Spain, updates (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

6

Spain, updates

Nå er det på tide med en update ang. flyttinga til Spania! Utrolig mye har skjedd siden sist. Alt er så si i orden, så det er bare å vente til dagen er her.

Allerede i januar ble enveisbilletten til Spania kjøpt. På den tiden hadde jeg ikke satt meg helt i tankegangen at jeg faktisk skal flytte dit og være der til en ubestemt tid. Alt det jeg må ha i orden til da; selge bil og andre gjenstander, ordne meg med alt av papirer, kort og ikke minst leilighet. Jeg hadde en leilighet på hånda ganske så tidlig som rundt mars, men jeg var litt treg samt jeg knakk ankelen så den ble opptatt.

Etter om og men har jeg skrevet kontrakt og betalt depositumet til denne leiligheten dere ser på bildet ovenfor. Dessverre bare ett soverom og til en kjipere pris, men alt er så si opptatt nå da det er bare snakk om 2 mnder til jeg flytter. Prisene for juli og august er skyhøye, men dette fordi de tjener utrolig godt på turister o.l. Damen som hjalp meg med å finne denne leiligheten kunne si at omerådet er kjempegreit og fint. Komplekset skal vær være ganske ok. Samt er det bare noen minutter å gå til jobb - herlig! Jeg skal bare ha denne leiligheten i 2 måneder, da mange flere leiligheter, bungalow osv ledige og til en bedre penge.


Bildet er fra sommeren 2013, Moraira som ligger ca 30 min nord for Albir.

Da jeg fikk kontrakten på leiligheten for en ukes tid siden gikk det plutselig litt opp for meg at jeg skal faktisk sette meg på en fly helt alene og starte et liv i Spania. Kjenner det kribler skikkelig i magen på et vis. Blir så herlig med sydenvær hver dag, billig det meste og bare leve livet. Det jeg kanskje er aller spent på er hvor og om det i det heletatt er noe treningssenter i nærheten av meg. Jeg gleder meg også å bli kjent meg folk. Heldigvis har jeg jobben med meg, da det er pga de jeg hovedsaklig flytter.


Bildet er fra da jeg bodde i England 2011.

Ikke nok med alt det å se fram til, men min kjære Johanne kommer å blir noen dager i første uken min i Spania. Jeg gleder meg nesten like mye til å treffe min kjære danske igjen!! Tror det blir en meget bra første uke i Spania, samt en meget heftig avsluttning på sommerferien før jeg er tilbake på jobb i spanse lokaler.

Mange har spurt om jeg kommer til å blogge når jeg flytter til Spania.. Jeg har bestemt meg for å sette av litt tid til blogging fra nå av, og spesielt når jeg bor i Spania. Veldig mange likte da jeg blogget om livet jeg hadde i England, så hvorfor ikke gjør det samme om Spania. Jeg har til og med laget en egen kategori er på bloggen som heter Spania.Ønsker dere flere oppdateringer under forberedelsene og livet i Spania? • 25.05.2014 kl.15:02
  så utrolig kult! hva skal du jobbe med der? :D snakker du spansk?
  27.05.2014 kl.17:33
  Åh, det blir spennende å følge med på!
  27.05.2014 kl.18:12
  åå det virker kjempe spennende ut, du er heldig! :)
  29.05.2014 kl.12:18
  Du er heldig! :) Du må fortsette å blogge, både før og etter du flytter til Spania.
  29.05.2014 kl.21:46
  spennende
  09.06.2014 kl.11:02
  Vi må jo få høre hvordan dette går! Jeg hadde blitt litt skeptisk til ordene "kjempegreit og ok" om stedet jeg skulle bo, men heldigvis ikke for så lang tid da =)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde