Welcome to my crib (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

16

Welcome to my crib

Etter å ha bodd her i snart tre månder har mange lurt på hvordan leiligheten min ser ut, so here u go!


Noe av det jeg liker ved å bo her er at det er et stort kompleks. Føler at det er ganske trykt i forhold til å ha hatt ytterdøren på gaten på et vis. Her trenger jeg magneter (den blå runningen) for å komme med inn i komplekset og til å komme meg inn i blokka. Og selvfølgelig en nøkkel inn til selve leiligheten min. Jeg har også fått garasjeplass og nøkkel enda det egentlig ikke var i leia.

Jeg var jo allerede på nyåret på utkikk etter leilighet. Jeg kiket på leiligheter som var møblert, da dette var og er enklere i starten når man flytter til et nytt land. Dessverre fikk jeg ikke leiligheten jeg ønsket pga. jeg knakk ankelen og hadde andre ting å tenke på. Så i siste liten endte jeg opp med denne. Jeg synes den er helt grei, men mange av møblene kunne jeg virkelig ha byttet ut! Beiset tre overalt - gud hvor lei jeg er av denne trefargen!! Og de gule fargene - ikke heelt min smak! Savner alle møblene mine og ting-tang i Trondheim! Men men.. Denne leiligheten er jo bare for en stund, for en start.


Så dette er hva man ser når man kommer inn døren; kjøkkenet og stua. Glassdøren dere ser inne på kjøkkenet er inn til vaskerommet. Har også et kjøkkenbord helt til høyre når man kommer inn (se bilde lengre ned).


Stuen.


Jeg har tatt med meg noe småtteri fra Norge da. Slik som duken oldemor har hekklet, lysene som lillesøster har hekklet og annet småtteri slik som bilder osv.


Her ser man også verandaen.


Det er egentlig en ganske grei størrelse på verandaen. Har hatt noen vorspiel her og det har fungert ganske bra. Her tørker jeg også klærne mine som dere ser, hehe. Eneste som er dumt er at verandaen er innglassert. Det er jo greit om vinteren for å holde varmen, men om sommeren kunne jeg ha vært foruten Eieren selv sa han kunne ta vinduene ut om jeg ønsket å leie over en lengre periode, men jeg sitter der bare på kveldene uansett så. Opp den veien ut der er veien til bassenget, forresten.


Dette er hva man ser fra verandaen. Altså stuen igjen, spisebordet (med verdens rakeste stoler!) og ytterdøren. Til høyre for ytterdøren er badet;


Slik ser da badet ut. Elsker at det er to vasker og en god del plass til ting i skapene og skuffene. Jeg har badekar med dusj til høyre.Dette er da kjøkkenet. Greit, men når jeg lager mat liker jeg å ha masse benkplass, noe det ikke er så veldig mye av her. Men jeg har jo klart å leve med dette i tre måndter, så ille er det vel ikke.


Andre døren til venstre når man kommer inn i leiligheten, rett før kjøkkenet kommer man til soverommet. Det er en passe god størrelse på og jeg liker det egentlig ganske godt. Sengen er langt i fra sengen min i Norge, ingen seng er nemlig bedre.. Har en passe stor kommode og et stort kleskap forran sengen med skyvdører, nesten plass til alle klærne mine.


Elsker dette vinduet for en eller annen grunn. Det får rommet til å virke så mye større.Har dere leiet en møblert leilighet før?
Hva synes dere om leiligheten?
   • 14.10.2014 kl.22:51
  den var jo fin den! men skjønner at du blir lei av trefargen haha :)
  14.10.2014 kl.23:11
  utrolig fint ! men trangt kjøkken da :P
  14.10.2014 kl.23:13
  Jeg leide en møblert hybelleilighet når jeg studerte for noen år siden. Men liker best å eie alt selv og kunne ha ting slik jeg ønsker. Jeg er også glad i god benkplass, som ikke jeg har heller. Men jeg har heller aldri sagt at jeg har drømmekjøkkenet. :) Men en stand må man begynne når man skal inn på boligmarkedet for første gang.

  Fin leilighet du har. Hvor stor er den?
  15.10.2014 kl.09:20
  Koselig det var der :)
  15.10.2014 kl.10:20
  Så koselig det var! Har enda ikke flyttet hjemmenfra så vet ikke hvordan det er :)
  15.10.2014 kl.10:24
  Jeg har leid en møblert hybel engang , men byttet fort ut møblene ;-D Men ja var jo en grei størrelse på leiligheten og deilig med basseng i nærheten og at man føler seg trygg ;)) Du hadde faktisk mer benkeplass enn meg og ja du hadde bade kar :)) Så en ganske grei leilighet å leie for en periode dette ja . Men skjønner kanskje litt at man kan bli lei tre fargen da . Men var jo ellers veldig greit og fint =))
  15.10.2014 kl.10:46
  ååh, så koselig!!
  15.10.2014 kl.12:23
  Det så veldig koselig og rent ut, og det er absolutt det viktigste :-D
  15.10.2014 kl.12:26
  herlig!
  15.10.2014 kl.14:06
  så fin leilighet^^
  15.10.2014 kl.16:25
  så veldig fint ut :)
  15.10.2014 kl.19:14
  Veldig fin! :D
  16.10.2014 kl.17:02
  Jeg syns det så kjempekoselig ut der, men skjønner at man fort kan gå lei :-) Jeg er bare 17 (haha) og bor fortsatt hjemme...
  16.10.2014 kl.19:51
  så fint!!! heldig du er:-)
  23.10.2014 kl.19:16
  Leiligheta ser stor og fin ut, sjalu på badet jeg da. Vi har ikke plass og ikke badekar =( Møblert har vi ikke hatt nei
  18.11.2014 kl.20:39
  Åh, så utrolig koselig du hadde det :)

  ha en fin kveld!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde