Jeg har kåret vinnerne (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Jeg har kåret vinnerne

sdc12121ii
Som dere kanskje husker var jeg syk og kjedet meg veldig. Derfor hadde jeg en navnekonk på hva sokkene mine skulle hete. Alle kunne komme med så mange forslag som dere giddet. Var masse bra, men enkelte som ga navn skrev ikke navn, så jeg vet ikke da hvem som skrev og noen har skrevet helt enkle navn. Liksom hvor mange i verden heter (feks) Kåre her i verden da? Derfor måtte jeg velge navneforslag fra folk som har blogg eller de jeg vet hvem er.

dsc05695dsc05694
Jeg valgte 6 guttenavn og 6 jentenavn som jeg skrev på lapper, knøvla de sammen og trakk en av lappene fra guttenavnene og en fra jentenavnene.

Og vinnerne ble følgende;
dsc05696
Marianne & Cecilie.

Grattis til de to. Og siden jeg har vært treg med å trekke en vinner skal jeg skrive ett innlegg på bloggen om bare Marianne og ett om bare Cecilie + jeg linker de på mine 7 neste innlegg!

Q:
Synes dere jeg skal begynne med konkurranser på bloggen?

- JJJ • 03.09.2009 kl.22:13
  ja, det hadde vært gøy :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde