Gratulerer med dagen x2 (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Gratulerer med dagen x2

I går hadde Gaute bursdag. Glemte å skrive innlegg for han, unskyld så mye! Men iallefall Gaute er en veldig snill og ivrig gutt på 15. Han er spesielt glad i jenter. Kan jo aldri si nei til jenter mener sikkert han. Han kan være fra ganske seriøs til ganske useriøs av seg. Han bor ikke så langt unna meg, så vi bruker å være litt sammen både etter og på skolen. Humor har han, men han er også litt små dum av seg. Haha, men håper du fikk en fin bursdag Gaute.

dsc05964cimg0712
Glad i deg!I dag har Eirin bursdag. Jenta fyller 15 hele år. Jeg har ikke kjent Eirin så lenge, men leng nokk til jeg vet hvor søt og koselig hun alltid er. Man kan alltids snakke med henne og hun er der hele tiden. Sprudlene ob blid, det er hun uten noen som helst tvil. Husker pizzaen vi lagde hjemme hos deg, haha! Mye snikk snakk som jeg husker spesielt godt. Jenta her vil jeg aldri glemme, sol stråla mi!

180409039eirin
Søte Eirin!

- JJJ


 • 22.09.2009 kl.15:47
  Utrolig fin header du har:) Hvordan har du laget den??

  Sjekk ut bloggen min: www.maritarabben.blogg.no  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde