Week 1 & 2 in Spain (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Week 1 & 2 in Spain

Dagene her i Spania siden jeg flyttet hit har så si gått i ett. Så det er vanskelig å nå blogge så lenge tilbake i tid. Jeg tenkte å ta for meg noen uker om gangen. Tenkte å begynne med mine to første uker som også var mine to siste uker mer ferie. Dessverre har jeg ikke vært så flink som jeg nå ønsker jeg var meg å ta bilder av steder og ting jeg har opplevd..


Jeg husker så vidt dagen jeg flyttet nedover. Ting hadde enda ikke gått helt opp for meg, men allikevel kjente jeg at jeg var veldig spent på hva som møtte meg dagene, ukene og månedene fremover.


Jeg ble veldig, veldig tidlig kjent med den spanske drinken Carajillo. Her i landet er det meget populært som en liten kaffe med noe godt i. Selv politiet kan de se sitte på en café og nippe i en Carajillo om morgenen eller i lunchpausen. Kommer dere noen gang over dette og smaker det, så skal de ikke mye til før dete gjetter dere til at det er kaffe med en god dose av Brandy/rom. Disse blir alltid servert med 2-3 kaffebønner og en liten bit av sitronskall. Vel, jeg har smakt noe lignende i Norge (karsk), men Carrajillo har jeg lært meg etter et par dager å styre unna, haha!


Godeste sjefen selv tok med oss av kollegaene som kom hit ganske tidlig til Calpe en dag ♥ Denne byen har tatt meg med storm siden første gang jeg var her for mange år siden. Stor by, men en helt nydelig strand. Calpe ligger ikke langt unna Albir by heller, så skal ikke se bort i fra mange dager på stranda her! Jeg er også veldig nysgjerrig på å sjekke ut shoppingmulighetene og hva annet byen kan tilby.


Herlig ikke sant?


Ved inngangspartiet til en asiatisk restaurant her i byen.


26. juli (4 dager etter jeg flyttet hit) kom denne vakre skapningen på besøk. Danske Johanne, noen som husker henne fra da jeg bodde i England? Det var helt sjukt å få se henne igjen, for ikke å glemme å klamre seg fast rundt halsen hennes! Hun sto selvfølgelig til hjelp og hjalp meg med å bære shoppingen min, da foten min fortsatt var dårlig og jeg gikk 90% på krykker.. Det ble vedlig mye fyll og fanterier når Johanne var her, det skal jeg ikke nekte på haha! Det gode meg å ha Johanne her så tidlig var at hun var like mye interessert som meg i å undersøke byen og stedene rundt. Hun er virkelig en gjennomført turrist! Det ble også noen turer på livet i Benidorm - fy fader for et uteliv!!


Vi klarte faktisk å rive oss i håret og få oss på stranda i mellom all fiestaen flere ganger.


Må også nevne at vi, firmaet ble etter en ukes tid stamkunder hos uteplassen Cuba Bar. Ikke har de bare byens beste Mojito, men også herlig mat. Mini burgerene er helt magisk! Kokken bak matorgasmen, Rahol er virkelig dyktig på kjøkkene. For ikke å glemme Nicki som alltid stråler og er verdens vennligste person jeg har møtt her nede. Digger begge de som eier denne plassen virkelig!

 
Så plutselig ble det 4. august og det var tid for å komme tilbake til den lønnlige aktiviteten. Jeg har faktisk i hele sommer gledet meg til å begynne på jobb igjen. Ikke bare for å se hvordan det er å jobbe her i Spania, men også for å komme tilbake til normalen. Jeg kjente også at det skulle bli godt at det ikke bare gikk penger ut på konto, men inn også. Så da det var slutt på ferien og tilbake til å stå opp før klokka 07.00 var jeg i 100. Stortrives med storebokstaver!!!


Som dere da kanskje skjønner har mine første to uker her vært noe annet enn super! Kommer med innlegg for de neste ukene, men tar gjerne i mot flere tips om dere vil vite eller vil at jeg skal skrive om noe spesifikk om Spania, tiden her osv.

 

Hva gjorde dere i ferien?
Har dere noen ønske-innlegg framover om livet her nede eller noe?
 • 11.09.2014 kl.15:11
  åå, den maten så sykt god ut! Magen rumler, hehe :-) Spennende da å jobbe nede i Spania, hva er det egentlig du jobber med? :-)
  13.09.2014 kl.00:05
  Høres ut som du har det bare bra ja =) Virker som du har fått ting på plass og gode rutiner og stamsteder alt hehe. Ikke bruk opp alt på shopping!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde