Snakker vi uflkas? (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

3

Snakker vi uflkas?

Som dere skjønner er jeg syk idag siden jeg skriver ett innlegg nå. Jeg har utrolig vondt i hode, halsen, tett i nesa og ikke klart å sove ortlig i natt. Våknet etter 10 min, brukte nesten en time for å få sove igjen, så våknet jeg etter 10min, sånn var det hele tiden. Våknet nå og tenkte jeg kanskje skulle gå ned og slappe av. Tok med meg alle tingene med, kasta i meg paracett og suger på halsdrops.

Men gjett.. Dagens nedtur.. Fikk meld fra sanglærern at jeg har time ikveld. Jeg ble sykt lei meg! Forrige mandag da jeg hadde egentlig min allerførste time, var  jeg i England og nå idag er jeg syk. Alle de stygge firkløverne jeg fant igår bringte ikke lykke.

Jeg hater seriøst å være syk. Men som jeg merka er det vell noe som går. Hele trinnet var snufsete og dårlighals igår, mange i trondheim osv skriver på status på nettby at de er syk. Er alle syke eller? Det er vell noe som går. Men jeg skjønner ikke hvordan det går ant å bli forskjølt på sommeren?

i9067977759253

- JJJ


 • 25.08.2009 kl.11:48
  Svineinfluensa, ugg. Neida... Er syk jeg også, og jeg ser nå på forsiden av blogg.no at alle er syke. SKUMMELT sier jeg bare :/
  25.08.2009 kl.11:49
  god bedring ;)
  25.08.2009 kl.13:26
  Haha, det er veldig vanlig å bli syk på sensommerenettersom man liker å tro det er sommer og har på forlite klær for høsten er allerede i lufta, den er kaldere enn det kanskje kjennes ut som ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde