Tickets to Norway sorted! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

10

Tickets to Norway sorted!

Nei, altså jeg har ikke kjøpt enveisbillett tilbake til Norge, jeg er bare gjør meg klar til juleferien. 


Hele to uker!! Herligheeet som jeg kjenner at det kribler i magen av spenning, som en liten unge på julaften. Selv om jeg stortrives her og har absolutt ikke planer om å flytte hjem til kalde Norge (med det første iallefall), tror jeg det blir et fint avbrekk fra varmen og livet her nede. Selv om jeg skal være i Norge i hele to uker er jeg meget sikker på at de to ukene vil gå lynraskt! Jeg skal rekke over plasser og personer, samt det er jul! Bare håper at det ikke ender i bare stress, men også litt ferie og kos!


Wow, kom over noen gamle bilder fra juletider i 2012 - jøsses hvor jeg gleder meg! Selv om jeg hater snø til vanlig, blir det fint å ha en hvit jul og tradisjonene i hjemmet. Tror ikke jeg ville ha trivdes på samme måte om jeg skulle ha feiret jul her i Spania. Det blir liksom ikke det samme, blir ikke jul..


Siden det er en stund til desember og jul enda har jeg ikke helt bestemt meg hva jeg skal gjøre enda. Vi får se det litt an egentlig. Jeg skal iallefall være med familie og venner, det er sikkert!


Gleder meg masse, masse til å se familie og venner igjen, for ikke å glemme denne herlige pusen som jeg savner så sårt i sofaen min..


Må nesten si at jeg ble på et vis i julestemning her av bildene og tankene på jul.. Skikkelig giret! Vel, det var til jeg så på palmene ut vinduene av leiligheten her..
Flere som gleder seg til jul? Har dere lagt noen juleplaner så langt?
  • 09.09.2014 kl.21:21
  Så deilig å ha juleferien i boks - fine bilder :)
  09.09.2014 kl.21:55
  Har nok ikke lagt noen planer for jul enda, men jeg elsker norsk jul. Å gleder meg like mye til neste jul med en gang julen er over!
  Nora Wårum
  09.09.2014 kl.22:01
  Ååh så herlig:-D blir sikkert godt å kom seg litt i kulda å ja, hehe! Håpe du får tid og mulighet te å treff mæ å. Savne dæ så sykt my, å julegave ska du få i år som i fjor ;* stoor klem fra mæ te dæ<3
  09.09.2014 kl.22:36
  Jeg gleder meg en del til jul ja. Ha litt ekstra fri og nyte dagene. Og så gleder jeg meg til det kommer litt snø, men kan gjerne vente 2 mnd til før den kommer. :) Kos deg videre i varmen i Spania! :)
  Tonje Sivertsen
  10.09.2014 kl.09:44
  Jeg gleder meg kjempemasse til jul! Er allerede ferdig med en julegave :D
  10.09.2014 kl.22:17
  kos
  11.09.2014 kl.13:14
  Du har noe å glede deg til ei stund nå ja =) Man savner det vel på en annen måte når man er vekke fra det og har andre omgivelser rundt seg :) Har nok med å tenke på at det snart er høst jeg :P
  11.09.2014 kl.15:09
  Så herlig! :-D Lite som slår norsk jul, med snø, pynt, pinnekjøtt/ribbe og kvalitetstid med familie og venner <3 Vi bruker å feire annenhvert år med familiene våre, og i år er det svigers som har "æren" av å huse oss. Kjenner det svir litt i år, siden familien min har flyttet inn i nytt hus, og lillebror reiser på sjøen kun dager før julaften, så de blir så alene... Men vi skal ha en ekstrajulaften hos dem, og vi skal jo være der ellers i romjulen og på nyttårsaften, så de klarer seg nok ;-) Mye å tenke på når man som samboere vil feire jul sammen, men ikke har plass til å invitere alle til seg. I fjor hadde vi nyttårsaften-kvelden med oss da,med kaker og brus, veldigveldig koslig :-D
  Marianne
  11.09.2014 kl.22:50
  Har faktisk kjøpt 8 julegaver allerede ;) og mamma røpte hva hun strikker og broderer til meg :D og skal feire m mimmi, beste, søss og familien og ove kommer til oss på kvelden og jeg tror jeg vet hvilken kjole jeg skal ha på til og med! Gleder meg veldig m andre ord ;)
  Marianne
  12.09.2014 kl.17:31
  Har faktisk kjøpt 8 julegaver allerede ;) og mamma røpte hva hun strikker og broderer til meg :D og skal feire m mimmi, beste, søss og familien og ove kommer til oss på kvelden og jeg tror jeg vet hvilken kjole jeg skal ha på til og med! Gleder meg veldig m andre ord ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde