Terra Natura, Benidorm (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

11

Terra Natura, Benidorm

På lørdag ble jeg invitert av Ann og hennes tantebarn som er på besøk til å bli med til dyreparken Terra Natura som ligger i Benidorm. Vi trodde vi hadde god tid, men da vi endelig kom dit var det bare knappe to timer til det stengte. Det endte egentlig opp med at vi raste oss igjennom hele Amerika, Asia og helt til Europa på en fei.

Dyreparken var egentlig bobb-bobb. Selv har jeg ikke noe i mot dyreparker så lenge dyrene har plassen de trenger og trives. For de kan jo ha det mye bedre enn det vi ser på de timene vi går rundt. Mange dyr har vel også andre områder de er på på natten og når dyreparken er stengt, samtfår den maten de trenger i løpe av en dag. Synes det er litt overdrevet at folk mener at dyreparker er dyreplageri, hva med kjæledyrene våre? De stammer jo fra det fri de også, akkurat slik som alle disse dyrene. Det finnes mange dyreparker som tar inn syke/skadde dyr for å så få de frisk. Jeg mener at så lenge dyrene får og har det de trenger av mat, område osv, er det ikke så ille - men selvfølgelig hadde de hatt det bedre i det fri.


Det var enkelte plasser vi kunne gå inn å hilse på dyrene. Det er jo gøy, spesielt for barna.


Flotte flamingoer!


I denne dyreparken er dyrene delt opp i forskjellige verdensdeler og jeg liker at de har brukt mye gjenstander og slik for å vise at man foreksempel er "i" Asia.
Vi rakk å få med oss et fulgeshow før de stengte. Jeg har vært på flere fugleshow før, men ingen slik som dette.. Her fløy fuglene blant oss publikumet, noe som gjorde det til et enda bedre show.
Uglene var bare så skjønne. Nesten slik at jeg kunne tenkt meg å hatt en på hodet også.


Akkurat i det jeg sa at jeg absolutt ikke kunne tenkt med å hatt en av disse falkene og ravnene på hodet, var det jo en som kom flaksende på hodet mitt. Det var egentlig ikke så ille som jeg trodde. Men nå har jeg sikkert alt i fra fuglelopper til fuglepest, haha.


De er jo litt skjønn da.


Jeg ble bare betatt av denne skapningen, bare såå skjønn! Han var jo så intelligent også. Lydelig som en hund.


Jeg har alltid hatt en drøm om en slik ape siden jeg var liten. Så søt og fluffy - iiih!


Disse fuglene syntes jeg synd på. Satt bunnet fast på noen stolper. Håper virkelig de ikke står der dagen lang! De har nok noen bur når dagen er omme, men allikevell.. Tror bl.a. noen av disse var med på showet.


Nydelige tigere. Disse hadde et stoort område å bevege seg på, noe jeg synes er bra!

Hva synes dere om bildene?
  • 13.10.2014 kl.18:26
  Fine bilder. Der har vi også akkurat vært! Vi var der og så var vi i badeparken. Det jeg reagerte sterkt på, var alle fuglene som var bundet fast til hver sin stolpe. Det er ikke bra :/ ellers var parken ganske fin, sett bort ifra alle sprekkene i glassene, der man så inn på dyrene.
  13.10.2014 kl.20:25
  herlig .D
  13.10.2014 kl.21:26
  Så utrolig herlig! Enig med deg :D
  14.10.2014 kl.00:59
  Så morsomt!
  14.10.2014 kl.10:01
  For en herlig opplevelse da , og moro med måten de hadde delt opp i verdensdeler da =) Ja jeg er forsåvidt enig med deg når det kommer til det med å ha dyr i dyrepark , det kunne vært verre . Men ja de fuglene håper ikke de måtte være bunnet fast eller i bur hele tia , for det synes jeg ikke virket så bra nei . Men festlig at du også fikk en fugel på hodet , hehe ....moro det må ha vært med sånn fugleshow =0)
  14.10.2014 kl.12:25
  SÅ gøy!! utrolig fine bilder :D
  14.10.2014 kl.14:12
  Åh så herlig, heldig du er!!! <3
  14.10.2014 kl.16:44
  dyreparker er alltid så koselig å besøke :)
  14.10.2014 kl.17:07
  for noen fine bilder!
  14.10.2014 kl.17:19
  så fine bilder^^
  14.10.2014 kl.18:03
  å så fine bilder:)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde