Historien om påskerally'et (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

12

Historien om påskerally'et

Fredagen min ble litt, eller kanskje ganske så annerledes i forhold til hva som var planlagt.. Tenkte jeg kanskje kunne skrive litt om det her siden jeg får stadig spørsmål om hva som egentlig skjedde...

Morgenen startet som vanlig; gjøre seg klar til skolen. Da jeg gikk ut til kjerra var den tom for størm. Naboen kom etterhvert å hjalp meg, og når jeg endelig var på veien hadde jeg 10 min til å komme meg til skolen. Vel jeg kom altså ikke så langt. Enda jeg ikke kjørte noe raskt er forholdene ved der jeg bor ikke noe å lide på. Tørr asfalt med is enkelte plasser. Jeg mistet kontrollen, kjørte rett mot en snøskavl som førte meg inn mot en bergvegg og der lå jeg plutselig opp-ned. Det ekleste er vel at jeg ikke husker så mye. Mange spørsmål surrer enda den dag i dag. Hvor lenge lå jeg? Hvordan kom jeg meg ut? Hvordan ble jeg skadet?

Husker at jeg begynte å lete etter varseltrekanten og var redd for at noen skulle kjøre på meg, men det er ikke så lett å lete i en bil opp-ned som jeg hadde trodd. Jeg begynte så å lete etter mobilen min, noe som heller ikke var noen suksess. Det stoppet utrolig mange bilder og de første var en kjørelærer med en elev. De prøvde å roe meg ned og alt slikt, samt ringte 113. Noen andre var å plukket opp deler og satte opp varseltrekanter. Det kom bare flere og flere på åstedet. Jeg var utrolig flau og lei husker jeg. Mobilen min ble også funnet så jeg fikk ringt mormor. Husker jeg frøys noe sykt. Fant også ut at jeg hadde fått mer enn ett slag i hodet, en mann så at kneet mitt hadde ett dypt kutt. Sykebilen og politiet kom ikke så alt for lenge etter med sine blåe lys. Jeg ble fraktet inn i sykebilen for diverse sjekker og det gikk ikke opp for meg i alt hvor kjekk ambulansemannen var før etter mange minutter. Politiet kom senere inn og lurte på hvordan det skjedde og tok alko-test, noe de skjønte var unødvendig.


// Adressa.no

Jeg ble kjørt med ambulansen ned til St. Olavs Hospital hvor mormor allerede sto å trippet. Det ble ganske raskt satt i gang med syinga i kneet. For dere som lurer kjente jeg ikke noe som helst. Bedøvelsen gjorde så det kjente ut som at det var hard, død hud de sydde i. Sju sting ble det og det var flaks at senna i kneet ikke røyk i det dype kuttet. Så ble jeg sendt på nok en kontroll. Jeg har tydeligvis fått nakkesleng og noen slag mot hodet + ansikt som har gitt meg hjernerystelse. Hvordan jeg har skadet meg på kneet eller hodet har jeg ingen aning om. Husker så minimalt.. 

Folk sier jeg hadde sykt til englevakt fordi det så ut som en dødsulykke og det er sjukt sjokkert at det ikke gikk verre med meg. Selv skjønner jeg ikke det, jeg er nok dessverre alt for lite redd at det gjør noe. Jeg overlever alt uansett, sies det i hodet mitt. Hadde jeg vært litt mer redd for livet hadde det vært noe helt annet - skulle ønske jeg var slik..Det ble føst sagt at jeg skulle holde meg til mormor de føste døgnene med tanke på hjernerystelsen. Men mamma ville at jeg skulle komme hjem til henne, så jeg fikk skyss av en god kompis utover. Vil bare si tusen takk for alle dere som har stilit opp, de fine ordenene, meldingene og samtalene jeg har fått. Og for ikke å glemme hjelpen jeg fikk på åstedet! Formen i går var sykt laber. Klarte ikke å ha besøk en gang. Er litt bedre i hodet i dag og har sett på stingene som ser ut til å begynne å gro. Blåveisen er så si borte også nå med litt sminke. I morgen skal jeg i vei å se på bilen og ta ut vardisakene, slik som anlegget før den blir sendt rett på skraphaugen. Skal slappe av litt til nå før jeg pakker kofferten og drar til paradiset, England på tirsdag.

Har dere vært i en bilulykke før? Kanskje noen av dere har sydd før også?

 • 24.03.2013 kl.11:15
  God betring! Bra at alt gjekk så fint!
  24.03.2013 kl.17:39
  huff, har aldri vært i bilulykke nei.. god bedring :-)
  25.03.2013 kl.13:44
  åherre, så bra det gikk bra med deg! så forferdelig, masse god bedring! :)
  25.03.2013 kl.14:12
  Auuuuu! Dæven, god bedring!!!
  25.03.2013 kl.16:57
  Uff.. Aldri noe gøy med ulykker. Bra du ikke ble værre skadet. Masse god bedring. :)
  25.03.2013 kl.20:26
  Uff, god bedring!
  26.03.2013 kl.15:18
  Oi, skumle greier. Heldigvis ble det ikke verre enn noen sting i kneet. Har aldri fått sydd inn sting, men faktisk limt sammen et sår. Håper du har det bra <3
  27.03.2013 kl.09:09
  JULIE!!!!!!! Åh.... <3
  27.03.2013 kl.15:40
  Uff, god bedring <3
  28.03.2013 kl.10:55
  huff da... nei jeg har ikke det og håper ikke jeg kommer i en heller.. men det skjer vel alle! God bedring, håper det går bedre nå <3 huff..
  Maria
  29.03.2013 kl.15:55
  Det så skikkelig skummelt ut! god bedring, og fortsatt god påske!:))
  01.04.2013 kl.14:16
  Huffa! Dette så ille ut på bilen og det merkes nok innvendig på deg også selv om det ikke synes så mye utapå. Ingen god start på ferien da.. Håper du fikk vilt godt og ikke stressa for mye siden du skulle på tur snart  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde