Den store skrøne dagen (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Den store skrøne dagen

Det jeg mener med "den store skrøne dagen" er at jeg har vært flink idag til å skrive litt feil på bloggen. I følge forrige innlegg skulle jeg ha vært i drømmeland nå, men altså nei, jeg er vist her. Men det stemmer at jeg var kjempe trøtt, men siden stefaren min ordnet litt opp i mitt kommende garderobeskap og monterte noen hyller, ble jeg holdenes på å legge inn klær. Men det samme satte jeg på maskin og har leitet hele huset etter ett par sko. Skoene er altså ikke å finne. De gode søte vinter skoene mine. 

Så kanskje dere skjønner at jeg ikke ble så trøtt lengre. Iallefall kiket jeg litt tv norge på et program der de skulle teste ut om eneggede tvillinger/trillinger egentlig er så like. Spennende egentlig! Så har jeg chillet litt foran  facebook, nettby osv. Og nettopp gjorde jeg faktisk alle leksene til i morgen. Fy søren, egentlig ganske så fornøyd med meg selv. Tror at skolen blir litt bedre nå om jeg bare gidder å gjøre leksene sånn som ikveld!


Egentlig et lite englebarn jeg ser man.. Hihi..

Q:
Gjør du alle leksene dine?

- JJJ


 • 13.01.2010 kl.20:46
  off, nei ..  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde