Tegning, så film - STÅ PÅ! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Tegning, så film - STÅ PÅ!

Dere har helt sikkert fått med dere for litt over 2 år siden at det var full oppstyr fordi en dansk mann ved navn Knut Westergaard tegnet en tegning av Muhammed i avisen. I følge "lovene" hvor de som tilhører Islam altså ikke lov å tegne deres gud. Så da ble det jo full oppstyr. Drapstrusler og fullpakke. Min mening om denne saken har alltid vært og kommer til å være; at siden vi (også Danmark) bor i ett land med ytringsfrihet , der vi får si våre meninger og vi har ingen regler på at vi ikke får tegne det vi vil. Derfor synes jeg det skal være fred ang denne saken. 

Men ikke nok med det.. Nå har den danske jenta, Nikoline Astrid Nielsen laget en video der hun synger om dette. Sangen er egentlig litt kul synes jeg. Men tro det eller ei, nå er det tusenvis av folk som er i mot henne, gir henne drapstrusler og hele pakka. Hun har sine egne meninger om saken og hjelper en mann som har mange i mot seg.
Dette har hun skrevet på videoen;
«Jeg uttrykker ikke fremmedhat, jeg har ingen religion, jeg aksepterer alle kulturer og min sang har ingenting med Muhammed-tegningene å gjøre! Dette er støtte til den stakkars mannen Kurt W ? og en hyllest til ytringsfriheten.»
Som sagt, stå på Nikoline! Måtte forresten melde meg inn støttegruppa på face for henne. 


Vil du les om saken trykker du HER
Vil du melde deg inn i støttegruppa på face trykker du HER!

Q:
Hva mener du om denne saken?

- JJJ


 • 23.01.2010 kl.10:00
  Jeg synes de burde la saken ligge. Det er ikke noe dem får gjort med det uansett.

  - Ha en fin helg videre, søte deg. :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde