Nyttårsaften's bilder (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Nyttårsaften's bilder


Først tok vi noen drinker hjemme hos Marthepus.

Så dro vi ved Sunnland tilPerry. Der var det endel folk, men vi dro ca etter en time for vi skulle på Risvollan. Mange skulle på Ristunet kl 00, men når vi dro dit var det ingen. Så vi ble bedt til Kox. På vei dit kom det mange folk som skulle til Ristunet osv, noen av de sprang etter oss for å skyte fyrverkeri på oss, tapere haha. Til Kox var det full fest, som alltid. Da klokken nærmet seg 00 dro vi alle sammen nedover til Ristunet. Der var det iallefall folk. Folk i alle aldre, folk med champagne, raketter, osv alle var i godt humør iallefall.


Delte drikke, klemmer, fyrverkeri, venner og det var kjempe kos. Da vi hadde kommet nesten en time inn i 2010, dro vi tilbake til Kox der det ble enda mer liv, selv om noen blekket og datt ned trappa, haha.Må si at det var super artig selv om jeg dro når festen var på sitt beste. Lå på Risvollan, så kom inn døra i 3-4 tiden og da jeg gikk inn fikk jeg se familien sitte rundt bordet og spilte kort, koselig, men jeg gikk å la meg etter jeg har sett litt på de, utrolig sliten etter mange timer med full guffe hele tiden... Så det var greit verd det nyttårsaften. Det måtte jo feires på måte?!
- Nytt år, nye muligheter <3

GODT NYTT ÅR FOLKENS!

Q:
Feiret du det nye året?

- JJJ


 • 02.01.2010 kl.13:23
  vil du vinne onepiece?

  vi har konkuranse på bloggen (:  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde