Romkos (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Romkos

Nå har jeg akkurat  slått på vaskemaskinen. Har også hentet enda en ovn som står nesten på fult på mitt Svalbard- rom. Tror det hadde vært veldig kaldt med en iskaffe nå ja, så ordnet meg en varm, god caffe vanilla. Er i gang med en liten ryddings på rommet før jeg drar til Trondheim i morgen. Må vel pakke med noen klær da også. Synes skole uka her har gått sykt fort egentlig, men godt det også da. Er i litt kose humør jeg nå her jeg rydder, drikker varm drikke og synger med musikken litt. Trodde aldri jeg ville si det, men det er noen gang koselig å rydde, hehe. Blir godt med en god og VARM dusj etter ryddinga ja!


Haha, random bilde som viser at jeg har hatt en veldig så laffert dag med lue og joggis idag!

Q:
Synes du (skole/jobb) uka her har gått fort?

- JJJ


 • 08.01.2010 kl.09:38
  sv; søøte deg, ingenting å takke for - gleden var på min side! ;D takk for kommentar, så snill du er søte! :D Håper du får ei skikkelig BRA helg, du er en verdfull og ikke minst VAKKER liten skapning vettu ;D
  Sofie
  08.01.2010 kl.15:12
  fin header :-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde