Lang dag uten noe særlig blogging (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Lang dag uten noe særlig blogging

Jeg dro til byen for å møte folk. Traff fort på Andrea og Tonje. Vi gikk fra butikk til butikk og prøvde klær. Jeg ende opp med en topp/tunika fra Only. Kan legge ut bilder i morgen. Kjøpe også litt skoleutstyr og sånt. Senere møtte jeg på Silje og hun skulle følge meg til der hun tok piercing i tunga. Hun kjenner folka der så ja. Men det var jo sefølgelig stengt. Vi sto utom der å ringte og ringe de på mobilen, men fant ut at det ringte i telefonen som lå på disken. Vi dro tilbake og begynte å diskutere Folkvang med Trym og Stig.

De var i mot det mens vi ville. Så kom en ellerannen random som plutselig hang med oss på at vi skulle skrive Folkvang i panna for å være litt jævlig med de. De ble litt mer sint og enda litt mer sint. Vi ble enige om at vi skulle dra hjem hos meg for at jeg skulle skifte osv. Mye fram og tilbake, men så dro vi hjemme hos meg og jeg skuftet osv, så fant vi ut at vi skulle til Trym en tur, så ta bussen til Byneset. Vi mistet sefølgelig første bussen til byen, så vi sprang som noen tullinger ned til Lerkendal, men så ringte Kevin og sa at vi kunne ta bussen til Heimdal å ta bussen med han til Byneset. Vi gjorde det. Men når vi gikk av der vi hadde avtalt å møte Kevin, var det ingen Kevin der.

Vi satt å ventet på Esso en time og vi alle ble drit lei av å sitte der. Så de andre ville heller at vi skulle ta bussen tilbeke til Trym å slappe av med film der. For meg fristet Folkvang skikkelig, liksom siste festen Folkvang har osv. Og akkurat da vi skulle løfte rompa til bussholdeplassen kom Kevin i en bil. Han ble drit sur da han fikk høre at vi skulle dra. Han som kjørte bilen kom ut like etter på og jeg fikk ett sjokk. Det var en venn jeg var god venn med før fra Fosen. Litt sjokk?

På bussen på vei til Trym holdt jeg på seriøst å sovne. Men det var umulig å gå i drømmeland med alle folka som jabbet rundt i en proppa full buss. Vi måtte gå ett stykke igjen. Vi har gått ganske så mye idag altså. Hjemme hos Trym så vi filmen Jumper. Vi alle lå der å gjespet om å få sove..

Nå ligger Silje, Stig og jeg på rommet. Først hadde vi tenkt alle i dobbelsenga, men jeg tenkte jeg skulle være snill så nå ligger jeg på en madrass på gulvet å skriver å hører på at kjæresteparet i senga små snakker og synger. Tror vi egentlig sier god natt og gleder oss til i morgen på burger king. Eller jeg har hadd ett sug idag på burger king, så jeg sier at vi skal dit i morgen tidelig å spise frokost *kremt*

sdc12154
Julie og Andrea er kule med luer liZZZZZZm.

sdc12155sdc12156
Tror Andrea og jeg skal gå sånn til vanlig jeg!

sdc12157
sdc12158sdc12159
Folkvang ffs!

sdc12161sdc12163sdc12164
Isbiter på burgerking er elsk. De har litt store men..

sdc12167sdc12169
På vei til bondelandet der mamma bor.

sdc12170sdc12171
sdc12172sdc12174
sdc12179sdc12180
Heimdaaal.

sdc12182sdc12183
    Bussen hjem // Hva skal man si, skylde på blitsen?

sdc12184sdc12185
Noen som liksom var så varme på vei hjem. Vi hadde tatt jakka dems og alt for vi frøys. Haha.

Q:
Hva synes du av klærne Andrea og jeg prøvde?

- JJJ


 • 30.08.2009 kl.11:04
  veldig fin blogg :-) og det virka so du har det kjekt ja :-)
  30.08.2009 kl.12:50
  okei, de skjortene var tøffe, men den bade aerobikellerhvordanfaendetskrivestingen deres var stygg !  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde