Week update (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

9

Week update

Denne uka har bare vært helt topp! Endelig tilbake 100% på jobb og trening. Matinntaket er også slik det skal. Jeg har følt meg så ekkel i jula med all den julematen og da jeg var syk, men nå er jeg som sagt tilbake til der jeg skal være. Utrolig herlig å komme tilbake til treninga også! Fikk med meg min kjære Mia tirsdag og onsdag. Kjørte kondisjonstreninga på tirsdag litt rolig (avsluttet med litt ben), men så har det vært fullt kjør. Onsdag dro vi på Zumba-time og deretter hadde styrke.


Food prep.


Noen herlige måltid etter treningene denne uka. Sushi // Skyr, gulerot, avokado, granateple og kidneybønner.


Etter jobb på torsdag var det rett på PT-time, så rett til Trondheim Spektrum. En kollega av meg hadde nemlig meldt meg på Idrettsfestivalen som ble holdt i helga (+torsdag). Det ble da altså ikke treningsfri fredag og lørdag denne helga. Vi gjorde det kjempebra så si under hele festivalen og kom videre til kvartfinaler, semifinaler og finaler. Det var utrolig slitsomt på ett vis da vi var flere timer i hallen om dagen og hadde kamper etter kamper. Bare på lørdag spilte vi hele 16 kamper! Men så vant vi hele Mini ball Trippel (kanonball, softball og innebandy) - super bra jobba folkens! Vil også legge ved at jeg beklager til hun jeg skallet ned og "riflet" øyenbrynet på.. Samt de andre jeg ble litt voldsom mot i softball.. Må også fortelle at kroppen i dag er helt jævlig. Kjennes at alle muskler i kroppen har blitt brukt denne uka, og det er jo bra!


Fotball herrer hvor vi kom til.. litt usikker.


Volleyball/ Trippel ball mix hvor vi kom til kvartfinalen (?). I kanonball kom vi også til kvartfinalen, sååå nær semi..


Seier! (Bildet er lånt av Silje)


Lørdagskvelden ble pokalen i Mini ball Trippel byttet ut med noe tilsvarende utseende og størrelse..


Uff ja, skeiet litt ut i helga.. Men så har jeg trent jævla bra denne uka med tanke etter en mnd med sykdom, så jeg hadde nesten fortjent litt den maten og de drinkene.


Se de som utrolig nok begynner å bli bestevenner. Jeg er helt sjokkert av min temperament pelsdott! ♥

 

Hvordan har uka deres vært? • 26.01.2014 kl.19:02
  WOW! Du har en kjempe fin blogg! med fine innlegg og bilder! Det ga meg masse inspirasjon og stikke innom, så tusen takk for inspirasjonen! Håper du har hatt en fin helg. Stå på videre med bloggingen og lykke til!
  26.01.2014 kl.19:12
  åh herlige bilder av uka di! :)

  min uke har vært ganske fin, litt mye skolearbeid! :)
  26.01.2014 kl.19:16
  Vedlig fine bilder, uka mi har vært helt normal :)
  26.01.2014 kl.19:18
  Min uka har vært stort sett veldig bra. Mye som skjer for tida så jeg rekker ikke alt jeg skal, noe som er litt kjipt.
  27.01.2014 kl.09:22
  Ser ut som du har hatt en super uke! Flink å være aktiv! :)
  27.01.2014 kl.12:21
  Sjekk hoooo da! kroppen din må ha fått sjokk etter å være så mye i ro når du var syk og så rett over til dette hehe. Tror fint du kunne nyte den junken der ja! Noen hønker å se på banen da? ååh jeg visste ikke om den festivalen, elsker jo ballspill. sv - Da må du jo vise hva du har kjøpt! Treningsklær? ;)
  27.01.2014 kl.12:44
  Åh, jeg ville også spilt så mye ball! For Once, liksom!
  27.01.2014 kl.21:10
  kjempe kjekt
  28.01.2014 kl.20:20
  var en bra uke :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde