Raska på, raska på.. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Raska på, raska på..

Tante vekket meg for ikke så leng siden. Vi skal på car boot klokken 10 - jippi! Vet ikke hvorfor jeg synes det er så tøft, men det er bare det. For dere som ikke vet hva det er så er det en stort jorde som fylles opp med bilder der det er folk som vil selge unna ting. Det bli solgt alt mulig. Vet ikke om jeg kan kalle det garasjesalg, siden det er folk som også selger tinger fra butikker og sånt der. Jeg synes iallefall det er ganske koselig å gå der og se hva folk vil selge og har kanskje hadd hjemme hos seg. Været er heller ikke noe å klage på så langt. Oj se på klokka.. Jeg må begynne å finne ut hva jeg skal ha på meg og få fart på ting her!

sdc11739

- JJJ


 • 16.08.2009 kl.10:38
  Hei! Jeg har konkurranse på bloggen min der du kan vinne et lite gavesett fra The Body Shop,. Jeg har hatt den i en uke nå, så fristen er i morgen;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde