20 years old (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

5

20 years old

Forrige torsdag ble jeg endelig 20. Jeg har lenge ventet på den dagen, men det kjennes ganske vanlig ut. Jeg har enda ikke vært på byen på 20-år plass enda og kjøpt med drinker lovelig enda, men jeg føler ikke jeg trenger å stresse med det enda heller. Jeg var da 18 år når jeg bodde i England og da får du samme "rettighetene" som du er 20 her i Norge. Var på polet på forrige fredag da, før det bars avsted på festival. Uansett, 20års dagen min ble meget, overraskene bra!


Da jeg kom på jobb var der gratulasjoner i fleng. Jeg rakk ikke å slå på Mac'en før en kollega kom med en glass Biola og gratulerte meg, haha. Sjefen over alle sjefer kom med blomster og vin, noe som var kjempekoselig!


Dro etter lunch på sykehuset for å snakke nok en gang med en overlege. Han ville ikke at jeg skulle oppereres fordi CT-bildene viste at det faktisk nå begynner å gro. Som dere der bildene ovenfor til høyre at det har begynt å gro øverst/bak.. Så det ville jo også si at jeg skal nå gå enda 4 uker uker med gips, samt at sjangsene for at foten er bra til jeg flytter til Spania om noen uker er minimal. Gud hvor lei jeg er.

Mamma, søss og prins-lillebror kom til Trondheim, så vi dro ut å spiste. Mormor og gammel tante var også med. Spiste goood mat og god drikke. Da det var tid for litt kaffe kom to servitører jaggu med en stor skål med is med slik "fyrværkeri" osv. Etter flauheten hadde senket seg og vi alle hadde spist opp og drukket opp dro vi til mormor. Der ble det feiret videre med kaker, is, jordbær og vaniljesaus. Noen gode venner tok også turen innom, og det endte opp med at Mia og jeg tok oss en tur på byen.


Litt av gavene jeg fikk.


Fikk en god del blomserbuketter som var så nydelige! Lukter skikkelig sommer i hele leiligheten.Som kanskje noen av dere har fått med dere elsker jeg ringer, slår aldri feil! Elsker jo også stjerner, men dette smykket har jeg fra før i en litt mindre versjon, så skal se om jeg får byttet det til noe annet.


Jeg kjøte meg også mobil for bursdagspengene. Trengte så sårt en ny da min iPhone5 tømte seg for strøm på 80%, samt denne uken nekter å lade.. Skulle til å kjøpe meg en iPhone 5s, men jeg ente opp med Samsung S5. Trodde ikke jeg kom til å gå over til noe annet enn Apple, men faktisk er Samsung noen hoder forran Apple i telefon. Har så mye flere muligheter og bl.a. et mye bedre kamera!

 

Når har dere bursdag? • 19.06.2014 kl.20:58
  Gratulerer :)

  Jeg ble 22 i januar;)
  20.06.2014 kl.09:30
  Gratulerer! :D

  Jeg har bursdag 11. september :))
  20.06.2014 kl.10:40
  Wwweee grattis med den store 20.årsdagen =) Jeg husker selv min for 9,5 år siden :P Høres ut som du hadde en kjekk dag med alle rundt deg, men mer nedtur med gipsen da desverre. Hvor spiste du på den store dagen da?=) Flotte saker du har fått deg. Fortsatt god bedring!
  22.06.2014 kl.23:08
  Ser ut som du hadde en fin dag på 20års dagen din. Håper ankelen din snart blir bra igjen. Kjedelig å måtte gå slik i evigheter sikkert.

  Jeg har bursdag i oktober.
  23.06.2014 kl.20:48
  Gratulerer så masse med overstått!! Jeg liker håret ditt! Det er mer rødt enn Sjefen over alle sjefer sitt ;)))))  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde