5 years with blogging! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

3

5 years with blogging!

Tenk at det faktisk har gått hele 5 år siden jeg startet å blogge. Tiden har gått utrolig raskt. De 5 bloggårene har vært litt både og. Jeg har alltid likt å blogge om alt og ingenting, men det har også vært utrolig krevende og stressende. Den tiden jjj0.blogg.no hadde flere hundre-tusen lesere daglig var det egentlig verst. Jeg brukte så utrolig mye energi og tid på bloggingen og alt rundt den, men vel da jeg fikk opp øyene og så at jeg måtte faktisk ha et liv utenom bloggen også. Da jeg flyttet til England var bloggingen mye morsomere ettersom det var en helt utrolig opplevelse som jeg ville dele, samt da var det bare for familie og venner å besøke bloggen for å få en oppdatering. Som dere har merket har bloggingen dabbet skikkelig av det siste året mye pga jeg heller har prioritert de timene jeg kunne ha sittet å blogge om dagen til noe annet. Jeg liker den friheten at jeg blogger når jeg har tid og anledning, ikke at jeg må ha en frist og poste 2-3 innlegg hver dag slik jeg gjorde tidligere. Men jeg skal si jeg savner bloggingen også da. Det er utrolig mange ganger jeg har hatt lyst å skrivet om noe og lagt ut bilder, men så kommer andre ting i veien. Vil takke dere alle sammen for at dere faktisk har og fortsatt tar dere tid til å titte innom her. Jeg har bestemt meg for å være litt flinkere framover da, (noe jeg har sagt ganske så lenge nå,) men jeg looover at jeg skal sette av litt mer tid i ukene til bloggingen.


Dette var vel min første header, haha!Hvor lenge har du blogget? Hvor lenge har dere lest bloggen min?


 • 06.06.2014 kl.18:31
  Grætz! Har fulgt deg iallfall siden du dro til England! Og har blogga... 4,5 hihi
  08.06.2014 kl.11:25
  Jeg har blogget i litt over 4 år. Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg har fulgt med på bloggen din, men var en stund før du flyttet til England. :)

  Skjønner godt at det er krevende å "måtte" poste så så mange innlegg daglig. Jeg har ikke så innlegg på bloggen min det siste året heller. Mye annet som opptar tida man kan sitte foran pc'n å blogge.
  12.06.2014 kl.22:57
  Husker ikke helt når jeg begynte å lese, men det var mens du var i England iallefall. Husker selv da jeg begynte og hvor lenge jeg hadde tenkt på det først :P Påskeferien 2009  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde