Mother's day (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

4

Mother's day


Som andre helga på rad tok jeg turen til mamma og fam. Ikke kanskje aller mest for å se lillebror denne gang, men for å feire mam ♥ Verdens beste og godeste mamma! Setter utrolig stor pris på deg, så jeg tenke jeg måtte gjøre noe..Da søndagen var kommet fikk jeg og søster cupcakes'ene, planten og gaven på bordet til mams kom hjem fra trilletur.Fikk utrolig gode tillbakemeldinger på frostingen. Tok utgangspukt fra en oppskrift på nettet som jeg endret på.

Blåbær-frosting:

 • 300 g smør
 • 2 ts vaniljesukker
 • 220-300 gram melis
 • 250 g ferske blåbær
 • 100 g forsne blåbær (tinet)
 • 200 g Phinadelphia (orginal)

Bland smør, vaniljesukker og melis mikses i en kjøkkenmaskin til den er hvit og fluffy. Miks så inn blåbærene. Vær obs på å ikke blande for mye da du har i blåbærene, da skiller den seg noe som ikke er bra! Om den skiller seg kan du ta i mer melis. Så tilsetter du Phinadelphia'en og bland til du får en jevn konsistens.

Veldig enkel oppskrift! 


Fikk høre at den var ikke for mektig og den smaket ren blåbær - topp!


Søss elsket den såppas at hun tok alt av rester! Men for min del måtte stå over med tanke på mitt kosthold om å ikke spise slik som melis, mye fett og andre ingridienser som var i selve muffinsene.. 
Lillebror var like blid i helga også, som alltid. Godgutten ♥


Denne helga var også alle barna hjemme, koselig. Men ikke alltid like enkelt å ta bilde sammen, haha. Ble spilt noen runder med Monopoly Milionaire i helga, noe som var koselig. Hadde også besøk av trivelige mennesker som gjerne ville se om oss og spise cupcakes.


Som ikke mams var glad nok for cupcakesene ble hun også glad for planten og gaven. Tenkte treningsskjorten passet min kjære mor som skal trene så hard framover slik hun sier. Nå må du nok bare stå på!   - U know where I live.

 

Hvordan feiret dere morsdagen? • 10.02.2014 kl.22:32
  For en fin og god gjeng dere er da! Og herlig med frosting med skikkelig bær =) Skal hjem til mamma til helga nå jeg
  12.02.2014 kl.01:07
  så koselig :-)
  12.02.2014 kl.10:00
  Hurra for fine dager!
  15.02.2014 kl.00:50
  Ser ut som du kosa deg i helga. :) Jeg var hjemme hos mamma på søndagen og spiste middag og kake.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde