Strålende dag (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Strålende dag

Dette kan jeg si med engang har vært en bra, kul, god og morsom dag. Det har vært en så super dag at min lille "nedtur", er en liten bagatell for øyeblikket. Var på Øra og sånt en stund idag, så tok Mia og jeg bussen hjem til henne senere. Gud hvor jeg har ledd idag. For ikke å glemme at Paradise Hotel 2010 begynte idag. Haha, jeg lo så mye av latterlige ting som skjedde og ble sagt der. For et folk som er med i år sier jeg bare. Kanskje ikke de fineste og smarteste, men tror de har valgt disse sprøe, gale og kåte folkene for å ordne liv og stemning. Jeg satt i sofaen helt med, øynene vid åpen for å få med meg alt. Tror jeg skremte Mia og Marte da jeg plutselig tok av i sofaen *kremt*

I morgen kommer det vel bilder, har vært TV kveld i kveld og nå vil Mia ha med i senga og stryke meg på kinnet og si søte tinger. Okei, det bli litt overdrevet kanskje.. Men nå sier vi vel natta... etter noen minutter/timer meg skravling vil jeg tenke meg. Og vi må jo se Paradise Hotel atter engang før vi legger oss - REPRISE PÅ TV3 KL 00.40.Q:
Hatt en fin dag idag?

- JJJ


 • 09.03.2010 kl.07:16
  jeg har hatt en strålende dag så langt :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde