Latter, latter og atter latter! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Latter, latter og atter latter!

Nå sitter søskenbarnet mitt og jeg i senga og ser filmen ""Zohan" samtidig vi har en sunn frokost med potetgull og godteri, ehe. Jeg tror nok jeg skal hoppe i dusjen nå så skal jeg lage en deilig frokost. Må si at filmen Zohan får meg til å le hele tiden.
I går var vi hos noen kompiser og hadde det kult. Fyrte likegodt opp noen fyrverkeri siden jeg ikke var i Hemne på nyttårsaften. Etter noen timer der, dro vi til en annen kompis av meg. Der var det folk på søskenbarnet mitt sitt alder også, så det var kos. Etter å ha litt latterkrampe av å se på the voice musikkvideoer med andre sanger ble vi henta. Latteren sto vel på helt til i dag. Haha, sykt godt å ha mitt kjære søskenbarn her!


God latter forlenger livet!

Q:
Har du sett filmen Zohan?

- JJJ


 • 31.01.2010 kl.13:39
  hei : ))) jeg har ett spørsmål om kjærlighet på bloggen min. kunne du svart på spørsmålet i inlegget mitt i komentarfeltet så hadde jeg blitt veldig glad og selvfølgelig satt stor pris på det. ha en forsatt god helg  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde