Sugerør? (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Sugerør?

Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Tenkte kanskje å ta å skrive mitt allerførste litt seriøse innlegg for idag, men blir litt vanskelig. Jeg kjenner nå at jeg begynner å bli syk. Garantert de i klassen som ble syk etter lørdagen som har smittet meg. Her sitter jeg propp tett i nesa, lenkter etter pust og det dundrer i hode som det skulle ha vært torden nå. Håper jeg blir frisk til i morgen for det er ikke noe gøy å være syk, ligge hjemme, kjede seg, du kjenner sikkert til den.. Men iallefall det som frister nå er å stappe to sugerør i hvert nesebor å puste, ta to paracett og legge meg under dyna i drømmeland.

Har hadd vondt i halsen siden jeg våknet etter festen. Jeg vil seriøst ikke bli syk. Da er det ikke en dritt å gjøre. Uansett, hva om det er svineinfluensa? Er jo mange her som her det allerede! Kanskje jeg bare skal prøve å puste litt lengre ved å finne fram noen sugerør, ta noen paracett og komme meg i drømmeland.

Unskyld for at jeg har egentlig vært ganske så useriøst idag, men det som er seriøst av det som ble skrevet på bloggen idag er at jeg faktisk begynner å bli syk..

dsc00028
Geir Arne & Julie - litt mer seriøs, eller ikke..

- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde