Første skoledag (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Første skoledag

Jeg våknet helt av meg selv kvart på seks i morges. Klarte da ikke å sove mer, så jeg lå i senga ei stund for å pønske ut en plan på hva jeg skulle kle på meg, hvordan og alt siden det var så forbanna kaldt på rommet! Jeg klare heldigvis å kle på meg og komme meg ut av rommet før jeg ble til en isbit.

På bussen slo jeg av en prat med folket.. På skolen ble jeg nesten voldtatt av klemmer til folk. Deilig å se igjen folk. Idag var jo min første dag som tiendeklassing, men det føles ikke sånn på en måte. Heldigvis får vi har hele overetasjen for oss slev og være inn i friminuttene iforhold til resten av skolen. I timene er ting mer seriøst, egentlig like greit. Det er jo siste året før vgs og ting må egentlig på plass.

Linda ble med meg hjem etter skolen og vi har prøvd å lagt trekk på noen bøker - vi ga opp! Mamma får ha gleden av å legge trekk på bøkene mens jeg drar på klubben. Stikker nå snart på Øra, så må bare skynte meg å kaste på meg klær og stikke.

sdc11850
Tyrkia VS England (jeg har blits midt i trynet så jeg ser extra blek ut.

sdc11854sdc11858
Geir Arne & Julie // Therese & Julie

sdc11856sdc11857
Jeg er høy!

sdc11864sdc11880
Joakim og Julie // Håvard brukte skolen som pissuar!

sdc11886ii
Joakim, Christian & Julie


- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde