Mine søte skole barn (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Mine søte skole barn

Fikk bare sove 3timer i natt, jippi! Vondt i hode når jeg våknet sa du?! Enda jeg legger meg tidlig får jeg ikke sove og jeg må opp kl 6 for å dusje. Jaja, man må bare leve med det ett år til. Idag tok begge stesøskene mine bussen med meg, tidligere har bare Anja blitt med bussen. Det var søtt. Hadde en photoshoot når vi sto å ventet på bussen i morges også.

Skolen idag var grei nokk. Ikke alt for kjedelig faktisk, enda om det ikke skjedde noe spesielt. Eller vi hadde matte prøve idag også. Jeg husker ikke noe siden min lille hjerne har vært på ferie, men det kommer fort inn igjen om jeg går igjennom det. Jeg har danset i hver friminutt til de som satt rundt og jeg fikk noen av de med på dansen. Hyper idag har jeg vell vært. Fikk også sommergaven av Therese idag. Takk, søta. spiste opp over halvparten av godteriet i timen og i frimunuttet så kanskje det var derfor jeg var så hyper?

Skal vell i gang med middag også skal jeg rydde tenker jeg. Må gjøre noe fornuftig jeg også. Rommet er egentlig bombadert etter tingene fra Englandsturen ogsånt. Men mamma har kjøpt nye klesstattiv osv, så det ser litt bedre ut, selv om jeg skal rydde nå. Kom på igår at jeg har glemt igjen alle kjolene mine i England, får de vell ikke tilbake før til jul - kommer til å savne de (selv om det ikke er vær til det ute)!

sdc11924
Det som er igjen av gaven jeg fikk av Therese. Andre ligger i magesekken min..

sdc11907sdc11906sdc11908
sdc11910sdc11911

dsc00002dsc00005
Kulinger vi som prøver å komme oppå taket på skolen!

dsc00008
Dette er et bevis på at jeg jobber i timene. Har faktisk 5'er i k&h!

- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde