Pain is just weakness leaving your body (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

6

Pain is just weakness leaving your body

For noen uker siden vant jeg i en konkurranse hos Elixia hvor jeg fikk trene hos de gratis. Jeg tok med meg min kjære Mia og etter det fikk jeg motivasjon til å virkelig komme tilbake til seriøs trening. Så nå er jeg meldt inn hos Elixia. Siden jeg meldte meg inn før jul fikk jeg også to timer gratis med en personlig trener. Første timen gikk med på å snakke om hva jeg ønsker og mine mål. Mine mål er satt til å trenebort mye rundt hofter og mage, samt trene stumpen. Jeg har også ett mål om å få opp kondisen til der den kanskje var for noen år siden da jeg var godt trent. Timene med min personlig trener synes jeg gikk såppas bra at jeg faktisk har ordnet meg med personlig trener to ganger i uka fram til mai. Jeg trener fire-fem ganger i uka (2xkondisjon og 3xstyrke) og med dette mener PT at jeg skal være i mål i mai. Ja, det er ikke billig med personlig trener, men jeg synes det er absolutt verd det! Han hjelper meg med teknikker og program slik jeg ikke "feiltrener", samt gir meg motivasjon til å virkelig stå på. 


Her er styrkeprogrammet mitt som PT har satt opp for meg for øyeblikket som jeg skal gjennomføre da jeg er alene. JA, jeg er ufattelig svak og dårlig trent nå at det er rett og slett flaut! Men det er jo derfor jeg har nå begynt å trene igjen!
I might not be there yet, but I'm closer than I was yesterday!


Jeg har vært med på en boksetime nå før jul og digget det. Tror jeg skal bli med mer på disse timene når de begynner igjen etter jul. Samt skal jeg melde meg på andre timer som Elixia tilbyr. På kondisjonstrenigene mine kjører jeg 4x4 fullt ut på tredemølle eller roing og legger til noe annet. Noen timer med feks. Zumba eller Xycling skal jeg nå legge med i kondisjonstreninga. Bassenget skal og har jeg også utnyttet - herlig måte å trene på!


Jeg har også begynt å tenkt mer (igjen) på hva jeg spiser og har i meg. I grunn har jeg ikke et dårlig kosthold fra før av, men det kan jo selvfølgelig bli bedre! Kosthold er jo en viktig brikke når man trener, så jeg tenker mer igjen på maten som jeg putter i meg. (Og nei, jeg veier ikke lenger all maten jeg spiser).Trener dere, evt hva? • HagenJR
  22.12.2013 kl.02:59
  Endeli e Juliefrøkna der ho hørre heim, bli godt me litt kvalitetstid me dæ ijænn ;) bittelitt flenkis e du nå å når du træne ;)
  22.12.2013 kl.15:55
  så bra! Stå på :-D
  22.12.2013 kl.16:52
  Så flink du er! :) Jeg trente fast fra august 09-desember 12/januar 13. Har slitt ekstremt mye med nakken og hodepine i år og da automatisk lagt treninga på hylla. Hadde planer om å komme i gang i høst, men flyttinga og det å komme i orden har tatt sykt mye av tida mi.. Starter med blanke ark i januar og skal gi alt for å komme i gang med treningsrutinene igjen. Jeg skal komme i bedre form igjen og få bort litt magefett!
  22.12.2013 kl.17:15
  Jeg trener ikke :/
  22.12.2013 kl.19:00
  Oh så flott da! Finnes ikke bedre følelse =) Jeg har en ganske rolig periode med trening når jeg har form til overs. Blir mest styrke og tøying, men er med på litt mer timer igjen etter hvert også. Kondisen forsvinner jo så fort :P
  23.12.2013 kl.16:53
  WOHOOO så fiiint å lese! Er nesten så jeg blir inspirert selv!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde