Gårsdagens festligheter (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

4

Gårsdagens festligheter

Etter mange timer i går, hadde været fortsatt ikke endret - det var regn, regn og atter regn. Det fristet ikke i det hele tatt å dra på konserten ned på havna i det været. Heldigvis hadde mamma en paraply vi kunne låne, så vi levde over iallefall. Chand slo igjen ikke feil, han er jo så rå. Hyggelig og flink person er han. Vil ikke si det var mange som var på konserten, så vi var en av de som sto ganske langt framme. Fikk tatt noen bilder, men ikke av han etter konserten. Fordi etter konserten dro søskenbarnet mitt etter han og frøkenen inn i ei "hytte" etter de. Søskenbarnet mitt snakket endel med Berit og slik. Tenkte å spørre om å få ta et bilde når vi først var alene med de i ei hytte, men så kom det fulgt av små unger etter oss, så der var det ødelagt. Uansett, har noen bilder fra kvelden når vi var ute.Gikk litt fort turene i tekoppene, så hadde vist trykt på feil modus, hihi.

Enda ett med feil modus...

På toppen av en barne karusell som gikk ganske så brutalt av seg.


Skal på tivoliet idag når vi har krøpet oss ut av senga og slik, har jo igjen endel billetter vi må bruke opp. Skal prøve å ta endel bilder da som dere kan få se. Sola roper på oss - ha en super dag!

Q:
Har du vært på endel konserter i år?
Hva skal du i helga?

- JJJ • Stikkord:
  23.07.2010 kl.13:27
  I helga skal jeg vel pakke:D
  23.07.2010 kl.19:29
  har vært på vg lista topp 20 :)

  Chand er så flink :)
  24.07.2010 kl.23:49
  vært på vg lista :-)
  25.07.2010 kl.17:19
  Nei, har ikke vært på så mange konserter :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde