Wakie, wakie! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

3

Wakie, wakie!

God morgen sovetryner!
Nesten hele gårsdagen gikk med på bilkjøring, do pauser og soving. Vi kom fram på Idre Fjäll i 23 tiden og hele Sverige var mørke lagt. Ikke bare pga strømmen gikk hele tiden, men det blir sykt mørkt her om kveldene. Det regnet, lynet og tordnet som bare det. Ikke særlig koselig. Men jeg tror alle så fram til denne dagen med knall vær og for å dra til Orsa. Fikk den herlige leiligheten. Det var ikke noe særlig spesielt med den, men den var gigantisk! Vi har nettopp spist frokost nå siden vi må check ut klokken 10. Dvs ingen tid til å ta seg noen minutter i basstua som ingen bruker på badet -synd. Uansett, vi kommer derfor raskere til Orsa- can't wait! 

Kjøkkenet.

Her bor/bodde vi. Leitet greit lenge etter dette nr. Det viste seg at vi bor øverst i et hus.


To søte jenter som skulle gå en tur i torden været, haha. Klærne og skoene våre er gjennomvåte enda selv om de har stått i et digert tørkeskap, haha.

Har du sover godt i natt?

 • 14.08.2010 kl.21:18
  Hehhe=) høres koselig ut:D Håper dere får en hyggelig tur:)
  14.08.2010 kl.22:02
  your header is really coool !! vart gjorde du den?(in wich program did you do your header in?:D)
  15.08.2010 kl.05:09
  Fint kjøleskap. Veit du kårr det e frA?  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde