Det stopper ikke meg med det første (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

4

Det stopper ikke meg med det første

Jeg var tidligere idag i labben. Der tok jeg noen prøver for så å bli sendt inn hos legen. Hun snakket litt med mag og kiket i munnen min før hun lyttet på hvordan jeg pustet. Jeg fikk høre at jeg hadde halsbetennelse og bakterieinfeksjon - nice! Fikk antibiotika som jeg må holde ut med 4 tab i 10dager.. Dvs at jeg må knuse mange av mine planer neste uke... Jaja, kanskje bedre å bli frisk enn å ta seg en liten en å bli bare mer dårlig å begynne med en ny kur. Får iallefall to kvelder da, bedre enn ingen.. 
I morgen kommer min kjære kusine på besøk og jeg er så glad for det. Godt vi holder sammen selv om ting ikke er helt gode disse dager. Vi skal kose oss og ha det gøy, det er sikkert å vist! Siden man har det gøy tar det vel ikke lang tid før helga er over og jeg må ha meg på skolen. Har vel en del å ta igjen etter endel sykdom.


Love you, sweety!

Q:
Har du en kusine/fetter som står deg ganske nært?

- JJJ


 • 06.05.2010 kl.21:42
  fin blogg ; )
  06.05.2010 kl.21:57
  god bedring da :)
  06.05.2010 kl.22:55
  <3
  06.05.2010 kl.23:18
  Uff, syns du har vært mye syk :/ God bedring søte deg <3

  PS: Andreas og Eirin er mine favorittsøskenbarn :p Står nok Andreas nær, til tross for at vi ikke er så gode på å holde kontakten så vet jeg akkurat hvor jeg har han og vet at han føler det samme. Har hatt mang en god prat på hytta med bamsen min <3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde