If only mosquitoes sucked fat instead of blood (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

11

If only mosquitoes sucked fat instead of blood


Skulle ha veddet penger på at dette stemmer.. for jeg har blitt invadert i det siste, spesielt på bena og armene..


Jeg ser rett og slett helt jævlig ut, som om jeg skulle ha hatt vannkopper. De siste ukene har vært ekstrem. Lurer på om disse krypene av en pest kom med det klamme været?! Har ikke følt meg så veldig fin når jeg har hatt på meg kjole når jeg har vært ut, for å si det slik. Nesten slik at jeg vurderte å ha på meg strømpebukse! Jeg er oppspist fra topp til tå. Men bena mine er vel den beste buffeten i følge disse jævlene. På det ene benet har jeg greit over 12 mygg- knottstikk. Det verste er jo at man blir stukket flere ganger for døgnet. Hver dag oppdager jeg nye myggstikk. Starter med at det klør noe helt forferdelig (og blir synlige), og at jeg klorer de til store, stygge sår.. Har flere merker og arr etter tidligere stikk, not pretty!


Dette er låret mitt. Fikk ett myggstikk der og klarte selvfølgelig ikke å la det være. Det endte opp med at det ble skikkelig utslett. Dagen etter ble jeg jammen stukket to ganger like ved og som klødde like ille. Låret mitt så ut som at noen hadde vært voldelig mot meg eller noe..


Jeg ble stukket en del i Norge også, men aldri opplevd så mye og voldsomt på så kort tid. Jeg blir gal av kløen, sårene og hvordan jeg blir seende ut. Jeg har prøvet å gått med bukse også nå, men de kommer seg til over alt, spesielt på natten..TIPS MOTTAS MED ET STORT TAKK!

Blir dere stukket mye av mygg/knott etc i varmen?
Er det noen av dere som har noen gode råd for å unngå stikk/ kløe? • 09.10.2014 kl.21:34
  Jeg har ikke noe tips mot å unngå å bli stukket. :/ Men en salve jeg bruker mye når jeg har blitt stukket er Eurax. Forhør deg på apotek om det finnes kløestillende salve å få tak i der, noe det sikkert gjør. Da slipper du å klø så merkene blir enda værre hvertfall. :)

  Jeg blir heldigvis ikke så ofte stukket av mygg eller knott på sommerhalvåret.
  09.10.2014 kl.22:49
  Ufff.. au.. Jeg blir faktisk ikke stukket så ofte, så det er nok noe med blodet.. Har dessverre ingen tips til deg :/
  09.10.2014 kl.23:41
  Så fin headeren din var ! :D
  10.10.2014 kl.09:31
  ser ille ut! god bedring <3
  10.10.2014 kl.09:33
  Huff stakkars , det der virket veldig ille ja :-o Men da bør du prøve mygg spray , eller mygg deo . Usikker på navnene , men da jeg var liten oppe i Finnmark og vi ferierte de verste stedene så smurte vi oss inn med sånn mygg deo eller middel Ja også kan du jo ha myggnett foran vinduer og slik :) Håper virkelig det vil hjelpe , ja for slik kan det jo ikke fortsette . Da blir du jo spist helt opp :-o Nei håper det blir bedre , men prøv å spør på apoteket , de vet vel ? Selv har myggen aldri plaget meg , i alle fall ikke bitt meg . Mamma mente det var fordi de ikke likte blodet mitt , mulig det er surt eller noe , haha ;-D
  10.10.2014 kl.12:32
  hahah åhh det hadde vært en drøm! Heldigvis er jeg ikke så veldig populær hos myggen og reagerer generelt ikke så veldig på stikkene heller.

  Fikk imidlertid et tips av en kollega av meg som er veldig naturmenneske, men har ikke fått prøvd det ut selv enda. Han sa han brukte lavendelolje for å holde myggen vekk, siden det tydeligvis ikke likte det. Også lukter det ikke så vondt som myggspray heller!
  10.10.2014 kl.13:58
  blir egentlig sjeldent stukket av mygg heldigvis
  10.10.2014 kl.16:18
  Jeg er jo allergisk mot mygg og reagerer jo kjempemasse på stikkene jeg får... Det jeg pleier å gjøre er å smøre tigerbalsam på det :-)
  10.10.2014 kl.17:00
  Oii uff, håper det blir bedre snart! Er faktisk ganske heldig når det gjelder myggen, har blitt stukket et par ganger bare. Har ikke blitt stukket av knotten heller men fyy så irriterende de er når de først er i nærheten haha x)
  10.10.2014 kl.18:57
  uff, det så skikkelig ubehageligut! Jeg blir faktisk sjeldent stukket av innsekter :)
  23.10.2014 kl.19:30
  Stakkars! Klør bare jeg ser bildene. Du må ikke være så søt vettu ;) Vet desverre ikke om noen tips, kanskje legen har noe h*n han gi deg? Om du har lege der da  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde