Joda, det ble avfargning (x2), farging og bleiking som du ser over her. Er litt misfornøyd med at det er litt for mørkt unders og noen plasser kan det se litt orange ut. Det er ganske så bra til å gå fra sort til dette da, men heldigvis blir det kanskje litt annerledes etter noen vask. Om det ikke blir så mye forandring må jeg vel bare bestille meg en ny time, vi får se. Skal ordne med extentions straks og klippe både det og håret, så engang må jeg bli fornøyd.


  Man ser det egentlig utrolig dårlig på bildet, men man ser i alle fall at det er endel lysere.


  BLOGGEN ER FORESTEN 2 ÅR I DAG - wohoo!

  Hva synes du om resultatet?

 • 13


  Mobilblogging: Gjett hvor jeg er nå da dere? Jeg er nemlig hos frisøren, nå har jeg allerede vært her en time! Dere får vite mer og se resultat når jeg kommer hjem.

  Noen som kan gjette seg til hva jeg gjør her?

 • 37

  Har fått mange spørsmål om når jeg bruker og ikke bruker hair extensions. Som dere kanskje har fått med dere bruker jeg ikke clipsene hver dag, det orker jeg bare ikke. Og siden det er siste gangen på lenge jeg bruker disse clipsene nå (dere for vite hvorfor i morgen), så har jeg tatt noen bilder for å vise dere forskjellen med og uten. Etter som jeg har klipt håret mitt slik som Brookelle Bones har det ganske mange ganger har det blitt utrolig tynt. Så jeg bruker clips egentlig bare for å få det fyldigere og tykkere, ikke lengre. Når man har mye lengre extensions enn selve håret sitt kan det fort se fake ut synes jeg. I alle fall bør clipsne være veldig klipt opp og klipt til håret på en måte.
  Extensions skal se mest mulig ekte ut etter min mening!

  Resim hosting: UploadEdit.com
  Som dere ser er det ikke stor forskjell, men håret er mye mer fyldigere med clips.


  Her kan man se litt forskjell mellom med og uten i tuppene.

  Har du hair extensions?

 • 24

  Møtet i går med Explorius gikk over all forventning. Hadde håpet på å få høre noen små gode nyheter ettersom ting har vært litt usikkert og mye fram og tilbake, men det ble vel så det. Når jeg sa navnet mitt for å registrere meg fikk jeg et smil av damen og hun fortalte at skolen min er i boks. Jeg har fått skoleplass ved plassen Eastbourne, nærmere sagt Hastings. Litt synd at jeg ikke får plass ved Bounemouth som har alltid vært førsteønske, men jeg kunne jo ha blitt sendt nord, så jeg er fornøyd med plass i sør. Blir jo ikke så lagt unna verken London eller Bournemouth. Snakket også med ei jente som bor ikke langt unna her som flytter til York hvor jeg har vært på klassetur før. Håper å bli kjent med flere av de som skal til England og kanskje noen ikke bor så langt unna meg heller. Så de fem timene med møte var gull, selv om vi hadde hørt myye fra før av. Nå er jeg bare spendt på å få høre mer om familien og kontakte de når jeg vet noe mer. Bare uker igjen til jeg flytter nå, som de sa på møtet!

  Har du kunne tenkt deg å vært utvekslingsstudent i utlandet?

 • 28


  Har ligget i Trondheim i natt og nå drar jeg straks til byen på et møte. Skal nemlig på møte angående skoleåret mitt i England til høsten. Får håpe at jeg får høre nye oppdateringene hvordan det ligger an med skoleåret mitt, familier og slikt på møtet siden det har vært så mye fram og tilbake i det siste. Jeg blir vel værende på møtet til i kveld engang. Om dere vil ha oppdatering når jeg kommer tilbake i kveld kan jeg vel kanskje ordne med det, spørs litt hvordan ting ligger an. Krysser fingre og ben og håper på det beste! Dere får ha en fin dag så lenge!

  Har du noen planer for dagen?


 • 19  Da var min siste konsert i denne kulturkskolen over. Denne konserten hadde vi temaet blues. Blues er ikke noe jeg hører på ellers, men gud, mye av det er utrolig tøft. Drit gøy å synge også. Sangen over her sang vi, hør på hvor tøft og spesielt det egentlig er! Vil vel si at det var beste konserten musikkskolen har levert, selv om det var noen små rusk enkelte plasser. Skal se over videoene fra da jentene og jeg sang å se om det er greit nok til å legge ut, vet ikke om kvaliteten er så veldig bra dessverre. Uansett, kanonkonsert! Alle lærerne var målløse.


  Gitarjentene!  Hva synes du om blues?
  Synger du eller spiller noe i via kulturskolen?

 • 26

  Søstersen og jeg sto opp i rett tid i dag for vi hadde avtalt med mormor at vi skulle komme på campingen når vi våknet for å spise frokost med de. Vi eier nemlig campingen som er rett nedom oss og mormor har nettopp kjøpt seg en diger campingvogn som hun har plassert her. Ganske koselig kan man si. Vi tok på oss pysjen og turslet rettning campingen. Tok med oss data, iPod, kamera og kattepusen. Katten, Askepott elsker campingvona allerede. Det er ikke så rart når det er så stort, fint og koselig her - dere skulle ha sett! Nå må jeg vel se meg hjemover slik at jeg kan ordne meg litt før jeg skal stå på scenen å synge på konsert i hallen i ettermiddag.


  Pysj er elsk!


  Stilig mønster på koppene og fatene.
  
  Har du hatt en fin morgen?

 • 19

  Som dere kanskje vet er MOT på turné rundt hele landet disse dager. I går sto bygda mi for tur. Vi fikk vite for noen uker siden på sangtimen våres at vi skulle bli med å synge på noen sanger sammen med Askil Holm, Kenneth Aksnes og Daniel Hovik. Men siden vi egentlig bare har øvet til konserten vi har i helga, har det ikke blitt noe øving til denne konserten. Fikk heldigvis litt til med Askil før lydprøvene, så vi fikk ting litt under kontroll i alle fall. Det var en morsomt og livete konsert hvor unge både danset, sang og spilte. Godkjent konsert, nå er det bare én igjen før sommeren som tar plass førstkommende lørdag.


  Dansing.


  Ordføreren holdte noen ord. 


  Konkurranser.
  Askil Holm, en backup på trommer for Daniel Hovik og Kenneth Aksnes.

  Korjentene.

  I det jeg tok bilder av Askil, spurte han meg hva jeg heter, jeg svarte og fikk denne tilbake. Haha!  Har det vært MOT-konsert hvor du bor enda?

 • 19

  Da var lydprøvene gjennomført og sangerne pluss bandene er klare for MOT-konsert i bygda. Askil Holm er en av hovedartistene for kveldens konsert. Nå begynner salen og fylles opp så må nesten stikke. Kommer med noen bilder og ord fra konserten i kveld senere. Kos dere så lenge!


  Fant et bilde fra Søvesten fra øvingen vi hadde i går til helgas konsert. Noen av disse menneskene er også å se på scenen i kveld sammen med Askil Holm.

  Hva skal du ikveld?

 • 20

  Whaat? Mamsen spurte meg nemlig om jeg ville bli med å gå tur rundt vannet ved der vi bor i dag. Det var greit nok det, men jeg tenkte ettersom det finnes tusen andre måter å trene bedre på enn å gå, kunne vi like gjerne kunne kaste oss på sykkelen. Selv er jeg ikke så svært begeistret over sykler, så det måtte prøves ut nok en gang for å se om jeg kanskje har endret mening. Da vi hadde fått på oss sportsbhene, joggebuksa, tshorta og yttertøy begynte det selvfølgelig å regne. Men turen var super uansett. Regn skal vel ikke stoppe en treningsøkt?! Flere sykkeløkter skal man ikke se bort i fra, for gud hvor herlig det egentlig var. Og en banansmoothie falt godt i smak når jeg kom vel hjem.


  Kose meg med forfriskende frukt sammen noen søte mennesker tidligere i dag.
   


  Smoothie; Banan, vaniljeyoughurt og bringebæris! ♥

  Liker du å sykle?

 • Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde