Forsov meg (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

3

Forsov meg

Akkurat våknet. Dvs, ikke skole. Vekkeklokka ringte ikke i morgest og når stefaren min kom inn døra på rommet mitt for å si ifra at jeg hadde forsovet meg kjente jeg meg kvalm og vondt i hodet. Ikke noe til å gå på skolen med. Nå sitter jeg på stua og vet ikke om det er varmt eller kaldt. For plutselig er det drit varmt, så blir det kjempe kaldt. Det er hel på jordet! Det var sånn i hele går kveld også, men da gadd jeg ikke å ta en paracet. Jeg håper at jeg blir i bedre form i morgen. Tar jo helg etter skolen i morgen. Kos!

Tror jeg blir i Hemne i helga. Være med folk og kanskje finn en rolig fest eller noe, vi får se hvordan formen er og sånt. Håper iallerfall at det blir en bra helg med masse kos.
Men tror jeg skal spille litt Cs jeg nå. Måtte jo laste ned Steam og lage meg brukere og alt derre i går. Tok litt av. Haha!

dsc05666

Q:
Planer for helga?

- JJJ


 • 23.09.2009 kl.14:06
  Mine planer er å være hos pusen min ^^ <3
  23.09.2009 kl.15:41
  hihi, søtt bilde da :D

  Tru æ bare ska slapp av i hælga :)
  Matheah
  23.09.2009 kl.22:43
  Blir nok hemne i helga! :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde