A story about Julie the knob!! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

22

A story about Julie the knob!!

Nå skal dere få høre/lese noe som skjedde meg på fredag.. Vi kan kalle denne historien Julie i ett nøtteskall.. eller.. Julie umulige klarer det utrolige?! det er altså helt opp til dere, men noe i den duren kan historien hete.

Alt startet at jeg våknet med et stort smil rundt munnen den fine fredagen fordi jeg nå får sove litt lengre på fredager enn hva jeg har gjort før. Smile ble ikke mindre når jeg så at det var sol og varme ute. Begynte så å tenke på kveldens sprell vi hadde planlagt på stranda med folk, god drikke og hva er vel bedre at sola skulle være på vår side?! Jeg tok på meg tynn strømpebukse, shorts og genser med åpenrygg og etter som jeg var i så godt humør skulle jeg skjemme bort meg selv litt ekstra ved å åpne min hellige brunost fra Norge. For å toppe det hele fylte jeg opp ett lite glass med melk til meg selv også som jeg er så glad i, selv om det er absolutt ikke er bra for meg siden jeg er allergisk, men det orket jeg ikke å tenke så særlig på. Etter en herlig frokost ble det tid for at jeg skulle ordne meg. Musikk er min gode venn da og siden jeg var hjemme alene skrudde jeg opp volumet på det høyeste, som også skrudde på humøret enda høyere.

Etter å ha ordnet meg så jeg på klokka og så at det enda var igjen greit en halvtime før bussen kom. Siden jeg var i den gode moodet og at været var så fint, så fant jeg ut at det å gå i hagen de siste minuttene før bussen gikk hadde vært fint å ta bilder. Detter var også for å vise noen av dere dette på bloggen. Jeg slengte kameraet over skuldra og trallet ned trappa, tok på meg skoene og gikk ut. Da jeg hørte smellet av døra snudde jeg meg å så på den store, røde døra.. «FAEEEN» var det som kom ut av munnen på meg, ganske høyt også vel og merke. Dette var på grunn av at jeg hadde jo selvfølgelig ikke med meg nøkkelen og døra låser seg selv.. Der sto jeg å gapte til døra i shorts, genser med åpenrygg, sko og et kamera over skuldra? låst ut av meg selv?. alene? I det neste øyeblikk viste jeg ikke om jeg skulle sukke, riste på hode eller bryte ut i latter av meg selv. Men det rakk jeg egentlig ikke å tenke så særlig over før jeg sprang noen runder rundt huset, desperat etter å finne noen åpne vindu. Begynte også å finne fram stiger, men ga opp etter noen minutter. Det neste som gikk opp i hodet mitt er å prøve å få tak i en telefon og nummeret til vertsmoren min som hadde akkurat dratt på jobb.. Ringte på til naboen som kjenner vertsfamilien min ganske godt, men ingen åpnet døra.. Så sprang jeg til hotellet/baren/restauranten like ved ettersom jeg viste vertsfamilien min pleier å kjøpe met der. Selvfølgelig åpnet de ikke før klokken 12 og vaskedama jeg møtte kunne ikke hjelpe meg.

Etter mange tanker og idéer ble min neste plan å faktisk prøve å komme meg på skolen. Komme meg fra Hastings til Bexhill.. altså 12 km! For kom jeg meg på skolen kom jeg jo til å møte noen jeg kjente og kunne låne penger til å komme meg hjem igjen pluss ikke få fravær i media. Jeg begynte å gå ned til byen, mens jeg tenkte på hva min neste plan var ettersom jeg ikke hadde verken mobil, penger.. bare meg selv og kameraet. Det som gikk i hodet mitt var om jeg skulle prøve å ta bussen og fortelle bussjåføren min historie, eller om jeg skulle ta toget å satse på at de ikke hadde billettsjekk på de to stoppene det tok meg å komme til Bexhill. Jeg så at de billettdørene til toget var åpen da jeg kom på stasjonen og tenkte jeg burde gå for toget. Selvfølgelig måtte jeg miste ett tog som dro når jeg kom til plattformen, og derfor måtte vente en halvtime til neste. Den halvtimen var det virkelig mange tanker som snurret rundt i ring i hodet mitt. Skulle jeg ta sjansen? Skulle jeg spørre om å få låne penger av noen på stasjonen? Nei, det blir for dumt.. Blir jeg stoppet? Skal jeg prøve bussen i stede? Hva med taxi? Ser folk at jeg er litt små nervøs? Hva om jeg blir sendt til politiet? Hva skjer da?

Jeg ble for så vidt enig med tankene mine at jeg skulle gå på toget når det kom. Var nesten helt utslitt av alt som hadde skjedd og spesielt tankene i hodet mitt.. Tror jeg aldri har blitt så lei av mine egne tanker som på fredag.. Etter å trippe i 10 min i spenning på toget ankom vi endelig Bexhill og jeg kunne puste ut og alle de rare tankene kunne slippes løs når jeg kom meg ut av stasjonen. Nå var det bare å tippe hva tiden var og gå litt raskt så jeg kanskje kunne rekke timen. Etter en spasertur hvor jeg fikk rettet litt på alle tankene og problemene kom jeg til college. Der ble jeg møtt av noen kompiser som spurte meg «What?s up? You look so weird..» før jeg rakk å komme meg til dem.. Jeg fikk fortalt basic av min historie før jeg fikk høre hvor mye klokka var og løp inn til timen. Etter å ha følt meg dum uten noe skoleutstyr, ikke en gang en penn i første timen, fortalt min fantastiske morgen som ble til et kaos til ei venninne og mobbet av henne var det tid for lunsj. Lunsjen min som besto av en norsk Kvikk Lunsj og en appelsin lå jo selvfølgelig i veska mi, som lå på stolen på rommet, som var innelåst hjemme.. Ikke at det var det jeg tenkte mest på, men.. Noen kompiser av meg kom over til meg der jeg satt på plena ute i sola. Fikk heldigvis låne mobilen til han ene og ringt Johanne og Victoria. Da danskene kom og jeg skulle fortelle hva som hadde skjedd hadde hele historia bare litt mer latterlig. At det går an, sier jeg bare!! Heldigvis fikk vi skrapet sammen penger så jeg fikk meg en ukers billett på bussen på vei til byen. Hva har jeg gjort uten venner?

Hadde ett lite håp at når jeg kom meg hjem at noen var hjemme i huset da ettersom jeg skulle skyndte meg å ordne meg til å møte resten av folket i byen og stranda. En kompis ble med meg også, ettersom han ikke hadde noe annet å gjøre enn å vente på oss. Da vi kom hjem var det ikke noen livstegn. Så der satt vi på trappa og ventet. Heldigvis ble det ikke så alt for sent før vertsmor kom å lo seg skakk av meg. Great job, Julie?! Tror jeg i alle fall jeg har lært at her i England skal jeg gå med nøkkel hele tiden, kanskje ha nøkkelen som et kjede rundt halsen for å vær sikker?! Glad for mitt lille gale eventyr ødela ikke noe som helst dagen min i grunn da.

Noen av dere som har klart å gjort noe lignende før?
 • 02.05.2012 kl.19:13
  neei, har nok ikke det, hehe :D
  02.05.2012 kl.19:13
  hahahah, utrolig artig egentlig, men må nok være litt irriterende og frustrerende der og da. hahaha, sykt
  02.05.2012 kl.19:19
  Hahahaha. Du får det til! Jammen godt du har gode venner som stiller opp i hvert fall, hvis ikke kunne jo dagen blitt virkelig kjip :-) I den gamle leiligheten vår hadde vi en inngang til hovedtrappa, og den stod alltid åpen. Helt til en dag jeg og kjæresten hadde vært borte hele dagen og naboen over oss hadde bestemt seg for å låse døra. Vi hadde ikke nummeret hans, ikke fått utdelt nøkkel og huseieren vår var på fylla. Heldigvis oppdaget vi at soveromsvinduet vårt var åpent, så med barnesikringen på klarte jeg å trykke meg i gjennom. Kan tenke meg at det var litt av et syn :-)

  SV: Det er den med bringebærsmak ja :-) Skikkelig god!
  02.05.2012 kl.19:41
  haha,nå lo jeg godt ! Nei,har heldigvis aldri opplevd det !hahaahh
  02.05.2012 kl.20:00
  hahahaha, nå lo jeg godt!
  02.05.2012 kl.20:34
  Huff.. Ikke morro når slikt skjer.. Bra det endte godt da! :)
  02.05.2012 kl.20:43
  har aldri opplevd det , haha :)
  02.05.2012 kl.20:46
  SV: Aaah, så bra ! Ta gjerne med litt angående stipend og slike ting også, lurer nemlig fææælt på hvordan jeg skal klare å finansiere en eventuell tur, hahah :-)
  02.05.2012 kl.20:54
  nei har aldri opplevd det!
  02.05.2012 kl.20:57
  Haha! Godt det ikke ødela noe særlig da :)
  02.05.2012 kl.21:15
  Hahahah, har aldri opplevd det, btw du er sjukt flink til å ta bilder !
  02.05.2012 kl.21:18
  Haha, fort gjort da! Smekklåser er ikke bare bare! Bra ting ordna seg;)
  02.05.2012 kl.22:07
  haha, du klarer det meste :)
  02.05.2012 kl.23:34
  Hahah, det er så jævlig deg det der! Fyfaen som jeg savner deg.. Gleder meg masse til du kommer hjem til Norge, da skal vi finne på så mye crazye ting! Og kose oss masse slik som vi gjorde før <3
  03.05.2012 kl.00:52
  Uff, haha, bra det gikk bra til slutt! :D
  03.05.2012 kl.06:49
  haha har nokk ikke det :)
  03.05.2012 kl.10:44
  hehehehh! :D
  Tina 14år
  03.05.2012 kl.14:35
  SYKESTE JEG HAR HØRT! xD XOXO!
  03.05.2012 kl.17:12
  har aldri opplevd det, haha :)
  03.05.2012 kl.21:40
  nei, det har jeg ikke opplevd..

  fine bilder, bra skrevet :)
  04.05.2012 kl.13:48
  ........ Jeg skjønner GODT at du var nervøs for å ta tog uten å betale!! Men det er vel egentlig et rimelig godt tegn! Og du lever enda, hurra ;)))
  05.05.2012 kl.12:47
  Hahah :D når vi var på hotell i liverpool i påsken gikk både meg og søstra mi ut av rommet uden det kortet som er nøkkelen , så vi måtte gå og spørre en vaskedame om hjelp x)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde