Småtrollene har dratt (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Småtrollene har dratt

Jeg sov 2 timer i natt, for kl 5 ble jeg vekt av folket som våknet. Jeg orket ikke engang å sminke meg eller ordne håret, det sier vel hvor trøtt jeg er så tidlig på morgenen, heh! Fikk ikke sagt ordentlig hade i morges, men fikk iallefall 4 kjappe klemmer (pluss en ekstra ra Andres) og litt snikk snakk. Er vist endel snø i England når de har kommet fram. Tror de skulle lande i 9tiden (engelsk tid). Trafikken i London står vel stil for det er full krise at det er snø, mens onkel og de har full utstyr etter å ha vært 2uker i Norge, hihi.


 Miss u boys!
Vil savne disse rampene igjen. De er så syyyk søte og tullete. Finner på noe hele tiden og er helt syke. Er ikke rart at minstemann er kaldt Emil. Grimaser og sprell har de tusener av og for ikke å glemme tullete smilemåter. Vil si at disse to er to herlige søtiser og jeg er stolt over at jeg har så søte søskenbarn! Glad i dere småtroll.

Q:
 Hva har du gjort i helga?

- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde