Å det sa baaang! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

4

Å det sa baaang!

For å gjøre en lang "historie" kort kan jeg vel si at jeg var tent på å kjøre cross i uka her. Så siden jeg fikk høre at venninna mi var i nærheten med scooteren sin ba jeg hun og nabovenninna nedover. Brosjan tok fram crossen også. Så vi kjørte og hadde det gøy en stund, helt til nabovenninna lånte scooteren av hun som eier den.. Hun kjørte så fort i nedoverbakken at hun mistet kontroll. Jeg var like bak med crossen og så henne svinge mot grøfta. Jeg rakk ikke å svinge unna før jeg lå der i grøfta (elv ting) ved henne. Hun blødde som bare det og var helt i sjokk. Fikk ordnet hjelp kjapt, så nå håper jeg at alt går bra med henne på sykehuset. Scooteren har blitt tapet så my den kan og låret mitt har hovnet opp med masse fine, søte blåmerker, skrammer og mangel på hud. Søstersen syklet seg foresten av like etter på da hun syklet ned en lang bakke ett stykke unna hos en nabo - snakker vi flakskveld?!


På disse bildene ante vi fred og ingen fare. Den grønne er bror sin. Måtte jo ha med den på bilde selv om ingen kjørte den, hihi.

Q:
Vært med på noe lignende?

- JJJ


 • 08.04.2010 kl.20:01
  hvem var det som havna på sykehus? ;o

  uffamei, hørtes ihvertfall ikke bra ut :(
  08.04.2010 kl.21:49
  sv; uffamei! stakkars :/
  marita
  09.04.2010 kl.00:59
  arti så leng det vaaaaaaart ;- )  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde