Holaa from España! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Holaa from España!

Jøsses, må si dette var en dårlig bloggstart i mitt nye hjem/land. Jeg har vært veldig treg med å skaffet meg internett og da jeg endelig skulle ordne meg det ble det utrolig mye styr, så jeg endte opp med å bare ha mobilnett. Uansett, nå har jeg endelig fått sånn delvis nett på Macen, så får håpe jeg klarer å virkelig ta meg sammen med bloggingen nå.

Så mye har skjedd siden jeg flyttet til Spania at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Jeg har jo nå bodd her 1,5 måned allerede! Dessverre har jeg ligget sengeliggende de siste dagene grunnet matforgiftning, så jeg lover heller å komme sterke tilbake litt senere i uka. 

Til så lenge for dere se en repost av videoen jeg laget fra jeg bodde i England. Kom over den her i stad og det vekket så synnsykt mange minner!! 


Noe spesielt dere vil høre om ang. livet i Spania så langt?


 • 02.09.2014 kl.17:19
  Så gøy å flytte til Spania! Det er fint :)
  04.09.2014 kl.18:38
  Lag ett innlgg med bilder fra en typisk dag for deg nå? Så du får frem litt forskjeller på her og der =) God bedring! Matforgiftning er noe shiiiiiiiiit! (bokstaveligtalt å kanskje.)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde