Week 5 & 6 in Spain (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

13

Week 5 & 6 in Spain

Da kommer det siste innlegget om litt av det som har skjedd før jeg fikk nett og begynte å blogge igjen.


To dager etter mormor og søss dro, arrangerte jobb paintball etter jobb. Hadde jeg bare tatt på meg ordentlige stødige sko for ankelen skulle jeg kanskje prøvet det ut også, men kanskje like greit at jeg ikke ble med pga. ankelen ikke var (fortsatt er) 100%. Uansett så var det morsomt å se på disse galingene som skøyt villt rundt. Det sprutet maling over alt og gjengen selv hadde stygge sår flere dager etterpå. Paintball-banen(e) er ikke langt i fra der vi bor, så det kommer nok ikke til å vær siste gang vi gjør dette.


Så dukket det pluselig opp besøk igjen. Denne gang fra ei venninne og kompis. Jeg laget selvfølgelig mat da de kom, men ellers var de flink til å diske opp mat til jeg kom hjem fra jobb (om vi ikke dro ut). Kjekt med besøk!!


Det dumme var del at jeg hadde jo jobb hver dag, mens de var giret på utelivet når de var på ferie. Vel, vi fikk ordnet en ganske grei løsning på det uansett tror jeg og jeg tok de med ut slik de fikk sett og gjort litt. Gøy hadde vi. Meget merkelig at det tok noen dager før naboen klaget (igjen).


Helgen kom og jeg måtte jo vise de Benidorm når jeg endelig hadde fri. Første natt hadde vi det helt topp med god stemning og moroheter, helt til vi måtte dra hjem pga. strekk i lårene etter all dansingen. Aldri har det skjedd i mitt liv at jeg måtte ha dratt fra en plass fordi lårene/beina ikke taklet mer. Var støl i en uke etterpå, no jokes!


Lørdagsformiddag begynte jeg å føle meg litt uvell, men tenkte det ville gå over og at jeg ville dra ut med besøket mitt. Da vi kom hjem lørdagsnatten ble jeg skikkelig dårlig. Måtte springe å lene meg over do. Dette skjedde ikke bare èn gang, men konstant fram til langt på dagen etter. Jeg begynte å bli ganske dehydrert etter flere timer over do, men håpet at dette gikk over.

Det ga seg ikke og jeg ble bare verre og verre, og jeg ble fortalt av flere at jeg hadde blitt matforgiftet. Til slutt ble det å dra på legevakten etter å ha snakket med 133. Det var mye problemer der ettersom jeg ikke er spansk og ikke hadde med meg helsekort osv, men heldigvis kom kompisen min med det og jeg fikk endelig komme inn. Problemet da var at de ikke skjønte særlig engelsk. Etter Rina og Odd hadde dramatisert mye og brukt Google Translate ble det satt en sprøyte i rompa og jeg kjente at kroppen endelig fikk slappe av mer.

Etter to døgn med medisiner, søvn og litt suppe begynte jeg å komme meg. Dette var virkelig et helvete uten like! Jeg kunne ha hatt vannkopper 5 ganger på rad i stede for dette.. Hadde aldri trodd at matforgiftning kunne være så grusomt!


Jeg vil takke så mye for besøket til disse tuppene og beklage så mye for at jeg ble så dårlig de siste dagene. Jeg hadde jo planlagt å tatt de med til La Marina (stoort shoppingsenter), Altea osv.. Håper dere koset dere dagene jeg tok dere med ut og jeg vil takke dere en million ganger for hjelpen når jeg var syk. Selv om jeg synes det var skikkelig pinlig og ekkelt, var det godt at dere var hos meg og tok vare på meg! ♥ (Bildet er tatt fra Rina)


Det tok ca. en uke før jeg ble skikkelig bra igjen og da ble det scootertur til Calpe. Skikkelig koselig!


Calpestranden og prominaden er såå fin. Masse fine restauranter og butikker. Kommer virkelig til å dra hit mye!

 

Om dere har noen "ønske-innlegg" er det bare å komme med det.
Har allerede fått noen spørsmål om innlegg og skal komme med det om ikke alt for lenge. • 19.09.2014 kl.21:37
  Så kjedelig at du ble syk når du hadde besøk da. Bra du ble forholdsvis fort bra igjen. :) Ser ut som du koser deg stort i ditt nye hjemland. :)
  20.09.2014 kl.12:08
  utrolig fin blogg du har da:) åsså er du jo så søt :D
  20.09.2014 kl.13:10
  Du er heldig
  20.09.2014 kl.17:03
  hørtes ut som noen herlige dagen, utenom at du ble syk da!
  20.09.2014 kl.21:37
  Åååh, ser så herlig ut <3
  20.09.2014 kl.22:24
  Fine bilder :)
  21.09.2014 kl.16:47
  Så kjedelig at du ble syk da! :/ men fine bilder! ^^
  21.09.2014 kl.18:23
  Så mange fine bilder :-D Men fryktelig kjedelig med sykdom da :(
  21.09.2014 kl.18:59
  fine bilder <3
  21.09.2014 kl.22:45
  så heldig du er som er i spania :) god bedring!
  21.09.2014 kl.23:35
  Så utrolig hyggelig med besøk! Mange flotte bilder :)
  29.09.2014 kl.11:28
  Bra du hadde besøk når du ble så syk da, bra å ha noen til å passe på! Fikk det selv på slutten av Indiaturen vår og hadde det hele veien da vi reiste hjem. Turte verken å spise eller gå på ro før vi kom til Norge :P Og det satt i kroppen så lenge! Glad det var på slutten av turen, ellers så hadde jeg vel ikke spist noe uansett. Tok du bilder av paintballerne i action da? Hmm jeg kan godt tenke meg å se et kart over hvor i landet du bor og slik, sånn at jeg er litt mer med når du sier at du dro dit og dit. Tegn inn "spotene" dine eller noe :P Og så vil jeg se hva du kjøper på dette giga kjøpesenteret. Storm og gushevær i mange dager her nå. Storm og faenskap.
  30.09.2014 kl.21:31
  Fine bilder! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde